26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Yamaha Fazer segítsünk és ismerkedjünk
Következő oldal

Ferko 25 2006. szeptember 12. 07:12  
Krisztián !
Gyönyörû helyeken voltatok.
Várom a többi képet.
Köszi.
Üdv:
Ferkó

BlueFazer 24 2006. szeptember 12. 03:43   Válasz erre: 23
...kell majd...

késõ van már, néha mellé ütök :)

BlueFazer 23 2006. szeptember 12. 03:41  
Sziasztok Fazeresek! ;)

Most csöppentem ide a motorozz.hu-ra és örömmel látom, hogy itt van egy Fazer fórum és nem is volt a süllyesztõben;) Mondjuk a 22 hozzászólást még egy kicsit bõvítenünk kel majdl:) Vagyis mostmár 23-at ;)
Krisztián!
Ha jól vettem ki a linkedbõl, akkor Te vagy az index-rõl a Fazeres;) Párszor már írogattunk ott, bár néha kicsit el szoktam csodálkozni azon amiket írsz;) Na mindegy, majd egyszer találkozunk és eldumálgatunk, élõben biztos más benyomást teszünk majd egymásra.

A gépem egy 1000-es Fazer 2005.04 havi és 23Ekm körül van most benne.

Üdv: BlueFazer

Ui: Akit esetleg érdekel: www.hgmc.hu (sajna régen frissítettem, talán majd télen:)

Dokypapa 22 2006. szeptember 12. 00:14  
Veeloo ha legközelebb Bajára jössz ,jelezd ,talizhatnánk

Dokypapa 21 2006. szeptember 11. 23:03   Válasz erre: 20
Nem semmi túra,írigyellek ,nekem sajna nincs ennyi idõm

krisztian.fz6 20 2006. szeptember 11. 19:19   Válasz erre: 18
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9052962

Itt van egy pár, de ha majd feltöltöttem a képtáramba akkor küldöm a linket.

Ferko 19 2006. szeptember 11. 17:59  
Veeloo !
Te nem egy fuvarozó cégnél dolgozol Biatorbágyon?
Üdv:
Ferkó

Ferko 18 2006. szeptember 11. 17:58  
Szia Krisztián !
Örülök, hogy ezek szerint minden rendben volt.
Tegyél fel egy pár jó képet és fájdítsd a szívem.
Üdv:
Ferkó

Veeloo 17 2006. szeptember 11. 01:28  
Sziaszok!

Gondoltam bejelentkezem: FZ6S, 2005.04, 21.000 km, Budapest-Baja
Hiba: talán annyi, hogy egy picit megkopott a középsztender persely, mert általában azon áll... olajozás után nem nyikorog, de picit kotyog. Ez igazából nem is hiba, inkább kopás.
Olajcsere nálam is 8-9000 között valahol...

Üdv. Veeloo

krisztian.fz6 16 2006. szeptember 10. 22:42  
Most érkeztem haza, megmotoroztuk az francia alpok összes 2000m-nél magasabb hágóját, egy párat svájcban, olaszországban, ez majd 30 db, megnéztük a világ legmagasabb hídját, a Millau-t, ha jól emlkékszem a legmagasabb tartópillérje 383 méter magas, letekintetünk a Grand Canyonról, voltunk S.Tropezben, a francia riviérán, Cannes-ban, Monaco-ban, úsztunk a földközi tengerben és a Garda tóban, majd a Dolomitokon át megnéztük a Faaker-see melletti Harley találkát.5700km.

Dokypapa 15 2006. szeptember 10. 00:56  
Nos akkor egy kis "száraz adat ,,Baja-Budapest -Baja 1tank benya ,szerintem jó eredmény egy fz6s,-tõl,ja és utassal,csomaggal

Dokypapa 14 2006. szeptember 10. 00:53  
Falra nem tudok,de már fára sem ,vettem a lapot semmi gáz

kilajsanyi 13 2006. szeptember 9. 20:53  
Vicceltem, nem kell minnyár a falra mászni:)

Dokypapa 12 2006. szeptember 9. 13:36  
Bocsesz Ferkó,természetesen nem neked írtam ,csak alant már elkezdõdött az amit nem szeretnék,mi itt barátkozunk,legyen ez így ,neked a Grosglok szólt,bocsi ,kicsit tömören és félre érthetõen fogalmaztam talán,Tehát nem rád irtam,ez a lényeg,veled a Grosglokkot kellene majd feszegetnünk inkább.....Sorry mégegyszer

Ferko 11 2006. szeptember 9. 11:35  
Dokypapa !
"ne fikázzunk le senki motorját"
Ezt gondolom nem neked írtad, mert a hozzászólásommal pont ezt sugalltam az alattam szólónak
és éppen ezért soroltam fel az eddigi motorjaimat amelyeket mind egyformán szerettem.
Üdv:
Ferkó

Dokypapa 10 2006. szeptember 9. 11:05  
Ferko ,az indén már nem ,de jövõre 1 Grosglok túrába nagyon benne lennék ,én adok neki 1 hetet ,az biztosan,kényelmesen elég.Úgy számoltam,ha az idõ engedi május közepe fele, ha nem ,juni elején,van még idõnk sajna ,télen bõven letudjuk szervezni,egyébb iránt ,ne fikázzunk le senki motorját ,nekem volt már suzim,hondám kawám ,most fz6s 2005-ös,és igen is amire vettem arra ez nagyon tuti,attól még másé is lehet jó.elõször motoros,azután elkötelezett Yamaha, és ezen belül Fazer hívõ legyél,ez a sorrend ,de az elsõ a legfontosabb.
A jelzett lapon meg tényleg kicsit álmatagok az emberek,ha benézel látod igen aktív vagyok ,kevés idõm ellenére is úgy néz ki mindha ott valahogy lightesebben mûködnének az emberek ,itt viszont vagyunk rahedlien.

Ferko 9 2006. szeptember 9. 08:20  
Létezik olyan gép ami nem bír ki ennyit ?
Te tudsz ilyenrõl ?
" Csak óvatosan nehogy vihar legyen a fórumon. "
Még a szószerint 1979-ben kosárból összerakott Mz 150-es trophymal is bejártam a tátra legszebb részeit.
Rajtam nem fog, mert már volt két Mz, Kawa, BMW ,Honda, most Yamaha és mindegyiktõl azt kaptam amit vártam.
Egyik sem hagyott cserben, de meg is adtam nekik minden karbantartást sõt még az elõírtnál is gyakrabban.
A legközelebbi valószínüleg ismét Honda lesz ( CBF 1000 ).
Próbáltam az FZ1-et, de nekem nem jön be SAJNOS !
Pedig nagyon nagyon vártam. Kicsit elszúrták a nyomaték hangolását és egyáltalán nem figyeltek az utas kényelmére ez a mai szoros versenyben nagyon nagy baki.
Üdv:
Ferkó

kilajsanyi 8 2006. szeptember 9. 05:48   Válasz erre: 7
Ez a tajiga elbír menni olyan sokat egyszerre?

Ferko 7 2006. szeptember 8. 23:12  
Jézusom !
Ha rendszeres olvasója vagy a fórumnak láthatod, hogy rajtam aztán nem igen múlik.
Olvasd csak el, hogy mióta sürgetek egy közös laza túrát ,május 16.-a óta no comment.
De egyéb témákban is nézd meg mikor volt utóljára bárhol hozzászólás.
Úgyhogy két hete kimentem egyedül Ausztriába és egy hétvégén lenyomtam 1300 Km-t.
( Grosslockner , Salzburg, Wörthi tó)
Üdv:
Ferkó

Jezusom 6 2006. szeptember 7. 22:11   Válasz erre: 3
Az a portál amire hivatkoztál azért olyan döglött mert mindenki otthagyta, tessék oda is irogatni (sõt, leginkább oda irogatni) és akkor élni fog!
Nekem honvágyam van ha nem nézek be oda naponta, elég volna ha bemásolnád a témáidat............biztos lenne rá reagálás...........házon belül, ...................sorstársi üdvözlettel. Csak rajtunk, Fazer-eseken múlik.......nem olyan nagy fáradtság!
Szóval hajrá, ha észrevételed, vagy véleményed van , oszd meg velünk is, meg a túraötleteidet is. Szerintem lenne rá jelentkezõ.

Ferko 5 2006. szeptember 7. 19:38  
S.Laci !
Igen FZ6/S.
Ha újat tervezel a bejáratás nagyon fontos nefeledd !! Akár milyen nehéz is megállni ne húzd neki oda .
A sûrûbb olaj és szûrõcserékért meg nem haragszik meg. ( Ezt egy igazán jó Yamaha szerelõ súgta. )
Sajnos kicsit túl van méretezve gyárilag a 10000 Km -es olajcsere és a 40000 Km-es levegõszûrõcsere.
6000 Km az olaj és olajszûrõcsere és 20000 Km a levegõszûrõ csere javasolt csereperiódusa és akkor olyan lesz mint az enyém.
Ha kérdés van írj.
Üdv:
Ferkó

S.Laci 4 2006. szeptember 6. 20:31  
Szia Ferkó
Kössz a tájékoztatást!
Kb. ilyen véleményre számítottam,azért szeretnék ilyen mocit venni.
A mostani GS500F ( 2005 04. és 14500km van benne és ELADÓ) helyett, bár eddig õ sem hagyott cserben, vele voltam a Dolomit II. Túrán.
De hát a Fazer más kategória minden tekintetben
A Te géped olyan mint a képen, a kipufogó már az ülés alatt van?!

Üdv:S.Laci

Ferko 3 2006. szeptember 6. 19:09  
Sziasztok !
Jónak találom én is az ötletet, mert a Fazer.tvn.hu honlap nagyon alszik.
Találkozzunk, túrázzunk !

S.Laci
Az enyém 2005.04
Nem azért dícsérem, mert nekem ilyen van hanem tényleg nagyon jó gép.
Mondjuk én túrázni és minden nap bejárni dolgozni használom. Pályázni még soha nem használtam.
Karbantartás nálam elsõdleges.
Semmilyen meghibásodásom még nem volt. Most lépem át a 19000 km-t és ha az mond valamit a kíméletes használatról, hogy a gyári hátsó gumi most éri el a kopásjelzõt.
Olajfogyasztás abszolút nincs, üzemanyagfogyasztás nagyon függ a használattól.
Legkevesebbet 4,2 L volt a legtöbb 6,3 L. Mindennapos bejárásaim totál városi használat mellett 4,7 L.

Üdv:
Ferkó

S.Laci 2 2006. szeptember 6. 18:51  
Jó ötlet a fórum!
A terveim között szerepel,hogy legkésõbb a jövõ évi szezonkezdésre lecserélném a motoromat FZ6S-re.
Várnám a véleményeteket ,gyakorlati tapasztalatot a 2006-os tipussa kapcsolatbanl!
Leendõ márkatárs !

Dokypapa 1 2006. szeptember 6. 00:50  
Üdvözlök mindenkit,fõleg ha Fazer tulaj,arra gondoltam itt is összejöhetnénk kicsit csevegni,fényezni a vasunk ázsióját,esetleg segíteni egymásnak, valami jó talit kitalálni márkatársainkal.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22118