7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

desiderus 2244 2011. február 28. 21:29   Válasz erre: 2243
És ha összemixeled õket ? Mondjuk 7 rész kínai, 2 rész arab, 1 rész cigány...ez lenne a 95-ös üzemanyag. 5 rész kínai, 3 rész cigány, 2rész arab meg a diesel... :-)))
Semi, mindig apróságokon morfondírozol... :-)))))

Semi 2243 2011. február 28. 21:26  
Kínaiból lehetne, azok szoktak dolgozni is, bennük van energia és jól terhelhetõk. Az arab is jó lehet valamire, na de a harmadik...

desiderus 2242 2011. február 28. 21:23   Válasz erre: 2241
Most mééé ? :-)))))

Gyík67 2241 2011. február 28. 21:15   Válasz erre: 2240
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!! Hüle ....

desiderus 2240 2011. február 28. 20:55   Válasz erre: 2239
Semi : ebben is ott a kulcsszó...víz...állítólag már abból is kevés van...
Cigányból, kínaiból, arabból nem lehet üzemanyagot készíteni ? :-)))))))))))))))))))

Semi 2239 2011. február 28. 20:47  
Na és ehhez mit szóltok? Etanolt és dieselt gyártanak vízbõl, széndioxidból és napfénybõl. Na meg a mindenre jó baktériumok...
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl, a kõoljosok tönkre fogják-e tenni, vagy inkább megveszik az egészet kilóra.
http://index.hu/tudomany/2011/02/28/napsugarakkal_gyartananak_dizelt/

Gyík67 2238 2011. február 28. 19:45   Válasz erre: 2228
Ezt neee, Még tv-ben se nézek focit, nem hogy mecsre nem járok, nem baj most majd fizetek érte én is ... vagy nem ?...VAGY NEM !.

Gia 2237 2011. február 28. 19:31  
Igazából már rég kihúzták. Csak ez még sokaknak nem esett le. Vagy túl türelmesek vagyunk. . .

eröt 2236 2011. február 28. 19:03  
Kihúzzák a gyufát elõbb utóbb.

tsanyi 2235 2011. február 28. 17:49   Válasz erre: 2232
A tegnapi hamburgeradós balesetben nem gyógyítunk hír hallatán szó szerint rosszul lettem kicsit, nyugtató és hasonlók....szorongunk....:((

Bubó Doki 2234 2011. február 28. 17:48   Válasz erre: 2233
A Zorbánnak azéé kellett a 180 négyzetméteres új iroda, hogy elférjen benne a teremfoci pálya is...))))DDDDD

tsanyi 2233 2011. február 28. 17:16   Válasz erre: 2232
Ez már annyira beteg, hogy igazából kommentálni sem lehet....:((

Bubó Doki 2232 2011. február 28. 17:16  
Mi bánt?
Lehet hogy Te nem akarsz a Magyar Focira tíz-húsz milliárdot költeni? Milyen ember vagy, nem szégyelled magadat? A Nemzeti Foci Kormánya Rád is Számít! A zemberek a Nagy Fülkés Forradalomban titkon a foci támogatását is megszavazták, mer' olyan szegények nem lehetünk....

eröt 2231 2011. február 28. 17:10   Válasz erre: 2228
Doktorom felzaklattál.Jó ez?

Bubó Doki 2230 2011. február 28. 17:07   Válasz erre: 2229
Sanyi ez nem kamu.......sajnos! Ha végigolvasod alul a forrás meg van jelölve.

Én azt hiszem nagy a baj.....Kár volt az elmegyógyintézetet bezárni....

tsanyi 2229 2011. február 28. 16:57   Válasz erre: 2228
Ez most kamu?....mert ha nem nagy a baj....:(((

Bubó Doki 2228 2011. február 28. 16:52  
Orbán Viktor: a foci az ország megújulásának fontos erõforrása lehet
A labdarúgás rendje és biztonsága érdekében szükséges jogszabályokat azonnal megalkotják, ha elkészültek azok tervezetei, emellett haladéktalanul hatályba léptetik a stadionok és pályák építését támogató adórendszert, amint az unió engedélyezi azt - erõsítette meg korábban tett ígéreteit a miniszterelnök hétfõn a Magyar Labdarúgás Fórumán Budapesten.

Orbán Viktor szerint a foci egészséget, munka- és rendszeretõ fiatalokat, a megújulás fontos erõforrását és tartalékát teremtheti meg az egész országnak. A kormány az utánpótlás-nevelést állami feladatnak tekinti és teljes mellszélességében támogatja a Magyar Labdarúgó-szövetség ilyen irányú programjait - tette hozzá.

A kormányfõ a fórumon mondott beszédében megismételte: 2011 a megújulás éve lesz, és ez az élet minden területére igaz, nemcsak a politikára, gazdaságra. Orbán Viktor azt mondta: mindenkit munkára szeretne buzdítani, aki felelõsséget érez a magyar foci jövõjével kapcsolatban.

A miniszterelnök megjegyezte: itthon egyre kevesebb gyerek focizik, és ennek fõ oka szerinte, hogy jellemzõ az elfordulás a sporttól. A fiatalok inkább interneteznek, emellett hiányoznak a pályák, a korszerû mûfüves pályák is. Szégyen, hogy az uniós rangsorban az utolsó helyen állunk a rendszeres testmozgást végzõk sorában - tette hozzá.

Az eddigi szemléletmód gyökeres megváltoztatása a cél, és közhely, de az egészség megõrzésének legbiztosabb útja a rendszeres testmozgás. "Hisszük, hogy gyermekeink számára a foci a legegyszerûbb út a rendszeres testmozgáshoz" és össztársadalmi szempontból nézve rengeteg lehetõség van ebben a játékban - fogalmazott.

Orbán Viktor emlékeztetett, hogy Magyarországon sok szurkolói rendbontás történik, és megfogalmazása szerint úgy sem fog erõsödni a futball iránti tisztelet, ha botrányokról, spekulációkról érkeznek hírek a labdarúgó klubok háza tájáról. Közös erõfeszítéssel rendet kell tenni - mondta.

A miniszterelnök beszélt arról is: van hova fejlõdni, mert Magyarországot nemrég még futballnemzetként jegyezték a világban, most azonban meglepõen kevés az igazolt labdarúgó. Pedig "a sikeres, profi labdarúgás alapja a minél nagyobb számú regisztrált sportolók hada" - tette hozzá.

Orbán Viktor beszéde végén megerõsítette az MLSZ elnökével kötött megállapodásban tett ígéreteit: ezek között szerepelt a rend és biztonság érdekében szükséges jogszabályok megalkotása, az ezekhez tartozó pénz és pénzügyi fedezet rendelkezésre bocsátása a labdarúgó-szövetségnek, valamint a stadionok és pályák építését támogató adórendszer hatályba léptetése, ha engedélyezi azt az unió. Részleteket azonban ezekkel kapcsolatban nem közölt.

Forrás: Független hírügynökség

Emberek, elmélkedek: Nóóóóórmááális??????

Suprati 2227 2011. február 28. 15:33  
Ezt nem színészek játszák...
Ilyet mikor adnak le a tévében?
Van valaki arról a vidékrõl? /csak a hitelessége miatt/

http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=zc-YJww4huM

Semi 2226 2011. február 28. 13:59  
A tömegközlekedés meg engem zavar. Csúcsforgalomban rohadtul feltartják az autósokat a buszok...

eröt 2225 2011. február 28. 13:04   Válasz erre: 2222
Különbség annyi,hogy míg a tömegközlekedés nélkülözhetetlen addig a bagózás önkéntes.A dohányosnak.A körülötte lévõk meg ugye le vannak ...va.Sajnos a cigi az közös buli mert annak büdös aki nem bagózik.Pettyemre elég algériás vagyok rá.Tudom,egyéni szoc.probléma.

tsanyi 2224 2011. február 28. 10:43  
Más, elsiklottunk és sajnos a kormányok is "elfelejtik", hogy a rászorlóknak a szolgáltatók(gáz, villany) kötelesek lennének feltöltõkártyás mérõórákat biztosítani úgy ahogy az nyugaton már régóta mûködik. Persze megértem õket hisz akkor vége a készenléti díjnak, hõmennyiségdíjnak, bányajáradéknak és az összes többi csak a csalást lehetõvé tevõ plussznak amihez hozzájutnak így. A mi óráink pl. a m3-en és KW-on kívül semmit nem mérnek, miért kell nekem elhinnem azt, hogy a gáz pl. abban a hónapban épp milyen fûtõértékkel jött? Legyen arra is egy mérõ. De mivel törvény írja elõ a feltöltõkártyás mérõhöz a jogot miért nem követelik ezt ki a szolgáltatóktól?

tsanyi 2223 2011. február 28. 10:31   Válasz erre: 2222
Mint ahogy írtam nem dohányzom, de szabadég alatt igen ritkán hajoltam rá egy bagós szájára, hogy átfújhassa a füstöt....:)).....

Gyík67 2222 2011. február 28. 10:29   Válasz erre: 2220
És még, meg is tiltották nyilvános helyeken, tehát ha bemegyek valahova meginni egy kávét, ott ahol eddig is megittam, ezután nem gyujhatok rá ahogy eddig ... mert megbüntetnek engem, az üzletet, és az üzletvezetõt is ... ez mekkora ... nem gyújthatok rá az üzlet elött sem, nem lehet cigizni a megállókban, mert ugyan szabad levegõn vagyok de védik a többiek egészségét, hogy ne szívják be az elszálló füstöt ... meee az kááros. Biztos az ... nem kétlem, de mi a károsabb, 10 dohányos elszálló füstje ... vagy egy, a BKV álltal üzemeltetett ikarusz 280-as csuklós busz a Blahán, amibõl jön egymás után 5 ,jóó mondjuk 15 percenkent.

tsanyi 2221 2011. február 28. 10:13  
Persze nem vitatom, hogy a dohányzás rossz és sok káros hatása van sõt magam nem teszem és a szagát sem szeretem, de ezek az eljárások amik mostanában mondhatni szokásossá váltak bántják a "szépérzékemet"..:))

tsanyi 2220 2011. február 28. 10:11   Válasz erre: 2219
Most voilt errõl szó a Bochkorék mûsorában ahol írták sms-ben, hogy egy 530ft-ba kerülõ cigibõl maga a cigi 100ft alatt van a töbi adó, kb mint az üza. ........olvastam cikkben, hogy magyarázták ezt és ott kb 2X-re tették a gyógykezelések árát, de ez csak fikció mert a tanulmányokat kik és milyen alapon készítették?....honnan lehet tudni, hogy egy tüdõrákos biztosan a cigi miatt lett az és amúgy még élt volna 50 évet....

Semi 2219 2011. február 28. 10:06  
Van valami tapasztalat arról, hogy melyik mennyit pénzt jelent?
- a dohányárukból befolyó adóbevételek
- a bizonyíthatóan dohányzásból adódó megbetegedések kezelése

Most ugyebár egyre jobban tiltani akarják a bagózást, mert ettõl állítólag majd kevesebb lesz a megbetegedés. Na de ha a munkahelyemen, a buszmegállóba és a vendéglátó helységekben nem szívhtaok, majd szívok máshol, nem? Ha meg nem szívok, akkor nem lesz adó utána, ami jegyezzük meg csendben, elég jelentõs mértékû a dohányárukon.
(mellesleg nem bagózom és utálom is)

Gyík67 2218 2011. február 27. 20:18   Válasz erre: 2216
No Comment !!! ... :((( ... Csak annyi, amit Hofi is megmondott ha mégegyszer lesz '56 az már '112 ...

desiderus 2217 2011. február 27. 19:53   Válasz erre: 2216
Bazd meg Viktor + a seggnyaló csürhéd....
Ha ez igaz lesz, akkor nagyon jó dolgoknak nézünk elébe.
Adja Isten, hogy senkivel ne történjen meg.

tsanyi 2216 2011. február 27. 19:13  
Na bazz.....most megy a hamburgeradóról mûsor.......kiderült(számomra), hogy benne lesz az is, hogy aki szabálysértésbõl kifolyólag saját hibás balesetet szenved és megsérül annak csak az életmentõ kezelést fizeti a tb, a rehabot már saját magának kell fizetni amivel gondolom az is jár majd, hogy nem fog járni rá betegállomány sem.....azt hiszem elérik a határt, mi a francért fizetünk tb-t?....semmi másról nem szól az egész mint arról, hogy amit az új adótörvényükkel amivel ugye igen jól jártak a képviselõ urak viszont kevesebb folyik be, hogy újabb pénzt lopjanak el tõlünk.....bárki beleeshet egy saját hibás balesetbe amire rögtön rásütheti az elõadó, hogy akkor ez miatt nem jár a kezelés, fizess vagy nyomorodj meg.....vazz, én 30 valahány éve fizetek tb, t és alig vettem igénybe az orvosi ellátást és most ha ezután szükségem lenne rá nem kapom meg?.....ezeknek semmit nem szabad fizetni...

tsanyi 2215 2011. február 27. 09:54   Válasz erre: 2214
még nem süt a nap és jelentkezõ sincs így majd dél felé gurulok egy velencei tavi kanyart....ha esetleg jönne valaki elmélkednék azon, hogy akár visegrád is lehet...:)

Semi 2214 2011. február 27. 09:52   Válasz erre: 2213
Te mintha el akartál volna húzni valahova fel északra... vagy el nyugatra.

tsanyi 2213 2011. február 27. 09:51   Válasz erre: 2212
ja, kocsmafilozófia......bár pár pohár bor után magvasabbak a gondolatok...:))

Gyík67 2212 2011. február 27. 09:49  
Jóreggelt, filozófusok ! :)))

tsanyi 2211 2011. február 27. 09:39   Válasz erre: 2210
Az olajárnak ehhez nem sok köze van ezt mind tudjuk, pusztán az olajtársaságok és a politikusok éhségén múlik, hogy mennyi.......amúgy lehet, hogy volt valami féle megállapodás, hogy a környéken egy szintre hozzák az üa-ok árát így a fuvarozóknak mindegy, hogy hol tankolnak......viszont a nemzetközis kollégák más szlovéniában vagy más nyeu.-s országban jobban járnak mint itthon mert ott szó nélkül az olajtársaság visszautalja az áfát míg itthon ez nem így megy ezért mivel egy áron van mint kint jobb ha ott tankolnak....

Semi 2210 2011. február 27. 09:16  
Engem az érdekelne grafikon formájában, hogy a magyar és a környezõ országok üzemanyagárai hogyan alakulnak. Mert idehaza mindig az olajár növekedésével magyarázzák az emeléseket. Ha ez igaz, akkor máshol is hasonlóan kellene vándorolniuk az áraknak. Minimális eltérést adhat a valuta árfolyam, de nagyjából egymás mellett kellene futniuk a görbéknek.

Gyík67 2209 2011. február 26. 21:12   Válasz erre: 2208
Köszönjük, és alkalom adtán szavadon fogunk :)))

desiderus 2208 2011. február 26. 21:06   Válasz erre: 2206
kawa: egészségedre !
Tamás Gyík barátom, a meghívás természetesen a hitvesre is vonatkozik...bár csak üveges söröm van. :-)))

Gyík67 2207 2011. február 26. 21:02   Válasz erre: 2204
Megtisztelsz :))) ... a sörbõl meg a párom megisza az én részemet is ... mind az a heti 3 dobozt ... :))) a kis alkesz ... :)))

kawa70 2206 2011. február 26. 20:57  
Ha megengeditek, én csatlakozom a sörivókhoz :) Egészség!

kawa70 2205 2011. február 26. 20:55  
Mi másnak lehet az ilyen intézkedéseket nevezni, mint egy ország gazdaságának tudatos tönkretétele. Jó minõségben nagy mennyiségben tudtunk elõállítani valamit, amit inkább el kellene adni külföldre, mint most behozni a hiányzó mennyiséget silány minõségben, mert el nem éri a mi termékünk szintjét. És lassan már sikerült tönkre tenni minden sikeresnek nevezhetõ ágazatot, csak azért, mert az idegen szemetet el kell adni. Anno én reméltem, hogy a csatlakozás már nekünk is hoz elõnyöket, nemcsak az utódainknak. Bár akkor is nagyon sok kétely merült fel bennem, de inkább jónak hittem a csatlakozást mint hátrányosnak. Ennek ellenére nemmel szavaztam, úgyis egyértelmû volt hogy a többség megszavazza, de legalább lássák, van kritika is :)

desiderus 2204 2011. február 26. 20:49   Válasz erre: 2202
Tamás a meghívás nem virtuális, itt lax 4 km-re, akármikor jöhetsz.

desiderus 2203 2011. február 26. 20:48   Válasz erre: 2202
Elmélkedem : egy ilyen derék, jóravaló, megtermett, jó fej, OKOS, SZÉP motoros barát hogy a pöcsömbe tud meglenni sör nélkül ? :-)))))))

Gyík67 2202 2011. február 26. 20:45   Válasz erre: 2201
Köszönöm nem, Jägermeisteren kívül nem nagyon iszok semmit, azt is csak ritkán ... de köszöszönöm a meghívást, még ha csak virtuális is :))) de neked ujjfent égészségedre ;)))

desiderus 2201 2011. február 26. 20:42   Válasz erre: 2200
Köszi, iszol velem ? Mármint sört ? :-)))

Gyík67 2200 2011. február 26. 20:37   Válasz erre: 2199
Egészségedre !!! :)))

desiderus 2199 2011. február 26. 20:35   Válasz erre: 2198
tsanyinak most nincs igaza : a levet már mi kezdjük meginni. :-)))
Elég szar íze van, úgyhogy leöblítem egy kis sörrel. :-)))

Gyík67 2198 2011. február 26. 20:32   Válasz erre: 2197
Hát Desi !
én most sem vagyok egyik sem :))) ... mármint se szép se okos ... :)))
Viszon tsanyinak teljessen igaza van, a legynagyobb baj az hogy úgy néz ki most, hogy a gyerekeink isszák meg a levét az akkori döntéseinknek :(((

desiderus 2197 2011. február 26. 20:26   Válasz erre: 2194
Gyík : nem vagy egyedül. Annak idején nem értettem egyet sem az EU sem a NATO tagsággal.
Ne tudd meg mit kaptam, amikor hangot adtam a kifogásaimnak.
Minden voltam, csak okos és szép nem.... :-))))

Gyík67 2196 2011. február 26. 20:25   Válasz erre: 2195
Ezt nem szemrehányásnak szántam ... Csak úgy leírtam. Különben meg én is gondolkoztam akkor hogy mi légyen de egy nállamnál sokkal okosabb emberke, akire most is halgatnék sok mindenben ha élne, "okosított" ? , és elmagyarázott pár dolgot, és végül is az "befolyásolt" a döntésemben ...

tsanyi 2195 2011. február 26. 20:11   Válasz erre: 2194
igazad van, én azért tettem mellé a voksom, mert azt hittem a gyermekeimnek jobb lesz...egyenlõre nem sõt.....vannak rossz döntések az életben, de legalább ne a gyerekeink innák meg a levét...

Gyík67 2194 2011. február 26. 20:09   Válasz erre: 2193
2001-ben akkora X-et húztam a NEM-re, hogy csak na ... más nem így tett ... :(

kawa70 2193 2011. február 26. 19:57  
"Kilónként 300 forintra kúszott a cukor kiskereskedelmi ára az elmúlt hetekben, az édes termék hiánycikk a világpiacon is, ezért a szakemberek szerint az év hátralévõ részében tovább drágul.

Emiatt nyilván többet kell majd fizetni a cukrászati, édesipari termékekért. Az uniós "cukorreform" kvótákat ír elõ az egyes tagországok számára, ami végül azzal a következménnyel jár, hogy mára Magyarországon a fél tucat helyett egyedül a Magyar Cukor Zrt. kaposvári üzeme gyárt cukrot.

Magyarországon évente több mint 300 ezer tonna cukor fogy, s ebbõl a kvóta alapján 105 ezer tonnát gyártunk, s jelentõs mennyiséget mi is kereskedõktõl vásárolunk - nyilatkozta a lapnak Fábián Zoltán, a cég kereskedelmi igazgatója. Legalább 200 ezer tonna cukor külföldrõl érkezik, a szállítási költséggel megemelt áron. A cukrot többnyire euróért szerzi be a Magyar Cukor Zrt. és a hazai nagykereskedõk is, így a forint-euró árfolyam is mozgatja az árakat."

KÖSZ EU...... ezt is

Van termõföldünk, van technológiánk, van aki termelne.........De nem lehet....Inkább éhen halunk a van mellett - ha kell, de az eu az szent, bármilyen baromságot diktál.

Gyík67 2192 2011. február 26. 18:36   Válasz erre: 2191
Tied a mai napi 10 pont ... Szívembõl szoltál ... :)))

tsanyi 2191 2011. február 26. 18:26  
Amúgy ahogy teli az idõ rájövök, hogy talán mégsem jó a politizálást belevinni a motorozásba.....mivel alapjában véve ha együtt motorozom valakivel lesz@rom, hogy milyen pártállású ha jókat röhögünk, iszunk és gurulunk együtt...sajnos azt veszem észre, hogy amióta politizálunk a fórumon szép lassan eltávolodunk a régi ismerõsöktõl aminek semmi értelme.....hisz ha itt megértem magam valakivel politikailag, de valójában élõben ki nem állhatjuk egymást abból nem lesz jó motorozás...viszont egy csomó régi haver van akivel nem szeretnék azért összeveszni, hogy ez vagy az a nyomorult politikus épp mit hazudott össze vagy mit lopott el...na mindegy, nemsokára jön a jó idõ és remélem sokunkkal együtt motorozunk újra...

tsanyi 2190 2011. február 26. 17:59  
Nem véletlenül volt olyan sikeres anno a kommunizmus eszméje hisz reményt adott az embereknek....a gond csak annyi volt vele, hogy akik vezérnek kikiáltották magukat semmiben sem különböztek az elõtte lévõ kapitalistáktól hisz az egy embertípus akiknek a fõ ismérve a mérhetetlen uralkodási vágy a többieken.......így gyakorlatilag nem sok változás volt, illetve eleinte igen, de lassan átvedlett szocikapitalizmussá és az meg a mostanivá...

Gyík67 2189 2011. február 26. 13:36  
"Száz szónak is egy a vége : tele van a tököm a kapitalizmussal" ...

Na ezzel viszont egyetértek !!! ... :)

Mao, Castro, ... Diktátorok, nem szabad velük, NEM egyetérteni ... ill. lehet de hamar egy puskacsövek elõtt vagy egy kötél végén találhatta magát a delikvens ...

CheGuevara ... bár nem telljessen ismeren az õ szerepét a Cubai dologba ... de eszmeileg szerintem utópista gondolkodású volt (Mindenki egyenlõ, Nincs gazdag, Nincs szegény stb. stb.) ... Mondjuk ez az összes komcsira jellemzõ, de csak elméletileg, mert háát természetessen a vezetõk mindenki fölött álltak, mindig, és mindenhol ... úgyhogy ez se jóó :) ... nem jóó ez sehogy, Mocizzunk abba nem szól bele senki :)))) ...

desiderus 2188 2011. február 26. 13:11   Válasz erre: 2187
Legjobban a rómaiak fogalmazták meg : Homo Homini lupus...azaz ember embernek farkasa...

Egyre jobban tetszik Mao,Castro, CheGuevara... :-)))))))))))))
Jóvannnna... :-)))))))

desiderus 2187 2011. február 26. 13:07   Válasz erre: 2185
Gyík barátom, nem muszáj egyetérteni, de tény. Persze, hogy vannak vágottpöcsûek is, de vannak arabok, sárgák és fõleg nagymúltú kõgazdag famíliák no meg politikusok ebben az együttesben.
A zsidózás csak eltereli az emberek figyelmét a problémák valós okozójairól és hátterérõl.
A hitleri Németország fõ baját az elszenvedett háborús vereségbõl fakadó jóvátételek, megszorítások a Nemzetközösség részérõl (ami természetesen az ipar tönkretételét és az ország versenyképességének csorbítását célozták) volt a fõ baj. A 30-as évek elején bekövetkezett gazdasági világválság csak hab volt a tortán...amúgy ez túltermelési válság volt...ismerõs ?...multik, extraprofit, nagyarányú gépesítés, ezzel együttjáró munkanélküliség ami a kereslet drasztikus csökkenését okozta...ismerõs ?

Száz szónak is egy a vége : tele van a tököm a kapitalizmussal.

Gyík67 2186 2011. február 26. 12:58  
És természetessen nem minden zsidó rossz ember ... akinek nem inge ....

Gyík67 2185 2011. február 26. 12:55   Válasz erre: 2182
"Mielõtt valaki újra kezdené a zsidózást, hozzáteszem, hogy a világméretû tõzsdeszintû szélhámosság résztvevõi között nem õk képviselik a döntõ hányadot"...

Ne haragudj Desi de, ezzel nem értek egyet ! ... de máár be is fejezem mielõt, berongyolnak a lakásba mindenféle feketébe öltözött, jól becsomagolt srácok, és elvisznek mindenféle, új törvényekbe foglalt dolgok megsértéséért ...

Ez az ÉN VÉLEMÉNYEM ... ha ez antiszemitizmus akkor az vagyok ! ...

bandi0 2184 2011. február 26. 12:24  
Az elõbbi listából utolsó híren borultam ki megint teljesen, a természetvédelmi területek eddigi 3 milliárd forintos támogatását 1,7 milliárdra csökkentenék, ami teljesen ellehetetlenítené a mûködésüket. Persze a 10 milliárdos repülõ meg kellene. Lóf@szt nekik, nem repülõt!
V-reb, hol lehet olyan pólót szerezni?

bandi0 2183 2011. február 26. 12:20  
Már egy napja nem olvastam a híreket, ma reggel átfutottam az elmúlt 1 nap termését. Hát bearanyozta a napomat... Egy kis válogatás a HVG tegnapi és ma reggeli címeibõl:
"Czeglédy: Együtt lopnak a pártok"
"Ennyi pénzért ki megy majd pedagógusnak?"
"Magyarországot is érinti az áremelkedés"
"Háromszáz új rendõr Pest megyében"
"Drasztikus tojásdrágulás várható"
"Tovább drágulhat a cukor"
"Több százezer forintért külföldön kell vizsgálni a magyar élelmiszermintákat"
"WWF: összeomolhat a magyar állami természetvédelem"
Szép új világ! Hogy szülnének sünt!

desiderus 2182 2011. február 26. 10:36   Válasz erre: 2181
Tegnap éjjel belebotlottam egy cikkbe, de sajnos nem mentettem el...
A lényege, hogy az olaj hordónkénti ára, amirõl olyan sokat beszél a média, nem ugyanaz az ár mint amin az olajtársaságok átveszik, megveszik a kitermelõktõl illetve maguk is kitermelik...
Magyarán az olaj ára egy viszonylag hosszú ideje stagnáló un.termelõi ár, a hordónkénti ár pedig a tõzsdéken az adok-veszek kategória.
Az olaj árának tehát semmi köze ahhoz, hogy a tõzsdén a különbözõ spekulációk miatt az égbe szökik az energiahordozó értéke.
2005-ben a HVG lehozott egy tanulmányt, amiben leírták a nyugat-európai kormányok stratégiáját a túlzott mértékû áremelés ellen, és ebben benne foglaltatott az a felhívás is, amely az olajtársaságokat felszólította, hogy mondjanak le az extraprofitjuk (!) egy részérõl, mert az indokolatlan emelések veszélyeztetik a gazdasági növekedést....
Mondanom sem kell, kevés eredménnyel.
Ezek alapján ki merem jelenteni, hogy a kialakult helyzetért nem feltétlenül az olajat birtokló arab országok illetve a nemzetek kormányai a legnagyobb felelõsek, hanem az a hatalma nemzetközi maffia, amely a nagy olajtársaságokból áll (Shell, Exxon, BP stb )....
Michael Moore amerikai dokumentumfilmest lehet szeretni vagy gyûlölni, egy biztos, a filmjei óriási igazságtartalommal bírnak...az õ filmjében hangzott el (Capitalism...love story) a következõ : a Föld népességének 1 %-a birtokolja a Föld gazdagságának 90%át...
Véleményem szerint egy globális gazdasági összeesküvés elszenvedõi vagyunk (mi a 99%), amelynek fõ mozgatórugói a bankok, és a különbözõ multik az energiaszektorból, a mezõgazdasági szektorból, a gyógyszeripari szektorból stb.
Kristálytisztán látszik, hogy nem a magyar nemzet a birka, hanem igazándiból az emberiség....
Mielõtt valaki újra kezdené a zsidózást, hozzáteszem, hogy a világméretû tõzsdeszintû szélhámosság résztvevõi között nem õk képviselik a döntõ hányadot.

Bocs, de ennek ki kellett jönnie.

eröt 2181 2011. február 26. 07:52   Válasz erre: 2180
Tegnap este már sokkal magasabb hordónkénti árat mondta a híradóban.(Mi csak úgy nevezzük:napiszar)

tsanyi 2180 2011. február 26. 07:31   Válasz erre: 2177
Erre Desi írt lejjebb egy hsz.-t miszerint most olcsóbb az olaj ára mint pár éve mégsem csökken a kutakon az eladási ár...semmi köze az arab dolgokhoz hanem tényleg úgy gondolják, hogy így könnyebb lenyomni a torkunkon..

kawa70 2179 2011. február 25. 22:15   Válasz erre: 2178
Mindegy, de be fog következni. Ez már eddig is sejlett, csak így könnyebb lenyomni a zemberek torkán.

KawaÉvi 2178 2011. február 25. 22:07   Válasz erre: 2177
Ez CSAK spekuláció. Földközi-tengeri politikai bizonytalanság nem volt tavaly, mégis égbe szökött az üzemanyag ára. Csak ismét egy magyarázat, vagy más néven "paraszt-vakítás".

kawa70 2177 2011. február 25. 22:04   Válasz erre: 2157
Ehhez képest:
http://automenedzser.hu/hirek/20110225_400.aspx#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_2_25

Bár nem illik zúgolódni, állítólag úgyse tehetünk semmit (mint mindig).
Amugyis, ez csak 1-2 %, tehát lófasz... Igaz, hetente 1-2% gyorsan lesz akár 20-30% is, de ez lényegtelen........

Én már ezt is leszarom.

tsanyi 2176 2011. február 25. 20:04   Válasz erre: 2173
Egyébként ha már röhögni sem tudunk az ilyenen pártállástól függetlenül az nem túl jó.....volt, hogy egy szervízben felgyújtottam a saját kocsimat és annyira röhögtem, hogy nem tudtam semmit csinálni csak vonyítottam és néztem ahogy lángol......véletlenül a mosóbenzint vittem oda a víz helyett a karosszériásnak aki ráborította a friss hegesztésre......:))))))

Gyík67 2175 2011. február 25. 19:23   Válasz erre: 2170
:)))))))))

tsanyi 2174 2011. február 25. 19:22   Válasz erre: 2173
Ebben igazából nincs poén......

onam 2173 2011. február 25. 19:19   Válasz erre: 2170
Jo poen. Ami szomoru az az, hogy már azt sem tudjuk hol milyen halottak fexenek. Itt azert megvolt a csapat szellem...
De pl. melyik honvedtemetoben vannak kulon valogatva??? Na ugye...

kispeti 2172 2011. február 25. 18:59   Válasz erre: 2170
:-))))))))))

fragile 2171 2011. február 25. 18:45   Válasz erre: 2170
:-D

tsanyi 2169 2011. február 25. 18:29   Válasz erre: 2168
Sajnos....emlékszik valaki a bruttósításra?...na az volt egy szép nagy átverés kupa úrtól.....

eröt 2168 2011. február 25. 18:27   Válasz erre: 2165
Ez annyira szép,hogy könnybe lábadtam és nem tudtam végig olvasni.Elég nagy a nyomorúság Svédországban nem?Félek hozzánk fognak gazdasági menekülni.Ez miért nem példa a mi patkányaink számára?Az adó rendszert asszem átvették tõlük.

Gyík67 2167 2011. február 25. 18:27   Válasz erre: 2166
Én is adnék némelyiknek/mindegyiknek ... jobbról kettöt...balról kettöt ...

tsanyi 2166 2011. február 25. 18:20   Válasz erre: 2165
Szerencsére mi olyan gazdag ország vagyunk, hogy a csökött svédeknél sokkal többet adhatunk derék képviselõinknek....

desiderus 2165 2011. február 25. 18:14  
Jó lenne, ha néhány emberszabású végbéllény politikus olvasná ezt a cikket :
http://www.svedasztal.com/svedmunkapenz/mi-jar-a-sved-kepviselonek-70149.html

V-reb 2164 2011. február 25. 18:14   Válasz erre: 2163
Egyszerû: orosz benzin, dollárért,ami svájci frank hitelbõl van..:D

Gyík67 2163 2011. február 25. 18:10   Válasz erre: 2162
Én ennél egyszerûbb dolgokat se értek ezen a téren :)))

desiderus 2162 2011. február 25. 17:47   Válasz erre: 2157
2008 októberében volt az eddigi legdrágább olajár : 147,27 dollár volt egy hordó.
Most 98 dollár.
Magyarán szólva a válság kirobbanásakor másfélszer került többe az olaj hordónként...
2008 decemberben 241 Ft/liter volt a benzin.

tsanyi 2161 2011. február 25. 17:45   Válasz erre: 2160
Egyre inkább érik....én ugyan nem szervezkedem, de ha továbbra is olyan intézkedéseket hoznak amitõl tönkremegyünk akkor már mindegy lesz és én is odamegyek.....kíváncsi vagyok raknának-e ki kordont?

V-reb 2160 2011. február 25. 17:42   Válasz erre: 2159
Szervezz meg egy idõpontot,megyek...

tsanyi 2159 2011. február 25. 17:39   Válasz erre: 2156
Parlament elõtt jól mutatnál benne..:))

tsanyi 2158 2011. február 25. 17:39   Válasz erre: 2155
Jövõre a kollégák egy része már nem vállalkozik itthon......szlovák vagy román céget csinálnak.....én még nem tudom.

desiderus 2157 2011. február 25. 17:36   Válasz erre: 2146
Mai hír : http://gazdasagiradio.hu/cikk/60575/

Szóval akkor mi a tököm van ?
Tulajdonképpen miért is emeli a MOL az árat ?
Ráadásul a forint is erõsödött a dollárral szemben.

V-reb 2156 2011. február 25. 17:31  
Kész a pólóm!!!

eröt 2155 2011. február 25. 17:28   Válasz erre: 2148
Ó hogy rohadna rájuk az ég.Anno mikor vállalkozni kezdtem még kötelezõ volt ez a szarság.Semmi haszna semmi elõnye de még feladata sem volt.Csak a tagdíj beszedés volt a tevékenységi körük.Meg kaptam havonta(?)a semmire se jó kamarai újságot.most a nagy egyszerûsítés jegyében újra bevezetik?Bsszák meg egymást.Lassan jön a segglyuk adó is.

Gyík67 2154 2011. február 25. 17:20   Válasz erre: 2152
:))))))))))))) eez nagyon jóó !!! :))))

Jani55 2153 2011. február 25. 17:13   Válasz erre: 2152

tsanyi 2152 2011. február 25. 17:11   Válasz erre: 2151
Sajnos ezt régóta tudja mindenki, de azért még bedõlünk nekik választásokkor és szavazunk.....pedig a szavazócédulákon csak egy kérdésnek kéne lenni-e: adott képviselõ mikor kezdje meg letöltendõ börtönbüntetését?
1: azonnal
2: este
3: még nincs bent!?

Semi 2151 2011. február 25. 11:18  
Na végre valaki kipakolt!
http://index.hu/belfold/2011/02/25/czegledy_csaba_egyutt_lopnak_a_partok/

Semi 2150 2011. február 25. 11:04   Válasz erre: 2147
Aki rálõtt honfitársaira, majd jól bíróság elé áll háborús bûnökért, aki meg nem lõtt, az nem. Ebbõl az jön ki, mintha az járna jól, akit most agyonlõnek. A valóságban meg õ szívja csak meg igazán és azért, mert nem akart gyilkossá válni.
De hát minden háború ilyen. Velem vagy vagy ellenem?

tsanyi 2148 2011. február 25. 10:08  
Nesze nekünk szabad vállalkozás, vállalkozásbarát kormány és azt segítõ intézkedések: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/25/ujra_jon_a_kotelezo_kamarai_tagsag/

persze a lényeg a tagdíj amit adóként kéne befizetni(már nincs több bõr, nem értik!?), de azért nem utolsó szempont a számukra, hogy újra zserolni lehet majd ezzel a vállalkozásokat mármint engedély visszavonással, büntetésekkel stb........el kell innen vivvi a francba mionden céget....mikor lesz már elég a feneketlen pofájuknak?

tsanyi 2147 2011. február 25. 09:44   Válasz erre: 2144
Ehhez annyit, hogy Líbiában most lövöldözik agyon azokat a pilótákat akik nem hajlandóak a tömeget bombázni és a katonákat akik nem lövik a saját népüket. Nem tudom, hogy döntenék h választás elé állítanának, de ha gyõz a nép akkor mit fog mondani a tömegre és katonatársaira lövõ katonatiszt és katona? Azt, hogy parancsra tettem? És a többi aki inkább meghalt, de nem mészárol? Errõl már volt eszmecserénk Htmajorral amirõl majd talán személyesen is beszélünk egyszer, de szerintem különbséget kell tenni, hogy kik a csõcselék akik tényleg randalíroznak és csak a zavarkeltés a céljuk vagy mikor veszi észre a szerv, hogy vele szemben a nép áll öregestõl, gyerekestõl, anyástól-apástól.....

Jani55 2146 2011. február 25. 08:57   Válasz erre: 2119
Nos, nekem meg avval van tele a tököm, hogy állandóan ezt hallom, olvasom mindenkitõl, mindenhol: 370.-, 376.- 369.-.... Lehet elégedetlenkedni, ríni, nyavalyogni,... de ettõl az nem változik, nem lesz több, se, kevesebb! Tudomásul kell venni, ennyi! (egyébként meg, 3-5Ft abszolut nem számít a 370-es nagyságrendnél => 1-2%) Az autózás költségeiben nem ez a legnagyobb tétel, lentebb már próbáltam utalni rá. (nem kötelezõ kocsit tartani, kocsival közlekedni, bocs, de ez az alapigazság... lehetõség, ami ennyibe kerül. mindenki eldönti, mit akar, természetesen az anyagi lehetõségei határán belül)

Mint ahogy semmilyen ráhatásunk nincs az árfolyamokra, az ingatlanpiacra, a villamos energia árára és még sorolhatnám... Választhatjuk: ha akarjuk, ennyibe kerül!

Válság van: magyarul, az ország is válságban van, a világ is válságban van... Most kezdjük érezni a hatását, de igazából szerintem, sajnos még nem vagyunk a lejtõ alján!

Gyík67 2145 2011. február 25. 08:25   Válasz erre: 2144
Bocs ez a comment a #2141-re válasz ... :)))

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22114