krisztian.fz6 | 624 | 2007. február 8. 18:24 | Válasz erre: 619 |
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=108 nekem ilyen(is) van
|
krisztian.fz6 | 623 | 2007. február 8. 18:23 | Válasz erre: 619 |
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=12211
|
krisztian.fz6 | 622 | 2007. február 8. 18:22 | Válasz erre: 619 |
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=126
|
krisztian.fz6 | 621 | 2007. február 8. 18:21 | Válasz erre: 619 |
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=1274&lang=en
|
pepino | 620 | 2007. február 8. 17:48 | Válasz erre: 619 |
Hello doky!!! Egy bankkártya elfér egy farzsebben is :-))))))) |
Dokypapa | 619 | 2007. február 8. 14:45 |
Na akkor egy konkrét kérdés ,szeretném a vasam túrázásra alkalmassá tenni ,azaz dobozolni,szerintetek az FZ6s re mi lenne a megfelelõ márka ,vagy forma ,én dobozokban gondolkozom és mivel hogy 3-4 napos túrákra megyek utassal átlagban ,így kb 50lityis hátsó nagy és 40 literes oldal dobozokra gondoltam ,tudom ezek nem kis karcsúsitott dobozo méretek ,de szerintem ennyi kell,,,,vélemény?????
|
pepino | 617 | 2007. február 8. 09:06 | Válasz erre: 615 |
Halli. !!! Sajnos a gyári plexi amivel megvettem a sisakot az tényleg egy rakás sz@r 29000ft-ért kellet vennem egy másik plexit ami gyárilag van Pinlockal szerelve,na ez már tuti :-)))))) ( S1 ) |
Kapus | 616 | 2007. február 7. 22:31 |
nekem is az volt az elsõ választásom már meg is rendeltem de megláttam a sárga nakedet és bele szerettem.Szerencsére volt alkalmam kiprobálnimind a kettõt a fejidomos is nagyon jó,turázni egyenesen kiválló.
|
poresz | 615 | 2007. február 7. 22:28 | Válasz erre: 612 |
pepino, nekem a géles pinlock-lap párásodott, nem a Nolan plekója! Ez a gélbevonatos NEM olyan elven párátlanít, mint a körbeperemes(lsz.604). Ez egy sík lap csupán. A körbeperemes egyébként tényleg mûködik, havernak az van, lecsekkoltam: mûxik. Hogy a gélessel mit csináltam rosszul, az passz. Bár lehet hogy 1 rakás sz..r és azért adták ingyen a sisakhoz, hogy javítsa a marketinget. Mindenesetre jól néz ki...;-))) |
Dokypapa | 613 | 2007. február 7. 22:07 | Válasz erre: 609 |
kapus ,két kis bütyköt látsz a plexi belsõ felén akkor pines ,ugyan is az fogja meg ezt a plusz üveget,azaz arra kell rá akasztani
|
pepino | 610 | 2007. február 7. 21:43 |
Sziasztok!!! Az Euromotor honlapján meglehet nézni a pinlockot ami nem gél és nem kell törölgetni. Ez egy müanyag lap ami bukósisak specifikus és a szélén egy ugynevezett szilikon gumi csik van. Ez úgy müködik mint egy hõszigetelt ablaküveg. Ha nagyon nagyon hideg van akkor sem párásodik be maximum vizcseppecskék alakulnak ki rajta , amit valoban egy kis szellõzéssel meglehet oldani a száradást. De ez csak extrém körülményeknél fordul elõ.,... |
Kapus | 609 | 2007. február 7. 21:41 |
Sziasztok honnan lehet tudni hogy a sisakba rakható-e pinlock? Neke uvexem van 100 rugó volt de hangos és párásodik.
|
Dokypapa | 608 | 2007. február 7. 21:25 |
pinlockos az én sisakom is de még nem próbáltam ki ,tavasszal veszek én is ezt a belsõ ketyerét és had menjen ,bár nyárra meg nem szükséges ,talán
|
poresz | 607 | 2007. február 7. 21:20 | Válasz erre: 605 |
Nekem a sisakhoz adták anno a pinlockot, nem is használtam, de akkor Livignoban cudar volt az idõ, gondoltam kipróbálom. Azóta csak letisztít, aszt bekenegetem egy kis párataszítóval, na + ugye a szellõztetés, ami egyébként tök jó, csak akkor...na ezt nem lehet elmondani se:-)
|
Dokypapa | 606 | 2007. február 7. 21:16 |
én meg húzok egy kövér gázt és már rend van,egyébként a németek bemutattak valami csoda spricnit ,egy mamika feltalált valami növény kivonatot bespriceli az üveget letörli és a büdös életbe nem párásodik ,csak nem néztem meg a nevét
|
krisztian.fz6 | 605 | 2007. február 7. 20:48 | Válasz erre: 604 |
Ja, én az olcsóbbik megoldást választotom, kicsit megnyitom a plexit és volt pára-nincs pára.
|
poresz | 604 | 2007. február 7. 20:37 | Válasz erre: 602 |
Van egy plussz vékony plexilap, amit belülrõl felfexik a plekó be kell pattintani(lock) két kis patent(pin) közé. Ennek létezik olyan változata, ami páraelnyelõ géllel van állítólag befuttatva, ezért ezt törölgetni tilos. Na ez van nekem. Van olyan is, ami körben tömít és így olyan lesz, mint 1 termoplan üveg, ez ezért nem párásodik, mert a közte lévõlevegõ szigetel. |
Chemotox | 603 | 2007. február 7. 20:26 |
Egyszer az életben szeretnék majd egy Yamaha FZ1 N-t. Nagyon tetszik az a gép. Naked az én stílusom:)
|
poresz | 599 | 2007. február 7. 20:07 | Válasz erre: 594 |
Nekem nem jött be a pinlock, újonnan feltettem egy jól esõs-ködös-hideg-hágós napon, és nem láttam benne semmit, mikor leszedtem olyan volt, mintha tényleg megdagadt volna rajta a gél, de nem egyenletesen, úgyhogy mintha ráfagyott volna az esõ. Pedig direkt nem törölgettem, nehogy a gél(?)et megnyuvasszam. Ma is megvan, nem látszik rajta semmi különös mégse adta amit kellett volna.
|
krisztian.fz6 | 598 | 2007. február 7. 17:15 | Válasz erre: 596 |
9 éves lassan, de még újszerû állapotú, se karc, se bélés kopás
|
krisztian.fz6 | 597 | 2007. február 7. 17:14 | Válasz erre: 596 |
80 ezret nyomtam le eddig a mostani sisakommal, Bayard felnyithatós, nem cserélném el egyikre sem.
|
Dokypapa | 596 | 2007. február 7. 16:51 |
na látjátok két egymás utáni megszólalás és homlok egyenest más ,most akkor jó a felnyitós vagy sem ,nekem jobban tetszik mint a zárt de ez nem kinézet függõ én is tudom
|
krisztian.fz6 | 595 | 2007. február 7. 13:08 | Válasz erre: 594 |
Az enyém felnyitható, nem is vennék másmilyet soha.
|
pepino | 594 | 2007. február 7. 09:08 | Válasz erre: 591 |
Hello dokypapa.!!! Olvasom,hogy sovárogsz a felnyitható sisak iránt. Ne ted. Nekem nagyon sok sisakom volt már ami ugye nem kevés pénz,de a zárt sisak sokkal biztonságosabb és csendesebb. Nekem a mostani sisakom "mikimanos" de teljesen megvagyok vele elégedve . Az elején még nekem is újdonság volt a többi sisakokhoz képest. Bármien sisakot veszel PINLOCKOT kérjél hozzá. Ez teljesen megszünteti a párásodást még állóhelyzetben is. Tehát nem muszáj szemgyuladást kapni a nyitott plexi miatt. |
krisztian.fz6 | 592 | 2007. február 6. 19:36 | Válasz erre: 591 |
Ja, most láttam a fazer portálon az msn címed......már tudom ki az-az idegen. :-)))
|
Dokypapa | 591 | 2007. február 6. 19:09 | Válasz erre: 586 |
Futok még egy kört a sisakkal.,,a sisak választásnál az eladó külön kikötötte ha fazert veszek csak és kizárólag zárt sisakot vegyek mert az álnál nyitható az erre a vasra nem felel meg a sebesség miat,hát ,mostmár tudom ,amit szerettem volna az is alkalmas erre a vasra árban sem volt drágább ,most meg csak sóvárgok utána
|
TeeJay | 590 | 2007. február 6. 18:22 | Válasz erre: 587 |
Nekem egy elég megbízható Yamaha szervízben javasolták a félszintit. :D Legalább mi Yamahások ne higyjünk már a régi FZR-es Yamaha+olaj sztoriban. :D |
kilajsanyi | 589 | 2007. február 6. 16:04 | Válasz erre: 587 |
baromság teljesítményszintet írnak elõ, mint minden gyártó és javasolnak egy viszkozitási intervallumot. |
reznor | 587 | 2007. február 6. 14:20 | Válasz erre: 581 |
A yamahánál miért erõltetik annyira ezt az ásványi olajos dolgot. Ha jól értesültem, a yamaha kikötötte , hogy ásványi olaj rakható csak a gépeikbe. Ellenkezõ esetben garimegvonás. Ez tényleg így megy?
|
reznor | 586 | 2007. február 6. 14:16 | Válasz erre: 567 |
A bukó téma elég kényes Doki. Saját tapasztalatom ugyanez... Aztán kezd kiderülni, hogy a pleximmel van a bibi, vagy leginkább azzal, hogy miért nem vagyok 170 cm magas. Akkor nem lenne ez a probléma.... Nos ebbõl fakadólag nagyon sok kellemetlenségem adódott. A plexi a fejemre, pont a bukó plexijére tereli a szelet, és ezerrel tolja hátra a fejemet. Ez nyilván a gerincnek sem jó, nomeg fárasztó ellentartani. Más megoldás nincs, 15 centit kéne összemennem. Cseréltem szélvédõ plexit, de még szarabb lett... :) A boltosok meg vagy nem foglalkoznak a vásárlóval, vagy istenítik, hogy ez a legjobb buksi, a többi mind rossz... Nem egyszerû. Szerintem a legjobb, ha mindenki magának tapasztalja ki. Majd a köv. bukóm, vagy köv. motorom nekem is jobb lesz ilyen szempontból. Inkább nyúgtatni akartalak: nem vagy egyedül ezzel a porblémával. |
krisztian.fz6 | 584 | 2007. február 6. 09:51 | Válasz erre: 583 |
Nekem bevállt, még az XJ-m is majd 60 ezer km-rel vitte a 200-at.
|
TeeJay | 583 | 2007. február 6. 07:35 |
Nekem ~5500 van a vasban, félszintit tetettem bele, mert a 10-es szervíznél ugyis újra cserélek: akkor mehet bele az R4. |
Dokypapa | 582 | 2007. február 5. 20:45 |
kösz ,korrekt erre voltam kiváncsi ,az okosok azt mondják a fél szintetikus jobban vigyáz a kuplung szerkezetre ,viszont gyorsabban esik a hatás foka ,azt hiszem maradok az R4-nél
|
krisztian.fz6 | 581 | 2007. február 5. 20:30 | Válasz erre: 580 |
Nem tom, én az R4-est használom, de egy félszintetikussal sem lenne semi baja.
|
Dokypapa | 580 | 2007. február 5. 20:22 |
most kell megejtenem az elsõ oil cserét ,azt tudtam hogy castrol de abból mejikre szavaztok ,egyébként nekem is csattog 1-2 ,ben utána már nem,ma a vasammal mentem melózni ,hát néztek nagyot,pedíg nekem jól esett ,hiányzott már a mozgás,gondolom a vasnak is
|
krisztian.fz6 | 579 | 2007. február 5. 20:12 | Válasz erre: 578 |
nekem néha akkor csattog, mikor hegymenetben felfelé akarok kuplung nélkül váltani, így megtanultam hogy nem szabad
|
TeeJay | 578 | 2007. február 5. 20:11 | Válasz erre: 577 |
Az enyém csattogott 1-2ben. Mondjuk az új olajjal meg nem hallgattam meg. :-?
|
krisztian.fz6 | 575 | 2007. február 5. 17:11 | Válasz erre: 572 |
Én R4-es Castrolt használok, ilyet tudok szerezni.
|
poresz | 573 | 2007. február 5. 17:04 | Válasz erre: 570 |
Ez nem a Holdon készült? Érdekes, hogy semmi hó nincs, biztos a déli fekvés miatt. Klassz. |
Dokypapa | 572 | 2007. február 5. 13:11 |
krisztianfz6. kérdezném ,olajcserénél szerinted a vasunkhoz melyik olaj illik igazán
|
Dokypapa | 571 | 2007. február 5. 13:09 |
poresz kösz a dicséretet ,azért nem vagyok már kezdõ csak 1 balesetet túlélve kicsit jegelte a család a motorozás utáni vágyamat ,nem jött össze nekik
|
krisztian.fz6 | 570 | 2007. február 5. 10:06 | Válasz erre: 569 |
hát mi??? A táj??? Ez a csúcsról van, látni hol jön fel az út és a másik oldalt hol vezet le. (egyébként ez a háttérképem a monitoron. )
![]() |
poresz | 568 | 2007. február 4. 22:56 | Válasz erre: 567 |
Krisz képeit néztegetve, megidva egy fél üveg unikumot, országos haverral ezsmecseerélev elmeélkede a kozmikumról:-), aszt mondom, mi az hogy kicsit hangos? Hallod a külvilág neszeit, vagy bennülve a XXI.sz. technikájában kínai nagyfallal elválasztva a való világtól -no nem a Gabiétól- ülni egy sterilizált szobában? Dokipapa, lásd be, ez lehetetlen. nem ismerem azt a sisakot, sajna. Hibernált motoroskén t igen szimpatikus a véleményed, józanabb és bölcsebb mint a szellemi eli t managereié, ezt vettem. |
Dokypapa | 567 | 2007. február 4. 21:52 |
bocs hogy bele brummogok ,a sisakokra visszatérve,nem csak a pénz hanem a segítség is hiányzik néha a választásnál,én sem tudtam mit vegyek mert én ugye hibernált motoros vagyok, haladni kell a korral gondoltam, de az eladók segítsége az 0, így én egy ixs -hx 253-as sisakot csippentettem fel ami nem rossz de kicsit hangos 60tól már pára mentes, nem nehéz ,mosható meg egyéb csitti fitti ,hát nema legjobb választás volt de ennyi segítséget kaptam,és kövezzetek meg igen is fontos volt a végén az ár is mivel mindent egyszerre vettem meg,értsd ,mocit ,ruhát ,sisakot,csizmát,ja és 2x, sajnos számít az ár ,azt hiszem nem csak nekem ,ezért is jó ha a tapasztaltabbak elmondják mit érdemes és mennyiért ,persze ha csak a fikázás és ellen fikázás van abból semmit nem lehet leszûrni,bocs pocsékul írok de ez vagyon.
|
krisztian.fz6 | 565 | 2007. február 4. 21:00 | Válasz erre: 563 |
szeptember elején, a havas táj az még svájcban volt, át kellett még rajta utazni.
|
poresz | 564 | 2007. február 4. 21:00 |
Nem tudtam rájönni melyik is az, de látom az útvonal hasonló ahhoz, amit mi is kitaláltunk anno.
|
krisztian.fz6 | 562 | 2007. február 4. 20:30 | Válasz erre: 561 |
legszebb a francia alpok, nézd meg a képtáramban a képeket.......olyan
|
poresz | 561 | 2007. február 4. 20:29 | Válasz erre: 560 |
Többször készültünk mi is, de sose jött össze, nagyon kiesik. És, milyen?
|
krisztian.fz6 | 560 | 2007. február 4. 20:25 | Válasz erre: 559 |
Nem a Bonette-n?? Az a legmagasabb hágó az alpokban. Voltam.
|
poresz | 559 | 2007. február 4. 20:22 | Válasz erre: 558 |
Gratula! Egyébként nekem is volt egy FZ6-osom, a csupasz, nagyon tuti gép volt, szuper futómûvel! A hangja isteni, már a gyárival is nagyon szépen szólt, és a legszebb "DIZÁNYú" hatszázas túragép, ami ugye nem fontos...:-) A col'd Labonetten(v.valahogy így) is voltál? |
krisztian.fz6 | 557 | 2007. február 4. 20:12 | Válasz erre: 556 |
Mindenhol voltam, az összes!! 2000m-nél magasabb hágón ausztriában, olaszban, svájcban, franciában.
|
poresz | 556 | 2007. február 4. 19:59 | Válasz erre: 554 |
Ja, elsõre elég meghökkentõ az a cikkcakk az északin a fenyõhatár felettl. A VTRjeim rövid áttétellel túrakormánnyal majdhogynem kiröhögték, de egy kövérebb darabbal már megérezni, de nagyon szeretrem! Mondjuk láttam öreg kéziváltós Indiant is fölrecsegni oda, egy vele egyívású pilótával...:-) Mennyire jártad meg(keresztül-kasul) az Alpokat? |
krisztian.fz6 | 555 | 2007. február 4. 19:50 | Válasz erre: 553 |
Úgy látásból ismerem, meg váltottam vele pár szót a 24 óráson, meg párszor pü-tünk.
|
krisztian.fz6 | 554 | 2007. február 4. 19:49 | Válasz erre: 552 |
Mekkora szopás az a hágó egy megpakolt motorral, fõleg a jobbos kanyarok.
|
poresz | 553 | 2007. február 4. 19:47 |
Krisztianfz6, Örülök hogy te is így látod. Látom, te se a városban bumlizol. A francia-alpok kimaradt még, csak Chamonix-ig jártam. Egyébként tk. Spapával nyomulok, ismered? |
poresz | 552 | 2007. február 4. 19:38 | Válasz erre: 551 |
Ez éppen az isteni stelvio(stifserjoch) északi oldalán(Trafoi felõl) a 27. tornante. A viffer a 4. kedvesem, akit elvittem oda:-)) |
krisztian.fz6 | 551 | 2007. február 4. 19:27 | Válasz erre: 550 |
poresz, hol készült a kép??? Úgy látom egy húron pendülünk. :-))))
|
poresz | 550 | 2007. február 4. 19:22 | Válasz erre: 540 |
Oké, fanok, jól beledurrantottam akkor a témába. Ferko, a sráccal kb. 6 éve motorozom, lenyomtunk pár 10-est. C2-es volt ez, most csak azért van S1-e, mert becserélés volt lehetséges, amikor visszavitte. Nem a szellõzés miatt fuldoklott, hanem a szíj szorította a torkát. Viszont az a sisak, aminek a szellõzésére "oda kell figyelni", na az 1idõzített bomba. pepino, Rendõri biztosítás nem ajánlottl mondjuk 20fõig, de emiatt sztem nem kell aggódni, ez ilyenkor úgy van, hogy mindenki hûde elszánt, aztán fogy a lelkesedés, jönnek a kifogások, és lesz belõle max.10. Egyébként az ideális (az Alpok szerpentinjein mindenképp) max. 5fõ, már ekkor is figyelni kell hátra. Aztán meg is kell tudni állni a hágókon, amik közül a népszerûbbek ugye olyanok, mint egy mettting ilyenkor. Ami pedig a leglényegesebb semmiképp nem a mennyiség, hanem a minõség számít! Láttam már ilyet sokat, elhiheted. varadero, pepino Itt-ott 20éve motorozom, és ezt úgy értsd, hogy ebbõl nem voltam mélyhûtve 10 évig. Nem az vagyok, aki a neten osztja az igét mindenrõl, amit tegnap olvasott a Revüben. Nekem egy N82 van, 80 volt ezelõtt 3 évvel, pályára is beengednek vele...Annyira hangos amennyire kell, 3pontos megfogású a plekója, és ugye ez kijön elõre ha nyitod, szal esõben is lenyomja a párát60-nál is nem csak 2k-nál, nem ocsójancsi. Nekem aztán van okom a fejemre vigyázni, a reklámipart viszont úgy látom pont nektek találták ki, mert divatmajomként rám nem hatnak a schubert-marketing-trükkök! Béke veletek, ne szívjátok mellre, nincs rá okotok, pepino + nem tudom minek kérdez, ha van sziklaszilárd elképzelése. |
manager | 549 | 2007. február 4. 19:03 |
Pár helyszin ahova mehetnénk túrázni ..... kezdõk kíméljenek!!! http://static.iftk.com.br/top-5-most-dangerous-roads-of-the-world.html ![]() |
Ferko | 548 | 2007. február 4. 17:08 |
Sziasztok ! Márkától függetlenül megtaláltam a régi cikkeket amik rendkívûl hasznos információkkal szolgálnak. http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=4560 http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=4573 http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=4566 Érdemes elolvasni. |
TeeJay | 547 | 2007. február 4. 13:01 |
Sisak témában: HJC. Shoei utángyártott, nem kell megfizetni a marketinget, az új fejlesztéseket, etc. szóval van egy középkat. sisakod fele/harmad annyiért mint a nagy nevek termékei. :D
|
krisztian.fz6 | 546 | 2007. február 4. 11:43 |
Szerintem meg a bayard sisak a legjobb. A többirõl rosszat hallottam. Egyik ismerõsömnek is a barátja hallotta, hogy az S1-esek szorítanak, nehéz le és felvenni, drága, nehezen nyílik, karcos a plexije is. Nem jó sisakok azok.
|
goimo | 545 | 2007. február 4. 09:34 |
Szép regget! Én egy UVEX WING RS-ben gurulok,olyan embertöl vettem,akiröl tudom hogy 1000 km-nél nem ment benne többet.De megbántam a vételt,mert nekem egy egész napos útnál már kényelmetlenül szorít /mármint a sisak/. Szoval valszeg a belsõ héj már felvete az elsõ tulaj fejformályát,ami az enyémtöl jelentõsen eltérhet.Egyébként csendes,páramentes STB. szeretem. |
pepino | 543 | 2007. február 4. 08:44 | Válasz erre: 538 |
A sisakra visszatérve , én is megvettem a S1-est és semmi bajom vele. Mindenki olyan sisakot vesz amennyit ér a FEJE. Sajnos ez az egyetlen dolog ami nem képezheti pénz tárgyát. Sajnos vannak divatmajmok akkiknek a DIZÁNY a fontos.. Nekem ,PL a NOLAN nem jó., ergonomiai okkokbol, és még hangos is.. 250km motorozás után megnézném a nolanban mennyit süketültél. Ezt tempos motorozásra értem. SZERINTEM. :-)))) |
Zsifi | 542 | 2007. február 4. 08:43 | Válasz erre: 538 |
Erre szoktam azt mondani, hogy akinek nincs pénze és még nem volt soha a fején az a legnagyobb kritikus. Ezt hallottam, azt hallottam...tiszta vicc....) |
pepino | 541 | 2007. február 4. 08:12 | Válasz erre: 537 |
Hello!! Kedves PORESZ mennyi az aq motor mennyiség amihez már rendöri biztositás szükséges??? szerintem ez is fontos ,mert máskülömben a tura szervezövel b@szunk ki. SZERINTEM :-))) |
Ferko | 540 | 2007. február 4. 08:02 | Válasz erre: 538 |
Poresz ! Sajnos nem értek veled egyet. Aki engem ismer az tudja, hogy soha nem vagyok elfogult és nem dícsérem a dolgaimat ha találok bennük kivetni valót. Én tavaly tavasszal vettem az S1-et. Tavaly kb 18000- et motoroztam benne. Elõtte Arai-m volt. Szerintem szenzációs sisak. Szellõzése kiváló, nagyon csendes és nagyon kényelmes. Az igaz, hogy az elsõ pár ezer km-t én is megszenvedtem vele mire felvette a bélés az arcom formáját, de most már olyan mintha rám öntötték volna. A súlya a számadatokat nézve valóban középkategóriás, a súlyelosztásával ,középpontjával viszont elérték, ogy olyan mintha a fejeden sem lenne. Errõl olvashatsz azt hiszem a motorinfo.hu-n, hogy ezt hogyan csinálják. Az is tény, hogy annyira zárt, hogy a szellõzésre nagyon oda kell figyelni, mert rosszul lehetsz benne oxigén hiány miatt. Tehát itt nem megfulladásról van szó csak egyszerûen oda kell figyelni. Úgyhogy én ajánlom mindenkinek. Az ára bizony borsos. |
Ferko | 539 | 2007. február 4. 07:49 | Válasz erre: 535 |
Pepino ! Hát itt vagyok Te hol vagy ? ))) Nem ülhetek a gép elõtt állandóan, mert van más is az életben. Az nagyon jó dolog ha õszinte vagy, így is kell csak az elõadás módod egy kicsit kemény. Sokan vagyunk úgy,hogy akkor szeretünk jelentkezni bármilyen túrára ha már biztosan el tudunk menni. Úgyhogy szerintem kibõvûl még az a lista. Más a helyzet egy soknapos túrával ahol tényleg komolyan elõ kell készülni, szálláshelyeket foglalni stb.... ott bizony nem mindegy a létszám. Ha már régóta motorozol akkor azzal is tisztában vagy, hogy egy ilyen túrához semmilyen elõkészület nem kell, természetesen ha a motorod renben van. Kitalálod elötte nap, felülsz a motorra és kimész a Tátrába motorozni és hazajössz és ennyi. |
poresz | 538 | 2007. február 4. 02:26 | Válasz erre: 536 |
Ja, a Schubert az egyik legrondább sisak a világon, a formáját valszeg a német-disney tervezte az 50-es években, mikor sikertelenül pályáztak a Pirx-kapitány sorozatra!:-) Most komolyan, a nagy csendje kamu, és hallottam olyanról, akit majdnem megfojtott menet közben, pedig jó méretût vett. Volt aki dícsérte is, de sztem olyan, mint a BMW: csak a reklámja a csúcs, nagyon drága, minõségre ,súlyra pedig középkategóriás. Biztonságra nemtudom, nem tört még szét a fejemen ilyen, igaz más sem... Ezerszer inkább N101-N102-est!!! Hu, elnézést a fanoktól, de ez jólesett! |
poresz | 537 | 2007. február 4. 00:41 | Válasz erre: 531 |
Sziasztok, Új gyerek vagyok itten, de: Bocs Ferko, szerintem pepino kifelejtett 1 smájlót, annyira vicces. Pep.: mit csinálsz ha látsz 300 klikket majd? Foglalsz 300 férõhelyet? |
pepino | 534 | 2007. február 3. 21:22 | Válasz erre: 531 |
Sziasztok !! Ferkonak azt üzenem ,hogy jelentkezzen és ,ha netán nem tudsz jönni akkor meglehet nyomni a mégsem megyek gombot.. Mint emlitetem nem kezdõ motoros vagyok . A tavai évben 14.000KM-t motoroztam. Az FZ6-ot 2006 Decemberben vásároltam.. Azóta 2300KM-t mentem vele. járkáltam minden felé csak én nem tudok nektek fényképeket prezentálni. Az ovatoskodás nem jellemzõ tulajdonságom. szeretek öszintén fogalmazni és élni.
|
Ferko | 531 | 2007. február 3. 17:59 | Válasz erre: 528 |
Pepino ! Azért óvatosabban fogalmazz. "Mostmár látom,hogy mümájerok vagytok.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! " Még 3 hónap van indulásig. Addig még sokan jelentkezhetünk. Tavaly hol voltál ? Úgyhogy vegyél vissza a csípõs megjegyzésekbõl. Senki semmirõl nincs lekésve csak addig esetleg még nem látja a programjait. |
Dokypapa | 530 | 2007. február 3. 16:45 |
túráról beszélnek a kolegák nem versenyrõl ,azért ha valaki normáisan akar végig menni egy ekkora túrán,arra idõt is kell hagyni,bár van aki viszont nem szeret szotyogni az is igaz.
|
krisztian.fz6 | 529 | 2007. február 2. 22:57 | Válasz erre: 524 |
A Glockner közel van, nem kell ahhoz 5 nap.
|
pepino | 528 | 2007. február 2. 20:26 |
Sziasztok!!! Mindenki nyafog a jó idöért,mert motorozni szeretne,de nem jelentkezik a fõoldalon meghirdetett turára. Mostmár látom,hogy mümájerok vagytok.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! |
TeeJay | 527 | 2007. január 31. 09:49 |
Ha csak a felét lemotorozom idén annak, amit tervezek, akkor is kétszer kell elvinni 10e km utáni szervízre... :-DDD |
TeeJay | 526 | 2007. január 31. 09:47 | Válasz erre: 523 |
Engem érdekelne egy hosszabb nyári túra, pár hónapja Krisztián Nordkapp túrája jár az eszembe, de nehezen tudom kivitelezni: szabi, pénz tekintetben. :-S Viszont a Sportmotor.hu-n a mûmájerekkel beszélgettünk egy hosszúhétvégérõl az Alpokban. :-) |
pepino | 525 | 2007. január 31. 08:47 | Válasz erre: 524 |
Köszi a választ, de pont ezért irtam azt ,hogy aki már járt ott az nagyon sok mindent tud.!!! 5-6nap nem probléma.
|