Bandi1200 | 5405 | 2010. május 5. 12:08 | Válasz erre: 5404 |
Irgum-burgum! Tavaly vettem egy Caberg bukót idén tavasszal megrepedt az áll részén a bõr/mûbõr. Gondoltam beviszem kicseréltetem hiszen van rajta garancia. Derült égbõl ért a villámcsapás miszerint 6 hónap gari van rá.Természetesen több mint 6 hónap telt el a vásárlás óta! És ezt a 6 hónapot is a forgalmazó vállalja nem a cég! Tehát megmaradt a repedt állrészû bukóm! Olyan bukót vegyetek amire a gyártó ad garanciát! Illetve miért nem minõsül tartós fogyasztási cikknek egy bukósisak? |
vadasz | 5404 | 2010. május 5. 11:35 | Válasz erre: 5403 |
Fából vaskarikát????? :D :D :D Ilyen a popszakma ! :D :D :D
|
K.Istvan | 5403 | 2010. május 5. 11:29 | Válasz erre: 5402 |
Mindjárt csinálom, csak elhagytam valahol a fafaragó bicskámat...
|
vadasz | 5402 | 2010. május 5. 09:59 | Válasz erre: 5400 |
Átugrok én is. Nekem kéne egy 7. fokozat, overdrive áttétellel.
|
Yossarian | 5401 | 2010. május 5. 09:21 | Válasz erre: 5400 |
Hûû..akkor nekem is meg tudnád nézni a spricnit?
|
K.Istvan | 5400 | 2010. május 5. 08:35 | Válasz erre: 5398 |
Hello! Ma kitolom a Kawa csodás Vulkán tipusú gépét a mûhelybõl, melyen, mivel californiai változat, szinte minden le van "hegesztve" a karbin. ( A tûnek nincs hornya amiben a zeegert lehetne pakolgatni le föl, de még alapjárati keverékállító sincs rajta. Ezek nem szaroznak a környezetvédelemmel odaát! ) Szerencse "csak" a hidrotökéket kellett újraindítanom a szelepvezérlésnél. Tehát ma meg holnap tudok neked szinkront csinálni.Utánna egy hétig nem vagyok. Vagy május 17.étõl. Üdv István |
dodesz | 5398 | 2010. május 4. 20:20 | Válasz erre: 5394 |
�K.Istvan Szeva Ha rá érsz valamikor megtudnád nézni a Banditkámat kéne rajta egy szinkronizálást csinálni .Tudod vállalni???
|
KRAVEN | 5396 | 2010. május 4. 18:19 |
Istvánnak igazsága van, de természetesen DaniD is logikus. Ez egy szerelem és mint ilyen abszolút mellõz minden racionalitást. Én nagyon szeretek ilyesmikkel foglalkozni, csak mikor mindenhonnan ömlik a szar, akkor néha bevágom a "durcát". :-) Volt már ilyen többször, de aztán persze egy kis idõ elteltével visszamegyek a garázsba és folytatom. Most is jön egy kis pihi. Egyébként ilyenkor jönnek a legnagyobb ihletrohamok és olykor értelmes gondolataim is támadnak :-)) |
DaniD | 5395 | 2010. május 4. 12:26 | Válasz erre: 5394 |
Nem tudtam a részleteket, ezért nem volt hülye ötlet. Nekem egy 350es Jawa volt az eslõ moci, illetve kettõ is. Persze nem csesztem el rá éveket, de egy tél és egy szezon ráment, mire kb. úgy nézett ki, és úgy pöfögött, hogy nagyjából elégedett voltam. Ekkor jött egy BMW a pirosban, én meg bumm bele. Váz, villa elhajlot, stb. Rettenetesen sajnáltam a sok, idõt, gondoskodást, pénzt, amit a felújításba fektettem. Jó móka volt, de eladtam az összes roncsot. Mert, ha túl sokat buherál az ember, akkor nem marad idõ és pénz motorozásra. Ez után döntöttem el, hogy inkább gyûjtök még, és olyan mocit veszek, amivel egybõl lehet motorozni, megbízható, és max csinosítgatni kell, ha van kedvem és pénzem. (plusz karbantartás persze) Ez az én kis véleményem, aztán, hogy kinek mi lapul a garázsban, az más :) |
K.Istvan | 5394 | 2010. május 4. 11:54 | Válasz erre: 5393 |
Szerintem ha nem restauráltál motort fogalmad sincs most milyet átkokat szorsz, egy olyanra aki azt már végigcsinálta (bár ez a szó ide nem jó, mert soha nem tudod befejezni, soha nem lesz tökéletes). Arról az oldalról nézve mit ér egy Pancsi, ki ad manapság pénzt egy ilyen motorért??? Gyûjtõ?! Nem ejtették a fejére! Mennyit ér egyáltalán? Nekem pl Kravené egy buznyákot sem, mert nem én csináltam! :) Más nem igazán fizetne annyit amiért ennyi küzdelem után valaki meg tudna válni tõle. De ezek olyan dallamok amiket ha nem jártál a közelében csak bántják a füled, de igazán csak az érti aki végigélvezte azt az 5-10évet, és még ennyit adna ha kell a saját éltébõl, ha kell... Szereintem ez hülye ötlet volt!Föleg egy motorostól... |
DaniD | 5393 | 2010. május 4. 10:38 | Válasz erre: 5385 |
Igen, így már más a helyzet... nem lennél sokkal elõrébb egy eladott Pannóniával. Marad a türelem :) Bár nem gondolom, hogy ha válsztanod kéne, akkor a Banditot adnád el... azért mégis csak az a "jobb kezed" (ha jobb kezes vagy).
|
Kazam | 5390 | 2010. május 4. 09:41 | Válasz erre: 5385 |
Ha így folytatod a f...kad fogják leágni nem a karod.:)
|
KRAVEN | 5388 | 2010. május 4. 09:14 |
Ja és a folyton babrálásról: Eddig üzemszerûen egyetlen hibája volt a gépnek: A tûszelep és annak csészéje. Minden más babrálás fejlesztés akar lenni. A hátsó rugóstagot is azért cseréltem, mert már minden kopott a két oldalon (lábtartó-bukókeret-sztender) Van akinek ez így még elmegy tizenX évet, de engem zavart. Csak az ember néha besokall. A Pannóniámnak is egyre kevesebb köze van a szériához... :-) |
vadasz | 5387 | 2010. május 4. 09:13 | Válasz erre: 5386 |
Én asszem kitalááltam, hívjál fel ha érdekel és elmondom!
|
KRAVEN | 5386 | 2010. május 4. 09:10 |
Viszont a tegnapi agóniámban még megnéztem, hogy jó-e még a membrán. Szinte csoda, de kibírta az egyoldali nyomást.Leeresztettem és visszapumpáltam 6 bar-ig. Gyönyörûen tartja a nyomást, szóval sértetlen. El sem hiszem! :-) Így viszont már csak a feltöltés módját kell kitalálni. Valahogy biztosan megoldható, hiszen a csõ gyárilag bontható megoldású (ergo egyszer mindenképpen össze tudták rakni... :-)) |
KRAVEN | 5385 | 2010. május 4. 09:07 | Válasz erre: 5383 |
Teljesen igazad van, ahogy a családomnak is, amikor ezeket a mondatokat mondják. A motorok alatt a Banditot és egy Pannoniát értek. Mindkettõ szerelem. Azt szoktam felelni, hogy ha választanod kell a jobb, vagy a bal kezedet vágatnád le? Amíg van megoldás, addig egyet sem!
|
vadasz | 5384 | 2010. május 4. 09:07 | Válasz erre: 5383 |
A másik motor egy Pannonia... ...azt többek között pont a mûszaki okoskodás és babrálási élmény kiélése miatt tartja szinte mindenki. Nem mellesleg fantasztikus élmény vele menni, a maga anti-kifinomultságával.
|
DaniD | 5383 | 2010. május 4. 08:48 | Válasz erre: 5377 |
Kraven... meg sem kísérlek okosabb lenni, mint Te. De felmerült benne, hogy nekem bõven elég egy jó állapotú motort tartni, amin ugye csak a kopó cuclikat kell cserélni, Te meg többet tartasz, amiket ráadásul foylton babrálni kell... Miért nem adsz el egyet? |
csabu987 | 5381 | 2010. május 3. 22:50 |
Kicsit más téma. Munkatársam szeretne vásárolni olcsó pénzért valami megbízható 50cm3 robogót városi szaladgálós-munkába járósra. Ár 100e alatt és még azt is hitelbõl tudná finanszírozni. Mivel a városunkban igen szarok az utak, jó lenne minnél nagyobb kerekû robi.Ha valakinek a környezetében volna egy ismert és megbízható járgány, kérném hogy írjon nekem. |
zold1 | 5380 | 2010. május 3. 16:24 | Válasz erre: 5375 |
"Egy leterdelt 2003-as 30ekm-t futott bandit rugostag nekem is van fent a padlason, de nem hiszem hogy azzal messzebbre menetek" Mi a baja? |
Szotyi | 5379 | 2010. május 3. 15:50 | Válasz erre: 5376 |
Nos olyat hallottam,hogy pl.egy FJR-be autó rugót építettek, mivel nagy súllyal járnak,bár a csillapítás gondon ez nem segít,csak a bandit gátlóból hátha még össze lehetne hozni vmit!
|
KRAVEN | 5378 | 2010. május 3. 15:31 |
És természetesen mindenkinek köszönöm, aki megmozgatta egy kicsit a gondolatait a problémám megoldása érdekében, de most úgy vagyok vele, hogy erre már tényleg nincs energiám.
|
KRAVEN | 5377 | 2010. május 3. 15:27 |
Nos az a szitu, hogy jelen pillanatban kicsit besokalltam a jármûvek kiadásaitól. Így ahogy van, minden motoromra rázárom a garázsajtót és befejeztem egy idõre a költekezést. Az autóra muszáj két nyárigumi, meg van egy mûszakim még hátra (az már be van jelentve, nem tudom már odébb pakolni), de egyébként csak biciklivel járunk! |
vadasz | 5376 | 2010. május 3. 14:42 | Válasz erre: 5375 |
Hasonló... 94 es (gsxr 1100 W) ... szentem Kraven is ezt fogja tenni. Csapágyakat úgy sem cseréltük ki a múltkor, úgyhogy most akkor az megesik, meg megy bele a szutyok gátló. Az legalább a maga módján problémamentes. Ott mondjuk nem a csillapítással van a fõ gond, hanem az elgyengült rugóval. (csillapítás se sokat ér azon, de nem abban az értelemben szar, mint amit csillapítattlan rugózásnak mondanak. ... Autón láttam már iylet, meg kamionon is, de motoron valami félelmetes volt nézni. Kraven mondja, hogy miylen szar volt vele menni, de szentem nézni még rosszabb volt... )
|
K.Istvan | 5375 | 2010. május 3. 14:30 | Válasz erre: 5373 |
Nektek valami ilyen cucc van beeitve, ha nem tevedek?! http://cgi.ebay.de/Federbein-Stosdampfer-Suzuki-GSX-750-F-98-06-/290424997674?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item439eadc72a http://cgi.ebay.de/Federbein-Stosdampfer-Suzuki-GSX-R-750-W-92-93-/290431120150?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item439f0b3316 Tudom kb mi a helyzet. De keves remenyt latok arra hogy ezt a satupadon helyre lehet pofozni. En abban latom a kiutat ha valamivel most helyetesititek a rosszat, amit kesobb fel lehet javitatni, es piacra lehet dobni, vagy ismet beepiteni. Ugy emlekszem , hogy kibujtatni a gatlot nem kell szetszedni az egesz motort. Meg a hosszabb Wilbers-t is bekinlodtam parszor, bar nem ma volt. A hangsuly azon van hogyan lehetne motorozni vegre mikor itt a szezon, akar kompromisszumok aran is, egy gyenge gatloval. Egy leterdelt 2003-as 30ekm-t futott bandit rugostag nekem is van fent a padlason, de nem hiszem hogy azzal messzebbre menetek. |
vadasz | 5374 | 2010. május 3. 13:30 | Válasz erre: 5372 |
vadasz | 5373 | 2010. május 3. 13:29 | Válasz erre: 5370 |
Kell, de nem is az a gond, hanem a 120 font... ...legalábbis feltételezem. Amúgy Te tudod talán legjobban hogy megoldhatatlan feladat nincsen, inkább csak szándék vagy tudás illetve anyagiak hiánya.... ....vagy ezek kombinációja. Kraven cucca így most elég nagy szívás. Csapágycsere se volt egy olcsó mutatvány, gátlót se ingyé adták. Aztán msot meg ott tart a rendszer ahol a part szakad. Ráadásul a karbigondokon is most van túl a rendszer... ...szal lehetne döntögetni végre egyet. Ami engem illet segítek ahol tudok, de ennek jószerivel lõttek.. ...próbát megér, csak az a baj,h gyo senki sem idõmilliómos, hogy pl 5x ki-be szerelgesse... |
zold1 | 5371 | 2010. május 3. 13:04 | Válasz erre: 5359 |
Az általam ismert kárpitosok csak kérésre dolgoznak bõrrel, mert csak szopás van vele. Nem véletlenül mûbõr a gyári ülés is.
|
K.Istvan | 5370 | 2010. május 3. 12:16 | Válasz erre: 5369 |
Akkor gondolom ezt is farigcsni kell!? http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-GSX-1300-BK8-B-KING-2009-Shock-Absorber-/250563627944?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a56c18ba8 |
vadasz | 5369 | 2010. május 3. 12:00 | Válasz erre: 5368 |
Az a baj, hogy a gixertelók a banditban túl gyenge rugóerõvel bírnak. A K7-es 1000-es amit méretileg használnak sokan, de csak solo-üzemmódban járható. Utas+csomag mellett nemjó. A busa telóhoz pedig a görbevázsaban rohadt sokat kell farigcsálni. |
K.Istvan | 5368 | 2010. május 3. 11:55 | Válasz erre: 5366 |
Ez elkepzelheto , valahol lattam ilyen metszetet en is.Kb int egy futesrendszer tagulasi tartalyat tudom ekepzel. Szerintem kuporgatnod kene es leadni egy telojavitoba, addig meg a gyarival beerni.Mielott vege lesz a szezonnak. Vagy nezni egy mostani gixer telot ami mar kompakt es egyben van ez a tartaly...ha eleg hely van , akkor csak a furatszem tavolsagok szamitanak egy picit, bar lehet egybol ki is emeli a segget mint a Wilbers... |
vadasz | 5367 | 2010. május 3. 11:25 | Válasz erre: 5366 |
Ölinsnél egy dugattyúszerû "izé" választja el a levegõt az olajtól. Akármelyik megoldás is legyen, a necces a gázmentes feltöltés olajjal.
|
KRAVEN | 5366 | 2010. május 3. 10:53 |
Közben Vadász útján felmerült, hogy a gáztartályban egy membrános megoldással van elválasztva a gáz az olajtól (mûszaki szempontból ez így logikus). Mivel az olajos oldalon megszûnt a támasztó nyomás, jó az esély rá, hogy a határoló membrán is elszakadt az egyoldali 12 bartól. Így viszont a teljes cucc kuka... :-( Ha a membrán valami csoda folytán meg is úszta, az már látszik, hogy feltölteni szinte esélytelen házilag. Ez egy nem jó nap... :-( |
vadasz | 5365 | 2010. május 3. 10:30 | Válasz erre: 5363 |
Írtam ennek a csákónak levelet ( http://www.1200bandit.de/federbein.htm ), hátha tud többet is, mint amit az oldalán megadott.
|
K.Istvan | 5364 | 2010. május 3. 10:15 | Válasz erre: 5363 |
Reagalva a tortenetedre, csak az nem hibazik , aki nem dolgoik! Kepet is kuldok,de eloljaroban jo lenne tudni, hogy metrikus vagy colos a csatlakozasod. Ugyan van meg a 2 db femhalos csovon kiul (gyakorlatlag mint az X-bikes fekcsovek) festo fittingem is ,de jo lenne minimalizalni a kotesek szamat. Meg nem mindegy hogy tomitoalatettel feluleten, vagy kupos menettel, vagy teflonszalaggal, vagy sehogyan tomit. Ezek altalaban a kotsek-csovek kozotti kulobsegek. Es pl meg ha azt hinnenk hogy a egy jarmuvon , csak egy fele van, vagy egy csonel, hat mikor lecsereltem a kuplungcsovet , alul munahengernel talan M10x1.25 volt felul a tartalynal meg M10x1-es... |
KRAVEN | 5363 | 2010. május 3. 09:32 | Válasz erre: 5356 |
István! Egy fotót mindenképp megköszönnék! Ha Vadász esetleg nem találja majd a csövét, akkor érdekel minden alternatív megoldás. Kösz |
KRAVEN | 5362 | 2010. május 3. 09:30 |
No akkor a sztory röviden: A gáztartályt kifelé forgatva a segédváz bal alsó részére rögzítettem egy bilinccsel. Ez a bilincs meglazult, ami miatt a gáztartály felvette a függõleges nyugalmi helyzetet, valamint egy kicsit elõrébb csúszott. a csövön kialakult egy hurok és erõs berugózáskor a gumi elérte az összekötõcsövet. Az kidörzsölte, aminek a hatására a tartály 12 bar nyomása elillant, valamint a csillapító olajat frankón ráköpte a hátsó gumira és minden berugózáskor adott neki még egy-egy spriccet. (egy élmény volt!!) Hát ennyi. Az összekötõ csövet kell cserélnem, erre keresek megoldást. Szóba került Vadász lecserélt féknyereg összekötõje (ha megvan, akkor erõs danke!), illetve nézegettem a neten, hátha találok valami megfelelõ hosszúságú fékcsövet. Innen jött a kérdés, hogy ami autóra jó, az motorra vajon miért van megbonyolítva? Meg persze a kispriccelt olajat kell visszapótolnom a lengéscsillapítóba. Vadász egy jó darabig végigmozizta hogyan néz ki egy bandit segge csillapítás nélkül. Majd megírja. Én csak azt mondhatom, hogy szinte vezethetetlen... |
Kazam | 5361 | 2010. május 3. 09:18 |
Krisztián76 Ha eljössz Siófokra akkor egy próbára cserélhetünk ülést. |
jo_lenne_tudni | 5360 | 2010. május 3. 09:04 | Válasz erre: 5332 |
Nem nyert. :-) Ha elkezded figyelni, latni fogod, hogy minden masodik K5-K6 GSF650 ilyen kek szinu. Szinte az osszes tesztben, sajtofoton stb. ilyen szinu volt. http://s2.bikewalls.com/pictures/Suzuki_GSF_650_Bandit_2005_01_1920x1200.jpg |
Kazam | 5359 | 2010. május 3. 08:43 | Válasz erre: 5354 |
"Fuss egy kört a helyi kárpitosoknál. Max 15 bõl kihozzák. " Nem vitatom hogy lehet találni olyat aki bevállalja. DE részemrõl nem bíznám olyanra akinek a munkáját nem ismerem mert ugye nincs túl sok próbálkozási lehetõség. Azért az sem mindegy milyen bõrbõl készül. A kesztyûm össze-vissza fakult az ülésem meg nem. A kárpitos aki beltérre dolgozik biztos tart UV álló drágább bõrt?? A srác egyébként motorozik. Nekem a komplett ülés 30 volt. Az ülést ott kellett hagyni. |
vadasz | 5358 | 2010. május 3. 08:34 |
Kraven, írd má le a népeknek, hogy mi a csízió, legalább tudják miben sántikálunk.
|
vadasz | 5357 | 2010. május 3. 08:32 | Válasz erre: 5353 |
Iromány csak dolycsul van meg, de abban szó sem esik az olajról. Összekötõcsövemet megkeresem délután. Olajat ki kéne találni milyen legyen, abból vennél egy litert aztá együssz vagy megyek, oszt fõtesszük. Szentem az olajmennyiség az alább leírt módszerrel elég jó közelítéssel belõhetõ. A futómû müködése pedig úgyis kiadja ha valami nem gömbölyû. (de alapból télleg az a lényege paraszti elgondolás alapján amit írtam is, hogy a lényeg, hogy olaj legyen benne a kiegyenlítõ alatt, a tartály pedig levegõt enged ide-oda a maga szelepjeivel. Tehát az olaj valszeg pont annyi amennyi kell bele, mivel az ugye oda-vissza járkál, csak felvelé azért nem tud menni, mert ugye ott a levegõ. Nagyszerûen kiatlált dolog amúgy szerintem. Pláne így, hogy gyárilag is tölthetõ. Mi a túró bajod van a fittinggel. Ha megvan az átkötõm szentem az faxán odaillik.) |
K.Istvan | 5356 | 2010. május 3. 08:27 | Válasz erre: 5352 |
Fogalmam sincs mirol beszelsz, de van femhalos csovem, aminek menet van a vegen. ca.5-600 mmm. holnap otthon vagyok, ha erdekel kepezek rola. Ha ezzel tudok segiteni.
|
KRAVEN | 5355 | 2010. május 3. 07:35 | Válasz erre: 5354 |
Nekem 4.000-bõl hozta ki a szomszéd (!) kárpitos. Igaz ott nem volt szivacs-szabás. Csak egy új huzat, meg az utasülésnek az emelése filccel. 6-8 centis emelést csinált lépcsõzetes kialakítással, így egy "konkrét" vápa alakult ki, ami vízszintes, így az utas egyáltalán nem csúszkál. Egyelõre nagyon frankó (elmondás alapján, mivel még nem voltam a saját utasom sosem... :-)) |
zold1 | 5354 | 2010. május 3. 07:07 | Válasz erre: 5351 |
Fuss egy kört a helyi kárpitosoknál. Max 15 bõl kihozzák. Kraven, neked is valami olcsó átalakítás volt, nem? |
KRAVEN | 5353 | 2010. május 3. 07:00 | Válasz erre: 5345 |
Vds! Azt az irományt megtaláltad? Megvan az valamilyen emberi nyelven is? (germánosul nagyon nem értek). Küld el légyszíves! Köszönet |
KRAVEN | 5352 | 2010. május 3. 06:59 | Válasz erre: 5345 |
Végül is lehet úgy is tölteni, hogy kirugózott állapotban szintig tölteni és onnan vissza egy kicsi. A slagban alap állapotban szerintem nem lehet olaj... Más: Mi francért erõlködünk ezzel a külön fittinges megoldással? Az autó fékcsövek is fitting nélküliek. Kapásból a csõvég menetes. Van ezer féle, csak találnánk megfelelõt... Komolyan kérdezem: Van bármi kézzelfogható oka, hogy fittinggel vannak a motorok szerelve, ellentétben az autókkal? |
Krisztián76 | 5351 | 2010. május 2. 22:08 | Válasz erre: 5350 |
Vettem a fáradtságot és beírtam, de ott nem írnak az árakról, ezért kérdeztem rá!
|
Maxxy | 5350 | 2010. május 2. 22:01 | Válasz erre: 5348 |
Szentendre! De vedd mán a fáradságot és írd már be a gépedbe,hogy motorkarpit.hu!
|
Maxxy | 5349 | 2010. május 2. 22:00 | Válasz erre: 5348 |
35-40 péz+extrák /mondjuk "Bandit" hímzés/,stb. Ha jól emlékszem Esztergom vagy Visegrád?
|
Krisztián76 | 5348 | 2010. május 2. 21:42 | Válasz erre: 5347 |
Mennyibe kerül egy ilyen átalakítás, hol van helyileg? Mennyi idõt vesz igénybe az átalakítás, ott kell hagyni az ülést vagy megvárható? |
Kazam | 5347 | 2010. május 2. 20:38 | Válasz erre: 5341 |
Gyárilag az alsó álláson van. Tehát lejjebb állítani nem lehet. Nekem motorkárpitos ülésem van. Nekünk eddig bejött. Nekem a fõ gond a gyári üléssel a két él volt. Plusz az hogy az utas ülés leejtett. |
vadasz | 5345 | 2010. május 2. 20:24 | Válasz erre: 5344 |
Rajta vagyok... ...nem triviális kérdés. Lehet hogy el kéne gondolkodni olyanoknak ezen, akik mûszaki szempontból tudnak mondani valami irányszámot (pl viszkozítás tekintetében) Amúgy van egy ötletem. Olaj annyi kell bele (ha nem kapunk pontos adatot), hogy a slag tetejéig legyen kb. (emléxel hogy szörcsögött, amikor nem volt benne nyomás) Tehát az "az olajat a gáznyomás tartja a helyén" ..... és ugye a nyomófokozati az levegõs... ...tehát mivel az van felül, így ott már ne legyen olaj.. mert az a szelep levegõvel mükszik. ... vélemény? |
KRAVEN | 5344 | 2010. május 2. 19:41 |
Egy kis segítséget kérnék! Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, hogy egy '94-es GSXR hátsó gátlóba mennyi olaj kell és milyen. Történt egy malõr (illetve fogalmazzunk úgy, hogy az elmúlt évek legnagyobb mûszaki bakiját követtem el) és felújítása szorul a gátlóm. Remek példát kaptam arra, hogy mit is végez egy lengéscsillapító. Mondhatom, hogy nélküle egy rémálom az utazás :-) |
Krisztián76 | 5341 | 2010. május 2. 18:58 |
Csak a lábujjaim érnek le, ami zavar néha, lehet állítani az ülés magaságán? Kutyacsonton kívül van más megoldás, hogy lejjebb kerüljön az ülésmagaság? A másik, hogy elég kényelmetlennek találom a gyári nyerget 1.5óra után már nagyon fészkelõdöm rajta. Át lehetne alakítattni úgy, hogy kényelmesebb-puhább legyen, netalán vékonyabb, hogy lejjebb érjen a lábam? Tudtok valakit aki ilyesmivel foglalkozik? |
Maxxy | 5340 | 2010. május 2. 18:36 |
Hali! zold1! Nem tagadom jól esik a dícséret,de hogy õszinte legyek nálam még mindig az elõzõ vasam szine viszi a pálmát,íme egy kép róla! ![]() |
Norbu | 5339 | 2010. május 2. 16:43 | Válasz erre: 5336 |
Nekem volt ilyenem,igaz nem sokáig. szerintem egyedi és szép.
|
zold1 | 5338 | 2010. május 2. 14:51 | Válasz erre: 5332 |
Ja, ilyennel nem jó lopni menni. Csak 2 évig gyártották, és a szin is rohadt ritka :D A kép nem adja visssza, frissen mosva eszméletlen szép. Mondjuk nekem a pálmát még mindig Maxxy gépe viszi.
|
TayRol | 5336 | 2010. május 2. 08:02 | Válasz erre: 5335 |
http://www.justbandits.com/650-1250_k6_oil_cooled.jpg target=_blank> Link </A> ilyen?:) en mar lattam parat, bar tenyleg nem gyakori. |
Yossarian | 5332 | 2010. május 1. 21:37 | Válasz erre: 5309 |
Ezek szerint te jöttél ma szembe az Üllõi úton a Telek utcánál. Én mentem kifelé, te meg a város felé. Még ilyen színû Banditot sosem láttam.
|
csabu987 | 5331 | 2010. május 1. 20:58 | Válasz erre: 5308 |
Szia Vadász. Bocsi hogy nem szóltam, de vettem egy új elsõ gumit (Conti Attack2), köszönettel nem kérem a Z6-ot.
|
csabu987 | 5330 | 2010. május 1. 20:56 |
Sziasztok. Üdvözlet mindenkinek. Most értem haza a lányom ballagásáról Szombathelyrõl és Kõszeget is megnéztük. Sajnos kocsival voltam, mivel a család több tagját is vinni kellett. Sok motorost láttam, fájt is a szívem rendesen, de ezt most ki kellett bírni....
|
Kazam | 5329 | 2010. május 1. 17:59 |
A külalakon kívül van különbség a henger ovál és háromszög dobok között?
|
Yossarian | 5328 | 2010. május 1. 13:50 | Válasz erre: 5327 |
Nem, dehogy :) Csak probaltam egy kicsit a hazai ipart is helyzetbe hozni :)
|
Mano81 | 5327 | 2010. május 1. 11:24 |
Ízlések és pofonok... Szerintem nagyon ott a szeren. Banditra ez most új, asszem. Gondoltam beteszem. Csak nem baj? :) |
Yossarian | 5326 | 2010. április 30. 22:41 | Válasz erre: 5325 |
Illetve a csõvég hasonló, az enyém háromszög profilú. A többi stimmel :)
|
Yossarian | 5325 | 2010. április 30. 22:39 | Válasz erre: 5323 |
Ezt most nem értem. Nem csorog a nyálam :) Nekem Bodis karbon van (ugyanez a forma) és nem adnám ezért a Yoshimuráért :)
|
szappy | 5324 | 2010. április 30. 21:59 | Válasz erre: 5310 |
bocs, hogy beleszólok, de a fizikai törvények alapján nem a lánckerék tetejénél, hanem az alulról verõdik le a trutyi a láncról. a legnagyobb erõ perdület és a gravitáció itt éri a láncot, tehát alulról is burkolni kéne. függõlegestõl 45 fok hátra. itt a legnagyobb az erõ. Ha egy madzagon súlyt pörgetsz itt szakad el a madzag is.
|
Maxxy | 5322 | 2010. április 30. 17:44 | Válasz erre: 5309 |
Nekem meg a mi fajtánk tettszik sokkal jobban akármelyiktõl! A kialakítása miatt masszívabb mint a tietek,hosszabb picit a sárvédõ része,ezáltal kevésbé dobálja össze trutyival a rugóstag környékét,és ez a leg lényegesebb! A láncvédõ része rövidebb,de én még nem vettem észre,hogy összedobálná a motort fikával! Persze kinek a pap... |
TayRol | 5321 | 2010. április 30. 15:36 | Válasz erre: 5319 |
en benne vagyok, de nekem jo_lenne_tudni-fele kellene.:D
|
totokalmi | 5320 | 2010. április 30. 15:00 | Válasz erre: 5308 |
én csak onnan gondolom hogy a Csabinak nem kell mert írta hogy vett egy újat... igazad van, fura világ ez, bocsi hogy kértem!
|
zold1 | 5319 | 2010. április 30. 14:15 |
mondok egyet, bár más farkával könnyen kaszálok csalánt. Imádkozzátok le valakinek a motorjáról, vigyétek el egy mûanyagos emberhez, ha már 5 darabot kértek, szerintem simán megéri neki formát csinálni miatta. A készrõl leveszi a mintát, és csókolom. |
TayRol | 5318 | 2010. április 30. 07:53 | Válasz erre: 5316 |
az igaz, tenyleg jol nez ki.:) muanyagoscsaba mar nem foglalkozik a dologgal, megkerdeztem, szoval meg keresgelek tovabb. |
tangerine | 5316 | 2010. április 30. 03:02 | Válasz erre: 5294 |
Az igaz de ez szvsz qrva jól néz ki, fõleg, hogy a láncvédõ része alu, ha jól látom.
|
TayRol | 5315 | 2010. április 29. 20:56 | Válasz erre: 5314 |
ez a rovid nekem jobban tetszik, a lenyeget igy is megvedi. neten rakeresek, koszi!
|
jo_lenne_tudni | 5314 | 2010. április 29. 20:53 | Válasz erre: 5312 |
Ezt igy ahogy latod a srac 9000-ert, fix aron rakta fel a vaterara, csinal(t) tobb tipusra is. A gyari lancveo helyre es a masik oldalon a fekcso ala kellett felszrelni. mInden pontosan ki volt furva, semmit nem kellett igazitani rajta. Allitolag a gyarirol van leveve a minta. "muanyagoscsaba" neven keresd a keszitojet, es kiadja a nagytestver a szamat. Hatranya a Maxxy tipusaeval szemben talan az, hogy ennek rovidebb a kerek feletti resze, igy kevesbe ved a viztol (amugy ha raulsz a motorra egy muanyag lap pont becsuszik a rugostag ele). Elonye, hogy lenyegesen olcsobb es a lancvedo hatso resze jobban kinyulik, kevesbe szorja meg a motort a lancspray. |
TayRol | 5313 | 2010. április 29. 20:47 | Válasz erre: 5309 |
ilyen kellene nekem is. azt ne mond, hogy ez is a 17 ezres, mivel ez kicsit maskepp nez ki... csak sajnalom erte Puig markabol a 100 ojrot. a gyari meg nem tetszik. Ermaxbol is van, csak szinten draga. Zugloban nagyon ritkan jarok.:) 15. es 12. keruletben annal inkabb. |
jo_lenne_tudni | 5309 | 2010. április 29. 20:39 | Válasz erre: 5298 |
vadasz | 5308 | 2010. április 29. 18:52 | Válasz erre: 5306 |
És azt én honnan tudnám, hogy Csabinak nem kell.... ....fura világ ez, csak szóltam volna vagy szóltál Csabu csak én nem láttam?
|
totokalmi | 5306 | 2010. április 29. 17:30 |
Vadász úr! megvan még az a használt elsõ gumid amit multkor ajánlottál elvitelre? a Csabinak már nem kell, lehet hogy én benyelném... lassan az elsõ gumim is kopás határon van és nincs geldem újat venni! |
totokalmi | 5305 | 2010. április 29. 17:22 | Válasz erre: 5273 |
én a gyári dunlop-al elmentem kb. 8,5-9ezret. a csabitól kapott gumiban is van már 3500km. akkor én most ügyi vok vagy csak "óvatosan" motorozok? |
Maxxy | 5304 | 2010. április 29. 17:17 | Válasz erre: 5303 |
Természetesena 17 ezres! Csak én a cimborával fényeztettem színre 5 pézé!
|