antika | 2440 | 2008. augusztus 7. 20:41 |
Siasztok! Keresztapi én kihagyom,azon a héten erdélyben leszünk. |
szelekt | 2437 | 2008. augusztus 5. 21:06 | Válasz erre: 2436 |
Egyik barátomnak,van ott nyaraloja, meghivta a csapatot is, de szanaszét vagyunk, Többször jön le Õ is hozzám,természetes,hogy megyek. Majd jövõre rákészülünk és elmegyünk kollektívan, lehet többet nem hiv:):)O a viadukt ott van nem messze,de tériszonyom van,csak távolról nézem. |
szelekt | 2435 | 2008. augusztus 5. 19:22 | Válasz erre: 2434 |
keresztapi: kõröshegy,balatonföldvár, hogy merre nem tudom még,egyedül megyek. Bpestet kikerülöm az biztos. |
keresztapi | 2434 | 2008. augusztus 5. 19:16 |
stelekt, merre mentek holnap? sajnos a cigányság olyan mint a pestis!!!!!!!!!!!!!!!!! |
szelekt | 2433 | 2008. augusztus 5. 18:42 | Válasz erre: 2431 |
sziasztok. Tibikém, Holnap dél körül indulok. A csapat is meg van hivva,gyertek, |
preston1 | 2432 | 2008. augusztus 5. 18:19 |
Egy érdekes cikk: „A magyarok minimum 70-80 százalékát meg kell lincselni!” 2008. augusztus 05. 09:24 HunHír.Hu A cigány értelmiségiek által is látogatott rasszista, cigány fajvédõ internetes oldalon a magyarok döntõ többségének meglincselésére buzdítanak az agresszív cigányok. A cigánybûnözés után, illetve annak részeként már az interneten is a többség ellen brutális cselekedetekre szólítanak fel a kivételezett, túlfuttatott kisebbségiek. A hatalom nem beszél honlapbetiltásról. A Nácik Haza blogon magyarellenes gyilkosságokra, terrorakciókra való felhívások jelentek meg. A magyargyûlölõ cigányok Bayer Zsolt agyonverését szorgalmazzák, és a többséget félelemben és rettegésben tartó akciók szervezésére szólítanak fel. „A Nácivadász felhívása: Romák! Lincseljétek meg Bayer Zsolt fõnácit! Testvérszervezetünk, a Magyar Nácivadász Szövetség ezennel felhívja a magyarországi romákat, hogy várják meg a TV-székház mellett Bayer Zsoltot és verjék véresre. Dokumentálják is ezen akciójukat. Egyetértésünkrõl biztosítjuk testvérblogunkat. Igen, minden romagyûlölõ mádzsárt (azaz a magyarok minimum 70-80%-át) meg kell lincselni!” – szól a megdöbbentõ felhívás. A hatóságok csendben tûrik a terrorportálok létezését, sõt egyes cigány értelmiségiek még hozzászólásukkal is erõsítik a blog tevékenységét. A vélelmezhetõen nem az írástudatlan putrilakók által szerkesztett blogokban, honlapokon a magyart egyértelmûen a nácival azonosítják éppúgy, mint a zsidó fajvédõ, izraeli zászlót lobogtató tüntetõk, akik napközben kajmán könnyeket hullatva követelik a holokauszt-megemlékezések számának növelését, este pedig mi vagyunk a magyarok felkiáltással a nemzeti érzelmûeknek az országból való eltakarodását követelik. A cigány próféták közben az állandó, nem létezõ náci veszéllyel riogatnak, amikor bizonyos városrészekben esténként már nem mernek kimenni az emberek az utcára, mert bármikor áldozatai lehetnek a cigányság bûnözõ rétege terrortámadásainak, amelyek leginkább csak a „hétköznapi”rablások, gyilkosságok, súlyos testi sértések „képében” jelennek meg. A cigányok többsége bizonyára nem tud ezekrõl a blogokról, honlapokról, mert még a cigány felzárkóztatási program kertén belül minden putriba nem vezették be az ingyenes internetet, s arról sem, hogy nevükben milyen ádáz háborút vívnak értelmiségeik, illetve a támogató másik kisebbség vérszomjas tagjai. Az egyértelmûen kihasznált, és a sok engedmény, jogi és egyéb védelem, a gazdasági és törvénykezési pozitív diszkrimináció miatt is a bûnözõi szerepbe „kényszerített” cigányok és a bûnözéstõl rettegõ többség ellentéte a lakóparkok népének kedvez. Amíg a magyart terrorizáltatják a cigánnyal, könnyedén és ellenállás nélkül lehet folytatni az ország feletti totális uralom kiépítését. S kik a támogatók? A Nácik haza blogon ott díszeleg egyebek mellett a törpe gyûlöletpárt, az SZDSZ logója…. |
preston1 | 2431 | 2008. augusztus 5. 18:16 |
Túl sok locsogás nincs mostanában... Sándorom nem mégy a Balatonra?
|
preston1 | 2430 | 2008. augusztus 5. 12:27 |
Jó napot kivánok. David83-nak, sehol nem lehet jegyárat találni, program a Lord együttes honlapján. Sándor csak csendben figyel...
|
Gabeszxmen | 2429 | 2008. augusztus 5. 10:10 |
Helló Tiszamoto! Sanyikám, küldtem egy üzit, nézd meg légyszi! |
antika | 2428 | 2008. augusztus 4. 21:19 |
Ha csak finoman fogalmazok is azt kell mondani Lehel annyit iszik,meg úgy,mint az állat. Igen Szelekt,jólnevelt.. |
David83 | 2427 | 2008. augusztus 4. 21:03 |
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy mennyi lesz a beugró a csongrádi motoros találkozóra? Az Albatros csinálja, de sehol nem találok infót, a weblapjukon sem!!! |
szelekt | 2426 | 2008. augusztus 4. 19:57 | Válasz erre: 2425 |
Tibikém, köszi, Úrnak születni kell.. még hogy jólnevelt, :):) |
preston1 | 2425 | 2008. augusztus 4. 19:52 |
Szevasz Laci testvér. Nyilvánosan nem találgatunk, majd az illetékes, ha akarja elmondja. Lehel nagyon birja már?
|
preston1 | 2422 | 2008. augusztus 4. 19:27 |
Ma is korán keltem, mire az összes tehenet meg disznót /állatokat/ megitattam.
![]() |
szelekt | 2421 | 2008. augusztus 4. 19:22 | Válasz erre: 2420 |
Sziasztok. Csak csendben nézelõdöm, ,igazad van,egy kis privi:):):) |
preston1 | 2420 | 2008. augusztus 4. 19:19 |
Látom Sándorom te is figyelsz, nem szólsz semmit? Csak a privi?
|
preston1 | 2419 | 2008. augusztus 4. 19:16 |
Jó napot kivánok a kartársaknak. Lacikám sorsszerü volt, hogy nem jutottál el a Fogarasi havasokba, mert én sem voltam ott idén. A Don kanyar elõtt majd jó lesz felkészülési útnak. Lehel italozásáról itt, szük körben nyigodtam beszélhetsz, nem tudja meg senki. Amúgy folymatosan képezzük az embert, de még vannak hiányosságok.
|
antika | 2417 | 2008. augusztus 4. 19:12 |
Szerintem bandita azt nézegette péntek este pálinkázás közben és elalélt a látványtól...
|
keresztapi | 2416 | 2008. augusztus 4. 19:00 |
Hát igen..... a Fogarasi havasok biztos szép. Még szerencse hogy vannak képek róla a neten. |
antika | 2415 | 2008. augusztus 4. 17:55 |
Szevasztok! Ne aggódj öregbandita nem utállak jobban mint elõtte,de ne félj csak kb egy évig cseszegetlek amíg újra lehetõségem nyílik elmenni a Fogarasi havasokba.Oda ahova egy évig készültem!!! A telefonom felvettem volna,ha másért nem is,csak hogy elmondjam a víz is ital.De nem is volt hívásoom. Tibikém,ezt a Lehelt jól kiképezted az italozásra.Errõl jólneveltségem miatt többet nem is nyilatkozom. |
oregbandita | 2414 | 2008. augusztus 3. 21:59 |
preston1 | 2413 | 2008. augusztus 3. 21:25 |
Jó estét magyar testvérek. Jelentem, hogy a nagyváradi útról szerencsésen megérkeztünk, még egy pohár sör mellett kiértékeltük a történteket. Az Erdélybõl hazatérõ cspatunkkal sikerült kapcsolatot találni, együtt érkeztünk haza. Addig kétszer tévedtünk el, természetesen R1 nem találta a helyes utat. Szelekt sokat emlegettünk ma, kár hogy nem jöttél. Duke Csabának jó munkát kivánok, én maradnék csak a végtermék ivásánál.
|
duke.uw.hu | 2412 | 2008. augusztus 3. 20:50 | Válasz erre: 2411 |
"Földim Te merre vagy?" - túrom az anya földedet :) Véget kellet vetni a családi nyaralásnak reggel kezdõdik a szilva szüret. Ezuton értesiteném kedves szilva pálinka fogyasztó motoros kolegákat amennyiben szeretnének közelebbrõl is megismerkedni duke-féle szilva pálinka eredetével egész héten szivesen várom õket a gyümölcsösben.... legalább anyi szilvát szedj le mint amennyit megittál "jeligére" :) :) :) "Nagyváradi túrázók" remélem gond nélkül hazaértetek, balesetmentes utat mindenkinek! |
szelídmotoR1 | 2411 | 2008. augusztus 2. 19:30 |
Földim Te merre vagy? Az elõbb néztem vissza a Szelekt buliról készült munkádat. Segített az est hangulatát feldobni hûen idézte azokat a vidám pillanatokat. Na meg jó volt látni benneteket Motoros barátaim!:)))))))))))) |
szelídmotoR1 | 2410 | 2008. augusztus 2. 13:58 |
Napsütéses napot mindenkinek! Üdv a motoros társadalom eme kicsi, de annál erõsebb szegmensének A Tiszamoto-s csapatnak Visszaolvasva a lapot szomorúan konstatáltam, hogy "banda" tagok, Ti ország világban szétszóródva vagytok. Most fajinul, el tudok beszélgetni magamban:))) Jó hírem van a mesterséges határon túliaknak, hogy hamarosan viszont láthatjuk egymást és ez mielõbb bekövetkezhessen - na meg visszataláljatok-, elmegyünk elébetek Nagyváradra! Antika, remélem feltöltötted áfonya pálinkával a póttartályaidat, azomban bízom abban, hogy a gyerek 2 dl-es málnásüvegénél nagyobbak ezek a ballasztok:)))) Nem tudom ma reggel ki ment még Fecópapán kívül a poklosakkal,de remélem jól telik a napotok, csak nem tudom, hogyan jöttök haza, mert ilyen helyen az ember könnyen esik bûnbe, vagy inkább jóba. Akik elmentetek csak a jó kapcsolatot erõsítitek motoros testvéreinkel. Pálinkás jó estét nektek! Szelekt tesókám! Vajon miért kérdõjelezi meg Preston testvérünk teljesítõ képességedet, amikor én biztos vagyok abban, hogy Neked semilyen gondot nem okozhat ezeknek a góliát rönköknek a mozgatása. Ebben azért vagyok biztos, mert aki olyan "apácákat" tud mozgatni mint Zs. azért nem kellene így aggódni. :))))))))))))) Preston1 tesó! Remélem jól érzed magad a mai lagziban! Ha elõbb tudok a mulatságról akkor figyelembe vettem volna a holnapi indulási idõ módosításánál, mert a Te korodban már tényleg árt, ha az ember nem piheni ki magát! Tényleg! Holnap milyen tangába jössz?:))) |
preston1 | 2408 | 2008. augusztus 2. 12:04 |
Pontositok, az indulás az állandóan nyavalygó és problémázó tagtárs miatt 10-órakor lesz. Ne találgasson senki, egy ember van aki hetek óta nincs sehol, de most megjelent és hozzá kell alkalmazkodni. Igen, õ az, R1. Sándorom ezzel a fával szerintem is túlvállaltad magad, pedig neked a te korodban már vigyázni kell, fõleg igy a fiatal lányokkal való kapcsolat elején...
|
szelekt | 2407 | 2008. augusztus 2. 11:09 |
preston1 | 2406 | 2008. augusztus 2. 08:43 |
Jó napot mindenkinek. Vasárnap 11-órakor indulunk, szokásos MOL kút. Kb. l5-órakor találkozunk a hazatérõ légióval, majd együtt jövünk Kécskére. Sándor nagy kár, hogy nem jössz, kellemes favágást kivánok.
|
szelekt | 2405 | 2008. augusztus 2. 06:23 |
Sziasztok. Vasárnap a Nagyváradi túrához Széles utat,"eseménymentest" kívánok. Vigyázzatok magatokra és egymásra. '/Illa berek,nádak,erek, a "tiszamoto-sok" jó emberek./' |
Fecópapa | 2404 | 2008. július 30. 00:19 |
Hello mindenki ! A multkor butaságot mondtam a berekfürdõi gurulással kapcsolatban. A gyülekezõ reggel hétkor ugyanis nem a MOL kutnál lesz, hanem a zöld kutnál. Bocs, akit megtévesztettem. |
antika | 2403 | 2008. július 29. 22:53 |
Világtalan barátunk lásd 2400 bal oldali "úriember" a nagy integetésben elfelejtette,ha keleti határunkon át szeretnénk kelni némi okmány kell hozzá nem elég a forgalmi engedély.Még szerencse,hogy a motort nem felejtette itthon. Most mondhatnám:Mi lenne veletek nélkülem? Hát mondom is. Kösz Tibi.Igazolvány lesz nálam,több is mint amennyi nekem van. |
preston1 | 2401 | 2008. július 29. 10:03 |
Jó napot kivánok. Szelekt a holnapi horgászat úgy nem biztos, hogy jó, majd felhivlak az ügyben. Sajnos átaludtam a fiúk indulását.
|
preston1 | 2397 | 2008. július 28. 23:51 |
Rossz az aki rosszra gondol... A feleséged tudja, hogy kuplerájba akarsz menni?
|
antika | 2396 | 2008. július 28. 22:14 |
Mi van Preston most nyílt valami új kupi pesten és nekünk nem is szólsz?
|
preston1 | 2395 | 2008. július 28. 20:38 |
Egyhengeres én is mondhatom, nyugodtan jöjjön. Jó utat nektek, reggel nem valószinü, hogy 7-kor kimegyek, pestre megyek éjjel. Az oláh rendõrökkel vigyázzatok.
|
szelekt | 2394 | 2008. július 28. 20:07 |
Hali. egyhengeresvmotor Ma mentem egy kis kört az "idõssebbel" Tõserdõn meghivott egy üdítõre,ott mondtam neki,ha van kedve jöjjön.... Mondta,hogy ha úgy alakul,akkor természetesen jön. holnap reggel kimegyek a kútra integetni nektek. |
egyhengeresvmotor | 2393 | 2008. július 28. 19:13 |
Nektek is!íbár ti jöttök pénteken. És a vasárnapiakat kihagytad, nekik is jó utat! most szeretném kérdezni a vasárnap indulókat, hogy idõsebbnek szólhatok e, hogy ha van kedve menjen?
|
keresztapi | 2392 | 2008. július 28. 16:44 |
jó utat és még jobb idõt a holnap reggel indulóknak!!! ....és a szerdaiaknak és a péntekieknek!!! |
preston1 | 2391 | 2008. július 28. 08:26 |
Jó reggelt kivánok. Csabikám, még a Kelly hõseit is megnéztem, igy tizenvalahanyadszor. Szabadon egyébként: a rendes emberek a mennybe mennek, a rosszak mindenhova.
|
duke.uw.hu | 2390 | 2008. július 27. 23:02 | Válasz erre: 2389 |
Meg hát.. :) De, te miért nem alszol már ilyen késõ este mint a többi rendes ember :) |
egyhengeresvmotor | 2387 | 2008. július 27. 17:42 |
Jaja, felzabáltam az összes macsekot, hálásak is voltak az olaszok, gyorsan ástak egy medret, megtöltötték vízzel és elnevezték Adriának, hogy tudjak benne lubickolni egy kicsit. Antika azért ennyire nem kell nagyképûnek lenni, hogy 1 nappal késõbb indulsz, asszed, hogy majd félúton utol fogsz érni minket mi? |
preston1 | 2386 | 2008. július 27. 08:57 |
Jó reggelt. Sándorom a katalógus már nálam van, valóban önmagamnak nem tudom visszaadni. Neked gondoltam volna. Akkor még egyszer MOL kút, 14-óra.
|
antika | 2385 | 2008. július 26. 22:20 |
Ez kinek szólt Szelekt Tibinek is új bringája van? De ha neki akkor õ hogy adja oda saját magának a katalógust?
|
antika | 2383 | 2008. július 26. 21:53 |
Szevasz egyhengeres! Úgy néz ki a dolog,hogy Lehellel mentek kedden,én megyek szerdán,a többiek pedig pénteken(öregbandita,keresztapi) Mi történt itáliában,fölzabáltad az összes macskát? |
preston1 | 2382 | 2008. július 26. 21:42 |
Szelekt holnap délelõtt visszaviszem a katalógust, otthon vagy? Nem korán.
|
egyhengeresvmotor | 2380 | 2008. július 26. 21:34 |
Üdvözlet! Megérkeztünk épségben a dígók hazájából. Eddig nem sok mindent tudok az erdélyi útról, csak annyit, hogy megyünk, meg pár gondolatot kiszûrtem innen a fórumból. Ennek örömére megkérném Magort, Antikát vagy Öregbanditát (vagy aki várható lesz arra felé, mesélje el nekem mi is lesz a terv nagyvonalakban. Mikor indulunk talán az a legfontosabb. Szép Estét! |
preston1 | 2378 | 2008. július 26. 21:17 |
Az ember valóban elment biciklizni, mi ebben olyan hihetetlen. Segit a megtisztulásban. Mégy le a partra ma este?
|
szelekt | 2377 | 2008. július 26. 20:48 |
Délutáni "szunyókálást" itt Tiszakécskén ""elment biciglizni""-nek hívják? |
szelekt | 2376 | 2008. július 26. 20:40 |
Sziasztok. Egy kedves ismerõsöm érkezése miatt jöttem el korábban, jó kis rendezvény volt,itt miért nincs?????? A koronát még nem osztották ki,késõbb,,, telszámomat felirattam:):) R1,márti,Endre,Kriszti,és Duke csabi családjával,összeverõdtünk.... Sok kettesével sétáló "kóbor apáca van...(30évtõl) Kitünõ,gyönyörû a felhozatal,de a kötelezõ elõbbbre való:(:(:( Preston1 testvér: nekem tetszett az énekhangod, ha a képet leveszed ahol elestem:):):) Fagyit szeretek nyalni....(no comment) |
preston1 | 2372 | 2008. július 26. 20:14 |
Nem volt õrjöngés, sõt roppant szolid voltam. A fiatalságomnak tudható be, hogy mutál a hangom.
|
preston1 | 2371 | 2008. július 26. 20:13 |
Látom a tõserdõ réme verseny iránt érdeklõdõ kartársainkra nem a legjobb idõ van. Bizzunk egy kis esõben. Csak R1-nek az õszre festett hajából a festéket ki ne mossa!
|
antika | 2369 | 2008. július 26. 20:11 |
Szelekt hol van lehet,hogy megkapta a koronát lakiteleken és ment az elsõ címlapfotózásra?
|
antika | 2368 | 2008. július 26. 20:09 |
A bizonyos személy magára ismert -preston az.Ettõl függetlenül az állatkert nagy és alacsony a kerítése.
|
preston1 | 2367 | 2008. július 26. 20:00 |
Lacikám akkor tovább kell gyakorolnom az éneklést. Az emberünk fõnökét amúgy Mártának hivják...
|
antika | 2365 | 2008. július 26. 19:54 |
A dublõrrel arra gondoltam,ha a fõnöke nem engedi küld valakit maga helyett. Tomi azt mondta valószínûleg megy. A koncert jó is lehetett volna,ha a hangosítást nem cseszik el,és bizonyos személyek nem gondolják,hogy megy nekik az éneklés. |
keresztapi | 2364 | 2008. július 26. 19:53 |
üdv neked is cujethu!! örülnék ha csatlakoznál, valóban régen találkoztunk!! ha javúl az idõ feltétlenúl szólok. talán holnap ha jó idõ lessz. |
cujethu | 2363 | 2008. július 26. 19:46 | Válasz erre: 2362 |
Üdv Keresztapi! Rég hallottam felõled! Egy jó palacsinta.... hm... Mehetek én is ? |
keresztapi | 2362 | 2008. július 26. 19:44 |
üdv Mindenkinek!! igen készülõdöm, ma lecseréltem az olajat. estefele át akartunk menni szalókra palacsintázni, de akkora esõvolt hogy lefújtuk. Milyen volt a koncert??? |
preston1 | 2359 | 2008. július 26. 18:45 |
Holnap 14-óra, MOL kút, útvonal megbeszélés alatt. Az erdélyi úthoz kapcsolódóan jövõ vasárnap Szelekt, R1 és jómagam kimegyünk elébetek kb. Nagyváradig, onnan együtt jöhetünk haza. Már ha megengeditek?
|
oregbandita | 2357 | 2008. július 26. 18:23 |
ok.akkor szombaton találkozunk.majd legfeljebb mielõtt indulsz csörögj meg és akkor meg beszéljük a részleteket
|
oregbandita | 2355 | 2008. július 26. 17:59 |
ha véletlenül nem sikerül aszerda sem akkor pénteken velünk.
|
antika | 2354 | 2008. július 26. 17:52 |
A jelen állás azt mutatja,hogy az elõörs(Magor,egyhengeres)kedden indulnak.Ez a pár napos esõ kicsit keresztbetett ezért szinte biztos,hogy szerdán megyek utánuk.
|
oregbandita | 2353 | 2008. július 26. 17:41 |
sziasztok! a holnap délutáni gurulás minket is érdekel!írjátok meg hogy honnan és mikor induljunk. antika! ti akkor kedden mentek indultok erdélybe?mert mi keresztapival és ha lenne még jelentkezõ akkor 3 motorral pénteken reggel indulnánk,és ahogy beszéltük szombaton csapódnánk hozzátok akkor fogaras és vasárnap együtt haza. |
preston1 | 2352 | 2008. július 26. 17:05 |
Ahogy megjelentetek nálam, a szomszédban lakó terhes nõnél elfolyt a magzatviz a rémülettõl. Jót nyaltatok? Igaz van aki nem szokott...
|
preston1 | 2351 | 2008. július 26. 14:46 |
Laci testvérem mi baj van az én énektudásommal? Nekem tetszik... Szelekt, a Tõserdõben ilyenkor kurva nagy tömeg van, meg le is szokott zárva lenni a lenti rész, motorral sem lehet bemenni. Ezért én nem megyek. Holnap délután szervezzünk egy laza 2-300 km-es utat. Mindegy hova, menetközben is eldönhetjük.
|
szelekt | 2350 | 2008. július 26. 13:45 |
Antika indulhatok, ha ide adod azokat a tangáidat,mert múltkor is panaszkodtál motorozás közben, hogy: nem megy a motorozás mert "vág a tanga" nem jössz? |
antika | 2349 | 2008. július 26. 13:40 |
Szevasztok Ezúton kérném Preston barátunkat,ha legközelebb énekelni támad kedve inkább táncolja el.A port mindenki jobban bírja... Szelekt te is neveztél a szépségversenyre? |
szelekt | 2348 | 2008. július 26. 12:38 |
sziasztok Ma délután ha jön valaki,kb 15-16-kor megyek, tõserdõn szépségkirálynõ választás. megskubizom:):) |
szelekt | 2347 | 2008. július 26. 08:52 |
Sziasztok. Preston1 tesó: Szivesen. Mások is panaszkodtak,hogy nem lehetett érteni az éneket, (ezt ma reggel hallottam a boltba) Amúgy jó volt,tetszett. R1 testvérem tényleg nem jelentkezik. |
preston1 | 2346 | 2008. július 26. 08:29 |
Jó reggel magyarok! Szelekt kösz, hogy hazahoztál, gyalogolhattam volna. R1 nem veszi fel a telefont, már ehhez sem ért? Vagy nem engedik neki? Megismerkedhettünk egy tagtársunk tánctudásával is tegnap... A ének hangositása szar volt a koncerten.
|
preston1 | 2345 | 2008. július 25. 16:06 |
Jó napot kivánok! Megjöttem már, látom nagyon vártatok, végre itthon! Rakendroll!!!! Szelekt testvér 18 után megyek, ha jó, ria, ria Kárpátia!!! Elveszett R1 is 16-kor indult Gyõrbõl.
|
antika | 2344 | 2008. július 24. 22:26 |
Hogy a többiek? R1 elveszett gyõrben az építõipar rejtélyes útvesztõiben,ugyan volt itthon a hétvégén,de nem kapcsolta be neki senki a gépet szerencsénkre.Preston családi nyaraláson van,remélem neki is jutott az elmúlt napok idõjárásából.Szelekt pedig most debütál a családja vendéglátó egységében mint pincérlány.Látom ahogy a sok agyament részegen összekeveri az eredetivel és ajánlatokat tesznek neki. Öregbandita nekem feltett szándékom az alkoholfogyasztás tehát motor kilõve. |
oregbandita | 2343 | 2008. július 24. 22:02 |
duke.uw.hu | 2342 | 2008. július 24. 21:39 |
Kárpátia koncertre: YESSS! Ilyen is régen volt hogy lekerültünk a fõtábláról :( Többiekkel mi lett?? Publikus?? |
antika | 2341 | 2008. július 24. 13:40 |
Szevasztok! Fecópapa,többek nevében mondhatom sajnos nem tudunk veled tartani a páleszos bulira nekünk ugyanis erdélyben van jelenésünk ebben az idõben. Most pénteken jön valaki Kárpátia koncertre?És hogy tovább menjünk aug.12 Iron Maiden a szigeten. |
Fecópapa | 2340 | 2008. július 22. 22:36 |
Minden bandatagnak szépjóestét kivánok ! Talán közérdekü lehet a következõ: A napokban megkeresett Vincze Sanyi (festõ) és kvázi a kécskei motoros egyesület képviseletében közölte a meghivását a mi bandánk (nem tudom, szabad-e ezt igy mondani) felé egy,- aug.02-én és 03-án Berekfürdõre irányuló- elgurulásra.Berekfürdõiek ugyanis meghivták a kécskei motorosokat, mert ott ebben az idõpontban nagy banzáj;pálinkafesztivál lesz.(kajálási lehetõség van) A dolog teljesen laza, nem kell senkinél bejelentkezni,induláshoz egyszerüen 02-án reggel 07.00 órakor ott kell lenni a kécskei MOL benzinkutnál. Megigértem, hogy felteszem ezt a fórumunkra, annál is inkább, mert engem érdekel ez a berekfürdõi népünnepély.Legfeljebb másnapra már nem maradok ott, hanem késõ délután visszajövök ágyikómba.Nekem ez azért is kellemes, mert ha jó idõ lesz elindulok, ha nem, nem indulok.(akár aznap reggel is eldönthetõ) Azért itt, a fórumon jelezze, aki jön, jólenne tudni kivel tölthetem a napot. Üdv mindenkinek. |