Dokypapa | 125 | 2006. október 7. 23:55 |
BlueFazer.nekem 6500 az olaj csere inter vallumom,én Castrolt tõtikélek bele a gumim még eredeti és príma igaz csak most értem el az elsõ oil cserét azaz a 6500km-t ,még gondom nem volt a géppel bár a lámpák nem igazán tetszenek,valahogy kevesnek tünik,a váltó meg 1-2 ben bazi hangosan csattog ,utánna már nincs gond,igaz ,veszett gyorsan kell váltogatni,szinte csak 5-6 fokozatot használlom,egyébként szerintem nagyon jó vas,én gixeres voltam mindíg is ,de jó ez a kisördög,nagyon gut. TeeJay ,halk ám ,de még mennyire ,nekem tetszik a dolog ,csak 1 a gond ,nem halják mikor jövök,viszont azt már látják mikor megyek,el mint a szél. |
TeeJay | 124 | 2006. október 7. 18:14 |
Ma reggel fél8 körül elsuhant elõttem egy Fazer: 'kívûlrõl' meglepõen halk. Najó, mondjuk kb. 3-4000-en pöröghetett... :) Tényleg itt van aki egy szürke Fazerrel ma regegl Pécelen járt? :-? |
kilajsanyi | 123 | 2006. október 6. 10:05 | Válasz erre: 121 |
Szét van rohadva a kipufogód. Ne fogd a bowdenre. |
TeeJay | 122 | 2006. október 6. 09:54 |
BlueFazer megjegyzésérõl jut eszembe: ki melyik szervízbe jár, milyen tapasztalatokat szereztetek? |
BlueFazer | 121 | 2006. október 6. 04:51 | Válasz erre: 90 |
Vicces a quad-odon hátul az a görkori görgõ ;) A nyelved pedig húzd be, mert leharapod majd az egyik perecnél ;) Az én gépem is 2005-ös. Mint már írtam 25Ekm van benne. Meghibásodás nem volt. Szerviz intervallum: 10Ekm. De 5Ekm-enként önszorgalomból lecserélem az olajat és a szûröt. 20Ekm-nél kicserélték a gyertyákat, a légszûrõre azt mondták, hogy még kár lenne cserélni annyira tiszta. Eleinte csörgött a kipuffban az EXUP szelep, emiatt szóltam is az 1Ekm-es szerviznél, de azt mondták, hogy a bowdenének a feszessége úgy jó ahogy van. Megvettem a szervízkönyvet hozzá kint a Louis-ban amikor haverokkal kint voltunk vásárolni ezt-azt és az abban írt adathoz képes nagyon laza volt a bowden! (ennyit a szervízrõl!:( ) Megfeszítettem a bowdent és a csörgés egycsapásra elmúlt. A hátsó gumi 10Ekm-nél lett cserélve. Aztán 12Ekm környékén az elsõ is D208-ra de azzal nagyon "érdekesen" fordult a gép, nagyon nem bírtam megbarátkozni vele. Aztán kb 15Ekm-nél felugrott a gépre egy Michelin Pilot Power szett. Az elsõ még most is fent van, a hátsó 21Ekm környékén lett lecserélve megintcsak Powerre. Ez egy elég jó kompromisszumos gumi, tapad rendesen de mégsem kell 2-3Ekm után ledobni a géprõl mint a komolyabb pályagumikat, bár ez a kb. 6Ekm amit kibírt sem sok ;) |
BlueFazer | 120 | 2006. október 6. 04:27 | Válasz erre: 79 |
Szia Spapa! Örülök, hogy újra "látlak"! Anno volt pár e-mail váltásunk amikor megvettem a gépet. Biztos rémlik neked is (?) :) Az enyémben most 25Ekm van. 15Ekm óta (azóta pályára is járok vele, meg közúton is többet kap:) elkezdte kicsit csipegetni az olajat (1dl/1000km). Azt szeretném kérdezni, hogy Te milyen olajat használsz benne? Elvileg 20W50 (Pld. Castrol GP) a bele való, én egy kicsit vékonyabb 10W40-el (Castrol Actevo4T) használom. |
BlueFazer | 119 | 2006. október 6. 04:17 | Válasz erre: 66 |
Nem sértettél meg;) Bocsi, hogy genyáztam a rinyacsíkkal, de én egy genya motoros klub tagja vagyok, nem hozhatok a csapatunkra szégyent azzal, hogy egy ilyen genyázási lehetõség mellett simán elmegyek;) Amúgy nekem is volt komoly perecem motorral, szerencsére komoly sérülés nélkül. Engem is viszafogott az eset, de idén többször voltunk pályán a haverokkal és kezd visszajönni az önbizalom. Üdv: Bálna |
Ferko | 117 | 2006. október 5. 20:51 | Válasz erre: 115 |
Igen vannak rajta ötletes dolgok, de sajnos vannak dolgok amik egyáltalán nincsenek átgondolva vagy éppen az aktuális divat alpján születtek. |
Ranger | 115 | 2006. október 5. 20:25 | Válasz erre: 114 |
Értem én. Mostmár. Csak akkor nem voltam biztos benne hogy az, és azt hittem, hogy "Ki vagy te és milyen hülyeségekkel jössz itt nekünk?"
|
Ranger | 111 | 2006. október 5. 20:11 | Válasz erre: 109 |
Bocsánat! Nem akartam beleszólni. Nem akartam "idiótának" tûnni, de nekem az tetszett rajta mert profi tervezésrve vall, hogy még egy ilyen apróságra is gondoltak. Ezt az egyet megjegyeztem.
|
Ferko | 109 | 2006. október 5. 20:06 | Válasz erre: 108 |
És kürt gombjáho mit szólsz ? És az indító gomb az se semmi. És utánna a markolat csavargatása kész élvezet. |
Ranger | 108 | 2006. október 5. 20:03 |
Sziasztok! Én Fazer-en tanultam, és a legjobban a fénykürt gombja tetszett rajta. Nem tudom, hogy más motoron is így van-e, de nagyon profinak tartottam, hogy az ujjadhoz van alakítva. Csak ennyit szerettem volna elmondani. :-D |
Ferko | 106 | 2006. október 5. 19:58 | Válasz erre: 105 |
Jövõ hétre reggelenként 5 fok. Az már azért egy kicsit beöltözõs.
|
Ferko | 102 | 2006. október 5. 19:50 |
Mindegy, hogy kik azok, de biztos úgy gondolja, hogy mindenki mondjon le.
|
zolcat | 101 | 2006. október 5. 19:44 |
Azt láttátok a tv-ben--- A CSURKA KOMÁNY MONDJON LE, MEG AZ A MÁSIK IS ez igen |
zolcat | 98 | 2006. október 4. 20:18 | Válasz erre: 94 |
ez az TeeJay igazad van, egyébként meg ez egy fazeres fórum és itt a yamaha a legjobb, ha tetszik ha nem. a cbr fórumon meg a honda, és ez így is van jól! |
Ferko | 97 | 2006. október 4. 18:53 |
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Sajnos dec 3. án tartom. Krisztián ! Azért ettõl függetlenül szombat este még ihatunk az egészségemre. Laci ! Mi van veled írj pü-t. Üdv: Ferkó |
krisztian.fz6 | 96 | 2006. október 4. 17:09 |
Ó Ferkóóó, boldog névnapot, remélem szombat este nem felejted el megtartani. :-))) Akkor nem sok pénzt kell vinnünk. :-))))
|
TeeJay | 94 | 2006. október 3. 23:09 | Válasz erre: 90 |
Orwell és FM után szabadon: 'Minden motor egyenlõ, de egyes motorok egyenlõbbek a többinél...' :-D
|
horizsoo | 92 | 2006. október 3. 21:05 | Válasz erre: 88 |
Hali!A sokat vitatott 98-as évjáratnál :-)) is me lehet ezt a fényszórós dolgot vajon oldani!?
|
Ferko | 91 | 2006. október 3. 20:34 |
Kapard le Te is a matricát lehet , hogy nem is Fazered van. Motor az motor "(még ha nem is lehet õket motorok közé sorolni ):)))) " ilyet még zárójelben sem írunk, mert vihar lesz. Üdv: Ferkó |
zolcat | 90 | 2006. október 3. 20:23 |
Ferko | 89 | 2006. október 3. 20:09 |
Tapasztalatok ! A gép 2006.04. Km: 21541 Meghibásodás egyáltalán nem volt. Gyertya , levegõszürõcsere 20000 km- nél. Olajcsere,olajszûrõ is ! kb: 8000 km-enként. Olaj: Motul 5100 10W/50 félszintetikus észterbázisú váltó adalékkal. (a váltóval nem vagyok kibékülve) Ma cseréltem le a gyári gumikat Bridgestone BT020 -ról Pirelli Diablo Strada. Igen ennyit is el lehet menni egy gumival ha vigyázunk rá. A jó pesti utaktól kezdenek zörögni a mûanyag elemek. Felhívom figyelmed vicc következik: Lekapartam a tankról a matricát és egy Honda emléma van alatta. Akkor most mi van ? Üdv Ferkó |
krisztian.fz6 | 88 | 2006. október 3. 19:23 |
Na, akkor tapasztalatok 40 ezer km után az FZ6-al. Hogy ne legyen fújolás. :-)))) A gyári D252-es gumi 12ezret bírt ki, utána vettem egy használt Mac garnitúrát az 10.ezret, majd most egy Avon van fent, ezzel 18-nál tartok. A fényszórókat átreléztem hogy mind2 oldali világítson, az én motorom a donor a fazer portálon. Sokkal jobb így. Tps vagy milyen szenzorral nem volt problémám, de most a télen a kormánycsapágyat cseréltem ki, ha garis akkor ingyen cseréli a szervíz. Csak az alsó megy tönkre, elrozsdál. Rossz, gyenge az alatta levõ szimmering. Pedig sterimót még nem is látott soha. A gyári Koyo csapágy 12 ezer ft, a yamaha felirat nélküli Koyo csapágy 3500ft, ugyan az. Érdemes vízálló zsírral összerakni. Ez tipushiba, mással is elõfordult már. Érdemes rá figyelni. Hogy vettem észre? A kormányzáson semmi nem változott. Motormosás után rozsdás lét fújt a menetszél a tankra, vagy ha a középállványra állítottam a motort, lenyomtam a hátulját akkor a motor hátulján morgó hangot hallani-érezni lehet ahogy mozgattam a kormányt jobbra-balra. Izzó még egy sem égett ki. A láncom is még az eredeti, de lassan csereérett. 30 ezernél cseréltem a légszûrõt és a gyertyákat, olajat 6-10 ezer km-enként, attól függ hogy egy hosszabb túra alkalmával hová esne az olajcsere km-e, inkább hamarabb cserélem mint késõbb. Fogyasztása 4,4-tõl, ami hegyi szerpentinek 6l-ig terjed, ez autópályán 150 körüli sebesség. Ez 8000-res fordulat. Végsebességét nem tudom, nem is érdekel. Nehezen járt még a kuplungbowdenem, ezt is cseréltettem. |
krisztian.fz6 | 86 | 2006. október 3. 16:59 | Válasz erre: 85 |
Miért, mit hazudtam az 52-ben?? Ha veszel 200ezer megtettkm-t az fz6-al akkor valószínû mindenben igazam lesz. :-)))
|
TeeJay | 85 | 2006. október 3. 16:38 |
Ne bántástok, tényleg segítõkész. Viszont amikor az 52-t írta lehet, hogy benyalt valami jóféle bort (sört/pálinkát). :-DDDD |
horizsoo | 84 | 2006. október 3. 16:20 | Válasz erre: 83 |
Nem mondod,Te nem csak vicces hülyeségeket tudsz írni a cimboráddal...Hmm megleptél!:-D
|
krisztian.fz6 | 83 | 2006. október 3. 16:11 | Válasz erre: 82 |
Jó-jó, azért mindenkinek szoktam segíteni, meg nekem is szoktak segíteni.
|
TeeJay | 82 | 2006. október 3. 15:52 |
Úgy látom Krisztiánból is kijönnek a valós tapasztalatok, csak a tulajdonosi büszkeségének kell alátenni... :-D
|
krisztian.fz6 | 81 | 2006. október 3. 15:15 | Válasz erre: 79 |
Enyém most lesz decemberben 3 éves, 40ezer km és egy alsó kormánycsapágyat cseréltem(tipushiba) és gumit. Még eredeti lánc és kupplung.
|
horizsoo | 80 | 2006. október 3. 15:12 | Válasz erre: 79 |
Üdv.!Spapa jó látni hogy vannak itt azért érdemi hozzászólások is!
|
Spapa | 79 | 2006. október 3. 14:50 |
A Fazerest az különbözteti meg a más motorokkal és zagyszivattyúkkal rendelkezõktõl, hogy állandóan széles vigyor van az arcán, ha motorozik, vagy ha csak gondol is a motorjára! :-)))) Enyémben 54 ekm van, lassan 4 éves lesz. A tendencia (ha így marad): 10 ekm-ként olajcsere (0 utántöltés), 40 ekm-ként láncsere, 15 ekm-enként gumi csere, 35 ekm-ként kupplunglamella, és fékbetét csere. |
kilajsanyi | 76 | 2006. október 3. 13:04 | Válasz erre: 75 |
Pontosan csak még az érési fázisban van, hiányzik még 4 szelep meg cirka 40 ló belõle. |
krisztian.fz6 | 75 | 2006. október 3. 12:58 | Válasz erre: 74 |
Lehet hogy csak egy XJ-t vett és azt mondták neki hogy ebbõl lessz majd a fazer??? Lehet, hogy olaszul gagyogtak azt meg nem is érti.
|
krisztian.fz6 | 71 | 2006. október 3. 12:42 | Válasz erre: 69 |
Hoszabb távú elõrejelzést az 52.-es hozzászólásban olvashatsz. És akkor még nem is tudod biztosan hogy lopott vagy nem. Eredeti japán terméket csak japánból vennék. Kapard le a tankról a Yamaha matricát és nézd meg hogy milyen márkajelzés van alatta.
|
kilajsanyi | 70 | 2006. október 3. 12:17 | Válasz erre: 69 |
Hógyne válna be. Megcombosodsz annyit fodog tolni. A Yamaha meg nem olasz, hanem jappppán. Lehet átvertek. |
horizsoo | 69 | 2006. október 3. 10:25 |
Üdv.Minden Fazeresnek! Egy hete vagyok én is boldog tulaja egy 98-as 600-as Fazernek,amit olaszban vettem most folynak a papírmunkák már alig várom hogy rendszámom legyen és mehessek tél elõtt egy-két karikát még!Addig is szûrõ,és betétcserékkel foglalatoskodom!Remélem beválik a gép hoszabb távon is!Üdv.:Zsoo |
kilajsanyi | 68 | 2006. október 3. 08:48 | Válasz erre: 59 |
Az nem rinyacsík, hanem minden kanyarban manuálisan fordítják be aztat a motort. |
kilajsanyi | 67 | 2006. október 3. 08:47 | Válasz erre: 62 |
azért zörög, meg ráz, mer a 4 dugattyú nem egyforma. Ajkán öntött dugók vannak benne és Jóskabá' mély delíriumban fûzte össze a blokkkot. |
Dokypapa | 66 | 2006. október 3. 00:06 |
BlueFazer ,bocsi nem akartalak megsérteni ,csak kicsit felkaptam a vassert,egyébbiránt még messze nincs vége a szezonnak,legalább is reméllem.Széles utat
|
Ferko | 65 | 2006. október 2. 21:12 |
Tee Jay ! Remélem mert egy kicsit esik nem ülsz át autóba. Én is motorral járok nap mint nap. Tavaly volt egy hideg hullám akkor letettem a gépet majd visszamelegedett és december elejéig motoroztam. Hideg van fel kell öltözni és óvatosabban menni. Más világ van 5 fok környékén. De azért még nem kell mindjárt eltenni télire a gépet. Krisztiánnak teljesen igaza van "elõbb utóbb minden elkopik " Üdv: Ferkó |
TeeJay | 64 | 2006. október 2. 21:00 |
Sajnos a 'vége a szezonnak' dologban semmi vicces nincs... :-((( Bár ma hajnalban fél hatkor még motorral mentem melózni (holnap már esni fog állítólag). |
TeeJay | 62 | 2006. október 2. 20:44 | Válasz erre: 51 |
A váltója tényleg nem a legprecízebb, 1. 2. eleg tré módon kapcsolható - fõleg, amíg hideg. Az olajevés még a régi, '90-es évekbeli FZR1000 okán hiresült el, azóta rajta maradt, pedig ez nem teljesen így van (a 2004-es modell eredetileg 7000km-enként szervízes, de pl. a gyári gari is csak úgy érvényes, ha kevesebb futott km mellett is évente viszed szervízbe - ekkor meg ugye 'automatikus' olajcsere). Az injektor ebben a modellben (2004-es) néha tényleg elromolhat - de ez csak eseti, nem törvényszerû és csak utánállítással ill. kérésre cserével orvosolható - állítólag a hibát a 2006-ban gyártott darabokban már kiküszübölték. A blokk maga az R6-ból jött, de a hengerfej külön tervezés: ~5500 körül a szelepvezérlés miatt hülyén vibrál, felette viszont tudatosul benne a sportmotor örökség. Elsõ befutó nálam a 600-as Bandit volt, viszont sok-sok emlegett elsõmotor választásra vonatkozó okos tanács után ill. technikai megfontolások után végül nekem is Fazerem lett. Olvasd inkább a http://fazer.tvn.hu -t, ott ezek bõvebben le vannak írva tõlem tapasztaltabb, ill. nem ennyire 'vicces kedvû' emberkék által. :-D |
Dokypapa | 61 | 2006. október 2. 20:34 |
krisztianfz6,ja hát ha így nézzük , igaz idõval minden szarrá megy ,még egy yamamotor is, BlueFazer,nekem ezzel a társasággal ez a kanyarsebességem ,a3 centi meg levan sz..va,nem azért vettem a vasam hogy bizonygassam micsoda fasza motoros vagyok, azt már egyszer megtettem és majdnem bele döglöttem ,miközben a jóakarók meg a hátam mögött kuncogtak, na azóta nem akarok megfelelni semmiféle idióta, mások által megfogalmazott homályos követelménynek,azaz nekem ez így megfelel,egyébb iránt 40-en felül -gerinc mûtéten túl örülök hogy motorra tudok ülni,tanulj mások hibályából és inkább legyen 3 centid és ne juss oda ahova én. |
Zsifi | 60 | 2006. október 2. 18:24 | Válasz erre: 59 |
Miért érzem úgy, hogy el akarod adni a szarhalmodat???....)))))))) "de õ biztos kifog majd egy megbízható darabot ;) " |
BlueFazer | 59 | 2006. október 2. 18:08 | Válasz erre: 54 |
Dokypapa! Valamit kéne kezdened a hátsó gumid 3 centis rinyacsíkjával mert ez egy Yamahához nem illik! :) Ilyen kanyarsebességnél pedig persze, hogy 5L-el beéri;) Én pikk-pakk megetetnék vele 7L-t ;) Krisztianfz6 és kilajsanyi! Ne szivassátok már szegény leendõ Fazer tulajt!;) Az egy dolog, hogy a ti gépetek olyan amilyen:), de õ biztos kifog majd egy megbízható darabot ;) |
krisztian.fz6 | 57 | 2006. október 2. 17:20 | Válasz erre: 56 |
Miért, mi nem igaz??? :-)) Elõbb-utóbb..........:-)))
|
Dokypapa | 56 | 2006. október 2. 16:49 |
sajna már csúszott a gép és mégsem tört le ,,hm,ez bírta ,tette a dolgát ahogyan kell,krisztianfz6 ezeket a hibákat te komolyan állítod az Fz -rõl vagy csak ugrattad a srácot,mert nekem sõt hasonló társaknak valahogy nem ez a véleménye, |
krisztian.fz6 | 55 | 2006. október 2. 10:31 | Válasz erre: 54 |
Látom neked az öntött alu bukógombatartód van. Ha rádöl a motor már attól is letörik. Ezen az oldalon megleled a különbséget. http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/yamaha/?cmd=showtopic&id=185&p=109 |
Dokypapa | 54 | 2006. október 1. 23:35 |
krisztian.fz6 | 52 | 2006. október 1. 23:02 | Válasz erre: 51 |
Gondok lehetnek az izzókkal, gumikkal, lánccal és lánckerekekkel. Fogyasztása is erõsen ingadozó. Szelepekkel is néha foglalkozni kell, nem is merem megemlíteni a kupplungtárcsák cseréjét sem. Nagy futásteljesítménynél csapágyak csereérettek, függetlenül hogy a kormányban, kerékben vagy a fõtengelyen helyezkednek el. Elõbb-utóbb az összes forgó-mozgó alkatrészek csereérettek lesznek, ismerve a gyár árpolitikáját sokat kell majd rá költened. Kikopik az ülés, kormánymarkolat és a lábtartó. Karcolódik a tank, lámpa és a többi mûanyag burkolati elem. 5-6 év után tönkremegy az akkumulátor és indíthatatlan a motor. Egyébként sok szerencsét! |
enemy8 | 51 | 2006. október 1. 22:47 |
Szisztok FAZERESEK!!!!!!!! Lehet nemsokára én is FAZER tulaj leszek!!! A kiszemelt áldozat egy új fz6-s! Volt valakinek valamilyen gondja a vassal? Még yamahám nem volt. De olyanokat hallottam (amúgy mindenki azt mond amit akar) hogy, eszik az olajat, meg a váltóval,és az injektorral is gondok lehetnek! Segítsetek légyszi a megerõsítésben, vagy cáfoljátok meg! GSR-t nem akarok :) !!!!!! A FAZER TETSZIK Elõre is köszönom!! Üdv. |
Dokypapa | 50 | 2006. szeptember 30. 22:24 |
Mizu Fazeresek ,nagy a csend,senki sehova,ájáj,kénytelenek vagyunk másokkal gurulni
|
goimo | 49 | 2006. szeptember 29. 10:14 |
Jóreggelt mindenkinek! Érdekel a gurulás, kb.16fokig.Sátorozni már kissé sportos lenne nem? Kecskemét mellõl indulnék.Valaki a közelbõl?Holnap Mezõberénybe gurulok megnézem a programot kihasználva ezt a gyönyörû napsütéses remélem nem utolsó ,,tapasztalt nõk idejét". |
krisztian.fz6 | 48 | 2006. szeptember 29. 01:07 | Válasz erre: 47 |
Az jó! Kimenünk szlovákiába, megyünk egy fél kört, van egy bejáratott szállás az alacsony tátrába zárt garázzsal a motroknak, eszünk, sörözünk, majd vasárnap befejezzük a kört és megyünk haza.
|
viktor13 | 47 | 2006. szeptember 28. 20:34 | Válasz erre: 46 |
Sziasztok! Én ráérnék,egy jó motorozásra! Üdv:Viktor |
krisztian.fz6 | 46 | 2006. szeptember 28. 13:14 | Válasz erre: 45 |
Köszi, Jövõhétvégén mit csináltok??? http://fazer.tvn.hu/forum/index.php?action=vthread&forum=3&topic=101&page=2 |
goimo | 45 | 2006. szeptember 28. 11:10 |
Sziasztok! Én egy 2004-es Fazerrel gurulok,most lépem át a 20 ezret.Örömmel olvasom hogy ismét egymásra talált a Fazeres társulat.Krisztian csodálatos helyeken járt,midez irigységre sarkall rajtam kivül szerintem minden motorost.
|
parasutyo | 43 | 2006. szeptember 17. 21:18 | Válasz erre: 41 |
köszi. nemrég beszéltem a sráccal aki mögöttem jött és azt mondta, hogy ami vizpermet kijött a hátsó kerék alol az olajos volt. igy nem csodálkozom. a gumival nagyon meg vagyok elégedve. ezen a tipuson 110/70 az elsõ gyári méret. teljesen korrekt a dönthetõsége vagyis lazán lábtartóra lehet tenni a vasat a kanyarokba:))
|
viktor13 | 42 | 2006. szeptember 17. 20:46 | Válasz erre: 40 |
Szia! Nekem van kerekem,megmaradt egy baleset után.nem bonto vagyok. hivj fel,megbeszéljük 06209282008 Üdv:Viktor |
Dokypapa | 41 | 2006. szeptember 17. 20:40 | Válasz erre: 40 |
http://fazer.tvn.hu/ /parasutyo/ nézz át ide hátha tudnak a kollegák segíteni, bár ez a top is azért indult hogy ha tudunk segítsünk egymásnak,megjegyzem elég filigrán elsõ gumád volt, nem csoda ha megadta magát.bocs
|
parasutyo | 40 | 2006. szeptember 17. 14:42 |
parasutyo | 39 | 2006. szeptember 16. 09:43 |
szolgálattételre jelenkezem:))) egy 2000-ben gyártott és 3 éve használt (hiba nélkül) hatszázassal.
|
lacibacsi | 38 | 2006. szeptember 15. 00:19 |
Hát akkor épp ideje,4 év FAZER-ezés után én is bejelentkezem.Azt hiszem annyi a motorosokat /is/ érintö esemény más oldalakon is,hogy lazább,motoros,technikai,stb.témákkal alig van idö foglalkozni. ((WILDFAZER)))
|
Dokypapa | 35 | 2006. szeptember 12. 23:02 |
Ne csaesztessétek mán õket ,nekem is volt már más vasam és szerintem vagyunk így többen,nekik az jön be ,nekünk meg ez FAZER AZ ÁSZ azért ezt ne feledd
|
krisztian.fz6 | 34 | 2006. szeptember 12. 22:04 | Válasz erre: 31 |
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131358
|
Ferko | 33 | 2006. szeptember 12. 22:04 |
Krisztián ! Ha ilyeneket csinálsz akkor nem tudsz majd eljönni a Szlovák túrára, mert jól elagyabugyálnak. Üdv Ferkó |
BlueFazer | 32 | 2006. szeptember 12. 22:03 | Válasz erre: 31 |
Fel vagy véve a GMC-be a tagok közé:) ( www.hgmc.hu :)
|
kilajsanyi | 31 | 2006. szeptember 12. 21:57 | Válasz erre: 30 |
v-strom.hu vagy az indexen a fórumban. a "minden amatõr strommal kezd" nevû mondat utána asszem felpezsdülne a fórum....:P |
krisztian.fz6 | 30 | 2006. szeptember 12. 21:52 | Válasz erre: 29 |
Mennyyetek má' az unalmas bigyótokkal! Idényben állandóan a Horneteket kell kerülgetnem az utakon, feltartanak állandóan, egy Mátrás részrõl meg ne is beszéljünk.....inkább motorozni tanulnátok meg, itt ültök állandóan a számítógép elõtt...gondolom valami Hornetes szimulátoron nyomultok multiban. :-))))) Ennek nem örültek a hornetesek, most megkerestem. :-))))) Hol vannak a VStromosok??? |
krisztian.fz6 | 28 | 2006. szeptember 12. 21:41 | Válasz erre: 27 |
Ja, de az régen volt, még a télen. Mennyit röhögtünk egyik cimborával a reagálásokon. :-)))) Én már próbálkoztam a GSXR-eseknél, az SV-seknél, a Horneteseknél, a CBF-eseknél, a GER-eseknél, de nem értem õket, hogy-hogy nem tudtam meggyõzni egyik társaságot sem arról, hogy rossz motort választottak??? :-))) :-))))
|
BlueFazer | 27 | 2006. szeptember 12. 21:31 | Válasz erre: 26 |
De ott (is:) és mindig csodálkozom, hogy úszod meg a verést? ;) Bár néha én is szoktam más topikokban cukkolódni ;) Pld. nemrég a VFR topikban próbáltak meggyõzni, hogy a VFR az isten ;) Pedig a Fazer ;) |
krisztian.fz6 | 26 | 2006. szeptember 12. 09:59 | Válasz erre: 23 |
BlueFazer..miket írogattunk???? :-))) Bár igaz, néha szoktam cukkolódni...nem a horneteseknél "találkoztunk"?????:-)))
|