szelídmotoR1 | 2642 | 2008. augusztus 31. 20:19 |
szelídmotoR1 | 2641 | 2008. augusztus 31. 20:03 |
Látom azért mindenki a gyûjteményébõl szép kis összeállítást szerkesztett:))))) Most még egy kis löket: -hol lehet most az én kis Boszim? :)())) -szemkontaktus /testbeszéd/ ![]() ![]() ![]() |
preston1 | 2640 | 2008. augusztus 31. 17:58 |
A szépség és a szörnyeteg. Kéretik magukat. Legalább nem látszik a feje. ![]() ![]() ![]() |
preston1 | 2634 | 2008. augusztus 31. 12:41 |
- A lenyugvó nap már megint. /szukumenspry/ - No comment. - Ugyan ki ejtette bele? Háromból hárman tudni fogják... ![]() ![]() ![]() |
preston1 | 2630 | 2008. augusztus 31. 12:29 |
- A kiváló szilvórium termelõje. - Mikor mennek már? - Mit lehet még enni? ![]() ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 2625 | 2008. augusztus 31. 11:42 |
Az est gyöngyszeme és ahogy az Õ szemével látja a felnõtteket:))) - én vagyok Panna :))) - és ahogy titeket látlak pasik ![]() ![]() ![]() |
szelídmotoR1 | 2624 | 2008. augusztus 31. 11:35 |
keresztapi | 2623 | 2008. augusztus 31. 10:17 |
Mi is köszönjük a meghívást, nagyon finom volt minden és jó volt a csapat!! Du-tán valami program?? |
szelekt | 2622 | 2008. augusztus 31. 07:06 |
szelekt | 2621 | 2008. augusztus 31. 06:54 |
oregbandita | 2620 | 2008. augusztus 29. 14:23 |
sziasztok!eddig senki nem jelezte,hogy jön e a kékestetõre holnap.ha mégis lesz érdeklõdõ akkor reggel 7.45kor a molkúton várjuk szolnokon csatlakoznak keresztapiék is
|
szelekt | 2619 | 2008. augusztus 28. 20:09 | Válasz erre: 2615 |
Tibikém,kipróbáltuk,...:):) "megyen mint az állat"_-mondta a szomszéd néni fasza nagyon:):) |
preston1 | 2618 | 2008. augusztus 28. 17:16 |
Jó napot kivánok. Édekes lehetett egy ekkora bukás közelrõl. Én már sajnos láttam szétnyilt sisakot, olyat is amiben még egy kis agyvelõ is volt, valóban megüti az embert. Bizzunk a spanyolunk felgyógyulásában. Örömhir is van, ma találkoztam két boldog motortulajdonossal, ketten vettek egy motort/DRZ-400/ felváltva akarnak majd a törések utáni rehabilitációra is járni.
|
duke.uw.hu | 2617 | 2008. augusztus 28. 13:19 | Válasz erre: 2602 |
antika | 2615 | 2008. augusztus 28. 08:55 |
Tibi,a célszemély vérszegény próbálkozást tett a kérdés kikerülésére. Tehát Szelekt:-Ki a fenét hozol? |
szelekt | 2614 | 2008. augusztus 27. 21:33 | Válasz erre: 2612 |
Tibor: Reméljük nem sértõdik meg ,mert akkor b......tom:):):):) |
szelekt | 2613 | 2008. augusztus 27. 21:28 |
Széparcú , erre gondolsz egybõl,vajon miért?!? esetleg nem tudsz elképzelni mást? nagyon csekély lehet a képzelõ erõd...... |
preston1 | 2612 | 2008. augusztus 27. 21:12 |
Jól elbeszélgettünk... A célszemély remélem nem sértõdik meg.
|
preston1 | 2606 | 2008. augusztus 27. 19:18 |
Jó esték kivánok. Sándorom, ha nem indiszkrét a kérdés,az utas him- avagy nõnemü?
|
szelekt | 2605 | 2008. augusztus 27. 19:10 |
Öregbandita: hát nem tudom,hogy jön össze,szeretnék itthonról menni a "kék túrára" és onnan le Kécskére,, sok tényezõtõl függ, és lehet utassal megyek amit nem szeretek,de....:):):)) |
duke.uw.hu | 2602 | 2008. augusztus 27. 10:23 | Válasz erre: 2601 |
"Duke Csabi mi volt a hétvégén osztrákba?" Köszi az érdeklõdést, most csak pár szóban röviden tömören mert még az események hatása alatt vagyok... Eleje: sz*r Közepe: fantasztikus Vége: tragikus :( Pár fotó élmény beszámolóként: "http://picasaweb.google.de/motorsportfoto/SupermotoWMGreinbachAustria2008" ![]() |
oregbandita | 2601 | 2008. augusztus 26. 21:59 |
kedves TISZAMOT-os csapattársak és antika.olyan régen voltunk már együtt gurulni.lenne egy lehetõség.a motorozz.hu-n biztos ti is olvastátok a MOTaMOT "KÉK"-túra hétvégi felvonulás ajánlatát.arra gondoltam hogy milenne akkor ha csatlakoznánk ehhez a brigádhoz Kecskeméten.nem lenne egy rossz túra,és még értelme is lenne.akit érdekel az jelentkezzen,én már regisztrálom is magam.szerintem lehetne együtt menni szombaton reggel 7 órakor indulnánk a Mol kútról. Duke Csabi mi volt a hétvégén osztrákba? |
preston1 | 2599 | 2008. augusztus 26. 18:07 |
Jó napot kivánok. Többek által is felvetõdött, hogy hétvégén milyen szivesen hallgatnánk egy erdélyi útibeszámolót valahol ott a Kereszt utca környékén, hütött italok, és sercegõ húsok társaságában...
|
antika | 2593 | 2008. augusztus 25. 21:34 |
Azért ezt sem szabad elfelejteni Bõcs - FTC 2 : 1 2008. augusztus 17. BÕCS – FERENCVÁROS 2–1 (2-0) Diósgyõr, 2500 nézõ, vezette: Oláh Gábor (Fehér Gyula, Varga Ferenc) BÕCS: Hamar – Szakszon, Martis, Cséke, Molnár (Vass, 65.) – Siróczki, Irhás, Jeney, Zsarnai (Vasas, 92.) – Bardi (Gaál, 66.), Lipták L.. Vezetõedzõ: Tóth László. FTC: Holczer – Fülöp Noel, Dragóner, Csiszár, Szkukalek (Dramane, 46.) – Bartha (Kulcsár D., 46.), Lipcsei, Ashmore, Tóth Bence – Shaw, Ferenczi. Vezetõedzõ: Bobby Davison. Gólszerzõ: Bardi (24.), Martis (40.), ill. Ferenczi (52.) Sárga lap: Jeney (35.), Martis (64.), Hamar (77.), ill. Fülöp Noel (68.) Második mérkõzésén máris elveszítette veretlenségét az újjáalakuló és a feljutásra áhítozó Ferencváros az NB II Keleti csoportjában. Lipcseiék a diósgyõri stadionban a Bõcs vendégeként kaptak ki 2-1-re, a borsodi gárda így továbbra is a Fradi mumusának vallhatja magát. - pepsifoci.hu - Több ezren voltak kiváncsiak a diósgyõri stadionban a Ferencváros és a Bõcs összecsapására az NB II Keleti csoportjának rangadóján, de a vártnál talán kevesebb nézõ gyûlt össze Miskolcon. Az elsõ fordulóban kiütéssel gyõzõ zöld-fehérek nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, de Tóth Bence lehetõségét leszámítva nem igazán sikerült veszélyes lehetõséget kidolgozni a bõcsiek kapuja elõtt. Az albérletben játszó hazaiak aztán vérszemet kaptak látva Lipcseiék tehetetlenségét és a 24. percben egy szöglet utáni kavarodás után Bardi kotort be egy lecsorgó labdát Holczer kapujába. Negyed órával késõbb folytatódott a zöld-fehér rémálom, egy újabb sarokrúgást követõen Martis bólintott a vendégek hálójába. Hatalmas meglepetésre kétgólos bõcsi elõnnyel ért véget a félidõ. Kettõs cserével próbált frissíteni csapatán Bobby Davison a szünetben, Bartha és Szkukalek helyére Dramane és Kulcsár érkezett. Ha nem is elsõsorban a változtatás eredményeként, de gyorsan szépíteni tudott a Fradi, a nyáron igazolt Ferenczi közelrõl stukkolt a hazai kapuba. Hatalmas erõket mozgosítottak a IX. kerületiek az egyenlítésért, de ezáltal teret hagytak a villámgyors és életveszélyes bõcsi kontráknak is. A hazaiak néha tíz emberrel védekezve szorványos ellencsapásaikkal végleg eldönthették volna a találkozót, ehelyett a lefújásig izgulniuk kellett. A zöld-fehérek Dramane és Dragóner révén nagy lehetõségeket puskáztak el, Ferenczi pedig a hálóba is talált, igaz lesrõl. A felbillenõ pályán futószalagon jöttek a beívelések a bõcsi tizenhatosra – hiába kérte a csapatkapitány Lipcsei Péter látványosan a társakat már az elsõ játékrészben, hogy próbálják meg a földön tartani a labdát -, de a hazaiak sikerrel fülelték le a kissé céltalan kísérleteket, sõt Irhás révén akár nagyobbá is tehették volna a különbséget. Ferenczi a végén még kihagyott egy hatalmas egyenlítési lehetõséget, így a Ferencváros óriási meglepetésre már a második fordulóban elveszítette veretlenségét, a Bõcs viszont továbbra is a zöldek mumusa marad, a borsodiak harmadik “hazai” mérkõzésükön (egy 0-0 és egy 3-3 után) is vereség nélkül vonulhattak le a pályáról Dragónerék ellen. Ablak bezárása AlphaContent 2.5.5 © 2005-2008 - visualclinic.fr |
preston1 | 2592 | 2008. augusztus 25. 20:58 |
Jó estét, a nagy közérdeklõdésre tekintettel közzéteszem: NB II, 3. forduló 6-1 (3-0) Ferencváros Békéscsaba Összeállítás: Holczer Wolfe Dragóner Csiszár Szkukalek Fitos Lipcsei (Abdi, 77.) Ashmore Tóth B. Ferenczi Shaw Vezetõedzõ: Bobby Davison 2008. 08. 25. 19.00 Albert Flórián-stadion, 5000 nézõ Vezeti: Takács Asszisztensek: L. Tóth, Márton Gól: Ferenczi (21., 28., 39., 47.), Dragóner (62.), Shaw (83.), ill. Pozsár (76.) Sárga: Szenti (12.), Shaw (16.), Wolfe (18.), Tóth Bence (44.), Okos (61., 66) Piros: Máthé (7.), Okos (66.) 90. p Vége, ennyi volt a két csapat között... 83. p Shaw is feliratkozott a góllövõk közé: elsõ lövését még védte a csabai kapus, de a labda végül visszapattant az angolhoz, aki 7 méterrõl a hálóba belsõzött, 6-1... 80. p Tóth lõtt jobbról, 12 méterrõl - Schvarcz védett szögletre... 77. p Közben Lipcsei szorul ápolásra, majd cserére, a helyét Abdi vette át... 76. p Váratlan "fordulat": ismét balról érkezett egy csabai beadás, Pozsár átvette, kilépett három (!) védõ között, és ballal a kapuba bombázott, 5-1... 73. p Egy balról érkezõ csabai ívelésnek Holczer mellényúlt - a kapufa azonban megmentette... 66. p Okos kapta meg második sárgáját (jogosan), így 9 fõre fogyatkoztak a lilák... A szõke játékos még 10 percig sem volt a pályán... 64. p Fitos "húzta meg" a jobb oldalt, 10 méterrõl lõtt, de Schvarcz szögletre mentett... 62. p Lipcsei balról beívelt szabadrúgását Dragóner 6 méterrõl fejelte a kapu közepébe, 5-0... 61. p Okos kapott sárgát egy buta szabálytalanság miatt... 58. p Ködöböcz helyett Okos a pályán. 53. p Fitos beadásáról maradt le Ferenczi, vagy szabadítottak fel a védõk - kinek hogyan tetszik... 47. p Ferenczit a jelek szerint ma nem lehet megállítani: Ashmore adott be jobbról, õ pedig a hosszú sarokba csúsztatott, 4-0... 46. p A szünetben egyik csapat sem cserélt... 45. p Vége az elsõ félidõnek. 44. p Tóth Bence kapott sárgát... 41. p Pozsár lépett ki, majd esett el az utolsó emberként visszazáró Csiszár szorításában, meglehetõsen gyanús körülmények között... a játékvezetõ továbbot intett. 39. p Ezúttal Shaw lépett ki egy pontos labdával a túl magasan védekezõ csabaiak között, õ is Ferenczihez passzolt, aki habozás nélkül a kapuba gurította a mesterhármast jelentõ találatot, 3-0! 35. p Az elsõ vendéglehetõség: Szeverényi beívelése után a lecsorgó labdára többen rajtoltak, végül Holczer ütötte szögletre Pozsár elõl. 31. p Szeverényi mutatott be egy remek cselsorozatot, a dolog szépséghibája, hogy a szögletzászló felé cselezte magát... végül nem lett az egész akcióból semmi. 29. p Ferenczi lõtt kapásból, 6 méterrõl, jobbról, Schvarcz bravúrral védett, a kipattanót Wolfe 5 méterrõl a szinte üres kapu fölé bombázta. 28. p A sarokrúgást követõen az egy védõ szorításában vergõdõ Ferenczi sarkáról a hálóba pattant a labda, 2-0! 27. p Fitos remek beadását Shaw fejelte közelrõl kapura, Schvarcz óriási bravúrral védett. 26. p Lipcsei szögletét követõen a teljesen egyedül hagyott Csiszár 6 méterrõl, nagy ziccerben, a kapu mellé fejelt. 25. p Tóth beadását fejelték ki az érkezõ Ferenczi elõl. 21. p Tóth lépett ki egy kiváló labdával a rosszul helyezkedõ békéscsabai védõk között, önzetlenül a bal oldalon érkezõ Ferenczihez játszott, aki közelrõl a kapuba passzolt, 1-0! 20. p Kovács Dániel elõzte meg Fitost, és felhozta a labdát a saját térfelérõl egészen a tizenhatosig, ott azonban Dragóner eléállt, majd elesett a szorításában, a játékvezetõ kifelé ítélt szabadrúgást. 18. p Wolfe kapott sárgát, miután rondán rácsúszott Kovács Dánielre. 17. p Tóth Bence lõtt a balösszekötõ helyérõl, 20 méterrõl, a labda kevéssel kerülte el a rövid sarkot. 16. p Shaw kapott sárgát reklamálásért, noha a kilépõ Ferenczi a visszajátszás tanúsága szerint valóban lesen volt. 12. p Szenti rúgta ki Tóth lábát, villant a sárga lap. 10. p A szabadrúgás Szkukalek a hosszú sarok mellé lõtte. 9. p Závoda helyett a cserekapus, Schvarcz lépett pályára. 7. p Egy elõreívelt labdára Máthé jött ki a tizenhatoson kívülre, és teljesen érthetetlen okból megpróbálta kézzel megfogni a labdát. A játékvezetõ természetesen azonnal kiállította. 6. p Ezúttal Lipcsei adott remek labdát, Ashmore vette át, õ is elvitte Máthé mellett, ám õt is lesen állították meg, és most is jó döntés született. 5. p Kovács húzott el a bal oldalon, az alapvonalról középre lõtte a labdát, ám az az oldalhálóba vágódott. 4. p Ferenczi lépett ki a védõk között Shaw átadásával, már Máthé mellett is elvitte a labdát, ám a játékvezetõ lesen állította meg. 1. p A Békéscsaba kezdte a mérkõzést. Tetejére Összeállítás: Máthé Szenti Brlázs Rubus Horváth T. Szeverényi Ködöböcz (Okos, 58.) Závoda (Schvarcz, 9.) Bakró Kovács D. Pozsár Vezetõedzõ: Kiss János Tudósítók: Bába Zoltán Copyright © 2008 www.nb1.hu. Minden jog fenntartva. |
antika | 2590 | 2008. augusztus 24. 20:51 |
Sanyi veled nem beszélek! A környéken szinte mindenhova mentünk. Segesvár,Parajdi sóbánya,Szent Anna tó,Gyilkos tó,Zetelaka,Hargitafürdõ,volt egy kis off-road Énlaka felé stb.... |
keresztapi | 2588 | 2008. augusztus 24. 20:24 |
valóban nagyon vendégszeretõek Dénes bácsiék. Merre voltatok?? |
antika | 2587 | 2008. augusztus 24. 20:14 |
Inkább fáradtan,minden nap csavarogtunk estig. Az idõsek szenzációsak! |
keresztapi | 2586 | 2008. augusztus 24. 19:47 |
szevasz Antika!! frissen, üdén, kipihenten?? oké volt minden?? |
antika | 2585 | 2008. augusztus 24. 19:05 |
Erdély csak jó lehet,még autóval is.Pláne,hogy ott is népszerû vagyok igaz még nem tudják leírni rendesen a nevem de iparkodnak.
![]() |
preston1 | 2584 | 2008. augusztus 24. 18:54 |
Szevasz Lacikám, ezek szerint épen és egészségesen hazaérkeztél, aminek örülök. Nyert, valóban õ az, honnan tudhattad??? Volt ez-az, zajlott az élet, de semmi extra. Milyen volt Erdélyország?
|
antika | 2583 | 2008. augusztus 24. 18:31 |
Szevasztok! Kimaradtam valamibõl? Tibi a szakember csak R1 lehet. |
oregbandita | 2581 | 2008. augusztus 23. 18:09 |
sziastok CSAPAT! senkit nem érdekel az a csavargás ami a héten kínáltunk?eddig ketten vagyunk keresztapival.reggel 7-kor indulás a mol kútról.útvonal:Nagyrév /ha mûködik a komp/Martfû. ,Kengyel,Törökszentmiklós,Kunhegyes,Jósvafõ,át szlovákba,Bánréve,Ózd,Eger,Dormánd,Heves,haza.az útirány menetközben is átírható,akit érdekel jöjjön. |
preston1 | 2580 | 2008. augusztus 23. 12:29 |
Jó napot mindenkinek. Jól sikerült a tegnap este, Én is köszönöm Tamás testvérnek a lehetõséget és éljen sokáig Szilvia! A mai veterénbörzén nem vettünk semmit, de volt sokminden. Délelõtt egy a kajak-kenu szakághoz értõ, benfentes és a problémákat mindig jól látó szakember ecsetelte, hogy a Janics Natasa miért szerepel ilyen rosszul. Elmondta, hogy nem ér semmit, a világ végigveri. Ezt követõen a szakember lánya kb. 3 perc múlva megjelent és közölte, hogy olimpiai bajnok lett J.N. A szakember nevére kérnék tippeket.
|
szelídmotoR1 | 2576 | 2008. augusztus 23. 10:33 |
Na és a tegnapi buli Köszönöm Tamásnak és kedvesének Szilviának. ![]() ![]() ![]() |
szelekt | 2574 | 2008. augusztus 23. 08:22 |
A buli vége... Természetesen a képek kizárólag illusztráció,hogy mi lett volna ha........ ![]() ![]() |
szelekt | 2573 | 2008. augusztus 23. 08:19 |
egyhengeresvmotor | 2571 | 2008. augusztus 22. 21:04 |
Tartja a lõrét, hogy illetételen, vagy éppen illetékes szemek ne vegyék észre... Most lebuktál R1! |
szelekt | 2569 | 2008. augusztus 22. 18:03 |
Sziasztok. Aki eltalálja,hogy R1 testvérünk mit ügyködik a pad alatt a jobb kezével,annak fizetek 2 sört:):) duke Csabi: küldtem privát üzit. köszi |
szelídmotoR1 | 2568 | 2008. augusztus 22. 17:46 |
Szeva fõdim, meg többiek! Merre és mikor kezdõdik ennek a rokkvérnek az átcsapolása? Csak azért kérdem mert Harley-s Tamás sütögetésérõl egyenest lehetne oda érkezni és vénásan csatlakozni a bandához! :))) Prestonka! Mikor jössz má???? |
duke.uw.hu | 2567 | 2008. augusztus 22. 17:19 | Válasz erre: 2565 |
Mobilmánia: Schuszter által elüldözött õs-P-mobil tagok zenekara. Jelenlegi P-mobil: Schuszter Lóri és egy pár feltörekvõ "ingyen" zenész. Kéthete láttam halgattam õket Fonyódon :( Megjelent a 2008-as Kárpátia album/Aug20-án/. Már letölthetõ :) Kárpátia - Idõk Szava (2008) 01-Hallom Az Idõk Szavát 02-Akkor Megyek 03-Ébredj Magyar! 04-Mézeskalács 05-Magyar Baka 06-Ha Látok Csillagot 07-Szárba Szökött A Bánáti Búza 08-Rongyos Gárda 09-Ha Majd A Nyarunknak Vége 10-Kraszna Horka 11-Nyakas A Paraszt Gazda 12-Csángó Himnusz Meghalllgattam, tetszik :) Holnap Szolnokon Kárpátia Koncert - Új lemez bemutató.. Estére jó sütögetést :) |
preston1 | 2565 | 2008. augusztus 22. 16:25 |
Jó napot a tagtársaknak. Csabikám a Mobilmániáról Schuszter azt nyilatkozta, hogy a leghitelesebb és a legaljasabb P.Mobil zenét játszó zenekar. De ettõl még lehet jó... Este meg Nightrood Tamásnál sütés, valószinüleg alkoholmentesen.
|
duke.uw.hu | 2564 | 2008. augusztus 22. 09:39 |
Ma este Mobilmánia koncert, igényes zene rajongóknak: Vikidál Gy, Tunyogi P, Zeffer A, Kékesi Bajnok L,Rudan Joe... Elõzenekar T.R.B. "http://www.mobilmania.rockband.hu/" |
szelekt | 2560 | 2008. augusztus 21. 20:37 |
ez jó:):) A nagy igazság,hogy minden megkezdett menetet egésznek számolunk:):) |
preston1 | 2559 | 2008. augusztus 21. 20:35 |
Ez is az élet nagy kérdései közé tartozik Sándorom, mitõl kemény, mitõl puha?
|
szelekt | 2558 | 2008. augusztus 21. 20:04 |
mi a q..va anyjától lett kemény a borsófõzelék,megkóstoltam,fasza,kihûlt,tisztára kemény.....
|
szelídmotoR1 | 2555 | 2008. augusztus 21. 19:22 |
valaki bográcsba való birkát keres? Talán beszerezhetõ! Levágva feldarabolva 1200FT/kg áron adnák. |
szelekt | 2554 | 2008. augusztus 21. 19:05 |
sziasztok. R1 testvérem itt vagyok,nem tüntem el..:):) apáca vadászat a soha nem látott eredménnyel kecsegtetett:):) holnap túrkevén motoros tali,ha vala jönne csak szétnézni elmennénk, szombaton meg kecskeméten motoros börze, ha feltudok kelni akkor Preston1 tesóvalátmegyek,ha valaki jön jelezze. R1 testvérem ha itthon vagy gyere ki holnap 10-ig itthon vagyok. |
szelídmotoR1 | 2553 | 2008. augusztus 21. 19:01 |
Zoolika jó messze lehetsz, de ha egy jéghideg habos sört e-mail-en el tudsz küldeni, akkor azt elfogadom!
|
szelídmotoR1 | 2552 | 2008. augusztus 21. 18:59 |
Szép estét mindenkinek! Elõkerültél! Már azt kell gondolnom, hogy a munka megszállotja lettél. Az állami menzahelyek azért korlátozottak, mindenkit azért ne csukjál be! Az ügyész majd szabályozza a konyhafõnök leterheltségét. Mi a pálya? Hétvégén csak nem dolgozol?!! Lehet, hogy megismételjük az elmúlt heti dínom dánomot? Szelekt Barát merre apácál? :))) Mit tudsz róla? |
preston1 | 2551 | 2008. augusztus 21. 18:32 |
Jó napot kivánok. Most látom a jóarcú kollégánk 16-órára szóló meghivását, lehet hogy ez most elmarad részemrõl. Ma is sikerült egy jóképességüt beutalni az állami menzára, pár év talán összejön. Sok a baj, de termelünk...
|
zoolika | 2550 | 2008. augusztus 21. 13:14 |
Sziasztok! Itt vagyok ma egy Louis-tól nem messze. Ha kell valakinek valami onnan, dobjon egy email-t! zopl82@hotmail.com |
szelídmotoR1 | 2549 | 2008. augusztus 21. 00:30 |
Kedves Barátaim! Igen szerény a hozzá járulásotok a lap színvonalához, ill. látogatottságához! Ki merre lehet????? Most értem haza B.pestrõl a nagy Tjátékról kb. 30 percig tartott. Igazi hang és fény orkán volt. Éljen augusztus 20-a és Bpest! Hajrá Magyarok !( mert ezt valahogy össze kell dobnotok) Preston Testvér! A "söröcske" mikor kerül az asztalunkra, mert a héten itthon vagyok! Jó lenne a már lassan megszokott helyen "Anita Sörpart" összefutni! Mondjuk holnap 21-én délután 16-tól. Jöjjön aki tud!!! Oregbandita nagyon jó az útiterved és Keresztapinak is jó az elképzelése, azomban sajna nem tudok résztvenni rajta, mivel vas.nap kora dután indulok, a korábbi képen lévõ szöszi lakhelyére, Gyõrbe. |
preston1 | 2548 | 2008. augusztus 20. 15:19 |
" szerény személyemmel is emeltem a rendezvény szinvonalát" Hát igy a csoda, hogy megtartották... Most esett le az 1.sz. búvár személye, Sándorom, igen igényesen szórakozhattál tegnap este. Talán még fizetett is egy sört? Vasárnap sajnos nem tudok ilyen utakra elmenni. |
oregbandita | 2547 | 2008. augusztus 20. 12:49 |
sziasztok!kresztapival tervezünk egy vasárnapi kirándulást,én Jósvafõt és Agteleket javaslom.õ pedig egy rövid erdélyt/nem a fogarasok/csak toronyiránt Déva felé.ha van rá érdeklõdés jelezzétek majd az útirányt a többség dönti el.
|
preston1 | 2546 | 2008. augusztus 20. 12:28 |
szelídmotoR1 | 2545 | 2008. augusztus 20. 09:30 |
szelídmotoR1 | 2544 | 2008. augusztus 20. 09:07 |
szelekt | 2543 | 2008. augusztus 20. 09:06 |
Egyébként a cipõt irigylem R1 testvérünktõl, nekem speciel tetszik. a Tiszamoto öltözet kezd alakulni: Cipõ:piros,Berik márka Zokni:térd,"blöró"szinekkel, többi késõbb:::::::::::::: |