eröt | 4680 | 2011. április 28. 19:36 |
Jó veletek beszélgetni.De azért tudjátok:amelyik kutya ugat az nem harap.
|
klimas | 4679 | 2011. április 28. 18:57 |
A mindennapi botrányunkat add meg nekünk ma : http://hvg.hu/itthon/20110428_tonkretettek_lopas_tatabanya_muvhaz
|
Semi | 4678 | 2011. április 28. 18:51 |
Aszonnya a köcsög polgármester, hogy a közterületek átnevezése miatt a lakóknak nem lesz plusz költségük, mindent illetékmentesen lehet átíratni. Na ja, csak épp az adófizetõk adják a pénzt arra, hogy ez illetékmentes legyen, na meg a rakás egyéb költségre is a pénzt. Ezek tényleg tök hülyék. Akarom mondani annak néznek minket... |
Bubó Doki | 4676 | 2011. április 28. 16:00 |
Kicsapta a biztosítékot a Fidesz döntése Közösen tiltakoznak majd a polgármesterek az ellen az utolsó pillanatban benyújtott Fideszes módosítás ellen, amely a mûködésképtelenné váló önkormányzatoknál a megyei, fõvárosi kormányhivatal kezébe adja az irányítást - tudtuk meg. Az új alkotmányhoz az utolsó pillanathoz benyújtott módosító-javaslat leegyszerûsítve azt vezeti be, hogy ha az önkormányzat mûködésképtelenné válik, akkor ezt követõen már nem a nép által megválasztott polgármester és képviselõtestület hozza majd a döntéseket, hanem olyan személyek, akiket kvázi a mindenkori kormány nevezett ki. A mindenkori kormány akarata pedig nem minden esetben egyezik meg az adott település lakóinak akaratával. Ilyen utoljára a Kádár-rendszerben volt, amikor a Népköztársaság Elnöki Tanácsa az országgyûlés nevében hozott rendeleteket. A Fidesz a módosítást egyezetés nélkül nyújtotta be. A passzust Lex Esztergom néven emlegetik, mivel ez a város az, ahol a fideszes képviselõtestület és a polgármester nem tud együttmûködni, ami miatt Esztergom mûködõképessége veszélybe került. A helyzet rendezése érdekében a polgármester, Tétényi Éva azt kérte, írjanak ki új választásokat - amelyen a Fidesz vélhetõen hatalmas vereséget szenvedne -, ám a kérés a kormánynál süket fülekre talált. - Az esztergomiak segítséget kértek a kormánytól. Abban reménykedtek, hogy a testület feloszlatásával és egy új választás kiírásával visszanyerhetik önkormányzáshoz való jogaikat. Segítség helyett azonban hatalmas pofont kaptak. A párt szerint az üzenet egyértelmû: aki nincs velük, az ellenük van, és ha valaki felemeli a hangját jogaiért, ha nem simul bele a Nemzeti Együttmûködés Rendszerébe, akkor csak rosszabbul járhat. A pofon most az esztergomi polgároknak szól, de senkinek ne legyenek illúziói. Ma Magyarországon mindenki esztergomi - más önkormányzatok ugyanígy célkeresztbe kerülnek, amint szemben találják magukat a Fidesszel - írták közleményükben. Forrás: Femina.hu |
qqriq64 | 4675 | 2011. április 28. 15:45 |
Mielött megyek dolgozni kérdeznék valami nemidevalót. Szombaton családi kirándulás lesz Ipolytarnócra tud ott valaki valami jó éttermet? |
tsanyi | 4672 | 2011. április 28. 15:03 | Válasz erre: 4670 |
Na-na...ragaszkodjunk csak a hagyományokhoz!....ha választás akkor a dunán....ha van jég ha nincs, de õk ott legyenek!:)
|
Bubó Doki | 4671 | 2011. április 28. 15:02 |
Azon elmélkedek, hogy a Duna partján van egy nagy, tornyos épület, benne egy csomó egyforma ruhás (öltönyös, nyakkendõs) ember. Ezek bennem félelmet keltenek, és nem alaptalanul....
|
qqriq64 | 4670 | 2011. április 28. 15:02 | Válasz erre: 4669 |
Az a baj hogy a Duna jegén csak nagyformátumú államférfiakat választanak királlyá. Vityát majd Graz-ban az agykurkász klinikán választják meg. A Fõnéni teszi a fejére.
|
klimas | 4669 | 2011. április 28. 14:52 | Válasz erre: 4664 |
Na fosom is össze magamat az ijedezéstõl, meg a rasszista-fasiszta-neonáci-fél-negyed katonai bandától.Vazze! Lehet hogy igaz lesz, a kapanyél is elsülhet:))))) A nap híre: megrendelték a jeget a Dunába télre.... csak nem tõlem(((( |
qqriq64 | 4666 | 2011. április 28. 14:49 |
Egyébként az egész helyzet olyan mintha a lakásomban eltörne egy vízcsõ és én a fõcsap elzárása helyett a vizet merném kifele. Elõbb talán az okokat kéne megszüntetni és utána a szervezetek létjogosultságát megkérdõjelezni. |
Semi | 4665 | 2011. április 28. 14:49 |
Ha különbözõ ruhákban vannak egy csoport tagjai, akkor már masírozhatnak? És hány embernek kell eltérõ ruhában lennie? És csak színben kell eltérniük, vagy csak fazonban, vagy mindkettõben? Egyáltalán mit jelent az egyenruha? Ha mindenki fekete bakancsot, khaki nadrágot és fekete kabátot visel, esetleg piros sapkával, de nem mind azonos gyártótól van, akkor az egyenruha? |
qqriq64 | 4664 | 2011. április 28. 14:45 | Válasz erre: 4663 |
Kiváncsi leszek a megfogalmazásra. Tudod van akinek nácikok nekem rendfenntartók van akinek félelemkeltés nekem biztonságérzet. Mi is volt tegnap a cigók ásóval kapával támadtak? Képzeld el a Fõkert munkásait egyforma ruhában ásókkal kapával kaszával:)))))))) Maga a fertõ:)))))))) |
klimas | 4663 | 2011. április 28. 14:34 | Válasz erre: 4647 |
Épp ma vicceskedtem a kollégámmal, mi lenne ha olyan qrva jól menne és lenne 6-8 munkatársam, céges munkaruhában, pólóban, sapkában, akkor mi egy bünszervezet lennénk???? IDIÓTÁK!!! |
klimas | 4662 | 2011. április 28. 14:31 | Válasz erre: 4659 |
Van egy-két tel.számom, esetleg egy jobb cellát elintézhetek, csak idõben szólj...)))
|
tsanyi | 4660 | 2011. április 28. 13:14 |
Úgy látszik a cégeik szokását áttültetik állami gyakorlatba: http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110426-a-szamlak-kifizetesevel-trukkozik-az-allam.html persze a kiállított számla után az áfá-t be kell idõre fizetni.......amit aztán ki sem fizetnek........ |
qqriq64 | 4659 | 2011. április 28. 12:48 | Válasz erre: 4658 |
Húú ha magamfajta rsszista oda bekerülnék a sok áratlanul elítélt közé...
|
tsanyi | 4658 | 2011. április 28. 12:45 | Válasz erre: 4657 |
de tényleg.......a sitten is adnak egyenruhát és félnék is....onnan hova vinnének tovább?
|
tsanyi | 4657 | 2011. április 28. 12:44 | Válasz erre: 4656 |
ja-ja....és volt gyerek aki félt.....megy mindenkii a sittre....
|
tsanyi | 4655 | 2011. április 28. 12:33 | Válasz erre: 4654 |
Ha nem megbotránkozást hanem félelmet kelt bennetek akkor ezen törvény alapján õk is egyenruhások és félelemkeltõk tehát együtt ülnek majd a gárdistákkal....
|
C1800Rider | 4654 | 2011. április 28. 12:29 | Válasz erre: 4652 |
Vajon a nagykarimás fekete kalap, az alóla elõbodorodó tetûhinta, a kaftán és a többi kiválasztottakra jellemzõ ruházat is büntetendõ egyenruha lesz? Bennem például megbotránkozást keltenek. Kihívhatom rájuk a rendõröket ha megyek az utcán a barátaimmal és mind így érzünk?
|
tsanyi | 4653 | 2011. április 28. 12:27 |
A casus belli-t épp most csinálják gyöngyöspatán és hasonléó helyeken......bár talán háborúhoz nem vezet, de teljhatalomhoz akár szükségállapot árán is igen......
|
tsanyi | 4652 | 2011. április 28. 12:25 |
Errõl irogattunk pár hete.......így kezdõdik......és nem is kellett sokáig várni.....ezen szabály alapján akár egy motoroscsapat vagy sportegylet is bûnözõ.....továbbiakban más csoportnak sem kell lenni-e elég ha egyedül megy terepszínruhában a telkére és a helyi vezérnek kell a telek akkor õ rögtön félelemkeltõ lesz és irány a dutyi.......nem ismerõs úgy 50-60 évvel ezelõttrõl(nácikok-komcsikok)?.....mert arról írtam régebben ne számítsunk arra, hogy az eu majd megvéd minket mert nem, eszükbe sem fog jutni bajba keveredni egy pár milla ember miatt senkivel még lukasenkoviktorral sem...... |
qqriq64 | 4649 | 2011. április 28. 12:16 | Válasz erre: 4647 |
Valószínûleg hoznak egy gumijogszabályt ami szerint bûnözõ az akit a hatalom annak gondol.
|
tsanyi | 4648 | 2011. április 28. 12:10 |
hova keveredtem!?....tudtam én, hogy itt bûnözõk vannak!.......írom is a feljelentést..:)))
|
tsanyi | 4647 | 2011. április 28. 12:09 |
És ki szabja meg, hogy mi az egyenruha?...Ha elmegyünk egy faluba 5-en motorozz.hu-s fekete pólóban akkor egyenruhás bûnözõk leszünk?.....
|
tsanyi | 4646 | 2011. április 28. 11:50 | Válasz erre: 4645 |
Ezen én is agyaltam, hogy fogják meghatározni ezeket......és a félelemkeltést minden népcsoportra értik vagy csak a romákokban nem lehet kelteni a félelmet?.......ha a romákok keltenek bennem félelmet az is büntetendõ lesz?....vagy az csak az elnyomott rassz jogos reakciója arra, hogy én élek?........
|
qqriq64 | 4645 | 2011. április 28. 11:46 |
Na most akkor nézzük meg egy kicsit közelebbrõl ezt az egyenruha meg félelemkeltés témáját. Kezdjük az egyenruhával. Mi az egyenruha? A törvényben amit beígértek mi fog egyenruhának számítani? A hon és rendvédelmi szervek ruházata? Akkor a vasutasokon, tûzoltókon, postásokon mi van? Az együvétartozást jelképezõ öltözet? Akkor a cégek egyedi munkaruhája is egyenruha? A szállodaportás, a londíner egyenruhában van? Milyen ismérvei vannak annak az öltözéknek ami alapján embereket el lehet ítélni? A terepszínû ruhát, piacokon köbméterszámra lehet venni. Ki állítaná hogy az egyenruha? Azonos öltözékben öt embernél több csoportosulás már büntethetõ lesz? Akkor légiutaskisérõk, pilóták folyami matrózok ki se menjenek az utcára? Vagy az azonos öltözékben öt embernél több alakzatban vonulás lesz a mérvadó? Akkor a mazsoretteknek meg a cserkészeknek meg a vonuló zenekaroknak leáldozott. De tegyük fel megszületik a törvény hogy terepszínû ruhában barretsapkában öt embernél több nem tartózkodhat egy helyen. Attól, kezdve a gárda népviseletben KARSZALAGGAL teszi ugyanezt a tevékenységet. Következõ törvény betiltja a karszalagot. A gárda piros-fehér baboskendõt köt a nyakába. A törvény betiltja a baboskendõt. A gárda girardi kalapban teszi tovább a dolgát. A törvény betiltja a girardi kalapot, a világ rajtunk röhög. A törvény megtilt minden egyforma ruházati kiegészítõt amit egy helyen öt embernél több viselhet. A hatalom hátradõl, na ezt aztán jól megaszondtuk. A gárda attól kezdve utcai ruhában TARKOPASZON masíroz. Na akkor most mi van? A magyar emberbe a kurucvér a hatalommal szembeni csakazértis ellenállás hihetetlen leleményességet generált. Térjünk át a félelemkeltésre: A libsi-bolsik keményen beindultak hogy ugymond nem akarnak magyarországon félelemben élni. Maximálisan egyetértek. Bár attól tartok, nem ugyanarra és ugyanattól való félelemre gondoltunk. Mit jelent a félelemkeltés? A horrorfilmek is beletartoznak ebbe a kategóriába? Engem például minden autós félelemben tart, félek hogy egyszer elüt valamelyik. Tiltsuk be az autókat. Milyen jogi meghatározása van a félelemkeltésnek? Ha az hogy egy közösség fenyegeti az én és családom testi épségét, életét és vagyonbiztonságát, mondom ha ez a fenyegetettség alapja akkor követelem hogy csukják le az összes cigányt. Milyen ország lesz ez? Törvények fogják szabályozni hogy kik hányan milyen formációban milyen ruhában milyen kiegészítõkkel milyen hajviselettel és hol mehetnek ki az utcára? Útlevéllel lehet majd egyik faluból a másikba menni? Mi lesz ennek a vége? |
tsanyi | 4644 | 2011. április 28. 11:10 | Válasz erre: 4643 |
Rendben, mindenki nyugalmat akar.......de erre megoldás nem egy jó rendõrség lehet? ha nekem van elég pénzem és felszerelek egy sereget akkor jó lesz az ha az én vágyaim szerint használom fel õket? ......vannak törvények amit törvényes erõszakszervnek kell betartatnia......a pologárõrségek törvényesek és semmi baj nem is volt velük csak kevesen vannak és nem sok pénzt kapnak......én is örülnék ha járõröznének a környékünkön akár még gárdisták is hisz eddig még nem bántottak senkit és a lopások nálunk is elszaporodtak, de azért több rendõrnek jobban örülnék.......a rendõröknek lenne a dolga megvédeni minket.....nem jó irányba vezet a seregesdi....mi a biztosíték arra, hogy szépen feloszlanak ha mondjuk rendezõdnek a dolgok?......épp ez a baj az fityisz alaptörvényével is, hogy semmi ellenõrzési joga sincs már feletük senkinek......ezért is lett törvényes szerintük a manyupok lenyúlása is....és minden más amit eddig és a jövõben elkövetnek majd........tehát már eleve a lehetõségét sem szabad meghagyni olyannak amit nem szeretnénk.......
|
qqriq64 | 4643 | 2011. április 28. 10:57 |
Na amióta nem voltam elég parázs itt a hangulat. Le se írom már hogy kikkel értek egyet (Tattoo,Kawa, Klimas) akik szépen megfogalmazták véleményüket:))) A linkekbõl pedig lassacskán kiderül ki kit és hogyan. Azért csak elválik a tüdõ a májtól. |
tsanyi | 4642 | 2011. április 28. 10:26 | Válasz erre: 4634 |
Nem, nem ott tartunk.........az lett világos inkább, hogy az államnak kell megvédeni-e a polgárait és ha erre nem képes akkor a polgároknak el kell zavarni a hatalmon lévõket és azokat odaültetni akik meghozzák a szükséges lépéseket.....a kis magámhadseregek anarchiát hoznak hisz ha valaki valamilyen ideológia alapján felállít egyet akkor másvalaki egy másik alapján is felállíthat egyet......amúgy most épp ez történik csak nem nagyon esik róla szó mert mindenki arra figyel, hogy lerendezik-e a cigókat végre vagy sem és nem érdekli, hogy ezt ki teszi meg......,de már most két rivalizáló csoport van.....a Szebb Jövõért a Jobbikosok és már van a tõlük is radikálisabb Véderõ akiket még a fene tudja ki hozott létre, de a Jobbik "ellenfele" a rendteremtésben.......és akkor még hallgat a zsidók serege is ami valami security álca alatt, de megvan és a cigóknak is szervezõdik egy.........ha egymásnak esnek a magánseregek mi lesz velünk a néppel?........na akkor majd tényleg nem lehet kimenni az utcára sem.....Libanonban is így kezdõdött, a 60-70-es években a térség mintaországa volt, de a faji és politikai alapon szrvezett seregek egymásnak estek és ott mindenkit öltek ahol értek...........nézzünk a dolgok mögé és tanuljunk a történelembõl, ne kövessük el a hibákat amik már sokszor megtörténtek..........mindenképp egy megoldás van, a kúrmányok elzavarása és egy valóban a többség érdekét képviselõ kormány felállítása és rájuk bízni a rendteremtést....
|
TattooedAngel | 4641 | 2011. április 27. 22:18 |
Egy nagyon jó kis írás a demokráciáról és a cigánykérdésrõl: http://bombahir.hu/bombagyar/a-demokracia-bukasa-a-ciganykerdes
|
desiderus | 4640 | 2011. április 27. 22:16 | Válasz erre: 4639 |
All right. Ha nem jön össze, elmotorozunk feléd. Viszem Gyíkocskát is. :-)))) |
Sandokan13 | 4639 | 2011. április 27. 22:09 | Válasz erre: 4638 |
Hali Desiderus! Benne vagyok, majd azután, ha hazaértem a belgáktól. Ami nektek is közel lehet az Tatabánya. Pünkösdkor kamionostalálkozó, tervezem, hogy valamelyik napra el kéne néznem. 2003 óta nem voltam. |
desiderus | 4638 | 2011. április 27. 22:02 | Válasz erre: 4637 |
Sando, igazad van. 1 x 1 sör mellett megbeszéljük, bár én nem vagyok ennyire felkészült a Bibliából. |
Sandokan13 | 4637 | 2011. április 27. 21:49 | Válasz erre: 4632 |
Hali Gyík! :-) Lehet, hogy a nézõpontjaink különbözõsége az oka. Meg a "csak" ötpercnyi találkozás az évadnyitón. :-) Ami még ezzel kapcsolatban eszembe jutott (és pár órája egy motoros ismerõssel szóba is hoztuk): mivel nem minden zsidó hithû, vagy vallást gyakorló zsidó, hanem vannak köztük nagyon sokan akik világiak (semmi közük a valláshoz, egyszerûen csak zsidó származásúak, vagy héberek ha így jobban tetszik), akiket teljesen hidegen hagy az egész ortodoxia és a rabbik úgy általában. Nem fordulhat elõ az, hogy ezt a kisfilmet olyan világi érzületû zsidók készítették, akik csak ki akarták figurázni a saját vallási vezetõik "bigottságát"? Mert nekem valamiért ez a megoldás jut eszembe ezzel kapcsolatban. Hmm? Én meg csak erre akartam rávilágítani. Tudod, nem minden az, aminek látszik. Bár azt el kell ismernem, mikor írtam rendesen gurulóban volt a gyógyszerem, de itt most a múlt idõn van a hangsúly. Amúgy igazad van. Mindennek oka van. Ennek például szellemi oka, vagy ha úgy tetszik démonikus háttere van. (Szintén bibliai alapon.) De azért mert nem szeretek (általánosságban értem) valakit, embert, népet, bármilyen etnikumot, még nem kívánom a pusztulását. Amúgy Irán elnöke nem titkoltan arra készül. |
kawa70 | 4636 | 2011. április 27. 21:48 | Válasz erre: 4635 |
Meg is van az eredménye. Lassan már hontalanok leszünk saját hazánkban, aljadék népek kiszolgálója és rabszolgája. Bár ez utóbbi már most is igaz......
|
desiderus | 4635 | 2011. április 27. 21:41 | Válasz erre: 4634 |
Nézz vissza a történelmünkben. Mindig ilyen volt ez a nemzet. Sajnos. |
kawa70 | 4634 | 2011. április 27. 21:27 |
Ahogy elnézem az eddigi kommenteket, megint ott tartunk közbiztonság terén, ahonnan elindultunk. Senki ne tegyen semmit, mert annak nem lehet tudni mi lesz a vége, senki nem akar semmiért felelõséggel tenni, mert nincs kompetenciája és szakértelme, a feladatot csakis az állami szervek oldhatják meg. De ezek a szervek nem akarják, illetve tudják megoldani! Felsõbb utasitásra természetesen. Tehát nyugodtan várjuk, amíg teljesen ellehetetlenitik az életünket, adják a cigók alá a lovat, és majd irathatjuk a fejfánkra, az állam feladata lett volna a védelmünk.......Nem tudom, hová fog ez vezetni, de tényleg birka a magyar. Nem létezik, hogy egy nemzetnek tûrnie kell a megaláztatását, a megélhetésének és biztonsághoz való jogának az elvételét. Miért nem lehet végre összefogni, és kiállni egymásért, ha valaki végre tesz valamit, miért kell mindjárt az elején visszahúzni? Az úton késõbb is vissza lehet fordulni, vagy irányt változtatni ha nem helyes. Szinte biztosra veszem, hogy a kormány szánt szándékkal szítja a tüzet cigánykérdés ügyben, és a cigók ebben nagyon jó partnerek.
|
klimas | 4633 | 2011. április 27. 21:15 |
http://hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/
|
Gyík67 | 4632 | 2011. április 27. 21:14 | Válasz erre: 4547 |
Szandokan ! Abszlút félreértesz ... én arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a "mûsor" az izraeli állami tv-ben ment adásba ... és ez ellen senki nem emel szót, ha fordítva lenne ... bármelyik másik ország bármelyik tv adóján menne le egy olyan mûsor ... ahol a zsidókat szídnák, vagy csak ki "parodizálnák" ... akkor az ninimum akkora botrány lenne, mintha valaki a második holocaustra készülne ... Ha ez gyülölködés akkor gyülölködö vagyok ... bár nem érzem magam annak ... Az meg, hogy rajtam kívül még nagyon sokan nem szeretik a zsidókat, vagy a cigányokat ( bár van cigány barátom ) ... annak biztossan meg van az oka ... |
klimas | 4631 | 2011. április 27. 20:40 | Válasz erre: 4630 |
Akkor csak beigazolódott a balsejtelmem, pintérsanya volt akkor is belügyér ugye???
|
Semi | 4630 | 2011. április 27. 20:29 | Válasz erre: 4629 |
Valaki egész szépen megírta a történetet: http://menedek.hu/files/docs/romamigracio/07.pdf Eszerint 2000-ben mentek ki Strasbourgba. |
klimas | 4629 | 2011. április 27. 20:24 | Válasz erre: 4628 |
Jóóóó.. de az évszámra lennék kíváncsi. De nem mindegyik, elõbb a kinti börtönt le kellett tölteni! |
klimas | 4627 | 2011. április 27. 19:41 | Válasz erre: 4616 |
Azért azon is elgondolkodok (?) , hogy amikor félkatonai szélsõjobbosnak titulálják ezeketa bandákat ( jóóóó tudom a hangulat miatt így kell) akkor nem jut eszükbe az idiótáknak a cserkészmozgalom? Ott is simán katonai ismeret, rend, fegyelem, oktatás folyik, a készülõ törvény rájuk is érvényes lesz? Mi van ha én azt mondom majd annak idején ha látok cserkészcsapatot masírozva vonulni, húúúúú de megijedtem!Akkor ott is kinéz a három év valakinek? Vagy õk amikutyánkkölyke???
|
klimas | 4626 | 2011. április 27. 19:21 | Válasz erre: 4623 |
Én a szegény rendõrsrácokat sajnálom, mert csak azt tehetik amit parancsolnak nekik, nem azt amit szeretnének!!
|
tsanyi | 4624 | 2011. április 27. 19:12 |
Ja, és most nem csapongok a vadlibsiákos és a vadnácikok érzés között hanem egyszerûen a tiszta igazságot szeretném megtudni mindenrõl, errõl is különben állandóan egy zavaró és nem kicsit nyomasztó megvezetett érzés uralkodik rajtam amit már nagyon unok....
|
tsanyi | 4623 | 2011. április 27. 18:54 |
Azért érdekes, hogy a cigók siófoki felvonulását egy média sem nevezte félelemkeltõnek és rasszistának míg elég egy gárdista vagy hasonló ahhoz, hogy arra már rámondják...
|
TattooedAngel | 4622 | 2011. április 27. 18:47 | Válasz erre: 4620 |
Basszus, meg kéne érteni, hogy a kormány NEM FOGJA MEGOLDANI ezt a problémát! Teljesen mindegy, mit ígértek, ha egyszer nem tartják be és ugyanaz van, mint ami eddig volt! Olyan nehéz ezt felfogni? Ne az legyen már, mint amikor az egyszerû ember felesége talál egy idegen tangát a hálószobában, reklamál és a férj megkérdezi, hogy most nekem hiszel, vagy a szemednek?
|
tsanyi | 4621 | 2011. április 27. 18:47 |
Most olvastam egy blogon és jó felvetés.......miféle bûnözések vannak?.....cigánybûnözés ugye nincs, de egyenruhás bûnözés van.........ez mondjuk igaz ha végignézünk a rendõrség és a belügyérek vezetõi között tehát végülis vityánk jól fogalmazott csak rossz felé nézett...
|
Semi | 4620 | 2011. április 27. 18:44 | Válasz erre: 4611 |
Géza! Alapvetõen igazad van, mindenki azt akarja, hogy ne kelljen hét lakat õriznie minden vagyonát, de ehhez nem önmagukat rendfenntartónak kinevezõ csoportok közremûködése kell. Ezt az államnak kell megteremtenie. A választásokkor megígérték, hogy két hét alatt rendet raknak. Lassan eltelt egy év, az eredményeket meg látjuk... Mellesleg részemrõl masírozhatnának itt magánzók is, csak én nem látom biztosítva azt, hogy nem lesznek túlkapások, azaz nem borul el néha az agyuk, vagy abbahagyják-e a masírozást, ha már rend lesz. |
TattooedAngel | 4619 | 2011. április 27. 18:40 |
http://bombahir.hu/videk/terfigyelo-kamera-bizonyitja-a-ciganyok-elore-megfontoltan-szervezetten-tamadtak Na aki ezek után is ajvékol szegény cigányok miatt, annak ki kéne utalni egy nevelõ célzatú tarkólövést!
|
tsanyi | 4618 | 2011. április 27. 18:34 | Válasz erre: 4617 |
Ok, ez így van...és az ajvékolásnak egyértelmû oka van...fizetett oka ez nem vitás....
|
TattooedAngel | 4617 | 2011. április 27. 18:28 | Válasz erre: 4615 |
Ha ilyen helyzet állna elõ, én lennék az elsõ, aki felemelné a hangját ellene, de ameddig a törvényes kereteket betartva mûködnek, tegyék! Legalább õk csinálnak valamit, ha már a kormány nem akarja megoldani! Ahogy lejjebb írtam, ha a hamiskártyással szabályosan akarsz játszani, veszíteni fogsz! Népirtásról pedig szó sincs! Azt is írtam lejjebb, hogy eszem ágában sincs a cigányok Dunába lövését követelni! Mindössze annyiról van szó, hogy a cigányok kultúrája teljes mértékben a tekintélyelvûségen alapul, csak abból értenek, hogy ki az erõsebb náluk. Ha ez kell, mutassuk meg, hogy mi vagyunk az erõsebbek és nem tehetik azt, amit akarnak! Ha sikerülne elérni, hogy tiszteljék a többségi társadalmat (és ez szép szóval nem fog menni, bebizonyosodott ezerszer!), gond nélkül lehetne kezelni õket! Csak ilyenkor jönnek a liberálisok, akik nekiállnak ajvékolni... Na az õ Dunába lövésüket még anyagilag is támogatnám, õk a legnagyobb kerékkötõi annak, hogy itt rend legyen! |
tsanyi | 4616 | 2011. április 27. 18:23 |
Ezekkel a hsz-ekkel most vad libsinek tûnök, de nem érzem magam annak csak egyszerûen ne felejtsük a múltat és hogy ha pl. a vityát duce-zzuk vagy napóleonozzuk akkor a gárdát is lehet nyugodtan mérni az olyan szervezetekhez amik hasonló módon kezdték és az ismert módon végezték....
|
tsanyi | 4615 | 2011. április 27. 18:18 | Válasz erre: 4613 |
Most még nem bántottak senkit.......az SA is így kezdte és örültek nekik mindenhol mert leverték a komcsikat és a tolvajokat, gyilkosokat, de mikor rájöttek, hogy mekkora erõt képviselnek már mindenkit terrorizáltak.....a gyerekek akik feljelentették szüleiket mert rossz szót szóltak otthon és hasonlók...
|
tsanyi | 4614 | 2011. április 27. 18:15 | Válasz erre: 4611 |
a félelem pedig jogos azokban akik valamennyire is a történelmet tanulmányozgatják....így kezdõdött a 20'-as években is ami a 30'-asokban tetõzött és fejezõdött a 40-esekben......mindenki szeretne rendet és jobb életet, de én pl. népírtás árán nem......valakik kavarják a szart , valószínüleg egy helyrõl fizetik a gárdákat és a romavédõket csak minél nagyobb legyen a balhé....
|
TattooedAngel | 4613 | 2011. április 27. 18:15 | Válasz erre: 4612 |
Sanyi, itt nem errõl van szó, hanem arról, hogy ha valaki mégis elindul, akkor az kurva élet, hogy a többiek egybõl leszólják, fikázzák, ellehetetlenítik! Ezért neveztem ostoba, birka baromnak a magyar nemzetet! Lásd a lejjebbi hozzászólásokat, fúrják egyesek a véderõt keményen, pedig õk csak megpróbálják megoldani, amit a kormány nem tud, vagyis inkább nem akar! Mindezt teljesen törvényes eszközökkel, lévén soha senkit nem bántottak!
|
tsanyi | 4612 | 2011. április 27. 18:11 | Válasz erre: 4611 |
Már sokszor írtam arra ha itt birkázták, ostobázták a magyart, hogy egyiknek sem tartom magam.....mutassa meg valaki, hogy mi a teendõ, álljon az élre és menni fog a nép.....de egyedül senki nem megy sehová.......
|
TattooedAngel | 4611 | 2011. április 27. 17:59 |
Ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat, egyre erõsödik bennem, hogy el kéne húzni a francba innen, pedig a hétvégén még azt fejtegettem többek közt Tsanyinak, hogy nem szeretnék elmenni innen... Ehhez baromi kevés köze van a jelenlegi politikai helyzetnek, leginkább az ostoba, birka, barom magyarokból van elegem! "Jaj, ne masírozzanak agresszív csoportok..." De b@zmeg, masírozzanak, ha ezzel el tudják érni, hogy rend legyen és ne raboljanak a cigányok! Mellesleg bántottak ezek az "agresszív csoportok" eddig valakit? Lóf@szt! A közbiztonság viszont helyreállt, még akkor is, ha a tolvaj, rabló cigányok rettegtek! Rettegjenek is, pont itt az ideje! Végre valaki tenne valamit, nem kímélve saját energiáját, pénzét, idejét, erre jön a sok idióta barom és nekiáll jajongani! Nagyon találó a vicc, amiben a pokolban fõzik forró olajos üstökben a különbözõ nemzeteket. Mindegyikhez kell õr, hogy ki ne másszon valaki, csak a magyarok üstjéhez nem, mert ott ha ki akar jönni valaki, a többiek visszarángatják! Pontosan ugyanez megy most is, meg még annyi más területen, aki tenni akarna valami értelmeset, azt lehurrogja a többi büdös gyökér, vagy nettó hülyeségbõl, vagy irigységbõl, mert õk nem merik megtenni, saját beszariságuk okán! Magyar emberek, ennyit rólunk, ennyit rólatok! |
tsanyi | 4610 | 2011. április 27. 17:52 | Válasz erre: 4608 |
áh, ezt biztos fizetik nagylelkûen a közösbõl......és persze ennek örömére jutalmazni is lehet egymást......
|
klimas | 4609 | 2011. április 27. 17:52 |
Nem tudom mennyire friss, minden esetre elgondolkodtatók az arányok : http://www.hir24.hu/belfold/254493/megvan-a-terfigyelo-felvetele-a-gyongyospatai-balherol.html
|
bigyula | 4605 | 2011. április 27. 17:44 |
Azért arra kíváncsi lennék, hogy azok az emberek akik lakcímkártyát kell cseréljenek mit szólnak ehhez. A költségeket ki állja???
|
klimas | 4604 | 2011. április 27. 17:44 | Válasz erre: 4594 |
" .. elvégzõket. Hát ennyi. Utópia?" AZ !!!!!!! |
klimas | 4603 | 2011. április 27. 17:43 | Válasz erre: 4598 |
Ha nem egyenruhában vagytok, akkor mehet! De vigyázzatok, még a pólótoknak is különbözni kell!!!! Meg fõleg nehogy félelmet keltsetek! Fájdalmat azt lehet a fejben, térdben, csuklóban stb.! |
klimas | 4602 | 2011. április 27. 17:41 | Válasz erre: 4596 |
Miért, miért ! Mert teknõcernõtarlóspubi lóf....szt se csinált az elmúl egy év alatt, most muszály valamit összehordani!
|
bigyula | 4601 | 2011. április 27. 17:36 | Válasz erre: 4600 |
Köszi, eddig ezt nem tudtam, de így talán érthetõ. Bár nekem már csak lágymányosi marad.
|
tsanyi | 4600 | 2011. április 27. 17:32 | Válasz erre: 4599 |
Lágymányosi elvtárs egy posztkommunista karvalytõkebérenc volt és ezt régi elvtársai mind tanúsíthatják akikkel most tele a fidesz vezetése hisz velük együtt mentette át a hatalmat vityának, de mivel már rég meghalt rá lehet fogni az összes eddigi lopást.......bezzeg Rákóczi.....
|
bigyula | 4599 | 2011. április 27. 17:28 | Válasz erre: 4596 |
Lehet frissíteni a GPS-t! Amúgy a Lágymányosi névvel mi volt a baj? Valaki homályosítson fel!
|
bigyula | 4598 | 2011. április 27. 17:25 | Válasz erre: 4593 |
A múlt héten több mint öt garázst törtek fel nálunk a garázssoron. Gondoltuk, hogy tulajdonosok összefogunk és éjjelente "õrjáratozgatunk" arra, hogy a többi betörést megakadályozzuk. Ezek szerint nem tehetjük. Akkor ki fogja megakadályozni? Mert a rendõrség képtelen rá. A példa legalábbis ezt mutatja.
|
tsanyi | 4597 | 2011. április 27. 17:23 | Válasz erre: 4596 |
Ahogy már a lisztferinél beszéltük.....valamelyiknek táblagyára van.......már tényleg vicc amit a hatalommámorukban mûvelnek....
|
Semi | 4596 | 2011. április 27. 17:21 |
Valaki magyarázza már el, hogy miért kell mindent átnevezni egy rakás pénzért? http://index.hu/belfold/budapest/2011/04/27/ii._janos_pal_papa_ter_lett_a_koztarsasag_ter/ |
tsanyi | 4595 | 2011. április 27. 17:18 | Válasz erre: 4594 |
Így van és úgy is kéne csinálni ahogy írod, de az is igaz amit a végén írsz, hogy pont a döntéshozóknak nem érdekük a tisztaság hisz épp az õ cégeik lopják meg a kicsiket....
|
bigyula | 4594 | 2011. április 27. 17:16 | Válasz erre: 4590 |
Vajon mibõl gazdagodnának meg befolyásos "komoly" vállalkozások? A pártkasszákba visszacsorgó pénzekrõl ne is beszéljünk. Az alvállalkozói sorba be kell építeni egy szintet, (lehetõleg hajléktalan )aki tönkremegy, papíron õt kifizetik (valójában nem), vagyona nincs, követelés behajthatatlan az alatta állók pedig futnak a pénzük után. Ennyire hülyének nézik az embereket? Megoldás? (Legalábbis szerintem) Csak fõvállalkozónak lehet alvállalkozója, harmadik lépcsõ kizárva. Egy embernek egy cége lehet, akármennyi tevékenységgel. Így ha egy tevékenysége mínuszos, annak hiányát a többi részleg bevétele fedezi, nem pedig becsõdölteti a veszteséges céget, a vele kapcsolatban álló alvállalkozó pedig tönkremegy. A kérdés csak az, hogy kinek érdeke, hogy ÁTLÁTHATÓSÁG és REND legyen. A fizetési határidõ pedig max 14 nap lehessen. Ne az alvállalkozók pénzébõl épüljön az ország! A munka elkezdése elõtt a pénz kerüljön letéti számlára, ahonnan idõarányosan fizessék ki a munkát elvégzõket. Hát ennyi. Utópia?
|
karika111 | 4593 | 2011. április 27. 17:08 |
megy a kapkodás http://atv.hu/cikk/20110427_orban_az_ero_nyelven_beszel_es_harom_evnyi_bortont_intez?source=hirkereso |
tsanyi | 4592 | 2011. április 27. 17:03 | Válasz erre: 4591 |
Így van, de mivel ezek általában tele vannak lével így olyan helyen laknak ahová a cigányt még kísérettel sem engedik be....de a megoldás az állami munkahelyek megteremtése volna.......ezen már nem csak én agyalok, hanem néhány közgazdász is elmélkedik mert még ha nem is termelne hasznot egy állami cég, de talán önfenntartó lehetne fõleg ha mezõgazdasági(igaz a földeket rutinosan az urak szétosztották maguk között) akkor haszon is lenne és végre nem segély hanem munkabér lenne a juss........és ha akkor nem dolgozik valaki lehetne szankcionálni, de így hogy sehol semmi meló fõleg az alacsony végzettségûeknek nem is lehet elvárni, hogy normálisan éljen....mibõl?.....és arra várni, hogy egy multi vagy nagyvállalkozói kör majd jó sok melóhelyet teremt elég nagy marhaság mert azoknak a minél nagyobb munkanélküliség a fontos mert az tartja alacsonyan a munkabéreket.....
|
klimas | 4591 | 2011. április 27. 16:56 |
"A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közleményben követelt azonnali intézkedéseket a...." forrás: index Na ezeknek köszönjenek "jóreggelt szomszéddal" a cigányok !!!! |
tsanyi | 4590 | 2011. április 27. 16:37 | Válasz erre: 4589 |
Na épp ez a baj, hogy olyan sok szegény kisvállalkozó van, hogy nem engedheti meg magának a meló elvesztését ezért elvállalja akkor is ha kölcsönt kell felvenni-e az anyagra és ha nem fizetik ki akkor még azt is bukja és sajnos mindig jön másik.....ezt a rendszert meg vidáman üzemeltetik az urak.....
|
klimas | 4589 | 2011. április 27. 16:31 | Válasz erre: 4587 |
A minap kötöttem egy szerzõdést, baromi nagy bizniszt..... Bele írtam, ha xxxx napig nem fizetnek, jogosult vagyok a klímát leszerelni, hát néztek nagyot, hogy gondolom én ezt? Mondtam, hihetetlen egyszerûen,..... szó szerint.... Azért csak aláírták és most várom a lóvét! Ha megjött, beindul a dõzsölés és tudok fizetést adni saját magamnak.(((((( Nálam sajnos nem lehet az anyagra elõleget kérni, mert akkor mennek máshova.... |
klimas | 4588 | 2011. április 27. 16:22 | Válasz erre: 4586 |
Igazad van , csakhogy az a cigány aki kikerült , szocializálódott , rendesen viselkedik , az bõven utálja a bandáját , mert tudja honnan jött és hova jutott. Megtagadja saját fajtáját? Meg tudom érteni !!!! Azzal is tiszában van, hogy az "elmaradottaknak" hiába mutat a jó példát, hozzászoktak a mostani segílyes világhoz, a semmittevéshez, a dolgok könnyebbik végérõl való megközelítéséhez.Tudja, hiszen õ pont ezekbõl menekült ki, jórészt saját erejével, tenni akarásával.Tudja , hogy nagyon nehéz kitörni abból a világból, DE NEM lehetetlen. Olivia! Nem, nem volt költõi kérdés! Tényleg szeretném tudni, pontosan mit jelent a szélsõjobbos mivolt ? Az a véleményem, ezek a csipetcsapatok szépen kimúlnak ha megszûnik az ok, amiért szervezõdtek. |
tsanyi | 4587 | 2011. április 27. 16:15 |
Vazz, hogy lehet ma még bármelyik nagy cégnek elhinni, hogy fizetni fog?: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/04/27/tartozas_miatt_bontanak_a_gardonyi_vasutallomast/ az a minimum, hogy legalább a beépített anyagokat elõre elkérjük.....amúgy itt is valamelyik jóformájú politikus és bagázsa állhat a háttérben... |
qqriq64 | 4586 | 2011. április 27. 15:50 | Válasz erre: 4578 |
Klimas "utánna maradjon vesztega valagán!!! ne masírozzon! " Nekem más a véleményem. Szerintem pontosan a józan gondolkodású cigányoknak kéne odahatni hogy ordenáré fajtársaik normálisan viselkedjenek. Biztos láttad a "mi folyik itt gyöngyösön" elhíresült videót. Miért nem volt egyetlen cigány sem aki odament volna és azt mondta volna a fajtársának hogy ne balhézz itt nem látod hogy pontosan ezért utálnak minket amit csinálsz? Igen, a beilleszkedet cigányok tudnának a legtöbbet tenni. De nem tesznek és ezzel saját magukat is gyûlölté teszik. Na elég volt megyek dolgozni. |
qqriq64 | 4585 | 2011. április 27. 15:08 | Válasz erre: 4584 |
Szerinted megteszik? Megvédik a magyarokat? Megvédik a tulajdont? Valóban nem nekünk kell ezt megoldani de aki viszont törekszik rá azt nem ítélem el. Sõt drukkolok neki. |
Olívia | 4584 | 2011. április 27. 15:04 | Válasz erre: 4583 |
Mi fogja megakadályozni a"véderõt", hogy ha lezajlanak az események, nem keresnek más terepet? Bocs, de én ezt is látom abban, ahogy most "fellépnek". Nekem, Neked kellene ezt a helyzetet megoldanunk????:-(((( Azt úgy hívják, önbíráskodás, tegyék ezt azok, akiknek ez a feladatuk!! |
qqriq64 | 4583 | 2011. április 27. 14:58 | Válasz erre: 4581 |
Na most elutasítani valamit a megoldás kényszere nélkül az azért nagyon kényelmes megoldás. Ez így nem jó de valaki találja ki hogy mi a jó. Hááát... Így is lehet. Én azt mondom, van egy kialakult helyzet ebbõl kell a legkisebb rosszat választani. Én inkább a gyöngyöspatai lakosság nyugalmát választanám mint a cigányokét. Szóljon ha valaki másképp gondolja. |
qqriq64 | 4582 | 2011. április 27. 14:51 | Válasz erre: 4580 |
Oké tegyük fel hogy igazad van. De mi a megoldás? (csak zárójelben jegyzem meg hogy én meg nagyon nem szeretnék egy ezen szervezetek NÉLKÜLI Gyöngyöspatán élni) |
Olívia | 4581 | 2011. április 27. 14:50 | Válasz erre: 4579 |
Nekem hiányoznak azok az ismereteim, amivel egy ilyen helyzetet kezelni lehetne, ahogy azt gondolom sokunknak! A kialakult állapotot egyre rosszabbnak látom én is, de ettõl még nem tudom diktatórikusan elképzelni a megoldást. Az erõ demonstrálása akkor sem vezet szerintem eredményhez, csak olaj a tûzre!:-(( Ami biztos, hogy a rendõrségnek kellene keményen, határozottan és következetesen fellépnie. Viszont ahogy már beszéltünk róla itt is, félõ, hogy Orbán a saját hadserege/testõrsége megerõsítése miatt tökölõdik, legyen indoka azt tovább növelni!:-(( |
Olívia | 4580 | 2011. április 27. 14:41 | Válasz erre: 4578 |
Ugye csak költõi volt a kérdésed?:-) A jelképeik, a fellépésük, a hangoztatott elveik, az agresszív kirekesztõ, egy fasiszta múltat idézõ viselkedésük miatt! MEGISMÉTLEM, ÉN SEMMILYEN MASÍROZÓ, AGRESSZÍV, CSOPORTOSULÁST NEM SZERETNÉK LÁTNI OTT AHOL ÉLEK!! Nincs meg számomra az a biztosíték, hogy õk nem önös érdekeiket fogják képviselni, nincs meg az a belsõ kontrollra való biztosíték, ami leállítana egy tömeghisztériát, ahogy annak elõszeleit már látjuk. Azért kellene félni, mert ezekhez a csoportokhoz elõszeretettel csapódnak, pszichésen nagyon terhelt, agresszív, pszichopaták, akik számára a verekedés, a pusztítás, a balhé a cél! Na majd ezeket állítsa meg, aki tudja!!!:-(( |