28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

tsanyi 4982 2011. május 3. 19:15   Válasz erre: 4981
pedig a húgodat anno nekem ígérted egy kis közös gombászásra a hónaljában.....:)

olika 4981 2011. május 3. 19:12   Válasz erre: 4980
Már nem is zavarok.Kérek engedélyt lelépni!
:)))

tsanyi 4980 2011. május 3. 19:11   Válasz erre: 4979
nincs mit elnézni, épp nem a kecskémmel vagyok...:)).......viszont itt semmi sem off.....csak Te...:))

olika 4979 2011. május 3. 19:09   Válasz erre: 4978
Ezt én nem tudhatom.Csak láttam,hogy mi lesz a mûsorban.Elnézést kedves Sanyi bácsi :))))))))))))))))))))

tsanyi 4978 2011. május 3. 19:07   Válasz erre: 4977
csak a szervezõi nem....már akik az egészet rendezték mert a cigók és a szebb jövõsök csak statiszták...

olika 4977 2011. május 3. 19:06  
Bocsi az Off-ért.
A retek klubon este házon kívûl.Benne lesz a Patai történet.Megszólal minkét oldal.

qqriq64 4976 2011. május 3. 18:55   Válasz erre: 4974
Igen így van.

qqriq64 4975 2011. május 3. 18:54   Válasz erre: 4973
Nagyon nem értek egyet. A rendpártiság a vezérlõelve a liberalizmusnak? Már bocs de ennél nagyobb ferdítést nem nagyon olvastam még itt. Tûz és víz a kettõ. Egyetlen egy olyan rendpárti javaslatot mondj az elmúlt húsz évben amit a liberálisok nyújtottak be azt elfogadták és mûködik. Nem úgy csinálok hanem MEGGYÕZÕDÉSEM hogy a tanárverésektõl kezdve az úgynevezett megélhetési bûnözésig ezek a liberalizmus számlájára írhatók. Szerintem meg élhetõ társadalom pont nem a liberális társadalmakban van sokkal inkább a konzervatív beállítottságú országokban.
De tudod mit gyõzzél meg sorold a liberalizmus vívmányait.

tsanyi 4974 2011. május 3. 18:35   Válasz erre: 4973
Ne személyeskedjünk ha lehet, Õ sem tette......amúgy a liberalizmust mint szót elég rendesen lejáratták a szadeszesek és nem a buzik, cigók és drogosok álvédelmével hanem a háttérben történt lopásokkal és kiárulásával az országnak.....persze ebben az összes eddigi nyomorult aki valamikor is bejutott akár portásként is a parlamentbe rendesen közrejátszott, de a nagy balhék hozzájuk köthetõk....

Taro 4973 2011. május 3. 18:26   Válasz erre: 4957
Vérlázító az elképzelésed a liberalizmusról.
A liberalizmus az ember maga! Ha kicsit elgondolkodsz (és elolvasod, mirõl is firkálsz errefelé), rájöhetsz, hogy élhetõ társadalom csak és kizárólag olyan országban van, ahol erõs gyökerekkel rendelkezik a liberalizmus.
Úgy csinálsz, mintha a liberalizmus okozná a tanárverést, köztörvényes bûncselekményeket, stb.
Ezzel a téveszmével állítod szembe a "rendpártiságot" ami az egyik vezérlõelve a liberalizmusnak.
Kérlek, olvass a liberalizmusról és ne mások kárára kívánd a rendet, hanem mindannyiunk javára.

tsanyi 4972 2011. május 3. 18:03  
és a kommunizmus......egyáltalán mi az?....eredetileg amit a nagyszakállúak írtak a melósok védelmében az egyenlõséget hirdetve készült levezetve a kapitalizmus bûneit az emberek irányában és ami gyakorlatilag alig különbözött a a feudalizmustól az elején elnyomás ügyileg csak hát számukra(már a kapitalisták) részben elõnyös, de a hatalom szempontjából elõnytelen módon a fejlõdés egyre képzettebb munkásokat kívánt meg már egészen alacsony szinten is ami az írástudatlanság visszaszorulásával(ami a legfõbb elnyomó eszköz) a munkásság képes volt megismerkedni a világgal és elolvasni a gondolkodók írásait és azt továbbadni és ez vezetett az elsõ melóslázadásokhoz amiket ugye vérbefojtottak a nagy nyugaton és ezt meglovagolva kerültek a bolsevikok(akik eleinte nem rossz irányba mentek csak hamar elkezdõdött köztük a hatalmi harc és az gyõzött aki kegyetlenebb volt) és elkergették az addigi uralkodó osztályt amivel annyira megrémítették a nyugati kapitalistákat, hogy elkezdtek engedményeket adni a melósoknak nehogy ott is az legyen.....tehát a lecke amit vezéreink megtanultak, tudatlanságban tartani a melósosztályt(ez történik most a megszorításokkal és fizetõssé tételével már a középiskolákkal mert ugye sajnos írni-olvasni tudni kell a gépek miatt, de ha lehetne azt is eltörölnék) és FENNtartani folyamatosan egy MAGAS munkanélküliséget, hogy hatalmas kényszer legyen a melósokon a minél olcsóbb és minél rosszabb körülmények elviselésére.........

tsanyi 4971 2011. május 3. 17:51   Válasz erre: 4952
A liberalizmus furcsa módon csak MO-n köthetõ a baloldalhoz amúgy az egész világon a konzervatívok mellékvize........és ha jobban belegondolunk mi is a liberalizmus?....a szó maga a szabadság, az olyan nagy baj ha szabadok lehetünk?.......csak ezen zászlóval sajnos kiraboltak minket, de ez nem az izmusnak köszönhetõ hanem azoknak az egyes megnevezhetõ személyeknek akik bármilyen izmus ürügyén másokat nyomorba döntenek és uralkodnak rajtuk.....

Pegaso650 4970 2011. május 3. 15:58   Válasz erre: 4969
Kérlek tedd közzé a fõzõcskés fórumba, úgy is oly mostoha sorsra jutott egy ideje :)

qqriq64 4969 2011. május 3. 15:48  
Na megyek sütök egy finom süteményt.

qqriq64 4968 2011. május 3. 15:48   Válasz erre: 4966
Bizony bizony.

qqriq64 4967 2011. május 3. 15:47   Válasz erre: 4963
Köszönöm a többiek nevében is.

Sandokan13 4966 2011. május 3. 15:13   Válasz erre: 4964
Az utolsó két mondatod nagyon ott van! :-)

Sandokan13 4965 2011. május 3. 15:11   Válasz erre: 4963
Gratula! :-)

Olívia 4964 2011. május 3. 15:05   Válasz erre: 4963
4611

Ez a hozzászólás bántó volt és az elõzõekben leírtnak tartom.

Az élcelõdés, a poénkodás nagyon különbözik a sértéstõl, de lehet hogy én tévedek!

Az irónia és a másikkal való gúnyolódás is nagyon különbözik, de megismétlem, lehet hogy én tévedek!:-))

Egyébként egy szuper szelep ez a topik, azon túl, hogy valóban lehet belõle tanulni is, ha akar az ember!!

A különbözõség az ami a magyar erénye lehetne, ha megfelelõen irányítva ki lehetne a legjobbat hozni!!:-)

Pegaso650 4963 2011. május 3. 14:36  
Mindennap elolvasom a hozzászólásokat és örül a lelkem, hogy nem esnek egymásnak az emberek.
Mikor létrehoztam a topicot az elsõ kb 50 post arról szólt, hogy ezt most minek kellett, kár kavarni az álló vizet és úgy is a süllyesztõben végzi, egyébiránt meg feszültségeket generál fölöslegesen.
Azt kell mondjam, ez messze nem így van, hál' istennek.
Remekül megfér itt a politika és a biblia egyaránt. Azt látom, hogy ha hév kerekedne, akkor pontosan az itt hozzászólók hûtik a kedélyeket.

"csak azt nem szeretem, hogy itt egyesek a földbedöngölést, gúnyolódást és sértegetést tévesztik össze a vitával!!! "

Ebbõl a sorból legfeljebb a "gúnyolódás" jelenhetett meg, de az sem egymás irányában hanem a politikai elit vagy más kellemetlen érdekcsoportok felé.
Elit, micsoda paradoxon :) Nekem ez egyszerûen annyit jelent, hogy valaminek a színe, java. No, ha ez a java akkor nagy a baj :(

Hogy, ritkán írok ide annak az az oka, hogy az itt leírtakhoz, már vajmi keveset tudnék hozzátenni, de megismerve más véleményeket mindenképpen hasznomra válik a mások által közzétett ismeretanyag.

eröt 4962 2011. május 3. 13:58   Válasz erre: 4930
Nem fasizmus lesz az amire te gondolsz assz.Inkább nácizmus.A fasizmus az olaszoké volt.A latin fasces kifejezésbõl ered.Adolfék a nácizmus nevû formában nyomták.Az meg az NSDAP rövidítésébõl jött létre.Náci mint Nemzeti .....párt.Nemzeti kormányunk már van.Nácik vagyunk-é már?

eröt 4961 2011. május 3. 13:53   Válasz erre: 4928
Nemtom van-e még kilak moratórium de itt már elkezdõdött a lakások kiürítgetése gõz erõvel.

Olívia 4960 2011. május 3. 13:04   Válasz erre: 4958
Ne az elmúlt évek, magyar politikájából indulj ki, mert akkor mindegyik irányzatra ráhúzható az elõzõ képlet!!

qqriq64 4959 2011. május 3. 12:36   Válasz erre: 4955
"földbedöngölést, gúnyolódást és sértegetést tévesztik össze a vitával!!! "
Egyetlen példát mondjál bármelyikre.
Szerintem meg nagyon nagy eredmény az hogy világnézetükben nagyon távolálló emberek személyeskedés nélkül el tudják mondani itt a véleményüket.

qqriq64 4958 2011. május 3. 12:32   Válasz erre: 4956
Válaszul: Liberalizmus=anarchia (legyen az bármilyen színû)

qqriq64 4957 2011. május 3. 12:29  
Mielõtt még megkérdezné valaki hogy milyen szabadságjogokra gondolok felsorolok néhányat.
Szivesen lemondok arról a jogomról hogy leköphessek egy rendõrt vagy megverhessek egy tanárt mert egyest adott a hülyegyerekemnek. Lemondok arról a jogomról hogy ártalan állampolgárok autóit felborogathassam és felgyújthassam büntetlenül. Hogy középületekbe betörhessek és kirabolhassam.
Lemondok a könnyûdrogok fogyasztásának jogáról. Lemondok a megélhetési bûnözés álcája mögé bújt bûncselekmények enyhébb elbírálásának jogáról.

Olívia 4956 2011. május 3. 12:24   Válasz erre: 4954
Csak utoljára, a rend= diktatúrával(lehet az bármilyen színû)????:-(((

Olívia 4955 2011. május 3. 12:23   Válasz erre: 4953
Csatlakoznék Hozzád, azt gondolom sokan az anarchiával, az összevisszasággal, az elv nélküliséggel azonosítják, demagógia vagy ismeretek hiánya miatt. Lehet elítélni és bírálni, csak azt nem szeretem, hogy itt egyesek a földbedöngölést, gúnyolódást és sértegetést tévesztik össze a vitával!!!

Én konkrétan pont ezért írok egyre ritkábban ide, mert emberként és nõként sem szeretem ezt a stílust!!:-((

Persze tudom, nélkülem is ez lesz az egyik legtöbbet olvasott fórum!:-))

qqriq64 4954 2011. május 3. 12:22   Válasz erre: 4953
Adná Isten hogy ne ismertem volna meg soha. Az elmúlt húsz év megmutatta hogy hova vezet. Anarchia, káosz és erkölcsi leépülés minden szinten.
Ha két liberálisnak el kell döntenie hogy milyen irányban induljanak el õk azon vitatkoznak hogy miért kell egyáltalán elindulni.
A liberalizmus magyarországi fõ eszméje az hogy mindent szabad. PONT. Nincs tovább. Nincs a folytatásban hogy mindent szabad kivéve ami másoknak kárt okoz. Ehhez tartották magukat a rendszerváltás óta.
A fõ liberális találta ki a megélhetési bûnözés fogalmát. Ezért önmagában tíz év fegyházat érdemelne.
Félreértés ne essék nem tartom magam jobboldalinak mégkevésbé szélsõjobboldalinak. RENDPÁRTINAK tartom magam a rendnek pedig a liberalizmus a legnagyobb ellensége.
RENDBEN és nyugalomban akarom élni az életem mégha ez bizonyos szabadságjogok korlátozásával jár is együtt.

Taro 4953 2011. május 3. 12:02   Válasz erre: 4952
Szerintem ismerkedj meg a liberalizmussal, aztán gondold át ezt a véleményt.

qqriq64 4952 2011. május 3. 11:59  
Rosszul látod. Én pusztán a liberális és kommunista ESZMÉRÕL beszélek nem gondolok mögé személyeket. Azért mert a legkártékonyabb, még a kommunizmusnál is kártékonyabb eszmének tartom a liberalizmust, azért még egyiket sem kötöm a zsidókhoz.
Ne felejtsük el hogy a két legnagyobb világégést azért a jobboldalnak sikerült kirobbantani rajtuk keresztül kit utáljak?

qqriq64 4951 2011. május 3. 11:49   Válasz erre: 4946
Persze én is tudok jó pár magyarról akik Spanyolországban meg Floridában vesznek ingatlanokat. A Financial Times fõcimen hozta hogy a magyarok megvették Spanyolországot meg Floridát:))))))))

tsanyi 4950 2011. május 3. 07:54   Válasz erre: 4949
köztünk is vannak elegen tetvek....

tsanyi 4949 2011. május 3. 07:54  
és én sem utálom sõt mint már írtam több haverom is van köztük és nem vagyok hajlandó összeveszni senkivel mert van pár tetû akiket tényleg lehet utálni......

tsanyi 4948 2011. május 3. 07:50   Válasz erre: 4931
amúgy az állandó libsizés és zsidó nem utálás üti egymást mert a libsi zászlót az szdsz tûzemelte fel és az lmp viszi tovább akik izraeliták befolyása alatt álltak-állnak......:))

tsanyi 4947 2011. május 3. 07:48   Válasz erre: 4946
És az iwiw-en szervezik a dunakorzó lakógyûlését az izraelita lakosok....ez is csak tény semmi zsidózás....

tsanyi 4946 2011. május 3. 07:46   Válasz erre: 4923
Pedig van ilyen....a 9. ker.-ben a kihalt frissen épült tömbházak zsidó tulajdonban(szállítottam pár éve berendezést az azóta is üres lekásokba és izraeli volt a tulaj), nógrádban a földek nagyrésze izraeli tulajdonban van, a 12., 2,. kerületek telkei szintén izraeli tulajdon és csak ezekrõl tudok, nyilván vannak még bõven akár strómanokon keresztül is......ez nem zsidózás hanem a tények leírása........ha jót hoznának jöjjenek minél hamarabb.....,de vannak nem alaptalan félelmek....

klimas 4945 2011. május 3. 07:10   Válasz erre: 4915
4889......

Sandokan13 4944 2011. május 3. 02:28  
Vélemény a tervezésrõl?
http://www.youtube.com/watch?v=HSKyHmjyrkA&feature=email

C1800Rider 4943 2011. május 3. 00:14   Válasz erre: 4941
Magyarországon semmilyen ellenességnek nincs meg a hagyománya, mert kiölték belõlünk. Az hogy a Jobbik rendpárti ÉS cigányellenes, annyiban vitatnám hogy nem cigányellenes a Jobbik. Rendpárti és ezáltal nagy cigánytömeget érintenének azok a módosítások amiket bevezetnének, de errõl nem a Jobbik tehet hogy a módosításai nagyrészt a cigány tömegeket érintenék, ráadásul úgy hogy rövidtávon jórészt csak a kellemetlenséget tapasztalnák belõle a cigányok. Hosszú távon viszont nekik is kifizetõdne és jó lenne.
Persze ezeket a célokat akiknek ez az érdekük, megvannak a kapcsolataik és a ki tudja milyen kötõdéseik a sajtóban azok fel tudják használni arra hogy félremagyarázzák, hogy embereket rémítgessenek vele, hogy szavazókat tántorítsanak el. Egyre kevesebb sikerrel, mert az emberek lassan a saját bõrükön érzik a problémát. Lassan Pesten is érzik azt amitõl mi már 8-10 éve szenvedtünk és azóta csak rosszabb lett. A Dunántúlon is kezd problémát okozni az ami nálunk már évek óta probléma és azóta csak súlyosbodott.
2009-ben egy céges bulira motorral mentem. Pestig pálya, onnantól Komáromig a Pilisen keresztül, majd le Szfvárra és a Balcsira. Valahogy olyan fura volt a Dunántúlon kódorogni, nem olyan mint itt a kertek alatt. Elõször ráfogtam hogy más egy picit az épületek kinézete, rendezettebb a egész utcakép, kicsit talán pénzesebb, szerencsésebb környék. Persze mindez igaz is lehet. De igazán csak utána jöttem rá hogy mi volt fura. Nem nagyon láttam dologidõben az utcákon céltalanul lõdörgõ mocskos-szakadt-tiritarka-arannyal megrakott másokban rémületet keltõ egyenruhásokat!

Audimania 4942 2011. május 2. 23:40   Válasz erre: 4935
Kapitalista szemlélettel, és egy kis tõkével? Ugyan! :)

qqriq64 4941 2011. május 2. 23:18  
Magyarországon az antiszemitizmusnak nincsen meg a társadalmi támogatottsága. A 2006-os választási kampányban a Jobbik a zsidógyûlöletre játszott nem is jutott be a parlamentbe. Ezt jó érzékkel felismerve a rendpárti cigányellenes irányba mozdult el ami simán bevitte õket a parlamentbe.

C1800Rider 4940 2011. május 2. 23:09   Válasz erre: 4931
Van egy érdekes látásmód az biztos és tudni kell leszûrni belõle azt ami hasznos, hírértékû vagy gondolatébresztõ. De!
Ha nem olvasod, akkor nem is fogsz tudni azokról a dolgokról, amiket elhallgat a sajtó többi része.
Érdemes olvasni a többi oldalt is, hogy ne legyen egysíkú az ember látásmódja bizonyos kérdésekben. Viszont annyira különbözõ amit olvasni lehet hogy annál különbözõbb már nem is lehetne.
Ha csak az egyik vagy csak a másik oldalt olvassa valaki, áteshet a ló túloldalára.

kawa70 4939 2011. május 2. 23:09   Válasz erre: 4937
Mégiscsak közös nevezõre lehet jutni, csak mindenki máshonnan közeliti a problémát :)
Szerintem is jó Rider utóbbi meglátása, ráadásul szó nincs náci veszélyrõl ez csak a belemagyarázás a hatalmon lévõk részérõl, hogy a kevésbé tájékozott lakossággal feltételes reflex-szerûen megutáltassa a nép érdekében (és ezáltal a hatalom képviselõinek ellenében) tenni akarókat.

Gyík67 4938 2011. május 2. 23:06   Válasz erre: 4909
Ezt rosszul érzed Desi ! ... C1800-nál van az igazság ...

"Egyszerû a képlet. Kevesebb a zsidóbérencük és több a hazafias gondolkodású politikusuk." ...

qqriq64 4937 2011. május 2. 23:05   Válasz erre: 4936
Na látod ezzel a hozzászólásoddal nagyon egyet tudok érteni.

C1800Rider 4936 2011. május 2. 23:03   Válasz erre: 4930
Vannak dolgok amiket nem lehet megakadályozni, ilyen például Európa szélsõjobbra tolódása. Lehet ellene küzdeni meg széllel szemben hugyozni, de be kell látni, mindenhol van valami antiszociális csürhe (franciáknál a kecskepásztorok, németeknél a törökök, olaszoknál a balkán cigányai, svédországban a niggerek), akik csak élõsködnek és elege van belõlük a többségi társadalomnak. Más pedig egyszerûen nem ad értékelhetõ választ ezekre a jelenségekre, csak a szélsõjobb, ami nem fasiszta gondolkodásmód, hanem nemzeti érdekeket szem elõtt tartó.
Ezek a nemzeti érdekeket szem elõtt tartó gondolkodású pártok Európában egy jelenségre adott válaszok. Ahogy erõsödik a jelenség, úgy erõsödnek ezek a pártok. Ha a jelenséget megszüntetik, eltûnik az ellenpólus is. A jelenséget nem fogják megszüntetni a jelenleg hatalmon lévõk, ez világosan látszik, de odakint legalább a jelenséget ütik és így szorítják vissza az ellenpólust, míg nálunk az ellenpólust ütik, de ezzel csak azt érik el hogy az még nagyobb és még erõsebb lesz.

qqriq64 4935 2011. május 2. 23:00   Válasz erre: 4933
Ha Te lennél a helyükben kihagynád a lehetõséget?

qqriq64 4934 2011. május 2. 22:59   Válasz erre: 4930
Hagyjad már Desi akikre hivatkoztál azok mind zsidók:)))))))))))))

Audimania 4933 2011. május 2. 22:57   Válasz erre: 4930
Hmm, a felsoroltak nem akarnak kinyírni ... de ameddig extra pénzt lehet innen kicsikarni, addig érdekbõl itt vannak és itt lesznek.

kawa70 4932 2011. május 2. 22:56   Válasz erre: 4930
Ezt majd az idõ megválaszolja..... De azért legyünk résen, és ha már látszik a sötét jövõ, ne álltassuk magunkat még tovább, hanem cselekedjünk.....

Szerintem: A bizalom alapja a megelõzés.

qqriq64 4931 2011. május 2. 22:56   Válasz erre: 4929
Már most a felébe kerülnek 2008-hoz képest.
Nem látok zsidóveszélyt nem hiszek a zsidó összeesküvésekben és nem vagyok hajlandó utálni õket. A kurucinfó kicsit sem különbözik az 50-es évek Szabad Nép sajtóorgánumától még a fogalmazásmódja is olyan. Semmivel sem kevésbé agymosás amit leír mint mondjuk a 168 óra libsibolsi hetilap.

desiderus 4930 2011. május 2. 22:51   Válasz erre: 4927
Baromság.
Ezzel az erõvel meg a franciák is ki akarnak nyírni minket, hogy kedvenc románjaiknak megszerezzék az egsz országot.
Lásd vízügyi cégek meg a GDF-Suez.
A németek is ki akarnak nyírni minket, mert rengeteg svábnak van már telke, háza, földje, nem beszélve az Audi és a Mercedes földvásárlásairól.
A kínaiak lassan kiszorítják a magyarokat Pestrõl.
Ez egy jól bevált demagógia.
Ki mit olvas ki belõle.
Én a fasizmus eljövetelét.

C1800Rider 4929 2011. május 2. 22:48   Válasz erre: 4923
Még annyit hogy az elkövetkezõkben még lejjebb mennek majd az ingatlanárak, tekintettel a sorra bedõlõ lakáshitelekre és az egyre elviselhetetlenebb élettér miatti elvándorlásra. A mostanihoz képest akár féláron is megvehetõ lesz ugyanaz, már most jól látszik. ha te ezt tudnád és elõre látnád, mikor vennél házat/autót/bármi egyebet? most, vagy amikor már csak a felébe fog kerülni?

kawa70 4928 2011. május 2. 22:46   Válasz erre: 4923
Ha ez így is van, akkor még csak a folyamat elején tartunk.... Kíváncsi leszek mi lesz a sok bedõlt hiteles házával kilakoltatás után. Mert gondolom nem mi fogjuk kettesével megvenni, a bank meg nem hagyja hogy ott dõljön össze.

C1800Rider 4927 2011. május 2. 22:44   Válasz erre: 4923
Én még soha nem láttam igazi haszid zsidót. Leszámítva az utóbbi 1-2 évet, amikor már többel is találkoztam itt vidéken!
Az ingatlanbizniszben ma hazánkban jórészt csak izraeli vagy izraeli-magyar cégek érdekeltek. Még nem érett meg a helyzet a tömeges idevándorlásukra, hiszen még tartjuk magunkat. Még.
http://kuruc.info/r/7/78468/
Szélsõséges? Uszító? Rágalmazó? Vagy csak tovább lát az orránál és nevén nevezi a bajt? Nagyon jól összefoglalja azt amit egy jó ideje gondolok a témáról.

Audimania 4926 2011. május 2. 22:43   Válasz erre: 4923
Még nem jött el AZ a mélypont ... :(

desiderus 4925 2011. május 2. 22:41   Válasz erre: 4923
Én is inkább kitelepülõkrõl tudok.
Még egy izraeli kibucban is jobb mint itt.
Ott legalább van becsületed.

C1800Rider 4924 2011. május 2. 22:40   Válasz erre: 4922
Hmmm. Akkor csak nem zsidózgatok én itt olyan nagyon alaptalanul... Még ha van akinek csípi is a szemét.
De tisztázzuk egyszer és mindenkorra. Zsidózás alatt én a cionista érdekek érvényesítõit értem, nem a beilleszkedett sarki fûszerest. Zsidóbérencként a cionista érdekek nem zsidó kiszolgálóit, a talpnyalókat értem. Ahogy a cigányozással sem azokra a barna bõrû honfitársaimra gondolok, akik olyan életet élnek mint bármelyik fehér és elõre köszönök nekik és szívesen fogok velük kezet.

qqriq64 4923 2011. május 2. 22:38   Válasz erre: 4922
Van egy bibi. Ebben az országban soha nem voltak még ilyen mélyponton az ingatlanárak soha nem volt ennyi eladó ház, lakás mégsem tudok egyetlen idetelepült zsidóról sem.

kawa70 4922 2011. május 2. 22:35   Válasz erre: 4921
Nem biztos, mert több mint ezer évvel ezelõtt íródott egy könyv, melyben leirják, hogy jutnak területhez (országhoz?) a zsidók. Pontosan ezt teszik, hagynak érvényesülni és elszaporodni egy nagyon ostoba és buta népcsoportot, azzal elvégeztetik a piszkos munkát, majd egy pöccintéssel leseprik õket a színrõl amikor már nincs többé szükség rájuk. Ezzel megszabadulnak a többségi társadalomtól, megszerzik a területet, a az élõsködõket meg könnyen elintézik.

C1800Rider 4921 2011. május 2. 22:30   Válasz erre: 4918
El fog jönni az is, csak jelenjenek itt meg még a mostaninál is nagyobb egyedszámban a rettegõk, nekik majd szabad lesz gépfegyverrel sétafikálni a hátukon ahogy most a megszállt övezetben teszik. Csak a cigányokkal elvégeztetik a piszkos munkát (túl sok a fehér egyelõre) de az idõseket kicsináltatják a cigányokkal, a fiatalokat elkergettetik az orkokkal, fillérekért lehet már most is vidéken földhöz és lakáshoz jutni és az új honfoglalók majd megoldják a cigánykérdést. Hogy mindez aljas rágalom, zsidózás és fikció? Biztos?

qqriq64 4920 2011. május 2. 22:27   Válasz erre: 4916
OK visszaszívtam.

C1800Rider 4919 2011. május 2. 22:26   Válasz erre: 4917
Engem is. Bár ne kellene...

qqriq64 4918 2011. május 2. 22:26   Válasz erre: 4914
Szerintem ha a zsidókra lenne bízva már rég a "palesztin földmûvesek" sorsára jutottak volna.

desiderus 4917 2011. május 2. 22:25   Válasz erre: 4914
Rider ez a zsidózás már fáraszt.

C1800Rider 4916 2011. május 2. 22:24   Válasz erre: 4913
Ne sértegesd az állatokat.
Az állatok csak szükségbõl ölnek (éhség vagy védekezés) és csak a szükséges mértékû brutalitással. Törõdnek az utódaikkal, féltik, óvják, nevelik õket. Harmóniában élnek a környezetükkel, nem szarnak az odújuk/vackuk kellõs közepébe, nem tarolják le életterüket.

desiderus 4915 2011. május 2. 22:23   Válasz erre: 4911
Akkor viszont a tendencia folytatódik.
Lásd egyenruhában masírozás egyenlõ 3 év letöltendõvel.
Akik Olaszliszkára mennek most foshatnak.
Egyenszerkó (fekete cordura vagy bõr motorosruci meg bukósisak), alkalmas arra, hogy ezek az esetleges gondolkodású végbéllény emberszabásúak rendõrért rikácsoljanak.

C1800Rider 4914 2011. május 2. 22:21   Válasz erre: 4909
Mondom, kevesebb a zsidóbérencük.
Egyszerûen ami az életükkel összeegyeztethetelen, ami hátrányosan érintené az állampolgáarikat, azt telibe szarják az ajus ajvékolás ellenére. Ajvékoljanak. Mi mást tehetnek?
Egy nagy tehetetlen szar az egész aju úgy ahogy van, semmi de semmi haszna nincs az ég egy adta világon. Semmit nem képes elérni, ha itt nekilátna valaki és két hét alatt rendet tenne pár magasra tornyozott tiritarka ruhás hullahegy kíséretében, mire egyáltalán napirendre kerülne Brüsszelben valamiféle cselekvési terv, széthordanák a tömegsírokat a rókák...

qqriq64 4913 2011. május 2. 22:21   Válasz erre: 4910
Igazad van ez lehet a magyarázat.
Itt meg megint szétvertek egy mentõautót, szétrabolják a temetõket stb.
Nálunk tavaly kellett a rendõröknek kimenekíteni a péróból a mentõsöket mert nem tudták feltámasztani a halottat. Szétverték a mentõt megverték a mentõsöket.
Állatok.

kawa70 4912 2011. május 2. 22:19   Válasz erre: 4910
Volt ilyen nálunk is... Ettõl függetlenül mégiscsak többet törõdött mindkét nép kormánya a többségi polgárokkal, a szlovákoknál viszont kifejezetten voltak és vannak nemzeti érzelmû pártok. Nálunk csak egy, az is pár éve, azt meg folyamatosan lejáratják ha kell, ha nem.

kawa70 4911 2011. május 2. 22:17   Válasz erre: 4909
De, szabad nekünk is. Csak még eddig nem volt, aki felvetette volna a magyar nép érdekeit, és nem a sarokba állt volna amikor szólni kellett.

C1800Rider 4910 2011. május 2. 22:17   Válasz erre: 4907
Nacionalista a francokat. Csak tudják hogyan kell bánni velük, hogy csak abból értenek ha szájba veri õket a rendõr és ezért a rendõrt nem veszik elõ. Valahogy nem hiszem hogy a románoknál rendõrautót verhetne szét egy feldühödött horda, csak azért mert valakit elõ akarnak állítani. Fél órán belül egy nagyobbacska csoport markos legény össze-vissza verné a cigányokat (esetleg még a rendõrök is beszállnának) és felgyújtaná a francba a putrikat és a rendõrök meg nem láttunk semmit mert épp háttal álltunk vallomását simán elfogadná a bíróság.

desiderus 4909 2011. május 2. 22:15   Válasz erre: 4906
Ezen gondolkodtam már én is.
Talán azért mert Európa kollektíven utál minket, vagy hülyének néz.
Vagy mindkettõ.
Amit szabad másnak, azt nem szabad nekünk.
De miért ?
Ezt már valaki megkérdezhetné a húgyagyú eurokratáktól.

C1800Rider 4908 2011. május 2. 22:13   Válasz erre: 4906
Egyszerû a képlet. Kevesebb a zsidóbérencük és több a hazafias gondolkodású politikusuk.

kawa70 4907 2011. május 2. 22:12   Válasz erre: 4906
Mert nacionalista kormányuk van.

qqriq64 4906 2011. május 2. 22:11   Válasz erre: 4904
Miért van az hogy Románia meg Szlovákia akik szintén EU tagok sokkal jobban tudják kezelni a cigánykérdést mint mi?

C1800Rider 4905 2011. május 2. 22:08  
Nagyon jóóó! :-D
http://kuruc.info/r/22/78481/

C1800Rider 4904 2011. május 2. 22:03   Válasz erre: 4899
Beláthatatlan következmények már vannak egy ideje, csak áltatjuk magunkat hogy nem is, pedig de. Például az etnikai bomba már ketyeg egy ideje de csak ülünk rajta és nézzük ahogy füstöl a gyújtózsinór, de nem nézünk hátra, hátha nem is a mi puskaporos hordónké az a zsinór. Pedig de. Következmények beláthatatlanok? Azok. Szélsõjöbb (állítólagos) párt van hatalmon? Sajnos nem. Igazából szélsõjobbos párt még nincs is a kínálatban, egy olyan igazi, nyíltan hungarista párthoz képest ami van azok csak ipari tanulók.

qqriq64 4903 2011. május 2. 22:02   Válasz erre: 4900
Igen hallottam róla. SZÉGYEN.

kawa70 4902 2011. május 2. 21:58   Válasz erre: 4900
És ez lassan igaz lesz mindenre, ami az országban történik majd.

kawa70 4901 2011. május 2. 21:58   Válasz erre: 4899
Szerintem ha minden így marad, és "nem történik semmi, annak is beláthatatlan következményei lesznek - a jövõre nézve mindenképp......
Ettõl jobban elkúrni valamit, mint amit a mostaniak tesznek, ezt nehezen tudná ûberelni bármelyik párt - az eszdéeszt (lmp?) kivéve.

desiderus 4900 2011. május 2. 21:48  
Biztosan hallottatok már a "lex Esztergom" néven elhíresült törvényrõl...amit lázárlézerjancsi nyújtott be az utolsó pillanatban az alkotmánymódosításhoz.
Lényege, hogy a jövõben mûködésképtelenné válik egy önkormányzat, akkor vagy a megyei vagy a fõvárosi közgyûlés veszi át az irányítást.
Esztergomban ugyanez történt, a független polgármestert ellehetetleníti a fidesznyik többség.
Mert a hülye esztergomi pógár leszavazza ugyan a debil Meggyest, de a hiénáit beülteti a városházára...
Csak azt nem értem, hogy a polgármester asszony miért nem fordul Brüsszelhez ?
Mert ez már a kommunista hatalom centralizáció másolása és a demokrácia lehúgyozása, amit mûvelnek...olyanok fognak dönteni a városról, akiknek közük nincs hozzá.

desiderus 4899 2011. május 2. 21:41   Válasz erre: 4894
Én meg azt gondolom, hogy nem fog történni semmi.
Majd 2014-ben elmegyünk szavazni és az alábbi fog történni :
1. a sok távolmaradó miatt érvénytelen lesz a szavazás és a második fordulóban már csekély szavazat is elég lesz ezeknek a retardáltaknak
2. szélsõjobboldali párt gyõz, aminek beláthatatlan következményei lesznek....

Gyík67 4898 2011. május 2. 20:56   Válasz erre: 4894
"Nem csak én gondolom így? :" ...

Bizony, hogy bizony ... Nem csak Te ... :(

qqriq64 4897 2011. május 2. 20:54   Válasz erre: 4894
Sajnos jól látod nagyon sodródunk valami olyan felé.
Nézem a híradót és szinte mást se látok csak romák által elkövetett bûntényeket.
Folyamatosan adják alájuk a lovat mindig áldozatnak vannak beállítva a lakosság meg szenved tõlük.

Olívia 4896 2011. május 2. 20:20   Válasz erre: 4893
Azt is elmondta, hogy szamárságot "CSAK" A FOCIBAN KÖVET EL!

A szerénység a legfõbb erénye!!!:-((

Pegaso650 4895 2011. május 2. 20:18   Válasz erre: 4892
Szerintem igen

kawa70 4894 2011. május 2. 19:20  
Nem csak én gondolom így? :

A polgárháború elõkészítés végsõ stációja Gyöngyöspata?

Nehéz szívvel írtam le a fenti címet, de ahogy a cigány jogvédõnek titulált megélhetési politikusokat nézem és hallgatom, sajnos nincs túlzás a kérdésben. 2004-ben már a szlovák állam is szembe került egy hasonló polgárháború veszélyével, de nekik nem olyan politikai osztályuk volt/van, mint nekünk.
Két héttel Pintér kinevezése után nem történt semmi. Sõt, eltelt egy egész év, s ma már a reális statisztika szerint naponta történnek a védtelen - fõleg idõs és tanyán vagy falvakban élõ - emberek elleni brutális rablótámadás, erõszak.

kawa70 4893 2011. május 2. 19:18  
Orbán: nagy siker az elmúlt egy év
MTI - ZIPP 2011. május 1.

Nagy sikerként értékeli az elmúlt egy évet a miniszterelnök, mert - mint fogalmazott - Magyarország nem zuhant a szakadékba, ellentétben Görögországgal, Írországgal vagy Portugáliával. Orbán Viktor ezt a TV2 vasárnap sugározott, Frizbi címû mûsorában mondta, ahol arról is beszélt, "szamárságnak" tartja az elõre hozott országgyûlési választásokról szóló híreket.

eröt 4892 2011. május 2. 19:11   Válasz erre: 4869
Tonkin öböl incidens,Vietnam.Erre gondolsz?

klimas 4891 2011. május 2. 19:10   Válasz erre: 4890
Ha ez tényleg igaz, kiváncsi lennék a kórházi számlára....
Azért vasúti kocsira nem kisfiús huncutság miatt másznak fel.....

klimas 4889 2011. május 2. 18:40   Válasz erre: 4887
És itt a magyarázat:
Gyöngyöspatán a romák és nem romák közötti konfliktus kezdete ez év március 6-ra nyúlik vissza, amikor a Jobbik demonstrációt tartott a „cigánybûnözés” ellen, és ezzel egy idõben közel három hétig a Szebb Jövõért Polgárõr Egyesület tagjai járõröztek. Távozásuk után Eszes Tamás, a Véderõ szervezet ideiglenes megbízott parancsnoka vásárolt telket a település határában, és április 22-24. között kiképzõtábort szervezett nemzeti érzelmû embereknek. Még a toborzás napján nyolc embert, köztük Eszest õrizetbe vette a rendõrség. A bíróság elõtt a rendõrség képviselõje azzal érvelt, hogy a vádlottak a roma kisebbség lakhelyének közelében, demonstratív, provokatív módon, egységesnek látszó egyenruhában jelentek meg. Ezzel kirívóan közösségellenesen félelmet keltettek a helyiekben, amivel megvalósították a garázdaság szabálysértését. A bíróság végül megszüntette a szervezet tagjai ellen irányuló eljárást, ami nem jogerõs, mert a rendõrség fellebbezett.

Forrás :http://hvg.hu/itthon/20110502_torvenymodositas_bunteto_torvenykonyv

Na mármost! Ha netán mi mint egyszerû motorosok, véletlen folytán egyforma FEKETE motorosruhában éppen egy "fertõzõtt" településen áthajtunk, akkor mi megvalósíthatjuk az említett tényállást. Ha netán ezt egy állampolgárnak nevezett selejtes biológiai halmaz rossznéven veszi, akkor készülhetünk a kóterbe?????

...

qqriq64 4888 2011. május 2. 18:40   Válasz erre: 4887
A gumijogszabályok iskolapéldája. A hatalom kénye kedve szerint mindenre rá lehet húzni.
A legérdekesebb benne " lakosság egyes csoportjaihoz való tartozása miatt közösségellenes magatartással riadalmat kelt" passzus.
Ha az egyes csoportokat bûnözõi csoportokkal behelyettesítjük akkor azt jelenti hogy ha kirabolnak levernek meglopnak akkor kussoljál mert téged csuknak le.

klimas 4887 2011. május 2. 18:28  
Emberek ! megszületett az új ige :
" Ennek lényege, hogy egyrészt 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetné azt, aki valamely vélt vagy valós nemzeti, etnikai, faji, vallási vagy a lakosság egyes csoportjaihoz való tartozása miatt közösségellenes magatartással riadalmat kelt. Másrészt 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel járna, ha valaki a közrend, közbiztonság fenntartására irányuló, vagy annak látszatát keltõ tevékenységet szervez" :

Akkor én már most félek a "büszkeség napja" címû förmedvénytõl, mert félek attól hogy mit fognak látni a kisgyermekek, a heteroszexuális neveltetésû embertársaim!!!!

bigyula 4886 2011. május 2. 18:26   Válasz erre: 4884
Nem volt rajta "Füstszûrõs sapka". Néha sajnálom, hogy nem az iszlám törvényei szerint ítélkezünk.(Szemet-szemért)

klimas 4885 2011. május 2. 18:14   Válasz erre: 4884
Nem adta oda a mobilját és vagy 120 forintot.....

Pegaso650 4884 2011. május 2. 17:59  
Szerencsétlen vajon milyen bûnt követhetett el ehhez: http://index.hu/bulvar/2011/05/02/felgyujtottak_egy_fiut_szolnokon/

klimas 4883 2011. május 2. 17:09   Válasz erre: 4880
Vazze ! Kiürülne a parlament!!
A schiffernek volt ma egy jó dumája, az esztergomi fõg....it i soda kéne tenni a takonygyurcsán mellé. Na ezzel egyetértek!

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114