28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
TISZAMOTO-s csapat
Következő oldal

szelekt 2542 2008. augusztus 20. 09:01  
Sziasztok.

Tibor a cipõre feltett kérdésed,úgy érzem ,
enyhén provokatív,és irónikus:):)

Az apáca vadászatot jelenleg hanyagolom,:):)

Sikerült tegnap este megismerkednem Kécske, 1.számú Búvárával,
aki rövid idõ alatt bevezetett a szakma rejtelmeibe,és emlitette,hogy gyönyörû több éves gyüjteménye van otthon ,amit ha akarok megtekinthetek,
(nem közöltem vele,hogy már nem sokáig,a szomszédok "bánatára":):)
ja,készült fotó is,de telefonnal,azt csak majd otthonról tudom felrakni,

Tibor a macskajaj gyógyitására vonatkozó tanácsod nem vált be számomra,mert a macska után a 'róka' is elõkerült:):):)

A thermál reméljük rendbe hoz,befekszem a "vizilovasba":):)

egyhengeresvmotor 2541 2008. augusztus 19. 21:40  
Preston!

Ez nem lehet más, csak R1 turis Berik cipõje! Ha nem az akkor én fizetek 2 sört!

preston1 2540 2008. augusztus 19. 20:15  
Nem olyan friss, de átmentünk románián! Egyenlõre nõi kézilabdában...

preston1 2539 2008. augusztus 19. 18:08  
Jó napot elvtársaim az úrban! Mi a helyzet Sándorom, hogy állunk kóbor apácával? Csabikám én nem haragszom, mondjuk amúgy se mentem volna. Na ki hord ilyen buzi cipõt? A nyertesnek fizetek két sört.

duke.uw.hu 2538 2008. augusztus 19. 12:08  
Elõször is bocsánatot kérek az érintettektõl hogy csak most szólok a hétvégi program módosításról de a beharangozott ausztriai Supermoto VB látogatás részemrõl nem motorral történik /egyéb okok miatt/.
Akiket cserben hagytam azoktól elnézést kérek.
Még egyszer Bocsánat!!!!
Ettõl függetlenül szíves figyelmébe ajánlom a többieknek is. Jó túra lehetõség érdekes program!
Grand Prix of Austria SUPERMOTO VB
23./24. August 2008
PS Racing Center Greinbach
"http://www.ps-racing.at/"
Bp-tõl-364km.
-duke-

keresztapi 2537 2008. augusztus 18. 21:12  
ja, ma beszéltem az Antikával!

szelekt 2536 2008. augusztus 18. 21:01   Válasz erre: 2535
Tibor,
tökéletesen,megelégedve távozott,sikerült mindent megcsinálni amit szerettünk volna,(képek dvd-re)

A parton most voltam szúnyog invázió,olyan vérmesek,hogy a farmer dzsekin is át döfött.
Halott minden.....

Keresztapi:
nem szervezett senki,szétszéledve vannak még a fiúk:(:(
Gyõr,Erdély,Stb

keresztapi 2535 2008. augusztus 18. 20:29  
terveztek-e túrát 20-ra?

preston1 2534 2008. augusztus 18. 19:42  
Szeva Sándor! Hogy sikerült a délutáni oktatás?

preston1 2533 2008. augusztus 18. 18:59  
Kösz.

szelekt 2532 2008. augusztus 18. 18:46  
"http://www.kuruc.info/main.asp"

preston1 2531 2008. augusztus 18. 17:31  
Úgy táncolnék veled...

preston1 2530 2008. augusztus 18. 17:23  
Jó napot kivánok. Kösz Sándor, hogy tudom a kurucokat megtalálni? Jó a vendéglõ, ott járunk el mellette, azt se tudtuk, hogy létezik. Na még pár kép:

szelekt 2529 2008. augusztus 18. 14:51  
Tibor egy szolgálati közlemény:

kurucz mûxik ujra,

és amirõl beszéltünk,ide elmenni egyszer:"http://www.v8vendeglo.hu/"

szelekt 2528 2008. augusztus 17. 22:11   Válasz erre: 2527
R1 nek van a tanyáján,csapjuk meg onnan,más ize lesz mintha a boltból vettük volna,ill.vennénk...

Ha ilyen háttér lenne,én is és gondolom sokan válalkoztak volna erre a motoros utra,

azért kemény volt a homok, meg a sár,ott majdnem fürdött a technológia cakkpakk

preston1 2527 2008. augusztus 17. 21:50  
A motoros film adta most az ötletet, Sándorom vágjunk le egy birkát, lesz neked Sándorom vacsora. Csak az a kérdés, honnan lopjunk birkát?

szelekt 2526 2008. augusztus 17. 21:28  
Tibikém szuper a kép sorozat,különösen az amikor R1 testvérünk kígyó mozgást mutat disco táncal ötvözve:):)
(talán némi magyarázatot kaptunk a kisujjon lévõ gyûrûre,és a pink szinû ingre:):)

Tibor,ha mégegyszer én kaját veszek a parton,vagy gáncsolj el,vagy egyszerüen röviden tömören csapj pofán,mert az biztos jobb lett volna mint a gyros.......

ahogy besátálunk ,az elsõ büfé jobbra.a játék butik mellett...

vettem gyros tálat,
sem saláta,
sem gyros hús,
sem csipõs,
egy kb félmaréknyi sültkrumpli
öntet nem volt...
száraz,ízetlen,kevés,....
én állat,meg becsomagoltattam,de jobb is,mert ott lett volna kiöntve ....
az egész kb 20dkg,= 900ft,
Hát...kibasztam a kukába,de inkább a gyerekhez kellett volna aki eladta,
na mindegy...

preston1 2524 2008. augusztus 17. 21:05  
Zárunk:

preston1 2523 2008. augusztus 17. 20:57  
Ezek se rosszak:

preston1 2522 2008. augusztus 17. 20:50  
Na még:

preston1 2521 2008. augusztus 17. 20:45  
Megyünk tovább:

preston1 2520 2008. augusztus 17. 20:39  
Pár kép:

szelekt 2519 2008. augusztus 17. 11:15  
Antika:

Jó utat kivánok,jó pihit.
Kellemes nyaralást.
néha irj,vagy hivj minket,mi lesz az internet függõséggel?,gondolom tudsz találni ott is net kávézót,néha irj.

sziasztok.

szelekt 2518 2008. augusztus 17. 10:54   Válasz erre: 2516
Tibor:

igen ott voltak,csak a jó minõség hamar elkelt,
de az üzemanyag fogyasztását utólag látván nem is nagyon sajnálom:):)
A másikról pedig csak annyit jegyeznék meg,hogy "Dupla" is 'sokalta a tömegét,magasságát, annak is az üzemanyag fogyasztását...:):)

szelekt 2517 2008. augusztus 17. 10:49   Válasz erre: 2514
Tibor:

Tegnap találkoztam Antikával a parton,néhány szót váltottunk.
,asztalfõn foglalt helyet,és ült mint .....a lakodalomba:):)

preston1 2516 2008. augusztus 17. 10:49  
Nem zörög haraszt... Sándorom hát az orosz túristacsoport a parton volt-e?

szelekt 2515 2008. augusztus 17. 10:46  
Nem én estem:O

Ahogy hallotam...

A hátsó bejáratnál érkezett,kicsit nagyobb tempót diktált a parton amikor megakart fordulni,és ráfutott az ott elhelyezkedõ kb 70cm mélyégû homokágyra, ami a röplapda pálya
területe,és ott kulturáltan elhelyezte a homokba a mocit,
Fizikum nem nagyon volt az elsüllyedt motrot kiszedni egyedül, ezért elment a "subi bárba" segitségért,de a két kb 40 kg ujdonsült ismerõseivel sem birta a homokból kiemelni...

végül az egyre növekvõ tömegbõl jöttek jókötésû emberek segiteni,azután a motoros megköszönve a seitséget,tempóssan távozott.........

A különbözõ hiresztelések ellenére,akkor sem én voltam.:)

preston1 2514 2008. augusztus 17. 10:42  
Szevasz Laci! Ezt utóbbi hozzászólásod tetszik. Hogy sikerült a tali?

antika 2513 2008. augusztus 17. 10:39  
Szevasztok!
Nem szabad csodálkozni,Szelektenél már annak lesz hírértéke,ha nem esik el.

preston1 2512 2008. augusztus 17. 10:34  
Jó napot kivánok. Sándorom neked szivesen énekelek máskor is, ha ilyen igényed van. Valóban jó volt a tarja, igaz R1 az elejét félig nyersre sütötte, a végét pedig szenesre, de igy volt az igazi. Tényleg elestél Sanyi? /megint?/

szelekt 2511 2008. augusztus 17. 10:08  
Jó reggelt kivánok.

Nem én estem el a parton, tegnap délután a homokban,csak a motor volt hasonló,
mindenféle szóbeszéd ellenére:):)

Antika:
köszönöm a halat és a pizzát,finom volt a pizza.a hal is.köszönöm szépen Jutditnak, te morogva,és megjeggyésekkel körítve elhoztad,neked is kössz:):)

,Mártika R1:

Nagyon szépen köszönöm a vacsit,igazán finom volt.
Jól éreztem magam,
kitünõ volt minden.
Üdvözlöm Józsit,és Lacit.
A sült tarja annyira jól fogta a "személyiségemet",hogy a parton a jócskán elfogyasztott sörrel nem tudtam "átalakitani" bár mennyit fogyasztottam,
de még az alattomosan támadó "homoki fehér rizling" az a 2x3dl,vagy 3x3 dl elfogyasztása után,hajnali 4 órakkor sem tudott bennem kárt tenni,csak a nyelvtudásom bõvült az arab nyelvvel(:):):)

Preston1:
:):) szépen énekelsz ezt ismét hallhattam,
köszönöm.:)

preston1 2510 2008. augusztus 16. 17:51  
...

antika 2509 2008. augusztus 16. 16:05  
Így is többet kaptatok mint amit érdemeltek...

preston1 2508 2008. augusztus 16. 14:54  
...

preston1 2507 2008. augusztus 16. 14:49  
...

preston1 2506 2008. augusztus 16. 14:42  
A mai napon az Antika féle füstölt hallal ismerkedhettünk meg, igen kiváló. Kár, hogy a füstölõben összement, igy csak keveset ettünk belõle Szelekttel... Esett az esõ is, bizzunk benne, hogy R1 megázott a repnapon. Este majd elázik. A magyar sportot is sikerült a dübörgõ gazdaság szintjére emelni, lesz még aranyunk?

antika 2505 2008. augusztus 16. 11:06  
Szevasztok!
Tibikém az én válaszom egyszerûbb,rövidebb
Biológiai fegyver:Panna
Amit írtál mind ráillik.

preston1 2504 2008. augusztus 16. 10:00  
Jó reggelt kivánok.

Biológiai fegyver
A biológiai fegyverek vírusok, baktériumok vagy más élõlények, illetve biológiai úton elõállított és biológiailag különösen aktív szerves vegyületek (pl. mérgek és pszichokémiai szerek), melyeket agresszió, vagy ezzel való fenyegetés céljából hoztak létre, vagy e célra alkalmaznak. Lehetséges felhasználásuk – vagy a felhasználással való fenyegetés – a bûnözés, a terrorizmus és a háborúk során.

Azért használnak világszerte ilyen, a vegyi fegyverek fogalmával jelentõsen átfedõ definíciót, nehogy a tudomány fejlõdésével kialakuljon e két kategória közti "mid-spectrum" fegyvertípus, melyet esetleg a nemzetközi szerzõdések (lásd alább) nem tiltanak.

Vannak ember elleni, illetve mezõgazdasági növény- és állatállományok elleni biofegyverek. Az elõbbieket háborús alkalmazásban tömegpusztító fegyvernek tekintik.

A biofegyverek egy része az áldozatok körében magas halálozási rátát okozó, halálos fegyver. Más részük nem halálos, ezek az áldozatok körében ideiglenes harcképtelenséget, betegséget, hallucinációt, tudatzavart stb. okoznak, de nem ölnek. Mivel azonban a hatás nagymértékben dózis-függõ, és a gyakorlatban a hatóanyag dózisa sosem mérhetõ gyógyszerészeti pontossággal, ezért e két kategória a katonai-politikai döntéshozók akarata ellenére is összemosódik.

A pontosság kedvéért...

szelekt 2503 2008. augusztus 16. 07:58  
Sziasztok.

Antika Mi a másik Biológiai fegyvered a mit a hegyoldalakon kell indítani?:):)
Az egyik a legendás "horkolásod", tudjuk,de ez ügyben összecsaphatunk:):)

antika 2502 2008. augusztus 16. 00:55  
A következõ alkalommal amikor rágyúrunk a Fogarasokra életbe lép itt is a zéró tolerancia,aki nincs az indulás helyszinén vagy berúgott vagy"megjött neki"vagy bármi,az ott marad....
Egyébként még játszom a gondolattal,hogy szeptember elején kimegyek egy hétvégére.(Meghívásos bulinak tervezem)Az illetéktelenek majd utólag megtudják.

keresztapi 2501 2008. augusztus 15. 21:23  
jó idõt a nyaralni indulóknak!!
Fogarasok..........hm, talán majd jövõre.

egyhengeresvmotor 2500 2008. augusztus 15. 20:40  
Jajj tényleg.Te most indulsz újra. A Fogarast ne hagyd ki, állítólag tök tuti hely. Akkor nem is tudnád utánam hozni a cuccokat. Vagy lennél olyan kedves és vissza fordulnál?Biológiai fegyveredet meg majd indítsd útnak a gyimesi hegyoldalakon.

antika 2499 2008. augusztus 15. 18:48  
Én tuti nem megyek mert szombaton osztálytalálkozó,vasárnap éjjel meg indulunk erdélybe úgyhogy napközben helyre kell állítanom a biológai egyensúlyt.

egyhengeresvmotor 2498 2008. augusztus 15. 18:01  
Köszönöm jótanácsaitokat és segítõ készségeteket, azt elfelejtettem említeni, hogy kb 2kor indulo, de úgylátom nem nagyom tüzelt fel senkit ez a dolog.

antika 2497 2008. augusztus 15. 17:13  
...De ha itthonmarad valami szólj és viszem...

preston1 2496 2008. augusztus 15. 17:03  
Kedves egyhengeres barátom! Magyarországon a metorkerékpárt vzetõnek a következõ okmányokat kell magánál tartani: FORGALMI ENGEDÉLY, VEZETÕ ENGEDÉLY, Kötelezõ gépjármü-felelõsségbiztositást igazoló okirat. Sõt, ha akit erre feljogosittak, meg akarja nézni ezeket, köteles is vagy átadni. Örültem, hogy segithettem,.

egyhengeresvmotor 2495 2008. augusztus 15. 16:40  
Derûs szép napot! Remélem senki sem fázik!
Vasárnap valószínûleg elindulnék Veszprémbe, egyrészt kényszerûségbõl, másrészt egy kis motorozás szempontjából. Gondoltam írok, hátha valakinek van kedve motorozni egy kicsit.

Remélem oda sem kell személyi meg forgalmi :)

preston1 2494 2008. augusztus 15. 11:34  
...

preston1 2493 2008. augusztus 15. 11:18  
Jó napot kivánok. Sanyikám jobb lesz igy, hogy nem mégy spanyolhonba, ha mindenki külföldre menne dolgozni, mi lenne az itthoni kisnyugdijasokkal /R1/ ki tartaná el õket. Gályázni itthon is lehet, ott meg csak egy szar magyar vagy a törökök, románok stb. között.

szelekt 2492 2008. augusztus 14. 20:25  
sziasztok.

Én. ha krumplit kell szedni,akkor vállalom,de csak 35 celsius fokban,
és munkatempó:1 láda szedés,1.5 óra pihenés,szuszogás....

antika 2491 2008. augusztus 14. 19:44  
Hali
Ki a mezõgazdász?

preston1 2490 2008. augusztus 14. 18:12  
Jó napot kivánok. Hajrá krumpliszedõk!

antika 2489 2008. augusztus 13. 21:36  
Szólj neki és megyek röhögni.

szelekt 2488 2008. augusztus 13. 21:32   Válasz erre: 2487
szirénát mikor fúrjuk fel,melyik nap gondolod hogy lesz idõd?
vagy a jövõ hét inkább,vagy szóljak r1 -nek mert õ épitési szakember:):)

antika 2487 2008. augusztus 13. 21:27  
Õ úgy érezte falun van,a 13 milliós London után.

szelekt 2486 2008. augusztus 13. 21:13   Válasz erre: 2484
Lacikám csúnyán nem beszélünk.
a kóbor apáca nem azonos a "ribivel"
Lacit miért nem lepted meg valamivel ha már a nagyfaluban voltatok?

antika 2485 2008. augusztus 13. 20:40  
Tibi rájöttem Kóbor Apáca,tehát nem tévedtem

antika 2484 2008. augusztus 13. 20:33  
Szigeten voltunk Iron Maiden-t néztünk.Szerintem a K.A. valami turai megfelelõje a ribancnak.

preston1 2482 2008. augusztus 13. 20:28  
Lacikám milyen koncerten voltatok, meg mi az a K.A. amit Szelekt irt?

antika 2481 2008. augusztus 13. 20:21  
Szevasztok!
Szelekt a koncert nagyon jó volt,3 körül találtunk haza.
A sziget ráadásul tele volt kóbor apácákkal is.Nem úgy mint a parton,itt 4-6 tagú kötelékben közlekedtek.Jó hogy nem jöttél még a jövõ héten is ott köröznél.
Tibi a meghívást köszönjük,most ahol dolgozunk van kb 40 ukrán vendégmunkás szólok nekik is szerintem el tudnak jönni.

preston1 2480 2008. augusztus 13. 20:00  
Sándorom én a 10 Ft-ból igyunk egy 10-et kategóriát képviselem. Hozzad a kézigránátot /most felfigyelt az elháritás/ meg a hüvelyeket is. Természetesen csak a töltényeket. Biztos lesz aki érti...

szelekt 2479 2008. augusztus 13. 18:14  
Keresztapi írta:
preston 1,tudod hogy mibe kell fektetni a lóvét!!!!
Volt egy haverom aki orosz tiszti sapkát gyûjtött. Ma Õ Kisköre legnagyobb zöldség kereskedõje.

Van két féle ember,egyik 1ft-ból 10ft-ot csinál,
a másik 10 ft-ból egyet sem,
Tibor te melyik kategóriát képviseled?:):)
Hozzájárulok a gyüjteményhez egy hatástalanitott kézigránáttal,és néhány üres töltény hüvellyel.
(amit kb 3 hónapja megigértem)

szelekt 2478 2008. augusztus 13. 18:09   Válasz erre: 2477
Sziasztok.

Köszönöm R1 barátomnak a meghívást.
Tibor:nem tudom a Kécskei másik egyesület olvassa a fórumot,vagy esetleg a Kecskeméti csapat az a 50 fõs?

Antika milyen volt a koncert?
mikor értetek haza?
Lacinak vehettél volna egy /"K.A."-át/
becs szóra kifizettem volna...:):)

preston1 2477 2008. augusztus 13. 17:17  
Jó napot kivánok, üdvözlöm a tagtársakat. Egy felhivást szeretnék közzétenni. Az internetezõk széles táborából várjuk motoros klubok, egyesületek, baráti társaságok jelentkezését szombaton l8-órakor a Blaha u.6.sz. alatt megtartandó tárcsás hússütésre. Étel-ital korlátlan mennyiségben. Az est házigazdája R1, aki sok szeretettel vár mindenkit.

keresztapi 2476 2008. augusztus 12. 16:40  
preston 1,tudod hogy mibe kell fektetni a lóvét!!!!
Volt egy haverom aki orosz tiszti sapkát gyûjtött. Ma Õ Kisköre legnagyobb zöldség kereskedõje.

preston1 2475 2008. augusztus 12. 15:01  
Jó napot kivánok.

Bujdosó Janó Felvidékre és Dévára hív!
A Szent Korona elszakíthatatlanul összeköt minket.
2008. augusztus 12. 14:12
HunHír.Hu-információ
2005-ben elindult egy esemény, amely hagyománnyá vált és példaként szolgált arra, hogy a motorozás érzését lehet és kell is jó célokra fordítani. Ez volt Déva! Az eltelt három esztendõben nagy létszámmal mentünk ki látogatóba minden szeptemberben, vittünk anyagi és érzelmi segítséget a határon túli magyarságnak, Böjte atyának és az õ kis pártfogoltjainak.

Nem titkolt cél volt elsõ alkalommal, hogy a sikertelen 2004-es népszavazásra reagáljunk, kifejezve azt az érzést, hogy a Kárpát- medence magyarsága nem feledkezik el egymásról, s nemcsak gondolataival, de tetteivel is kifejezi szolidaritását és együvé tartozását. Azok, akik ezeken a túrákon részt vettek, maradandó élményeket zárhattak a szívükbe, ami talán túlzások nélkül is átsegített minket, a szeptembertõl szeptemberig tartó nehezebb idõszakokon. Elmondhatatlan büszkeséggel töltött el, hogy ebben a három esztendõben, sok baráti kör, csoport, motoros, kezdett olyan akciókba, jótékonysági, segítõ szándékú megmozdulásokba, ami követte Déva gondolatiságát, s tett mindenki által követésre méltó erõfeszítéseket itt, a határainkon belül. Ezekrõl a megmozdulásokról legtöbbször tájékoztatva lettem, amit tiszta szívvel köszönök, még akkor is, ha végességem miatt nem tudtam, tudok a legtöbbön részt venni. Járva az országot, beszélgetve veletek, egyre több felõl hallom, hogy Erdélyt választjátok közös programjaitok céljául, nyaralásra, ismerkedésre és az ottani motorosokkal egyre szorosabb kapcsolatot építetek ki. Ez volt a célom annak idején. Annak felismerése, hogy nem szabad egymásról elfeledkeznünk, a közös nyelv, hit, kultúra, történelem, a Szent Korona elszakíthatatlanul összeköt minket. Azoknak, akiknek felvarróval, levél válasszal, filmmel, ígérettel maradtam adósa, elnézését kérem, sajnos sokat kell még tanulnom, tanulnunk, s az erõnk, lehetõségeink végességét meg kell tanulnunk elfogadni.

Déva elindításakor nem titkolt szándékom volt, hogy az egy emberöltõ alatt teljesíthetõ célként valósuljon meg az, hogy minden elcsatolt területet meglátogassuk egy jó céllal felvértezett út kapcsán. Ez Erdéllyel sikerült. Mint tudjátok, Kárpátalja komoly akadályokba ütközött, így elmaradt, de higgyétek el nem a gondok fékeztek meg minket, hanem a félelem, ami kintrõl érkezett. De a gondviselés mégis ad lehetõséget, hogy folytassuk azt, amit Dévánál elkezdtünk.
Ezért meghívlak benneteket 2008. 09. 06-07.-én (péntek-szombat) a Felvidékre Perbenyikbe (Pribenik).

A Színesen keresztül (Iron Horses MC) a Felvidéki Farkasok kerestek meg azzal, hogy ezen a helyen jönne létre a Jó Pásztor otthon, ahol a még meglévõ magyar árvákat gyûjtenék össze, s hoznának létre egy Dévához hasonlatos magyar gyermekotthont. Külsõ segítség nélkül 4 éve harcolnak a megvalósításért. E küzdelemben Szabóné Kozár Éva református lelkésznõ már a feladás gondolatával játszott, de beszélgetésünkkor reményt látott a megvalósításra. A helyzet súlyosságát mutatja, hogy Kassa, II. Rákóczi Ferenc fejedelem sírhelyének városa, mára 5% magyarsággal rendelkezik, s ez a szám további csökkenést mutat. A folyamat visszafordíthatatlanná válhat, ha a magyar nyelv oktatásának, megõrzésének lehetõségei elvesznek, ha megszûnnek a magyar iskolák, óvodák, ha nem támogatjuk az ilyen kezdeményezéseket. Ezért kérlek benneteket arra, hogy adjátok nekem és a magyarságnak a szeptember hónap két hétvégéjét. Nagyon nagy szükség van rá! Itt nem fognak minket gyerekek fogadni, itt nem lehet motoroztatás, csak tenni akaró, segítségre szoruló emberek fognak minket várni, de talán a mi segítségünkkel pár év múlva, büszkén mehetünk ki, a már beköltözött gyerekek megerõsítésére.

Itt nem a falakat kell majd megtartani, hanem az alapokat kell letennünk!
Tisztelettel és szeretettel kérlek benneteket, tartsatok velem! Szebb Magyarországot!

Bujdosó Janó
Felvidék: 2008. 09. 06-07.
Déva: 2008. 09. 20-21.

preston1 2474 2008. augusztus 11. 21:13  
Veteránbörzén vetten vasárnap egy második világháborús 37 mm-es, német légvédelmi lõszerhüvelyt, amelyen a következõ diszités található: a magyar cimer, "Emlék Oroszországból, 1942. Voronyezs, Kurszk.

preston1 2473 2008. augusztus 11. 21:04  
Megkezdtük, jövünk! Ferencváros-Tököl 6:2

Hajrá Fradi!

antika 2472 2008. augusztus 11. 20:40  
Csak gondoltam,ha a horgászszerencse elhagyna akkor is legyen hal.

preston1 2471 2008. augusztus 11. 20:14  
Szevasz Lacikám, igen hazatált az ember. Igaz egyszer elesett a biciklivel, utána meg a csomagtartóra ült fel, de nem lett baja. A magyar épitõipar sokat kibirt már, ezt a mai munkáját is elviseli valahogy. A halat minek vegyem?

antika 2470 2008. augusztus 11. 20:01  
Hali!
Preston tegnap sikerült a félkegyelmû ismerõsünket baj nélkül hazaterelni? El tudom képzelni a mai teljesítményét.
Kedden és pénteken tudsz halat venni a piacon.

preston1 2469 2008. augusztus 11. 19:06  
Jó napot kivánok mindenkinek. A tegnapi értékelés jól sikerült, hazafelé gyorsulási versenyt tartottunk, lemostam R1-et. Ma nem is birta felvenni a telefont. Szelekt hazamentél?

szelídmotoR1 2468 2008. augusztus 10. 14:34  
- ha megfelel mindemkinek akkor lassan indulhatunk!

Talán a T-part megfelelõ lesz?!

szelídmotoR1 2467 2008. augusztus 10. 14:33  
- itatási h(t)elyszín

- itt

antika 2466 2008. augusztus 10. 12:53  
Szevasztok!
Az éjszakai szereplésrõl érdekes dolgokat tudok mesélni....
Tibi a létrát megbeszéljük,de ugye nem te mászol fel 10 méterre?Mikor és hol van a sörözés?

preston1 2465 2008. augusztus 10. 12:01  
Jó napot kivánok. Délután aki ráér, jöjjön sörözni a Tisza partra. R1 fizet mindent. Hallom éjjel többen szerepeltek az éjszakában. Antika jövõ héten egy létrát tudsz kölcsönbe adni? Olyan kb. 10 méterest.

szelídmotoR1 2464 2008. augusztus 10. 08:00  
- Gyõri motoros cimbora Roli.

- Meló utáni lazítás.

-Pannonhalmi mérföldkõ.

Egy alkalommal a gépeket meg guríthatjuk ebbe az irányba is.
kb. 500km-es lenne a kör. Van mit megnézni a környéken!

Együtt nagyobb élmény lenne!!!!!

szelídmotoR1 2463 2008. augusztus 10. 07:31  
Jó reggelt ........-s társaság!

-

szelídmotoR1 2462 2008. augusztus 9. 22:05  
Hogy nincs a laptopja közelébe Sándor?
Csak nem a rönk hordás közben megsérült?

preston1 2461 2008. augusztus 9. 21:49  
Nyomhatunk egy pár sört, nekem jó a délután. Sándort majd megkérdezem délelõtt, megyünk veteránbörzére.

szelídmotoR1 2460 2008. augusztus 9. 21:46  
Szóval holnap összefutunk? Mondjuk délutáni órák, kettõ után?

Jó volna ha más is ráérne egy csevegésre egy jó pofa sör mellett, vagy a nélkül.

Nem tom sasa bungija foglalt-e még?

szelídmotoR1 2459 2008. augusztus 9. 21:43  
Széparcú étket választ:)))

preston1 2458 2008. augusztus 9. 21:42  
Az elsõ fotón a macskádnak már sötétebb a szõre, mint a te õsz hajad...

szelídmotoR1 2457 2008. augusztus 9. 21:37  
Kicsit lassú a gép, de igyekszem.

Szelekt Tesó, vajon mikor csap a lovak közé és haza repeszt a rezeda szagú kis nyaralóba.

Az idõ miatt most biztosan így fest a hangulata.
De egy helyi "apáca" felvidítaná:))))

szelídmotoR1 2456 2008. augusztus 9. 21:29  
Hogy, mindig meg tudjatok nézni.:)))

Pfüü..!! Ez víz. :)))))))

Elhivatott.

preston1 2455 2008. augusztus 9. 21:19  
Gondoltam, hogy fotókkal bajlódsz ilyen sokáig. A képen nem látszik, hogy a dolgos kezeidben milyen eszközt/szerszámot/ tartasz. Vagy kávéstálca? A szakmai elhivatottság mindenesetre kitünik...

szelídmotoR1 2454 2008. augusztus 9. 21:13  
�Azért figyelek rátok!

van ami csípõbõl jön.

magasság ellenõrzés.

és "Márió" a határon túl :))))

preston1 2453 2008. augusztus 9. 20:53  
" Figyu meg mi egyebek itt van Pali a fenegyerek"

Roppant szellemes, rimel is. Mennyit gondolkodtál rajta, egy hetet?

preston1 2452 2008. augusztus 9. 20:37  
Nem történt semmi, teljes pangás, hullaszag. Holnap mit csinálsz?

szelídmotoR1 2451 2008. augusztus 9. 20:33  
Szeva! Ma jöttem haza!

Mocival voltam a héten és meg is lett az eredmény. Új motoros kapcsolatok! Meghívás a csapatnak stb. majd beszélgetünk.

Fel lett avatva az új esõruhám. Kiállta a próbát.

Itthon mi az ábra?

A csapattagokkal mi van?

preston1 2450 2008. augusztus 9. 20:14  
Itt vagy már te rosszarcú? Hazaevett a fene Gyõrbõl?

szelídmotoR1 2449 2008. augusztus 9. 20:09  
Mindenkinek jó estét kívánok!

Bandatagok! Van aki a gépet fürkészi, mert figyu meg mi egyebek itt van Pali a fenegyerek!

Mi ez a pangás a lapon!?

Preston, Antika, Duke,Szelekt,Magor, Bandita, Keresztapi,Egyhengeres meg az összes Boszi merre vagytok?

duke.uw.hu 2448 2008. augusztus 8. 20:43  
HI all,
ajánlom figyelmetekbe a ma esti Motorshow1 cimû TV mûsort,
/vagy a holnap délelõtti ismétlést Sport1 9.30/
Tiszakécskei motoros kollégánk Szürszabó Levente drag-versenyzõvel láthattok riportmûsort.
Innen is kivánok neki további sok sikert még több elismerést.....

Aug 24 - Ausztria Supermoto VB+EB verseny.
/~400km autópályán/
Ha valakit érdekel a menet, bõvebb infó nálam.

antika 2447 2008. augusztus 8. 19:57  
Üdvözlöm az érzéketlen és hálátlan társaságot.
A következõ alkalommal amikor alkalmam nyílna a Fogarasba menni keresni fogok,kevésbé italorientált utitársakat.
Ezt végiggondolva biztosan egyedül megyek.

egyhengeresvmotor 2446 2008. augusztus 8. 18:02  
Áhh nem éri meg...
Antika el van átkozva, már sosem jut el a Fogarasba, majd ha esetleg egyszer nem tervezed, akkor el jutsz oda, de lehet, hogy akkor köd lesz és nem látsz majd semmit.
Egyébként majd a képeket valamikor hagy kérjem már el.

preston1 2445 2008. augusztus 8. 16:08  
Antika úgy tudom nem szereti a Fogarasi havasokat, nem is akart még sose odamenni...

oregbandita 2444 2008. augusztus 8. 14:55  
szerintem meg ki kellene menni erdélybe és antikát elhívni a fogarasi havasokba.

preston1 2443 2008. augusztus 8. 11:06  
Jó napot kivánok. Keresztapinak üzenem, 20-án nekem se jó, vár a gyár. Szelekt Sándor meg nyomja a Balatont ezerrel...

antika 2442 2008. augusztus 7. 20:57  
17 vagy 18.-a még nem tudom ezért nem is hívtam

keresztapi 2441 2008. augusztus 7. 20:51  
mikor is indultok Antika?

hivtad már Dénes bocsiékat?

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22119
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők