| fragile | 196 | 2008. szeptember 20. 21:02 | Válasz erre: 192 |
|
várjuk itt az új tagokat már régenóta,ha visszaolvasod, de ugy látszik MINDENKINEK van társa :-)utastársa:-) viszonytársa........... |
| redmary | 193 | 2008. szeptember 20. 20:57 |
|
H E L L Ó ! ! ! ez egy TÁRSKERESÕS oldal ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| SvShrek | 192 | 2008. szeptember 20. 20:55 | Válasz erre: 187 |
|
Ugyan sokáig nem tartott:-)) bár Szöszy jót tett egy kicsit a fórumnak:-)
|
| gourman | 190 | 2008. szeptember 20. 20:52 | Válasz erre: 189 |
|
ez CCép,ráadásul gyüjtöm az angyalokat:))))Télleg!
|
| fragile | 189 | 2008. szeptember 20. 20:50 | Válasz erre: 188 |
|
... ................. Olyan jó néha angyalt lesni s angyalt lesve a csillagok közt Isten szekerét megkeresni. Ünneplõben elébe menni, mesék tavában megferedni s mesék tavában mélyen, mélyen ezt a világot elfeledni. ............ |
| gourman | 188 | 2008. szeptember 20. 20:48 | Válasz erre: 187 |
|
ne reménykedj:)))))))))))))Bár az hal meg utoljára:)))
|
| fragile | 187 | 2008. szeptember 20. 20:42 |
|
na végre már hogy végre :-) normálisan kedjük használni ezt a forumot :-) :-) |
| fazeratti | 186 | 2008. szeptember 20. 20:30 | Válasz erre: 181 |
|
Szia szöszi! Ha csomag szeretnél lenni,talán nem ártana némi adatot megadni magadról!Pl.:szélesség,magasság,netto tömeg...:))))) Az adatlapodból sajnos semmi sem derül ki..... |
| Forestman | 185 | 2008. szeptember 20. 20:28 | Válasz erre: 178 |
|
Én is társat keresek igy is ugy is amúgy is!
|
| kinetic | 184 | 2008. szeptember 20. 20:21 | Válasz erre: 181 |
|
Szia,Szöszy! Aztán hova kellene szállitani azt a Szeretett csomagot?:-)
|
| gourman | 182 | 2008. szeptember 20. 20:18 | Válasz erre: 181 |
|
:)))))))) a csomagokat gyakran elhagyják nem??:) |
| gourman | 180 | 2008. szeptember 20. 20:15 |
|
Ez amolyan motorozáshoz való társkeresõ oldal,nem a klasszikus társkeresõ:)))))))))))) Arra vannak speciális lapok:))))))))))))) |
| vadasz | 178 | 2008. szeptember 20. 20:12 |
|
.. úgy nézem ez nem vicclap , hanem fragile-lap :D de végülis nagoyn príma... ... ennek ellenére nem baj szerintem, ha a szó szoros értelmében ishasználjuk.. d ha baj nyitok másikat.. :D .. szal én társat keresek ! (és vállalom) |
| vadasz | 177 | 2008. szeptember 20. 20:11 |
|
.. úgy nézem ez nem vicclap , hanem fragile-lap :D de végülis nagoyn príma... ... ennek ellenére nem baj szerintem, ha a szó szoros értelmében ishasználjuk.. d ha baj nyitok másikat.. :D .. szal én társat keresek ! (és vállalom) |
| szöszy | 176 | 2008. szeptember 20. 20:05 | Válasz erre: 175 |
|
még új vagyok.....de társkeresõ van kiírva:))
|
| szöszy | 174 | 2008. szeptember 20. 19:44 |
|
akkor ide is idetaláltam..... Én is keresek...esetleg, talán, netán:) talán itt!:)) |
| csabu987 | 173 | 2008. szeptember 19. 20:36 |
|
Ismerekedõs duma vadidegen csajhoz a discoban: -Szia. Akarsz tõlem gyereket? -Nem!!!!!!!! -Akkor majd vigyázunk...... |
| redmary | 171 | 2008. szeptember 19. 13:57 | Válasz erre: 170 |
|
| fragile | 170 | 2008. szeptember 19. 13:19 |
|
GONDOLATOK RANDI ELÕTT Nõ: Mit vegyek föl? Férfi: Megdughatom? Nõ: Remélem, szórakoztató fiú lesz. Férfi: Remélem, szeret dugni. Nõ: Biztos jóképû. Amikor a barátnõm szólt a randiról, csintalanul nevetett. Férfi: Lehet, hogy nem jó nõ. Amikor a barátom szólt a randiról, nevetett a rohadék. Nõ: Ümmm... szexis bugyit veszek. Férfi: Nem veszek alsógatyát, így gyorsabban tudok vetkõzni. Nõ: Remélem, szép háza és jó autója van. Férfi: Remélem, segít kifizetni a számlát. Nõ: Biztos meghív egy elegáns étterembe vacsorázni. Férfi: Hova vigyem, pizzéria vagy McDonalds? Nõ: Remélem, nem talál könnyûnek, hogy csak így találkozok vele. Férfi: Kis kurva, ha hajlandó csak így találkozni velem. Nõ: Ezt a finom parfümöt fogom használni. Férfi: Meg kell fürdenem. Remélem nem fölöslegesen. Nõ: Biztos udvarias lesz. Kinyitja majd nekem az autó ajtaját. Férfi: Remélem, szereti az orális szexet. Nõ: És ha nagyon rámenõs? Ha szimpatikus, nem bánom. Férfi: Dühös lesz, ha a lényegre térek? Nem akarok idõt vesztegetni. Nõ: Remélem, kedves lesz, meg tud hallgatni és érteni... Férfi: Remélem, nagy csöcse és jó segge van. Nõ: Remélem, szeret beszélgetni érdekes témákról. Férfi: Remélem, nem dumál sokat és jól mozog az ágyban. Nõ: Biztos egy talpraesett férfi, akinek konkrét tervei vannak a jövõre nézve. Férfi: Biztos, hogy csak gumival hajlandó. Nõ: Milyen lehet az arca? Borotvált vagy borostás? Férfi: Milyen lehet a puncija? Borotvált vagy szõrös? Nõ: Ugyanúgy hívják, mint az ex-barátom. Férfi: B@ssza meg! Hogy is hívják? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| csabu987 | 169 | 2008. szeptember 18. 16:53 |
|
Tetszett. Mindenevõ vagyok zenében szinte, csak a nagyon elvadult sefüle-sefarka jazzt, meg az úgynevezett mai modern, kortárs zenének csúfolt marhaságot utálom.
|
| fragile | 168 | 2008. szeptember 18. 16:38 | Válasz erre: 166 |
|
nagyonromantikus.......:-)remek mozi igaz nem zongora de..................: "http://www.youtube.com/watch?v=cufxck9uIDQ" |
| csabu987 | 167 | 2008. szeptember 18. 16:04 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=H7l0O7nCgmI" Itt egy kis adalék. |
| csabu987 | 166 | 2008. szeptember 18. 15:59 |
|
Unalmas szabadidõmben és ha kint rossz az idõ, zongorázni szoktam, tehát a zenére fogékony vagyok. Tetszett. Ha még szépet akarsz hallani, akkor nézd meg a Moulin Rouge-t Nicole Kidman-nel és Ewan MacGregorral.
|
| fragile | 165 | 2008. szeptember 18. 10:53 |
|
.............. ha eljön Joe Black............ :-) :-) "http://www.youtube.com/watch?v=55ke_-zB2SU&feature=related" |
| csabu987 | 164 | 2008. szeptember 17. 19:31 |
|
Hogy is mondjam csak finoman..... ismerd meg az anyját, vedd el a lányát -effektus?!
|
| csabu987 | 162 | 2008. szeptember 17. 15:38 |
|
Hellóóóóóó. Írtam, társat keresek. Szép, vak, néma, nimfomán kocsmárosdinasztia lánya jöhet szóba....Mit kell ezen ragozni??? :-DDDDDDDDDDD |
| fragile | 161 | 2008. szeptember 17. 14:35 |
|
komolyan: ."Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözõnek a többitõl. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek................." Paulo Coelho |
| redmary | 160 | 2008. szeptember 17. 12:54 | Válasz erre: 159 |
|
| fragile | 159 | 2008. szeptember 17. 12:43 |
|
| csabu987 | 158 | 2008. szeptember 17. 10:39 |
|
A világ legszerencsétlenebb férfi ismerkedõs dumája: -Szia. Ne haragudj, de olyan ismerõs vagy valahonnan. Nem voltál véletlenül az óvónénim? |
| csabu987 | 156 | 2008. szeptember 16. 22:20 |
|
Íme a világ legrövidebb ismerkedõs férfidumája: -Elõtte táncolunk? ;-D |
| fragile | 153 | 2008. szeptember 16. 16:55 |
|
- Mondja hölgyem, van már partnere a következõ tánchoz? - Még nincsen. - Akkor legyen szíves, vigyázzon a sörömre, amíg visszajövök! |
| csabu987 | 151 | 2008. szeptember 14. 17:09 |
|
Tudod mit??? Ha rögtön veszekedéssel kezdesz, akkor hagyjuk a francba az egészet!!! :-DDDDDDDDDDD
|
| fragile | 150 | 2008. szeptember 14. 15:30 | Válasz erre: 149 |
|
ilyen válogatósnak NINCS ! :-)))))))))))))))))
|
| csabu987 | 149 | 2008. szeptember 14. 12:34 |
|
Igen)))) Látom, sikert aratott, ez volt a célom ;-) Amúgy én is társat keresek. Az ideális jelölt legyen vak, néma, gazdag, nimfomániás és az após meg kocsmáros. |
| fragile | 148 | 2008. szeptember 14. 10:40 |
|
nademostkomolyan TÁRSKERESÕKNEK: ............ "Te pillanatnyilag nem vagy számonra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."......... |
| csabu987 | 145 | 2008. szeptember 13. 22:44 |
|
Sziasztok))) Apróhirdetés: "Lófarkas lány hasonló adottságokkal rendelkezõ srác ismeretségét keresi. Jelige: Csúcsra járatás" (ha már tele van humorral ez a topic... :-) |
| evesi | 144 | 2008. szeptember 13. 20:55 | Válasz erre: 138 |
|
Szia Vadász! én is társat keresek legyen pasiból negyvenes éveiben járjon, legyen motorja, nekem is van (ez is komoly) vonzás körzet Bp :o))) |
| fragile | 143 | 2008. szeptember 13. 15:48 |
|
Két nõ beszélget: - Te... figyu... milyen az a szex? - A szex az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon egy kis pénzt. - És milyen a jó szex? - Hát az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon sok pénzt. - És milyen az a szerelem ? - Á... azt, a zsidók találták ki, hogy ne kelljen fizetni !!! |
| xmesterx | 142 | 2008. szeptember 12. 15:05 | Válasz erre: 132 |
|
végig olvastam 1-2 szösszenetét Hölgyem! :-)))) Hibátlanok :-)) |
| fragile | 141 | 2008. szeptember 12. 13:22 | Válasz erre: 140 |
|
ööööööööööö :-) ja néha nemkönnnnnnnnnnnnyûûûûûû :-) |
| vadasz | 140 | 2008. szeptember 12. 12:33 |
|
Bexarás :D ... irigylem a Tsabi-t, anutám max kínkeservvel elnézi, hogy motorozok... |
| fragile | 139 | 2008. szeptember 12. 12:22 |
|
Mi a marketing? Látok egy fantasztikus férfit egy partin. Odamegyek hozzá és azt mondom: "Fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Direct Marketing. Látok egy fantasztikus férfit egy partin. Odamegyek hozzá és megszerzem a telefonszámát. Másnap felhívom és azt mondom: "Szia, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Telemarketing. Barátaimmal vagyok egy partyn és meglátok egy fantasztikus férfit. Egyik barátnõm odamegy hozzá és rám mutatva így szól: "Õ fantasztikus az ágyban". Ez a Reklám. Beülök az autómba, lassan hajtok a városban és a nyitott ablakon át minden járókelõnek odakiáltom: "Fantasztikus vagyok az ágyban!" Ez a Spam (kéretlen reklámküldemény). Látok egy fantasztikus férfit egy partyn. Felállok, megigazítom a blúzom, odamegyek hozzá és töltök neki egy italt. Adok neki tüzet, amikor látom, hogy nem találja az öngyújtóját. Felajánlom, hogy hazaviszem, mert a közelében lakom, majd ezt mondom: "Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez Public Relations (PR). ÉS ITT A LÉNYEG! Látok egy fantasztikus férfit egy partyn. Õ odajön hozzám és így szól: "Hallom, fantasztikus vagy az ágyban". Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés). És ha az aktus után azt mondja: "Hááát tényleg fantasztikus vagy az ágyban!" Akkor az a vásárlói elégedettség. És ha elvesz feleségül, akkor az a márkahûség! |
| vadasz | 138 | 2008. szeptember 12. 11:43 |
|
.... mik vannak.. társkeresõ topik ! :D jó.. akkor én pl társat keresek nõböl legyen, huszas éveiben, legyen saját motorja (vagy ne legyen 100 kiló :D )vonzáskörzet... dunántul ! .... ( ez most komoly ) |
| fragile | 137 | 2008. szeptember 8. 10:07 |
|
Egy nö az állatkereskedésben valami ajándékot venne a férjének, de mindent túl drágának talál. Ezt elpanaszolja az eladónönek. - Nos, semmi gond. Van hátul a raktárban egy különleges békám. Csak 50 dollárért. - Nem túl sok az egy békáért? - Szerintem, megéri az árát. Arra lett betanítva, hogy orális szexet tudjon végezni. A nö megdöbben, ám mivel a férjének ez az egyik kedvence, ö meg nem rajong érte, úgy gondolja, jó befektetés lesz. Megveszi, hazaviszi. Este átadja és elmagyarázza a béka különleges értékét. A férj kétkedik, de megígéri, hogy kipróbálja. Aztán a nö az éjszaka közepén arra ébred, hogy a konyhából edénycsörgés hallatszik. Kitámolyog. Látja, hogy a béka és a férfi lábasokat szed elö, és szakácskönyvet lapoz. - Mi a fenét csináltok itt ti ketten? - kérdezi. Mire a férj: - Ha meg tudom tanítani fözni, ki vagy rúgva!!! |
| Pamacs | 136 | 2008. szeptember 5. 16:08 |
|
Halikra mindenki!! :)) Talán nem kéne annyira ragaszkodni ahhoz a szótárhoz!!!!!! Szerintem!! :))))))) |
| evesi | 133 | 2008. szeptember 5. 14:00 |
|
szia fragile! jó az értelmezõ szótár:o) én éppen motoros partnert keresek, akkor használom a keresésnél:o)
|
| fragile | 132 | 2008. szeptember 5. 11:10 |
|
Értelmezõ szótár társkeresõ hirdetésekhez: A nõk által feladott hirdetésekben: Negyvenes éveiben: 49 éves Kalandvágyó: Több szeretõje volt eddig, mint neked lesz egész életedben Atletikus alkat: Lapos fenekû gebe Átlagos kinézetû: Ronda, mint a bûn Gyönyörû: Beteges hazudozó Ragályos a mosolya: Vigyél magaddal pennicilint Iskolázott: Kibukott a fõiskoláról Érzelmileg stabil: Pszichiátriai gyógykezelésen átesett Szabadlelkû: Pénzvadász Vidám: Idegesítõ Jó hallgatóság: Már majdnem autista Modern: Állandóan szõrös a lába Régivágású: Villany le, kizárólag misszionárius póz Nyitott: Mindenre elszánt Társaságot kedvelõ: Lármás Szenvedélyes: Lármás Költõi: Anyagilag instabil, depressziós Rubensi alkat: Dagadt Romantikus: Csak gyertyafény mellett néz ki jól Kéjsóvár: Nagyon dagadt Arányos alkatú: Baromira dagadt Özvegy: Halálra szekálta az elsõ férjét Szívében fiatal: Fogatlan vén szatyor Férfi hirdetésekben: Negyvenes éveiben: 52 éves és egy 22 éves nõt keres Sportos: Ül a kanapén és meccset néz Átlagos kinézetû: Undorító szõrök vannak a fülében, az orrában és a fenekén Tanult: Mindig hülyének fog nézni Szabadlelkû: Lefekteti a nõvéredet is Elsõ a barátság: Amennyiben ez meztelenséggel is jár Õszinte: Beteges hazudozó Szeret összebújni: Beteges hazudozó Mackós: Túlsúlyos, szõrösebb mint egy medve Vallásos: Egyszer elment a nagymamájával a templomba húsvétkor Becsületes: Piti bûnözõ, de még egyszer sem kapták el Figyelmes: Azt mondja, "Kérek", ha sört követel Társkeresõ hirdetés: Fiatal vagyok, jóképû és izmos. Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam, és egy nyaralóm a Karib-tengeren. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam. Társkeresõ hirdetés: "22 éves nõ lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival." Egy nõ bejelentkezett a vadonatúj számítógépes társkeresõbe, majd megadta az elvárásait: nem érdekes hogyan néz ki a leendõ partner, nem számít a vagyon, csak kedves legyen. Ezután egy férfi is bejelentkezett és õ is megadta elvárásait: nem számít, mekkora melle van, mennyire csinos, egyedüli kritérium az, hogy intelligens legyen. A társkeresõ rendszer összeillõnek párosította õket, mivel a program szerint mindketten krónikus hazudozók... Egy nõ a következõ társkeresõ hirdetést adja fel az újságban: "Jól szituált, vagyonos hölgy keres olyan urat, aki nem fogja verni, nem hagyja ott és remek az ágyban". A hirdetésre sokan jelentkeznek telefonon és levélben, míg egyszer az egyik hódoló becsönget a nõhöz. Az meglepõdik, amikor kinyitja az ajtót, az úr ugyanis tolószékben ül, nincs se keze, se laba. - Mit óhajt? - kérdezi a hölgy. - A hirdetésre jelentkezem. Azt hiszem én vagyok az idealis jelölt. Mint látja, nincs kezem, tehát nem fogom verni. Lábam sincs, tehát nem fogom otthagyni sem. - De az is szempont volt, hogy remek legyen az ágyban! - Miért, mit gondol, mivel csöngettem be? Házsártos feleség mondja a férjének: - Mennyivel jobban tettem volna, ha magához az ördöghöz mentem volna feleségül! - Erre ne is gondolj! Közeli rokonok nem házasodhatnak! |
| Gonzo | 130 | 2008. augusztus 30. 16:06 | Válasz erre: 126 |
|
Emmán igen! Eccer írok, három lesz belõle. Mint a népmesékben:) Amúgy meg nem értem a második honnan gyött.
|
| redmary | 129 | 2008. augusztus 9. 17:34 |
|
Szijaztok!!!:-)) Na mögents: Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!! 2008.08 28-31-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk. Részletök pü-ben!!! "Benzinytúkanyó" Ui:Lögyön jó humora!!!:-))) |
| redmary | 127 | 2008. augusztus 6. 22:33 | Válasz erre: 119 |
|
Nagyon szépen köszönöm az "önkéntesöknek""..de sajna ..embör tervez..a fõnõk mög utasít!!:-(( Nos ...azé jó érzés ,hogy sok kedves motorost ismertem mög!!Köszi nektök!!:-)) Nem maradt el az út csak át szervezõdött Augusztus ucsó hetére... |
| redmary | 126 | 2008. augusztus 5. 13:07 | Válasz erre: 124 |
|
3 a magyar igazság!!:-)) Na ako mégegyször: Gonzo (pü) #125 13:03:47 Nemtom mi a téma éppen, de ez méricskélés nem ok, a laptopomon a gép szélétõl legalább 5centire kezdõdnek a gombok, a pda-m meg - nos, asszem eltûnt alatta:) Jó kis gép:) |
| Gonzo | 125 | 2008. augusztus 5. 13:03 |
|
Nemtom mi a téma éppen, de ez méricskélés nem ok, a laptopomon a gép szélétõl legalább 5centire kezdõdnek a gombok, a pda-m meg - nos, asszem eltûnt alatta:) Jó kis gép:)
|
| Macko | 124 | 2008. augusztus 5. 08:53 | Válasz erre: 123 |
|
Hiába, a PDA-kat is miniatürizálják manapság! :-D
|
| Gonzo | 123 | 2008. augusztus 5. 08:29 |
|
Nemtom mi a téma éppen, de ez méricskélés nem ok, a laptopomon a gép szélétõl legalább 5centire kezdõdnek a gombok, a pda-m meg - nos, asszem eltûnt alatta:) Jó kis gép:)
|
| fragile | 122 | 2008. augusztus 4. 15:18 |
|
tudjatok errõl is:))))))))))))) A férfiak notórius hazudozók a péniszük hosszát illetõen. Az alábbi teszt egy objektív felmérés. A felméréshez használjunk magyar billentyûkiosztást a számítógépen! 1. Vetkõzz le, és állj a számítógép billentyûzete mellé oldalról! Helyezd el bal heregolyódat az "1"-es billentyû kis mélyedésében. Jobb heregolyódat helyezd az alatta levõ billentyû mélyedésébe! (A standard billentyûzeten ez a "Q", a Dvorak billentyûzeten valami más. Az igazán tökös gyerekek használhatják az "A" esetleg a "Í" billentyût is.) 2. Ragadd meg a "micsodádat" jobb kézzel, és ejtsd rá a billentyûzet legfelsõ, számokat tartalmazó sorára! Hatására a képernyõn megjelennek a leütött karakterek. (Például az én eredményem "23456789öü". A backspace törölte az "ó"-t. ;-) Az eredményt jegyezd fel! 3. Helyezd el a Playboy 1981 júniusi számának középsõ képét 75 cm-re magad elé. A "micsodádat" hagyd a billentyûzeten, és meredj a képre öt percig, vagy amíg lábaid felemelkednek a talajról. Ekkor ismételd meg a 2. pontban leírtakat. 4. A két eredményt küld el a net. general címre, ahol összesítik a beküldött eredményeket. Vigyázat! 1. Ne végezd el a tesztet úszás után! Az úszás meghamisítja az eredményt! 2. A feketék használhatnak speciálisan meghosszabított billentyûzetet, vagy helyezzenek két billentyûzetet egymás mellé! 3. Ha nem magánhasználatú gépen végzed a tesztet, ajánlatos a billentyûzetet elõbb alkohollal alaposan letisztítani. 4. Egyes billentyûzetek használata szikrázással járhat! Tarts kéznél egy tûzoltókészüléket, és NE HABOZZ HASZNÁLNI! Végezetül, a teszt alkalmas bizonyos genitális problémák diagnosztizálására: Teszteredmény - Diagnózis 2 - A Kis-Pénisz Szindrómában szenvedsz 2367 - A péniszedben furcsa folytonossági hiány mutatkozik 2efgbn - A péniszed jobbra görbül, ezt a jelenséget hívják Reisz-görbületnek 23wgui,l=] - Azonnal keresd fel az orvosodat! |
| redmary | 121 | 2008. augusztus 3. 11:59 | Válasz erre: 120 |
|
Köszönöm!!!!:-))))))))))))) Nem öröm ez én neköm(mindönki szöme láttára keresök),de mönnöm kõ!!!!!!:-))))))))))))))))) |
| redmary | 119 | 2008. augusztus 3. 11:03 |
|
S.O.S.!!!!:-))) Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!! 2008.08 07-10-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk. Részletök pü-ben!!! "Benzinytúkanyó" Ui:Lögyön jó humora!!!:-))) |
| redmary | 118 | 2008. augusztus 2. 13:39 | Válasz erre: 117 |
|
S.O.S.!!!!:-))) Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!! 2008.08 07-10-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk. Részletök pü-ben!!! "Benzinytúkanyó" Ui:Lögyön jó humora!!!:-))) |
| redmary | 117 | 2008. augusztus 1. 20:16 | Válasz erre: 116 |
|
Neköm motoros ""szállitó""!!!!!!!! Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!! 2008.08 07-11-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk. Részletök pü-ben!!! "Benzinytúkanyó" Ui:Lögyön jó humora!!!:-))) |
| redmary | 116 | 2008. augusztus 1. 20:14 | Válasz erre: 114 |
|
Szerintem....most mán mindönt...kinek mi kö..avagy kire és mire keresünk valakit!!!:-)))))))))
|
| kecso_dl | 113 | 2008. július 31. 12:25 | Válasz erre: 112 |
|
Hello! Ha még betöltetlen a szállítói "állás", akkor kérek infót. kecsõ Ui.: még nincs, de mindent be lehet szerezni! |
| redmary | 112 | 2008. július 30. 21:05 | Válasz erre: 111 |
|
Még azt hiszik,hogy viccelödöm..pedig igenis komolyak a szándékajim!!! Na ako még egyszõ: Szijaztok!!!:-)) Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!! 2008.08 07-11-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk. Részletök pü-ben!!! "Benzinytúkanyó" Ui:Lögyön jó humora!!!:-))) |
| fragile | 110 | 2008. július 30. 20:51 |
|
Férfi társkeres? hirdetések értelmezése: 40-es ........... 25 évesekre vadászó 52 éves Atletikus ............ Mindig megnézi a Forma1-et Átlagos ............ Feltünöen szõrös az orra, a füle és a háta Mûvelt ............ Folyton kioktat mindenkit Szabad szellem? ......... Lefeküdt a húgoddal Szórakoztató ............ Jól elvan egy távirányítóval és egy láda sörrel Ragaszkodó ............ Túlsúlyos, szõrösebb, mint egy medve Érett ............ Idõsebb, mint az apád Fitt ............ Minden héten bowlingozik a haverokkal Költ?i ...... Felírta az ex-barátnõje nevét legalább egy férfimosdó falára Érzékeny ........... Elbõgi magát, ha rászólsz Nagyon érzékeny ....... Homoszexuális Megérintette Isten ........ Közösült már temetõben Figyelmes ............ Bocsánatot kér fingás után |
| mazsi33 | 108 | 2008. július 30. 19:52 | Válasz erre: 107 |
|
Ídõs házaspár lefekvéshez készülõdik,a mami gondol eggyet odafordul a papihoz benyúl a paplan alá és kérdi:- Na mit fogok? Erre a papi.:-Mit fogsz ,mit fogsz vazzeg ALUDNI FOGSZ!!!!!!!!!!
|
| mazsi33 | 106 | 2008. július 30. 19:00 | Válasz erre: 105 |
|
Má hozzám van nõve,mint a sziámiikrek,hááát nem túl sûrûn azé kõcsön ádnám,de csak erényövvel!!!!!
|
| redmary | 105 | 2008. július 30. 18:52 | Válasz erre: 104 |
|
Tugyuk hogy nem adnád oda!!!!!!:-))))))))))))))))
|
| mazsi33 | 104 | 2008. július 30. 18:51 | Válasz erre: 99 |
|
Simulni csak hozzám szokott "ÚGY",csak poén volt.De csak kizárólag puttonykét gondoltam ,meg nem tudok róla hogy ferde hajlama lenne 9 év alatt csak elõ jött vóna nem?
|
| David83 | 102 | 2008. július 30. 17:43 |
|
Pl ha jön egy spontán ötlet, hogy inkább guruljunk egyet a Velencei tóra, akkor hölggyel kellemesebb:D
|
| redmary | 100 | 2008. július 30. 17:40 | Válasz erre: 99 |
|
:-))))))))))))) Gondolom nem messzire vinnéd?.-)))))))) |
| mazsi33 | 97 | 2008. július 30. 16:55 | Válasz erre: 95 |
|
Hali ,fiú nem jó ? A férjuram szivesen lepasszolnám néha másnak is,"puttonyként".(nagy a lába nem férek el a lábtartón)
|