Gyík67 | 2144 | 2011. február 25. 08:24 | Válasz erre: 2142 |
Kimenne !!! :( ... Fõleg a félõsebb ... mert ha nem megy ki nem csak kirúgják de megy a börtönbe is ... Másifele meg ha személyessen találkozunk elmondom, hogy mivel tömik/tömték a fejüket és mit mûveltek 2006-ba is ... a (nem mind rendõrnek) aki ott volt az eseményeknél :(((
|
Gyík67 | 2143 | 2011. február 25. 08:18 | Válasz erre: 2140 |
Ilyenkor örülök annak hogy leszereltem 10 ével ezelõtt... pedig már nyugdíjas lehetnék, vagy két éve ... :)))
|
eröt | 2142 | 2011. február 24. 20:38 | Válasz erre: 2102 |
Egy misi értékvesztés évente?Nem kevés!Két éve vettem újan 3 misiért akkor õszre már nem ér semmit?Na most elszomorodtam.
|
tsanyi | 2141 | 2011. február 24. 20:36 | Válasz erre: 2140 |
Ezért kérdem a rendõröktõl, ezekért kimennének a népet ütni ha felkelnének?......
|
tsanyi | 2140 | 2011. február 24. 20:35 |
Szép új világ: http://index.hu/belfold/2011/02/24/megbizhatosagi_vizsgalat_kifogastalan_eletvitel_csapdakat_allitanak/ csakl visszatér az ávh....lesz itt még 56 2X... |
Semi | 2139 | 2011. február 24. 18:46 |
Már egymást is baszogatják a Fideszesek. "Navracsics Tibor egy lapinterjúban úgy fogalmazott, hogy nagyobb frakciófegyelmet kellene tartani a kormánypárti képviselõcsoportban. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetõje úgy reagált: köszöni Navracsics véleményét, de valakinek most már dolgoznia is kell." http://index.hu/belfold/2011/02/24/pengevaltas_navracsics_es_lazar_kozott/ |
onam | 2138 | 2011. február 24. 17:30 | Válasz erre: 2136 |
Mind benne van.Olyan nincs hogy kimaradjon valaki a nagy osztoszkodásból. Utána meg ebbõl kovácsol politikai elõnyt. |
Semi | 2137 | 2011. február 24. 17:28 | Válasz erre: 2136 |
A zuglói történetekrõl kérdezd az ottani LMP-s képviselõt (asszem õ volt, aki nyiltkozott a rádióban is). Tud érdekes dolgokat mesélni arról, hogy hogy paterolnak ki ott mindenkit a köztudatból.
|
Olívia | 2136 | 2011. február 24. 17:25 | Válasz erre: 2130 |
Az egészben az az aranyos, hogy az önkormányzati választások óta folyamatosan csepegtetik a helyi lapban, hogy micsoda csalások történtek az elõzõ érában. Jó kis figyelem elterelés a jelenben zajló lenyúlásról!:-( Zuglóiként jobban figyelem ezeket a híreket, mint más. Egyébként csak halkan jegyzem meg, azonnal "kipattant a csalás",amint a Papcsák került hatalomra, ez kicsit arról szól, hogy vagy benne voltak, vagy hihetetlen gyorsan nyomoztak ki mindent!!:-))) |
Semi | 2134 | 2011. február 24. 17:21 | Válasz erre: 2132 |
Ezt a szarrágó baloldali médiumot! :-DDDDD A hozzászólások mind szidalmazások... |
Semi | 2133 | 2011. február 24. 17:19 |
Kedden ismertetik, milyen lesz a Kánaán! http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/24/kedden_jonnek_a_strukturalis_reformok/ |
onam | 2132 | 2011. február 24. 17:18 | Válasz erre: 2130 |
Neked Sanyi, hogy röhögjünk már megint valamin... http://www.mon.hu/orban-viktor-a-cel-300-ezer-munkahely-megteremtese-2014-ig/haon-news-charlotteInform-20110224-0353130192 |
Semi | 2131 | 2011. február 24. 17:18 |
Nem az a lényeg, hogy mekkora összegrõl szól, hanem hogy kinek a zsebére mutat... na biztos ebben is van eltérés.
|
tsanyi | 2130 | 2011. február 24. 17:14 | Válasz erre: 2129 |
Reggel a papcsákot is védte valami államtitkár, hogy ami szerzõdéseket most kötött nem is hasonlítható a tolval szadeszes szerzõdésekhez.....tényleg nem, még többrõl szólnak..:)
|
Semi | 2129 | 2011. február 24. 17:09 |
Most mondták a hírekben, hogy újabb bizottságot állított fel a Fityesz, ami azt fogja vizsgálni jó pénzért, hogy a Gyurcsány kormány ideje alatt mitõl adósodott el az ország. Nekem is adhatnának már egy bizottságot, havi sokért simán bevállalnám. |
tsanyi | 2128 | 2011. február 24. 16:43 |
Azon elmélkedek, hogy lehetne megoldani(csökkenteni) a munkanélküliséget és az azzal járó problémákat. Talán újra kéne indítani az állami vállalatok illetve mezõgazdasági társulások ügyét. Mert hát melyik a jobb megoldás, ha segélyként osztunk pénzt és egy állandóan frusztrált elégedetlen népünk van vagy pedig egy fizetésért valamit tevékenykedõ reménykedõ népünk bízik bennünk. Az állami cégeknek sem kell feltétlenül veszteségesnek lennie fõleg ha mezõgazdasági termeléssel foglalkozik még nyereség is kijöhet belõle. Nem beszélve arról ha egy térségben van egy állami cég ahol a minimálbér vagy kicsivel felette levõ bérért bárki elmehet dolgozni rögtön felértékelõdik a magáncégeknél végzett munka értéke ami akár bérnövelõ hatással is járhat a magánszektorban ami több járulékot és adót eredményezne. Egyszerûen valamit csinálni kell a munkanélküli tömegekkel mert ennek nem lesz jó vége.....csak elmélkedek, túl sok a várekozással töltött idõm...:)) |
Bubó Doki | 2127 | 2011. február 24. 16:42 |
A Nagy Nemzeti Takarékosság miatt Viktátor új irodát kapott, mert az eddigi 70 nm-es irodája kicsinek bizonyult. A Parlament Nándorfehérvári terme lett az irodája, ami 180 nm. Amilyen nagy ember, megérdemli, hiszen a Szent Fülke Forradalomban a zemberek felhatalmazták mindenre. Szerintem ez is a pénzkidobás egyik tipikus esete...mint a repülõgép.....vagy az A8-as.... |
tsanyi | 2126 | 2011. február 24. 16:26 | Válasz erre: 2125 |
Kötelezõ.....a különbözõ hírekbõl, véleményekbõl tudom alakítani a magamét....én mindig nézem az összes társulat által fizetett híreket....középen lesz az igazság...:))...vagy ott sem.
|
tsanyi | 2124 | 2011. február 24. 15:59 |
Persze nálunk nem lehet megszorítás!....ezek nem azok hanem a mi érdekünkben végrehajtott reformok.....néztem a napkeltét(vagy mit) amiben jó sokan és sokáig magyarázták a kormány részérõl a bizonyítványt......,de hiába beszélnek, szépítenek.....ha kevesebb a pénzem azt nem lehet úgy magyarázni, hogy az több csak kevesebbnek tûnik.....
|
Audimania | 2123 | 2011. február 24. 15:58 | Válasz erre: 2121 |
Remélem, nem csak a cikk, hanem az ötletadó is eltûnt :)
|
C1800Rider | 2122 | 2011. február 24. 15:57 | Válasz erre: 2121 |
Hogy itt mi lesz belõle? Ugyanaz mint az SZJA 1-os csökkentésébõl. Ugyan kevesebb az SZJA de akadnak szép számmal akik most kevesebbet kapnak kézhez ugyanannyi bruttóból.
|
tsanyi | 2121 | 2011. február 24. 15:56 |
Volt egy cikk amit most megpróbáltam megkeresni, de nem találom(lehet, hogy hamar levették:) ), amiben a szép új zöldadókról volt szó amivel az autósokat fogják megtisztelni....egyenlõre tervezet, de ezt már ismerjük.....a lényeg, hogy van ilyen nyugaton csak ott úgy vezették be, hogy cserébe más adókat vagy járulékokat csökkentettek....azt, hogy itt mi lesz belõle még nem tudni(mondom a cikk hamar eltûnt, 1 órája olvastam)....
|
Semi | 2120 | 2011. február 24. 15:40 |
Nagyjaink, akik megszavazták az egykulcsos adót, miért nem ajánlják fel a többletüket jótékony célokra? Elvégre nem azért szavazták meg, hogy önmaguknak jobb legyen, hanem hogy a köznép érezze a törõdést.
|
kawa70 | 2119 | 2011. február 24. 15:28 | Válasz erre: 2118 |
Teljesen jogos. A tököm tele van a nem Magyarországon a legdrágább kezdetû mondatokkal. Csak ebben az olcsóságban nem jut lassan semmire - legalábbis egy meglehetõsen széles rétegnek. A reál jövedelem meg sehol sem tart. |
qqriq64 | 2118 | 2011. február 24. 15:05 |
"Egyébként meg: nem magyarországon a legdrágább az üzemanyag... " Ok Akkor nézzük úgy hogy a magyar átlagórabér hány liter benzinre elég és ahol drágább ott nennyire elég. Azt hiszem a valós értéket ez adja meg. Angliában pl 400ft a benzin és 5,95 font a minimál órabér az átlag pedig 10körül van. Akkor??? |
bandi0 | 2117 | 2011. február 24. 14:20 |
Ez épp nem a benzin témába vág, de nálam pillanatnyilag ez sütötte ki a biztosítékot: http://hvg.hu/itthon/20110224_orban_repulo_kell_megtudtuk_mit_ajanlanak Ha annyira spórolni akarnak menjenek fapadossal. Ezek itt nagyon gyorsan el fogják tapsolni a manyupoktól lenyúlt $-t... Egyre csak jönnek hírek: nekünk új adónemek és megszorítások, a kormánynak meg luxusautó és repülõ jár a behajtott pénzbõl. Napról napra szarabb a helyzet... És még messze nincs vége... |
Gyík67 | 2116 | 2011. február 24. 12:23 | Válasz erre: 2115 |
"Ugye azt sem felejtettétek ki a számításból, hogy a MOL csak a nevében magyar cég... (az extraprofit vajon hová lesz???)" Igen sajnos és ez a legszomorúbb ... :( |
Jani55 | 2115 | 2011. február 24. 08:26 | Válasz erre: 2111 |
Ugye azt sem felejtettétek ki a számításból, hogy a MOL csak a nevében magyar cég... (az extraprofit vajon hová lesz???) Csöves: nem tartom magam gazdagnak, (mert nem is vagyok az), de pl. nekem (sem) nem oldható meg a dolgom Bp-en tömegközlekedéssel!!! Sem technikailag, sem fizikailag (miután egy teljes napot venne igénybe 45km-rõl) a kényelmi szempontokat (cuccolást) természetesen nem felejtve, még akkor is, ha 500Ft lesz az üzemanyag! A kocsikám azért vettem, mert szükségem van rá, tehát használom. Egyébként meg: nem magyarországon a legdrágább az üzemanyag... Valamint: a kormányzat(ok) még mindig azt gondolják, hogy az autós társadalomról még további bõrök húzhatók le, mert bizony az emberek szeretik az autójukat, nem válnak meg tõlük, használják is azokat... (és valóban, még mindig sokan vagyunk az utakon, fõleg az egyszemélyes autózók) A Ft nagyon gyenge, ez a baj... meg, hogy infláció van... természetesen lehet lovagolni az üzemanyagárakon, de teljesen felesleges. |
csoves | 2114 | 2011. február 24. 06:59 | Válasz erre: 2111 |
Ebben az országban emelkedik az üzemanyag ár akkor is ha nem történik semmi,akkor ráfogják valamire valami okot találnak mindig.Milyen büszkén mutatja a tv hogy Budapesten nincs dugó,de aszt nem mondja hogy megint a gazdagoknak lesz jó.Õk ha 500ft lesz a benzin akkor is autóval fognak járni,a csórók meg gyalog.
|
kawa70 | 2112 | 2011. február 23. 21:12 | Válasz erre: 2111 |
Az nem gyanús senkinek, hogy azért szajkózzák ezt a folyamatos benzinár emelést bármire hivatkozva, meg hogy négyszáz lessz a nyárra, hogy a kedves állampolgárt ne érje túlzott trauma, és már jó elõre beetetik a népet. Kell a lé vikinek, mert nincs egy vasa se arra amit igért, hát még a sleppnek..... Érdekes módon a MOL dicsekszik a tavalyi nyereségével, akkor a bõven több jövedéki adóból meg áfából mennyi haszna lett az államnak? (mondjuk annak lehet semmi, mert szétszórták valamerre azt is)
|
desiderus | 2111 | 2011. február 23. 20:23 |
Újabb "szagértõ" nyilatkozott az olajárról a líbiai események kapcsán. Természetesen a benzinár emelkedését jósolja erre hivatkozva. Csak azt nem teszi hozzá egyik cerkóf sem, hogy a MOL a ruszkiktól veszi a jó szar olajat, lényegesen piaci ár alatt... |
Jani55 | 2110 | 2011. február 23. 17:21 | Válasz erre: 2109 |
Nekem vidékrõl egyértelmûen elõnyös, idõtakarékos a célirányos közlekedés Bp-re és vissza... Csak azt szerettem volna jelezni: a mindenkori taxiárak alsó értékei állnak közel az autózás valóságos költségeihez és 1-2 személlyel mindig drágább, mint a tömegközlekedés... Az extrém eseteket még nem is soroltam (de akkor én is): megbüntethetnek gyorshajtásért, akármiért, megkarcolhatják a hülyék, melléparkoláskor sérülhet a karosszéria, sõt, Bp-en (és máshol is) megeshet, nem találod a kocsid a leparkolás helyén... Na ez már külön hatalmas kár. Ha olyan helyekre megyek, csak kocsival, ha olyanabbra, csak tömegközlekedéssel, bármennyire nem szeretem. |
Gyík67 | 2109 | 2011. február 23. 16:41 | Válasz erre: 2102 |
Jani55 ! Valóban igazad van, a járulékos kölségeket illetõen. tsanyi, már mindent elmondott/leírt elöttem amivel esetleg én is érveltem volna. Csak anyit tennék hozzá, hogy tegyük fel ... pest, BKV, egy járat 2 fõ(=640 ft), ... jön a busz 20 perc fagyoskodás után, feszálltok, büdös, tömeg, (esetleg kizsebelnek), a busz az állapota miatt megy 2 megállót, lerohad, leszállás, gyalog a következõ megállóig, (mert két megálló között nem vesz fel !), megint 20 perc megint 640 pénz mert az elõzö buszon kilukasztott jegy nem jó a másikra is és lukasztani kell mert ! ... (ha megfognak helyszínen 4000 huf.) ... és behajtják ! és nem is extrém esetet vázoltam föl... Hát akkor én inkább kifizetem a autóhoz tartozó plusz költséget is ... egyébként a bérlet ha jól tudom kb. 9800 ft./hó ... az 12 hóra=117600 huf. enyibõl csak pesten valaki simán elautózik egy évig akárki fõleg ha van olyan szerencsés hogy nem hiteles az autója ... azt hiszem nnem hagytam ki semmit ... :))) |
Jani55 | 2108 | 2011. február 23. 12:41 | Válasz erre: 2107 |
Szerintem Te is örömmel (és büszkén) autóznál valóban korszerû, kényelmes és biztonságos járgánnyal... és ez ennyibe kerül. (nincs evvel semmi gond) |
Audimania | 2107 | 2011. február 23. 11:07 |
Akik eredetileg csak hétvégén, pl. családi kirándulásra akarták használni az autót, azok közül is sokan rájöttek már, hogy az autó akkor kerül a legtöbbe, ha áll, pontosan a Jani55 által felsorolt fix költségek miatt. Ha a 15 éves autómmal csak 2000 km-t mennék évente, akkor (csak a legkönnyebben követhetõk: é.cs.100e+bizt.20e+súlyadó12e+vizsga30e+olaj10e =172e Ft) 1 km-re jutó költségem 86 Ft+üa. Ha munkába is járok vele, és évente 20000 km-t megyek, akkor (hozzátéve, hogy ésszel, télen megvéve a gumigarnitúrát 60e-ért, ezt ugye 3 évre elosztva, az 20e/év +olaj10e + fék10e/év = 172+40=212e) akkor 1 km-re 10,6 Ft jut a tankolás mellett. Sztrádamatrica? Viccelni tetszik? :) Akinek meg presztízs, hogy új(abb) autója legyen, vagy ne adj isten fussa neki, annak legyen 150 Ft 1 km ... S bár a kizárólag üa költséggel számolás valóban nem fedi a valóságot, azért 2 személy esetén már nyugodtan összevethetõ a tömegközlekedéssel az autózás. |
tsanyi | 2106 | 2011. február 23. 09:37 | Válasz erre: 2105 |
Ha számoljuk a megspórolt idõt amit esetleg otthoni vagy mellékállásra fordíthatunk akkor az óradíjunkkal már mindenképp olcsóbb:))........a volt melóhelyünkre a vonat.bkv kombó oda-vissza 3 óra míg az autó 80 perc.......na meg ma már a melóhelyek jórésze elvárja, hogy legyen a melósnak autója és ha kell elugorjon bárhova.....
|
Jani55 | 2105 | 2011. február 23. 09:27 | Válasz erre: 2104 |
Sanyi! Semmiképp nem olcsóbb autóval járni! Kényelmesebb, egyértelmûen idõtakarékos, háztól-házig... szó se róla, de ennek ára van! (mindenkit lehet kábítani, de saját magunkat nem érdemes... nincs olyan, hogy ha nem hasznélod munkábajárásra... olyan van, hogy van autód, vagy nincs: akkor annyiba kerül, vagy semmibe, mert eleve tömegközlekedsz) |
tsanyi | 2104 | 2011. február 23. 09:16 | Válasz erre: 2102 |
Jó a számításod, de annyi variáció lehet benne, hogy autó akkor is van az ember tulajdonában ha nem használja munkábajárásra így az a fenntartás költségeinek a nagyrésze amúgy is megvan csak a kopás ami még rájön az üa.-ra.......mindenképp olcsóbb autóval járni mintha a tömegközlekedést használnánk nem beszélve a kényelemrõl és a megspórolt idõrõl......
|
Jani55 | 2103 | 2011. február 23. 09:06 |
Tehát, gyakorlatilag nem nagyon meghatározó az üzemanyag ár (hogy literje 350.-, 400.-, ... szinte tök mindegy)
|
Jani55 | 2102 | 2011. február 23. 08:58 |
Urak! Desiderus, Gyík67: Nagyon helytelen a számítási mód!!! Az autózás (magán, vagy céges, tök mindegy) költségei, NEM csak az üzemanyagköltséggel számítandó ám! Nagyon hamis a kép... Legalább saját magatokat ne csapjátok be! A járgányt meg kell venni (új, vagy használt, esetleg hiteles!, cascos), értékcsökkenést illik és kell tudni számolni, vannak közterhek (adók, köt. bizt, stb.), vannak fenntartási költségek (mûszakira kell vinni, szervizszámlák, olajak, szûrõk, kopó alkatrészek: pl. gumik, lengéscsillapítók, stb., az utolsó csepp fagyálló ablakmosó folyadék betöltéséig, a sztrádamatricák árával bezárólag)... Ugye belátható? Ezeket mind vissza kell számolni 1km-re. Vagy ezek nem az autózás költségei??? Tehát, ha ezeket korrektül hozzáadjuk, ma magyarországon 150.-Ft/km a korrekt és irányadó szám! (természetesen 100.- felé a régi, öreg, teljesen avult járgányok és inkább 200.- felé az új, az aránylag nagy értékcsökkenésû, korszerû járgányok) Nem elfelejtendõ: Te vezetsz, (jogsid van, az sem volt-van ingyen) valamint azt sem: addig is dolgozol! Tehát: MENNYI AZ ANNYI? Nekem, ha a kedvenc kocsikám értékvesztése pl évi 1 milla, megyek vele évi 10ekm-t, csak ez az egy tétel 100.-Ft/km! Jelzem, hogy még csak az elsõ sort számoltuk... |
tsanyi | 2101 | 2011. február 23. 08:18 | Válasz erre: 2099 |
Nem õk a hibásak hisz csak gerinctelen bérmegmondók......illetve annyiban az õ hibájuk, hogy nem kötelezõ jó pénzért baromságokkal traktálni a népet, dolgozhatnának is mint más...:)
|
desiderus | 2099 | 2011. február 22. 21:22 | Válasz erre: 2098 |
Köszi, a helyi tömegközlekedést kihagytam. Így még árnyaltabb a kép. Úgyhogy az összes szagértõ orálisan tevékenykedhet egy általam kiválasztott grönlandi kékbálnával. De komolyan. |
Gyík67 | 2098 | 2011. február 22. 20:55 | Válasz erre: 2096 |
Nem is szólva arról, hogy ha a nagyfaluba is mész még valamerre tömegközlekedve akkor még puszba hozzárakod a jegy árát (egy járatra ha jól tudom most 320 huf. a jegy) akkor az menyi ? ... csak 2 fõvel számolva -vonat oda : 1830 - -(mondjuk 2 busz)-640- -vissza-640- -vonat vissza :1830 összesen ... = 4940 HUF = (kúttól függõen)... kb. 13 liter benzin ... egy mai autó enyivel elmegy 200 km. Dorog Bp 40 km vissza 40 össz 80 ... benre a városra marad ... 100 km ... több mint elég ... Úgyhogy tényleg hülye az illetõ |
tsanyi | 2097 | 2011. február 22. 20:45 | Válasz erre: 2096 |
most semmi kedvem ezekhez hozzászólni....túl ideges vagyok.....ezeket kéne kivágni a melóhelyükrõl bár igazából szakértésrõl szó nincs hisz csak azt szajkózzák amit az épp aktuális kormány a pofájukba ad...
|
desiderus | 2096 | 2011. február 22. 20:39 |
Felhúztam magam. Az a hülye szagértõ a Híradóban(direkt g-vel) azt nyilatkozta, hogy 500 Ft-os benzinárnál fognak majd az emberek tömegközlekedni. Könyörgöm neked, te agyhalott barom, legalább nézzél utána, mibe kerül egy jegy. Dorog-Bp. busz 715,- Ft/fõ oda... Dorog-Bp. vonat 915,-Ft/ fõ oda... Meg hát ugyi haza is kell jönnöm, tehát X2.. És ez a mostani üzemanyagárak mellett van. Szerinted egy 2+ fõnél nagyobb család esetében olcsóbb a tömegközlekedés te baromarcú ? Másik kedvenc a GKI öreg kurvája, aki a benzinárakat szagérti a líbiai események kapcsán....de arról inkább nem mondok semmit, mert lemoderálják. Egy a közös bennük : az éhendöglött agyevõ bogár a koponyájukban. |
qqriq64 | 2094 | 2011. február 22. 12:46 | Válasz erre: 2093 |
Tudod a szerénység meg az alázat meg a visszafogottság...
|
Bubó Doki | 2093 | 2011. február 22. 12:25 |
Nahát!!! Hogy kivel találkoztam ma délelõtt!!! Lézer (Lázár) János Úrral, a LAMP (Lenyúlós Autókölcsönzõk Magyar Pártja) elnökével! A Frangepán utcában haladtam, és az Elnök Úr a Teve u. irányából érkezett. Nem nagyon akart elsõbbséget adni, de a sofõrje egy gyors fékezéssel megoldotta. Na és mivel volt? Na? Egy szép új fekete S Mercedesben tengette az életét.... Mert elsõ a biztonság, ugye....Valószínûleg ezt már okosabban kölcsönzi, hogy ne lehessen megszólni szegényt. És! a Mercin elöl nem volt rendszám, biztosan elveszett....Mióta nem tellik szegény Lézer (pardon: Lázár) úrnak blokkolóra, valahogy védekezni kell.....Meg vannak még egyenlõbbek is, ugye....
|
Gyík67 | 2092 | 2011. február 22. 11:20 | Válasz erre: 2088 |
Teljes mértékbe egyetértek ... csak az van hogy nincs alternatíva ... mind ezt csinálná, szerintem még a Jobbik is ... :(
|
qqriq64 | 2091 | 2011. február 22. 10:03 |
Mondjon nekem valaki egy bizottságot az elmúlt 20évbõl amelyik hatékonyan dolgozott és megérte a pénzt amit a tagjai felvettek.
|
qqriq64 | 2090 | 2011. február 22. 10:01 |
Nekem is lenne egy rövid és velõs tanácsom a kormány számára. INGYEN
|
Semi | 2089 | 2011. február 22. 09:59 |
Nekem az tetszik - ami egyébként teljesen logikus a részükrõl - hogy csinálnak valami marhaságot és felállítanak utána egy bizottságot csupa fideszesekbõl, akik jó pénzért kivizsgálják a történetet. Mindig mindenre kell egy bizottság, akik sok közpénzért azt próbálják megoldani, amit egyébként a kormánynak kellett volna a fizetéséért... |
Bubó Doki | 2088 | 2011. február 22. 09:29 |
Szemét lenyúlós banda ez is! Na, persze, forradalmárok! És még volt képük azt hazudni, hogy felkészültek, és van gazdaságpolitikájuk!Az a minisztérium amelyik nem tudja ellátni a feladatát kerüljön azonnal felszámolásra a tolvaj miniszterével együtt! Monnyanak le, és húzzanak a p*csába! |
htmajor | 2087 | 2011. február 22. 09:16 |
... es van aki meg megkerdezi, mi bajom a kormanyunkkal? http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=396793 Erdekes a cikk vegi eszmefuttatas. Megkerdeznem: Minek kell szakertoi tanacsado? Vagy allitsanak fel olyan szervezetet, ami ert a feladatahoz, vagy legalabb a "ceg"-en belul egy osztalyt, aminek a dontes elokeszites, vagy hatastanulmany keszitese a feladata! A jelenlegi koltseg toredekeert! Szabalytalan palyaztatas, megint az ismeros mutyizas, pofatlanul magas koltseg! A mai magyar politika: SZEGYEN! Ezt latva vajon mit szolna mindehhez Szechenyi, vagy Kossuth?! |
Semi | 2086 | 2011. február 22. 08:54 |
Szlovákiában kötelezõvé akarják tenni az általános iskolai angol oktatást olyan szinten, hogy a nyolcadik után kikerülõk folyékonyan tudjanak beszélni ezen a nyelven. Persze a németek és a franciák féltik a nyelvüket, nem kpesek belátni, hogy idõvel úgyis mindenki csak angolul fog beszélni, mivel a net nyelve is alapvetõen angol. Nem értem a tiltakozásukat. Én idehaza is nyomnám, akár már az oviban is játékos, felkészítõ szinten. http://dotoho.blog.hu/2011/02/22/kotelezo_az_angol_szlovakiaban?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index |
desiderus | 2083 | 2011. február 21. 22:04 | Válasz erre: 2082 |
Ilyen. Ennek a csökkent értelmû politikus elitnek már Dáriusz kincse sem lenne elég. Nyomoronc hülye banda. Félreértés ne essék. Kivétel nincs. |
qqriq64 | 2082 | 2011. február 21. 21:29 | Válasz erre: 2081 |
Vazze milyen életbiztosítás az havi 130ezerért? KÖZPÉNZBÕL
|
desiderus | 2081 | 2011. február 21. 21:02 |
Mi van bazzeg ? http://www.origo.hu/itthon/20110221-hirszerzohu-kozpenzbol-fizetik-a-polgarmester-eletbiztositasat-salgotarjanban.html |
desiderus | 2080 | 2011. február 21. 20:43 |
Egy kis jövõ. Nálunk meg a Gyõzike-féle mutálódott emberszerû parazitoidok meg a nyílt utcán darabolják a disznót, mert "õk úgy szokták"... http://www.dump.com/2011/02/12/a-day-made-of-glass-cornings-vision-for-the-future-with-specialty-glass-at-the-heart-of-it-video/ |
desiderus | 2079 | 2011. február 21. 20:12 | Válasz erre: 2078 |
Sziaaa Gábor. Megyek a hamuért tar fejemre..igazad van. :-)))
|
tsanyi | 2077 | 2011. február 21. 20:07 | Válasz erre: 2076 |
na, hát ott a válasz......akik nyilatkoznak és értetlenkednek azoknál van a gabona....nyilván nem a spájzban, de õk vették meg és tárolják nagy egyetértésben....
|
desiderus | 2076 | 2011. február 21. 20:05 | Válasz erre: 2075 |
Sanyi : Takáts Zsolt, a Raiffeisen Bank agrárfinanszírozással foglalkozó vezetõje volt az egyik tisztelt nyilatkozó. "Nem tudható, kiknél áll a búza, hiszen hiteles mérleg még arról sincs, hogy mennyi maradt az elõzõ szezonról, nemhogy az idei termés eddigi sorsáról" - erõsítette meg érdeklõdésünkre Fórián Zoltán, az Agrár-Európa Kft. üzletág-igazgatója." - ez a másik tisztelt nyilatkozó. Ja és ha valaki még nem tudná, szerdától 5 Ft-tal drágul a benzin. |
tsanyi | 2075 | 2011. február 21. 19:48 | Válasz erre: 2074 |
Desi, kinek az elemzõje és milyen minõségben nyilatkozott?.....hát kinek van annyi pénze, hogy rajta ülve kivárja a magasabb árat és kit nem érdekel, hogy ez gondot okozhat az embereknek(bár ez utóbbi szinte minden jobbmódúra igaz:)) )......
|
desiderus | 2074 | 2011. február 21. 19:45 |
Nem tudni, kik ülnek a búzán... Hát akkor titkosszolgálati eszközökkel ki kell deríteni és nyilvánosan felakasztani ezeket a szemét spekulánsokat... Felhúztam magam... http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110217-jelentosen-dragult-a-buza-lehet-hgy-nem-lesz-eleg.html |
Semi | 2073 | 2011. február 21. 17:06 |
Felhúztam magam a fideszes Pöcsfalvi nyilatkozatán, de nem puffogok itt, csak magamban!
|
tsanyi | 2072 | 2011. február 21. 12:53 |
Ha valaki ennyire nem ért az üzlethez: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/21/nem_fizetett_sok_adot_a_matolcsy-ceg/ , hogy ekkora bevételbõl ilyen kevés hasznot realizál az miképp fogja rendbetenni az ország sokkal nagyobb baját?:)):((
|
tsanyi | 2071 | 2011. február 21. 12:23 |
Körbetartozás mint olyan csak egy mesterséges folyamat hisz az elsõ megbízó aki a tulajdonképpeni "pályázatot" megnyerte mindent megkap az utolsó fillérig csak persze abból rendesen vissza kell osztani és a tulajoknak is kell a lé és védik egymást így ez egy jó darabig nem fog változni mert nem érdeke egyik ebben résztvevõ félnek sem.....illetve alul érdek lenne, de kit érdekelnek az emberek?......a "föntieket" biztos nem...
|
tsanyi | 2070 | 2011. február 21. 12:20 | Válasz erre: 2069 |
Szerintem úgy oldják meg, hogy a nyugati politikusok megelégszenek a nem csekély lobbipénzekkel és ha van érdekelt vállalkozásuk akkor annak legális hasznával míg nálunk sajnos az a gyakorlat alakult ki, hogy nem elég, hogy megnyer valami pályázati pénzt és arra csinál egy céget(vagy fordítva) hanem gyakorlatilag semmit nem invesztál a cégba hanem még a könyvelést is alvállalkozókkal készítteti el így tulajdonképp egy majdnem fantomcég pár emberrel rendelkezik a milliárdos fõ megrendeléssel amit persze meg is kap, de a projekt összes kellékét, alapanyagát az alvállalkozókkal finanszíroztatja meg mondván majd a végén egyben megkapják mert úgy egyszerûbb, de mivel az egész egy hatalmas csalás az elejétõl fogva természetesen nem fizet ki senkit hanem gyorsan csõdbe megy és annyi.....és ezzel bedönti a kis cégeket akik ezután jó ha az alkalmazottak bérét ki tudja fizetni valamibõl többnyire kölcsönbõl amit meg szintén nem tud visszaadni.....és itt jön amirõl lejjebb volt szó, hogy a nálunk ilyen mesterségesen elnyújtott ügyek miatt(5-10 év) nem is lehet felelõsségre vonás mert a kicsik akiknek tartozik a tolvaj már rég tönkrementek....
|
qqriq64 | 2069 | 2011. február 21. 11:35 | Válasz erre: 2066 |
Egyetértek Tsanyival abban hogy az adótartozások eredõje mindenképpen a körbetartozás. Persze vannak adócsalók is de abból a 2ezer cégbõl 1500 a körbetartozás miatt nem fizet. Kiváncsi lennék hogy más országokban hogyan oldják meg ezt a problémát és azért említettem az USA-t mert ott különösen szigorú az adóhatóság. Jó mondjuk azt is figyelembe kell venni hogy máshol nincsenek ekkora terhek rakva a cégekre. |
tsanyi | 2068 | 2011. február 21. 10:05 | Válasz erre: 2065 |
Ahogy hallottam arrafelé pár hét alatt ítélet van ilyen ügyekben és az eléggé visszatartó erõ mert pl. ahol melóztunk ott már 2 éve húzták a tartozásokat és mikor már elindult a felszámolás még akkor is bõven volt idejük a papírokat rendbe tenni és eltûntetni a sikkasztások nyomait hiába volt ott a felszmoló fõleg mert ahogy az ottmaradtak mondták õ is bele volt véve a dologba és ez a cég tartozott a nav-nak pár milliárddal és az alvállalkozóknak 1.6mrd-al akik közül páran rendesen leültek......és érinthetetlenek természetesen a volt vezetõk...
|
tsanyi | 2067 | 2011. február 21. 10:01 | Válasz erre: 2064 |
Persze, hopgy a NAV-nak.....mert ha egy cég mindenét beletette abba a projektbe sõt még kölcsönt is vesz fel rá és a végén nem fizetik ki akkor ugye a NAV-nak is tartozni fog a járulékokkal.....és rásütik, hogy adócsaló meg ilyesmi pedig egyszerûen csak nincs mibõl fizetni mert meglépett egy nagyobb a pénzével és ha lecsukják a vezetõt attól még nem lesz pénz.....az egy igen nagy szerencse ha éveken át sikerül megúszni egy vállalkozásnak azt, hogy nem fut bele valamelyik politikai csoporthoz tartozó cégbe alvállalkozóként és nem ragad bent a pénze....
|
Jani55 | 2066 | 2011. február 21. 09:59 | Válasz erre: 2065 |
Szerintem semmilyen formában nem hasonlítható össze az "USA" Magyarországgal...
|
qqriq64 | 2065 | 2011. február 21. 09:53 | Válasz erre: 2062 |
Kiváncs lennék ugyanerre az adatra az USA-ban.
|
Jani55 | 2064 | 2011. február 21. 09:53 | Válasz erre: 2063 |
Én értem, de szerintem a "körbetartozás" témaköre kicsit tágabb... (ott nagyobb összegekrõl is van szó) Itt, "csak" a NAV-nak való tartozásról van szó... És a felsõ határ szintén titkos: csak annyit lehet tudni, 100MFt felett... de hogy az már Mrd-os nagyságrend, azt már nem tehetik közzé... |
tsanyi | 2063 | 2011. február 21. 09:32 | Válasz erre: 2062 |
Ez fõleg nem azokkal szemben tisztességtelen akik "becsületesen" fizetnek m indent hanem azokkal szemben inkább akiknek tartoznak....mert ugye akkor csak elvileg van pénze, de továbbfuzetni õ sem tud így rögtön neki is tartozása lesz....itt a nagy tartotók akik csalnak, de mivel õk általában védelem alatt állnak a politikusok részérõl valamilyen formában így ez nem fog változni....
|
Jani55 | 2062 | 2011. február 21. 09:22 |
Egy híján kétezer cég tartozik (egyenként) több mint százmillió forinttal a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) a feketelista.hu legújabb, 2010 negyedik negyedévérõl szóló összesítése szerint. Megbecsülni sem lehet, hányezer cég tartozik pl 99-55-20-vagy akár csak 2MFt-al!!! Több ezer milliárd Ft-ról van szó... (mikor a költségvetési egy-két százmilliárdért megy a huzavona, a szarakodás, a megszorítás...) Magánvélemény: nem érdekelne, milyen indokkal nem fizetnek, a cégvezetõket azonnal lesittelném! Nem lehetne ám mindenféle jogokra, meg akármikre hivatkozni!!! Az átutalás megérkezett, szabadulhat... Nem volna költségvetési hiány, garantálom... (pártunk és kormányunk is elélvezne, és pl. Martonvásári börtön sem lenne üres!) Mert ez a jelenlegi helyzet egyszerûen nem korrekt a becsülettel fizetõkkel szemben!!! |
desiderus | 2061 | 2011. február 20. 22:31 | Válasz erre: 2060 |
Nem baj. A nemzetért és a motoros elvetemültekért feláldozom magam... :-))))
|
qqriq64 | 2060 | 2011. február 20. 20:36 | Válasz erre: 2059 |
Hú bazmeg tudod Te milyen régen volt annak az elsõ éjszaka? Ott már csak az UTOLSÓRA van esélyed:)))))
|
desiderus | 2059 | 2011. február 20. 20:12 | Válasz erre: 2050 |
qquriq: bevállalom az elsõ éjszakát...feltétel : Selmeczy Gabikát kérem... :-)))))))
|
qqriq64 | 2058 | 2011. február 20. 20:07 | Válasz erre: 2057 |
Tudod ha 2002-ben a kormányváltás után a szocik azzal kezték volna hogy dajcsfürtomikát a legelsõ napon bilincsben viszik el nagy nyilvánosság elõtt állami vagyon különösen nagy kárt okozó hûtlen kezelése miatt akkor nem fajult volna odáig a helyzet.
|
desiderus | 2057 | 2011. február 20. 19:46 | Válasz erre: 2056 |
Meg a konstruktív ellenzéktõl is kapott jócskán....amit akkoriban a FIDESZ képviselt...még azt is megakadályozták, ami jó lett volna... De ma nem politizálok, inkább ölöm az agysejtjeimet jófajta vörösborral. De mintha ezt már mondtam volt... :-))) |
qqriq64 | 2056 | 2011. február 20. 19:39 | Válasz erre: 2053 |
Abszolut egyetértek minden szavaddal. A cikkhez hozzászólva nekem az a véleményem hogy az ilyen cikk írójának halvány lila gõze sincs arról hogy gyurcsány mit is akart mondani. Ez körülbelül olyan elemzés mint mikor még a költõ életében Arany János versét elemezték és levezették hogy melyik sornál mit gondolt a költõ. Amikor ez Arany János fülébe jutott csak annyit mondott "gondolta a fene" Itt is ez a helyzet, gyurcsány mondott egy tök érdektelen súlytalan szöveget aminek annyi jelentõsége sincs mint bolha faszán a pattanásnak de hát az újságírónak írni kell valamit tehát leírja azt amit gyurcsány nem mondott de akár mondhatta is volna. Nekem egyébként fletó mondandójával soha nem volt gondom, még az öszödi beszéddel sem. Nekem azzal van bajom hogy soha semmit nem TETT soha nem tudott végigvinni semmit sorra hirdette meg az akárhány napos programokat amibõl soha semmi nem lett. Egész regnálása alatt légüres térben mozgott minden szoci egységesen szabotálta minden programját, olyan gladiátor volt aki kiváló vivóként csatázik az ellenzékkel de a pajzsot a hátára kötve viseli mert a legtöbb csapást a sajátjaitól kapja. Soha egyetlenegyszer sem tudott erõt mutatni jobbára a duma szintjén megrekedt minden intézkedése. |
desiderus | 2055 | 2011. február 20. 19:05 | Válasz erre: 2053 |
kawa: nem is. Csak gerjesztem az indulatokat.... :-))))))
|
Jani55 | 2054 | 2011. február 20. 19:03 | Válasz erre: 2052 |
Ha húsz év távlatában gondolkodunk, abszolut egyet lehet érteni. De ezek nagy túlélõ bajnokok, taktikáznak... vagy ez már kezd igazi politika és igazi politizálás lenni??? Kíváncsi leszek, mit mondanak majd a politikai elemzõk. |
kawa70 | 2053 | 2011. február 20. 18:55 | Válasz erre: 2052 |
Nincs ebbe semmi meglepõ.... Már hosszú-hosszú ideje egymás váltópártjának rendezkedtek be. Ez tisztán látszik sok közbeszerzésben érdekelt nagyobb cég esetében, hogy az egyik az mszp, másik a fidesz érdekeltségi körébe tartozik. Azonban érdekes módon egymás alvállakozói is egyben, bármelyik is nyeri a munkát, mindkettõ a fazékhoz jut. Másrészt hogy legyen az egyik elnézõ a másik hibáival, ha õ sem elnézõ amikor hatalmon van. Ezért nem volt, most sincs, és nem is lesz elszámoltatás. Kéz kezet mos. Már a kiszes idõszakban kialakultak az összefonódások, nem változott semmi, csak az egyik narancsosan tömi a saját és klikkje zsebét az ország kárára, a másik meg szegfûsen. Egyébként meg azt mondtad, ma nem politizálsz :) |
desiderus | 2052 | 2011. február 20. 18:42 |
Erre varrjatok gombot... http://polblog.postr.hu/hallgatolagos-bekejobb |
Semi | 2051 | 2011. február 20. 18:11 |
Ha én kerülnék oda olyan korrupt lennék, mint eddig még egyik nagyvezérünk sem. Rám ne szavazzon csak az, akinek kell egy kis "segítség" :-D
|
qqriq64 | 2050 | 2011. február 20. 17:19 | Válasz erre: 2043 |
Simán rányomnám az x-et a kétfarkú kutya pártra. De ha én kerülnék oda Desi-re testálnám az elsõ éjszaka jogát KÖTELEZÕ jelleggel. Ha kell ha nem TELJESITENI kell:)))))) |
tsanyi | 2049 | 2011. február 20. 16:53 |
Min elmélkedtetek eddig?.....majd holnap visszaolvasom..:))...most melegszem még egy kicsit...:)
|
desiderus | 2048 | 2011. február 20. 16:35 | Válasz erre: 2030 |
Miért oly drága a cukor ? Mert az egykori 9 cukorgyárunkból már csak 1 (!) mûködik...Kaposvár. In memoriam : Kaba, Mezõhegyes, Sarkad, Petõháza, Ercsi, Szerencs, Hatvan, Ács... In memoriam Boci csoki...jelenleg gyártja a Nestle a Cseh Köztársaságban. De most nincs kedvem politizálni. |
kawa70 | 2046 | 2011. február 20. 14:15 | Válasz erre: 2042 |
Nagyon jók az ilyen megmérettetések. Errõl a Scaniasról már hallottam, nem semmi a fõdíj sem, de meg kell érte küzdeni rendesen. Meg nem árt egy adag szerencse sem. Nagyon sokon múlik egy feladat sikeres végrehajtása. Anno a Borsod Volán színeiben indultam néhány - évente, autóbuszvezetõk részére megrendezett- országos versenyen is, nagyon nagy élmény. Többnyire dobogós helyen végzett a csapatunk, egyszer sikerült elsõnek lenni. Szívesen kipróbálnék egy ilyet is, de ahhoz elég keveset mentem nyergessel, hogy az elsõ körben tovább jussak :) |
Bubó Doki | 2045 | 2011. február 20. 14:11 |
Ja, a veterános, meg a kamionos...))) Hogy ezután a kamionok csak a belsõ sávban mehessenek a veteránbörzékre...o:DDDDD
|