2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

tsanyi 23381 2016. szeptember 26. 17:04   Válasz erre: 23380
Aminek érdekében hazudni kell az már nem lehet "jó ügy". Az más kérdés, hogy ha igazat mond az ügy érdekében mindenki akkor lehet, hogy nem lesz népszerû, de ott nem az ügy a hibás hanem akik nem értik meg,. hogy mitõl jó az ügy illetve azok akik ezt nem bírják értelmesen elmagyarázni nekik. Ha a hazugság kiderül márpedig mindig kiderül, akkor lehet az ügy bármily nemes simán lehúzza a hazugság a nemtelenség mocsarába.

TIZ 23380 2016. szeptember 26. 16:38  
Igazi elmélkedni való kérdés, hogy lehet-e hazugsággal jó ügyért harcolni? Errõl jutott eszembe: http://www.origo.hu/itthon/20160926-nem-telepit-be-migransokat-godollo.html

Yossarian 23379 2016. szeptember 25. 18:24   Válasz erre: 23377
Egyébként én nem így kezdtem, én inkább így fejezem be :)

Yossarian 23378 2016. szeptember 25. 18:24   Válasz erre: 23377
Lehet hogy látom, csak nem veszem észre :)

tsanyi 23377 2016. szeptember 25. 18:14   Válasz erre: 23376
Látod nem?...:))

Yossarian 23376 2016. szeptember 25. 18:13   Válasz erre: 23375
És mi lett végül? :)

tsanyi 23375 2016. szeptember 25. 17:49   Válasz erre: 23369
Én is így kezdtem.....:)))

tsanyi 23374 2016. szeptember 25. 16:00  
Vajon mikortól számítható az a beszéd, hogy a ravasz, aljas vagy bármilyen, de mindenképp gonosz riporter megvezeti, ledorongolja vagy valami más rosszat tesz a riportalannyal amennyiben nekünk nem tetszõ dolog sül ki a riportból? Na jó, nagyjából tudom a választ, de azért ha valakit meg lehet vezetni és ledorongolni politikusként egy riporter által akkor valami nem kerek és szerintem nem a kérdezõ, ha a politikusnak van igaza akkor válaszoljon és gyõzze meg a hallgatóságot, amennyiben ez nem megy az nem a kérdés hibája.

Yossarian 23373 2016. szeptember 25. 10:56   Válasz erre: 23372
Értem hogy mire utalsz, de szerintem Csányinak nem tudod elõre lefogni a húrokat, mert ha nem azt hangot szeretné játszani, akkor simán rábasz a kezedre. Okosabb õ annál, mint hogy holmi riporter vezesse a kezét. De ettõl függetlenül a riporter tényleg jól mûködött.

kawa550 23372 2016. szeptember 25. 10:52   Válasz erre: 23371
Az öreg tényleg egy nagyon értelmes fickónk tûnik.
De az igazi zseni a riportban a riporter, aki a kérdéseivel úgy lefogja elõre az akkordokat, hogy az öregnek már szinte semmi dolga, csak megpendíteni a húrokat, és te már hallod is azt a zenét, amit õ hallatni szeretne veled. Hát így mûködik a világ. Én pedig egyre kevésbé hiszem, hogy te érted, mit akartam mondani......

Yossarian 23371 2016. szeptember 25. 10:09  
Egy nagyon okos ember:
http://24.hu/kozelet/2015/09/24/csanyi-vilmos-orban-nem-erti-ezt-a-viagot/

Yossarian 23369 2016. szeptember 24. 11:33   Válasz erre: 23362
Nem fog semmi beszippantani, mivel mára kb leszarom az egészet. Csak ha érdekes dolgot olvasok valahol, amit sztem érdemes elolvasni azt beteszem ide, hogy elmélkedjen rajta, aki akar. De nem véleményezem. Mindenki szûrje le belõle, amit szeretne :)

Yossarian 23368 2016. szeptember 24. 11:31   Válasz erre: 23363
Nem írtam ilyet. Egyébként a szélsõségesen hiteltelen lájkvadász oldalakon kívül - pl mindenegyben blog és társai - kb bármit elolvasok, de azért elég jól kiszúrom hogy mi igaz és mi nem, leginkább azért, mert ha olyat látok ami gyanús, akkor annak utánajárok több, megbízható oldalon is. A 444 egyébként nem hiteltelen, bár nyilván rendesen részrehajló. Legalábbis a véleményezésével. Kifejezetten kamu híreket nem szoktak közölni. A 888-tól azért messze áll :)

tsanyi 23367 2016. szeptember 24. 09:41   Válasz erre: 23363
Ha igaz amit írnak akkor mindegy, hogy ki írja, olvasom és nézem az összes média híreit, a stílusukat meg szerintem le tudom választani a valós tartalomról és remélem így kicsit objektívebb lehetek és nem csak egyféle véleményt fogadok be.

lajostrom 23366 2016. szeptember 23. 21:13   Válasz erre: 23365
Volt több is! Se gyereke, se tévéje se stadionja nem volt. Mostanra még nyughelye sem.

TIZ 23365 2016. szeptember 23. 19:51   Válasz erre: 23361
Van egy nagy különbség a Kádár és az Orbán rendszer között: a régiben nem volt igazi gazda, nem volt érdemes profitot termelni, a mostani államkapitalizmusban viszont az állami cégek magánprofitot termelnek. Aki ezt nem látja az tényleg kezet csókol neki, mint ezt ismerõsöm is látta egy budapesti színházban.

nagyK 23364 2016. szeptember 23. 19:51   Válasz erre: 23361
Nos, ilyennel nem leszel népszerû...
Valami közhelyest a plebsznek...

Tizedes 23363 2016. szeptember 23. 19:49   Válasz erre: 23357
Mintha nemrég azt írtad volna, hogy te csakis hiteles médiát olvasol. Ez lenne a hiteles média? Az sem igaz, amit kérdeznek!

tsanyi 23362 2016. szeptember 23. 19:37   Válasz erre: 23361
Ha idõben abbahagyod még elkerülöd amit én nem.:))....beszippant oszt gáz lesz....:)

László_atya 23360 2016. szeptember 22. 15:39   Válasz erre: 23359
Fején találtad a szöget. Nem munkaerõbõl van kevesebb, mint kéne, hanem olyan hülyébõl, aki alamizsnáért elmegy kidolgozni a belét.

tsanyi 23359 2016. szeptember 22. 13:33   Válasz erre: 23358
Ez lenne a sorsunk? Akkor minek szavazunk? Törõdjünk bele oszt jónapot. Szerintem ne jöjjön senki, nem élünk annyira fényesen, hogy szükség lenne még egy halom nyomorultra akik semmi másra nem kellenek mint a bérek letörésére hisz lenne elég hazai munkaerõ is csak nem annyiért amennyiért szeretnék.

gezasz 23358 2016. szeptember 22. 13:26   Válasz erre: 23355
Sorsunkat nem kerülhetjük el. Úgyis lesznek és jönnek, csak nem mindegy, hogy mennyi és milyen. Itt elsõsorban iskolázottságra gondolok, bár ez sem jelent olyan sokat, hogy ki hogyan viselkedik egy adott társadalomba. Inkább a használhatósága lehet jobb

kawa70 23356 2016. szeptember 21. 21:36   Válasz erre: 23353
Van benne igazság...nem kevés. És manapság trendi nem szülni, vagy csak a vagyonátadás miatt egyet.

tsanyi 23355 2016. szeptember 21. 20:35   Válasz erre: 23353
Így van, ezzel szerintem sokan egyetértenek.....,de a jelen kérdés nem ad erre választ és miért? Mert ugye az van benne, hogy ne engedjük, hogy a nyakunkba telepítsenek migiriket bárhonnan......kivéve ha a kormány mégis megengedné.....és mi van ha megengedi bármilyen okból? .....akkor mégis jöhetnek hisz azt szavaztuk meg......azt tartanám helyesnek ha nem lenne benne a kitétel hanem konkrét tiltás lenne, de nem az így gyakorlatilag.......

lajostrom 23354 2016. szeptember 21. 20:26   Válasz erre: 23353
Nekem elég, ha a szemembe nézel!

gezasz 23353 2016. szeptember 21. 20:19  
Tudom nem mindenkit szólíthatok meg térdreborulás nélkül:)
De ezt a cikket azért beteszem. A második fele az érdekes és szerintem errõl szól október 2. Itt azért a gyerekem jövõjérõl van szó! Mindenki gyerekének és unokájának a jövõjérõl, szerintem semmi másról nem szól a népszavazás

http://24.hu/belfold/2016/09/18/europa-aze-lesz-aki-teleszuli/

eröt 23352 2016. szeptember 21. 20:00   Válasz erre: 23350
Túl hosszú.De értelmes.Na vajon a szavazóképesek meg értik?Nem mert ilyet nem olvasnak.Van olvasnivaló busz oldalán,plakáton et cetera.
De ahogy látom sokan fognak seggel szavazni.

tsanyi 23351 2016. szeptember 21. 10:56   Válasz erre: 23350
Elég csak magát a kérdést értelmezni és tovább gondolni.

TIZ 23350 2016. szeptember 21. 10:39  
Megígérem hogy leszállok a népsavazás témáról, de ezt nagyon jó összefoglalónak találtam, gondoltam megosztom: http://torokgaborelemez.blog.hu/2016/09/20/nepszavazas_tanacs_a_tanacstalanoknak
Nálam egyértelmû hogy minek tekintem az eseményt.

Fido71 23349 2016. szeptember 20. 18:41   Válasz erre: 23340
Nálad az igazság... :(

TIZ 23348 2016. szeptember 20. 07:40   Válasz erre: 23346
Azok a választók hozzák a politikusokat "helyzetbe" akik kritika nélkül támogatják õket. Értem én hogy kellenek a hõsök akik megvédenek minket a veszélyektõl de attól nem kéne nekik elnézni hogy közben könyékig a zsebünkben turkáljanak. Nem sok jót ígér hogy várhatóan majd a nyuggerek beszavazzák az 50-es éveikben járó fiatal demokraták szövetségének tagjait a parlamenbe miközben az unokáig meg ezt Londonból nézik.

lecso 23347 2016. szeptember 19. 16:51   Válasz erre: 23343
Ezért is kell a két oldal elitjének úgy politizálnia, hogy fej-fej mellett haladjanak.

Ez a kétharmad egyedül a tökfejû Ferkónak köszönhetõ, még egy ilyen balfaszt nem hordott a hátán a föld. És még mindig pörög mint a villanyóra, nem veszi észre, hogy aminek az élére áll, annak annyi. Úgy kell a Fidesznek, mint egy falat kenyér.
A kép helyszínétõl most vonatkoztassunk el... ha lehet.

lecso 23346 2016. szeptember 19. 16:40   Válasz erre: 23341
Helyesen látod. A rendszer a mentelmi joggal, a titkosításokkal úgy van kitalálva, hogy bármekkora disznóságot el lehet követni büntetlenül.
És a hab a tortán: egyetlen hibást lehet megnevezni, a választót.

lecso 23345 2016. szeptember 19. 16:38   Válasz erre: 23340
Ezt a kontrollnélküliséget kellene felszámolni. Nem csak nálunk egyébként.
Ez a négyévente lemondok a beleszólásomról a kulcsproblémája az egész szarnak.

László_atya 23344 2016. szeptember 19. 13:45   Válasz erre: 23343
100-ból 80-90 egyezõ vélemény abszolút utópia szerintem, leszámítva persze a politikusokat - pártállástól függetlenül -, mert ott bizony a "lopni, minél többet, minél gyorsabban" vélemény 100-ból 99 esetben abszolút egyezik.

Önmagában véve egyébként az, hogy sok különbözõ vélemény van, szerintem nem igazán gond. A gond az, hogy a cél nem egyezik, mert ahz emberek még mindig képtelenek közösségben és nagyobb léptékekben gondolkodni (mondjuk ha akarnának, se engednék nekik -> oszd meg és uralkodj). Mindenki a saját érdekeit nézik (igen, pláne az ú.n. érdekvédõk, újkori nevükön jogvédõk) és fel sem merül, hogy ezeket az érdekeket mindenki csak egy picit módosítsa úgy, hogy azok nagyjából egy cél irányába mutassanak.

Természetesen minden nagy volumenû változásnak vannak nyertesei és vesztesei, csak az nem mindegy, hogy mik az arányok. A legújabb kori változásoknak az emberiség 1%-a a nyertese és a maradék 99% a vesztese. A tragédia pedig az, hogy a jelek szerint a 99% nem tud (vagy nem is akar?) mit kezdeni az 1%-al.

Itt van - hogy stílszerûen fogalmazzak - elkúrva, nem kicsit, nagyon.

Ullyses 23343 2016. szeptember 19. 11:15   Válasz erre: 23340
Atyám, ha megnézed csak ezt a topicot, az általad vázolt "gond" igencsak valós, mert itt sincs igazán egyetértés. 1-1 mondat erejéig körvonalazódnak hasonló ötletek, de már a következtetések olykor bizony teljesen más-más irányba mennek...
Nos azt kéne egyszer elérni, hogy a 100-ból 80-90vélemény egyezzen... Talán az új generáció megvalósítja!
TIZ-nek: Uff :))

TIZ 23342 2016. szeptember 19. 09:55   Válasz erre: 23339
Lehet hogy pár év távlatából én is kicsit msáképp értékelném a beszédet, de egyrészt Gyurcsánynak a leghalványabb startégiája sem volt, szerintem csapnivaló politikus. Viszont kiváló taktikus: ügyesen megtalálta mindig hogy fordítsa javára a kialakult helyzetet. Mint pl. szándékosan hagyni hogy a TV székházat arra alkalmatlan csapat védje hogy nagyobb legyen a pusztítás és lehessen csõcselékezni.

TIZ 23341 2016. szeptember 19. 09:51   Válasz erre: 23340
Ez sajnos így van: az egész politikai elit (jobb híján nevezzük õket így) rohadt. Õk egymásból élnek. Egyik a másikkal ijesztgeti a saját táborát. Felmutatják hogy "õ a hibás" és az emberek meg hálásak hogy a nagy ember harcol értük.
Fel kéne állítani egy kijelzõt a Kossuth téren az aktuális ellenség megnevezésével, pl. Gyurcsány, libsik, zsidók, cigányok, migráncsok, stb. És akkor legalább tudjuk ma kit kell utálni.

László_atya 23340 2016. szeptember 19. 09:36  
Van itt egy kis gond. Írták már itt többen, hogy el kellene zavarni a T. Házat ahogy van. Játsszunk egy kicsit gondolattal: Egy szép napon öntudatára ébred a magyar, és elzavarja a jelenlegi politikai elitet, lehetõleg jó messze, vagy ha nem messze, akkor jó sok rács és õr legyen. De. Ki(k) fog(nak) a helyükbe lépni? Aki emlékszik még a 2006-os eseményekre, az valószínûleg nem csak azért fakad sírva, ami történt, hanem azért is, amilyen emberek kerültek a felszínre, akik megafonnal a kezükben adtak számot primitivitásukról a "forradalmi" hevületben... Gyász. Nem kell ahhoz még csak forradalom sem, elég, ha a Pukli nevû "kettõs ügynök" aljas és átlátszó ténykedését megnézzük. Uram, irgalmazz nekünk, ha ilyen emberek pedagógusok lehetnek, pláne iskolaigazgatók, mert akkor tulajdon gyermekinktõl sem várhatunk majd egy jottányival sem többet, ha mi magunk, mint szülõk nem teszünk elegendõ ellensúlyt a mérleg másik serpenyõjébe.

De most komolyan, nem valami kellemes ezt kimondani, de van akár egyetlen olyan alternatíva is a jelenlegi garnitúra helyett, akikkel a nép nem cseberbõl vederbe kerülne, vagy még rosszabb?

Gondolom az anarchia nem játszik, mint lehetséges megoldás.

TIZ 23338 2016. szeptember 18. 13:00   Válasz erre: 23337
Ha rám gondoltál a gömbbel az alkatilag majdnem stimmel :-)
Nekem nem célom egyik oldal szekerét sem tolni, én fizetem õket, nem õk engem. Érdekel a politika mint mesterség de csak kívülrõl. Volt alkalmam beszélni olyan emberrel aki profi politikus lett, erre tette fel az életét (és invesztált a tanulásába pénzt), õ úgy váltogatja a pártjait mint én a munkahelyeimet. Mert neki az is, elvek nuku, lóvé virít. Volt olyan is (aki akar utánanézhet kire gondolok), aki több párthoz adta be a jelentkezését és azt a szekeret tolja ahová végül is felvették. Pepsit árul mert nem vették fel a Coca Colához, tiszta ügy.
De igyekszem kiszûrni a kommunikációból a valóságot, ami baromi nehéz mert mindkét oldal sajtója a háborús állapot fenntartásában érdekelt, az nem hír hogy Orbán és Gyurcsány kézenfogva mentek ki a rétre virágot szedni. Viszonylag sokat nézek külföldi híreket, a munkám is ad némi kitekintést, és azt látom hogy nálunk a belpolitika adja a hírek 90%-át, alig tudósítanak arról mi is történik a világban. A fentiekbõl kifolyólag nem véletlenlül.
Asszem és is leadom ezt a témát és átmegyek kukkoló üzemmódba.
Uff!

tsanyi 23337 2016. szeptember 18. 11:25  
Érdekes olvasni ezt a vitát, én már azért nem csinálom pár éve mert nem gondolom senkirõl egyik "oldalon" sem, hogy annyira egyszerû legyen, hogy ne értené mi történik (na jó, Voldemortnál kissé megrogytam és azonnal a pálcám után kapva dobtam egy döbbenetes hülyeség elleni elhárító varázslatot) és úgy hiszem, hogy simán csak az érdekei mentén írja azt amit. Mondjuk azt nem akarja elfogadni egyik oldalon álló sem, hogy vannak olyanok akiknek nincsenek oldalai mert gömbök, akiknek mindössze annyi kell, hogy nyugodtan éljenek elfogadható színvonalon és ezért az elsõ neki nem tetszõ véleménynyilvánításnál azonnal rásüti az ellenkezõ oldali lejárató mantrát mintegy hiteltelenítve azt amit a másik állít. No ezt untam meg.:)

Yossarian 23336 2016. szeptember 18. 11:04   Válasz erre: 23329
Semmilyen sértõt nem írtam. Leírtam a véleményem elõzõleg, de azt figyelembe sem véve hajtogatod ugyanazt, ergo nem értelmezted, ergo alkalmatlan vagy a vitára. Én csak a helyzetet véleményeztem.

TIZ 23335 2016. szeptember 18. 10:01   Válasz erre: 23328
Jót mulattam a képeden: amikor kimentem a Kossuth térre az õszödi beszéd ellen tüntetni akkor fasiszta voltam, most meg álcivil esetleg még libsi is. Tudom, nehéz rajtam kiigazodni :-)
Egyébként ez a kép eredetije

TIZ 23333 2016. szeptember 18. 09:53   Válasz erre: 23331
Kicsit más ott ténylegesen lévõ migráncsok áttelepítése konkrétan meghatározott településekre. Az hogy errõl helyi gépsavazást írnak ki teljesen érthetõ és jogos, pont olyan amikor egy gumifeldolgozót akarna odatelepíteni és magyarázzák hogy ez de kurva jó lesz nektek mert lesz munkátok.
Kíváncsian várom hogy más ország követi-e a mi példánkat. Az valóban más helyzetet teremtene ha több ország, fõleg a nagyok lakossága ezt kinyilvánítaná. De nem tartom valószínûnek hogy más országban egy majd a jövõben esetleg bekövetkezõ eseménnyel kapcsolatban ezt megtennék.

lecso 23332 2016. szeptember 18. 09:50   Válasz erre: 23329
Vedd megtiszteltetésnek, hogy szóba áll veled...

kawa550 23331 2016. szeptember 18. 09:18   Válasz erre: 23330
Érdekes, tegnap pont azt hallottam, hogy a franciák nekiálltak szétbaxni a dzsungelt, és az ottani kb 9000 széparcút kis 50-60 fõs csoportokban szét akarják telepíteni az ország különbözõ területein. Erre bazmeg az egyik város polgármestere azonnal népszavazást írt ki, hogy akarják-e az ott lakók hogy náluk ilyen betelepítés legyen. Mi a faxomnak, ha úgyse jó semmire az ilyen szavazósdi, csak arra hogy pénzt verjenek el meg lebegtessék a pofazacskójukat, hát én tényleg nem értem.....
Monnyuk annak lenne némi szele, ha EURÓPA ÖSSZES ORSZÁGA KIÍRNÁ A NÉPSZAVAZÁST A KÉRDÉSBEN és akkor azonnal látszódna hogy EURÓPA, NEM A POLITIKUSAI hogy állnak ehhez a kérdéshez.
Ha esetleg a példát majd mások is követik, és ez esetleg bekövetkezik, akkor mit fogsz mondani?

TIZ 23330 2016. szeptember 18. 08:48   Válasz erre: 23328
Sajnos nem sikerült célba juttatnom a mondanivalómat: a népszavazás NEM befolyásolja hogy élnek-e majd nálunk agresszív muzulmatyik. Az erre elköltött pénz csak arra jó, hogy elfedje a lényeget: a korrupciót, az oktatás és az egészségügy leépülését. Kb. annyi a hatása mint amikor egy vudu babába szurkálod a tûket.
Egy jó és korrekt összefoglaló: http://index.hu/belfold/2016/09/17/ontsunk_tiszta_vizet_a_poharba_kvota-ugyben/

Voldemort szaktárs jól látja a lényeget: az õ ügye (pár tíz milla lenyúlása) eltörpül a bevándorlás mellett. Ez így mûködik. http://444.hu/2016/09/15/mengyi-roland-a-migransforumon-az-en-ugyem-eltorpul-ehhez-kepest

Tudod ha jön egy ügynök és az eget és csillagokat lehazudva el akar nekem adni valamit akkor biztosra veheted hogy az egy jó dolog. Neki...

gezasz 23329 2016. szeptember 18. 08:46   Válasz erre: 23327
Jó reggelt! Ha te olyan okos vagy akkor magyarázd meg nekem az ellenkezõjét és bizonyítsd is be az igazad. Amúgy részemrõl is lezárva a téma. Fido71 által berakott kép amúgy mindent elmond.

Ja a végén még. Én nem sértegettelek és senkit nem szoktam ezen fórumon sértegetni

Fido71 23328 2016. szeptember 18. 08:03  
Ennyi:

Yossarian 23327 2016. szeptember 17. 23:06   Válasz erre: 23324
Nem is kell értened. Csak bégess nyugodtan.. Senki nem mondott olyat, hogy vágyna több ezer bevándorlóra, de olvasni és/vagy értelmezni nem tudsz.. Szóval csak nyugodtan told a szart ide, gyûlölködj nyugodtan. Én nem fogok veled vitázni, mert alkalmatlan vagy rá. Jó éjt. Válasz goes to-> /dev/null. BB.

Karex 23326 2016. szeptember 17. 21:09  
Tényleg nem tudom mit kondiztok itt a billentyûkkel.
Csak hogy ismerjétek meg a véleményem, leírom. Ez itt már nagyon régen nem Magyarország. A határokon még az van kiírva, ez tény.
Valódi neve: Agyarország, vagy Majdnemország.
Olyan hely ahol minden majdnem olyan mint az igazi, de mégsem, és olyan hely ahol mehetsz szavazni ahányszor akarsz, úgysem az lesz a végeredmény amit elõre ígérnek az illetékes vezetõk. Bármirõl is legyen szó.
További jó estét!

kawa550 23325 2016. szeptember 17. 20:52   Válasz erre: 23323
2000 ezer km? Az baszki a Föld-Hold távolság két és félszerese. Pontosan mit is kéne ott csinálnom, és ûrviszonylatban hogy kell érteni azt hogy keletre? Dolgozz még ezen....

gezasz 23324 2016. szeptember 17. 19:54   Válasz erre: 23313
"Egyébként meg az ország kurva nagy szarban van és még nincs itt a gödör alja. Csak figyelj.."

Nem értem akkor miért minõsítettek fel minket az általam említett hitel minõsitõ intézetek.Vagy õk is Orbán cinkosai?

Továbbra is azt kérdem tõled és a hasonló gondolkodásuaktól, ti kívánjátok azt a sok százezer agresszív semmirekellõt. Szerinted ha elszaporodnak nálunk mi lesz a mi országunkból? Nem Magyarország! Valami muzulmán katyvasz ahol te mint fehér és keresztény, egy másodrendû népcsoport tagja leszel. Van nekünk épp elég eltartani való népség, aki ráadásul erõszakoskodik is velünk elég keményen, nem kell importálni továbbiakat mellé.

nagyK 23323 2016. szeptember 17. 19:42   Válasz erre: 23317
Kemény Srác lehetsz Elvtárs..!!
Költöz keletre 2000 ezer kilométert, és ne zsellérkedj nyugaton,,

1Laciapu 23322 2016. szeptember 17. 19:16  
Ez mind teljesen igaz, amit leírtál, egyet értek!

Csak a mondandóm nem errõl szólt...

TIZ 23321 2016. szeptember 17. 19:08   Válasz erre: 23310
"Erre a vezetõik lenyúlják a saját népének adott támogatást, akitõl kapják mindezt, a szemüket kilopják gátlástalanul."
És ki védi a farkaskomát a körmeszakadtáig? Csak ném véletlenül a kormányzat? És miért? Mert õ egy olyan csávó aki tudja nekik hozni a szavazatokat. Csupán 1,6 millárd forint lenyúlásáról van szó, nem nagy ügy.
Ki a nagyobb gazember, aki lop vagy aki megvédi a megérdemelt büntetésétõl?
Ez egyébként jó nekük, népnek?

TIZ 23320 2016. szeptember 17. 19:03   Válasz erre: 23309
"Menj el, és szavazz igennel, mutasd meg a véleményed."
Nem szavazok igennel, érvénytelen szavazatot fogok leadni. A kérdésre természetesen nem lehet ép ésszel igennel szavazni. Ezért gonosz és hazug a kérdés maga.

kawa550 23319 2016. szeptember 17. 16:23   Válasz erre: 23318
:D

Yossarian 23318 2016. szeptember 17. 16:04   Válasz erre: 23317
Részemrõl nem fogom a részvételemmel legitimálni ezt a bozózatot. Én mindig, minden szavazáson részt vettem, de ezen nem fogok. És próbálhatsz bármit belemagyarázni, ennek nem a lustaság az oka.

kawa550 23317 2016. szeptember 17. 15:52   Válasz erre: 23316
Lehet ríni mindig hogy mi nem tetszik, meg kifogásokat is mindig lehet találni, hogy ha itt a lehetõség, miért nem vágod a g@ci pofájába hogy nem, akkor se akarom azt amit te erõltetsz, és akkor is ellentmondok neked, én is meg az elvtársaim is. De hát könnyebb otthon maradni nem igaz? Aztán majd lehet tovább ríni, hogy a sok hülye meg úgy szavazott.:))))))))))

Yossarian 23316 2016. szeptember 17. 15:48   Válasz erre: 23315
Azt nem tudom, hogy ausztriában mi van és nagyon nem is érdekel. Attól hogy máshol bevett dolog a diktatúra és a közpénzek pofátlan ellopása, attól még az én gyomrom ezt nem veszi be.
A választással kapcsolatban pedig a válasz, hogy azért nem fognak igennel szavazni, mert azt hiszik hogy a választás a migránsokról szól és van bármi értelme. Pedig távolról sem.

kawa550 23315 2016. szeptember 17. 15:43   Válasz erre: 23313
Azt csak kifejezetten gonoszkodásból kérdem: ósztriában demokrácia vagyon? Ahol elcsalták a választást, majd mikor látják hogy az ismétlésnél szarban vannak, akkor technikai okokra hivatkozva elhalasztják hogy majd máskor? Csak kérdem...:)))))))))))

kawa550 23314 2016. szeptember 17. 15:40   Válasz erre: 23313
Én ugyan nem vok fidesz szavazó, a párom meg egy kanál vízben meg tudná az összeset fojtani, és még maradna is egy fél kanálnyi, de.....
Ha úgy van ahogy mondod, akkor az a 73% miért nem megy most el igenelni, hogy megmutassa hogy csak a viki szerint van 2/3?
Az ország szerintem is szarban van, és szerintem sincs itt a gödör alja, fõleg ha azt nézzük, hogy voltunk már lejjebb is, tehát már tapasztalatból tudjuk hogy igen, van lejjebb.....

Yossarian 23313 2016. szeptember 17. 15:18   Válasz erre: 23311
Abban az országban demokrácia, ahol 27%-os szavazati aránnyal kétharmada lesz egy pártnak?? Ühüm.. mesélj még. Egyébként meg az ország kurva nagy szarban van és még nincs itt a gödör alja. Csak figyelj..

gezasz 23312 2016. szeptember 17. 14:33  
Még annyi A Standard & Poors visszaemelt a befektetésre ajánlott országok közé. A Fitch Ratings már májusban. Most akkor mi van? Most csendben van nagyon a baloldal errõl a témáról. Lehet,hogy mégse annyira szar ország helyzete? Lehet,hogy csak azért volt pár éve olyan mert gondoskodott a liberális oldal, hogy az ország pénzügyileg nehéz helyzetbe kerüljön? Orbán mindent csak rosszul csinál? Szerintem nem, még ha van is pár hibája. De én nem tartom az utolsó gonosznak. A liberális ellenzék így is nagyon az ország ellen és nem érte dolgozik. Ez a véleményem

gezasz 23311 2016. szeptember 17. 14:26  
Nálunk legalább még van demokrácia. Tudom a baloldal ezt nagyon tagadja. Miért? Mert elmehetsz szavazni,hogy igen vagy nem. Jöjjenek vagy nem. Németországban és a többi a nagy demokráciában most elképzelhetetlen, hogy egy ilyen sorsdöntõ kérdésrõl a pórnép szavazzon. Ott lenyomják a torkukon. Itt legalább megkérdeznek, még ha esetleg külsõ körülmények miatt mégsem tudjuk kivonni magunkat a migráns áradatból.

1Laciapu 23310 2016. szeptember 17. 12:47  
Mint ha nagyon hasonlítana ez a leírás egy másik, régóta velünk élõ kisebbségre. Évtizedek óta segítjük, támogatjuk, özön pénzt költünk rájuk, lakást, munkahelyet kínálunk, ingyenességet oktatásban, iskolai ellátásban stb. Erre a vezetõik lenyúlják a saját népének adott támogatást, akitõl kapják mindezt, a szemüket kilopják gátlástalanul. Az összes börtön velük van tele, de kétszer ennyit is meg lehetne tölteni. Azt hiszem, ráismer mindenki, nem kell részleteznem! Én éveket laktam olyan településen, ahol a lakosság nagy része az övék volt, nekem ne jöjjön senki a "szegény kisebbség" dumával!
És itt nincs ég-föld kulturális és vallási különbség közöttünk.
Biztos, hogy kell ebbõl még egy nekünk???

kawa550 23309 2016. szeptember 17. 12:27   Válasz erre: 23308
"Én azt állítom hogy ebben a tömegben vannak segítendõ menekültek és gazdasági migránsok is"
Nos, én is ezt állítom! Sõt, túlnyomórészt azok vannak!
Ahogy így lehet hallani a szakértõi beszédeket, jó ha minden ezredik veszélyes, vagy fog azzá válni rövid idõn belül. Ez-statisztikailag- elenyészõ szám. A való életben, ha minden ilyen veszélyesnek annyi európait sikerül magával vinnie, mint a nizzainak(fegyverek és bomba nélkül) máris elfogadhatatlanul magas számot kapunk, statisztika ide vagy oda. Mindenki ártatlan míg be nem bizonyosodik az ellenkezõje, inkább fusson egy bûnös minthogy üljön 10 ártatlan blablabla. Hányan állítják közületek, hogy az utcáitokon közlekedõk mind szemét tolvajok meg betörõk? Senki. Hányan hagyjátok akkor tárva nyitva a lakásotokat, hogy bárki átjárhasson, hisz õk, míg be nem bizonyosodik, mind ártatlan becsületes emberek? Senki. Mert nem az a cél, hogy védd a tulajdont -tök feleslegesen- 1000 becsületestõl, hanem hogy védd attól az egytõl aki nem az. És a cél miatt inkább kizársz MINDENKIT a családodon kívül. Miért olyan nehéz megérteni, hogy sokan ezt a gondolatot ki tudják/akarják terjeszteni egy egész országra/kontinensre?
10-bõl legyen 2-3 valódi menekült, õk megérdemlik a seítséget. Hogy válogatod ki õket?
A nagy szavak rosta itt asszem nem lesz elég hatékony.
A maradék7-8 inkább gazdasági bevándorló, aki a jobb élet miatt jött, be akar illeszkedni, be akarja majd tartani a törvényeket és szokásrendeket.
Ja, biztos így lesz. Már az országba bejutáskor leszarja a törvényeidet, eldobálja az útlevelét hogy ne tudd azonosítani, áttöri vagy megkerüli az útjába kerülõ hivatalos akadályokat, megtagadja az ujjlenyomatvételt hogy ne tudd regisztrálni és azonosítani, leszarja a közterület használat szabályait, leszarja a közlekedési szabályokat, autópályán sétálgat és rabol ki naponta több kamiont(calais-i dzsungel) utazni és eljutni akar, de fizetni nem hajlandó érte, pedig az embercsempészekre volt több ezer eurója.
Hát nem nagyon vágom én, mibõl gondoljátok ti, hogy majd megjavulnak, majd be akarnak illeszkedni. És akik a fentieket elkövették, azok nem 1000-bõl 1, hanem minden második. Vagy még több. De azért csak hajrá, had jöjjenek. Elvégre biztos a te fiad is ilyen módszerekkel ment Németországba ugye? Nem ismerem, de bátran kijelenthetem: nem, nem ilyen módszerekkel ment.
Hogy a népszavazósdinál mi a g@ci valódi célja? Akár igazad is lehet. Hogy teljesen haszontalan? Ezt én pl nem gondolnám. Többször mentegették a Magyarország elleni felszólalásokat azzal a brüsszeli kockafejûek, hogy az a bírálat nem az ország népének, csak vezetésének szól. De ha egy népszavazás olyan eredménnyel zárul, akkor bizony kénytelenek lesznek szembesülni azzal, hogy egy ország népe nem akarja, nem csak egy fasz. És bizony ez a demokrácia. Ha többen akarják az országban mint te/ti, akkor az lesz és ezt neked le kell nyelni. Vagy nem kell. Menj el, és szavazz igennel, mutasd meg a véleményed. Ha ti lesztek többen, akkor legyen úgy. Mert demokrácijja van tezsvíreim.

TIZ 23308 2016. szeptember 17. 11:19   Válasz erre: 23302
Na végre elértünk a lényeghez! Nem, természetesen én sem szeretném hogy "egy csomó agresszív semmirekellõ" költözzön be hozzánk.

Én azt állítom hogy ebben a tömegben vannak segítendõ menekültek és gazdasági migránsok is. Ezeket a propaganda összemossa. Szerintem a menekülteket idõlegesen támogatni kell, ha van bennük szándék az integrálódásni akkor befogadni, de a végcél az hogy a hazájukban olyan viszonyok legyenek, hogy haza tudjanak menni. A migránsok közül pedig szelektálni kéne mert biztos van köztük olyan akiben van szándék az integrálódásra és még a javunkra is lehet. Adjunk nekik lehetõséget, oktassuk õket. Ha nem élnek vele akkor mars haza.

Mivel az iszlám európai terjedése nem most kezdõdött, hanem évtizedekkel korábban, az sem megoldás hogy katonai védõgyûrût vonunk Európa köré. Már itt vannak és a második generáció már itt született. Ekkora bevándorló tömeget drótkrítéssel vagy a kínai nagy fallal sem elehet megállítani. Ezt a csatát elvesztettük de a háborút még nem. Ha valamit nem tudsz megállítani, állj az élére: ki kéne alakítani egy európai iszlámot amivel együtt lehet élni. Az iszlám egy gyûjtõszó, nagy különbség van egy perzsa siíta és egy szunnita arab között, konkrétan gyilkolják egymást.

Nekem magával a népszavazással van bajom. Hazugságokat és féligazságot mondanak leegyszerûsített módon és az egésznek nem az a célja hogy megakadályozzák a bevándorlást. Hanem az hogy megállítsák a népszerûségük hanyatlását. Tök mind1 hogy mi lesz az eredmény abból a szempontból hogy jönnek-e hozzánk bevándorlók vagy sem. Erre viszont elköltenek 5+8 milliárd forintot ami az én számomra kidobott pénz. És továbbra sem hiszem hogy azok akiknél már a 10 éves gyereknek is 60 milliós rózsadombi villája van azok tulajadonképpen engem akarnak védeni. Ennyi.

tsanyi 23307 2016. szeptember 17. 10:45   Válasz erre: 23306
Ezt mondjuk lehet félreértésnek vagy csúsztatásnak (csúsztatásnak azért mert nem tartok annyira egyszerûnek senkit, hogy félreértsen ilyesmit) nevezni. Épp a gazdag arabok kezében van a fegyver amit a mi pénzünkbõl tõlünk vesznek meg.....a csóró arab csak eszköz mint a fegyver és azt is a pénzünkön veszik meg. Soha nem a szegény fog egy másik gazdag ellen harcolni, a szegény elõször a saját gazdagja ellen menne és legfeljebb ha gyõz akkor menne tovább (kivéve ha a saját elnyomója azt hiteti el vele, hogy ha legyõzi a másik felet akkor jobb élete lesz). Az mondjuk más gond, hogy ha a szegény gyõz akkor pillanatok alatt kiválik közülük pár féreg akik kinevezik magukat ideológiai vezetõnek és ott folytatják ahol az elõzõek abbahagyták így igazából nem sok minden változik csak közben elhullik pár milla szegény.

Ullyses 23306 2016. szeptember 17. 10:36   Válasz erre: 23297
"Olyat benyal a ziszlámnak hogy Rijádig elhallatszik a csattogása."
.... valamit nagyon féreértettél, (v nem értetted), de szó nincs itt "benyalásról"... Arab üzletemberek köszöntésérõl van szó és az arab civilizációról... Az iszlam meg az arab üzletemberek közé sem biztos, hogy egyenlõség jelet kéne tenned... fõleg hogy a táskájukban pénz és nem fegyver van....

Yossarian 23305 2016. szeptember 17. 08:22   Válasz erre: 23302
Ez egy tipikus vélemény a túloldalról. Hogy erõsebben ne fogalmazzak. Tudod, aközött hogy az ember nem ért egyet azzal, hogy állatokként kezeljék és aként is beszéljenek a hazájukat kényszerbõl elhagyó menekültekrõl és aközött hogy azt akarjuk hogy költözzön ide több százezer belõlük, nos azért még vannak árnyalatok. De mindegy is, további jó gyûlölködést kívánok.

Penzi 23304 2016. szeptember 17. 06:42   Válasz erre: 23296
Húúúú, be kell látnod ez már túl színes ))))))

Penzi 23303 2016. szeptember 17. 06:39   Válasz erre: 23300
Ha a Férfiak tényleg tudnák, hogy mit szeretnek a Nõk, akkor csak boldog, mosolygós arcokat látnának ......)))))))

gezasz 23302 2016. szeptember 16. 21:49   Válasz erre: 23297
Te most azt kivánod, hogy az országunkban éljen 100-200-400 ezer muzulmán? Úgy gondolod ez jó lenne nekünk? Miért? Miért kellene nekünk egy csomó agresszív semmirekellõ? Indokold meg! De ne egy nagy emberbaráti dumával.

kawa550 23301 2016. szeptember 16. 21:09   Válasz erre: 23298
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nagyK 23300 2016. szeptember 16. 20:54   Válasz erre: 23299
Nem kell tolmácsgép...majd lefordítják és megmondják neked..
"Csak" azt kell csinálnod....
A nõk is szeretik az ilyen hapsikat... :-(

1Laciapu 23299 2016. szeptember 16. 20:44  
Esküszöm, vennem kell egy tolmácsgépet...

nagyK 23298 2016. szeptember 16. 20:15   Válasz erre: 23293
Bõkezû, gavallér srác lehetsz..
No, nem akarok általánosítani...merthogy a Svájcból 15 éve hazatérõ sógorom, vérzõ szemekkel nézet rám,a gépark láttán...(pedig ez nulla az ismeretségi körömben) hogy mit csinálok..: emberrablás, cigi, kábítószer, nõ futtatás..??
Na, azért becsüld meg magad...mert sok ilyen emberre van szükség..

TIZ 23297 2016. szeptember 16. 19:22   Válasz erre: 23265
De sajna nem mond igazat. A népszavazás (amit mi fizetünk 5+8 mrd forintból) semmi hatással nincs arra hogy lesznek-e nálunk betelepülõ vagy betelepített migrános (bár eleve össze van mosva a menekült, migráns és a terrorista). Jázsberényi nyuggereket riogatni azzal, hogy ha nem húzza be az ikszet a nemre akkor majd jön egy afgán a szomszédjába aki majd kirabolja és jól megerõszakolja az konkrét hazugság.
Amire hatással van az az õ jövõjük! Sok szavazót vesztettek (köztük engem is), és kell nekik a megerõsítés (az én pénzembõl persze, nem a magánvagyonukból, bár tellne rá). Önáltatás hogy az aki könyékig turkál a közösben az most éppen engem akar védeni. A f@szt engem, a bevételi forrását védi. És azért a kerítést is sikerült úgy megépíteni hogy pár ember jól megszedte magát rajta mint ez a szegény katona, akit a 2 milliárdos korrupciós ügye miatt kirúgtak az állásából. iszonyúan szenvedhet szegény...
És még össze is zavarnak ezzel az iszlámmal, most akkor ez jó nekünk vagy ártalmas? Érdemes az elsõ 3 percet meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=GJrPzFx6Ffc
Olyat benyal a ziszlámnak hogy Rijádig elhallatszik a csattogása.

tsanyi 23296 2016. szeptember 16. 15:50   Válasz erre: 23295
Többnyire sötét tónusú a bõrük, fekete a szemük körülötte sárgásbarna árnyalattal (véres vizeletre hajaz), szõrzetük szürkés fekete göndör, ruházatuk fekete-barna, szatyruk szürke illetve sötét sporttáska viszont a flip-flop papucs színe választható. Sajnos színbõl kevés a választék remélhetõleg pont ez kell.:))

Penzi 23295 2016. szeptember 16. 11:37   Válasz erre: 23292
Vigyázat, színben válogatós vagyok )))

László_atya 23294 2016. szeptember 16. 11:01  
Jól eltérünk a témától... :D Béjemvés dülleszkedõre jelentkezem, ha az adatlap számít... ;) Amúgy meg nem Kawa feszegeti a határokat, hanem a migránsok, de õk szó szerint... :p

kawa550 23293 2016. szeptember 16. 09:25   Válasz erre: 23290
Had mutatkozzam be: Mazo Pista vagyok. Valszeg ezért élvezem, hogy itt olyan beszélgetni némelyekkel, mint Zuzu Petas-al..... Eszem faxom megáll!:))))))

kawa550 23292 2016. szeptember 16. 09:21   Válasz erre: 23291
Nem gond. Van pár béjemvés cimbim, el tudok intézni neked egy béjemvére dülleszkedõs képet, hogy legalább az adatlapodon jól nézz ki. Járni meg úgyis jobb a hornet. :)))))))))))

Penzi 23291 2016. szeptember 16. 08:59   Válasz erre: 23288
Aham, remélem ezt majd tele tankkal adják, így ezt a szezont talán már kihúzom ezzel a motorral :-))))))
Én is éheztem, abból van az ára (((

lendvai 23290 2016. szeptember 16. 08:58   Válasz erre: 23289
Nem arról volt szó, hogy visszamegyünk saját házunk elejibe' hógolyózni? :-)))) Te is szereted azért a határokat feszegetni és nem csak a nyeregben. :-)

kawa550 23289 2016. szeptember 16. 08:53   Válasz erre: 23288
Süt belõled a rosszindulat. Fogadok nem csak a nõk technikai érzékével, de még szegény migráncsokkal is elõítéletes vagy....:)))))))))))

lendvai 23288 2016. szeptember 16. 08:49   Válasz erre: 23284
Hornetet venni? Amikor Afrikában éheznek? :-) Mindenképpen vedd meg!
Amúgy mi történt a jelenlegi Horneteddel amiért másikat akarsz venni? Kifogyott a benzin? :-)

Penzi 23287 2016. szeptember 16. 08:41   Válasz erre: 23285
Akkor ez nem tetszene :-(
Próbáltam képet feltenni, de valamiért nagyon kicsiben tette fel ((

kawa550 23285 2016. szeptember 16. 08:21   Válasz erre: 23284
Meg hát, az egy igen jó motor! De nekem csak a körlámpás porszívócsöves változata tetszik....:D

Penzi 23284 2016. szeptember 16. 07:27  
Aztaaaaa, hogy mi volt itt ......))))
Én meg azon elmélkedem, hogy holnap megvegyek egy Hornetet, vagy ne ? )))))))

kawa550 23283 2016. szeptember 15. 22:19   Válasz erre: 23280
Holnap igazi állatkert lesz nálunk, Szarvas, Sólyom(II) meg persze Artúrék. :)))És gyümölcsnapot is tartunk, dinnyemagosat! :D

kawa550 23282 2016. szeptember 15. 22:18   Válasz erre: 23279
Birkás, nem kecskés hõ! :D

kawa550 23281 2016. szeptember 15. 22:17   Válasz erre: 23280
Nem tom, biztos a megvilágosodást mint Buddha. Bár asszem ez elég ambivalens, ha pont a mai sötétséget venném alapul....:))))))))))))

lendvai 23280 2016. szeptember 15. 22:08   Válasz erre: 23278
Te, Gyula! Mi a frászt keresünk mi itt? Ismered a mondást: vakoknak a színekrõl... Van nekünk vidám, csak ritkán nyivákolós topikunk. Én a magam részérõl összeszedtem, ami kellett, menjünk és igyunk egy sört. Hozd a Kassait is, hogy ki ne tudják venni a kezembõl.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22119
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők