sinyus | 3865 | 2012. január 4. 14:19 |
Kedves fórumozók! Csinálhatnánk olyat, hogy ki-ki ahogy akarja, írja le, mi volt 2011 leg-szebb,jobb,emlékezetesebb,pozitívabb,stb pillanata motoros témában, vagy akár lehet a legnegatívabb emlék is. (ilyen borús idõben jól esik a szívnek pl szemet könnyeztetõ lankás tájakról olvasni,vagy éppen újraboszankodni pár sorban a város közepén beállt hátsókerékcsapágy történetét:)) A legpozitívabb 2011-es történés témájában természetesen az elsõ INAZUMA talákozó a nyerõ, ehhez kétség sem fér, de biztos akad mindenkinek valami más is. Ha meg hülye ötlet,akkor nem én voltam;) |
Billigpeter | 3863 | 2012. január 3. 21:43 | Válasz erre: 3862 |
De azért a tömeg magával bír ragadni, én sem szeretem a rengeteg sok embert egy helyen, de ez most jó volt. A te fényképed azért gazdagabb a színvilágában, a tükörben a magas ég, körülötted zöldell a rét, ( meg piroslik, de azt nem dobta a rím!:-)) Uszítom a kutyám, hogy egye meg a telet, de nem hallgat rám:-) De ha ezen a hétvégén is olyan idõ lesz mint elsején, visszakerül a motorba a kivett akksi!:-) |
cblaci | 3862 | 2012. január 3. 21:30 | Válasz erre: 3861 |
Billigpeter | 3861 | 2012. január 3. 19:51 | Válasz erre: 3859 |
Szia Laci! Hát az úgy történt, hogy az öcsém neje komolyan veszi a felugró ablakokat (amiket mindenki leszar, és bezár csuklóból), csak az az érdekes, hogy mindig nyer. Így nyert már mosógépet, mosogatógépet, Wellness hétvégét, stb., most meg nyert egy 2x2 személyes szilveszteri hétvégét Krakkóban. Mivel ránk esett a választás, szívesen elmentünk, hisz csak az utazást kellett fizetni, teljes ellátást kaptunk. (felmentünk a szálloda tetejére, oszt mindenki ellátott, ameddig tudott:-)). Végigcsináltuk a Krakkói kötelezõ programot: 1. Tesco: (nincs csipsz adó, meg van tejkaramella, olcsó sör, olcsó égetett szesz, stb. (5,5 óra, kimentünk az autóba aludni, mikor a csajok végeztek, csörögtek:-)) 2. Auschwitz-Birkenau megtekintése. 3. Wieliczkai sóbánya megtekintése (elmaradt, mert szilveszter miatt be volt zárva) 4. szilveszter megünneplése a lengyel barátainkkal, akik az angolt viszonylag gyengén, de a magyart egyáltalán nem beszélik. Kimentünk Krakkó fõterére, 9 órakor azt hittem, hogy ezek a lengyelek nem ünneplik a szilvesztert. a buli 11 órakor kezdõdött, a fõtér és a környéke életre kelt, nem tudom , hányan lehettünk ott, de szerintem vagy 300.000-en. Több sétálóutca vezet be a fõtérre, és mindegyiken számtalan vendéglátó hely van, és mint nyáron, kültéri fogadóhelyek voltak kialakítva, amik telve voltak emberekkel. Az éjfél a fõtéren ért minket, az élmény leírhatatlan! a város felett legalább 20 helyrõl indították a tûzijátékot, konkrétan úgy nézett ki, mintha felgyulladt volna az égbolt. Én ilyen tûzijátékot még életemben nem láttam, próbáltam fényképezni telefonnal- sikertelenül. a szilveszteri party nem tudom meddig tartott, mi 1/2 4-kor eljöttünk, mert másnap jönni kellett haza. az ominózus fényképek a Magas Tátrában készültek, Rózsahegyen( Ruzomberok, csak nem így írják:-)). Összegezve: 1350 km, és egy felejthetetlen élmény, mert Krakkó Gyönyörû város! Ezután biztos szarul hangzik, hogy sajnálom, hogy dolgoztál szilveszterkor, meg újév elsõ napján, én viszont rettentõen jól éreztem magam, és már hiányzott egy ilyen hétvége, mert lassan elfelejtem, hogy miért is csinálom ezt az egész cirkuszt. Igazad van, hogy szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert ez a fórum lassan egy luxuscikkrõl szól, a motorkerékpárról. Sok mindenrõl lemondtam már, abbahagytam a dohányzást!( bár sose cigiztem, ez könnyû volt:-), de a motorozásról nem fogok soha lemondani! És várom a júliust, de elõtte is összefuthatunk, ha megjönnek a Gólyák! Már csak 58 nap a tavasz elsõ napjáig:-) üdv. |
cblaci | 3859 | 2012. január 1. 23:33 | Válasz erre: 3858 |
Szia Peti! Szép helyen jártál, hol is van ez pontosan? Örülök, hogy Neked legalább jól telt a szilvesztered, sajna én az év utolsó estéjének felét hibajavítással töltöttem és pechemre ma reggel is a telefon ébresztett, ráadásul alig jöttem haza és még ebéd elõtt bejött egy újabb hiba... sötétedésre éppen hazaértem. Van valami mondás miszerint ahogy kezdõdik az év úgy telik is el, remélem ez nem igaz mert akkor kemény év elé nézek, bár amilyen a gazdasági helyzet amúgy sem túl fényes idõszakra van kilátás. Na de új év, új fogadalmak, talán lehetõségek is, úgyhogy optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz, én megteszem ezután is ami az erõmbõl telik aztán majd lesz valahogy. Mióta új területen dolgozok és nem csak távvezetékeket szerelek sok esetben csöppenek bele egy egy szegényebb magyar család életébe amikor fogyasztói hibákhoz megyünk ki. Sajnos nagyon sokan élnek máról holnapra és bizony elszorult a torkom amikor láttam mi van karácsony táján egy egy ünnepi asztalon... és mennyire esélytelenül várta sok gyerek a Jézuskát. Sokszor panaszkodunk mi is itt a fórumon, mert nekünk is nehéz pedig dolgozunk... de mi lesz azokkal akik már most elérték a tûrõképességük határát amit sajna nagyjaink nem látnak, vagy nem is akarnak látni. Mégegyszer kívánom mindenkinek a legjobbakat az új évre, sok erõvel és kitartással! Ja és majd júniusban találkozunk, ott ahol és akkor amikor :-) lesz még idõnk esténként megbeszélni :-) Üdv |
Billigpeter | 3858 | 2012. január 1. 22:22 |
Forestman | 3857 | 2012. január 1. 21:02 |
Sziasztok ! Balesetmentes Boldog Újesztendõt kívánok mindenkinek ! http://motorosturazok.freewb.hu/ |
Warpig | 3856 | 2012. január 1. 15:42 |
Köszönöm szépen a sok segítséget! Remélem hamarosan csatlakozom az Inazuma tulajokhoz.
|
sinyus | 3855 | 2012. január 1. 12:01 |
cblaci | 3854 | 2012. január 1. 11:38 | Válasz erre: 3848 |
Üdv Warpig! Kezdeném azzal, hogy én sem sokat tudtam a típusról mindössze a formája ill. a klasszikus jegyei voltak azok amikre elõször felfigyeltem. Talán ha nem 30km-re árulják tõlem akkor soha nem néztem volna meg. Több hete hírdették és amikor legelõször találkoztam a hírdetéssel elkezdtem gyüjteni az infókat. Elõtte vízhûtéses Hondám volt és a legnagyobb visszatartó erõ a lég-olajos hûtésû motorblokk volt ami igaz kijárta több motorvázban is az iskolát, de olvastam én extrém olajfogyasztásról, gyengécske tömitésekrõl ezáltal "könnyezõ" motorblokkról és hasonló rémhírekrõl is. Elõször a Gixxerekben sportosra kihegyezve, majd a Banditokban is szolgált a konstrukció ezért úgy gondoltam kiforrott már kellõképpen és talán a nem annyira kihegyezett 86lóerõ és egy picivel alacsonyabb fordulattartomány (kevesebb mint pl. a GSXF-nél) hosszútávon és megfelelõ karbantartásokkal az én túrás motorozásomat várhatóan jó pár évig kiszolgálja. Elsõ találkozáskor nagyon megfogott a hátsó traktus, a 170-es tappancs, a hivalkodó gázos telók, a magasra húzott faridom aminek együttese mégis megtartotta a klasszikus formákat és nagyon jól harmonizált a motor elejével és a tipikus klasszikus nakedeknél megszokott müszeregységgel. Szép formás tankja is elbûvölt ami szinte ráül a böhöm és szépségében a vizesblokkokra hajazó henger-hengerfej együttesre ami mesteri folytatása a robosztus motorblokknak. Az indításnál viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, hiszen addig a vizes hondás vinnyogáshoz szokott füleim nehezen fogadták a léghûtés jellegbõl adódó morgó alapjáratot. Nem volt hallható szelephang, vagy csattogás vagy bármi nem odavaló hang, csak az a jellegzetes szokatlan morgás ami az elindulás pillanatától már nem is volt hallható. Azóta tudom sokan örülnének ha így szólna a léghûtéses aggregátjuk, hiszen volt alkalmam többet is meghallgatni és megnyugtató volt hallani a különbséget. 17500 km-rel vettem igazoltan szervízkönyves bejegyzésekkel de mivel ezek olasz szervizekben történtek volt bennem egy kis bizalmatlanság. Azóta már több mint kétszer annyi kilóméter van a gépben és mindössze egy kis szelepfedél szivárgásom volt és egy O-gyûrû csere a hengerfej egyik külsõ csavarja alatt, ezek persze az elsõ szelepbeállítás alkalmával el is lettek hárítva és azóta porszáraz a blokk. Az elsõ évben volt még egy szivató bovden csere is mert megtört a bovden külsõ mûanyag köpenye és bejutott a víz, ezáltal a berohadt bovden elszakadt. Olajcserét 6ezrenként betartom, gyertyákat 12ezrenként cserélem (sõt hamarabb is mert elõre megveszem és ha már megvettem...) légszûrõt én 12ezernél szintén cserélem ha más nem is de fogyasztásban ilyen üzemanyag árnál megtérül az is. Olajfogyasztás nem mérhetõ a 6ezres csereintervallum között, persze én nem viszem pályázni és csak túrakörülmények között használom. A fogyasztását 5alá is lehet szorítani ha tudsz parancsolni a csuklódnak, 7literes fogyasztást nekem még nem volt szerencsém mérni. Telóolaj, fékolaj 2évente cserélendõ, láncszett nem drágább mint más típusoknál és szerintem jók az utángyártottak is. Féktárcsákat ellenõrízd ha motort nézel mert azoknak komoly anyagi vonzatuk van és ha kopottak az már komolyabb futásteljesítményrõl árulkodik. Persze ez a km futás is nagyon relatív, ismerek olyan pilótát is akitõl 80ezret futott gépet is simán megvennék, és persze olyat is akitõl 10ezret futottat sem. A lényeg az, hogy amikor veszed a motort nagyon figyelj oda, ha sikerül keveset futott gépet megvenned, ami folyamatosan szervizelve volt, akkor garantáltan probléma mentes mtorod lesz. A fogaskerék morgásról én is hallottam, erre figyelj oda, nekem nincs ilyen jelenség de gondolom hallható ha ez fennáll, ezért minden fokozatot próbálj ki kisebb nagyobb fordulattartományban akár huzamosabb ideig is ha próbakörre viszed. Nem jut most más az eszembe, de kérdezz bátran és ha tudunk segítünk. Az én motorom tuti nem eladó és nem is lesz az még jó darabig, de talán vannak még megbecsült darabok amire érdemes beruházni. Ehhez kívánok sok szerencsét de nem árt ha igyekszel mert június környékén másodjára is tervezzük az inazumás összeröffenést amire szeretettel várunk! Üdv, Laci |
hacse | 3853 | 2011. december 31. 19:38 |
Nagyon boldog, szerencsés és sikeres Újesztendõt kívánok mindnyájatoknak ! ;O)))))))
|
Kovacspeter | 3852 | 2011. december 31. 16:36 | Válasz erre: 3848 |
Üdv Warpig! Éppen ki lehet hozni belõle a 7,4-et, de túrakörülmények között, tapasztalt kézben, jól beállított, karbantartott motornál picivel 5l alatt kéne fogyasszon, de hát a vezetési stílus se mindegy, és nem feltétlenül a sebességre gondolok. Valószínû, autópályán nagyobb sebességnél tud több is lenni mint 5l, de ott meg csak szükségbõl megy az ember. A 750-es tulajok majd pontosítanak, ha látják a hozzászólásod. A karbantartás alatt a 12000-nél történõ gyertyacserét, szelephézag ellenõrzést-állítást és karburátorszinkront, és 18000-nél a levegõszûrõ cserét értem. Ezek a gépek legendásan megbízhatóak, még nincsenek agyonbonyolítva, nyilván sokat számít hogy milyen gazdája/gazdáik voltak korábban. Vásárláskor ugyanazokra a dolgokra kell figyelni, mint más motoroknál, semmi extra, de azért a legjobb megoldás ha elsõ tulajos, esetleg ellenõrízhetõ múltú gépet tudsz kifogni. Típushiba nem jellemzõ, néha elõfordul a váltófogaskerekek nagyobb mértékû kopása, ezt a próbaúton ki lehet szúrni, ilyenkor enyhe búgást lehet hallani a motorhang mellett az adott fokozatban, fontos végigkapcsolgatni mind a hatot és fülelni, mert ha cserélni kell az szopás. (Blokk szét-össze) Ha találsz valamit akkor írj ide, és esetleg linkeld be a mocit ha hirdetik interneten, mielõtt megvennéd, a többiek is fognak segíteni. |
Kovacspeter | 3851 | 2011. december 31. 15:47 | Válasz erre: 3846 |
Ha száraz az út, és nincsenek mínuszok, akkor én is így szoktam, havonta egyszer megyek vele egy olyan 20km-t. Motor és motoros szempontjából is elõnyös sztem.
|
Warpig | 3848 | 2011. december 31. 12:52 |
Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni a 750es Inazumáról. Milyen motor? Mire kell odafigyelni vásárláskor? Vannak típushibái? Fogyasztása hogyan alakul? A Haynes katalógus 7.4et ír, de szerintem az rengeteg. Van aki árulja esetleg a mociját közületek? Köszönöm a segítséget! Boldog új évet! W. |
cblaci | 3847 | 2011. december 30. 22:56 |
Mivel a holnapi aktivitásom az ügyelet miatt bizonytalan így már most mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Természetesen azoknak is akik csak lélekben vannak velünk és csak olvasgatják mélyenszántó gondolatainkat ami néha már kimeríti a szépirodalom fogalmát :-) Jó'mondom? ;-) Külön köszönöm Csabinak, B Petinek és Kovács tanár úrnak azokat az esti beszélgetéseket amelyek sokszor segítettek a hétköznapi gondokból egy kicsit kizökkenni. Sajnos van példa rá (még ha nem is itt közöttünk) amikor a kapcsolattartás csak addig fontos amíg jól jön egy kis segítség... de majd erre is odafigyelek a jövõben ;-) Mégegyszer boldog 2012-es évet és sok sok gondtalan kilómétert kívánok mindenkinek! |
sinyus | 3846 | 2011. december 30. 16:06 |
Kovacspeter | 3845 | 2011. december 29. 23:17 | Válasz erre: 3836 |
Akko' még egy vicc: Három horgász pecázik egy csónakból, mellettük elhalad egy szörfös, aki kis idõ után belesesik a vízbe, és elmerül. Beugrik az egyik pecás, párszor lemerül, majd nagy nehezen kihúzza a csónakba az élettelennek látszó embert, majd elkezdi lélegeztetni, de nem bírja sokáig. -Gyerekek ennek nagyon büdös a szája, csináld inkább Józsi. Józsi is lélegezteti, de õ sem bírja. -Tényleg nagyon büdös a szája, vadd át Sanyi! Sanyi se bírja sokáig, majd megszólal: -Igazatok van fiúk. De nem tudom, ez a mi emberünk? Ennek korcsolya van a lábán... |
Kovacspeter | 3844 | 2011. december 29. 23:03 | Válasz erre: 3837 |
Ezt a fejidomot már többször feltalálták, a B-Kingé is ilyen, úgy látszik ami az õsidõkben mûködött az most is beválik.
|
Kovacspeter | 3843 | 2011. december 29. 23:00 | Válasz erre: 3832 |
Így van, de kevesen tudják hogy az óriás õskókuszdió-héj sisak utóda a Kiskõrösi bukó.
|
Billigpeter | 3842 | 2011. december 28. 22:31 | Válasz erre: 3841 |
Hát igen, a hosszú farokidom viszont a gyorsulási versenyeken jól használható kitámasztóként :-)
|
hacse | 3841 | 2011. december 28. 22:21 | Válasz erre: 3839 |
Streetfighter, állandóan "egykeréken" nyomja.;D
|
hacse | 3840 | 2011. december 28. 22:19 | Válasz erre: 3837 |
Ezek a ma divatos fejidomok nagyon is is hasonlítanak ennek az õsizének a búrájához, úgyhogy sztem ezzel nyomultak az õsbácsik.:-))
|
Billigpeter | 3839 | 2011. december 28. 22:19 | Válasz erre: 3837 |
cblaci | 3837 | 2011. december 28. 22:08 | Válasz erre: 3835 |
Az nem jó mer nagytestû és szerpentinen nem úgy fordul mint a kisebb sportosabb... találtam egyet, bár nem tudom az évjáratot és a típust sem, de gyorsabbnak tünik :-)
![]() |
Billigpeter | 3836 | 2011. december 28. 22:03 | Válasz erre: 3833 |
Egy nagyáruházi zöldségeladóhoz odamegy egy ember, mert egy fél fej kelkáposztát akar venni. - Nem tudok Önnek fél fej kelkáposztát adni, vannak kisebb fejek, válasszon azokból. A vevõ csak ragaszkodik ahhoz, hogy õ egy fél fejet akar, az eladó végül bemegy a fõnökéhez: Figyelj már fõnök, van itt egy vadbarom, aki egy fél fej kelkáposztát akar venni...- ekkor az eladó észreveszi, hogy a vevõ a háta mögött áll - .. ez az úriember meg itt mögöttem elvinné a másik felét! |
Billigpeter | 3835 | 2011. december 28. 21:54 | Válasz erre: 3834 |
Mamuton, mert az olyan áramvonalas!:-) (egyébként aerodinamikai okokból volt ormánya is, hogy az a bazinagy állat ne kezdõdjön olyan hirtelen) |
cblaci | 3834 | 2011. december 28. 21:11 | Válasz erre: 3832 |
Na de mivel bakker? vagy valami õshüllõ hátán...!?
|
cblaci | 3833 | 2011. december 28. 21:08 |
Akkor még egy kis szösszenet a békés vidéki életbõl: Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenõrizzék a kutak vízminõségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezõn lévõ kúthoz ne menjenek. Na, erre elõhúzza az ellenõr az igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám?! Én ezzel minden mezõgazdasági létesítmény bármelyik részlegébe bemehetek, úgyhogy maga nem fogja nekem megmondani, hogy mit csináljak! - Rendben van. - felei a gazda. Az ellenõr átlép a kerítésen, és eltûnik. Kisvártatva ordítva sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezébõl a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiabálja: - Az igazolványt! Mutassa neki az igazolvááányt!!! |
hacse | 3832 | 2011. december 28. 21:08 | Válasz erre: 3831 |
Mer', hogy motoroztak az hétszentség, méghozzá óriás õskókuszdió-héj bukóban !!;-))
|
Kovacspeter | 3831 | 2011. december 28. 10:01 | Válasz erre: 3807 |
Õs-térdvédõ, ez már a paleolit korabeli barlangrajzokon is felfedezhetõ. Ilyen cuccban motrozhattak annak idején a Neander-völgyiek.
|
cblaci | 3829 | 2011. december 27. 21:50 | Válasz erre: 3827 |
Nekem is motorral kapcsolatos dolgokat hozott (hátsó gumi és különbözõ kenceficék) meg az öltözékem is bõvült egy cordura nadrággal és egy kesztyûvel is, de ugyanezt kapta CB-né is, persze mindez csak véletlen, csak tudnám honnan tudta ilyen pontosan a méreteket... :-)))
|
Billigpeter | 3828 | 2011. december 27. 21:44 | Válasz erre: 3827 |
Én nagyon jó gyerek voltam az éven, mert többször is kivittem a szemetet, meg talán kétszer el is mosogattam:-) Úgyhogy kaptam egy motorolaj-villaolaj-fékolaj összeállítást, és bár én rendeltem meg, nagyon örültem neki :-) A cég részérõl pedig minden dolgozó kapott egy lovat, de mivel adózni is kell belõle, ezért csak a f@szát vihettük haza :-( Úgyhogy a terveim az új gumiszettrõl egyelõre tolódnak. De hát ne legyek telhetetlen:-) |
hacse | 3825 | 2011. december 27. 21:28 | Válasz erre: 3823 |
Igen. Jól viseltem magam, ennek ellenére nem igényeltem ajándékot, mert már nagy gyerek vagyok.;-)
|
Billigpeter | 3824 | 2011. december 27. 21:26 |
A káposztás bejgli felöklendezésének egyetlen pozitív hatása, hogy leszedi a fogkövet.:-)
|
Billigpeter | 3823 | 2011. december 27. 21:24 | Válasz erre: 3822 |
Fontos a védõfelszerelés, hasznos ajándék:-)
|
hacse | 3822 | 2011. december 27. 21:23 | Válasz erre: 3818 |
Ja,ja iszen ott van lefényképezve , Petikém te tetted fel! Természetes alapanyagú, libatoll bélésû biztonsági cucc.
|
hacse | 3820 | 2011. december 27. 21:18 | Válasz erre: 3816 |
Bele ám! Csak érdemes védõszemüveget felvenni ilyen akció közben, mer' úgy tudnak a kis betonszemcsék pattogni, mintaállat. Innen származik a vízzel vágó berendezés ötlete is.:-)
|
Billigpeter | 3817 | 2011. december 27. 21:14 | Válasz erre: 3815 |
És jógyerek vótál az éven Csabika? Mit hozott a Jézuska?
|
cblaci | 3816 | 2011. december 27. 21:14 | Válasz erre: 3813 |
Arról nem is beszélve, hogy az ember fia 5-6 kupica jó kis culápszaggató házipájinka után nemhogy a hóba, de még a betonba is belehugyozza a monogrammját...
|
hacse | 3815 | 2011. december 27. 21:12 | Válasz erre: 3812 |
Nem csak má' most, hanem ahogy olvastam elfelé a kommenteket má' folyamatosan, mindig..
|
Billigpeter | 3814 | 2011. december 27. 21:11 | Válasz erre: 3811 |
Térdvédõ az, csak lecsúszott! Egyébként bukás után gipszsín helyett is alkalmazható, tehát multifunkciós! :-)
|
hacse | 3813 | 2011. december 27. 21:10 | Válasz erre: 3803 |
Ilyenkor nem igazán egészséges elõvenni a motort, ugyanis fennáll a veszélye, hogy miközben az ember öklendezi felfelé a káposztás bejgli savas elegyét, lehányja a gép fényezését ,elemi károkat okozva ezzel. Igaz, hogy kockázat nélkül nincs rizikó.;o))
|
cblaci | 3811 | 2011. december 27. 21:08 | Válasz erre: 3807 |
Ez lábszárvédõ! Nem látod? De nem így kell hordani, hanem a farmer alatt! A csuka az rendben van... falunapon nem ritka! Gyere sûrûbben kisebb településekre kultúrálódni ;-)
|
hacse | 3809 | 2011. december 27. 21:00 | Válasz erre: 3804 |
Minden oké ezzel a videóval Lacc. Elhatároztam, hogy hamarosan én is teszek fel videót ide, valami komoly kisfilmre gondoltam. :-)
|
Billigpeter | 3807 | 2011. december 27. 20:53 | Válasz erre: 3804 |
Kovacspeter | 3806 | 2011. december 27. 16:54 | Válasz erre: 3804 |
Látom Laci, hogy mindent dokumentálsz, fain lett a videjó. A legjobb amikor elgurítod a régi gumeszt.
|
Kovacspeter | 3805 | 2011. december 27. 16:48 | Válasz erre: 3803 |
Helló Sinyus! Szép ez a királykék szín. Az akkunak az a legjobb ha télen felteszed egy csepptöltõre, az idõnkénti rövid járatás nem szerencsés, sõt ez utóbbi a motornak sem igazán jó. (fõleg ha nem mész vele) Nem okoskodás, de 'télleg' így van. A káposzta és a bejgli felöklendezése ellen is van megoldás: le kell fojtani borral! |
cblaci | 3804 | 2011. december 26. 18:49 |
No akkor ha már a videóknál tartunk :-) http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/motoros_tura/2011-pillanatai-es-egy-kis-karbantartas-97806 |
sinyus | 3803 | 2011. december 26. 13:12 |
egy kis itthoni saját videjó, a káposzta és bájgli felöklenedéze alá,ha esetleg hiányozna a hangja (bár nem túl jó a minõség)... Akkutöltés: http://www.youtube.com/watch?v=vXQMNQMQRVg |
Kovacspeter | 3802 | 2011. december 25. 00:40 | Válasz erre: 3797 |
Nahát, újra jelentkezik a felvidéki 'kapcsolat';-) Szucsizu, ne csak olvasd, hanem civódj és ötletelj Te is! Kelli Kari, Boldi Uji! |
Kovacspeter | 3801 | 2011. december 25. 00:35 | Válasz erre: 3795 |
Akkor viszont ne felejtsd majd kiültetni... vagy visszavinni ha bérled, mert állítólag már ilyen megoldás is van;-) Boldog Karácsonyt mégegyszer!
|
szucsizu | 3797 | 2011. december 24. 13:42 |
Kellemes Karacsonyi Ünnepeket kivanok minden motoros tarsamnak es barataimnak!!! ui: Nem tüntem am el barataim, mindig orommel olvasom civodasaitokat es otleteiteket. :o)) Meg egyszer Boldog Unnepeket nektek! |
Billigpeter | 3796 | 2011. december 24. 13:13 |
Boldog, Békés karácsonyt kívánok mindenkinek, aki olvassa, meg azoknak is, akik nem.
|
cblaci | 3795 | 2011. december 23. 23:32 |
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok minden kedves motoros cimborámnak, sõt most akik kedvetlenek azoknak is mivel ünnep van, vagy valami ilyesmi... :-) Üdvözlettel: cb Jó'mondom? Laci :-))) ui: A karácsonyfát legkésõbb holnap be kell faragni a tartóba, csak gondoltam szólok. Ja, hogy cserepes! akkor nem szótam... |
Billigpeter | 3789 | 2011. december 21. 22:16 |
mivel hónap dolgozni kell én is búcsúzok.( meg holnapután, meg azután.........)
|
hacse | 3786 | 2011. december 21. 22:12 | Válasz erre: 3784 |
Pedig hármunkat már itt a fórumon azért sikerült kicsit megnevelnie , de mi lesz a többi törvényen kívülivel, akik nem hajlandók részt venni itt a virtuális órákon. Lesznek gondok az bizonyos..
|
Billigpeter | 3784 | 2011. december 21. 22:08 | Válasz erre: 3783 |
A Tanár Urat tiszteljük, a többi meg hát: összehordta a szél a szemetet :-) Azér lesz dóga rendesen, ott a .....valahol, két napig, ezzel a társasággal!:-) |
cblaci | 3783 | 2011. december 21. 22:05 |
Itt azért vannak gondok a glóbuszokban :-) én meg azt hittem majd egyedül leszek. Mondjuk a Tanár úr... annak azért van tartása, de a többi... |
Billigpeter | 3782 | 2011. december 21. 22:04 | Válasz erre: 3781 |
ja, valami olyasmi, de még nem ismerik rendesen az orvosok.
|
hacse | 3781 | 2011. december 21. 22:02 | Válasz erre: 3779 |
Az olyasmi , mint a kretén, csak meg is valósítja...
|
Billigpeter | 3779 | 2011. december 21. 22:00 |
Szerintem az én verzióm volt a legjobb, mert én kreatív vagyok.( de már szedek rá gyógyszert, csak nem hat):-)
|
hacse | 3778 | 2011. december 21. 21:59 | Válasz erre: 3776 |
Ha Japánból vízibicikliznénk át akkor egészen közel lenne ....
|
Billigpeter | 3777 | 2011. december 21. 21:57 | Válasz erre: 3772 |
És az lenne a válasz: Maguknak vannak azok a király motorbiciklijeik, amik a fiamnak úgy tetszenek? Hát igen, mi ilyennel járunk...(mondjuk szerényen) Akkor tessenek parancsolni befáradni, a kemence jobbra van, a jakuzzi balra, ha valamit óhajtanak, a pincérnõ egybõl felszolgálja Önöknek.!:-) |
Kovacspeter | 3776 | 2011. december 21. 21:57 | Válasz erre: 3773 |
Csak egy a baj, közel esik San Franciscohoz a gugli szerint, nincs messze?
|
hacse | 3775 | 2011. december 21. 21:57 | Válasz erre: 3772 |
Ja, és , ha nem tetszik el lehet menni ! Ha esetleg tetszene , akkor is , mer' maguk nem inások, meg különben sem férnénk el. ; -) ...és szeretettel várnának bennünket minden éven, de mi nem mennénk el mer' úgy nem változatos, meg különben is unszimpik voltak a háziak...
|
Kovacspeter | 3774 | 2011. december 21. 21:55 | Válasz erre: 3772 |
Ha viszont vízfelületre esik ez a pont, akkor szerezni kell valami vízijármûvet, amibe beférünk motrostól;-)
|
cblaci | 3773 | 2011. december 21. 21:52 | Válasz erre: 3770 |
Nekem az már a múltkor is jó volt és szerintem ez nem változott.
|
cblaci | 3772 | 2011. december 21. 21:51 |
Csinálni kéne egy térképet és az törzsfórumozók lakhelyét összekötni és ahol a legtöbb keresztezés van oda megyünk. Közben jutott az eszembe, hogy mondjuk pont egy családi ház jönne ki :-) összeröffenénk vagy huszan, becsöngetnénk: "jó napot kivánok mi vagyunk az inazuma fórum és itt fogunk 2napig bulizni!" :-)))
|
hacse | 3770 | 2011. december 21. 21:47 |
Szelídi - taó ! Jaó lenne az én úgy gondolom. Az idõpont meg a tavalyihoz hasonlaóan valami június közepei dátum.
|
hacse | 3769 | 2011. december 21. 21:43 | Válasz erre: 3766 |
Azt meg má' simán kikövetkeztetjük, hogy hány órakor; hát ott az étteremnél! :-)
|
Billigpeter | 3767 | 2011. december 21. 21:42 | Válasz erre: 3766 |
Viszont a magassága nagyjából vízszintes. (ez nem igaz, mert lefele folyik:-) Menjünk oda, ahová mindenki odaér délre!:-)
|
cblaci | 3766 | 2011. december 21. 21:39 | Válasz erre: 3763 |
Ez a beszéd! Most mán csak azt kell megbeszélni, hogy mikor, mondjuk valahol a Duna vonalánál... az nagyjából középen van, bár elég hosszú. |
hacse | 3765 | 2011. december 21. 21:38 | Válasz erre: 3763 |
Marrhhhhhhhhhhaaaaaaaaa!!! háháháháháháhá!! Fos helyek az má' biztos....;-)))
|