F2 | 27953 | 2014. április 12. 07:03 |
Az idõkép.hu oldalon sikerült egy nagyszerû horkolás elleni már-már "szokásos" reklámot találni... íme egy gyöngyszem
![]() |
Chopperes | 27952 | 2014. április 10. 19:55 |
A tanárnõ kérdezi a diákokat - Csabi. Te mért szereted Szandit? - Mert olyan szép! - Pistike. Te mért szereted Szandit? - Mert annyira jól énekel! - És te Móricka miért szereted Szandit? - Mert nyáron nem izzad benne a lábam! |
Chopperes | 27951 | 2014. április 10. 19:45 |
Mi a különbség egy 8, egy 18 és egy 28 éves lány között? A 8 évest hazaviszed, lefekteted és mondasz neki egy mesét. A 18 évest hazaviszed, mondasz neki egy mesét és lefekteted. A 28 évesnél nincs mese. |
Bubó Doki | 27949 | 2014. április 10. 16:15 |
Fizika érettségi: - Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Lehúzom az ablakot. - Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegõ. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idõ alatt cserélõdik ki a fülkében teljesen a levegõ? A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következõ delikvens: - Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Leveszem a pulóverem. - Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz? - Diák: Leveszem az ingem is. - Tanár: Ne õrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom! - Diák: Akkor leveszem a gatyámat is. - Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal? - Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerõszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!! |
Tiger | 27948 | 2014. április 10. 15:50 | Válasz erre: 27947 |
Nem, nekem az, hogy tegnap 3 óra alatt értem haza Dunakeszirõl, mert egy f...fej gyorsabban akart a körforgalomba behajtani a darus szarával, mint arra képes lett volna:-( Miatta 10 de akár több százezer ember szívott a Megyer-híd lezárása miatt órákat a du.-i csúcsban. Na a közútkezelõket is elküldtem volna a bányába egy kis követ fejteni, amiért nem tudták megoldani ezt a szarságot órákig:-(( Mi van Veled öreg cimbi? |
Tiger | 27946 | 2014. április 10. 15:05 | Válasz erre: 27935 |
Gratulálok, tökéletes megoldás! :-) Különösen, ha személyes tapasztalásból ismered. De semmit nem von le az érdembõl, ha más forrásból fejtetted meg.:-) És köszönöm mindenkinek, aki próbálkozott, jutalmuk, hogy megismerhetik ezt a gyöngyszemet és ha arra járnak, feltétlenül nézzenek be! Jómagam 38 éve, egyetlen kivétellel minden évben legalább egyszer meglátogatom összekapcsolva a jeli rododendron virágzással. Legalább azóta ott van a híres lángosos is, állítása szerint és ezt különbözõ oklevelekkel bizonygatja , benne van az ország 10 legjobb lángossütõjében. (ezt én némi kétkedéssel fogadom mindig, de nem valószínû, hogy a másik kilencet próbáltam volna már, és messzirõl jött embernek mindent el lehet adni):-) Azért, ha Ti ismernétek a legjobbakat, egyszer írjátok már meg! Mire nem jó ez a lap, õrület, itt tényleg nehéz olyan dolgot kérdezni, kívánni, amire elõbb-utóbb ne kapnánk megoldást! Jó, a legtöbbet még így is én tudom, de ezzel most nem kérkednék:-)))) akupec, természetesen állom az ígéretem és ha emiatt nagyon nem akarnál cca.350km-t motorozni, máshol is megejthetjük:-) |
Bubó Doki | 27945 | 2014. április 10. 13:18 |
Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyzõkönyvekbõl: - Maga szexuálisan aktív? - Nem, én csak ott fekszem. - Mikor van a születésnapja? - Július tizenöt. - Melyik évben? - Minden évben. Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját? - Igen. - És milyen módon befolyásolja a memóriáját? - Nem emlékszem. - Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirõl, amit elfelejtett? - Hány éves a fia, aki magával lakik? - Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. - Hány éve lakik magával? - Negyvenöt. - Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról? - Szóval a teherbe esése napja augusztus 8? - Igen. - És maga mit csinált ez alatt? - Szóval van három gyermeke, igaz? - Igaz. - Hány fiú? - Egy sem. - Hány lány? - Hogy végzõdött az elsõ házassága? - Halállal. - Kinek a halálával? - Tudna egy személyleírást adni az alanyról? - Közepes magasságú, szakállas. - Nõ vagy férfi? - Tehát azt mondja, hogy a lépcsõ lefelé vezetett a pincébe? - Igen. - Lehetséges, hogy ugyanez a lépcsõ felfelé is vezetett? - Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon? - Minden boncolást hullákon végzek. - Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt? - Orális. - Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet? - A boncolás kb. este 8:30-kor kezdõdött. - És Kovács úr halott volt ebben az idõpontban? - Nem, ott ült az asztalon, és csodálkozott, hogy miért boncolom. - Doktor úr, mielõtt elkezdte a boncolást, ellenõrizte az egyén pulzusát? - Nem. - Ellenõrizte a vérnyomását? - Nem. - Ellenõrizte a légzését? - Nem. - Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást? - Nem. - Miért olyan biztos ebben, doktor úr? - Mert az egyén agya az asztalomon volt, egy üvegtartályban. - Mindennek ellenére, mégis, lehetséges az, hogy az egyén életben volt? - Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt, és ügyvédként praktizált valahol...... |
Daty | 27944 | 2014. április 10. 12:53 |
Ha még nem lett volna... http://babetta.postr.hu/egy-igazi-balek-igy-gyorsul/?utm_source=freemail-kilepo&utm_medium=postr&utm_campaign=freemail |
Barla | 27943 | 2014. április 10. 12:36 |
Nem megmondtam, hogy nem :-))) Egyébként kb. 30 éve jártam arra, és akkor még a térképeken sem volt rajta. A helyikkel voltam ott, nagyon hangulatos kis tó volt. De jogos, fehér az fekete :-))
|
kawa550 | 27941 | 2014. április 10. 10:29 | Válasz erre: 27939 |
A híres soproni Fekete tó? Bazze, 48 éve lakom Sopronban és környékén, de errõl a híres tóról még sose hallottam pedig fiatalon endúrózgatva bejártam környékbeli erdõket keresztbe kasba. Monnyuk ha színtévesztés esete forog fenn és még kiegészítjük annyival hogy "úti", akkor már elég közel járunk a valósághoz....:)))))))))))) http://goo.gl/maps/31L08 |
Barla | 27939 | 2014. április 10. 09:20 |
Vagy, inkább a Fertõ tó ? A soproni fekete tó biztosan nem, mert az hegyek között van nincs lankás része.
|
Amper05 | 27937 | 2014. április 10. 09:04 |
Számla Ti is tanulhattok belõle...(kacagó tantörténet) Khon, a sárkányölõ wiking hõs nagyon kedvelte a királynõt a mellei miatt. Nézegette, de csak alattomban, mert tudta, hogy ha csak megpróbálná megérinteni a királynõ melleit halálbüntetés várna rá, sárkányölés ide vagy oda. De nem tudott megszabadulni a nagy vágyától. Egy nap aztán Khon, a wiking hõs bevallotta a királyi fõorvosnak a problémáját. Na, ha csak ennyit akarsz, én tudok neked segíteni, mondta a doki. De az bizony 1000 aranyadba kerül! Sárkányölõ Khon gondolkodás nélkül belement a dologba. Másnap az orvos, míg a királynõ fürdött, viszketõport szórt a királynõ melltartójába. Amikor a királynõ felvette, istentelenül viszketni kezdett neki. Rohantak az orvosért, aki nagy tudálékosan megvizsgálta a királynõt, majd így szólt: Tudom, hogy mi erre a szörnyû betegségre az orvosság. Khon, a wiking sárkányölõ hõs csodatévõ nyála szükséges!! 4 órán át kell a nyalogatnia, nyálával mosogatnia a királynõ melleit, s a baj menten elmúlik. A király mindenáron segíteni akart a feleségén, hát azonnal hívatták Khont, a hõs wiking sárkányölõt, aki boldogan nekilátott a gyógykezelésnek, s négy órán át szopogatta, nyalogatta a királynõ csodálatos, hatalmas kebleit, akinek ezzel el is múlt a viszketése. Sárkányölõ Khon, a wiking hõs elégedetten távozott és ezután még nagyobb csoda- és egyéb- tevõként ünnepelte a nép. Amidõn visszaért a portájára, már várta az orvos, s mondta, akkor most kéri az 1000 aranyat. A wiking hõs jó nagyot röhögött az orvoson, hiszen õ már megkapta, amit akart. Tisztában volt vele, hogy az orvos nem tudja õt a királynál bepanaszolni, mert akkor saját maga is nagy bajba keveredik, s így eszében sem volt fizetni. "Majd, ha hülye lennék!" mondta, s kirúgta az orvost. Na, másnap az orvos egy hatalmas adag viszketõport csempészett bele a király alsógatyájába. A király azonnal hívatta Khont, a wiking sárkányölõ hõst... Mi ebbõl a tanulság? A SZÁMLÁT, így vagy úgy, de MINDIG KI KELL FIZETNI! |
Tiger | 27933 | 2014. április 10. 08:09 |
Eddig nem nyert:-) Azért nem akarom szét offolni a fórumot, de az ajánlatomat, még ha nem is túl nagyvonalú, fenntartom:-) Azt hittem sok motoros ismeri ezt a gyönyörû helyet. Segítek: a Dunántúlon keressétek!
|
Geeza | 27932 | 2014. április 10. 07:59 | Válasz erre: 27926 |
Vidd vissza a gépet. Homályos a rendszámnál :)
|
Tiger | 27927 | 2014. április 9. 20:10 | Válasz erre: 27923 |
Nem vicces, de elsõ pillantásra tudtam, hogy melyik ez a tó:-) Aki elsõként megmondja,hol van ez a tó, annak felajánlok a partján lévõ híres lángososnál egy extra feltétes lángost, sörrel egyetemben.:-)
|
zizipapa | 27916 | 2014. április 9. 17:27 |
81,32kg,70km/h délkeleti szél erosés 24m/mp,tengerszint feletti magasság 12m.kb ennyi.
|
klimas | 27915 | 2014. április 9. 17:19 | Válasz erre: 27914 |
Gondolom visszakérdeztek, terhelve vagy terheletlenül kéri a méretet..)))
|
Bubó Doki | 27914 | 2014. április 9. 17:00 |
Ezt az emilt egy motoros vásárló írta......szétröhögtem magam..... Tisztelt Cim! Érdeklõdnék az alábbi termékrõl, Puig 4011H A gyártó szerint a plexi mérete 365x355mm, de nem tudom hogy ez a méret a plexi valós mérete vagy a már felszerelt méret? Ugyanis fontos lenne tudni, hogy felszerelve milyen magas ez a plexi. Ha ez a plexi mérete akkor hajolt állapotban a 365mm biztos nem a valós magassàga lesz. Pl jó lenne ha megadnának egy magasságot a lámpa tetejétõl a plexi tetejéig. Várom válaszukatva méretekkel kapcsolatba. |
Geeza | 27913 | 2014. április 9. 10:42 |
ENSZ az USA-hoz: Van egyáltalán bizonyítékuk, hogy az irakiak tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek? USA: Természetesen. Megõriztük a számlákat. Meghal a cigány, a túlvilágon találkozik Kádár elvtárssal. Kádár megkérdi: - Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én idõmben? - A te idõdben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzeg, azt akarják, hogy én dolgozzak! |
eröt | 27910 | 2014. április 8. 07:18 | Válasz erre: 27909 |
Ez mégis mit akart?Elvinni vagy beletörni?Jó,hogy vannak ilyen lények is.
|
BIKE-R | 27909 | 2014. április 7. 21:37 |
Nem annyira vicces, inkább tanulságos: http://www.youtube.com/watch?v=IdWIH9RTi1o |
maestro | 27908 | 2014. április 7. 20:36 |
Két szõke férfi beszélget: Képzeld a feleségem vett magának sampont, pedig nincs is haja. A másik tromfol: Á, az enyém még hülyébb. Képzeld elmegy két hétre üdülni, és vett magának 30 db kotont, pedig nincs is farka! |
varajani | 27906 | 2014. április 7. 20:12 | Válasz erre: 27901 |
-Miért jó a kövér nõ? -Ott hajtogatsz rajta .inát, ahol akarsz |
klimas | 27905 | 2014. április 7. 15:20 | Válasz erre: 27904 |
Szõkék neeeeem !! De azért kösz, hogy többet is feltételezel rólam...))))) |
Penzi | 27902 | 2014. április 7. 14:40 | Válasz erre: 27901 |
És mit akar a szõke férfi a nõ köldökénél ? )))))))
|
Bedouin | 27901 | 2014. április 7. 14:23 | Válasz erre: 27900 |
Tudod miért vannak a nõ köldöke körül, kör alakú véraláfutások? Mert vannak szõke férfiak is. |
Bedouin | 27899 | 2014. április 7. 13:28 | Válasz erre: 27896 |
Baszki az egész ország részeg tegnap este óta :) Ki ezért, ki azért :D |
varajani | 27896 | 2014. április 7. 12:57 | Válasz erre: 27893 |
Idézet Bödõcs Tibor szilveszteri kabaréban elhangzott mûsorából: Április 6-án lesz az az esemény, amikor eldönthetjük melyik párt lopjon ez után... |
vlevi | 27895 | 2014. április 6. 19:57 | Válasz erre: 27890 |
Már le sem írom a Lakás, Otthon nelkuli Fiatalok Akcioszovetseget :-) |
berdogabor | 27893 | 2014. április 6. 15:40 |
Ne rajzolj f@szt a szavazólapra, mert még estére megválasztják! |
László_atya | 27876 | 2014. április 4. 17:18 | Válasz erre: 27872 |
De már elõtte, amikor beugrik a medencébe, akkor sem Chuck Norris lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os...
|
Jam Clerk | 27874 | 2014. április 4. 16:53 | Válasz erre: 27873 |
Nem politizálni szeretnék, de szerintem ez éppúgy lehetne simonolni is... vagy csak simán politikusolni... és akkor már így gazdagítva a nyelvet: politi-kussolni [ld.: aki politizál, az kussol a vagyonáról] :) |
TTné | 27873 | 2014. április 4. 15:26 |
Rogánolni (ige): vagyonnyilatkozatot tévesen kitölteni, vagyon(rész)t eltagadni. [pl: Ezt a tetõteret még 2008-ban rogánoltam.] Hmmmm... Schmittelt doktori, rogánolt tulajdon... a fidesz gazdagítja a magyar nyelvet! |
petrvs | 27872 | 2014. április 4. 10:48 |
Chuck Norris nem úszik, hanem kezeivel maga mögé utasítja a vizet.
|
Gary | 27871 | 2014. április 4. 10:24 |
Különben is Chuck Norris kitépte ezt az oldalt!...Öööö, de már visszatette!
|
vlevi | 27866 | 2014. április 3. 18:57 | Válasz erre: 27865 |
És még ezenfelül végigjátszotta a Super Mariot. Balra. |
Penzi | 27865 | 2014. április 3. 16:15 | Válasz erre: 27864 |
Chuck Norris egyszer egy egész doboz altató vett be. Egyet pislantott. Chuck Norris megszámolta a végtelent. Kétszer. Chuck Norris felébresztette az aludt tejet... Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól. |
Amti | 27864 | 2014. április 3. 15:49 | Válasz erre: 27863 |
É ugye köztudott, hogy nem Chuck Norris lesz szerelmes, hanem a szerelem lesz Chuck Norrissos
|
klimas | 27860 | 2014. április 3. 14:44 | Válasz erre: 27859 |
Kérdeztem....nem válaszolt. Mire gondoljak???..)))
|
Penzi | 27859 | 2014. április 3. 13:47 | Válasz erre: 27858 |
Nahát, mi köze van Neki Chuck Norrishoz ? ))))))))
|
klimas | 27858 | 2014. április 3. 12:27 | Válasz erre: 27857 |
Megnéztem! Tényleg....))) Jaaaa! Az asszony is ezt mondja..)) |
Penzi | 27857 | 2014. április 3. 12:00 |
Általában a bal here nagyobb mint a jobb. Chuck Norris-nak mindegyik heréje nagyobb mint a másik.
|