| fragile | 296 | 2009. március 4. 09:47 |
|
milyen a jó pasi????? >> Az eredeti lista >> >> 1. Jóképû >> 2. Elbûvölõ >> 3. Anyagilag sikeres >> 4. Figyelmes hallgatóság >> 5. Szellemes >> 6. Jó kondícióban van >> 7. Stílusosan öltözik >> 8. Értékeli a minõségi dolgokat >> 9. Tele van kellemes meglepetéssel >> 10. Fantáziadús, romantikus szeretõ >> >> Átdolgozott lista (32 évesen) >> >> 1. Kellemes kinézetû (elõnyben azok, akiknek van haja) >> 2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket >> 3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára >> 4. Többet hallgat, mint amennyit beszél >> 5. Nevet a vicceimen >> 6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértbõl >> 7. Van legalább egy nyakkendõje >> 8. Értékeli a jó házi kosztot >> 9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról >> 10. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül >> >> Átdolgozott lista (42 évesen) >> >> 1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben) >> 2. Nem indul el, mielõtt még kiszállnék a kocsiból >> 3. Van állandó munkája - idõnként felvág azzal, hogy étterembe visz >> 4. Bólogat, miközben beszélek hozzá >> 5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára >> 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat >> 7. Olyan inget visel, amibõl nem lóg ki a hasa >> 8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgõt, aminek csavaros kupakja van >> 9. Nem felejti el lehajtani a WC-ülõkét >> 10. Hétvégén általában megborotválkozik >> >> Átdolgozott lista (52 évesen) >> >> Vágja az orr- és fülszõrzetét >> 2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik >> 3. Nem kér túl gyakran kölcsön >> 4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét >> 5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet >> 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról >> 7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel >> 8. Értékel egy jó vacsorát a TV elõtt >> 9. Idõnként beugrik neki a nevem >> 10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik >> >> Átdolgozott lista (62 évesen) >> >> 1. Nem ijednek meg tõle a kisgyerekek >> 2. Emlékszik, hogy hol van a fürdõszoba >> 3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához >> 4. Alvás közben csak mérsékelten horkol >> 5. Tudja, min nevet >> 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon >> 7. Általában felvesz valami ruhát >> 8. Szereti a puha ételeket >> 9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát >> 10. Tudja, hogy hétvége van >> >> Átdolgozott lista (72 évesen) >> >> 1. Lélegzik >> 2. Beletalál a WC-be ;) |
| fragile | 294 | 2009. február 28. 23:57 |
|
ide is egy KISS "http://www.youtube.com/watch?v=HnqUAbGMjLI&feature=related" |
| fragile | 292 | 2009. február 18. 18:09 |
|
na de most aztán már a bekukkkkkucskáláson tul valami más??????????????????? ;) |
| vadasz | 288 | 2009. február 18. 14:13 |
|
... nem rossz a sztory.... .... átéltem párszor 8 a pasi oldaláról, de engem nem érgekel a fradi.. a szitu ilyen értelemben ne mhasonlított.... .... ami viszont igen, hogy a "Szeretlek" nem egy üres frázis... ...azt nagyon erõsen érezni kell mind a két félnek, akkor viszont felesleges mondogatni. "egész nap shoppingoltam"-kisasszony meg shoppingolhat nyugodtan tovább..... ...és az szingliként még vagányabb is ( bár akkor kevesebb ár a lõvé a legtöbb esetben) |
| fragile | 287 | 2009. február 18. 14:05 |
|
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL Szombat este A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plazakávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnõkkel, Gondoltam, hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit. Csak nem alakult a beszélgetés, egész idõ alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez Sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idõ alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV elõtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze... Végül is felmentem lefeküdni. Kis idõ múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam. A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL Szombat este A Fradi kikapott. De este egy jót kúrtunk... |
| moTOMI | 283 | 2009. február 17. 16:38 | Válasz erre: 280 |
|
jóvan na Zalai gyerek vagyok , és akko mivan ? :)
|
| redmary | 281 | 2009. február 17. 16:36 | Válasz erre: 275 |
|
Szija!!!:-))Hmmmmmmmmmmm..persze mert betakarta a hó...:-)) |
| vadasz | 280 | 2009. február 17. 16:24 |
|
de ezé azt döntsed má el, hogy zalai parasztgyerek vagy e vagy szögödi :D
|
| fragile | 279 | 2009. február 17. 16:23 | Válasz erre: 277 |
|
; van olyan forumom is hogy ZENEBAZÁR :-) :-) tessék bátran zenélni - társat keresni ! stb.stb.stb. |
| vadasz | 277 | 2009. február 17. 16:14 |
|
Tomi: Hagattá vóna rám, akkó látnád a kazlat, me lenne kszenó a motrodba, aztá így erûsebb lenne a pilács, oszt kisütné a kazalbu oszt a tû csillogását nekijje ! csuhajja |
| fragile | 276 | 2009. február 17. 16:09 | Válasz erre: 275 |
|
ajajjjajajjjj pedig itt ez a jó kis fórum, tessék ........
|
| moTOMI | 275 | 2009. február 17. 16:07 | Válasz erre: 273 |
|
Hali ! én még a szénakazlat se találom nem hogy a tût :))
|
| vadasz | 274 | 2009. február 17. 16:04 |
|
asszonybul sosem elíg, de mostaniban be kõ érni eggye, mert aszongya a feljebbvalóság! |
| redmary | 273 | 2009. február 17. 15:35 | Válasz erre: 263 |
|
Szija!!:-) A keresésel nincs gond me van bõven kínálat...sõt szerintem túl sok is...:-)))) Ami már a nehezebbik része...az a bizonyos ""egy ""személy mög találása... Tû a széna kazalban..... Szerintem!!!:-)))) |
| redmary | 272 | 2009. február 17. 15:23 | Válasz erre: 265 |
|
Na még csak az kéne...nem adom ki magam!!!!!!!!:-)))))Ez lögyön mög lepi!!!!:-)))))
|
| redmary | 271 | 2009. február 17. 15:06 | Válasz erre: 262 |
|
Hmmmm...minek neköd hárem..akarom írni három ..ott van az kettõ??.-))))))))))))))
|
| fragile | 270 | 2009. február 17. 14:55 | Válasz erre: 269 |
|
na akkor aktivan kell itt irogatnod ........... ha TÁRSATKERESEL ! :-)
|
| vadasz | 269 | 2009. február 17. 14:50 |
|
jólteszed ! bár tavaly mikor beírtamh, gyo márpedig én társat keresek írtad hogy ez nem társkeresõ hanem társkeresõ:) , és az nem ugyanaz :D
|
| fragile | 268 | 2009. február 17. 14:44 | Válasz erre: 267 |
|
persze .... sõt ! és én néha mégis, csak azért próbálom -messzi mélybõl -felhozni a forumomat hogy MÁS is......... vegye észre a lehetõséget......... itt is:-) |
| vadasz | 267 | 2009. február 17. 14:41 |
|
fragile nem szép dolog ám kiviccelõdni az amúgy depibe burkolódzó egyedóül motorozó, de pársra vágyó emberkéket, akiknek ez idõvel kapitális gond is lehet... ....bár már megszoktuk, hogy "komolyan beszélsz" itt mindig.. meg különben is .... ez a te fórumod :D :D |
| evesi | 263 | 2009. február 17. 14:29 |
|
Sziasztok! Hát tényleg nem könnyû a keresés, nekem pld. sikerült a neten való ismerkedés, bár sajna most lett vége:o((, úgy hogy megint kereshetek , kitartás |
| vadasz | 262 | 2009. február 17. 14:22 |
|
nekem se élõben se neten nem sikerült találnom sehogy se egy motoros leányzót, pedig nagoyn igyekszem :D "..............távol álljon tõlünk, hogy bárkit is megbántsunk a világhálón való ismerkedés miatt." Igazad van, sok a kommersz szöveg, kevésbé kommerszel sem mész sokra.. ..bár lehet a hiba inkább bennem van:( Mentségemre szóljon, hogy bikiniben még nem prbáltam :D "http://randihely.hu/index.php?page=view_profile&id=47581" ennyi :( |
| redmary | 261 | 2009. február 17. 14:20 | Válasz erre: 260 |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...hogy tele lögyön a posta ládám..nincs én neköm arra idõm...:-))))))))))))
|
| redmary | 259 | 2009. február 17. 14:10 | Válasz erre: 258 |
|
Ako löhet hogy ezé nem kapok levelet...???.-))) 1 fotóm van....:-))) |
| fragile | 258 | 2009. február 17. 14:03 |
|
újra itt :-) "http://modoros.blog.hu/2009/02/02/modoros_tarskereses" ..............távol álljon tõlünk, hogy bárkit is megbántsunk a világhálón való ismerkedés miatt. A Szakítósbloggal ellentétben, szerintünk a cél szentesíti az eszközt, és az internetes társkeresés nincs alapból halálra ítélve. Már ha túljutsz ezeken a paneleken: A profilokon a legdurvább, legidegesítõbb közhelyek, mint személyes mottó: "Mindig örüljünk, és mindig reméljünk", "Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád! :)", "Humorban nem ismerek tréfát", "Élj a mának!" - "Carpe Diem" vonal és persze a mindent vivõ "A remény hal meg utoljára" Fényképek (nõ esetében): az otthon melegében készült, tükörbe mosolygós önarckép, amiért szépen felöltöznek, és kifestik magukat, illetve ágyban heverõs és kacér pillantásos fotó. Háttérben a fürdõszoba vagy a hálószoba színes mintás, Kikában vásárolt függönye. Az elszántabbak az egész este készült portfóliót feltöltik, a képeken ugyanabban a ruhában csapatják. Alternatíva: bikiniben fekve / .................... ;) |
| redmary | 257 | 2009. február 5. 20:16 |
|
A boldogság az, ha egy gyönyörû nõ segítõ kezét nyújtja. Az extázis, ha csatolja a többi testrészét is. A férfi addig él, míg kíván. A nõ, amíg kívánják. A férfi jutalma a nõ. A nõ jutalma a tudat, hogy õ a jutalom. A férfiak mindent elfelejtenek. Ezért van lassított visszajátszás minden meccsen. A férj azt szeretné, ha üzleti útjain olyan jól szórakozna, mint ahogy azt a felesége hiszi róla. A földi paradicsom és a pokol e szóval foglalható össze: asszony. A házasság olyan bûn, hogy meg az egyház is megtagadja a feloldozást. A hû asszonyt mindenki tiszteli és csodálja, de vannak szerény természetû nõk, akik nem tartanak igényt a csodálatra. A kutya a férfi legjobb barátja: nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága. A legveszélyesebb sütemény az esküvõi torta. A nagyon intelligens férfiak soha nem lesznek jó férjek, mert egyszerûen nem nõsülnek meg. A nõ akkor a legerõsebb, ha gyöngeségekkel vértezi fel magát. A nõ egyszer engedelmeskedik, hogy tízszer parancsolhasson. A nõi nemmel ne foglalkozz! Csak a nõi IGENnel! A nõk felsõbbrendûek! Sok okos férfit láttam már buta libával, de még egy okos nõt sem buta férfival! A nõk realitásérzéke az ágyban a legnagyobb. A nõk sosem beszélnek meggyõzõbben, mint amikor nincs igazuk. A nõk többnyire tudják, mit akarnak. De nem mindig tudják, mikor akarják. A nõknél soha meg nem tudhatod, hol végzõdik az angyal, és hol kezdõdik az ördög. A nõsülés marhaság. Ha valaki egy pohár tejet akar inni, nem érdemes az egész tehenet megvenni!!! A pesszimista azt hiszi, hogy minden nõ könnyelmû, az optimista: reméli. A tömeghisztéria személyi feltételei: egy feleség és egy anyós. Adóztassuk meg a gazdag agglegényeket! Nehogy má’ jól érezzék magukat! Az agglegények többet tudnak a nõkrõl, mint a nõs férfiak, különben õk is megnõsültek volna. Az én feleségem a legédesebb, legelnézõbb, és legszebb asszony a világon. (ez egy fizetett politikai hirdetés) Az ideális nõ olyan, mint a hold. Este jön, reggel megy. Az optimista férfi nõsülésre és gyerekekre gondol. A pesszimista férfi nõs, és vannak gyerekei. Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is... Bigámia az, ha valakinek eggyel több felesége van. A monogámia ugyanaz. Férfi és nõ. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettõ mást akar - a férfi nõt, a nõ férfit. Férfihûségnek nevezzük azt a rövidke idõszakot, ami két félrelépés közé esik!!! Ha a férfiak menstruálnának, állandóan a tamponjuk méretével hencegnének! Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nõ elõtt, akkor vagy a kocsi új, vagy a nõ. Hol tanulták meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktõl úgy féltik a lányaikat??? Isten elõször megteremtette a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete. Minden férfi a nõ javát akarja. A legjavát. Nem tudta, mi a boldogság, amíg meg nem nõsült, aztán pedig mar késõ volt. Nõs ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön. Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van!!! |
| KT | 253 | 2009. január 23. 09:49 |
|
Komolyabban... a csamclub.hu (motoros csajok) szervez február elején kutyasétáltatást a menhelyi (Szoborparknál) blökiknek ! Remek ismerkedési lehetõség magányos kandúroknak ! :) |
| redmary | 252 | 2009. január 22. 06:50 |
|
Mit szeretünk a pasikban?..:"http://www.delmagyar.hu/noi/mit_szeretunk_a_pasikban/2084798/"
|
| fragile | 246 | 2009. január 16. 12:42 | Válasz erre: 245 |
|
WOW ! IGAZ ! és még egy FÉRFI ! :-) az már kettõ FÉRFI :-) |
| fragile | 242 | 2009. január 15. 13:17 |
|
................ "http://www.youtube.com/watch?v=JErVP6xLZwg&feature=related" ;) |
| redmary | 241 | 2008. december 29. 20:45 |
|
− Azokból a nõkbõl, akik egyenlõk akarnak lenni a férfiakkal, hiányzik az önbecsülés. − Ha egy nõ a férfiakkal egyenlõ akar lenni, akkor nincs benne ambíció! − Miért teremtette Isten a férfit? − Mert a gorillákat macerás lett volna betanítani fûnyírásra. − A nõnek jobb, ha szép, mint okos; mert egy férfinak könnyebb nézelõdni, mint gondolkodni. − Miért fontosabb egy férfinak a nõ külseje, mint az esze? − Mert a legtöbb férfi jobban lát, mint gondolkodik. − Miért lehet a férfiakat könnyebben pszichoanalizálni, mint a nõket? − Mert nem szükséges õket visszavinni a gyerekkorukba. Még ott vannak. − Hogy osztályozzák a férfiak a ruháikat? − Nagyon koszos; koszos; és koszos, de még hordható. − Mibõl veszed észre, hogy egy férfi divatosnak akar látszani? − A baseballsapkáját ellenzõvel hátrafelé viseli. − Mi a különbség a férfiak és a felhõk között? − Semmi. Ha elhúznak, akkor szép nap ígérkezik. A nõi egyenjogúság élharcosai értekezletet tartanak: − Hogyan értékelhetõ, hogy férfiak léptek elõször a Holdra? − Ez egy helyes kezdeményezés elsõ lépése volt. − Miért van a férfiaknak ó-lábuk? − Mert Isten mindent zárójelbe tett, amit elrontott. − Miért nagyobb a majmok orrlyuka, mint a férfiaké? − Mert a mutatóujjuk is vastagabb. − Mi van a férfiak orrában? − Ujjlenyomat. A férfiak válasza ezekre a viccekre: − Mi hozta le a nõt és a férfit a fáról? − A férfit az evolúció, a nõt a gravitáció… − Hogy teremtette Isten a nõt? − Elõször megteremtette a kacsát, aztán a tyúkot, aztán a libát, aztán elfogyott a tolla. − Hogyan keletkezik a nõ? − Kislány születik, és nõ ész nélkül. − Hogyan lehet vízbe fojtani egy nõt? − Tükröt kell tenni a medence aljára. − Miért nem lehet egy nõ egyszerre szép és okos is? − Mert akkor férfi lenne. − Miért kezdõdik jövõre a nõk személyi száma hárommal? − Mert a delfin feljött a második helyre. − Mit lehet csinálni két dióból és egy nõ fejébõl? − Csörgõt. − Miért kell a nõknek hétvégén is dolgozniuk? − Hogy hétfõn ne kelljen újra betanítani õket. − Honnan tudod, hogy egy nõ okosat fog mondani? − Úgy kezdi a mondatot, hogy: „Egyszer egy pasi azt mondta nekem...” − Mi a nõi megérzés? − A logika hiányának árnyaltabb megfogalmazása. |
| Koriori | 240 | 2008. december 26. 21:44 | Válasz erre: 239 |
|
Ami eszembe jut: "http://www.youtube.com/watch?v=Mnz9tfh_oWE" Azért sajna a szürke hétköznapok nem egyszerûek, mert akkor is próbálunk olvasni a sorok közt amikor ott semmi sincs elrejtve. :-) Így az ünnepek alatt egyedül nagyon rossz. De nézõpont kérdése. Néha jobb egyedül..... Persze mindig egyedül . . . . . . |
| fragile | 239 | 2008. december 25. 20:37 |
|
felhozom már megint . :-DDDDDDDDDDDDDD "http://www.youtube.com/watch?v=l6uyGczeawk&feature=related" |
| fragile | 236 | 2008. november 19. 12:55 |
|
feljövök már egy kicsit a forumommal...... :-DDDDD "http://www.youtube.com/watch?v=eXFoOYxMnvg&feature=related" |
| pannonkondor | 235 | 2008. november 14. 11:20 |
|
No üdv Ha már társkeresõ, akkor egy kis elõzetes ha netán komolyra fordul a dolog. Mi az elsõ házasság? :A szerelem diadala a józan ész felett. Mi a második házasság?:A remény diadala a tapasztalat felett. Mi a harmadik?: A hülyeség diadala mindenek felett. Én a második stádiumban vagyok. Mi is a házasság? :Egy életközösség azon problémák megoldására,melyek sose jöttek volna létre ha nem házasodnak össze. És hogy valami biztatót is mondjak a párjukat keresõknek, HAJRÁ. Kondor |
| fragile | 234 | 2008. november 14. 10:33 |
|
:-D "http://www.youtube.com/watch?v=cAiESlqMrxo&feature=related" Hull rám az esõ, szétterül az álmos part fölött. Valószínûtlen világ furcsa hangjait hallom a víz felõl. Az arcomba hull az eltévedt szél, fülembe súgja: sohase félj. Valahonnan ismerem ezt a hangot, valahol már hallottam ezt a dalt. Valamikor kerestem ezt a lányt, megannyi bolond éjszakán. Az ajtók csukódnak, a fények is lassan kialszanak. Taxik suhannak délnek és nyugatnak. A csend kapuja már régen nyitva áll. A szívem már csak erre a dalra vár. Valahonnan ismerem ezt a hangot, valahol már hallottam ezt a dalt. Valamikor kerestem ezt a lányt, megannyi bolond éjszakán. Valahol már láttam ezt a lányt, valahol már hallottam hangját, Valamikor fogtam két kezét, valamikor õriztem szép szemét, Valahol már otthagytam egyszer, sajnálom, elfelejtettem Valamikor hazudtam talán, sokszor megbántottam már. Valamikor tudtam még nevét, együtt hallgattunk zenét, Valamikor kellett volna még, nekem nem hiányzik rég. |
| fragile | 233 | 2008. november 13. 10:37 |
|
na de hogy MINDENKINEK a motorozz.hun van társa :-) tuti ezért nem látogatott ez a forum.............. "http://www.youtube.com/watch?v=SMwZsFKIXa8&feature=related" |
| fragile | 232 | 2008. október 29. 17:46 |
|
Három feleség, egy aki nem rég ment férjhez, egy aki pár éve már házas, valamint egy aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szadi-mazoista módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményrõl. Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt: A "friss" házasságban élõ hölgy azt mondja: Párom munkahelyén egy földig érõ fekete bõr kabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bõr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán. Aki már pár éve házasságban él a következõt mondta: Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is fekete bõrszerkóba várva álltam elõtte, kettõt rácsaptam a fenekére a bõr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott. A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után õszintén bevallotta: Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülõknél. Parfümös, olaj fürdõt vettem. Én is beöltöztem a bõrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott: "Hé Batman, mi van vacsorára?" |
| kispeti | 231 | 2008. október 27. 12:37 | Válasz erre: 228 |
|
Gratula Berta ! Mind a kettõ qrva jó ! :-))))))) |
| Dodiba | 230 | 2008. október 27. 12:31 |
|
Nagyon jók! :-)) Jelen hangulatomban a komolytalanabb verziók jönnek be. :-)) |
| fragile | 229 | 2008. október 27. 12:14 |
|
de most komolyan is: Weöres Sándor - A nõ A nõ: tetõtõl talpig élet. A férfi: nagyképû kísértet. A nõé: mind, mely élõ és halott, úgy, amint két-kézzel megfogadhatod; a férfié; minderrõl egy csomó kétes bölcsesség, nagy könyv, zagyva szó. A férfi – akár bölcs, vagy csizmavarga – a világot dolgokká széthabarja s míg zúg körötte az egy-örök áram, cimkék között jár, mint egy patikában. Hiába száll be földet és eget, mindég semmiségen át üget, mert hol egység van, részeket teremt, és névvel illeti a végtelent. Lehet kis-ember, lehet nagy-vezér, alkot s rombol, de igazán nem él s csak akkor él – vagy tán csak élni látszik – ha nõk szemébõl rá élet sugárzik. A nõ: mindennel pajtás, eleven csak az aprózó észnek idegen. A tétlen vizsgálótól összefagy; mozogj és mozgasd s már királya vagy: õ lágy sóvárgás, helyzeti erõ, oly férfit vár, kitõl mozgásba jõ. Alakja, bõre hívást énekel, minden hajlása életet lehel, mint menny a záport, bõven osztogatva; de hogyha bárki kétkedõen fogadja, tovább-libeg s a legény vérig-sértve letottyan cimkéinek bûvkörébe. Valóság, eszme, álom és mese ugy fér hozzá, ha az õ köntöse; mindent, mit párja bölcsességbe ránt, õ úgy visel, mint cinkos pongyolát. A világot, mely észnek idegenség, bármeddig hántod: mind õnéki fátyla; és végsõ, királynõi díszruhája a meztelenség. |
| fragile | 228 | 2008. október 27. 12:13 |
|
és újra..... :-) "http://www.youtube.com/watch?v=eO0YsqBZhEo&feature=related" |
| fragile | 227 | 2008. október 27. 12:12 |
|
felhozom magam újra :-) :-) "http://www.youtube.com/watch?v=xxoyY3DVIvI" |
| fragile | 226 | 2008. október 15. 17:33 |
|
hozzászólok a fórumomhoz :-) :-) klikk a klipre is ! :-) "http://www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=7033" Mámort hoz és kéjjel kínál minden száj és bájos szempár Csók ha csattan, láb ha röppen, nadrág csusszan, ágyú dörren Élj,ahogy jól esik az sem baj, ha meg is lesik! Tedd azt, ami élvezet,bizsergesd a tested-lelked! |
| fragile | 224 | 2008. szeptember 29. 22:32 |
|
:-)))))))))))))) mit találtam:-DDD "http://www.youtube.com/watch?v=s_B23vCSg64&feature=related" |
| csabu987 | 221 | 2008. szeptember 22. 12:59 |
|
Naazé.... De viccet félretéve, most sajnos mennem kell délutánosba. Mindenkinek szép délutánt kívánok. |
| csabu987 | 219 | 2008. szeptember 22. 12:53 |
|
Akko féreówastam naaaaaaaaa...... Csak cseszegess, majd jó hazaköltözök a Mamámhoz.... :-DDDDD
|
| fragile | 218 | 2008. szeptember 22. 12:52 | Válasz erre: 217 |
|
redmary, köszi, de ugy olvasom kár a betûért.... :-( |
| redmary | 217 | 2008. szeptember 22. 12:50 | Válasz erre: 216 |
|
Tudom..de õ is és-t irt....:-)) fragile (pü) #211 09:44:23 Elõzmeny:210 kávézni és ebédlelni pedig a Fatreok&Muterokba járok..............:-) |
| csabu987 | 216 | 2008. szeptember 22. 12:37 | Válasz erre: 214 |
|
A magaslabdát nem én adtam fel ))))))))))))
|
| mazsi33 | 215 | 2008. szeptember 22. 11:36 |
|
Cserélni nem lehet????Csomagot..ööö vagyis puttonyt ,vagy mit:-)))))38-42-es lábúak elõnyben:))))))))))))))))))))
|
| redmary | 214 | 2008. szeptember 22. 10:04 | Válasz erre: 213 |
|
Hol jász az eszed???.-))))))))))))nem a...henem és!!!:-)))
|
| redmary | 212 | 2008. szeptember 22. 09:46 | Válasz erre: 211 |
|
Ako gyüjé má...me kihül..oszt a kv se jó újra melegitve!!!:-))))
|
| fragile | 211 | 2008. szeptember 22. 09:44 | Válasz erre: 210 |
|
kávézni és ebédlelni pedig a Fatreok&Muterokba járok..............:-)
|
| csabu987 | 210 | 2008. szeptember 22. 09:40 | Válasz erre: 209 |
|
Akkor tegyem át oda a székhelyemet? :-) Ezt meg hagyjuk meg a társkeresõknek....
|
| fragile | 209 | 2008. szeptember 22. 09:28 | Válasz erre: 178 |
|
akkor a ZENEBAZÁR és a Humor- is az én játszóterem................ ?????????????????????????? :-) |
| vadasz | 208 | 2008. szeptember 21. 16:33 |
|
hát én ide nem írok már többet ... fragile írásait jó olvasni, de .... ..na mindegy :(
|
| redmary | 206 | 2008. szeptember 21. 14:27 | Válasz erre: 205 |
|
H E L L Ó ! ! ! ez egy TÁRSKERESÕS oldal ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Me mindig viccelödõ!!!:-)))) |
| csabu987 | 205 | 2008. szeptember 21. 14:08 |
|
Tévedtem. Amit írtam, az a humor, viccek topicban van. Mea culpa.....
|
| csabu987 | 204 | 2008. szeptember 20. 21:42 |
|
Levette valami moderátor a hozzászólásomat. Vérig vagyok sértve ))))))))))))))))))))))))))))))))
|
| redmary | 203 | 2008. szeptember 20. 21:38 | Válasz erre: 202 |
|
H E L L Ó ! ! ! ez egy TÁRSKERESÕS oldal ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| redmary | 201 | 2008. szeptember 20. 21:18 | Válasz erre: 200 |
|
Ha ilen könnyü vona...azt én is mög tanátam!!!:-)))Midig kézné van!!:-))))
|
| Zsifi | 200 | 2008. szeptember 20. 21:16 | Válasz erre: 199 |
|
Én már megtaláltam a Õ-t Shift és kis õ egyszerre megnyomva..)) |
| redmary | 199 | 2008. szeptember 20. 21:14 | Válasz erre: 198 |
|
Igazad van!!:-))) Én is vállalom...bár mit..vagy bár kit keresök!!!:-) De ez az oldal ,tényleg nem alkalmas társkersésre...hiszen ez egy nagy család...itt mindönki ismer mindönkit!!!!! Tehát marad a privi!!!!:-))) Én is keresöm a nagy ""Õ-t""....ezt én is fõ vállalom...:-)) |
| fragile | 198 | 2008. szeptember 20. 21:08 |
|
redmary drága :-)már bocsi de én vállalom: társat is keresek........... és motorostársat társakat is ............szállítani nem tudok, egy ülésem van csak Estrellával járok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a viszonytárs pedig tényleg magánügy :-) azt pü be kérem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| redmary | 197 | 2008. szeptember 20. 21:02 | Válasz erre: 175 |
|
Nos ...aki ezt fórumot nyitotta...igazából motoros társakat keresött,közös gurulásra.... Szerintem semmi ciki nincs abban ,ha valaki utast vagy motorost ""szállitot""keres ...a többi magánügy!!! Sok sikert kívánok mindökinek!!!:-) |