9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Humor-Viccek-,Aranyköpések
Következő oldal

kitkatamas 3414 2007. március 8. 18:13  
A férj szomorúan megy haza az orvostól!
-Mi baj drágám?- kérdezi a felesége
-Jaj nagy a baj!Az orvos azt mondta hogy életem végéig gyógyszert kell szednem!
-De van ezzel így más is!
-Jó de nekem csak négy szemet írt fel!

Kinyílik a rendelõ ajtaja, kilép az orvos és látja, hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nõ feláll és elindul befelé:
- Jöjjön maga is! - mosolyog az orvos barátságosan a férfira.
Az orvos a rendelõben felszólítja a nõt, hogy vetkõzzön le, majd tetõtõl talpig megvizsgálja. Végül a férfihoz fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
- Gõzöm sincs róla - feleli a férfi. Most látom elõször életemben. De azért háromszáz forintot megért!

Nagyné feljelenti a szomszédját, Kovácsot, amiért több alkalommal is tehénnek nevezte õt.
Kovácsot a bíróság el is ítéli becsületsértésért és megbírságolják.
A férfi így szól a bíróhoz:
- Ez azt jelenti, bíró úr, hogy többet nem szólíthatom Nagynét tehénnek?
- Pontosan - feleli a bíró.
- De egy tehenet szólíthatok Nagynének, ugye?
- Azt megteheti.
Kovács rávigyorog az asszonyra:
- Akkor viszontlátásra, Nagyné!

Egy hölgy rettegesben tartotta a dilihazat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedolt a kanyarban.
Egy ápoló megállította és azt kerdezte tõle:
- Van önnek jogosítványa erre a jármûre?
- Termeszetesen van - valaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
- Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az.
Tovább robogott, keresztül a hallon, de nemsokára egy másik ápoló állította meg.
- Van önnek érvényes forgalmi engedélye erre a jármûre?
- Termeszetesen van. - válaszolta és egy rágógumipapírt adott oda.
- Rendben, vezessen ovatosan!
A nõ tovább gurult, befordult a folyósóra, és a folyósó végén meglátott egy férfi beteget, tök puceran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
- A fene egye meg, már megint az a kúrva szonda...

Egy tinilányt elvisz az anyja orvoshoz. A doki megvizsgálja a lányt, majd közli az anyával:
- Asszonyom, sajnos a lányának valószínûleg szifilisze van.
- Ó! - kiált fel a mama megdöbbenve. És mondja, doktor úr, nem lehet, hogy egy nyilvános vécében fertõzõdött meg?
- Lehetséges - feleli a doki -, de ott elég kényelmetlen lehetett.

Mikulás bácsi odalép egy kissráchoz, megcsavarja, majd megfricskázza az orrát, és így szól:
- Mondd öcsi, jó gyerek voltál egész évben?
- Igen!
A Mikulás újra megfricskázza az orrát, és újból kérdez:
- Egészen biztos, hogy jó gyerek voltál?
- Igen! Teljesen biztos!
- Rendben, akkor mit kérsz tõlem?
- Pinát!
- Miiit?!
- Ne mondd, hogy nincs! Érzem a kezeden!

Osztályf?nöki órán:
- Gyerekek, ma szexuális felvilágosító órát tartunk...
Móricka nagyon jelentkezik:
- Tanárn? kérem, aki már volt n?vel az mehet focizni?

Képzeld, a barátomat, kirúgták!
- Tényleg? Na és, miért?
- Rajtakapták, hogy a betegével szeretkezett.
- Kár, pedig ? volt a legjobb állatorvos a faluban!

Két ember ül egymással szemben a bárban, egy férfi és egy nõ. Ismerkednek.
- A feleségem nemrég hagyott el.
- Miért?
- Azt mondta, hogy túl bizarr neki a szexuális életünk.
- Ezért?
- Ezért.
- Érdekes, az én férjem épp ugyanezzel az indokkal hagyott el engem is.
Belemelegednek a témába, szó szót, egyik koktél a másikat követi. Ráébrednek, mennyi közös is van bennük, egyre inkább ráhangolódnak egymásra, talán valami szerelemféle is szövõdik.
- Nincs kedved feljönni hozzám? -kédezi a nõ.
- De. Nagyon szeretnék felmenni hozzád.
Taxiba ülnek, egész úton a hátsó ülésen csókolóznak, mint a kamaszok. vadul, szenvedélyesen. Mikor felérnek a nõ lakásába, már mindkettenremegnek az izgalomtól.
- Várj, felveszek valami kényelmeset, rögtön jövök -mondja a nõ, majd elmegy a fürdõszobába.
Átöltözik. Latexfelszerelés, tûsarkú csizma, korbács, bilincs. Amikor teljes dominaruházatban betoppan egy pompás ostorcsattintással a hálóba, látja, hogy a férfi veszi a kabátját, indulni készül
- De, hát mi történt? Azt hittem szereted a bizarr szexet? Talán megijedtél?
- Szó sincs róla. Az imént dugtam meg a kutyádat, majd beleszartam a szekrényedbe. Azt hiszem én meg is volnék.

berdogabor 3413 2007. március 8. 17:56  
Elfogták a szatírt!!

berdogabor 3412 2007. március 8. 17:54  
Takaró 2

berdogabor 3411 2007. március 8. 17:54  
Takaró

berdogabor 3410 2007. március 8. 17:53  
Törölközõ

berdogabor 3409 2007. március 8. 17:47  

http://www.glumbert.com/media/tiltedroom

Ndy 3408 2007. március 8. 09:24  
ha már unod a fõnököd:

http://www.abunawaf.com/mix/store2/mulakama.swf

Ndy 3407 2007. március 8. 09:18  
Nézõpont kérdése:

- Tina: Mondd csak Edina, hogy álltok Robival?

- Edina: Úgy érzem, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Rendkívül megértõ,

toleráns fickó. Nekem valahogy a víz jelekkel az igazi (remélem most már

végleg, hi-hi) röhej, de picit turiztam a családfájába és dédszülõkig még

akcendensekben is rengeteg az átfedés köztünk. Mondjuk néha úgy érzem,

mintha pár dolgot elengedne a füle mellett. Gyereknév ötleteken is csak

révedten bólint, hogy, persze nyuszmusz, a Christofer nagyon szép, a két

kéglink beszámításos cseréjét egy házrészre, meg a szocpol terveket se

hallgatja végig. Mondjuk nagyon elfoglalt, néha hetekre sehol, ezért az

összebutit se erõltetem, a kineziológus Kriszta szerint a mai férfiaknak

nagy légtérre van szüksége, azt mondja, hogy Márkot és Bencét is a túlzott

bújással buktam be, nekem meg már vészesen ketyeg a biológiai órám, több

rossz dobást nem szeretnék. Hát dióhéjban ennyi, ha egyszer lesz idõnk egy

rendes dumcsira (hahh, ugye soha napján) majd picit részcsizem.

-Zoli: Mondd csak Robi, hogy álltok Edinával?

- Robi: Kúrogatunk, semmi komoly.

berdogabor 3406 2007. március 8. 08:50  

Két perec beszélget:
- Perecc?
- Peretlek!

Énekórán.
Beethowen fiam. SÜKET VAGY!!!!

Felvételi beszélgetésen:
- Legmagasabb iskolai végzettsége?
- Analfabéta vagyok.
- Betûzze!

berdogabor 3405 2007. március 8. 08:46  
Rossz napja van az öreg koldusnak, mindenütt csak egy-egy darab száraz kenyeret kap. Délután bekopog egy tehetõsebb családhoz, ahol a háziasszony odaszól a gyereknek:
- Hozz egy szelet kenyeret ennek a szerencsétlennek!
A gyerek elmegy, aztán kikiabál a konyhából:
- Anyu, csak egész kenyerünk van itthon!
Mire a koldus:
- Nem tesz semmit, tudok váltani!

Támadás fenyeget egy vadnyugati erõdöt, a kapitány ezért hívatja megbízható indián felderítõjét.
- Három Medve - mondja neki - vesd be minden tudományod, és becsüld meg, mekkora sereg jön ellenünk!
Három Medve lehasal, fülét a földre tapasztja:
- Uff! Sok nagy hadi népség jönni. Kétszáz bátor ember lenni. Két fõnök, egyik fekete lovon, másik egy almásderes kancán ülni. Mindenki hadi színekre festve, sok puska. Orvosember is velük lenni.
- Atyavilág! - kiált fel a parancsnok. - Ezt mind a hallgatózásból állapítod meg?
- Nem, kapitány - feleli az indián. - Három Medve átlátni kapu alatt.

Tanárok mondták!

Nem fér el a padban, Pataki? Pata be!

Három felelõnek:
- Kapnak egy hármast, osszák el testvériesen!

- Választhat: önként felel, vagy feleltetem.

- Na jó! Kap egy 5-öst... 1-es címletekben.

- Írjon már valamit a nevezõbe! Legalább annyit, hogy szeretlek Béla!

- Még ha állatorvosnak készül is tudnia kell, hogy a mohácsi vész nem egy sertésjárvány.

- Van egy jó és egy rossz hírem. A jó: holnap nem írnak dolgozatot. A rossz: ma írják.

Macko 3404 2007. március 7. 22:30   Válasz erre: 3403
Woodi Bácsi? :o)))

Mondjuk hamar ki lehet találni. De miért nem csíped? Szimpatikus öregúr, aki az egész életét egész normálisan élte le. :-)

nagyHoHo 3403 2007. március 7. 21:49  
Van amiért nem nagyon csípem, de a beszólásai....

1. Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok.
2. A nagyapám amúgy igen jelentéktelen ember volt. A temetésén a halottaskocsi ment leghátul.
3. Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra. (Az Annie Hall c. filmbõl.)
4. És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól. (Bibliájának egy részlete.)
5. Sohasem akartam a karrierje útjában állni. Hogyan is kívánhatnám egy hozzá fogható szépségû lánytól, hogy otthagyja a roncsderbit?
6. Osztrigát pedig nem eszem. Az én ételem legyen halott – ne beteg, ne sebesült – halott!
7. Érdekes arca van. Érdekes hogy ez egy arc.
8. Az arca olyan volt, mint Louis Armstrong hangja.
9. Gyerekkoromban egyszer eltûntem pár napra otthonról. A szüleim azonnal reagáltak, kiadták a szobám.
10. Hogy higgyek Istenben, mikor pont a múlt héten egy villanyírógép billentyûje becsípte a nyelvemet...
11. Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
12. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
13. Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának. (Az Annie Hall c. filmbõl.)
14. Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni.
15. Aki korán kel, az igen.
16. Az hagyján, hogy nincs Isten, de próbálj meg vasárnap vízvezetékszerelõt találni!
17. Megkérdezték tõlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.
18. Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nõ között... feltéve ha a megfelelõ férfi és a megfelelõ nõ közé kerül az ember.
19. Szeretem ezt az aranyórát. Apám a halálos ágyán adta el nekem.
20. Az agyam a második legkedvesebb szervem.
21. A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdõszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.
22. Valószínûleg túl lassú vagyok. Nemrég elütött egy autó, amit két ember tolt.
23. Könnyû boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.
24. Utáltam és bántam minden napot, amelyet az iskolában kellett töltenem. Azt akartam, hogy tanítsanak meg írni-olvasni, és aztán hagyjanak békén.
25. Beültem egy étterembe, ahol minden fogást M.E.F. áron számláztak: Más Emberek Fizetése szerint.
26. Chaplin, indulásából következõen, fantasztikus akrobata képességekkel érkezett a filmiparba. Nekem nincs ilyen hátterem. Nekem a szöveg az erõsségem – a bemondásaim valószínûleg jobbak, mint Chaplinéi.
27. A kenyérpirítóm gyûlöl engem...
28. Ha újra születnék, inkább néger kosárlabdázó szeretnék lenni.
29. Egy bizonyos nõtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit. A nõkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni.
30. A szüleim egyszerû emberek voltak. Hittek Istenben és a padlószõnyegben.
31. Negyedórán belül el akartam venni feleségül... Fél órán belül már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét.
32. Kiraboltam egy hentesüzletet, száztizenhat borjúszeletet zsákmányoltam, de aztán neki kellett vágnom, hogy köretet is szerezzek.
33. A fiúk napjában egyszer kaptak meleg ételt: egy kondér gõzt.
34. Rosszabb dolgok is vannak a halálnál: aki valaha is együtt töltött egy estét egy biztosítási ügynökkel, tudja, hogy mire gondolok.
35. A fõiskolán a metafizika órán puskáztam: belenéztem a mellettem ülõ fiú lelkébe.
36. Soha életemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz illõ ételeket ettem.
37. Vajon van-e túlvilág? És lehet-e ott zuhanyozni?
38. Vajon miért mondja minden nõ, hogy csapnivaló szeretõ vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?
39. A feleségem szeret szex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott egy szállodából.
40. A feleségem szereti a szexet a kocsi hátsó ülésén. Csak az a baj, hogy azt akarja, én vezessek.
41. Annyira csúnya, hogy ha a szótárat kinyitod a „csúnya” szónál, az õ fényképét találod.
42. A feleségem olyan kövér, hogy amikor a strandon napozik, az emberek megpróbálják visszatuszkolni a vízbe.
43. Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem.
44. Elmentem egy masszázsszalonba. Sajnos önkiszolgáló volt.
45. Egy utcalány azt mondta nekem, fáj a feje.
46. Egy lány felhívott: „Gyere át, nincs itthon senki.” Átmentem. Tényleg nem volt otthon senki.
47. Egyszer megkérdeztem a feleségem, szex után miért nem gyújt rá? Azt felelte: „egyszerre egy csikk is elég.”
48. Rossz szeretõ vagyok. Egyszer kifütyült egy kukkoló.
49. Vettem egy könyvet, aminek „100 új pozitúra” volt a címe. Kificamodtam – egy nyomdahiba miatt.
50. Azt mondják: „Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
51. Az utazási irodában azt mondták, 7 éjszakát tölthetek Hawaiin. De egyetlen napot sem.
52. Kemény dolog a házasság. A feleségem simán megcsókolja a kutyánkat, de nem hajlandó a poharamból inni.
53. Elég pattanásos voltam. Egyszer elaludtam a könyvtárban és arra ébredtem, hogy egy vak ember olvassa az arcomat.
54. Egyszer azt mondtam az apámnak, hogy már unom a körbe-körbe szaladgálást, erre odaszögezte a másik lábamat is a padlóhoz.
55. Amikor apám szexre vágyott, az anyám az én fényképemet mutogatta neki.
56. Egyszer annyira depressziós voltam, hogy elhatároztam, leugrok a tizedik emeletrõl. Erre hoztak egy lelkészt, aki azt mondta:„Elkészülni ........ vigyázz ....”
57. Egyszer elvesztem, és megkérdeztem egy rendõrt: „segítene megkeresni a szüleimet?” Mire a rendõr:„Nem is tudom, annyi helyre bújhattak...”
58. Egyszer megkértek, álljak modellt egy plakáthoz. A plakát fogamzásgátlót reklámozott...
59. Egy kisállat-kereskedésben dolgoztam. Az emberek állandóan kérdezgették, hogy nõttem ilyen nagyra.
60. Olyan kutyám volt, amikor rájött, hogy hasonlítunk egymásra, megölte magát.
61. A lányoktól nem kaptam semmilyen megbecsülést. Egyszer elmentem egy randira. Két órát vártam a sarkon. Odajött egy lány. Megkérdeztem: ’Te vagy Louise?’ Azt kérdezte: ’Te vagy Rodney?’ Azt feleltem: ’Igen, én vagyok.’Erre õ azt mondta: ’Nem, nem én vagyok Louise.’”
62. Ahányszor a homokozóban játszottam, a macska mindig megpróbált betemetni.
63. Anyám nem akart még szoptatni sem. Azt mondta, hogy csak mint barátot szeret.
64. Anyámnak a születésem után voltak reggeli rosszullétei.
65. Amikor megszülettem, az orvos azt mondta az apámnak: „Sajnálom, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.”
66. Nálunk otthon én vagyok a fõnök, a feleségem csak a döntéshozó.
67. Az egyetlen alkalom, amikor a feleségemmel egyszerre volt orgazmusunk akkor volt, amikor a bíró aláírta a válóperes papírokat.
68. Nem vagyok olyan normális, mint amilyennek látszom.
69. Kétféle ember létezik: a jó és a rossz. A jó ember jobban alszik, viszont úgy néz ki, a rosszak jobban élvezik az ébrenlétet.
70. Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet.
71. Sikerült meggyõznie a fõnökét arról, hogy pusztán azzal megduplázhatnák a profitot, ha kinyitják a bejárati ajtót, és engedik bejönni a vevõket.
72. Nem, semmiféle tanulmányokat nem folytattam az iskolában. Õk tanulmányoztak engem.
73. Csak úgy lehetsz boldog, ha szeretsz szenvedni.
74. Hiszek a szexben és a halálban: két olyan élmény, amelyben csak egyszer van része az embernek.
75. Te a szexet használod mindenféle érzelem kifejezésére, a szeretetet kivéve.
76. A zsidó hagyományok szellemében nevelkedtem. Arra tanítottak, hogy ne vegyek el goj lányt, ne borotválkozzam szombaton, és fõleg sose borotváljak meg goj lányt szombaton.
77. Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra.
78. Nem akarok élni olyan városban, ahol az egyetlen kulturális fejlõdés az, hogy a piros lámpánál jobbra lehet fordulni.
79. Mosolyogni annyi, mint magunkról elfeledkezni mások kedvéért.
80. Ahogy a költõ is mondta: "Csak Isten képes arra, hogy fákat csináljon" – valószínûleg azért, mert nem könnyû kitalálni, hogyan kell feltenni a kérget.
81. A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
82. A szex szerelem nélkül csak üres szenvedély. Viszont az üres szenvedélyek között az egyik legjobb.
83. Mi van akkor, ha minden csak a képzelet szüleménye, semmi sem létezik? Ebben az esetben a szõnyegemért jelentõsen többet fizettem a kelleténél.
84. Hiszek abban, hogy a szex két ember között gyönyörû dolog. Öt ember között pedig fantasztikus!
85. Nem vettek be a sakkcsapatba a magasságom miatt.
86. Nem félek a haláltól, egyszerûen csak nem szeretnék akkor ott lenni.
87. Alapvetõen hülye családból származom. Az apám színbolond volt. Egy bankban dolgozott, de elkapták mert A4-es papírokat lopott.
88. Egyszer emberrablók raboltak el, és elküldték apámnak az egyik ujjamat. Azt üzente vissza nekik, hogy neki több bizonyíték kell!
89. Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. A kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam.
90. – Mi leszel, ha nagy leszel? – Csont és bõr. (Az Annie Hall c. filmbõl)
91. Mi vár ránk a halál után? A mennyország? A pokol? És lányok lesznek ott?

onam 3402 2007. március 7. 21:34   Válasz erre: 3401
Helyesen : a garavitáció hiánya miatt*

onam 3401 2007. március 7. 21:33   Válasz erre: 3400
Ez igy igaz! Az oroszok ceruzát használtak az ürben, ahol a gravitáció miatt a golyós toll felmondta a szolgálatot. Viszont a Nasa több száz találmányhoz jutott a fejlesztések során, amit a mindennapokban használunk.

berdogabor 3400 2007. március 7. 21:10  
Ha Grün találta volna fel a kondenzátort és nem Kohn, akkor most Gründenzátornak hívnánk.

Egy férfi nagyon hisz a számmisztikában.
Amikor 55 éves lett elment a lóversenyre május 5-én és öt órakkor iduló 5. futamba megtette az ötös számú lovat.
És bejött neki a ló.................................................ötödiknek.

Az amerikai ürfivatal (NASA) kifejlesztett egy olyan golyóstollat aminek a betétjében gáz van és így fejjel lefelé vagy a súlytalanságban is gond nélkül lehet vele írni.
Akifejlesztési költség kb. 1 millió dollár volt.
Ezt az új fejlesztést elküldték az oroszoknak.
Az oroszok válasza: Mi grafitceruzát használunk!!!!

redmary 3399 2007. március 7. 17:30   Válasz erre: 3398
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.:-))))))))))))))))))))

Macko 3398 2007. március 7. 17:25  
Azt a viccet hallottátok, hogy a hülye nemet mond?

redmary 3397 2007. március 7. 15:01  
>15 ÉVES a BESENYÕ PISTA !!!
>
>Ebbõl AZ alkalomból felidézendõ néhány örökbecsû mondata:
>
>Nem a gyõzelem, a részvétel, hanem a fontos.
>Közös lónak túrós a táska.
>Nem a gyõzelem a fontos, hanem AZ õszinte részvétem.
>Aki másnak vermet ás, ... Nem magának ássa!
>Éhes makkal disznókat álmodsz!
>Kicsi a bors, de fõleg AZ õrölt.
>Aki mer, annál van a kanál.
>Ahány ház, annyi baj legyen.
>Okos enged, ha már szenved...
>Szegény ember vizel és fõz!
>Jobb félni, mint megnõsülni!
>Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet.
>Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.
>Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna."
>Felesleges, mint szõkének gondolkodási idõt adni.
>Verés közben jön-megy a székláb.
>Evés közben jön meg a szomszéd.
>Akasztott embernek lába se éri a földet.

redmary 3396 2007. március 7. 14:52  
Gyerekszáj

"A Föld elsõ élõlényei a kékmaszatok voltak"

"Amerikában a Sziklás-hg-ben rengeteg Gizimedve él"

"A tengerszint emelkedését dagálynak, a süllyedését apámnak nevezzük"

"Gyõr egyik legszebb kiállítási tárgya Szent László spermája"

"A világ legnagyobb sodrású folyója az Anakonda, melynek õserdeiben rengeteg amazonas él"

"A lelkészek a parókán laktak"

"A római katólikus egyház feje kétezer éve a cápa"

"Ady Endre szülei: Góg és MAgóg.."

"A költõk csak akkor tudtak verseket írni ha homlokon csókolta õket egy mázsa"

"Arany János 1817tõl 1882ig született"

Caesar utolsó szavai így hangzottak: Te is fiam Brumi?"

"Maugli párducát Bagarolnak hívták"

"Mikszáth híres regénye a Nosztí fiú esete a Tóth Matyival"

"Hemingway Nobel-díjat kapott az Öreg halál és a hengerért"

"Juhász Gyula egyik legszebb szerelmes verse az Anna ökör"

"Az irányított egyenes szakasz a Hektór"

"Síkidomok a kör, a négyzet, a háromszög és a palalelógó gamma"

"Stephenson megépítette az elsõ rakétát, amit Gõzmozdonynak nevezett el.. ja nem! Fordítva!"

"A távíró feltalálása után már csak az lehetett távírász, aki megtanulta a Morzsa ábécét"

"Dugovits Titusz a hátsóját a falnak támasztotta és azon felmászott"

"II. József Mária és Terézia fia volt..."

"A trákok mai utódai az osztrákok"

"Mezopotámia a Tigris és az Elefántesz folyók között terült el"

"Egész Európa rettegett a magyarok nyulaitól"'

"1222ben II. András király adta ki az Aranybuktát"

"Caesar átlépett a Rubik Ernõn"

"Benyovszky volt Magadoszkár legnagyobb királya"

"Gararin volt az elsõ földönkívüli"

"Az USA azért lépett be az elsõ világháborúba, mert a Lucitania gõzösbõl a németek tengeralattjárót csináltak"

"A polipok lábasfejûek, de nem azért, mert lábas van a fejükön"

"Az ausztrál vadkutyák a digók"

"Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett"

"A medveféléknek több faja van, pl: a barnamedve, jegesmeve, grizzlymedve és Micimackó"

"A csótányok a rovarok osztályába tartoznak, azon belül a rusnya dögök családjába"

"A baromfiudvar leggyakoribb lakója a buta liba, a hülye tyúk és a mérges pulyka"

gyurmaplus 3395 2007. március 7. 14:36   Válasz erre: 3394
A motort nem is adnám...!

nagyHoHo 3394 2007. március 7. 13:40   Válasz erre: 3382
A motort megtarthatod...az utast viszont elvinném egy körre...

gyurmaplus 3393 2007. március 7. 13:40   Válasz erre: 3392
De nem tetszett mindenkinek...

Apu 3392 2007. március 7. 13:35   Válasz erre: 3387
Az én képem jó, meg van is hozzá és a fotó egy nagylelkû hölgyet ábrázolt, aki nem tagad meg semmit....

gyurmaplus 3391 2007. március 7. 13:32   Válasz erre: 3388
Szivesen megadom! Még az egyik kép készitõjének is , ha gondolod!

MatulA 3390 2007. március 7. 13:27   Válasz erre: 3387
légyszíves használd a Válasz erre címû linket! akkor sokkal könnyebben nyomon követhetõ a beszélgetés. :-))))

Gumikacsa 3389 2007. március 7. 13:24   Válasz erre: 3385
2 nagyon formás...
és igen, dicsekszem....

jerry 3388 2007. március 7. 13:23   Válasz erre: 3384
Jók a festmények, ja és meg adnád a kandallós számát?...... :-P

gyurmaplus 3387 2007. március 7. 13:21  
Apu
Mi volt a gond a képeddel?!

gyurmaplus 3386 2007. március 7. 13:20  
Nem ez volt a szándékom...
Nem is tudom... Sok!

Apu 3385 2007. március 7. 13:17   Válasz erre: 3381
Dicsekedsz?
Hány lába van?
:-)))

gyurmaplus 3384 2007. március 7. 13:17  
Én extráztam fel utólag! :)
Egy laza buli volt...

Gumikacsa 3383 2007. március 7. 13:16   Válasz erre: 3382
Hol vetted a Suzut, az enyémrõl ez az extra hiányzott...

gyurmaplus 3382 2007. március 7. 13:15  
A multkor feltettem ezt a képet a mocimról a Stromos oldalra!
Akkor ez is csak véletlenül maradhatott...

Gumikacsa 3381 2007. március 7. 13:15   Válasz erre: 3374
otthon jobb van, bár még motor nélkül:))

Apu 3380 2007. március 7. 13:11   Válasz erre: 3379
Édes, mint a keserûcsoki!!!
:-)))

redmary 3379 2007. március 7. 13:10   Válasz erre: 3375
Édes bosszú!!!!:-)))))))))

gyurmaplus 3378 2007. március 7. 13:09  
Esküdjetek....
Levették a képet is!!

Apu 3377 2007. március 7. 13:08  
Ne kelljen

Apu 3376 2007. március 7. 13:08  
Én

Apu 3375 2007. március 7. 13:07  
Szia

Apu 3374 2007. március 7. 12:58   Válasz erre: 3372
Na ezt már el is döntötte!
Akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi motort!
http://www.videobomb.hu/video/Vida_Guerra_motorozik

kitkatamas 3373 2007. március 7. 12:57   Válasz erre: 3372
L-döntötte :-)))

Gumikacsa 3372 2007. március 7. 12:52   Válasz erre: 3371
azt majd L eldönti :))))

redmary 3371 2007. március 7. 12:42   Válasz erre: 3368
Na de Apu,enyje-bejnye irgumburgum szabad ilyen fotót?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kitkatamas 3370 2007. március 7. 12:29   Válasz erre: 3368
Igen. Na most képzeld el, ha te szívod ezt mellre! Sokkal csúnyább lennél! :-)

Apu 3369 2007. március 7. 12:14   Válasz erre: 3368
Bocs, mindíg lemarad
:-))))

Apu 3368 2007. március 7. 12:14   Válasz erre: 3367
...

kitkatamas 3367 2007. március 7. 11:38   Válasz erre: 3366
Jóvanna, nem kell mellre szívni :-))))

Apu 3366 2007. március 7. 11:35   Válasz erre: 3365
Kóstolgatsz???

kitkatamas 3365 2007. március 7. 11:24   Válasz erre: 3361
Azt hittem, ez a poén :-)))))))

berdogabor 3364 2007. március 6. 22:59  
Minek megy a vak az erdõbe??
????
Fának.

Nõi mellméretek:
Cici, mell, húb@zdmeg.

Hogyan lehet a férfiakat megyék szerint csoportosítani?
18-25-ig HEVES
26-30-ig VAS
30-40-ig BÉKÉS
41-tõl.... TOLNA de már nem megye

berdogabor 3363 2007. március 6. 22:50  
Hogy hívják Einstein kisebb testvéreit?
????
Zweistein, Dreistein

Két német kémet a II. világháború idején átdobnak angliába.
Hogy elvegyüljenek a helyiek között bemennek egy pub-ba és kérnek két martinit.
A pincér megkérdezi.
-Dry
Mire a kémek.
-Nein dry! Zwei!

Mi volt az elsõ két kérdés párttagsági jelentkezési lapon a szovjetúnióban?
???
1. Ki a példaképed?
2. Miért pont Lenin?

A parasztbácsi ufó-t lát. Felkeresi a TV, hogy a saját szavaival mondja el amit látot.
-Kimegyek az udvarra kurva sötét van.
-Megyek hátra a kertbe, kurva sötét van.
-Egyszercsak mi a picsa, aztán megint kurva sötét van.

Tomota 3362 2007. március 6. 22:44  
Bocs a klippet nem lehet csatolni.... :-(
pedíg jó.... majd másképp megpróbálom.

Tomota 3361 2007. március 6. 22:42  
Harley új modeleket dobott piacra...

Apu 3360 2007. március 6. 20:11  
Béke legyen, ne felejtsétek az örök mondást:

Mindenki hisz valamiben, én azt hiszem iszok még egy sört!!

kitkatamas 3359 2007. március 6. 17:58  
Az autóbuszon egy hölgy véletlenül leül egy férfi utas ölébe.
- Ne haragudjon. Azt hittem, feláll - szabadkozik a hölgy.
- Nem, nem, az csak a kulcsom - válaszolt a férfi.

Egy nõ sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy elõtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzõt nyomkod, majd elõvesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja. A nõ nem bírja megállni szó nélkül:
- Mondja, maga mit csinál?
- Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!".
- De miért?
- Válóperes ügyvéd vagyok.

Egy elítélt épp a villamosszékben ül, és a kivégzésére vár, amikor hirtelen elkezd csuklani.
Az õr megkérdezi tõle:
- Mi az utolsó kívánsága?
- Lenne szíves kérem, megijeszteni?

- Mentek már át rajtad nehézekével?
- Nem, dehogy!
- Fúj, de mûveletlen vagy!

l11 3358 2007. március 6. 17:54  
Második hosszú hozzászólást fojtom magamba.... Nem lehetne továbblépni?
Nem tudom, mi volt a vicc pontosan, de annyira biztos nem volt jó, hogy meg kelljen sértõdni a moderáláson...

Balu 3357 2007. március 6. 17:27   Válasz erre: 3355
pont

kitkatamas 3356 2007. március 6. 17:26   Válasz erre: 3355
Krisztián!
Egyszerûen copy/paste-elte az elõzõ beírását, amit ugyanerre a viccre írt gyurmaplusnak, csak azt közben Laci kétszer kitörölte (ezt a második után írta, az elsõre nem válaszolt). Lásd: #3311 #3334 #3336.

krisztian.fz6 3355 2007. március 6. 17:11   Válasz erre: 3348
BALU!!! NE OSZD NEKEM AZ ÉSZT!!! MI A BAJOD???

hgwells 3354 2007. március 6. 16:42   Válasz erre: 3353
:-)

Macko 3353 2007. március 6. 16:41  
Tesztvicc:

Embernek meghal a kutyája, rendes temetést szeretne neki. Elmegy a katolikus paphoz, aki kerek perec közli vele, hogy állatokat nem lehet egyházi szertartás szerint eltemetni. A református lelkész ugyanezt mondja. Marad a rabbi, akinek szintén elõadja a kérését, és a nyomaték kedvéért egy vastag borítéskot is átad némi pénzösszeggel.
A rabbi gondolkozik egy kicsit.
- Nem is tudom. Nem szokás ilyet tenni. Hogy is hívták az elhunytat? Roth Weiler?

Macko 3352 2007. március 6. 16:38   Válasz erre: 3351
Azért ha visszaolvastok, volt itt sok vicc már! Zsidós meg cigányos is, csak van egy határ. Érezni kell, mi lehet az érintettek számára bántó, és azt nem kell feltenni.

hgwells 3351 2007. március 6. 16:32   Válasz erre: 3349
....különben lehetnek cigány és zsidó , sõt még néger motorosok is és ha olvassák akkor nekik rosszul is eshet....
a falun élõknek meg rosszul eshet a paraszt bácsis , a rendõröknek a rendõrös , a kovácsoknak a kovácsos , meg mindenkinek a mindenkis vicc...
Ha ez egy moderált oldal akkor le kell nyelni a békát és kész.
Ha valaki olyat akar irni amit itt nem szabad az nyisson az index-en egy topikot . (de szóljon , hogy mikor , mert olvasni szeretném :-))))

Macko 3350 2007. március 6. 15:59   Válasz erre: 3348
Lehet hogy szegényke lemaradt a tegnapi-mai fejleményekrõl. Ne legyél mindjárt ingerült, Balu! Mint szegény személyszállító kisiparossal... :o)))

Macko 3349 2007. március 6. 15:58   Válasz erre: 3345
Figyelj Gyurma. Ez egy nyilvános oldal, van egy tulajdonosa, akinek felelõsséget kell vállalnia az itt megjelentekért. Ha valakinek nem tetszenek a leírtak, nem a tagokat fogja megkeresni, hanem az üzemeltetõ céget.
Nem érdekes, hogy Te vagy én mit gondolunk arról, hogy mi bántó és mi nem. A mai magyar közhangulatban ilyen helyekre, mint a motorozz.hu, nem illik zsidó- és cigányvicceket írni, amelyek megbánthatják az ezen kissebbségekhez tartozó embereket.
Természetesen vannak zsidó- és cigányviccek, melyek nem bántóak, ezeket nem is szokta kimoderálni Laci. A határt meg meg kell érezni mindenkinek. A Te ominózus vicced Szerinted nem volt bántó, L szerint igen, és ebben az Õ szava a döntõ.
És ha egyszer Õ úgy ítéli meg, hogy a vicc vagy bármilyen egyéb hozzászólás sérti az oldal szellemiségét, akkor azt kitörli és kész. Ilyen volt már több kép, hozzászólás, sõt egész topic is, pl. a politikai, a 18+, stb. Nem értettem vele egyet mindig én sem, de el kellett fogadnom és kész. Ugyanez vonatkozik mindenkire, Rád is.

Balu 3348 2007. március 6. 15:48   Válasz erre: 3347
krisztianfz6!Te télleg nem vagy idevaló vagy csak nem érted ?????
Nem kell hozzá egyetemi végzettség hogy rájöjj kirekesztõ vagy , és sértõ....
Ezek ea tulajdonságok jellemzõen nem ezt az oldalt képviselik... pont.

krisztian.fz6 3347 2007. március 6. 15:46  
...

Balu 3346 2007. március 6. 15:28  
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt:
> "Leszel a feleségem?" A lány azt mondta: "NEM!" A fiú eztán boldogan élt,
> horgászni, vadászni járt, golfozott, sört vedelt és fingott amikor és ahol
> csak akart. VÉGE

gyurmaplus 3345 2007. március 6. 15:20   Válasz erre: 3341
Igen! Beirtam mert többen kérték... És igy egyszerübbnek tünt mit elküldeni annyiszor.
De nem volt itt sokáig!
Kicsit nagy feneket keritettek néhányan ennek a viccnek! Le is baltáztak érte nem egyszerüen! De hát ezt lehet...nyugodtan! Viszont olyan is akadt aki mellettem meg a szabad vicc mesélés mellett tette le a voksát!!
Pedig most tudok egy-két rendõrös viccet! De nem merem leirni...!

kitkatamas 3344 2007. március 6. 14:50   Válasz erre: 3342
JEEEEEEEEEEEEEE!!! :-)))

Macko 3343 2007. március 6. 13:18   Válasz erre: 3342
Gábor, Te ide egy fõnyeremény vagy!
:-)))))))))

berdogabor 3342 2007. március 6. 13:17  
- Ki a legvonzóbb férfi?
- Mágnes Miska.

- Ki az? Kocsmában ül és se keze, se lába, se feje?
- Törzsvendég.

- Miért csukták le a narkós papot?
- Szertartásért.

- Mi a különbség a tenisz és a szex között?
- Szinte semmi. A teniszben az a lényeg, hogy melyik szervál, a szexben meg hogy melyik szerv áll.

- Mi a mojzsa?
- Kityi, apjó kenyéjdajab…

- Hogyan mondják más szóval, hogy festékkatalógus?
- Mázlista.

- Miért öltöztetik szép fehér ruhába a menyasszonyt?
- Mert minden háztartási gép fehér…

Macko 3341 2007. március 6. 13:13   Válasz erre: 3337
Beírtad megint??? :o))))))

GYURMA, NEADDFEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írd be minden nap többször, hátha egysze Lkerüli L figyelmét!!! :o)))

fülemüle 3340 2007. március 6. 11:01  
Zuhan a repülõgép. Pilóta bemondja, hogy sajna vége, itt most mindenki meghal. Feláll egy nõ sírva. Széttépi a blúzát, és így szól:
-Ha már meg kell halnom, legalább utoljára érezni akarom, hogy nõ vagyok.
Feláll egy férfi, odadobja a nõnek a zakóját és így szól.
-Vasald ki te hülye ku**a!

pisty 3339 2007. március 6. 10:55  
A fiatal indián harcos kérdezi a törzsfõnököt: nem kellene-e áttérniük az amerikai nevek használatára, pl. John Smith, stb.
- Nem tetszik a feleségem Ezüst Hold neve?
- De, de..
- És a fiamé: Zord Bölényé?
- De, de ..
- Na akkor eredj Barna Szar, és gondold át mégegyszer a javaslatodat.
(csak Apach kedvéért írtam be ide is:-)))))))))))

Balu 3338 2007. március 6. 10:10   Válasz erre: 3337
pont

gyurmaplus 3337 2007. március 6. 10:02   Válasz erre: 3336
Balu!
Akkor legyen minden szomszédod ilyen!!!
És akkor jót kivántam Neked!! Látod én nem akarok senkinek rosszat....

Balu 3336 2007. március 6. 09:57   Válasz erre: 3334
Gyurma!! Te télleg nem vagy idevaló vagy csak nem érted ?????
Nem kell hozzá egyetemi végzettség hogy rájöjj kirekesztõ vagy , és sértõ....
Ezek ea tulajdonságok jellemzõen nem ezt az oldalt képviselik... pont.

berdogabor 3335 2007. március 6. 09:54  
A hibák olyanok, mint a gépkocsi fényszórója: csak a másoké zavar bennünket.

- Mit csinálnak a várvédõk, ha unatkoznak?
- Elfoglalják magukat!

Géza váratlanul hazaérkezik és ott találja az ágyban a feleségét anyaszült meztelenül a barátjukkal. Géza a fejéhez kap:
- Rózsi, hát eszednél vagy te? És ha most nem én jövök be, hanem egy idegen?!

Az Alkoholellenes Liga elnöke megkezdi ünnepi beszédét egy összejövetelen:
- Sohasem lesz boldog az az ország, ahol pálinkát árusítanak!
Erre egy borízû hang bekiabál:
- Az már igaz, bárcsak ingyen osztogatnák!

gyurmaplus 3334 2007. március 6. 09:52  
...

kitkatamas 3333 2007. március 6. 09:20   Válasz erre: 3323
Énhajlovics Tevadar, éniszteri tetkár
Tehajlovics Õvadar, teniszteri õtkár
Õhajlovics Mivadar, õniszteri mitkár
Mihajlovics Tivadar, miniszteri titkár

Macko 3332 2007. március 6. 08:47   Válasz erre: 3330
Nekem nem az idõn múlik... :o)))

apach 3331 2007. március 6. 00:09   Válasz erre: 3330
Látod! A korral megnõ a felelõsség, jön a sok gond, a munka,,,, Hát megérte???

l11 3330 2007. március 6. 00:07   Válasz erre: 3329
Viccelsz? Értelmes hozzászólásra hetek óta nem volt idõm....

apach 3329 2007. március 6. 00:05   Válasz erre: 3328
Jajj Laci! Má' úgy megörültem! Azt hittem beírtál egy viccet! :))

l11 3328 2007. március 6. 00:03  
Írtam egy hosszabb hozzászólást, de inkább magamban tartom....

gyurmaplus 3327 2007. március 5. 22:47   Válasz erre: 3324
Kiváncsi vagyok, hogy a Tsabi viccének mi lesz a sorsa....?!

gyurmaplus 3326 2007. március 5. 22:45   Válasz erre: 3322
Akkor azt kivánom neki, hogy az õ szomszédja legyen egy ilyen szerény létszámu család!!!
Az egészben az a vicc, hogy ez nem is vicc...

tunguska 3325 2007. március 5. 22:42   Válasz erre: 3323
vazze ez nagyon ottvan :))))

Macko 3324 2007. március 5. 22:40   Válasz erre: 3323
Lehet hogy inkább kéne engedni a romás vicceket? :o)))

berdogabor 3323 2007. március 5. 22:38   Válasz erre: 3318
ÉN sike TE fuszos
TE sike Õ fuszos
Õ sike MI fuszos
Misike Tifuszos

Macko 3322 2007. március 5. 22:37   Válasz erre: 3321
Biztos Laci kimoderálta.
Nem véletlenül írtam rá, hogy nem illik.
Régóta lakom ezt az oldalt...

gyurmaplus 3321 2007. március 5. 22:35   Válasz erre: 3311
Gyerekek!
Hová lett az én ma reggel 9:50-kor feltett viccem?!
Ki tud róla?! Volt aki még reagált is rá...

Macko 3320 2007. március 5. 22:34   Válasz erre: 3319
Kellett Tungusnak elkezdeni az ámokfutást...

berdogabor 3319 2007. március 5. 22:33   Válasz erre: 3318
Tegnapelõtt tuska december 29
Tegnap tuska december 30
Matuska Szilveszter

tunguska 3318 2007. március 5. 22:18   Válasz erre: 3296
Vagy ...
Tegnap elött jortad te.
Tegnap jortam én.
Major Tamás...

tunguska 3317 2007. március 5. 22:16   Válasz erre: 3296
Tegnap elött gasszárú cip én.
Tegnap gasszárú cip te.
Magasszárú cipõ!

Tsabi 3316 2007. március 5. 20:03  
...

berdogabor 3315 2007. március 5. 15:14  
Kisgyerek a buszon egy fickónak:
- Bácsi, figyeljen már, kilóg a fél farka!
- Sajnos fiam, az az egész.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22098
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők