Billigpeter | 7373 | 2012. december 19. 22:17 | Válasz erre: 7371 |
Szerintem senkinek nem egyszerû most, és persze sokkal jobb, ha hülyéskedünk, meg egymást cígatjuk(nem tudom van-e ilyen szó, de az ami hasonlít rá, az túl vulgáris:-)), de néha tele lesz az ember hócipõje, és kellemetlen emberkévé válik. még szerencse, hogy az intelligencsia ezt ellensúlyozza. Kár, hogy nekem nincs olyan:-)
|
Billigpeter | 7372 | 2012. december 19. 22:07 | Válasz erre: 7370 |
Szia Évi! Dióhéjban: Egy augusztusi túra vége az lett, hogy egy tíz százalákos murvás lejtõn gyökkettõvel lefelé csorogva megállt alattam az ételhordó. természetesen a CBlaci barátommal több kísérletet tettünk az újraélesztésére, de már akkor is tudtuk azt, ami itthon a szétszedés után kiderült: elszakadt a vezérmûlánc. Tréleren hoztuk haza, itthon szétszedtük, és másnap ébredtem rá, nem csak elszakadt a lánc, hanem búcsúajándékként a fõtengely 3 fogát is kitörte- általában itt véget ér egy motor története, én is azt tervezgettem, milyen lesz az ételhordó az elsõ kertben virágtartóként. Ám a fórumon a márkatársaim- barátaim- élükön Imrével elõkerítettek a német e-bay-ról egy komplett blokkot 200 euróért, amit sikerült is ennyiért leütni. kalandos úton, de hazaérkezett, azóta a VVlacival már több szeánszot is tartottunk, amely a két blokk egyesítésére irányult,- itt szeretném megköszönni neki a spec szerszámokat, amire nem is gondoltam, hogy szükségem lesz,- tudom, ideje lenne hazavinni, és ezt meg is fogom tenni:-) A történet lezárása az, hogy már csak a hengerfej, meg a hengertalp tömítés hiányzik a történet lezárásához, és jövõ tavasszal újra láthatja a CBLaci, hogy elhúz elõtte az ételhordó Szilvásváradon, mint tavaly:-) Azonban az, hogy miért szakadt el a lánc, egyelõre titok maradt, és valószínûleg az is lesz. a láncfeszítõ félúton volt, gondolom, valamilyen anyaghiba lehetett a ludas. A jelenlegi lánc feszítõje is félúton van, a leírás szerint 45000 km-t futott. itt a fórumon egyes kollégák óraforduló közelében járnak gyári lánccal. ezzel fogjuk összerakni, oszt majd figyelünk rá. Lehet, hogy kifutottam a dióhéjból:-) |
cblaci | 7371 | 2012. december 19. 21:40 | Válasz erre: 7369 |
Nekem se fenékig tejföl most, de megpróbálom leküzdeni és így könnyebb egy kicsit ha hülyéskedünk... Amúgy ha minden gyári alkatrészt megvennénk és itthon összeraknánk egy Inazumát simán lenne 10millió... ami nem is lenne sok ha havonta keresnénk annyit. Ez ilyen egyszerû :-) |
KawaÉvi | 7370 | 2012. december 19. 21:38 | Válasz erre: 7366 |
Szia Peti! Elszakadt a vezérmûláncod? Nem követem a fórum minden napját, és errõl nem is hallottam. Megosztanád röviden mi történt? Tényleg nagyon érdekel. |
Billigpeter | 7369 | 2012. december 19. 21:15 | Válasz erre: 7368 |
Végre. Nem szeretek depis lenni, mer akkor utálok mindenkit. De az meg túl nagy meló, mer 7 000 000 000 embert egyszerre gyûlölni nem egyszerû:-) Cégileg Lezárunk pénteken egy hiperszar évet, mégis egy kicsit örülök neki, mert szerintem ennyi szar után már bármi fog történni, az már csak pozitív lehet. És ennek az elõjelei már látszanak:-) Gyula azt írta, hogy pénteken leadja a rendelést, 2-3 nap múlva megjön a cucc a nagykerbe, másnap nála van. ezt lefordítva ha a karácsonyt is beleszámolom, ha nem lesz vége a világnak, akkor talán még az éven nálam lehet a cucc. az esztétikai beavatkozásokkal együtt is január közepén életre kel a zételhordó:-) Egyébként Gyula küldött egy linket a listaárakkal, egy gyári fõtengely nyugvó sor nélkül 307 e Ft. Csak mesélek... Egyébként itt a link, a cikkek mellé írt ár 300-al szorozva a magyarországi listaár: http://www.bike-parts-suz.com/suzuki-identification-bike-model_nn.php?ChildNavID=1871 Na, keziccsókolom:-) |
Billigpeter | 7367 | 2012. december 19. 20:36 | Válasz erre: 7360 |
Az agancsos kólát valószínûleg vadászmesterbõl fõzik, innen a sötét színe (mindig éjszaka vadásznak, akkor meg sötét szokott lenni egyes kontinenseken:-)) . Az ára azért ilyen borsos, mert egyre kevesebb a vadászmester.... :-) |
Billigpeter | 7366 | 2012. december 19. 20:32 | Válasz erre: 7364 |
Ez így van. Mióta elszakadt a vezérmûláncom, egy centiliter benzint sem használtam el. Ámde ha a két ünnep között hozzám kerülnek a hõn áhított tömítések, ennek a szériának vége fog szakadni:-)
|
Billigpeter | 7365 | 2012. december 19. 20:30 |
Érdemes megemlíteni, hogy a 20W 50-es olajok tipikusan savhangsúlyos, gyümölcsös, tanninban közepesen gazdag, amíg a 10W 40-es olajok fûszeres karakterû , savdús, önálló, harmonikus összetételû, jellegzetes finom illatú és kellemes ízû olajok. Mi 750-esek ezért használjuk inkább a 10w 40-es olajokat. meg a gyár is ezt írja elõ számunkra. bár én is meg lettem híva annakidején egy jó kis motul levesre, a távolság miatt ez elmaradt. De én még tudok vinni az én leengedett, savanyúságszagú olajomból a következõ inazuma konferenciára, és majd elfogyasztjuk a bográcsban létrehozott szarvasmarha pörkölt kísérõjeként:-D |
hacse | 7364 | 2012. december 18. 20:43 | Válasz erre: 7359 |
Így van ez rendjén, nem szabad a föld javait elherdálni.
|
hacse | 7363 | 2012. december 18. 20:41 | Válasz erre: 7362 |
Én még nem állíthatom, hogy bevált, igaz hogy messze lakok én is , meg hát nem is tudok levest sütni. Asszem a Motul leveshez nem lesz szerencséd.
|
cblaci | 7362 | 2012. december 18. 20:35 | Válasz erre: 7361 |
Még nem kóstoltam, de már meg volt ígérve ha nem válik be, akkor levest fõznek belõle és megetetik velem :-))) Még szerencse, hogy bevált és messze lakik az illetõ... |
hacse | 7361 | 2012. december 18. 20:32 | Válasz erre: 7360 |
Laci te még nem kóstoltad a Motul 10W40-est. Sõt én úgy gondolom , hogy még a 20W 50- est sem. Az íz nem minden.
|
cblaci | 7360 | 2012. december 18. 20:18 | Válasz erre: 7359 |
Az agancsos kólát mibõl fõzik? Agancsból...? Mondjuk én aztat szeretem :-) már amikor fussa rá, mert literje drágább mint a Motul 10W-40-nek... mondjuk az íze viszont jobb :-) |
Billigpeter | 7359 | 2012. december 18. 20:05 | Válasz erre: 7351 |
Nálunk is szoktak pálinkát fõzni gumicsizmából, traktorbelsõbõl, kapcarongyból...mindegy, csak üssön. Lehet, hogy az Erdei Zsolt is jó lehet, mer az fõzés nélkül is nagyot bír ütni:-)
|
hacse | 7356 | 2012. december 18. 19:39 | Válasz erre: 7355 |
Jó gyerek, jó gyerek . Könnyû azt ráfogni. Mondjuk az a szépséghibája a dolognak, hogy én is annak tartom...
|
cblaci | 7355 | 2012. december 18. 19:09 | Válasz erre: 7353 |
Billig jó gyerek! Csak gyenge most neki a lelke, de majd felvidámodik ha beindul a Fõnix. Addig meg ne háborgassuk mert még szemen ver valakit :-)
|
hacse | 7354 | 2012. december 18. 18:26 | Válasz erre: 7353 |
Mondjuk a "hadd szórakozzon a Mama! " -ban igazad lehet.:-)
|
cblaci | 7352 | 2012. december 18. 18:14 | Válasz erre: 7347 |
Az pont olyan mint a Megasztár, legalábbis én nem látok közöttük különbséget mert egyiket se nézem. Anyukám viszont igen és néha mondja is kinek szurkol, ezért igazából negatív érzelmeket sem vált ki bennem a mûsor, hadd szórakozzon a Mama! :-)
|
hacse | 7351 | 2012. december 18. 18:14 | Válasz erre: 7350 |
Mûanyag alapú, esõ ellen védõ ruházatból is sikerült már erjeszteni fogyasztható szeszet bizonyos - biokémiailag nem kellõen alátámasztott - elbeszélések szerint. Szerencsénk van , hogy ilyen rothadékony világban élünk..
|
Billigpeter | 7350 | 2012. december 18. 17:35 |
Elég szaros témát találtatok itten tegnap estére, de úgy látom, hogy ki lett értékelve rendesen. :-) Csak lábjegyzetben jelezném, hogy tejbõl is lehet alkoholtartalmú italt létrehozni, lásd kumisz. Lehet, hogy azoknak a fiatalkorú elkövetõknek, akiknek elégedettség, és angyali mosoly ül az ábrázatukon sikerült rájönni, hogy hogyan tudják ezt az eljárást a pocakjukban lefolytatni?:-) És tejbõl nem lehet lekvárt fõzni:-) |
Billigpeter | 7349 | 2012. december 18. 17:28 | Válasz erre: 7344 |
Mint azt már többször is hangoztattam: nem hallgatózni kell, hanem aludni. egyébként is kikérem magamnak, az egész hozzászólás úgy ahogy van - rágalom. Na jó, az "Aviszontlátás"-ban igazad lehet:-) |
Billigpeter | 7348 | 2012. december 18. 17:20 | Válasz erre: 7347 |
Ne kapd fel a vizet Laci, csak emlékeztetõül: "A matematikában egy n nemnegatív egész szám faktoriálisának az n-nél kisebb vagy egyenlõ pozitív egész számok szorzatát nevezzük. Jelölése: n!, amit „n faktoriális”-nak vagy „n faktor”-nak olvasunk ki." Az elõbbi gondolatmenetet folytatva ha n=x; akkor az x! jelet "x faktoriális"- nak, vagy "x faktor"- nak olvashatjuk ki:-) Na most hogy ez milyen módon teremt összefüggést közötted, és a retekklubon - hál istennek - véget ért tehetségtelenségkutató mûsor között, azt egy terjedelmesebb disszertáció során lehet csak a nyilvánosság elé tárni. mindenesetre ha te is eljössz a III. inazuma konferenciára, akkor már egész jó kis zenekar fog összejönni. Te meg Csabi gitároztok, a zenetanárbácsi a szájával meg a tüdejével komprimálja a levegõt a tubájába, a többi részvevõ meg kórusban elénekeli zsan misel zsár- tól az oxigéntet! Épületes elõadás lesz, én már alig várom:-) |
VVLaci | 7347 | 2012. december 18. 16:16 | Válasz erre: 7346 |
Azmeg mi??? Mert olyat nem vagyok hajlandó sem nézni, sem beszélni róla!!! De ha összejön valami buli, egy hanggal-gitárral beszállok a vonyításba! :-))) |
cblaci | 7346 | 2012. december 18. 16:06 | Válasz erre: 7345 |
Köszönjük László! Benned van az X faktor! :-))) |
VVLaci | 7345 | 2012. december 18. 13:13 |
Szép napot a sporttársaknak! Egy kicsit azért csak sikerült vegetatív hozzászólásommal emelni az oldal forgalmát és vidámsági faktorát! :-)))))) |
cblaci | 7344 | 2012. december 17. 23:22 | Válasz erre: 7343 |
Ehhez a Billig ért de nem is akárhogy... csak rám fogja :-))) Aviszonlátás! |
hacse | 7343 | 2012. december 17. 23:19 | Válasz erre: 7340 |
Há' akko' alugyunk . Jóé.. ZZZZzzzzzzzzzzzzz hork hork, meg ilyesmik....
|
hacse | 7341 | 2012. december 17. 23:17 | Válasz erre: 7339 |
Megijetté' mi? Öööö..erre nem tok mit mondanyi..
|
cblaci | 7339 | 2012. december 17. 23:10 | Válasz erre: 7338 |
Hú, a végén megijedtem mert azt olvastam, karperec... te jó ég! -gondoltam- mit mondtam olyat amit nem szabad... De aztán elolvastam mégegyszer és világossá vált, hogy a Tantóbá kiküldetésben préseli a levegõt a tubába, merhogy ott azt szeretik, vagy ha nem majd szeretni fogják mer´ rá jönnek... |
hacse | 7338 | 2012. december 17. 23:04 | Válasz erre: 7334 |
Zeneileg van eltávozva szerintem. Biztos külföldieknek mutatják be , hogy hova kellene fejlõdniük, hogy érdemes legyen nekik hangszereket beiktatni a kultúrájukba a Magyarokhoz hasonlóan. Közbe' meg a külföldi népek szórakozás céljából zenemûveket is érzékelhetnek, ha van rá igénytelenségük. ....kerekaperec? ...
|
cblaci | 7337 | 2012. december 17. 22:57 | Válasz erre: 7335 |
Ez már egyenes beszéd, innye de szép vót! (tapsos emotikon meg hajbókolós) |
hacse | 7335 | 2012. december 17. 22:53 | Válasz erre: 7330 |
A turmix félék családjába tartozó ételféleségek ha a gyomorsavval szövetkeznek valóban ötletes és meglepõ alkotásokat tudnak létrehozni. Ezek a mûvek rendszerint megjelennek nyomtatásban , és közös jellemzõjük, hogy a közömbös és érdektelen szemlélõdést felváltja az aktív verbális megnyilvánulás , a heveny arcmimika, és a tevékeny tenni akarás ( ez utóbbi menekülést, vagy feltûnés nélküli eloldalgást is jelenthet, ill. ezek megkísérlését) , melyet sok esetben megelõz az udvarias, vagy határozott átruházás , mely a létrehozott mû biztonságos helyre juttatására vonatkozik.
|
cblaci | 7333 | 2012. december 17. 22:42 | Válasz erre: 7331 |
:-))) "gyermekkorú személy", kísért a múlt ;-) |
cblaci | 7332 | 2012. december 17. 22:39 | Válasz erre: 7329 |
Talán a vérében van... vagy mittudom én, még soha nem pelenkáztam, viszont régebben fürdettem, igaz csak egyszer mert többet nem bízták rám :D Régi szép idõk... |
hacse | 7331 | 2012. december 17. 22:25 | Válasz erre: 7329 |
Talán mert kísérletezõs kedvében van az a gyermekkorú személy ...:o) Jelige: mibõl mit lehet kihozni ? |
KawaÉvi | 7330 | 2012. december 17. 22:05 | Válasz erre: 7329 |
Amibõl lekvárt lehet fõzni abból pálinkát is :-) Nem adtatok a kis Gabikának gyümölcsöt? Attól lehet cefreszagú, pláne ha az anyatej egy kicsit dolgozik is hozzá :-)
|
VVLaci | 7329 | 2012. december 17. 21:54 | Válasz erre: 7328 |
Az anyatejtõl miért tojik a gyerek cefreszagút??? Nem is õ itta a pálinkát!!!!!! :-))))
|
cblaci | 7328 | 2012. december 17. 21:10 | Válasz erre: 7325 |
A vidámság nem sokon múlna, mondjuk kéne hozzá néhány hozzászólás, mert ismerve a társaságot a poénok nem maradnának el... Jó'mondom? De! |
hacse | 7325 | 2012. december 17. 18:32 | Válasz erre: 7322 |
Végre egy kis vidámság. Egyébként Paint rajzolóprogrammal kreáltam.. irigyelitek a tudást mi? :- ))
|
cblaci | 7323 | 2012. december 17. 16:58 | Válasz erre: 7321 |
Ez igen, mûvészi! én ilyet nem is tudnék! Köszönöm szépen! :-) |
VVLaci | 7322 | 2012. december 17. 14:18 | Válasz erre: 7321 |
Anya rúzsát azért nem kellett volna kölcsönvenni! :-)))
|
cblaci | 7319 | 2012. december 16. 21:08 |
Itt is esik és köd is van, sõt sár is, adott minden feltétel ahhoz, hogy szorongással járó neurotikus zavar legyen úrrá a motoros lelkekben. Mondjuk én pont leszarom mer kemény vagyok! :-))) Viszont akinek van gyári Suzuki felirat a tankján az legyen már olyan jó, hogy mérje meg az elsõ betû magasságát és szélességét (a többit a gép majd hozzá szerkeszti). A mérést csak a krómos részen kérném elvégezni, nem kell a mûanyag széleket hozzámérni. Köszönöm szépen elõre is! Aviszonlátás! |
KawaÉvi | 7315 | 2012. december 16. 20:52 | Válasz erre: 7314 |
Ezt lehet még fokozni??? Iperkodj azzal a géppel, mert pikk-pakk itt a tavasz és tolom eléd a kis Kawát karbitisztításra meg a többire :-) |
VVLaci | 7314 | 2012. december 16. 20:03 | Válasz erre: 7313 |
Még mindig nem kezdtem hozzá a sajátomhoz, csak porosodik a mûhelyben és idõnként odébbtolom egy fél méterrel, mert útban van! :-((( Ez így elég, vagy legyek még depresszívebb??? |
Billigpeter | 7313 | 2012. december 16. 18:42 |
Itt is esik, meg köd is van. szar az idõ, õszies tél van. Meg az alkatrészek se jönnek. Mehetnek a depresszív hozzászólások. ez az elsõ.
|
hacse | 7312 | 2012. december 15. 19:39 |
Mit is írhatnék , mit is írhatnék.. esik a esõvíz, nyema motorozová.
|
cblaci | 7311 | 2012. december 14. 23:02 | Válasz erre: 7310 |
A szent tûzmadár felett nem arathat gyõzelmet az ítéletnap sem, hiszen õ maga az aki a túlélést jelképezi! Amint bekövetkezik a megújulás, ígéretet teszek, hogy soha többet nem nevezem ételhordónak, bár a Fõnix is tõlem származik de az jobban is illik a most még poraiban nyugvó izzó parázsra, amely bármikor lángra lobbanhat hiszen az õsi elemet hordozza magában ami maga a tûz, energiát ad és kiárassza fényét a világra:-) A Fõnix élt, él, és élni fog! |
Billigpeter | 7310 | 2012. december 14. 22:05 |
Mivel a két ünnep között nem dolgozunk, szerettem volna a fõnixemet feltámasztani. Azonban ez lehet, hogy kútba fog fulladni, mer az alkatrész nagykerben, meg a japóknál is év vége van, nem tudom, hogy meg bírom-e szerezni a még hiányzó alkatrészeket, és megint el fogom b@szn a rávaló pénzeszközöket. Egyébként is egy hét múlva vége lesz a világnak, nem tudom, miért aggódom. |
cblaci | 7309 | 2012. december 14. 21:44 | Válasz erre: 7308 |
Virágéknál ez így megy, legalábbis az agyrém mondóka szerint ;-)
|
Billigpeter | 7306 | 2012. december 14. 18:49 |
De ez a Lacigyerek még nálunk is nagyobb mazopista, képes hajnali 3-kor a deres vasoszlopon ficánkolni, csak hogy a parasztok villanyfénynél nézhessék a napfelkeltét. Tisztelet neki ezért.( leborulós szmájli):-) |
Billigpeter | 7305 | 2012. december 14. 18:44 | Válasz erre: 7302 |
szevasz Mex! Ma én is kipróbáltam sörrel, úgy tényleg jobb:-) az elmúlt pár napot szabad ég alatt kellett eltölteni, mert tetõt lemezeltünk. tegnap este már jégkockát hugyoztam, errõl jutott eszembe a kólás reklámszöveg.:-) |
cblaci | 7304 | 2012. december 13. 20:25 | Válasz erre: 7297 |
Tavaly télen egy ilyen száraz útviszonyos napon ledöngettem a határszélen kb. 100km-t. Viszont voltak vízátfolyások ami nagy %-ban sólébõl állt, most is mázsaszámra van elszórva és az nagyon nem jó. Ha most kinézek az ablakon akkor esélyt nem látok a szilveszteri motorozásra. még ha felolvad sem... Arról nem is beszélve, hogy ügyeletes leszek. |
mex64 | 7302 | 2012. december 13. 19:00 | Válasz erre: 7301 |
Hát igyál Peti! Én hideg sört ittam, pedig délután kint nyomtam a melót. Szegény asszony elég furcsán nézett. :) |
hacse | 7299 | 2012. december 13. 08:59 | Válasz erre: 7297 |
31-én délután leugorok én is Szoboszlóra ,oszt' mehet a Yeti race. Szóljatok a többieknek is, biztos szívesen jönnének, meg ha annyian összeverbuválódunk , akkor felvonulunk a keretszám kurtítások, meg a tandíjak ellen is. :-))
|
hacse | 7298 | 2012. december 13. 08:54 | Válasz erre: 7285 |
Aaazt neem , de az öcsém quadja kielégítõ élvezetet nyújt télvíz idején. :-)
|
Kovacspeter | 7297 | 2012. december 12. 23:05 |
Laci, dec. 31-én dolgozol? Úgy néz ki hogy Szoboszlón leszek, az jutott eszembe, hogy csináljunk már egy szilveszteri rövid gurulást, ott a környéken, száraz útviszonyok esetén.
|
janis72 | 7296 | 2012. december 12. 20:22 | Válasz erre: 7295 |
Köszönöm válaszod,igazán kielégítõ volt, majd igyekszem odafigyelni.
|
cblaci | 7295 | 2012. december 12. 18:47 | Válasz erre: 7294 |
Szia! Nincs olyan jellemzõ gyenge pontja amire jobban kellene figyelni mint más típusoknál. Volt itt olyan márkatársunk aki beázásos hibát tapasztalt ami valószínû a szigetelés romlása miatt következhetett be, nálam még az elején a szivatóbovden rohadt be és szakadt el a külsõ köpeny sérülése miatt, ill. a kábelkorbácsban tört el egy vezetõér a kormány forgópontjánál, ami vélhetõen a riasztó beszerelésekor sérülhetett meg. Ezek nem a típusra jellemzõ hibák. Amire figyelni kell az inkább a karbantartások elmaradásának jelei, látszik az egy motoron ha leharcolt, a motor külsõ állapota sokat elárul. Az utolsó kiadású darabok is több mint 10évesek, nem feltétlen nagy baj a közel 100ezres futásteljesítmény sem, vannak közöttünk is remek darabokkal büszkélkedõ tulajok akik közel vannak az órafordulóhoz és mégsem panaszkodnak. A lényeg itt is -mint minden motornál- a megfelelõ karbantartás, azt próbáld meg kiszûrni a leendõ motoron, hogy ezek megtörténtek-e megfelelõ gyakorisággal. A motorblokk kijárta az iskolát, Banditban, GSX-F ben is szinte ugyanaz a konstrukció van, én nem tudok komolyabb meghibásodásokról, talán a nagybandit 5. fokozata körül rémlik valami búgás amit többen tapasztaltak de a nagy 1,2 Ináknál nem hallottam az elõfordulásáról. Ha tapasztalatlan vagy vigyél valakit aki hozzáértõ úgy kisebb eséllyel választasz bele egy esetlegesen sminkelt vagy elhalgatott nagyobb hibába. A módszer mint minden motornál az alapos szemle, a próbaút a futómû egyenesfutása, felnik épsége, féktárcsák állapota (drága mulatság), láncszett, motor hangja (hidegen-melegen), ne legyen füst (fõleg ne kék) és a beszélgetés is sokat elárul a motor elõéletérõl és a tulajdonosáról is, fontos dolog, hogy gazdája volt a motornak vagy csak használója. A választásod jó, sok szerencsét kívánok az "állapothoz" is! |
janis72 | 7294 | 2012. december 12. 07:11 |
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. 750 es Inazuma vásárlása elõtt állok szinte teljes tapasztalatlansággal. Azt szeretném kérdezni , hogy mik lehetnek azok a sarkallatos dolgog amire mindenképpen érdemes odafigyelni. Elõre is köszi!
|
Kovacspeter | 7293 | 2012. december 11. 14:50 | Válasz erre: 7290 |
Ott lehetséges hogy kevésbé számít, viszont ennyire nagy méretû hímzésnél szerintem az ár is annak megfelelõ lesz. A feketét szerintem kérdéses hogy meg lehet oldani hímzéssel, megkérdezhetem, van itt egy kizárólag hímzéssel foglalkozó kisüzem nem messze.
|
Kovacspeter | 7291 | 2012. december 11. 14:42 | Válasz erre: 7287 |
Ja, azt küldtem el, amit tõled kaptam. Én egyáltalán nem konyítok az ilyesmihez, keresek valakit aki meg tudná oldani a felbontás javítását.
|
Billigpeter | 7290 | 2012. december 11. 08:41 |
Õk azok: http://www.merana.hu/akcios_ajanlatok.php Nem tudom tanárbá, hogy õk benne voltak-e a paklidba. a TáDé-soknak 4500-ér csinálnak hímzett pólót, csak egy kicsit többet, mint amennyi nekünk kellene. Mivel hímzett póló, azt gondolom, nem olyan nagy baj, ha egy kicsit pixeles a kép:-) |
VVLaci | 7288 | 2012. december 11. 08:13 | Válasz erre: 7286 |
Szia Péter! A szervíztopicban is készül póló, a srácok találtak valami jó forrást! Nézz rá, érdekes lehet nektek is! |
cblaci | 7287 | 2012. december 11. 06:04 | Válasz erre: 7286 |
Az eredeti képet küldted el a pólósnak amit mail-ben küldtem el neked? Amúgy az a baj, hogy az "alapanyagok" is eleve kis felbontásuak, így is órákat kinlódtunk (a fiam is segített nem keveset), a bemásolt feliratokat "szõrtelenítettük" hogy ne legyen nagyon pixeles, a hátteret is több helyen átpöttyöztük szintén a kontúrok miatt. Nagyjából egy pólóhoz képest méretarányosra nagyítva mi jónak véltük. Próbáltuk konvertálni de nem lett jobb, azt hiszem tõlünk ennyi tellett... Most évvégi hajrá van és kevesen is vagyunk a szabadságolások miatt, a héten ügyelek is, ráadásul kint a hideg is szétszed egész nap. Este -ha éppen nem kell hibára kimenni- örülök ha össze birom szedni magam másnapra, így nem ígérek semmit. Ha esetleg van valakinek kedve tornázni a képeken akkor szívesen elküldöm mailben. |
Kovacspeter | 7286 | 2012. december 10. 20:44 |
Laci, szétküldtem a pólóterveket árajánlat végett, az elsõ helyrõl már vissza is írtak, elég drága, de semmi vész, van még pár lehetõség. Viszont azt is írták a válaszban amitõl én is tartottam, hogy a grafikák felbontása a kért nagyításban kevés, tehát minõségromlást fog okozni. Meg kéne próbálni nagyobb felbontásban elkészíteni, lehetséges ez? |
Kovacspeter | 7285 | 2012. december 10. 20:38 |
Csabi, hozzátok már elért a hó, remélem buheráltál szegesgumit az Inazumára;-)
|
Kovacspeter | 7284 | 2012. december 10. 20:36 | Válasz erre: 7283 |
Zu bácsiék megcsinálják majd száznapos tojásnak. Arrafelé nagyon kedvelt delikátesz. Boáá;-)
|
Billigpeter | 7283 | 2012. december 10. 17:42 | Válasz erre: 7282 |
Azt hazavitte Ina Zu Bá a népes családjának:-) Mondtam, hogy nem lehet megbízni a postában:-) |
cblaci | 7282 | 2012. december 10. 16:54 | Válasz erre: 7281 |
Szeva Peti! Megkaptam a küldeményt a szûrõkkel! A tojásokat viszont kilopták belõle :-))) |
Billigpeter | 7281 | 2012. december 8. 20:37 | Válasz erre: 7280 |
Nem úgy, hanem igaziból. De el is fogok oda menni a szürkével:-)
|
cblaci | 7280 | 2012. december 8. 19:51 | Válasz erre: 7279 |
Ja mer kimaradtak a vigyorjelek, természetesen viccnek szántam én is :-) Az ételhordó azért maradt ki mert pont akkor -amikor erre a helyre készültünk- volt annyira mehetnék, hogy nagy buzgóságában szétszaggatta a láncát... ez mondjuk nem volt vicces. Az ételhordó pótlását a 2. képre mûvelethez tudok egy jó programot amivel simán kivitelezhetõ, hasonló módon mint a póló projekt :-))) |
Billigpeter | 7279 | 2012. december 8. 19:28 | Válasz erre: 7278 |
Ne vedd má ennyire komolyan, csak vicc vót;-) De a második képrõl hiányzik az ételhordó..... Ezt majd pótolom;-) |
cblaci | 7278 | 2012. december 8. 19:10 | Válasz erre: 7277 |
Billigpeter | 7277 | 2012. december 8. 17:00 | Válasz erre: 7275 |
Ha valaki vár, akkor egybõl mentek hozzá? és ha csak kastély, vagy egyszerûen csak viskó?:-)
|
Billigpeter | 7276 | 2012. december 8. 16:58 | Válasz erre: 7274 |
Engem nem érdekel, hogy ki vár, elsõ a szolgálat:-)
|
cblaci | 7275 | 2012. december 8. 16:38 | Válasz erre: 7274 |
Ez a kép azért is tetszik nagyon, mert egyenrangú kilátás mutatkozik a gyalogútról is és a kövesútról is... ezt nem igazán mondhattuk el az eddigi túrázásaink során :-) Nem szeretek senkit sem megvárakoztatni, így aztán ha vár akkor megyünk! :-) |