oregordog | 109 | 2012. március 21. 18:46 |
Nna... Ma több órás motortakarítás, fényesítés, pucoválás, guminyomás ellenõrzés, olajszintmegtekintés (álló és járó motornál, függõleges állásban) :). Hivatalosan is elindult a szezon!:)
|
ganjaninja | 108 | 2012. március 21. 18:04 | Válasz erre: 105 |
A gyári olaj 10w40..amit beletettem 10w50..tehát a hideg oldal megegyezik...a hõtûrõ képesség viszont sokkal jobb...
|
csoves | 107 | 2012. március 21. 16:26 | Válasz erre: 106 |
Nyilván való megnézi az ember mi hogy volt berakva,de van olyan is hogy nem úgy tesszük le vagy nem úgy fogjuk meg a kezünkbe stb és máris nem jól kerül a helyére.
|
RIby | 106 | 2012. március 21. 12:52 | Válasz erre: 104 |
:-)))))))csoves nyilván, ha kevés az olaj akkor a nyomás is, de nem ilyen értelemben használjuk az olajnyomás jelzést. Azt nem tom, hogy a szûrõt fordítva be lehet-e rakni, de nem árt +sasolni mielõtt kivesszük, hogy hogy volt benne! |
RIby | 105 | 2012. március 21. 12:45 |
Peti! Én nem tom mit csinálsz, de a gyári olaj és gomba nem lenne jó??? Nekem úgy tûnik az olaj viszkozitásával van probléma |
csoves | 104 | 2012. március 21. 12:26 |
Szép napot! Nekem már kétszer kigyulladt az olajnyomás jelzõ lámpa,mindkétszer azért mert az olajszint az alsó határ körül volt .Szerintem akkor a szintet is jelzi nemcsak az olajnyomást.Mikor cseréltük az olajat természetesen a szûrõvel együtt,feltöltöttük a felsõ határig kb 4000km-ig nem kellett tölteni hozzá akkor is esetleg 1dc-litert. Ezért én ami meg szokott maradni cserekor a 4-literbõl beleteszem a táskába és ott van nálam állandóan ha szükséges kéznél legyen. Castrol 20w 50-es van benne. Még valami lehet ez is fontos,aszt hallottam ha fordítva van az olajszûrõ betéve akkor sincs olajnyomás! |
ganjaninja | 103 | 2012. március 21. 12:01 |
Haladás! az új gombával már csak 80 fokon nincs nyomás...tehát a régi gomba érzékenyebb volt......ami a stabilitást tekintve jobb..
|
gigyorgy | 101 | 2012. március 21. 09:54 |
Azért becsapós az a kis ablak mert ha oldaltámaszon van a moci akkor többet mutat mint a tényleges, ugye pont arra az oldalra dõl és oda folyik az olaj. Csak függõlegesen tartott helyzetbe igazi az szint mértéke, és érdemes álló motort max-ig tölteni mert beindítás után csökken a szint, mivel felveszik az olajat a forgó alkatrészék.
|
oregordog | 100 | 2012. március 21. 09:35 |
Rezsõ én ott ellenõrzöm, ha világít a lámpa. Ezért vagyok benne biztos, hogy az olajszint megfelelõ.
|
RIby | 99 | 2012. március 21. 08:44 |
Jah, most olvasom vissza, hogy mit írtatok az 'oil level'-re.Szerintem mindig nyomást jelez a lámpa motornál és autónál egyaránt.Néha félrevezethet az angol.A Dragnál a blokk alján a váltókar alatt van egy üvegszem, ott jelzi a szinteket, sasoljátok meg.
|
RIby | 98 | 2012. március 21. 08:38 |
Hi! Az olaj nyomást jelzõ lámpa, én eddig úgy tudtam, hogy alap helyzetben testet kapcsol a kontroll lámpára ezért világít.Beindítás után, ahogy Sanyi írta, a megfelelõ nyomásra bontja a testet és elalszik a lámpa.Könnyen ellenõrizhetõ, a gombáról lehúzzuk a vezetéket és letesteljük, akkor világít a kontroll lámpa.Amennyiben jól értettem Petinek vadi új gombája van, tehát jó eséllyel nem az a probléma. |
ganjaninja | 97 | 2012. március 21. 02:37 |
Az olajgombák nyomást érzékelnek...a nyomás szakítja meg az áramkört...ezért alszik ki a lámpa .Oil pressure switc....szerintem a "szint jelzõt" nem jól fordították. Sajnos nem mindegy ,hogy mekkora nyomás van a fõ és vezérmû tengelynél...és ezeket a gombákat kimondottan az adott motorra kalibrálják. 0,3-tól akár 1,5 bárig Az ,hogy néha felvillan miközben max. a szint sajnos több dologtól lehet.....na én most ebben vagyok elveszve... ..amúgy jó ha odafigyelünk erre a kis lámpára mert akár egy km alatt is kukára vághatja a motort ha nincs meg a megfelelõ nyomás.. |
dragos Kata | 96 | 2012. március 20. 20:41 |
az olaj nyomás jelzõ mindig az olajszivattyú legtávolabbi pontján van és ott jelzi az olajnyomást, ennek több oka is lehet ,hogy ott nem jelenik meg az olajnyomás. No már most ,csavard ki a gombát és tedd oda az ujjad a gomba helyére és inditozz érezni fogod az olaj nyomást ha van ha nincs akkor tovább kell lépni a szivattyu felé ,feltételezve,hogy megfelelõ az olaj szint illetve az olajszürõ nincs eldugulva . üdv Németh Sanyi |
gigyorgy | 95 | 2012. március 20. 20:35 | Válasz erre: 94 |
Vazzeg tényleg olajszint van írva, akkor én tudtam rosszul!
|
oregordog | 94 | 2012. március 20. 20:16 |
A szervízkönyvben néztem meg a lámpa megnevezését, és az "oil level warnig light"-ot ír. Ettõl még lehet, hogy a nyomást jelzi, ennyire nem értek hozzá.:) De azért néha zavar, ha világít.:) |
gigyorgy | 93 | 2012. március 20. 20:03 | Válasz erre: 92 |
Pisti én úgy tudom, hogy az a lámpa nem a szintet hanem az olajnyomást jelzi, igaz ha kevés az olaj az is okozhat nyomás problémát. Mondjuk nem mind1 mikor van meg az olajszint, a motor állása közben vagy járása közben! Szerintem Petinél valamilyen tömítetlenség okozza a gondot.
|
oregordog | 92 | 2012. március 20. 19:25 |
Az én motoromnak is idõnként világít az olajszint jelzõ lámpája, de még nem jöttem rá, hogy miért... Ha ilyenkor leállítom a motort, az indítás után már nem világít. Rendszertelenül jön elõ a hibajelzés, az olaj szintje megfelelõ, de azért hosszabb útra beteszek egy tartalék flakont.:) |
ganjaninja | 91 | 2012. március 20. 18:56 | Válasz erre: 89 |
Két szakszervizt hívtam..és vagy négy független szerelõt...már a második adag olajnál tartok fõként ,hogy elsõre jobbat tettem a gyári értéknél...másodjára gyárit..Az olajgombám kimérve+cserélve...
|
ganjaninja | 90 | 2012. március 20. 18:53 | Válasz erre: 86 |
Lámpa! És pont 60 fokos olajnál megszûnik minden...de most cafatokra szedem...és talán nyár végére össze is rakom...
|
PéZé | 89 | 2012. március 20. 18:48 | Válasz erre: 85 |
Peti, ha a Magasságos sem tudja... talán nézz el ide: www.motorszerelo.com Csak egy ötlet... |
PéZé | 88 | 2012. március 20. 18:47 | Válasz erre: 82 |
Gyurikém, gondolkozom, hogy a legközelebbi vizsgára úgy viszem, hogy ráhúzom a lámpákra a kesztyûmet, vagy a zoknimat... :-)))) Azt vajon tiltja-e valamilyen szabály, hogy napelemes ruhaszárító legyen a motoron? :-)))))))))))
|
PéZé | 87 | 2012. március 20. 18:43 | Válasz erre: 84 |
Köszi Zsolti, nekem is jobban tetszik így :-) illetve úgy, hogy elnézek a plexi fölött :-))) Holnap talán sikerül egy bemelegítõ karika... |
RIby | 86 | 2012. március 20. 15:55 |
Peti! A motort is szerelted, nemcsak a visszajelzés hányt be? Bár nem tom hogy jelez vissza a Te gépeden, lámpa v. óra? |
ganjaninja | 85 | 2012. március 20. 02:21 |
Mázlisták! Nincs olajnyomásom..és az a Magasságos sem tudja ,hogy miért nincs... De a nagy kerék már benne van....de ez nem vigasztal.. Jó gurulást nektek és vigyázzatok magatokra! |
Chopperes | 83 | 2012. március 19. 19:19 |
Ma vittem mûszakira a gépem, de nekem nem kellett leszerelnem semmit, pedig a kipufogóm sem a gyári (sajnos nincs meg így vettem annó)! :) |
gigyorgy | 82 | 2012. március 19. 16:34 |
Zolikém tavaly én is így jártam, lekellet berhelnem a lámpákat egy fénykép erejéig, de lehet ezt meséltem is.
|
Barbie | 81 | 2012. március 19. 16:27 |
Köszi Zsolti.....aktuális a dolog...úgyhogy megcsörizem a srácot:) pussz Mindenkinek....egyre melegebb van...annyira jóóóó.) |
PéZé | 80 | 2012. március 19. 16:24 |
sales | 79 | 2012. március 19. 13:31 |
Barbi! Ha még aktuális a bõrös. A neve Szilágyi Attila 06302216593 Isaszeg. |
Chopperes | 77 | 2012. március 19. 07:37 |
Sziasztok Drag-sok! Igaz, hogy még nem találkoztunk személyesen, de gondoltam beköszönök! :) Egyszer hátha össze hoz bennünket a sors valahol, addig is mindenkinek jó gurulást és teli tankot! A betegeknek jobbulást kívánok! Üdv: Chopperes |
oldrocker | 76 | 2012. március 19. 00:54 |
Sziasztok! Elmentünk megnézni a Csókakõi várat.Hát mit mondjak,úgy mentem mint vitorlás a tengeren,60fokba bedõlve széloldalra.Rendesen fújt a szél.Azért tegnap ennyire komolyan nem gondoltam a "haj"borzolást!Na de az amerikai tök jól duruzsolt alattunk. Összességében jó volt.Alig várjuk,hogy végre együtt gurulhassunk! |
gigyorgy | 75 | 2012. március 18. 16:34 |
Kálmán Józsi (yoci) neked is kívánok boldog névnapot, meg a sorstársaidnak! E.Laci (süni) gondolom te azért már csak kifelé haladsz ebbõl az állapotból, a bogyókat szinte felesleges bevenni nem javul semmi. :( Zolikém hajrá csapj oda, ne hogy má sánta lóval közlekedj. :) |
PéZé | 74 | 2012. március 18. 15:21 |
Sziasztok! Köszi mindenkinek :-) A betegeknek mielõbbi gyógyulást kívánok! Jövõ héten begurulok mûszakira: ezt már nem bírom tovább :-))) Jó az idõ, még némi benzin is lötyög a tankban: mi kellhet még?! Sanyik, Józsik, Benedekek! Boldog Névnapot! A gurulóknak széles utat, teel tankot! Mindenki másnak szép hétvégét (milyennapisvanma? :-) ) kívánok! Zoli |
oldrocker | 73 | 2012. március 17. 22:14 |
Sziasztok!! Elõször is Barbie és György! mielõbbi gyógyulást! Az összes Sándor,József és Benedeknek boldog névnapot. Vasárnap teszünk 1 "lightes" kis gurigát,ha már az idõ ilyenre fordult. Spontán,csak amit a szervezet megkíván.Még úti tervünk nincs,megyünk amerre az elsõ kerék gurul,s ígérem gondolunk minden Dragos társunkra,míg dús hajamat fújja a szél és csendben duruzsol az amerikai. Remélem minél hamarabb módunk lesz a közös guruláshoz. |
sales | 71 | 2012. március 17. 20:25 |
Minden Sándor, József és Benedek nevezetû motoros társamnak boldog névnapot kívánok! De ne így hozzátok zsákban a meleget!!!!!;-)
![]() |
dragos Kata | 69 | 2012. március 17. 20:13 |
köszönjük a Sándorok nevében mi megtettük amit vártak tölünk-meleget hoztunk-
|
RIby | 65 | 2012. március 17. 19:17 |
Gyurikám, Barbie! Mi is mielõbbi gyógyulást kívánunk Neked és Barbienak.Mi a temérdek munka mellett holnap a V8-ba elköltünk egy szerény ebédet kettesben egy rövid guriga után, mert ezt az idõt azért nem lehet kihagyni.A mielõbbi tali-ig jobb egészséget nektek. Ildikó, Rezsõ UI.:Ma úgy röpködtek a Cafe-sok, hogy már tiszta beteg lettem, azért dübörgött pár csopi is. |
dragos Kata | 64 | 2012. március 17. 19:12 |
�Sziasztok mindenki !! Gyerekek most értünk haza és gyorsan siettem is irni ,húzós nap volt és sz....!!! Muszáj a Sanyimnak holnap piacra menni, úgy hogy sajnáljuk, de a holnapi napot kihagynánk mi is, reméljük mi elõbb találkozunk, mindenkinek sok puszi, és aki gurul egyet annak jó gurulást és széles utat:)) A Sándoroknak Boldog névnapot!!! Gyuri pihenjél és gyógyulj meg mihamarabb, jobbulást és puszi:))) Kata & Sanyi
|
gigyorgy | 63 | 2012. március 17. 18:22 |
Ati most nagyon irigykedem rád, jó kaja, szép idõ, gurulás. Nekem meg az ebéd sem esett jól, egész nap csak ugatok, be nem áll a pofám. Az itthoni teendõket is alig tudom ellátni amit ezekre a napokra terveztem. Köszönöm a jókívánságokat és ígérem bepótoljuk!!! |
Wolfati74 | 62 | 2012. március 17. 18:05 |
Barbie | 61 | 2012. március 17. 10:08 |
Jobbulást Gyuri! Csatlakozom Panni hozzászólásához.....most így kihagyom én is a vasárnapot....ez a piszok influenza :( Remélem mihamarabb összefut a klassz kis csapat. Gábor, Jutka, nehari....de így én is maradok az eredeti tervemnél:) felköszöntöm apukámat névnapja alkalmából.) ...természetesen mocival gurulok haza:) pussz Mindenkinek:) |
BPanni | 60 | 2012. március 17. 10:00 |
Sziasztok! Gyuri nagyon sajnáljuk, hogy lebetegedtél. :( Gyógyulj meg. Olvasva a hozzászólásokat, úgy látjuk, hogy nem nagyon áll össze most a csapat. Így viszont mi sem erõltetnénk a vasárnapi gurulást, maradunk az eredeti programunknál. Barbi, Judit, Gábor sok puszi nektek, és nagyon jó étvágyat! :) Találkozunk legközelebb. Puszi: Panni-Kawa |
sales | 58 | 2012. március 17. 07:54 |
Üdvözlet az új és természetesen a régi tagoknak!:) A vasárnapi gurulást ki kell hagynom, a család és a motorozás egyensúlya érdekében!:) Minden résztvevõnek széles utat és jó idõt kivánok! Zsolt |
süni | 57 | 2012. március 17. 06:43 |
Gyuri!Jobbulást!Én már egy hete beteg vagyok.Láz,köhögés,minden.....A motort csak simogatom.Minden uj tagot üdvözlök,majd találkozunk valamelyik túrán .Mindenkinek jó motorozást!!
|
gigyorgy | 56 | 2012. március 16. 23:07 |
Csatlakozom Lalihoz, üdv. Charlie köztünk, no akkor Dragrider is legyen üdvözölve, szerintem rajtam kívül õt senki nem ismeri! Kawa örülök, hogy idetaláltál, jó lenne már talizni 1-et! |
Lajos69 | 55 | 2012. március 16. 22:32 |
Köszöntünk köreinkben Charlie51. A többieknek v.szinû nem tünt fel hogy új vagy köztünk, ez a fórum most indult,(átjött az egész csapat máshonnan) és az új nick neveket mi is most tanuljuk. Ez egy kellemes társaság. Hamarosan együttt gurulhatunk. |
gigyorgy | 53 | 2012. március 16. 21:44 |
Lali, figyu a szemüveged kicsit felcsúszott, de úgy látom másnak is, lehet nem vettétek észre, de majd legközelebb figyeljetek oda! :)))
|
oldrocker | 52 | 2012. március 16. 21:38 |
Mivel el szoktam tévedni,ezért kérem kedves jól szituált társaimat,ha valaki elénk tudna jönni az Érdi benzinkúthoz,mi ott csatlakoznánk 9 órakor.Nekem az M0-ás kicsit macerás. Remélem György csak múló "pánik"roham( 1-2-napos levertség)!Igyekezz meggyógyulni(öblögess,gargalizálj,igyál meleget,s eleget)mi várunk rátok! Segítséggel ,vagy anélkül ,de mi megpróbálunk ott lenni.Remélem nem akarod elrontani az étvágyamat?!Ki vagyunk éhezve!!!!!! Gyógyulj meg! Szeretettel Gábor és Jutka. |
Lajos69 | 51 | 2012. március 16. 21:30 |
Sziasztok igértem pár képet, de csak a sajátjaimat tudom prezentálni, mert a cd-t nem tudom megnyitni... ![]() ![]() ![]() |
sales | 50 | 2012. március 16. 21:19 |
Gyuri! Gyógyuljál meg minél hamarabb! De, ne hamarkodd el a dolgot, inkább pihend ki! Még csak a szezon kezdetén vagyunk. Gurulhatunk még eleget! Persze ha van erõd, a legjobb gyógyszer a "páros izzadás"!:))) |
gigyorgy | 49 | 2012. március 16. 20:00 |
Skacok sajnálatos dolog történt, ma reggelre az immunrendszerem letolta a gatyát, vagy is láz, köhögés, ebóla, lepra, pestis a diagnózis. Ha ezeket kitudom irtani szombaton a rendszerembõl akkor ott leszek én is, vagy is mi. Ellenkezõ esetben ne haragudjatok rám emiatt! |
ganjaninja | 48 | 2012. március 16. 16:51 |
Lehet ,hogy kénytelen leszek kihagyni a vasárnapot...mert a beépített olajhûtõm...vagy más okosság hatására..meleg motornál 2000 rpm alatt világít az olajnyomás lámpa....ez most vagy a gomba hibája..vagy valamit én csesztem el....ameddig ezt megnyugtatóan nem tudom orvosolni...addig pihi van..... ..de azért dolgozom az ügyön.. Hiányoztok.. P |
Barbie | 47 | 2012. március 16. 15:59 |
90 km gurulás a napsütésben....madárcsicsergés....harcsapaprikás túróscsuszával.:) de szép is az élet:) Az autósok még kicsit chemotoxosak...mindenki óvatosan:) puusz |
OMKawa | 46 | 2012. március 16. 10:51 |
Sziasztok! Én is megérkeztem. :) Vasárnap mi is ott leszünk. :) Üdv: Kawa |
charlie51 | 45 | 2012. március 16. 09:09 | Válasz erre: 43 |
sziasztok! rácsapnák a túrákra ha lehet.itt vannak a csütörtöki képek.
![]() ![]() ![]() |
Dragrider | 44 | 2012. március 16. 08:17 |
Sziasztok! Gyuri sms-ének köszönhetõen én is idetaláltam. Tegnap délben legurultam a Káli-medencébe, itt is maradok vasárnapig. Jövõ hétfõn vagy kedden nem tervez valaki egy kis gurulást Bp környéken? Üdv |
Lajos69 | 43 | 2012. március 16. 06:36 |
�Jó reggelt A csütörtöki nap Nagyon betyáros volt... :) Reggel +6 fok! De nem fájt... kb 230 motor volt jelen, köztük Zsolti, és jómagam. Nagyon jól sikerült. A kipuff ugyan nincs kész de már most is jóóó... igen élvezetes... :))) Most nem brümmögött le egy szúnyog se!! :D Fénykép csak este, most megyek melózni. Beszéltem 2 Drag motorossal, nézzenek be ide. Sajna a Szombat ugrik számomra, gályázok, másnaptól nem leszek pár napig, úgyhogy a jövõ hétvégém is le van tartóztatva. Pedig nagyon mennék, hiányoztok már. Hol egy zsepi... :) Na este jövök... szép napot! |
Wolfati74 | 42 | 2012. március 15. 22:30 |
Sajna nem. Vasárnap 9–10 óra körül épp búcsút mondok sárkánykámnak. Majd irány Büdöspest, a lovasbemutató.
|
sales | 41 | 2012. március 15. 20:28 |
Barbie | 39 | 2012. március 15. 19:43 |
Zoli.....most már türelmetlenül várjuk...hogy egyszer ne dolgozz éjszaka...és gurulj velünk inkább....a mocidnak mielõbbi friss mûszakit kívánok:) Gyuri! Igazad van....a beton is hideg még....csak a levegõ tréfál meg minket...ezért a Gábor-féle zsongás is.:) Nekem jó a kisebb karika....vhogy megtalálom a maglódi körfogalmat is....bár elsõre általában eltévedek:) majd figyelem a "csillagokat" :) |
gigyorgy | 38 | 2012. március 15. 19:35 |
Zolikém örülök, hogy te is idetaláltál, neked is küldtem sms-t, talán megint változott a tel. számod? Mit szólnátok ha vasárnap inkább egy lazább beszélgetõs tali lenne, amire gondoltam az a Gyömrõi tó állítólag nagyon szép körbe sétálós buli. Ezután onnan átlovagolnánk Monorra a Csülök&Csülök-be egy svédasztalos ebédre, találkoznánk a Maglódi Auchan körforgalomi letérõjénél 10.00 óra, és ide is térnénk vissza Monorról. Tudom ez nem nagy buli de szerintem még ez elég lehet ahhoz, hogy jó idõben motorozzunk, Gábor neked ez így is rövidebb lenne mint a Velencei karika. Viszont csak az a sors fintora , hogy mi már be vagyunk zsongva de a természet még nincs, és így nem sok látnivaló van még (sajnos). Ati ti semmiféleképpen nem tudtok velünk tartani? |
süni | 37 | 2012. március 15. 17:44 |
Üdv Zoli!Örülök hogy meglettél,igyekezz néha velünk is motorozni.A gyalogkakukk is megpihen néha.
|
oldrocker | 36 | 2012. március 15. 17:40 |
Zolikém! Tisztában vagyok vele,hogy nehéz,de tedd tisztába a dolgokat,mert a barátaid hiányolnak. György és te akik igazából jól összefogjátok a csapatot. György a FÕNÖK! te pedig a csapat legelismertebb tagja!(a hölgyek természetesen mind elõtted!!!!) Vasárnap ,akkor hol? mikor? Érd és akkor megkerüljük a Velencei-tavat,? Már izzad a tenyerem! |
PéZé | 35 | 2012. március 15. 14:28 |
Ittvagyok, ragyogok... Barbie hívásának nem tudtam ellenállni ;-) Detélleg: annyit rohanok mostanában, hogy az már a kengyelfutógyalogkakukknak is sok lenne. Jó, hogy ma nem kellett dolgozni, van idõm az itthoni dolgaimra... Vasárnapra jó idõt Nektek, én éjszaka nyomom a gázt... :-( (és egyenlõre sem az ülõgumóm, sem a motorom nem áll készen egy gurulásra :-( Puszi/pacsi (rohanok...) Zoli |
Barbie | 34 | 2012. március 15. 09:42 |
Írtam üzit Zolinak...hogy mindenki várja az új fórumon:) Gábor....sosem hagynám ki a közös gurulásokat.))
|
oldrocker | 33 | 2012. március 14. 23:36 |
�Vasárnap ,és hol? MERRE? Korán,mondjuk 9 kor tali,,,,s aztán?Mi biztos benne lennénk! Jönne a Jutka is biztos,fõleg ha a Timi ,s na persze a Barbi is jön. Zoli hol vagy!???
|
Wolfati74 | 32 | 2012. március 14. 22:23 |
Nekem a szombati nap az ideális, mivel vasárnap a Horse Evolution bemutatóra van jegyünk. http://www.horseevolution.hu/ |
Barbie | 31 | 2012. március 14. 22:04 |
Nekem is szuper a vasárnap....Timit pedig nem lehet ám otthon hagyni Gyuri:))) pussz Mindenkinek:) remélem tali vasárnap.) |
ganjaninja | 30 | 2012. március 14. 20:14 | Válasz erre: 29 |
A Vasárnap nekem is jobb lenne..mert holnaptól szombatig betáblázott vagyok gurulásügyileg..:)
|
gigyorgy | 29 | 2012. március 14. 19:07 |
Naaa, de jó látni, hogy egyre többen idetaláltatok, azért személyesen lenne az igazi! Lali és Zsolti bocsesz de most nem megyek Olaszliszkára egyéb okok miatt, majd elmesélem! Viszont a hétvégével kapcsolatban nálunk az a helyzet, hogy ha szombaton talizunk akkor legfeljebb én tudok menni, de ha vasárnap akkor a párom is szívesen jönne velünk. Egyébként pont vasárnapra már 20fok feletti jó idõ várható, azért én még rövidebb túrára voksolnék mert nem egész nap lesz annyi. |
oldrocker | 27 | 2012. március 14. 18:18 |
Sziasztok! Szerintem 1 velencei-tó kerülés tök jó lenne,de mivel be van sózva a hátsóm + a középsõm,nekem mindegy ,mivel szeretek együtt lenni veletek.A nap süssön, a szél borzolja óvatosan a hajamat,a motor duruzsoljon alattunk.Nincs is ennél szebb!Ja és a barátok! Szerintem mindegy,csak guruljunk má!!!!!!!
|
RIby | 25 | 2012. március 14. 15:49 |
Hi! Itt vok már én is, biztos hiányoztam:-))))))))))))) Köszi Gyuri a SMS-t. |
Lajos69 | 24 | 2012. március 14. 15:23 |
ÉÉÉS IGEEEN... Sziasztok Mindenki... Ideértem én is. Köszi Gyuri. :) Elvonási tünetek??? :) Már hiányoztatok... Holnap felvonulás a Gójokkal. 10-kor a Kongresszusi Központ parkolójában. Ha késztetést éreztek rá, program útvonal az oldalukon.... Jó lesz!!! :) Zsolti!! Holnap a Jagellón találkozunk... már 10 körül kint leszek. Gyuri? Az új nick neveket jó lesz megszokni... :) Este még jövök, addig is minden jót. |
Sanci007 | 22 | 2012. március 14. 11:19 |
Sziasztok!!! Sajnos ezen a hétvégén is melósok, de ma is motorral vagyok!
|
süni | 21 | 2012. március 14. 10:57 |
Sziasztok!Nagyon örülök hogy ismét hallok rólatok.Én beteg vagyok , a hétvégi motorozás helyett az ágyat melegítem.Nektek nagyon jó utat,jó idõt. Együd Laci
|
oregordog | 18 | 2012. március 14. 09:24 |
Sajnos ezt a hétvégét autózással töltöm. Nem baj, majd bepótolom...
|
gigyorgy | 16 | 2012. március 14. 09:04 |
Félreértés ne essék az elözõ hszt én töröltem mert véletlenül 2X küldtem el.
|
gigyorgy | 14 | 2012. március 14. 07:29 |
Atesz természetes, hogy jöjjön párod mert amúgy is aki teheti az hozza magával! Meg hát had csicseregjenek a csajok akkor szép az élet számunkra is :D úgy veszem észre ez az oldal jobban pörög mint arégi, vagy csakszezon eleji zsongás miatt ez? |
Barbie | 13 | 2012. március 14. 07:04 |
Sziasztok "Drag"aságok: Jutka, Gábor, Kata, Sanyi, Zsolt, Öregördög és minden dragos! Csodálatos idõ lesz tényleg...fõleg szombatra mondják:) Wolfati Gerecse-Pilis útvonala nagyon szép útvonal. Én már pénteken is melegítek....jó lenne összefutni újra mindenkivel:) Gyuri...az a lényeg, hogy itt sikerüljön összehozni mindenkit....akit tudok....értesítek:) Barbie |
csoves | 12 | 2012. március 14. 06:45 |
Szép napot márkatársak! Megkaptam az üzenetet az este,elõször nem tudtam hova tenni de most már értem.Én már régebben itt vagyok a fórumon,kb 2,5-éve mióta megvettem a csillagot.Remélem az idén összefutunk valahol, talán újra a Hortobágyon? |
sales | 10 | 2012. március 14. 05:55 |
Sziasztok Dragos Cimbik!! Gyuri, köszönöm az SMS-t! Örülök, hogy ujra eggyütt lesz a csapat!!!! Zsolt |
Wolfati74 | 9 | 2012. március 14. 01:35 |
Sziasztok! Most szombatra eddig úgy terveztem, hogy valamilyen könnyû kis gurulást csinálok a feleségemmel, hogy szokja a hátsó ülést hosszabb távon is. Ami szóba jött: - Velencei tó megkerülése, meglátogatva a Pákozd-i emlékmûvet - Gerecse-Pilis bemotorozása (ez az én olvasatomban: Gyermely-Piliscsaba-Pilisvörösvár-Dobogókõ-Esztergom-Tokod-Bajna-Gyermely) -Visegrád Tudom ezek lerágott csontok, de szezon eleji bemelegítésnek jól hangzanak. Természetesen rugalmas vagyok más ötletekre is, de a lényeg, hogy a nejem benne legyen, mert mi ketten vagyunk egy... |
oldrocker | 8 | 2012. március 13. 23:47 | Válasz erre: 1 |
�sziasztok! Mi is itt vagyunk,Jutka és Gábor. Csapjunk a lovak közé! |