Billigpeter | 7474 | 2012. december 30. 16:40 | Válasz erre: 7446 |
Természetesen õk voltak az elsõk, akik transzponderrel szereltették fel azt a nem kis számú ebállományt, amit birtokolnak. Törvénytisztelõ, jogkövetõ állampolgárok, nem értem, hogy gondolhatod az ellenkezõjét:-) egyébként nem tudom, mekkora teljesítménynövekedést okoz a beépített chiptuning, de a Laci hívójelû elfogóvadász tisztára meg van táltosodva tõle:-) |
cblaci | 7473 | 2012. december 30. 14:16 | Válasz erre: 7471 |
A más tésztát arra értettem, hogy nagyobb odafigyelést igényel. Végülis olyan kevés az ilyen téli járatás helyben (1 max. 2 alkalom), hogy szerintem mi reagáljuk túl a történetet, a futármotorokat naponta indítják mégsem halnak bele. Megtörtént ebéd után a járatás és mivel apósom pálinkáját megkóstoltuk elõtte így nem mentem vele sehova. Nem csalódtam, a legelején egyszer leállt de hamar magáratalált a gép. Az elsõ indítás a garázsban történt (ekkor még nem volt nálam a fényképezõgép), nem toltam ki hátha szerelni kell, felesleges aggodalom volt... Aztán kint folytattam a mûveletet és azt már rögzítettem, elõször alacsony fordulaton sebességbe kapcsolva, majd mikor 70°C fölé ment a hõfok egy kicsit megforgattam, Kb. 10perc és toltam is vissza a helyére. Nálam egész évben üzemkész a motor, akksi bele és lehet is menni. Az ilyen "helybetopi" a legritkább, de arra jó, hogy az akkut felpezsdítse és megfürödjenek a motor belsõ alkatrészei az olajban. Youtube-os a film, a sportmotoron mostanában sok a "melegszendvicsevõ", inkább megkímélem magam a buta hozzászólásoktól. http://www.youtube.com/watch?v=B3R7DIXGZSg |
Kovacspeter | 7472 | 2012. december 30. 13:00 | Válasz erre: 7466 |
Ez a legjobb megoldás! Esetleg pár darab traktor súlyt is rá lehet akasztani a gépre, hadd szenvedjen. Hátránya a mûveletnek hogy nagyon eszi a gumit, de hát annak meg az a dóga, inkább a gumi fogyjon mint az ország.
|
Kovacspeter | 7471 | 2012. december 30. 12:54 | Válasz erre: 7467 |
Nem annyira más tészta, amiket leírt a M.Dr. azok a télre is érvényesek. 0 fok vagy az alatt kifejezetten káros beindítani, ha mész vele, ha nem. A helyben járatás megintcsak a lejjebb leírtak miatt nem jó megoldás, a hátsó kerék megforgatása a seb. fokozatokban nem jelent terhelést. Egyáltalán nem akarok beleszólni meg okoskodni, de én ezt így tanultam a Keresztapámtól is (autószerelõ szakmája is volt), ezt mondják a motoros szakemberek, élükön Frecska úrral, na meg ez az állítólagos MotorDr. Tapasztalataim: 4-5 fok környékétõl teljesen kitakart hûtõnél (egy kicsit még túl is ér rajta a takaró) egy 4-5 km megtétele után már 40-50 fokos az olaj, és odafigyelve eléri a 90-et. Sokkal hamarabb mint helyben járatva. De hát a legtutibb valóban a teljes téliesítés. |
VVLaci | 7470 | 2012. december 30. 11:29 | Válasz erre: 7469 |
Lehet, hogy a spurit én is kipróbálom. Karbitisztításra meg ott van az ultrahangos mosó. :-))) |
cblaci | 7469 | 2012. december 30. 10:57 | Válasz erre: 7468 |
Szia Laci! 4. éve van nálam a motor, karbi tisztítással kezdtem, azóta nekem nincs ilyen gondom. Karbitisztítót nem használok csak a spurit de azt folyamatosan, téli elrakásnál kicsit nagyobb mennyiségben. Ilyen még nem volt, hogy közel 2 hónapig álljon a motor ezért most kíváncsian várom mit produkál induláskor. 4-5 hetet gond nélkül átvészelt eddig és hamar beindult még nagyon hideg idõben is. http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/motor/ujevi-jaratas-es-valasz-80104 |
VVLaci | 7468 | 2012. december 30. 10:46 | Válasz erre: 7467 |
Szép napot! Mivel a porlasztó nyitott rendszer, a mai pancsolmány, amit benzinnek neveznek, nagymértékben el fog párologni. Rettentõ mennyiségû nagyon illékony anyag van benne. Ha mond valamit, a szavatossági ideje zárt tárolóedényben 3 hónap!!! Egy hónapi állás után szinte üres a porlasztó, viszont egy zöldes por lerakódást tapasztalhatsz a csészékben, a fúvókákon. Amikor megvettem a motorom, fél éve állt, néha megpróbáltak ráindítani, de csak a porlasztók kaptak újabb adag párolognivalót. Az alapjárati fúvókák teljesen eltömõdtek, a nagyon pici furatból egy tûvel sikerült kitolnom a lerakódás gilisztáját. A nagyobb fúvókák átmérõje is jelentõsen csökkent. Ezért érdemes hosszabb állásnál leengedni az anyagot a porlasztókból. |
cblaci | 7467 | 2012. december 30. 10:27 | Válasz erre: 7464 |
A cikk szerint: "Az indulás elõtti motormelegítés olyan kérdés, ami még a szakembereket is megosztja." Akkor egy zenemûvész és egy amperbohóc miért ne gondolhatná másképpen ;-) Abban egyetértek, hogy minél hamarabb érje el az üzemi hõfokot, szezonban annyit melegítem én is amíg a kaput kinyitom, kisebb terheléssel, alacsonyabb fordulatszámon teszem meg az elsõ kilómétereket aztán hamar bemelegszik és lehet magasabb fordulatszámon is énekeltetni. A téli ébresztés más tészta -szerintem- erre írtam, hogy " ésszel" kell csinálni, nem mintha olyan sok lenne de némi tapasztalatom összegyült azért már az évek alatt. Bármennyire is tiszták a karbik nem (csak) ettõl függ az indíthatóság hanem attól is, hogy mennyi benzinkészlet maradt a csészékben, ha lecsökkent elõször annak kell pótlódni mielõtt az égéstérbe jut a tüzelõanyag. Ennek én kivárom a természetes folyamatát, mint ahogy le sem engedem a benzint úgy fel se töltöm. Ezért aztán kicsit hebeg habog az elején, sõt lehet le is áll, de ez az állapot nem tart sokáig ha egyébként rendesen be van állítva a motor. Ha beindult nem tépkedem a gázt csak esetleg alapjárathoz közel tartva a ford.szám mutatót játszok vele egy kicsit, ebbõl érzem mikor kezd helyreállni a rend, úgy a karbiknál és úgy az olajáramlást illetõen. A szivatót minél hamarabb visszatolom alapállásba, ez 1-2 perc vagy annyi sem, nagyban függ a kinti hõmérséklettõl is. Amikor már egyenletes a járása sztenderen vegigzongorázom a sebességeket -mint amikor nyáron elindulok- óvatosan és szinte alig pörgetve, hogy némi erõlködése is legyen a fokozatok között. 5-be vagy 6-ba kicsit leengedem a fordulatot és mélyrõl pörgetem fel de csak 2-3 ezerig. Ha mondjuk ugyanezt tenném rajta ülve mondjuk 0°C környkén akkor a terhelés intenzívebb lenne ugyan de nem lennék sokkal elõrébb mert a menetszél brutálisan hûtené a nagy hõleadó képességû motorblokkot ami méginkább késleltetné a hõtermelést még akkor is ha az olajhûtõt betakarom. Nyilván arra figyelek, hogy visszaváltásnál kicsit megfékezem a hátsó kereket és a váltót sem rugdosom ész nélkül. Ha pedig felmelegszik 60-70°C-ra kicsit megûberelem jobban, hadd járja át rendesen a benzin minden zugait a fúvókáknak. Persze ha száraz hideg van akkor megyek vele, de elõtte akkor is eljátszom az elõzõleg leírtakat csak rövidebb ideig. A lényeg hogy üzemmelegre jártom a blokkot a belsõ pára maradéktalan kiûzésének érdekében, majd legugaszolom a légszûrõt és a kipufogó végét és úgy tolom vissza a motort a helyére. Talán a legjobb megoldás az lenne ha teljesen téliesítené az ember és nem indítgatna, viszont ehhez meg túl hosszú a tél és némileg csillapítani kell a motor utáni sóvárgást, ezért indítgatom havonta egyszer, bár most -mint írtam- már lassan 2 hónapja nem volt beindtva. |
hacse | 7466 | 2012. december 30. 10:07 | Válasz erre: 7463 |
A terhelés úgy is megvalósítható, hogy a helyben járatás idejére legalább ketten ráültök, vagy felmálházod, vagy spaniferrel lehúzatod a talajhoz a gépet. Rengeteg féle módon megoldható a dolog. A lényeg, hogy szenvedjen a gép, oszt majd jól kiizzad. ;-]
|
hacse | 7465 | 2012. december 30. 10:03 |
Meg kell vásárolni a legeslegdrágább, nanotechnológiás kenõanyagokat , reá kel pattanni arra a motorbiciklire , aztá' húzni kell neki , mint a marha . A kenés az olaj dóga , nehogy má' még azzal is nekem kelljen foglalkoznom, hogy ott benn a blokkban feléledtek e az olajmolekulák, vagy nem fáznak e , vagy jó közérzetnek örvendenek e. :o))) Tréfát félretéve van egy olyan régi elmélet , miszerint a benzinben dús robbanóelegy , amit ugye a szívatóval állítunk elõ, sokkal jobban lemossa a hengerfalról az olajat, tehát nem érdemes sokat helyben topiztatni a motort mert lassabban melegszik , tehát tovább van szükség dúsításra. Cáfolatokat kérnék! Amúgy szerintem , mint mindig: arany középút, ami a motordoki mondandójának is a lényege.
|
Kovacspeter | 7464 | 2012. december 30. 09:02 | Válasz erre: 7463 |
Vagy a MotorDr: http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki070119/ Ehhez pluszban hozzátehetõ hogy a mi gépeink meg ráadásul léghûtésesek, ami még tovább ront a helyzeten. Álló helyben járatva (még télen is), amikor az olaj még csak kb. 60 fokos, a henger már annyira forró hogy a tojás megsülne rajta. A 60 fok meg közel sem üzemi hõm. |
Kovacspeter | 7463 | 2012. december 30. 08:52 | Válasz erre: 7460 |
Bocs hogy belevau, de jobb a moccnak ha szakítasz idõt egy kicsit menni vele, nem nagyon jó az álló helyzetben való járatás. Sok oka van, egyszer Frecska úr részletesen elmondta hogy miért nem szerencsés ez a dolog. Az a lényeg hogy minél hamarabb érje el az üzemi hõmérsékletet, terhelést kell kapjon, álló helyzetben ez csak nagyon sokára sikerül. |
Kovacspeter | 7462 | 2012. december 30. 08:42 | Válasz erre: 7461 |
Vagy esetleg ketten-hárman megfogják, aztán körbeviszik az udvaron párszor, hadd legyen néha szerencséje a boldogtalan stabilmotorjának;-)
|
cblaci | 7460 | 2012. december 29. 22:29 | Válasz erre: 7455 |
Dilemma vagy nem, lesz-e alkalmam menni vele vagy nem, én holnap beindítom az biztos! November 11-óta nem volt beindítva, ha nem lesz idõm menni vele akkor csak kitolom és sztenderen megjáratom a fokozatokat ésszel és visszatolom a helyére. Ennyi kell neki, meg nekem is ;-) |
hacse | 7457 | 2012. december 29. 21:50 | Válasz erre: 7455 |
A stabilmotorokat csak helyben lehet járatni, akkor azoknak soha nincs szerencséjük...? :-()
|
hacse | 7456 | 2012. december 29. 21:45 | Válasz erre: 7454 |
Yuasát szeretnék, de nem annyira a tajvanit, inkább a japppánt, mondjuk az drágább , de eszméletileg jobb. ( Aztán majd meglátjuk mit enged meg a jövõ évi költségvetés..) Igen már tisztáztuk az árakat emilben, és megencsak köszönöm és aztat is mondtuk, hogy majd 2013-ban rendezzük a bótot. :D
|
Kovacspeter | 7455 | 2012. december 29. 21:29 |
Örök dilemma ez a téli járatás-nemjáratás. Legjobb a motort elrakni télire, vagy ha nem, akkor havonta egyszer menni kell vele egy 15-20 km-t fagymentes száraz útviszonyok esetén. Helyben járatni nem annyira szerencsés. |
Kovacspeter | 7454 | 2012. december 29. 21:20 | Válasz erre: 7446 |
Amennyiben nem sürgõs, akkor ha gondolod nézek majd valamit ´ócsón´. Mi legyen, Yuasa, vagy osztrák-kínai (Banner), esetleg német-kínai (Varta)? Nem emlékszem hogy írtam-e, de a Hiflo légszûrõ végül is 3000 pénz lett. |
Kovacspeter | 7453 | 2012. december 29. 21:13 | Válasz erre: 7448 |
Igazából ahogy a pólónyomdász ember írta, elõször meg kéne javítani a minõséget. Ha igaz, az egyik haver sógora meg tudná csinálni, de mostanában nem tudtam ezzel foglalkozni. Átküldöm neki az anyagot, hogy mit lehet belõle kihozni, és mondjon rá egy árat.
|
hacse | 7452 | 2012. december 29. 20:45 | Válasz erre: 7451 |
Értettem Uram! ... viszont itt a hangsúly meg a lényeg a babaprojekten van ...
|
cblaci | 7451 | 2012. december 29. 20:35 | Válasz erre: 7450 |
hacse | 7450 | 2012. december 29. 18:37 | Válasz erre: 7444 |
Akko' én is igazoltan vagyok távol, amikor távol vagyok..
|
hacse | 7449 | 2012. december 29. 18:35 | Válasz erre: 7439 |
Military Police Logistic ....? A régi tengerészgyalogos múltadból vannak még ezek a kapcsolataid ? :=]
|
hacse | 7448 | 2012. december 29. 18:29 |
Póló ügyben annyit tudok írni, hogy errefelé hímzõszakkört még nem tudtam találni, nyomtatóbrigád több is van az árak tisztázás alatt, de mondanom sem kell , hogy év vége van és ilyenkor semmi nem úgy megy , ahogy kellene.
|
hacse | 7447 | 2012. december 29. 18:20 | Válasz erre: 7437 |
A valódi neveletlen emberek nem kérnek bocsánatot a neveletlenségükért , úgyhogy KawaÉvi most lebuktál; vagy nem is vagy neveletlen , vagy az álneveletlenek nem kis létszámú csoportjába tartozol, vagy csak szeretnél neveletlen lenni.. :o)))
|
hacse | 7446 | 2012. december 29. 18:03 | Válasz erre: 7434 |
Nekem meg se kölyökkutyám , se öreg kutyám nincsen, csak olyan átlagos másodéves, állítólag németjuhász-husky keverék (bár szerintem ott másféle "szakemberek" is belepiszkáltak a karburátorba ) kan. Immáron csipppes kutya lett belõle, mer' mondom, ha az összes Magyarországon élõ cigányember becsipppelteti mindazösszes szanaszéjjel kóborló ebgyét 3500 Ft/ egyed áron , akkor én is leszek olyan fain gyerek oszt' beruházok ebbe a buliba . MERUGYE BEFOGJÁK TRANSZPONDEREZNI FENTEBB EMLÍTETT EMBERTÍPUSOK A KUTYUSKÁIKAT ?! A motorakksim meg aztat mondta, hogy ennyi vót, 6év 7hónapnyi verejtékes munka után. Már vártam ezt a bejelentést egy ideje, és most legalább nem kell azon gondolkodnom , hogy a télen beindítgassam e a moccot vagy ne. Majd tavasszal vásárolok egy áramforrást és akkor majd mondhatnátok ötleteket is hogy honnan lehetne leakasztani olcsón egy jó minõségû - lehetõleg - japppán akkut. Egyebet elmondani nem tok, kérem kapcs..........
|
adorizoli | 7445 | 2012. december 29. 10:24 | Válasz erre: 7442 |
Laci! Kobak köszöni a jókívánságot. A Spurit, a naftalinszagút befecskendeztem a teli tankba, hogy mán meg ne ''molyosodjék'' a motor. Egy kicsivel többet adagoltam, ahogy korábban írtad. Indult is szépen, persze azután, hogy - csodálkozásomra - elõbb nem akart berobbanni, ugyanis elfelejtettem megnyitni a benzincsapot. De az akku kibírta a nyaggatást. VVlaci! Semmiképpen sem akartam kimenni vele a városba, mert az utakon locsog a sós víz. Hogyne, hogy aztán kezdhessem újra az alapos mosást és a kényesebb felületek befújását. Miután bekapcsolt a hûtõventilátor, egy párat gázoltam, de nem nagyot. Az udvarunkban lakik egy nyugdíjas autójavító, szintén Laci. Mikor meglett a négyütemû CB500-asom, megcsodálta, megdicsérte, hogy milyen szépen ciripel-duruzsol, és többek között azt tanácsolta, hogy üresben soha ne pörgessem fel nagyon a motort, mert ilyenkor más erõk hatnak benne, mint terhelés alatt. Ha jól emlékszem, valamit még mondott a szelepek mûködésérõl is, de a részleteket már nem tudom felidézni. Ezért nem is szoktam nagyokat gázolni üresben, még akkor sem, amikor valaki megnézni és meghallgatni szeretné. |
cblaci | 7444 | 2012. december 29. 01:21 |
Szücsi barátom miatt aggódtam amiért eltünt, írtam is neki egy mailt. Néhány nap után válaszolt és köszöni jól van, olvas minket és neki is a villámos póló tetszik. Viszont babaprojekten dolgozik ;-) úgyhogy igazoltan van távol, jövõre viszont jön a talira!
|
cblaci | 7443 | 2012. december 29. 01:16 | Válasz erre: 7439 |
Nem is mondtad, hogy elköltöztél a trópusokra a fecskékkel... azért a tigrisszúnyoggal vigyázz ha gatyaszárra vetkõzöl, nem játék a Chikungunya-láz. Amúgy nem mondom tényleg betyárosan lekonzerváltad a gépet Kácson... legközelebb ne így rakd el télire :-) |
cblaci | 7442 | 2012. december 29. 01:13 | Válasz erre: 7434 |
Kívánok még az öreg Kobaknak néhány szép "nyugdíjas" évet! Remélem a rossz szagú kis piros folyadékról nem felejtkeztél el és azt is adagolod a CB-nek. Mielõtt én letettem a gépet egy kicsivel többet raktam bele mint a szokásos adag, ez már bevett szokás és nincs is gondom hosszú állás után sem az indítással. |
VVLaci | 7441 | 2012. december 28. 21:25 | Válasz erre: 7437 |
Hamarosan megérkezik az ultrahangos mosóm, lesz itt pici-puci a karbiknak! :-))) Ma egyébként a nagyvassal mentem bevásárolni, megtankoltam, lemostam, letakartam, az évre vége a motorozásnak. (mármint erre a 3 napra) |
Billigpeter | 7440 | 2012. december 28. 19:51 | Válasz erre: 7436 |
Szia Évi! Valóban roti, étvágya az már most is van, ismerem a fajtát, megjelenés, nyogodság, értelem: "A nyugodt erõ":-) Egyet már "elhasználtam":-) Nekem is nagy kedvencem a fajta,ezért volt rajta a kívánságlistán. Az enyémet dzsoni- nak hívták, mert az szép magyar név. hogy ennek mi lesz a neve, az majd elválik, jelenleg mindenki másképp hívja:-) |
Billigpeter | 7439 | 2012. december 28. 19:42 | Válasz erre: 7435 |
Ma egész nap kint ökörködtem az udvaron, és legalább öt kollégát láttam, aki éppen porlasztót tisztított:-) Pedig hát nem volt olyan gatyarohasztó hõség, reggel én is elindultam rövidgatyába, de vissza kellett jönni, mert csípett a szúnyog:-) Én abba a táborba tartozok, aki eltételkor konzervál, tavasszal elõszed, közbe meg békén hagy:-) persze most könnyen beszélek, hogy én nem szoktam indítgatni:-( Miután már teljesen lemondtam róla az évre, ma délután 5 órakor megjött a jézuska egy szakadt, zöldszínû transzporterrel, amire az volt írva, hogy MPL. Biztos hogy Õ volt személyesen, mert szakállas volt, és volt a hóna alatt egy recy papírból készült A4-es sárga buborékos boríték, amire rá volt írva veressel, hogy SGP(Suzuki Genuine Parts). :-) Mivel már késõ volt, meg dolgom is volt, ezért nem zavartalak. Majd megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a történet. |
Billigpeter | 7438 | 2012. december 28. 19:24 | Válasz erre: 7431 |
Mindig a Jók mennek el :-( Nyugodjon békében! |
KawaÉvi | 7437 | 2012. december 28. 19:04 | Válasz erre: 7435 |
Ma én is beindítottam (2,5 hónap után). El nem mozdítottam a helyérõl, de húztam neki egy pár kövéret, és mikor üzem-meleg lett, állítottam csak le. Biztos már a véleményedet erõsítem csak magamban, de egyre érzem ennek a porlasztó tisztításnak a jelentõségét, és fontosságát :-) (Nagyon nehezen indult...) Csak jönne már a tavasz! Amúgy sziasztok! Bocsánat a neveletlenségemért... |
KawaÉvi | 7436 | 2012. december 28. 18:59 | Válasz erre: 7426 |
Gyönyörû kiskutya, és ha jól látom rottweiler. Jó étvágya lesz, úgy egy éves kora tájékán, és bizony lesz alkalmad "megmutatni" ki az úr a házban (ha nem, akkor a fejedre nõ). Az enyémet Mózes-nak hívták. Imádom ezt a fajtát! Kemény gazdát kíván, de nagyon eszes, erõs, értelmes kutya. |
VVLaci | 7435 | 2012. december 28. 17:51 | Válasz erre: 7434 |
Ha javasolhatom a járatásra: jobb elvinni egy 10-20 km-es körre, kicsit átmozgatni a porlasztókat, mint egyhelyben járatni alapjáraton. Az a lényeg, hogy a porlasztó minden rendszerében mozogjon a benzin, ne alakuljon ki dugulás. Még az is jobb, ha másképp nem megy, hogy húzni neki néhány nagy gázt.
|
adorizoli | 7434 | 2012. december 28. 16:39 | Válasz erre: 7431 |
VVLaci | 7433 | 2012. december 27. 22:45 | Válasz erre: 7431 |
Hát rendesen könnybe lábadtam... Könnyû legyen neki az út! |
cblaci | 7431 | 2012. december 27. 21:05 | Válasz erre: 7426 |
Kovacspeter | 7430 | 2012. december 27. 16:47 | Válasz erre: 7423 |
Zoli bácsi, én eddig két Andor-féle ülést láttam, mindkettõ nagyon szép és kifogástalan munka volt.
|
hacse | 7429 | 2012. december 27. 15:50 | Válasz erre: 7426 |
Szép kutya. A neve lehet László , vagy Laca , satubbi, ha mindenáron ahhoz a "védelmi" vonalhoz ragaszkodsz..:-))
|
VVLaci | 7428 | 2012. december 27. 14:02 | Válasz erre: 7426 |
Tündéri Sanyi-feje van! :-)))) És majd mondhatod, hogy a Laci a Sanyit támogatja, de mindjárt itt lesznek! :-)))))) |
Billigpeter | 7427 | 2012. december 27. 12:52 |
A tömítések még mindig nem érkeztek meg, és ma már nem is fognak (ezt abból gondolom, Hogy még Gyula se kapta meg) Úgyhogy a feltámadás egyelõre várat magára.
|
Billigpeter | 7426 | 2012. december 27. 12:48 |
Tegnap kaptam még ajándékot: a kollégáim megleptek vele, mert egyszer elszóltam magam, hogy szeretnék egyet. Csak az a baj, hogy ez már nem lehet Laci :-)
![]() ![]() |
cblaci | 7425 | 2012. december 26. 21:46 | Válasz erre: 7424 |
:-) Igazából ha belegondolok tényleg nem lehet könnyû velem... viszont nehezebb lenne nélkülem. |
hacse | 7424 | 2012. december 26. 13:17 | Válasz erre: 7422 |
Ezt a sok mindent megérdemelted, mer' "jógyerek vótá" kettõezertizenkettõben ugye ? Vagy nem egészen ? :-)) Egy biztos ; ha a Krisztina nevû télanyó illen szép ajándékot adományozott neked - az a Krisztina , aki nap , mint nap "elszenvedi" azt a lehetetlen, simlis alakot, aki a Cblaci - , akkor Te valamit vagy nagyon jól csinálsz, vagy nagyon jól adod elõ a dolgokat. Egyik sem lebecsülendõ .. Gratula ! :o))
|
adorizoli | 7423 | 2012. december 26. 07:51 | Válasz erre: 7421 |
Laci! Nyugodt vagyok az ülés tekintetében, mivel ezt mindketten garantáljátok. Itt, Kolozsváron is ajánlottak valakit, aki állítólag jól dolgozik, de inkább Andor mellett döntöttem, mert a te minõsítésed számomra elsõdleges. Ha fekete lesz, nem gond. |
cblaci | 7422 | 2012. december 25. 23:53 | Válasz erre: 7420 |
Ez a Télapós dolog is ki van adva vállalkozásban :-) ráadásul olyanok mint a futárszolgálat. Nálam három Télapó is járt, a Miskolc környéki a szûrõket hozta és Péternek hívják, Pestrõl egy szintén Péter nevû Télapó hozta a gyertyákat, a képeskönyvet pedig egy kedves fiatalasszony -Télanyó- hozta aki Krisztinaként mutatkozott be :-) Kacifántos egy világ ez... |
cblaci | 7421 | 2012. december 25. 23:50 | Válasz erre: 7419 |
Az ülésed felõl nyugodt lehetsz Zoli bácsi, Andornak nem csak szép munkája van hanem motoros is ráadásul, így aztán pontosan tudja milyennek kell lennie egy jó ülésnek. Elmondtam neki, hogy kicsit szeretnél kivetetni a szivacsból, a motorodat pedig átküldtem neki a szín miatt. Most éppen nem volt nála olyan szín de megpróbál szerezni, de ha netán fekete marad akkor is ütõs lesz a deréktámasz és a varrás kialakítása miatt. Billig Peti Fõnixére is õ varta az ûlést és nagyon szép lett!
|
Billigpeter | 7420 | 2012. december 25. 21:54 | Válasz erre: 7416 |
Szia Laci! Örülök, hogy hasznos dolgok kerültek a fa alá. Nálunk sajnos a Jézuska beszállítói problémákkal küzdött (remélem, majd jól megkötbérezi :-). De nem panaszkodom, örülök az alsóruházat + némi különleges szeszesital összeállításnak, a többi meg remélem, hogy a héten megoldódik:-) kellemes karácsonyt. |
adorizoli | 7419 | 2012. december 25. 21:06 | Válasz erre: 7410 |
Laci! Köszönöm, hogy felvetted a küldeményt, és hogy az ülést is leadtad. Ha esetleg kérdései lennének a mesternek, megadhatod neki az e-mail címemet. Hogy neked milyen technikai érzékkel és tájékozódottsággal rendelkezõ angyalod van!? |
cblaci | 7416 | 2012. december 25. 19:00 |
adorizoli | 7415 | 2012. december 24. 23:56 | Válasz erre: 7414 |
Mindenkinek kívánok áldott és szép karácsonyt!
![]() |
cblaci | 7414 | 2012. december 24. 18:29 |
Boldog Békés Karácsonyt kívánok minden Inazuma tulajdonosnak és azoknak is akiknek nem jutott e remek típusból!
|
Billigpeter | 7413 | 2012. december 24. 15:50 |
Szerintem Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, akik ezt olvassák, meg a többieknek is, akik nem. Szerintem.:-)
|
Billigpeter | 7412 | 2012. december 24. 15:47 | Válasz erre: 7409 |
Nem tudom, miért tûnt el, szerintem én nem csináltam vele semmit. Bár tegnap délelõtt a keresztlányom nyomkodta vadul a telefonom, lehet, hogy õ intézte el.
|
hacse | 7411 | 2012. december 24. 11:37 |
Há' nem azér' mondom, de a saját nevemben is békés, boldog Karácsonyt kívánok nektek motoros barátaim kivétel nélkül! ;o))
|
cblaci | 7410 | 2012. december 23. 19:19 | Válasz erre: 7407 |
Szia Zolibá! Az ûlésed már jó helyen van, köszönöm a szíverõsítõt! :-) |
cblaci | 7409 | 2012. december 23. 19:18 | Válasz erre: 7402 |
Vajon melyik feltételnek nem felelt meg a hozzászólás? Miért dolgozott itt a kombájn? :-)
|
cblaci | 7408 | 2012. december 23. 19:15 | Válasz erre: 7406 |
Köszönöm Peti, matricát akarok gyártatni és a méretarány miatt kellett, még nem tudom melyik lesz, a tankbõrömön lévõ írás mérete tûnik leginkább megfelelõnek.
|
adorizoli | 7407 | 2012. december 23. 18:53 | Válasz erre: 7383 |
Peti! Isten nyugtassa keresztapádat, neked pedig adjon vigasztalást. Ugyanolyan korú volt mint én. |
Kovacspeter | 7406 | 2012. december 23. 16:28 | Válasz erre: 7319 |
A '3d-s' gyári felirat mérete 28x200 mm.
|
Billigpeter | 7405 | 2012. december 23. 16:10 | Válasz erre: 7404 |
Oké, ha megjött a cucc, kereslek. Elõre is köszönöm.
|
VVLaci | 7404 | 2012. december 23. 10:50 | Válasz erre: 7403 |
Pénteken szabin vagyok, ha kell, ráhúzhatjuk a hengersort, mert az nem egyemberes.
|
Billigpeter | 7403 | 2012. december 23. 00:09 |
És lehet, hogy a karácsonyfa alatt ott figyelnek az új tömítések:-) ha ez így lesz, akkor még az éven megnézzük a feltámadást:-)
|
cblaci | 7401 | 2012. december 22. 19:41 | Válasz erre: 7399 |
Ezek után én még büszkébben viselem a Laci hívójelet :-)
|
Billigpeter | 7399 | 2012. december 21. 22:51 |
És azt gondolom, hogy mindahány kutyám lészen ezután, annak mindnek Laci lesz a neve. A név, ami már bizonyított:-)
|
Billigpeter | 7398 | 2012. december 21. 22:27 | Válasz erre: 7397 |
Az apjáról kapta a nevét, de õ is megérdemeli. A barátommal sétáltunk felsõzsolca sötét vidékén. Laci(az apa) lemaradt, mert a keríréseket kelett lehugyozni, meg ilyenek. szembe találkoztunk egy húszfõs bennszülött hadsereggel, amely ecselte velünk, hogy a nálunk lévõ pénzeszközöket jó lenne, ha a rendelkezésükre bocsátanánk. Mi említettük, hogy ítt jön mögöttünk a Laci, de nem vették komolyan, csak annyit mondtak, hogy na jöjjön az a Laci, oszt akkor mi van? De akkor odaért a Laci, és ahuszonhárom bennszülött kb 43 irányaban szétszéledt, mi meg bátran kérdezgettük, hogy "mivan gyerekek, megjött a Laci, csak meg kellene vele beszélni, hogy mi legyen ezután.? Na az Én Lacim ennek a Lacinak az utóda, egy ordas német-juhász, de rászolgál az apja nevére. |
cblaci | 7397 | 2012. december 21. 21:37 | Válasz erre: 7396 |
hm... olyan értelmes az a kutya, hogy megérdemli a Laci nevet...???
|
Billigpeter | 7396 | 2012. december 21. 21:21 | Válasz erre: 7395 |
Van, de még egyelóre nem otthon tartom. (hiányos a kerítés) egy ordas német juhász, és úgy hívom, mint téged: Laci!
|
Billigpeter | 7394 | 2012. december 21. 18:34 | Válasz erre: 7393 |
Hát ez lesz a holnapi program, meg az állatorvos is jön a kutyát csipszelni.:-) Neki viszont jó karácsonya lesz. |
cblaci | 7393 | 2012. december 21. 17:35 | Válasz erre: 7391 |
Volt már egy-két napos tévedés a maja naptárban, úgyhogy ne örülj elõre, de szerintem nyugodtan elindulhatsz megvenni a karácsonyi ajándékokat nem fogod megúszni :-)
|
cblaci | 7392 | 2012. december 21. 17:30 | Válasz erre: 7389 |
Lélekben ott lesz velünk a Transzalpina túrán.
|
Billigpeter | 7391 | 2012. december 21. 17:02 |
Mivel az ausztáloknál elmúlt éjfél, és mégse lett vége a világnak, úgy túnik,hogy a mai napra meghirdetett világvége az érdeklõdés hiányára elmarad, a maják meg kinyalhatják:-) Úgyhogy tovább kell szenvedni ezen a sárgolyón, de legalább láthatok egy fõnixet feltámadni:-) |
Kovacspeter | 7390 | 2012. december 21. 09:57 | Válasz erre: 7319 |
Megmérem ha még aktuális. Kétféle létezik, a 'lapos' kicsit nagyobb méretû, mint pl. Csabié, a 'háromdimenziós' kicsit kisebb ami az enyémen is van.
|
Kovacspeter | 7389 | 2012. december 21. 09:45 | Válasz erre: 7384 |
Köszönöm Barátaim. Szerette Erdélyt, a Tiszát is. ![]() ![]() ![]() |
KawaÉvi | 7387 | 2012. december 20. 19:31 | Válasz erre: 7383 |
Ismeretlenül is részvétem! Nagyon fiatal volt még...:-( Miután én is lassan de biztosan közelítek az ötödik x-hez eszembe jut egy régi történet. Talán húsz éves ha lehettem, és Édaspámnak meséltem egy emberrõl aki - a szavaimmal élve - egy ötven éves vénember volt. Apu felkapta a fejét és sértõdést színlelve mondta, hogy mondhatok ilyet, hogy valaki ötven évesen vénember. Helyesbítettem magam, de emlékszem a lelkem mélyén akkor tényleg úgy éreztem. Eltelt azóta sok-sok év. Ma egy jó karban lévõ ötvenes férfit tényleg férfiként értékelek, és eszembe sem jutna az a szó, hogy vén... |
cblaci | 7384 | 2012. december 20. 10:28 | Válasz erre: 7383 |
Nem találok szavakat, nagyon sajnálom! Reméltem találkozok vele, szerette Erdélyt, bejatós volt a motorja amikor nem jött el egyszer velünk, így aztán személyesen nem találkoztunk. Nyugodjon békében! |
Kovacspeter | 7383 | 2012. december 20. 09:56 | Válasz erre: 7334 |
Felfoghatatlanul szomorú dolog miatt nem jártam erre. Meghalt a Keresztapám. 56 éves volt. Nagyon szeretett volna jönni a Transalpina túrára. |
Billigpeter | 7382 | 2012. december 19. 23:03 |
Szép, kecses, bájos, tetszetõs, vonzó, csábító, szemrevaló, csinos, takaros, díszes, ékes, pompás, gyönyörû, igézõ, elbájoló, elbûvölõ, bûbájos, elragadó jó éjszakát mindenkinek:-)
|
Billigpeter | 7381 | 2012. december 19. 22:57 | Válasz erre: 7374 |
Így sem volt a történet vége túl vidám, de túléltem. Azonban azt meg kell hagyni, hogy ezek a suzukis mérnökök mindig kitalálnak valamit:-) Például azt, hogy a láncszakadás ellenére sincs semmilyen látható nyoma annak, hogy a vezérlés felbomlása után a szelepek , meg a dugattyú egymásba vert volna. a többi kár meg azért következett be, mert szerencsétlen vagyok. |
Billigpeter | 7378 | 2012. december 19. 22:32 | Válasz erre: 7376 |
Ahogy a Laci barátom mondaná: " Nem baj, ha szarabb lesz, mi pont leszarjuk, mert kemények vagyunk":-) bikicsunáj:-) |
Billigpeter | 7377 | 2012. december 19. 22:27 | Válasz erre: 7375 |
Szeretem a fagyit, szívesebben nyaltam volna veletek egy ötgombócosat, minthogy motorosokat ilyesztgessek a parkolóban:-) De azóta közkívánatra- meg elsõsorban a sajátomra- lekerült a nyitott dob, úgyhogy jövõre csak a suhogás marad:-) |
KawaÉvi | 7376 | 2012. december 19. 22:20 | Válasz erre: 7373 |
Nincs ami egyensúlyozzom :-) Nem kell úgy szomorkodni. Jövõre még szarabb lesz :-))) Legalábbis ezzel biztatnak... |
cblaci | 7375 | 2012. december 19. 22:19 | Válasz erre: 7372 |
Annyival egészíteném ki a történetet, hogy Szilvásváradon csak azért húztál el elõttem mert én a motoromtól kb. 300 méterre álltam és fagyit nyaltam... arról nem is beszélve, hogy az ott lévõ tömeggel együtt -egymást összetaposva- kerestünk fedezéket, ugyanis akkor került fel rá az új nyitott sportdob aminek ropogása kimerítette a terrorcselekmény fogalmát. |
KawaÉvi | 7374 | 2012. december 19. 22:18 | Válasz erre: 7372 |
Hát örülök, hogy nagyobb baj nélkül megúsztad. Nekem kétszer lett vezérmûláncom cserélve, és számtalanszor megfordult a fejemben milyen kárt okozhat egy menet közben történõ szakadás. De gondolom nagyobb sebességénél - mondjuk egy autópályán - nem lett volna ilyen vidám a vége. |