22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Társaságkeresõ
Következő oldal

redmary 96 2008. július 30. 14:38   Válasz erre: 95
Ezt örömmel olvasom..kár, hogy én már nem lány vagyok!!!:-))Koty-koty..:-))))

David83 95 2008. július 30. 14:27  
Bubesz!

nem a kerek miatt:) hanem szeretek utast vinni:)

fragile 94 2008. július 30. 13:32   Válasz erre: 88
pontosan :-)
bikerwb.hu...............

redmary 93 2008. július 30. 13:11   Válasz erre: 89
Nem 50-60 kilos.....100kg fölöttiek elõnyben...:-)

redmary 92 2008. július 30. 13:08   Válasz erre: 86
"""minden esetre aki szinten ugy gondolja, hogy okor iszik magaba, nyugodtan hasznalja ezt a forumot, nem csak magamnak hoztam letre.""
Köszönyük!!!!:-)))

fragile 91 2008. július 30. 11:41   Válasz erre: 90
nem velem történtek..........................,
de lenne mit ide irni nekem is :-D

Kalmiboy 90 2008. július 30. 11:10   Válasz erre: 71
Azt hittem lefordulok a kakasülõrõl, marha jók! Ezek a sztorik remélem nem mind veled történtek meg? Nem akarom elhinni hogy egy emberrel ez mind megeshet! :))) Nagggyon komolyak egytõl-egyig! Simán lehetne ezek alapján egy jó kis vígjátékot forgatni! Sõt a második részre is lehetne belõle alapozni! :)))

Bubesz 89 2008. július 30. 11:01  
hali
David jobban egykerekezik a bicikli, ha egy 50-60 kilos tyuk, ohh bocsanat Kislany ul mogoted?:)

redmary 88 2008. július 30. 10:52   Válasz erre: 85
Nézzé be ide is..BikerWeb.hu és MotoClub.hu ott több benzinytyúkot tanász..itt csak motoros csajszik vannak többségben..koty-koty:-))))

redmary 87 2008. július 30. 10:46   Válasz erre: 86
Szerintem át kéne irni:
Utast,motorost keresök...szerintem!!!
Koty--koty...:-))))

redmary 86 2008. július 30. 10:42  

Nick: Thorn
Azonosító: 5905
Név: Petõi Zoltán
Telefonszám: 20/4644171
URL:
Ország:
Megye, régió: Magyarország, Gyõr-Moson-Sopron
Lakóhely: Fertõszentmiklós
Skype azonosító: -
Motor:: Kawasaki ZX-7R
Rendszám: UEM-307
PMR, GPS:
Bemutatkozás:
Utolsó aktivitás: 2008-03-05 19:24:32

Hmmmm jó itt hagyta a fórumot....ezzel a kétértelmû címmel..

David83 85 2008. július 30. 09:58  
Üdv mindenki:)

Utast keresnék túrákra lány személyében(súly miatt:) ).
Minden hétvégén van vmi, szóval bátran!

redmary 84 2008. július 29. 20:20  
Szijaztok!!!:-))
Önként jelentkezõ motorost "szállítót" keresök!!!
2008.08 07-11-ig Szögedröl indulnánk és ide is érköznénk.
Részletök pü-ben!!!

"Benzinytúkanyó"

fragile 83 2008. július 20. 10:06  
Egy felmérés szerint az Interneten ismerkedõ, és a partnerrel a valóságban is randevúzó hölgyek 61%-a mondta azt, hogy kellemes élmény volt a valóságban is találkozni.
A maradék 39%-ot még jelenleg is keresik...

fragile 82 2008. július 17. 15:36  
Egy aggódó képû fickó találkozik egy barátjával. A barát rögtön látja, hogy a másikat valami probléma gyötri:
- Miért vágsz ilyen aggodalmas képet?
- Hát az van, hogy a feleségem három napja leszaladt az újságoshoz venni egy újságot, és azóta nem tért haza!
- Ugyan már, három nap újság nélkül, mit számít?

Vaslovas 81 2008. július 5. 20:56   Válasz erre: 77
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"HOGY MÛKÖDHET EGY HÁZASSÁG?

Mondd a feleségednek hogy jól néz ki akkor is, ha ronda, mint egy busz.
(Szabolcs, 10 éves) "

adamFZR 80 2008. július 5. 20:49  
na, senki sincs egyedül?

dodo 79 2008. július 5. 12:18   Válasz erre: 78
Lehet,hogy senki sincs egyedül?

fragile 78 2008. július 5. 12:13  
uhhhhhhh ide sem irogattok :-(

fragile 77 2008. június 28. 07:48  
Hogyan döntsük el, kivel házasodjunk?

Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti mint mi. Például ha te szereted a sportot akkor a lánynak ezt szeretni kell, és hoznia kell mindig a chipset.
(Gábor, 10 éves)

Igazából felnõtt kora elõtt senki nem dönti el kivel akar összeházasodni. Isten mindent eldönt már elõre, aztán késõbb kiderül kihez ragasztottak.
(Kriszti, 10 éves)

HÁNY ÉVESEN KELL MEGHÁZASODNI?

23 a legjobb kor, mert addigra már örök idõk óta ismered a másikat.
(Ildikó, 10 éves)

Nincs a házasságra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni, hogy megnõsülj.
(Sanyika, 6 éves)

HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HÁZASOK?

Szerintem csak kitalálni lehet, pl ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel ordítoznak.
(Kata, 8 éves)

SZERINTED MI KÖZÖS A SZÜLEIDBEN?

Egyikük sem akar több gyereket
(Józsika, 8 éves)

MIT CSINÁLNAK AZ EMBEREK A RANDEVÚN?

A randi azért van, hogy jól érezzuk magunkat, és hogy megismerjük egymást. Meg a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgatsz.
(Marcsi, 8 éves)

Az elsõ randin csak hazugságokat mondanak, ettõl érdekesebbnek tûnnek és másodszor is találkozni akarnak.
(Gyuszi, 10 éves)

MIT CSINÁLNÁL AZ ELSÕ RANDIN, HA ROSSZUL SÜLNE EL?

Hazaszaladnék és halottnak tettetném magam. Másnap felhívnám az összes újságot, hogy minden halotti rovatban szerepeljek.
(Dani, 9 éves)

MIKOR SZABAD MEGCSÓKOLNI VALAKIT?

Ha gazdag.
(Gyurka, 7 éves)

A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék.
(Csongor, 7 éves)

HÁZASNAK VAGY EGYEDÜLÁLLÓNAK JOBB LENNI?

A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell valaki aki takarít utánuk.
(Anita, 9 éves)

HOGY MÛKÖDHET EGY HÁZASSÁG?

Mondd a feleségednek hogy jól néz ki akkor is, ha ronda, mint egy busz.
(Szabolcs, 10 éves)

fragile 76 2008. június 27. 16:05   Válasz erre: 75
upssssssz :-) :-)

fazeratti 75 2008. június 27. 13:39  
Hát ezek tényleg qrva jók,bár gondolom,te nem élvezted annyira!:)
Egy hasonlót én is tudok:
Tavaly történt,átjön a szomszéd h. kell-e nekem egy szõke magas csaj.Régóta egyedül van,komoly kapcsolatot szeretne,rám gondoltak.Mondom neki mi bajom lehet tõle,telefon,randi lebeszél.
Találkozunk,lány szép,ápolt,puszi-virág stb.
Hova guruljunk?(kérdezem)
Nekem mindegy!(mondja)
Pizza?Mozi?Séta?
Mindegy!
Akkor együnk egy pizzát!
Az jó,én is szeretem!-mondja,és elindulunk.Én sokat beszélek,érdeklõdõk,õ keveset válaszol.
Odaérünk,a szemem kopog,erre õ:-Bocs,de nem vagyok éhes!!!!
Gondoltam hülyén jönne ki ha egyedül ennék úgyhogy ittunk egyet és tovább forszíroztam a beszélgetést,kevés sikerrel.Untam a banánt,mondom neki menjünk moziba ,úgyis rég voltam.Jó,mer én is,jött a bõséges válasz.
Késõ õsz van,ablakok feltekerve,fûtés ezerrel,gurulunk a mozi felé.
"Beszélgetünk" aztán érzek valamit...
Te is érzed? -kérdezem
Mit?
Ezt a bûzt!
Nem.
Ne viccelj már -mondom- hát mindjárt megfulladok,olyan büdös van!
Ja tényleg!-nem néz rám,halvány mosoly a szája sarkában és bámul ki az ablakon.(egyébként már besötétedett)
Mivel nem én voltam,biztos elütöttünk egy disznócsordát-csillogtattam meg nagyon poénos énemet.
Pici kényszerkacaj és tovább bámul.
Szóval,így még senki nem durrantotta tele a kocsimat.
Egy élmény volt az az este:-éhesen,lesz.rva mentem haza, fimet meg nem néztünk,mert ami érdekelt volna már nem játszották aznap.

fragile 74 2008. június 27. 11:23   Válasz erre: 72
kérlek kérlek írjál pasisat :-)

NOrbixj 73 2008. június 26. 17:22  
fragile ilyen sztorikat mééég! lééécccci :D azt hittem megszakadok a röhögéstõl :D

SvShrek 72 2008. június 26. 17:08  
Ez nagyon kemény DE a pasiknak sincs sokkal jobb dolguk:-(

fragile 71 2008. június 26. 16:35  
:-D............MILYEN NEHÉZ A SZINGLI LÁNYOK SORSA.....................................

Egy történelemtanárral mentem el vakrandizni. A pasi bemutatkozott, és lelkesen újságolta, hogy most épp meg tud hívni egy kávéra, mert nála van az osztálypénz.

Randiztam egy pasival, 34 éves volt, és egész végig arról beszélt, hogy plüsskutyával alszik. Reggelente betakargatja, dédelgeti, elmeséli neki a napi eseményeket. De kimosni nem meri, akkor mindig odaadja egy ismerõsének, mert õ nem bírná látni a kutya szenvedéseit.

A Sziget fesztiválon egy meglehetõsen illuminált vadidegen pasi odalépett hozzám, és bánatosan, meggyõzõdés nélkül csak ennyit kérdezett: - Nem?

Többfordulós levelezés, telefonálás során biztosítjuk egymást a kölcsönös szimpátiáról, meg ami ilyenkor még elõkerül. Eljön a randi napja, beszélgetünk, ki mivel foglalkozik. A lány fõsulira jár, és ugye nem haragszom, de valójában nem ismerkedni akar, hanem anyagot gyûjt a szakdolgozatához, amiben az internetes társkeresésrõl fog értekezni...

Elsõ randi a sráccal, jön értem kocsival, rózsa, kinyitja elõttem az ajtót.

Elindulunk, már másfél órája kocsikázunk, amikor én félénken megkérdezem, hogy nem iszunk-e meg valahol kólát. Erre közli velem, hogy nála egy fillér sincs, így nem tudunk sehová beülni, meg különben is, az a lényeg, hogy benzin legyen szarásig.

Nemrégiben beajánlottak nekem egy srácot, engem meg neki. Kb. 250 km-re lakik tõlem. Eleinte telefonon és e-mail-en tartottuk a kapcsolatot. Kb. a második telefonos beszélgetésünk után virágot küldetett nekem a munkahelyemre. Totál el voltam ájulva tõle! Aztán megbeszéltünk egy találkozót. A fényképen jobban nézett ki, de azért élõben sem volt éppen bányarém, így ez a része nem volt csalódás számomra. Viszont a beszélgetést azzal kezdte, hogy mit fog szólni az anyukája, ha megtudja, hogy egy olyan lánnyal ismerkedik, aki más babája volt. Hozzáteszem, mielõtt még bármi kapcsolat lett volna közöttünk, már akkor tudta, hogy elvált vagyok. Tehát nem is értettem, hogy mi ez a megjegyzése. A következõ: örülne, ha meglátogatnám a lakóhelyén. Õ nem szívesen jönne hozzám, mert az olyan messze van.

Szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, elég jóképû volt. Randin értem jött a rozoga 15 éves Ladájával, moziba mentünk. Mozi elé érve fél órát köröztünk, hol parkoljon le, mert õ sötétbe nem áll, nehogy ellopják a Ladát. Moziban a film alatt nagy görcsölés, mi lesz, ha ellopják a Ladát? Utána pizzéria, ott újabb parkolásos cirkusz, mire nagy nehezen talált egy helyet, egy Merci meg egy Audi között - nagyobb így az esély, hogy inkább azokat viszik el, nem a Ladát -, és ki is lehetett látni az étterembõl rá, hogy intézkedni tudjon, ha mégis azt vinnék. Témái: Õ fotós, de sose keres pénzt, mert a megrendelõk mindigátverik meg nem fizetik ki. Van egy szuper kamerája, amivel fotóz, de nem tudja, mi lesz ha ellopják a Ladát, mert akkor mivel fog dolgozni?

Annyira fél ettõl, hogy (szüleivel lakván) megkérte apját, az parkoljon az utcán a Wartburgjával, és õ tarthassa a Ladát a garázsban, mert ha azt ellopják, akkor üt be az igazi krach.

Egy netes ismerkedés, telefonon megbeszéltük, randi, Nyugatinál, óra.

Szódás szemüveg, fehér zokni, makkos cipõ. Szegfü! S egész idõ alatt mosolyogva hallgattam, ahogyan a kifestett barna lányokat pocskondiázza, s egyáltalán minden nõt, ezt csak külön kiemelte. S hogy anyukája ezt mondta, meg azt, s ezt így, meg úgy csinál, fõz, stb. Nem vagyok plázacica, de kifestem magam, s szívesen "hordom" a könnyen barnuló bõröm. Nem tudtam más téma felé kanyarodni, tehát - még mindig mosolyogva -, közöltem vele, hogy anyuka már biztosan várja. Gondoltam, erre kapcsol majd. Ránézett az órájára - Tényleg! -fizetés nélkül elrohant.

A legröhejesebb randim tárgya egy régi Opellel érkezett, és nem engedte, hogy letekerjem az ablakokat - nyár közepe volt, 40 fok kábé -, mondván: - Hadd higgyék a járókelõk, hogy van klíma is az autóban.

Sokadik randi: lakásra fel, pezsgõbontás, halk zene bekapcs. A pasi fél pohár (!!!) pezsgõtõl úgy berúg mint a szamár. Elõször csak nagyokat pislog, majd a kezdõdõ eksön közben egyszerûen, félmeztelenül elszundikál.

Találkozunk. Nem jóképû (de hát végülis ez nem számít annyira), irány a park. Leülünk. Beszélgetünk, kissé akadozva. Na jó, hiszen vadidegenek vagyunk, sem levelezni, sem beszélgetni nem volt idõ (vagy igény). Elkezdi mesélni, hogy neki milyen gyakran van és milyen állagú a széklete! Azt hittem, elájulok! Már nem sokáig maradtam... Pár nap múlva hív, hogy találkozzunk...

Barátnõm 33 éves, a neten csetelt egy hapsival, aki negyvenesnek mondta magát. Rövidesen randi megbeszélve a Deák téren a templomhoz. Barátnõm elmegy és egy minimum 60-65 éves elég rozoga, hajlott hátú, rémes ruhájú pasas várja. Szégyen, nem szégyen barátnõm csak meglesi, majd távozik. Azt nem mondta a pasas, hogy úgy negyvenes, hogy a negyvenes években született.

Barátnõm mesélte, hogy egyik barátnõje neten összeismerkedett egy sráccal.

Láttak egymásról képet, de a srácé nem volt túl jó minõségû. Az egyik metrómegállónál beszéltek meg talit, a mozgólépcsõ tetején. Jön is felfelé egy jóképû srác, aki még valamennyire hasonlított is a képhez. Néznek egymásra, srác felér, lány odamegy. Megkérdezi: - Te vagy Zoli ugye? - Srác

döbbenten: - Honnan tudod? - Lány: - Mert megismertelek. Ide beszéltük meg a találkozót. - Srác: - Milyen találkozót? - Lány: - Hát tudod, a neten...

- Na, ebben a pillanatban szólalt meg egy hang a lány háta mögött: - Szerintem én vok az a Zoli, akit vársz.

Hazakísért egy fiú akit akkor ismertem meg. Aztán nem nagyon akart távozni, majd kibökte hogy hadd használja a wc-t. Beengedtem, szegénykém majd félórát rotyogott a klón. Elnézést kért, én mondtam, ne zavartassa magát, majd miután így oldódott a hangulat, kicsit dumáltunk még. Másnap találtam egy OLYAN alsógatyát begyûrve a kanapémba.

Nem elsõ randi, sokadik "hónapforduló". Mivel nagyon jól fõzött a srác, a hónapfordulókon mindig készített valami finomat és romantikus vacsorával ünnepeltünk. Az egyik ilyen alkalommal megyek át. Belépek a lakásba, drágám pedig fejvesztve rohangál a fürdõszoba és a konyha közt, miközben visong.

Kérdeztem mi történt, el sem tudtam képzelni mi lelte. Erre közölte: - Csípõspaprikát használtam a vacsorához, és utána megvakartam a tököm.

Egyes számú versenyzõ egy bankfiók vezetõje, öltöny, nyakkendõ.

Sétálgattunk a Városligetnél, sétálgattunk, sétálgattunk (már kezdtem unni), sétálgattunk (már egy erõnléti edzéssel is felért), de mi csak sétálgattunk (már a magassarkútól csillagokat láttam)... Mondtam neki kb. 2 és fél óra után (mikor már majd' bepisiltem), hogy ha lehet, üljünk be valahova. Õ nem szomjas. Ezt így kijelentette és sétáltunk tovább. Mondtam, hogy üljünk be valahova, mert PISILNI KELL! Erre õ: - Ne aggódj, majd elfordulok. Annyi itt a bokor és úgyis sötét van. - Mondanom sem kell, többé nem találkoztunk.

Netes randi, egy szép téli estén beültünk egy fickóval (32 éves) teázni.

Bájosan cseverésztünk (ki hogyan szereti a teát, stb.), mire hangnemet váltott és azt mondta: - Jó. Oké. Na. Te egy csinos lány vagy, megkívántalak, menjünk fel hozzám. Bár otthon van anyukám, meg a mami, de majd csendben csináljuk.

Megérkeztünk mindketten a megbeszélt helyre, megtaláltuk egymást, sétáltunk egy kicsit, aztán megbeszéltük, hogy beülünk valahova. Elindultunk a parkoló felé, a szemembe nézett (romantikusan) majd a kocsimra

(leleményesen) és azt mondta: - Menjünk a te kocsiddal, mert az kevesebbet fogyaszt!

Randi, megy érte a srác, kinyitja a kocsiajtót, a lány beül, körbenéz, és majd' elhányja magát. Koszos zsepik, mekis zacsi, csipszes zacskó, por, kosz, mocsok, morzsa, átható cigiszag. A mûszerfalon egy félig megevett mars csoki. A lány undorodva ránéz, mire a srác: - Kéred vagy kidobhatom?

Egyszer jártam rövid ideig egy állatorvossal. Õ minden este azzal szórakoztatot, hogy milyen állatot hoztak hozzá. Például egy olyan macskát, aminek kilógott a szeme az üregébõl, majd részletesen elmesélte, hogy rakta vissza, ilyenek. Persze õ csak beszámolt a napjáról, mint minden normális ember.

Egy egyetemista srác pár hét után meglepett egy gagyibizsu lánccal. Ez még hagyján, de hozzátette, hogy a húgáé volt, de neki már nem kell.

Néha feltûnt, hogy igazgatja a szempilláját, de hát ugye mindenki arra gondolt, hogy valami baj van a szemével. Nos egyszer, elázva érkezett meg a barátnõmékhez, és szétkent smink volt az arca. A gyerek sminkelte magát!

Alapozó, szájfény, és szempillaspirál. És heteró volt! Elkezdett turkálni a barátnõm sminkjei között és megjegyezte, hogy micsoda gagyik, bezzeg az övé Avon!

Szimpi pasi, több órás telefonbeszélgetés és randi. A randira pasi nagyon készült, egy csokor virággal jött meg egy kis ajándék szatyorral, plüss állat, könyv, csoki... Teljesen meghatódtam. Mondom neki, hogy felszaladok a szobába - ekkor egy kollégiumban aludtam és a koli elõtt találkoztunk -, vízbe teszem a virágot. Mondta, hogy ok. Jövök vissza, sehol senki. Hívom a pasit, nem veszi fel... Kis idõ múlva küld egy SMS-t: - Már visszafordultam hazafelé, megmondhattad volna a szemembe, hogy nem jövök be te büdös k....va!

krisztian.fz6 70 2008. június 25. 11:14   Válasz erre: 69
Akkor már nem szeretsz? :-(

mexikana 69 2008. június 25. 10:13   Válasz erre: 62
Nincs annyi rózsa a földöm amivel meghódíthatná a szívemet....)))

mexikana 68 2008. június 25. 10:11   Válasz erre: 61
Mi van átmentél mexikanába??...)))h, helyettem válaszolsz

mexikana 67 2008. június 25. 10:10   Válasz erre: 64
Szénhidrát napon ,de csak 3 gombóc:-(((valami csöves fagyizóba meglehet állni .....nade Soltvadkerten már nem,ott minimum 5 gombóc vagy ami belefér a tölcsérbe:-)))

m.lona 66 2008. június 25. 09:23   Válasz erre: 65
akkor csak te nem tudtad

Vaslovas 65 2008. június 25. 09:14   Válasz erre: 55
Deeee !:-)))))))

m.lona 64 2008. június 25. 08:38   Válasz erre: 57
Helló!
Akkor most nagyon könnyû többet enni, mint te. Mert a 90 napos az nem a nagy adagokról híres.
Ha gonoszkodni akarnék, akkor azt is kérdezhetném ebben a nagyszerû nyári idõben, hogy a fagyi az mikor engedélyezett???

krisztian.fz6 63 2008. június 24. 23:44   Válasz erre: 62
Persze, lesz sok kis mexi, és mindegyiknek pici csúnya sárga motor, mint az anyjuknak. :-)

Milyen druszád?? Az mit jelent??

Kalmiboy 62 2008. június 24. 23:39  
Krisztián! Nc! Te is társat keresel? Mindenhol feltûnsz! SZtem Mexire haj a srác, de ott pedálozhat a múltkori után! Meg hát a druszám se nézi majd jó szemmel! :)

krisztian.fz6 61 2008. június 24. 23:25   Válasz erre: 59
Hát nem.

mexikana 60 2008. június 24. 22:53   Válasz erre: 59
Sanyargatom magamat megint,de Olika azt írta h, leenne:-))

karu 59 2008. június 24. 22:50   Válasz erre: 57
Most akkor mi van fogyózol vagy nem.

mexikana 58 2008. június 24. 22:47   Válasz erre: 52
Jó hát....1 pár már egymásra talált ,mint a 30. hozzászólásod szereplöi:-))

mexikana 57 2008. június 24. 22:46   Válasz erre: 45
Olika....!
Ezt nem hiszem el h, leennél engem is....vigyázzál,mert 90 napozok és már nagyon de nagyon éhes vagyok....)))))))

m.lona 56 2008. június 24. 18:34   Válasz erre: 54
de írhatnám azt is, hogy van itt titok???

m.lona 55 2008. június 24. 18:33   Válasz erre: 54
nem vóóót titok.

Vaslovas 54 2008. június 24. 16:21   Válasz erre: 53
Evvanmeetitkolóztok !:-)))))))

m.lona 53 2008. június 24. 15:27   Válasz erre: 52
Eddig haldoklóban volt ez a topic, most hoztunk egy kis életet.
Kedves Nyiha! Nem egy szobában vagyunk, hanem egy fél kerülettel odébb. De úgy látom, a mindíg jól informált Vaspaci mostanában lemarad minden pletykáról. Elvégre a Tiszadobi kiscsajt is csak te nem tudtad a napokban. :)))

fragile 52 2008. június 24. 15:16  
mégiscsakjóezaTOPIC !
:-)

Vaslovas 51 2008. június 24. 15:08   Válasz erre: 49
DE EGYMÁSRA TALÁLTATOK EBBEN A topicban !:-))

Vaslovas 50 2008. június 24. 15:07   Válasz erre: 47
Hahaha...:-))
Mi van ti már csak gépen beszélgettek a szobába??

m.lona 49 2008. június 24. 15:06   Válasz erre: 48
:-))

olika 48 2008. június 24. 15:03   Válasz erre: 47
Jó ötlet drágám.Így legalább mondhatják,hogy tûkön ûlnek.
:-)))))))))

m.lona 47 2008. június 24. 14:59   Válasz erre: 46
Oli!!!meg tudom védeni magam. de ha nagyon gonoszkodnak, akkor majd ragasztok az ülésükre egy-két tût. persze merõ figyelmességbõl. :-)))

olika 46 2008. június 24. 14:03  
Ez lemaradt!!
:-)))))))))))))))))))

olika 45 2008. június 24. 14:03  
Na idefigyeljetek!!
Nem engem a páromat bántani.Aki bántja azt nagyon de nagyon leeszem!!!
Ezt vehetitek fenyegetésnek is.

m.lona 44 2008. június 24. 13:54   Válasz erre: 43
nem szúrkáltam soha az olit, esetleg csak beszólásokkal, de tûvel nem!!!!!! undok békák vagytok!

Vaslovas 43 2008. június 24. 11:33   Válasz erre: 42
...szemét !:-))))))

mexikana 42 2008. június 24. 11:30   Válasz erre: 41
:-DDDD...szólni kéne h, ne a fülét bökdösse m.lona:-)

Vaslovas 41 2008. június 24. 11:19   Válasz erre: 40
Mert nem a férgeket bökdösi benne !! Az a baj !!:-)))

mexikana 40 2008. június 24. 11:17   Válasz erre: 32
Kiváncsi lennék h, melyik pasi szeretné a tûket amikkel döfködnéd a fülüket?....))))mostmár értem h, Olika miért eszi degeszre magát:-DD

fragile 39 2008. június 24. 11:05   Válasz erre: 37
TUTI:-(

standby 38 2008. június 24. 10:52   Válasz erre: 37
ez itt olika kiCCsaladja nem? :DDD

zoligs 37 2008. június 23. 20:51   Válasz erre: 30
Valszeg , õk is eggyütmaradnak örökké, és sok-sok szép kis utódot nemzenek:)

redmary 36 2008. június 23. 13:16   Válasz erre: 35
Anno ..igen!!!!:-)))
De most motorost keresök.....

Eyesis 35 2008. június 23. 12:48   Válasz erre: 15
szerinem Te értetted félre :-)

SCsaba 34 2008. június 23. 12:27  
Sziasztok.

Ugye ide nem csak csajok írhatnak? :)
Na de komolyra fordítva... Unom már kicsit az egyedül motorozgatást. Ha lenne valaki Esztergom környékérõl, aki nyugisabb tempóban szeret gurulni ( az sem baj, ha rosszabb úton, esetleg enduróval), szívesen csatlakoznék.

fragile 33 2008. június 23. 11:58   Válasz erre: 32
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m.lona 32 2008. június 23. 11:23   Válasz erre: 30
ezek CCerint, ha fent tudok maradni a vízen, akkor van esélyem társra. úszni úgyse tudok, de már fent maradok, akkor várom a tolongást...

mexikana 31 2008. június 23. 08:45   Válasz erre: 30
Tuti h, együtt fognak megöregendi...)))

fragile 30 2008. június 22. 17:28  
társat mindenki talál
ecccccer :-)

"http://www.youtube.com/watch?v=P6uqPCHXfhY&feature=bz302"

redmary 29 2008. június 22. 10:00   Válasz erre: 28
...

redmary 28 2008. június 21. 16:32  
...

fragile 27 2008. június 19. 12:58  
ötödik napja, hogy mélyen lent van ez a forum, felhoztam..... :-)

fragile 26 2008. június 14. 13:22   Válasz erre: 24
ma dalban mondom el :-)))))))))))))))

"http://www.youtube.com/watch?v=l6uyGczeawk&NR=1"

:-DDDDDDDDDDDDDD hiCCen egyetlen egy perCC az életünk CCCCCupán :-)

redmary 25 2008. június 14. 12:08   Válasz erre: 16
...

olika 24 2008. június 14. 11:56  
Ment a PÜ!!
:-))))))))))))

fragile 23 2008. június 14. 11:51   Válasz erre: 22
ha mán Társkeresés:-)
perCCe :-))))))

Balu 22 2008. június 14. 11:49   Válasz erre: 21
CCerednéd mi??:-)))))))))))))))))

fragile 21 2008. június 14. 11:48   Válasz erre: 20
olika mingyá ránk leCC CColva h CCajnoCC roCC fórumban vagyunk :-)))))))))
menjünk pü be :-DDDDDDDDD

olika 20 2008. június 14. 11:43   Válasz erre: 19
Jó majd kéCCer!
:-)))))
ElöCcör kinácsiságból utána meg mert jó volt.
:-))))))))))

fragile 19 2008. június 14. 11:42   Válasz erre: 18
eCCer???????????
:-DDDDDDDDDD köCCike :-)

olika 18 2008. június 14. 11:38   Válasz erre: 17
Majd eCCer viCClek!
:-)))))))))))

fragile 17 2008. június 14. 11:22  
Tök jó ez így,
én is lennék utas............:-)

Balu 16 2008. június 14. 10:27   Válasz erre: 15
ez így tök jó!
sõt jött olvasott és nem topicot nyitott ....
Zsír :-)

redmary 15 2008. június 14. 09:27   Válasz erre: 14
:-)))))
Ez aranyos....de migyá gyünek a ""Nagyok"" és közlik veled,ez nem olan társ keresõ...
Aki nyitotta ezt a fórumot,az fórum címét ""elírta""....
Anno én is azt hittem,hogy ez társkeresõ(szószerint)!!:-))))
Remélöm lösz majd jelenkezõ...jó túrázást,sok közös élményt!!:-)

Bosi 14 2008. június 13. 19:25  
Sziasztok! Én egy Dunakanyarban lakó 21éves srác vagyok aki utitársat keres(Nõt) egy egyhetes erdélyi útra (vagy akár egy életre).Hû kis 600-as banditámmal és vele körbemotoroznám Erdélyt...Ha valakit érdekel az írjon minnél hamarább!
A túra természetesen csak akkor valósulhat meg ha kialakul egy !kölcsönös! szimpátia.
Elõre is köszönöm.
Bosi voltam

Poker 13 2008. június 9. 19:25  
50 éves belevaló anyámnak keresek fuvarost Alsóörsre Sopronból!Száma:06202129779

redmary 12 2007. szeptember 11. 16:45  
Ahhh azt hittem végre valami izgis társkeresõ!!!!!!Marad a magány!!!!:-)))))))))))))))))))

vikkancs 11 2007. augusztus 13. 11:27   Válasz erre: 4
Ildi!
Ma este megyek Erdõbényére és talán Sárospatakra is. Ha van kedved, holnap gurulhatunk egyet a környéken.
Csak csörögj rám és megdumáljuk. Kedd este sajnos már jövök is vissza Pestre :(

Thorn 10 2007. augusztus 12. 12:23  

szia Ildiko! orommel latom, hogy masnak is segithet ez a "tarskereses" otlet. remelem sikerrel jarsz. nekem eddig egy zx-7r talalkozoba sikerult belekeverednem a net segitsegevel, ami 25-en lesz. bar tomegre nem szamitunk, eddig 5 fobol all a csapat. de ebbol a motortipusbol amugy sincs sok az orszagban...

minden esetre aki szinten ugy gondolja, hogy okor iszik magaba, nyugodtan hasznalja ezt a forumot, nem csak magamnak hoztam letre.

ildiko 9 2007. augusztus 11. 22:30   Válasz erre: 8
Nagyon szépen köszi!!!!!

Pépépe 8 2007. augusztus 11. 21:55   Válasz erre: 7
AKMT itt:
http://blue-devil.uw.hu/

ildiko 7 2007. augusztus 11. 21:22   Válasz erre: 5
Az adonyiak honlapját nem találtam meg.Hogyan kell rákeresni?

ildiko 6 2007. augusztus 11. 09:35   Válasz erre: 5
Köszi a tippeket,majd megnézem ,ha megtalálom õket!
szia

dodo 5 2007. augusztus 10. 23:01   Válasz erre: 4
Szia ildikó, a sportmotoron van egy gs 500-as csapat nézz be oda,vagy az Adony környéki motoros tekergõk honlapját nézd meg, garantálom nem kell egyedûl motorozni,éppen holnap lesz egy kis összejövetel Adonyban.

ildiko 4 2007. augusztus 10. 20:54   Válasz erre: 1
Szai,Thorn,remélem juliustól már megtaláltad az érett,nem száguldozó,de lendületes motoros partnert,vagy partnereket!. Én is keresem,de sajnos BAZ megyében és igy szóba se jöhet,hogy néha csatlakozzak hozzád !Nem hapsi-fogó manõverrõl van szó,de tul sokszor motorozok egyedül és néha jó lenne társakkal.
Pozsonyba szeretnék egyszer eljutni Miskolcról,de sajna egyedül nem merek elindulni. Ha mondjuk Szarvason ülök az árokparton,mozgósitható a motoros társadalom. De Szlovákiában? Talán majd jövõre össze szedem a bátorságomat.
Szia! Ildikó

Thorn 3 2007. július 14. 11:38  
koszonom az infot, oda is regisztralok.

TeeJay 2 2007. július 13. 21:12   Válasz erre: 1
Keresd roy33-at a sportmotor.hu-n. Gyõri és Õ is Kawa-s. Nem motoroztam még vele, de eddigi írásai alapján normális kollega.

Thorn 1 2007. július 13. 16:53  

sziasztok!

nem, nem noszerzes celjabol inditottam a temat, bar nem szokasom vasvillaval elkergetni az ismerkedni vagyo holgyeket ;> /a homoszexualis "urakat" nem sorolom a holgyek kategoriajaba! :D/

szoval! haszonszoru motoros kollegakat keresek egyuttmotorozas celjabol! van par dolog amit erdemes szem elott tartani. pl a motorom: Kawasaki ZX-7R. a chopperes kollegakkal nehezen jutnank kozos nevezore a kanyarsebesseget valamint az utazosebesseget illetoen, igy marad a tiszteletteljes koszones... VISZONT! erett embereket keresek, akiknek a motorozasrol nem az esztelen szaguldas jut eszukbe /gondolok itt 260-al az autosok kozotti utazosebessegre/, vagy az utcai bohockodasok, amikoris eleg egy apro hiba kerekezes kozben, hogy a 200 kilos motorral atepits par jarokelot egy foutcan, csak mert meglattal egy dogos csajt es hirtelen merevedesed lett... ;> de en sem vagyok szent, igy nem itelkezni akarok! engem nem az erdekel mit tud a motorom egyenesben, sem a vaganykodas meg a buveszmutatvanyok, nekem a kanyarok a gyengeim. ezert is esett erre a motortipusra a valasztasom. ez nyilvan nem azt jelenti, hogy ha 1mm-nel nagyobb a felelemcsikod akkor el is felejthetsz! 1 mm-es felelmcsik a palyakra valo... magyaran az esszeru hatarok kozott! jo persze kinek mi az esszeru...

leegyszerusitve olyan megbizhato erett embert-embereket keresek akik mar tul vannak a felelotlen viselkedesi formakon de a lenduletes, magabiztos vezetesi stilust kepviselik.
ja es meg egy fontos dolog; gyor-moson-sopron megyeben eldegelek!

msn: thorn@jakuza.hu

szeles utat nektek, valamint rengeteg nagymellu bukosisakkal stoppolo leanyzot az ut szelen! ;>

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22103
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők