Page | 15149 | 2012. október 12. 21:08 | Válasz erre: 15143 |
Kezd nagyon unalmas lenni a dumátok. Oldit trollozzátok, a Bogár Lászlót idiótázzátok, amikor az a mocsok hummeres elgázolta azt a szerencsétlen rendõrt a büdöslábú prolinak,(qqriq) meg a másik lúzernek (desiderus) azonnal az volt a reakciója, hogy biztos majd az orbán jó pénzért kiadja. Lenne egy fogadásom: ha kap legalább 15 évet, akkor megkérném ezt a két "urat", hogy 15 évig fogják be a pofájukat! Oldit valamennyire ismerem. Dolgozik, próbál megélni szereti a hazáját és sok barátja van. Nem kérkedik mint a proli, hogy hetente mennyit keres és mióta ilyen jó a fizetése 10 kilót hízott:))) Na ez az igazi szar. |
Oldi | 15148 | 2012. október 12. 19:49 | Válasz erre: 15143 |
Téged viszont nem fenyeget ez a veszély, nem mocskolnám be magam...
|
parabellum | 15147 | 2012. október 12. 19:28 | Válasz erre: 15103 |
Tudom mi a jól végzett munka öröme.Ezért csinálom.Nekem még itt is megy.(Amúgy:a pénz)
|
parabellum | 15146 | 2012. október 12. 19:12 | Válasz erre: 15087 |
Most már értem.A közgép zéerté gyors,pontos,olcsó.De nem haver az istennek se.
|
parabellum | 15145 | 2012. október 12. 19:06 | Válasz erre: 15080 |
�Monnyuk az ájrót én se vezetném be,Bár nem a mussolinin múlik úgyse.Nem tudtuk teljesíteni a feltételeket.Eddig.És eztán se.
|
tsanyi | 15144 | 2012. október 12. 18:47 |
"Az iskolából hazafelé tartó 14 éves kislányt tálib fegyveresek támadták meg, mert blogot írt arról, milyen az élet a tálib megszállás alatt álló Szvat-völgyben. A blogján kiállt a nõk taníttatása mellett, és bírálta a tálibokat." : http://index.hu/kulfold/2012/10/12/letartoztattak_a_fejbelott_kislany_tamadoit/ ....milyen bátrak....nyilván ijesztõ volt szegény kislány, hogy több fegyveres kellett hozzá, hogy fejbelõjék........milrt nem a fegyveres amerikaiak ellen mennek?......ja, azok visszalõnek.....egy gyereket lelõni?.....ettõl majd jó lesz a megítélésük vagy nagyobb tisztelet lesz irányukban?.......honnan ismerõs ez?... |
TomRed | 15143 | 2012. október 12. 18:47 | Válasz erre: 15142 |
Sanyi a trollkodás nem azon múlik, hogy ismered-e vagy sem, hanem: "A reaktív troll ezzel szemben nem provokál, hanem keres magának egy megfelelõ célpontot, és õt támadja szavai, érvei kiforgatásával, vagy személyeskedéssel." Ez az alak már nem egyszer sértegette érvelés helyett az itt kommentelõket, tehát a definíció illik rá. |
tsanyi | 15142 | 2012. október 12. 18:35 | Válasz erre: 15141 |
Én nem trolloznék le senkit itt mivel aki ide ír az mind utolérhetõ sõt többnyire ismerjük is egymást.......mindannyiunknak van egy meggyõzõdése vagy nincs(mint nekem) és véleménye(az van nekem is) amit próbál védeni ki így ki úgy.....a hívõknél ez a taktika amit idéztél, de nem trollként hanem meggyõzõdésbõl és hát ahogy Taro is megjegyezte a hite miatt még a szemmel látható dolgokat is képes olyannak beállítani mintha nem létezne.....
|
TomRed | 15141 | 2012. október 12. 18:26 | Válasz erre: 15140 |
Ne etesd a trollt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet) "A reaktív troll ezzel szemben nem provokál, hanem keres magának egy megfelelõ célpontot, és õt támadja szavai, érvei kiforgatásával, vagy személyeskedéssel." "A felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal egy adott fórumon csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” õket, azaz akkurátusan ignorálja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT)" |
oregordog | 15140 | 2012. október 12. 18:17 | Válasz erre: 15134 |
Csepel önkormányzat hivatalos honlapja neked nem elég hiteles? Hol itt a hülye, átlátszó provokáció?
|
Taro | 15139 | 2012. október 12. 17:56 | Válasz erre: 15132 |
Senki nem állította, hogy 2010-ig minden rendben volt. Sõt! Már 2007-re leállt a gazdaság növekedése és gyakorlatilag az MSZP érdeke volt a kormányzatnak fontos, nem az országé (és ebbõl következõen rengeteg baj). Én úgy gondolom, hogy 2010 óta sajnos a nagy szarból, sikerült még nagyobb szart csinálni és sajnos ezt mutatja minden létezõ gazdasági adat is (elõre elmondta minden közgazdász, hogy az 1 kulcsos ebben a helyzetben a legrosszabb megoldás, de lehetne sorolni a magánszerzõdésekbe piszkálást, az unortodoxia minden lépését). Neked azért nem lehet bizonyítani, mert nem értesz a makroökonómiához. Így könnyedén lesöpröd az érveket, melyek évszázados közgazdasági törvényeket említenek, hiszen a hited miatt inkább hiszel az unortodoxiában. Az "idegenszívû vezetésû finánctõke" és a köré épített összeesküvés elméleted jól mutatja ezt. Azon kívül, hogy a tõke soha nem nemzeti, így soha nem lehet idegenszívû sem. A tõke (pláne a finánctõke :-)) mindig, minden esetben a tõkéért van. A tündérmese véget ért. Már unortodoxia is recesszióról beszél és hidd el, akárkire fogják, bizony a kormány felelõssége, hogy hogyan birkózik meg a feladattal ( az nem megbirkózás, hogy felsoroljuk, hogy ki más miatt nem sikerül a célunk. A megbirkózás az, hogy megoldjuk a feladatot, majd fényezzük magunkat, hogy micsoda nehézségek ellenére sikerült.) |
tsanyi | 15138 | 2012. október 12. 16:11 | Válasz erre: 15137 |
Ma a vezér már másra keni a csokrát.....mivel az imf kijelentette, hogy nem várja el azokat a nemmegszorításokat amikkel a vezér riogatott(tényleg, ha õ teszi az uszítást akkor az jó ha más akkor hazaárulás?) a maga sajátos igazmondó módján....tehát mivel az imf már nem lehet hibás úgy akkor most az eu várja el tõlünk ezt a csokrot....és ha véletlenül az eu is megcáfolja ezt akkor ki lesz a hibás?
|
tsanyi | 15137 | 2012. október 12. 15:39 | Válasz erre: 15132 |
"Ti azt állítjátok, hogy az a gazdasági szar, amiben Magyarországon én is nyakig ülök, a regnáló kormány bûne, hozzá nem értése, miatt ér nyakig. Ti ezt hitelt érdemlõen nem tudjátok bizonyítani. " Öööö, ha én úgy érzem, hogy rosszabbul élek mint két éve és azt leírom az baj?.....a számok mint pl. amennyivel többe kerül nekünk a vezér által felvett hitelek tömkelege a pénzpiacról mint ha ugyanezt az imf-tõl kapná?(persze ezt sem a zemberek fizetik meg).......na meg amiket itt eddig idézgettünk szinte naponta mint gazdasági hírek?.....jelenleg Te nem tudod hitelt érdemlõen bizonyítani az ellenkezõjét illetve segítek, most a vezér nemmegszorító csokra után a cds felár nagyon lecsökkent ami miatt a piacról olcsóbban tudunk hitelt kapni......varga rögtön bejelentette ma, hogy ha nem változik valami akkor nem is kell az imf hitel.....ez már nem is egyszemélyes pávatánc hanem egy pávakommandó.....:))).... ....tényleg, ha nem kell az imf hitel és úgy néz ki fel sem vesszük.......akkor miért kell a vezér nemmegszorító csokrát az imf hitel miatt bevezetni?.....nem érteni, tényleg képezni kéne magam unortodoxiából...:))) |
ZRXRUDI | 15136 | 2012. október 12. 11:28 |
Merkel asszony megdicsérte a magyarokat, a magyar kormányt eddigi tevékenységéért(Viktor szerint)! Nincs itt semmi baj! |
qqriq64 | 15135 | 2012. október 12. 11:12 | Válasz erre: 15134 |
Mitöl is provokáció ez? Nem egy blognak tünik.
|
Oldi | 15134 | 2012. október 12. 11:06 | Válasz erre: 15133 |
Nem értelek, ez a hülye, átlátszó provokáció Téged, aki ezt idézi, is minõsíti. Az összes többit meg nem érdekli, akkor minek? |
oregordog | 15133 | 2012. október 12. 09:53 |
Azért ez már kicsit sok. Hívõk: térdre, imához! http://csepel.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:aldoima&catid=1:helyi-hirek |
Oldi | 15132 | 2012. október 12. 00:33 | Válasz erre: 15125 |
Ha szalonképes lesz a stílusod, az enyém biztosan az marad.... A bírálás és a rágalmazás becsületsértés nem hasonló fogalmak. Ti azt állítjátok, hogy az a gazdasági szar, amiben Magyarországon én is nyakig ülök, a regnáló kormány bûne, hozzá nem értése, miatt ér nyakig. Ti ezt hitelt érdemlõen nem tudjátok bizonyítani. Én pedig azt állítom, hogy mindez egy általános pénzügyi válság és különösen Magyarország gyarmatosításának, pénzügyi ellehetetlenítésének következménye. Hogy "jobboldali" kormányunk van, az igaz, hogy erre még rátesz egy lapáttal... Ezt lehetõvé igenis a tárgyszerûen bizonyított és a "baloldal" által létrehozott iszonyú mértékû államadósság teszi. Erre közvetett bizonyíték azok az államok, amelyeket szintén tönkretett, vagy erre tesz kísérletet a kimondom, igenis idegenszívû vezetésû finánctõke. (Spanyolország a görögök stb... Gondolom, náluk nem a FIDESZ kormányoz...-. De szarabbul élnek az olaszok, a németek, sõt a svédek is... Gyakorlatilag mindenki Európában. Persze ez relatív, ha egy svájcinak nagyon rosszul megy, azt még egy osztrák is elfogadná, nemhogy mi... Magyarország az én életem folyamán talán, ha egy 5 évet, ha volt egyáltalán független, a "rendszerváltást" követõ ca. öt évre gondolok. Se elõtte se utána... Ez azért megmagyaráz dolgokat, annak, aki nem abszolútan elvakult hívõ.... És az a kormány, amely olykor sikeresen, olykor kudarcokkal, de megpróbál a szar tetején maradni, és egy kicsit a mi nemzeti érdekeinket képviselni, a jelenlegi választékot ismerve, az én kormányom. |
tsanyi | 15131 | 2012. október 11. 23:31 | Válasz erre: 15126 |
Kösz, hátha kimûvelõdöm majd pár év múlva......addig is ez van..:))
|
desiderus | 15130 | 2012. október 11. 21:15 | Válasz erre: 15129 |
Taro és Tomred igen magasröptûen és felsõfokú közgazdasági végzettségénél fogva kellõ rálátással vesézi ki a hibákat...de ugyanúgy megkapják õk is a magukét, mert egy fidesz fant érvekkel meggyõzni lehetetlenség. Egyszerû emberként hiába mondom, hogy az Európában egyedülállóan magas infláció, az egykulcsos adórendszer, az ÁFA emelése (és tervezett emelése ), az ország nemzetközi megítélése stbstbstb nem jó irányba mutat és a saját bõrömön tapasztalom a csökkenõ vásárlóerõvel kapcsolatban, ezeket még belinkelni sem kell...de hiába Mariska és Juliska nénik vagyunk akik beordibálunk a partvonalról....az ilyen hozzáállással (hozzánemértõknek kuss) vajon lett volna 1848 vagy 1956 ? Ez a személyeskedéssel és pici lenézéssel a kevésbé iskolázottak irányába vegyesen olybá kezd hasonlítani mint amikor anno az MSZMP-t szapultam és a párttitkár kiokosított arról, hogy ez a párt rendelkezik azzal a tudással, történelmi tapasztalattal ami egyedüli vezetõvé teszi az ország élén. Most olyan déja vu érzésem van...... |
qqriq64 | 15129 | 2012. október 11. 20:59 | Válasz erre: 15127 |
Tudod mi egyszerû emberek jól elvagyunk itt az üres fecsegéssel. Csak azt nem értem hogy miért szúrja a szemét ez tanult embereknek? A sas nem kapkod legyek után. |
klimas | 15128 | 2012. október 11. 20:56 | Válasz erre: 15125 |
A cáfolatok helyett megkapod a személyeskedést! Ennyire fussa .....
|
classic | 15127 | 2012. október 11. 20:54 |
és persze az egyiket az egyik a másikat megint egy másk érti....felkészültségtõl függõen. Ennyit pedig a hozzá nem értéshez.
|
classic | 15126 | 2012. október 11. 20:52 | Válasz erre: 15121 |
Az üres tartalom nélküli fecsegést semmilyenhez....az elgondolkodtató saját vélemény pedíg eleve úgy nyilvánul meg, hogy nem merül fel kétség a sulit illetõen. De sem az egyiket sem a másikat nem korlátoznám...hiszen van irodalmi klasszikus is meg ponyva is meg van gagyi vagy szándékosan degradáló irodalmi kritika is meg van a hozzáértõ kritikus kezébõl származó élvezetes írás is ami majdnem jobb mint a mû amit elemez.. Az egyiket ez a másikat meg az olvassa. Úgyhogy hajrá tsanyi.... |
desiderus | 15125 | 2012. október 11. 20:31 | Válasz erre: 15083 |
Én nem írtam rád jelzõket, úgyhogy a közeljövõben Te is tartózkodjál ettõl. A demokrácia egyik ismérve, hogy lehet az aktuális kormányt bírálni, fõleg, hogy regnálása alatt a nemzet nemhogy emelkedne, de még stagnálni sem stagnál, hanem mélyrepül, gazdasági és morális téren egyaránt. Lehetõség szerint várnánk a cáfolatokat de úgy tûnik, hiába. Köszönöm. |
Page | 15124 | 2012. október 11. 20:04 | Válasz erre: 15121 |
Nincs kötve semmilyen iskolai végzettséghez, sõt, még te is elférsz Juliska és Mariska néni mellé.
|
tsanyi | 15123 | 2012. október 11. 20:02 | Válasz erre: 15120 |
Ha én ettõl megsemmisülök és magamba fordulva elvonulok a világból attól még igaz amiket írok vagy sem?.....:)
|
tsanyi | 15122 | 2012. október 11. 20:00 | Válasz erre: 15120 |
Tényleg nem sok mindenhez értek...csak élek itt és látok, hallok mindenfélét....na meg tapasztalok a bõrömön......és errõl alakítok ki a magam egyszerû módján nagyon egyszerû véleményt....sajnálom, hogy ennyire egyszerû vagyok, én tehetek róla.....,de a vélemény még szabad....legalábbis ezt még nem cáfolták....és ha valahol mód van ár és olyan ismerõs vagy ismeretlen akivel errõl beszélni lehet akkor elmondom....nagyon unalmas lehet az olyan munkahely ahol nem lehet semmirül beszélni mert tiltják.....ja tényleg állítólag egy csomó ilyen melóhely van....
|
qqriq64 | 15121 | 2012. október 11. 19:55 | Válasz erre: 15120 |
Nocsak. Milyen iskolai végzettséghez kötnéd a véleménynyilvánítás szabadságát? Szar dolog mi hogy mostmár nem a kispadon beszéli meg Juliska és Mariska néni hogy mennyit drágult a tojás a piacon hanem van ez a fránya internet. Valahogy korlátozni kéne. Hogy ez még nem jutott senkinek az eszébe. |
classic | 15120 | 2012. október 11. 19:42 | Válasz erre: 15119 |
Õ nem kritikusként van itt. Ahhoz érteni kellene a dologhoz, benne kellett volna lennie, komoly elemzéseket kellet volna tennie egy politikai vagy gazdasági kérdében, értnie kellene még az összefüggéseket is de sajna nem. Õ csak egy önjelölt kibic a pálya szélérõl aki se pro se kontra nem tud semmit tenni mint megannyian pl én sem. De talán még is.... a saját dolgához mit szólnál?
|
qqriq64 | 15119 | 2012. október 11. 19:33 | Válasz erre: 15116 |
Tudod Sanyi... Nem az okokat kell megszünetni nem az országot kell élhetõvé tenni hanem a kritikusokat kel elhallgattatni. Régi bevált módszer. |
tsanyi | 15118 | 2012. október 11. 19:30 | Válasz erre: 15115 |
Ha bayert és tsait idézném és ájulnék el tõlük azt lehetne?...:)
|
tsanyi | 15116 | 2012. október 11. 19:30 | Válasz erre: 15115 |
Igen kopizok ha van mit és sajnos van mit.....na meg véleményezem ahogy a többiek is akit érdekel....akit nem az nem nézi.....és elég baj, hogy 2010 elõtt nem lehetett ha ma meg igen, engem nem zavarna cseppet sem ha eltûnne a topic....máshol amúgy sem politizálok:)
|
Page | 15115 | 2012. október 11. 19:24 | Válasz erre: 15114 |
Nem,nem. A Motorozz.hu-n 2010-ig nem lehetett. Mást sem tesztek, csak a ráérõ idõtökben mindenféle fizetett bloggerektõl zsindextõl kopiztok. |
tsanyi | 15114 | 2012. október 11. 19:18 | Válasz erre: 15112 |
Tiszteletre méltó.....aki nyugalmat szeret az nem olvassa...nem kötelezõ.....itt olyanokkal beszélgetünk akit ez is érdekel......vagy nem beszélgetünk, az oldal gazdája bármikor törölheti a topicot....az 50'-es években volt kötelezõ utoljára(illetve még 89-ig sem teljesen, de lassan felpuhult) csak vidám és felemelõ híreket írni és tilos volt a visszásságokra véleményt mondani.....az mondjuk nem demokrácia volt.....az kéne?....a vezér azt építi.....az meg véletlenül sem érdekel bármennyire is szeretnéd azt kihozni, hogy pénzért trollkodok itt, ha bárki is ezt gondolja, ezen rég túl vagyok....ne azt nézd ki mondja hanem, hogy igaz-e amit állít, ha nem igaz és érdekel a dolog cáfold....
|
classic | 15112 | 2012. október 11. 18:58 | Válasz erre: 15111 |
Hogy miért nem? Mert ami velem történt meg arról gondolnám, hogy közöm van hozzá és jogom megosztani másokkal, mert nincs lehetõségem az igazságtartalmát ellenõrizni bármilyen hírnek, álhírnek, részigazságnak, mert nem gondolom, hogy itt bármit is el tudok érni a felesleges uszítással, mert nem vagyok politikus, mert nem értek hozzá, mert nem akarok önjelölt észosztó lenni, mert nem akarom, hogy bárki is azt vonja le következtetésül, hogy megbízásból van idõm ennyit foglalkozni a médiák híreivel, mert ha igaz itt is hozzám hasonló egyszerû emberek vannak akik talán nyugalmat szeretnének nem pedig ezt ami tõled jön egy motoros oldaltól meg fõleg, mert megpróbálom a magam véleményét megfogalmazni és nem kell, hogy mások gondolatait kopizzam, folytassam? Vagy ebbõl is megérted. Hidd el nem vagyok egyedi eset....
|
tsanyi | 15111 | 2012. október 11. 17:04 | Válasz erre: 15109 |
"nem próbálom mszmp ellenes percenként felrakott, idézetekkel telített, f...ságokkal erontani " ...miért nem?....ha jogos akkor jogos.... |
tsanyi | 15110 | 2012. október 11. 17:03 | Válasz erre: 15109 |
Az lehet, de miért?....mert van....nem londonban vagyok....bár bértroll lennék, legalább megélnék belõle:))...ha visszanézel a kezdetekre láthatod, hogy nagyon nem csak a fideszt "utáltuk" hanem mindenkit aki ártott, a fidesz az utóbbi 2 év alatt érdemelte ezt ki......az ittlévõknek nem kötelezõ olvasni és uszulni..:))....örülök, hogy ennyire figyeled az idõbeosztásomat(jelenteni kell?), de sajnos néha vezetni kell és aludni sem árt....ez a személyeskedés nem igazán hat meg, érvelj az ellen amiket írok vagy linkelek...... ....tényleg, tegnap egy mûsorban néhány a napokban történt fidesz reagálást idéztek egymás után amit különbözõ helyzetekben tettek....érdekes volt ahogy ezt nézve úgy tûnt(amire rá is akartak világítani) mintha kezdenének szétesni.....a blogokon a kommenteknél is ez látszik.....mintha utasítás lenne rá...... |
classic | 15109 | 2012. október 11. 16:33 | Válasz erre: 15107 |
Tsanyi...a negatív közhangulatot te gerjeszted itt nem kis erõkkel. Olvass engem...látod én nem "szakérteni" és "útálkozni "járok ide. Pedig nem vagyok Londonban...még is próbálom a magam által befolyásolható dolgokat jól megoldani itthon és ha sikerül örülök de ha nem akkor sem irogatok és nem próbálom mszmp ellenes percenként felrakott, idézetekkel telített, f...ságokkal erontani és fõleg felúszítani az itt lévõket. Persze ha ez a dolgod úgy rendben. E fölé ha lehet ne írj 15 kommentet mint ahogy szoktál....várj egy napot vagy egy felet, hogy valyon ír-e rá ugyanannyit rajtad kívül valaki. mert tudod (hogy ne tudnád hiszen te írtad egyszer, hogy így csinálják) itt a neten így lehet egy nem kívánatos véleményt elhallgattatni és te alkalmazod is itt szinte mindíg. Nem is értettem, hogy 9 óra 15-tõl hogyan hagyhattad 13 óra 52-ig folyni a dolgot...nélküled. |
Bubó Doki | 15108 | 2012. október 11. 16:18 |
„Mondjuk elsõ lépesben fellõhetnék a teljes magyar politikai elitet a Napba, aztán a következõ választás után azt a garnitúrát is. A harmadik adagnak adnék hat hónap próbaidõt.” Idézet a netrõl......milyen igaza van! |
tsanyi | 15107 | 2012. október 11. 15:54 | Válasz erre: 15099 |
Ehhez még annyit, hogy 2010-ben nem ezt vártuk az elsõ vezérkomány alatti történésekre alapozva, akkoriban még a fidesz sem ölte meg azokat akik nem értettek vele egyet sõt jobban lehetett alattuk élni mint az azt követõek alatt......tehát ugyan az õ embereik kerültek mindenhová, de legalább tényleg magyarokat kezdtek alkalmazni mindenhol...... ....ha most teszem azt a közgép vagy bármelyik fideszes cég elkezdené visszaforgatni a megkapott pénzeket és egyre több munkahelyet teremtenének és magyar alvállalkozókat alkalmaznának akkor nem lenne semmi baj, de úgy tûnik, hogy ehelyett az összes pénzt amit csak el tudnak tenni inkább eltüntetik pedig még vissza is fordíthatnák ezzel a jelenlegi közhangulatot..... |
qqriq64 | 15106 | 2012. október 11. 14:29 | Válasz erre: 15104 |
Teee itt még a börtön is jobb:))))) Az angolok meg nem adnak ki. Ez nem orbánisztán:)))))))) |
qqriq64 | 15105 | 2012. október 11. 14:26 | Válasz erre: 15104 |
Szegény gyereket a keresztanyja gyötörte a házi feladattal mert néha azt is adbak de csak hérvégére. Namost tudni kell hogy a fiam kiváló tabuló és szorgalmas de csak az iskolában. Otthon három mondat házifeladat az egy délután. Tanítani lehetne azt a nyüglödést amit csinál.:))))))
|
tsanyi | 15104 | 2012. október 11. 14:19 | Válasz erre: 15103 |
Héló, nem azt mondtad, hogy börtön jár azért ha a gyereket egyedül hagyod?.....akkor hol van amikor kettesben romantikázni mersz az asszonnyal?.....ilyet ne írj ide mert feljelentenek...:)))..ha más nem akkor majd én csak szolidaritásból, nehogy jobb legyen Neked mint nekünk...:))
|
qqriq64 | 15103 | 2012. október 11. 14:16 | Válasz erre: 15097 |
Teljesen egyetértek. A felsoroltak nagyrészét megtaláltam. ITT. Tudod mi a jól végzett munka öröme? Mikor este odajön a müvezetö és azt mondja hogy "Dzsanos very good job thank you very much" Meg amikor az eredetileg kézimunkának szánt munkát megcsinálom géppel és a melós csak csendesen annyit mond "good men" Ezek számítanak. Meg amikor vasárnap délután beülök a feleségemmel kettesben a Caffe Nero-ba és néhány forró csokoládé mellett beszélgetünk négy órát. |
tsanyi | 15102 | 2012. október 11. 14:14 | Válasz erre: 15088 |
Ha nem demokrácia akkor mi legyen?...pár ember akikkel találkozom valóban nem igényli a demokráciát(igaz a fideszt sem), de választ ha komolyra fordul a beszélgetés egyik sem tud adni ha felvetõdik az, hogy ha egy diktátor lenne és éppen õk szopóágra kerülnének akkor annak örülnének-e?...mert egy diktatúra csak addig jó a polgárnak amíg megél belõle, de hamar ellenséggé válik amikor valamelyik vezér szemet vet a vagyonára.....ezt látjuk most amikor a vezér állandóan új ellenségeket állít a nép elé(most pl. a tanárokat, hogy ne rendeljenek konyakot) ha annak valami jogos követelése lenne....na meg a karvalytõkés ájemef akinek nem engedünk abban amit nem is kért.....::::...hát ilyen egy diktatúra jelleme....érdemes tanulmányozni az ázsiai és más banánköztársaságok mûködését és azokban a polgárok életét mielõtt annyira el akarjuk tüntetni a demokráciát...szerintem...
|
tsanyi | 15101 | 2012. október 11. 14:08 | Válasz erre: 15091 |
Tegnap született egy ítélet ahol szijjártó nyert Jórival szemben mert Jóri feljelentette azt hiszem becsületsértésért(vagy valami hasonló) mert hazugnak minõsítette amit mondot és a bíróság arra való hivatkozással utasította el Jóri keresetét, hogy egy közszereplõnek többet kell elviselnie mint egy átlagpolgárnak így Jórinak kell az 500rugó költséget is megfizetni.......tehát ha neked igazad lenne és minket akik kritizáljuk a vezért és sleppjét akkor ugye az kettõs mérce lenne a javukra, de mivel a mygar bíróság független(?) így ez szóba sem kerülhet hisz õk közszereplõk így ezt el kell viselniük....:)))...pont úgy ahogy anno meg most a maszopszadeszgyúrcsánynak is a hasonló véleményeket....vagy a fidesz erkölcsbe az belefér ha mást szidunk csak õket nem?...
|
tsanyi | 15100 | 2012. október 11. 14:02 | Válasz erre: 15081 |
Az a baj, hogy nem csak helyettük kell magunkat szégyellni....bár lehet, hogy igazad van mert errõl már a hívek tehetnek, hogy eltûrik vagy pedig esetkeg áhítják is hisz a vezér diktatúrája nekik jó lesz(ma még ezt hiszik, de kásõbb õket is karabolja a vezérük) .......ugye a tegnapi bejelentése az elnöki rendszerrõl már teljesen világossá teszi mindenki számára, hogy diktatúrát épít és ezt készíti elõ ezekkel a beszédekkel, de érdekes, hogy ezt sem a magyar nemzetnek mondja el hanem a németeknek, mi van nem meri a "népe" szemébe vágni, hogy rabszolgának szán minket?
|
tsanyi | 15099 | 2012. október 11. 13:58 | Válasz erre: 15095 |
Nem mindegy melyik jut hatalomhoz....ezt a fidesz borította fel azzal amit most csinál.....eddig ha bárki hatalomra jutott akkor nyilván a sajátjainak adta a fõ hozzáférést bármihez(aljas mód ez is az igaz), de azok idáig alvállalkozóként alkalmazták a magyar válallkozói réteget ezzel megélhetést biztosítva nekik és alkalmazottaiknak.....ezt borítják most a teljes letámadással a mi pénzünkbõl, a mostani módi az az, hogy a haver elnyer mindent(mint eddig) csak már nem alkalmaz alvállalkozókat(esetleg pár csöves rokont egy kissé) hanem álami és eu-s(nem, nem leszünk gyarmat!) pénzekbõl bevásárolja a munkaeszközöket és tönkretéve minden alvállalkozót a saját alkalnmazásába kényszeríti õt és alkalmazittait sokkal rosszabb feltételekkel mint ahogy addig éltek.....és ezt mint írtam mi fizetjük az adónkból......
|
tsanyi | 15098 | 2012. október 11. 13:52 | Válasz erre: 15097 |
Itt, illetve aki még tud ide írni mert tudja fizetni a netet.....ez a réteg egyre szûkül......az emlékek persze maradnak, de amikor a gyereknek zsíroskenyér jut minden nap és legfeljebb hétvégén lesz 1 szelet hús nem annyira az jár az ember fejében, hogy de szép is volt a Nockalmon vagy a tengerpart 5 évvel ezelõtt....az egy rossz és homokba dugott fej politika ha nem veszük észre a körülöttünk zajló eseményeket és megpróbáljuk kizárni mert, hogy nekünk még fut valahogy akkor mindenki akinek nem az lúzer.....
|
classic | 15097 | 2012. október 11. 12:57 | Válasz erre: 15096 |
Itt mindenkinek vannak sikerei. Nézd csak meg a képeiket...kérdezz rá hol dolgoznak? Kérdezz rá voltak é szép helyeken? Hidd el mindenkinek vannak egyéni sikerei csak meg kell tanulni a kisebb sikert is értékelni és ami van annak örülni...mert az öröm már egy fél siker fõleg most. Meg hát végre el kellene attól is egy kicsit szakadni, hogy csak a materiális javakban mérhetõ a siker, az elért eredmény. Öröm az otthoni béke, a szép kert, a jól elvégzett munka, egy kis esti pöfögés anyával és a kedvenc mocival egy fagyiért, egy jó beszélgetés, sörözés a haverokkal. |
klimas | 15096 | 2012. október 11. 12:38 | Válasz erre: 15091 |
Ooooooooldi! Ne hisztizz légyszíves! Elhiszed, hogy szívesebben írna minegyõnk sikerekrõl?????? Vagy "dicsekednénk" , vazze , megint lecseréltem a vasat, vagy a ruhát vagy láttam frankó csizmát, beugrottam megvenni..... ha már motoros oldal vagyunk...... |
classic | 15095 | 2012. október 11. 12:36 | Válasz erre: 15094 |
De azt még mindig ne felejtsd el, hogy a vállalkozó áll a másik oldalon. És ha belegondolsz...ha négy évente lecserélik a "haverokat" elvileg mindegyik valamelyik potens csapat jut munkához. Hátha még jól is teszik a dolgukat akkor ez nem is baj...persze itt az a király akinek már mindegy ki van hatalmon mert bárhol meg van a kapcsolata (ez a jövõ). Itt valaki emlegette a "szent" német politikai demokráciát a Kohl úr példáján keresztül. Hát szerinted az alatt a több mint tíz év alatt egyetlen kormányzati projekthez nem kapcsolódhat korrupció? Ugyan már emberek...csak legfeljebb jól végezték a dolgukat és nem volt feljelentés. És még az is fontos, hogy a három szereplõbõl - politikus - -nyertes - -és vesztes cégbõl mindig csak egy szerint volt korrupció a lezajlott tenderben. Kitalálod, hogy mely szereplõ szerint kedves Lecso? Inkább P20-ast tuningolj, ne mérgelõdj olyan dolgokon amire nincs a szavazó fülkébõl sem ráhatásod, hidd el az nagyon megy neked (már ha te vagy az a "Lecso"). |
lecso | 15094 | 2012. október 11. 11:32 | Válasz erre: 15093 |
Mindegyik párt korrupt. És erre mi hatalmazzuk fel õket. Meg az únijó. Törvénybe foglalt joguk. Illetve nem, csak ez van, de nem tudunk mit csinálni. Dolgozni kell, még többet, és négyévente elmenni szavazni. Demokrácia van, azt meg kell védeni, ha beledöglünk is. Hát én már egy kicsit unom az A8-asokból megszorítók igyekezetét. |
qqriq64 | 15093 | 2012. október 11. 11:25 | Válasz erre: 15087 |
Én ezt értem és még egyet is értenék DE. Az elözö kormányt a jobboldal folyamatosan ekézte gyilkolta a korrupció miatt. Jogosan. Na de miért is baj ha most a baloldal is ezt teszi? Hirtelen nagyon sértödékenyek lettek a jobboldali kartársak. |
classic | 15092 | 2012. október 11. 11:06 | Válasz erre: 15090 |
�Sajnálom Lecso ez nem megy máshogy sehol sem a világon.... és igen....benne van a korrupció lehetõsége de. Az meg nem megy uraim, hogy ha a fidesz pályáztat akkor korrupció ha meg más akkor nem az. Sajnos a vállalkozók erre rá is játszanak a saját vállalkozásuk fennmaradása érdekében és ezért én nem is törnék pálcát felettük. Hiszen egy nagy vállalkozás elemi érdeke a fennmaradás, a termelés, a felsõ vezetés és a dolgozók érdekében is. A pénz keresésben, a munkában, egy cél elérése érdekében pedig NINCS demokrácia. Nekem nincs a vállalkozói nyomulással bajom, még egyszer mondom. Én is nyomulnék ha akkora vállalkozásom lenne, hogy esélyem lenne egy beszállítói munka vagy egy pályázati kiírás elnyerésére. És ha nem megy máshogy meg lenne is mibõl oda adnám én is a kest ahová kell oldaltól függetlenül. Ébresztõ.... Az el nem végzett, vagy szarul, vagy feleslegesen elvégzett (6-os úti alagutak, metró stb pl) munkáért kifizetett pénzekkel viszont van bajom. |
Oldi | 15091 | 2012. október 11. 10:30 |
Ti itt évek óta, szarházisztok, majomnak, szemétnek, féregnek, stb. neveztek embereket. Becsületsértéseket, rágalmazások özönét köpköditek olyan emberekre, akik nem tudnak védekezni, mert egyszerûen nincsenek jelen. Ha tudnának, vagy akarnának a gatyátokból is kiperelhetnének. Szidjátok a jelenlegi rendszert, a demokráciát, pedig a közelmúltban még ilyen témájú topikot sem nyithattatok... Mindez természetesen titeket minõsít. Sokszor elhatároztam, hogy nem süllyedek le erre a szintre, nem reagálok semmi provokatív jellegû marhaságra, ezt nem mindig tudom sajnos betartani, de igyekezni fogok. Nektek további jó mulatást. |
lecso | 15090 | 2012. október 11. 09:46 | Válasz erre: 15089 |
Makovecz Imre, nemrég elhunyt építész (aki nálam az elsõ, minden magyar közt, és az is marad holtában is ) véleménye: „Soha nem pályáztam semmire, mert a pályázat maga a kontraszelekció. A mindenfajta elvárásnak való megfelelés pedig már a ringyó kategória.” |
lecso | 15089 | 2012. október 11. 09:32 | Válasz erre: 15087 |
Mert ugye a pályáztatás a gyõzzön a jobbik elv megkérdõjelezhetetlen, tiszta, tökéletes megvalósulása. Mert akkor tapsoljunk, csak így tovább. |
lecso | 15088 | 2012. október 11. 09:28 | Válasz erre: 15081 |
Letértünk a demokrácia útjáról... ja. Vastagon szilikonozzák be a demokráciájukat, és helyezzék fel maguknak. Csakhogy legyen a polgári, konzervatív hsz. mellé egy radikális is. |
classic | 15087 | 2012. október 11. 09:15 |
Egyet azért tegyünk tisztába urak...nincs a világon olyan állami megbízás, kormányzati beruházás amit maga a kormány valósít meg. Minden feladatot (majdnem) a világon mindenhol kiadnak cégeknek pályáztatásos vagy direkt megbízásos technikával. Ezek után az a cég aki megkapta már azonnal haver....oldaltól függetlenül. De egy maszek cég is ha teheti "haverral" dolgoztat. A felelõsség nem ott van, hogy a kormány ismeri-e a jelentkezõ vállalkozót, hiszen ha tehetitek ti sem viszitek a motort javítani ismeretlenhez, hanem ott a felelõsség, hogy hogyan van elvégezve (kontroll) és hogy jók-e a határidõk meg a minõség, merthogy ez a legfontosabb. Tehát "nagy okosan" ilyen témakörben ne irkáljatok hanem a fentebb leírtakba gondoljatok bele.
|
TomRed | 15085 | 2012. október 11. 01:23 | Válasz erre: 15083 |
"Vadász és medve" http://lmgtfy.com/?q=vad%C3%A1sz+%C3%A9s+medve Te is ezért jársz ide? |
Oldi | 15083 | 2012. október 10. 23:39 | Válasz erre: 15081 |
Én meg a hozzád hasonló szarháziak helyett is, úgyhogy egál...
|
frici105 | 15082 | 2012. október 10. 22:36 |
Diktátornak ismét kell a sok ember a békemenetbe, mindenáron... http://www.erdely.ma/turizmus.php?id=128258&cim=hataron_tuli_iskolasok_unnepelnek_majd_magyarorszagon |
desiderus | 15081 | 2012. október 10. 22:05 |
Basszus....ilyenkor szégyellem magam a szarházi Fidesz kormány helyett is.... http://www.origo.hu/nagyvilag/20121010-magyarorszag-az-eubovites-rossz-peldaja.html |
desiderus | 15080 | 2012. október 10. 22:02 |
Viktorka eme megnyilvánulása elõrevetíti egy késõbbi elnöki (egyszemélyi diktatórikus ) kormányzás lehetõségét. Lásd Kadhafi, Chavez, Idi Amin Dada stb. http://www.origo.hu/gazdasag/20121010-orban-felelotlenseg-bevezetni-az-eurot.html |
1Laciapu | 15077 | 2012. október 9. 18:59 |
Na, jó pár urambátyám cégnek, és hirtelen létrehozott cégeknek bõséges bevétele lesz ebbõl is. Ilyen pénztárgépet tuti nem lehet csak úgy forgalmazni, az adatátvitel is le lesz zsírozva, a feldolgozó szoftver is le van szerintem osztva. Hogy mibõl gondolom? Mintha már láttam volna valahol ilyet... Ez megint abból indul ki, hogy minden vállalkozó csaló. Ez részben igaz is, de megint az okozatot piszkálják, nem az okokat. Miért van megint olyan kényszerképzetem, hogy ez is csak színjáték egy réteg ismételt meggazdagodásához. Ez csak a felszín, ami hullámzik, de az igazi dolgok mélyebben történnek... Bakker, de gonosz vagyok... Megyek is gyónni... |
Bedouin | 15076 | 2012. október 9. 16:06 |
tsanyi | 15075 | 2012. október 9. 13:16 |
Mit lehet erre még mondani?....sok mindent, de azokat már számtalanszor elsorolták sokan sokfelé: http://vastagbor.blog.hu/2012/10/09/nem_engedunk_az_imf-nek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_09&utm_campaign=index "Ezek a hirdetések már egy olyan alternatív univerzumot kreáltak, amiben én már nem szeretnék részt venni. Kitalálták a kamu IMF-követéléseket, lebuktak, majd erre médiakampányt építenek? Hát erre tényleg nincsenek szavak." |
tsanyi | 15074 | 2012. október 9. 11:42 |
Ebben mondjuk igaza van a vezérnek: http://atv.hu/cikk/20121008_orban_viktor
|
tsanyi | 15073 | 2012. október 9. 11:38 | Válasz erre: 15072 |
Az az egész hót vicces volt....állítólag mikor megtudta pár fideszes képviselõ, hogy kósával fog vitázni karácsony kissé elsápadtak:)))
|
TomRed | 15072 | 2012. október 9. 11:25 |
http://magyarinfo.blog.hu/2012/10/04/kosa-karacsony_vita_a_regisztraciorol_onalazas "Lajos, a választási értesítõben mindenki megkapja az adatait, ezért nem kell bemenni a jegyzõhöz" "Lajos, nincs küszöb" |
TomRed | 15071 | 2012. október 9. 10:06 |
Ajándék hitel az EU-tól: http://hazaeshaladas.blog.hu/2012/10/06/megszoritas_hitelre "Valójában a kormány újabb hitelt vesz fel Brüsszeltõl. A gyorsított lehívást a jogszabály csak 2013 decemberéig teszi lehetõvé, és az imígyen átmenetileg megspórolt költségvetési kiadást a késõbbiekben vissza kell majd pótolnunk. 2014-2015-ben ezért az uniós fejlesztésekhez teljesítendõ állami társfinanszírozás az eddigi 15%-nál is magasabb lesz. Igaz, emiatt már egy másik kormány feje fog fájni." |
tsanyi | 15070 | 2012. október 9. 09:44 | Válasz erre: 15062 |
Mert még kivárunk, várjuk, hogy a nemzetrontó magyarellenes félázsiaiak menjenek el elõbb...mondjuk azerbajdzsánba....:))...mi úgy maradnánk ezen a földön európában..:)
|
desiderus | 15069 | 2012. október 8. 21:39 | Válasz erre: 15067 |
És kilenclyukú híd meg délibáb ? Mert délibáb van erre is...túl sok is....azt kergetjük immáron 22 éve.... |
TomRed | 15068 | 2012. október 8. 21:39 | Válasz erre: 15062 |
Na ja: http://velemenyvezer.blog.hu/2012/05/24/gyurcsany_utan_a_fidesz_uzeni_el_lehet_innen_menni „El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni, majd mi elleszünk a nyugdíjasokkal." Ez az emlékezetes mondat Gyurcsány Ferenc száját hagyta el 2006-ban, aki az Országos Érdekegyeztetõ Tanács ülésén többek között arra hivatkozva utasította vissza az adócsökkentést követelõ hangokat, hogy a bevételkiesést õ nem hajlandó a kiadási oldalon olyan lépésekkel kompenzálni, mint például a nyugdíjcsökkentés." "Vagyis bár a Fidesz a kommunikáció szintjén haza akarja hívni a külföldre költözött magyarokat, a valóságban a politikájával szintén, sõt még többeknek azt üzeni, hogy el lehet innen menni." Lehet erre is bûzölögni ide valamit... |
desiderus | 15066 | 2012. október 8. 21:29 | Válasz erre: 15064 |
D'Artagnan és a három kotsog..... :-)))))))) A Túró Rudi meg a mazsolás tejberizs meg smafu, mi ?!? :-)))))) |
TomRed | 15061 | 2012. október 8. 20:25 | Válasz erre: 15058 |
Ha itt élne Magyarországon biztos megszüntetnék a rokkant nyugdíját. Elküldenék pizzafutárnak...
|
Oldi | 15060 | 2012. október 8. 19:47 | Válasz erre: 15058 |
A faszi ca. annyi idõs, mint én, de azért nem példakép... Illetve mégis, de nem úgy... Szóval, mint a kedvenc kajám: lecsó. |
Bedouin | 15058 | 2012. október 8. 19:29 |
Ehhez mit szóltok? http://www.youtube.com/watch?v=TNKuesBVmYs&feature=player_embedded# |
TomRed | 15057 | 2012. október 8. 19:26 | Válasz erre: 15052 |
Tegnap motoroztam egy jót a Bõsi erõmûhöz: http://transalp.hu/_va/punbb/transalp/viewtopic.php?pid=8334#p8334 Este tízkor ennél azért a parányit hûvösebb volt. |
lecso | 15056 | 2012. október 8. 19:25 | Válasz erre: 15054 |
"A kamatszedés tilalmát nagyon fontos történelmi környezetbe helyezni, ugyanis az aranypénz korában nem volt mai értelemben vett infláció, így a kamat nem a pénzromlást ellensúlyozta, mint most, hanem csak tisztán haszon volt." Mocsok idõk. |
classic | 15055 | 2012. október 8. 17:21 | Válasz erre: 15050 |
Motorozunk.....minden nap..... kb 100km távot a munkahelyhez-vissza és az egyéb ügyek miatt....
|
tsanyi | 15054 | 2012. október 8. 15:27 |
Egy kis érdekesség röviden, hogy hogyan alakultak ki a bankok na meg a kamatszedés lehetõsége az elején.....és, hogy jó lenne egy iszlám bank? : http://kiszamolo.postr.hu/igy-mukodnek-az-iszlam-bankok
|
tsanyi | 15053 | 2012. október 8. 15:01 | Válasz erre: 15052 |
Mire gondolsz?....épp az a baj, hogy meleg van és nem esik....alig várom a havat és a mínuszokat!..:))): http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/chopper/tovabbi-ho-61832
|
genier | 15052 | 2012. október 8. 14:44 |
Csak a puháknak, mert a kemények normálisan beöltözve simán mennek... itt, Szentendrén 14 fok van, ideális motorosidõ... :-)))) |