cblaci | 526 | 2011. február 21. 20:55 | Válasz erre: 522 |
A spontán dolgok addig mennek amíg egyszemélyes a buli, ha többen leszünk tervezni kell, ami nagyon nehéz úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. Persze nem lehetetlen, de ehhez kell a többiek gondolata is.
|
szucsizu | 525 | 2011. február 21. 20:54 |
Ja, a CB1300-hoz hozza szolva a kis ocsem keszul ilyen vasat venni es talan magyarhonbol, mert nalunk ezt a tipust mar nem forgalmazzak.
|
szegaimi | 524 | 2011. február 21. 20:52 | Válasz erre: 518 |
Félre ne értsetek, nem ellendrukker vagyok, csak semmi nem garantálja, hogy az idei év csapadékban szegényebb lesz mint a tavalyi. Ezért gondoltam célszerûbb egy eleve sár mentesebb helyszínre tervezni az összeröffenést sem mint elhalasztani, vagy lefújni, pl. egy egész heti esõ miatt. Aztán szóba jöhet még esetleg az is, hogy rászervezitek egy másik, már adott programra (ha csekély a létszám akkor ez mindenképp meggondolandó). |
szucsizu | 523 | 2011. február 21. 20:51 |
Motorozasra valo ho mar reg elolvadt, viszont a bazi hideg itt maradt.
|
hacse | 522 | 2011. február 21. 20:49 | Válasz erre: 519 |
Olyan vagy , mint én ? A spontán dolgokat szeretem.
|
szucsizu | 521 | 2011. február 21. 20:49 |
Iden meg nem kerultem a vason, meg cezetes korszakomban ilyen tajban elovettem az oreg holgyet, tettem vele par kort es utana arcureg gyulladas lett belole. Azota en inkabb megvarom a jo meleget! :o)
|
hacse | 520 | 2011. február 21. 20:48 | Válasz erre: 516 |
1 órát biztos, de ha rendesen nyomtam annál elõbb kifáradtam, aztán csak pislogtam.. Most már szerintem max. 20 perc oszt végem. Túrázást jobban bírja a szervezetem, bár néha az se kutya..
|
szucsizu | 519 | 2011. február 21. 20:46 |
Nezegettem a terkepet, Galantarol nincs is olyan messze. :o) Viszont annyira elore nem szeretek tervezni, majd ahogy esik ugy puffan. |
cblaci | 518 | 2011. február 21. 20:44 | Válasz erre: 515 |
Pusztavacs nem egy betonrengeteg valóban, de ha a CX-esek is össze tudtak ott jönni, nekünk is sikerülhet. Persze én nem ragaszkodok hozzá, ha van más tipp akkor legyen az.
|
hacse | 517 | 2011. február 21. 20:42 | Válasz erre: 512 |
Szeva Szücsi! Van felétek is motorozásra alkalmas hó? :)
|
cblaci | 516 | 2011. február 21. 20:42 | Válasz erre: 514 |
Na majd egyszer megnézlek, addig tartsd magad edzésbe :-) a Romet tanknyi benyával meddig tudsz bohóckodni? Félóra? 1óra?
|
hacse | 515 | 2011. február 21. 20:40 | Válasz erre: 511 |
Részemrõl a Pusztavacs egy gyorsan kipattant tipp volt, nem ismerem a helyet, nem jártam ott. Nem biztos , hogy olyan jó, mondjatok mást. Én nagyon puritán ember vagyok, nekem nem kell, hogy ott legyen valami, csak motorozhassak.
|
hacse | 514 | 2011. február 21. 20:36 | Válasz erre: 508 |
Bármikor :). Talán van már 3 éve is , hogy komolyabban ökörködtem vele, néha kicsit elindítom, de a gerincemmel vannak problémák (gerinctelen vok:))aztán nem akarom, hogy baj legyen.
|
cblaci | 513 | 2011. február 21. 20:32 | Válasz erre: 512 |
Szia Laci! Már ott tartunk, hogy tervezzük a találkozót, ha igaz már 4-en leszünk :-)remélem azért többen is... Milyen idõ van nálatok? Motoroztál már az idén? |
szegaimi | 511 | 2011. február 21. 20:18 | Válasz erre: 509 |
Azt tudjuk, hogy ott egyetlen négyzetméternyi szilárd burkolat sincsen? Az évadnyitós topicon éppen azt taglalják, hogy motorostalálkozó megtartására teljesen alkalmatlan a hely. Elõször szerintem legalább nagyjából a létszámot kellene felmérni és utána helyszínt keresni, ami azért az alapvetõ infrastuktúrával rendelkezik. Azt is el kell dönteni, hogy ez egy találkozó akar lenni, vagy csak egy túra ahol a célállomáson lesz egy csomó Inazuma tulaj. |
cblaci | 510 | 2011. február 21. 20:09 | Válasz erre: 509 |
"Mi van ott ami nekünk jó?" Mi leszünk cimbora! Az inazumások! A helyszin nem annyira lényeg, de gondolj bele eddig hány Inazumát láttál egy csomóban... |
sinyus | 509 | 2011. február 21. 20:03 |
Pusztavacs?Amennyiben lehetséges,akkor felõlem akár lehet ott is.Mi van ott,ami nekünk jó? Amugy vicces,nálunk meg a történelni Magyarország közepe fekszik,Szarvason egy szárazmalom áll a középponton,megemlékezve Nagymagyarországra... |
cblaci | 507 | 2011. február 21. 19:17 |
Jó estét kívánok! Pusztavacs mint találkozóhely eddid Peti, Csaba és az én tetszésemet is elnyerte. A többiektõl kérdezném Õk mit szólnak ehhez? Természetesen lehe más ötlet is és akkor még átbeszéljük. |
Kovacspeter | 506 | 2011. február 21. 12:00 | Válasz erre: 492 |
Vajon miért van az hogy nekem is egybõl a geometriai középpont jutott eszembe...
|
Kovacspeter | 505 | 2011. február 21. 11:58 | Válasz erre: 488 |
Na igen az egy modernebb konstrukció. Miért idegenkedsz az injektortól?
|
Kovacspeter | 504 | 2011. február 21. 11:54 | Válasz erre: 485 |
Nincs nagy monológ. Igen, én is hibáztam már, mint mindenki. A köd viszont régen is csak nagyon ritkán szált le a szemem elé, de jó pár évvel ezelõtt nekem is történt két ismerõssel egyszerre hasonló eset mint Cblacinak, azóta ha hiszed, ha nem egyszer se. Szóval ha az ember a határait akarja feszegetni akkor pálya. |
Motogirl | 503 | 2011. február 21. 10:52 |
Kiírtam egy túrát 03.26.-ra akinek van kedve csatlakozzon! http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4082&session_id= |
Motogirl | 502 | 2011. február 21. 10:32 |
Pécsen megint esett(ik) a hó!:((((( Nem lesz már tavasz idén? Ámbár a moci még darabokban, legalább nem esz a penész,hogy nem tudok motorozni!:)
|
Csaba250 | 500 | 2011. február 21. 10:01 |
Szamos Bazár II rész. -Vége- Tehát aki eljut a Glavoj rétre, az haza ne induljon amíg nem nézte meg a Csoda várat, Szamos Bazárt, és a Galbina kõközt. ![]() ![]() ![]() |
Csaba250 | 499 | 2011. február 21. 09:58 |
A harmadik kihagyhtatlan túra a Szamos Bazár. Glavoj rét-Pádis után következik északra. ![]() ![]() ![]() |
Csaba250 | 498 | 2011. február 21. 09:56 |
A Glavoj réthez legközelebb a Csodavár található! A barlangba be lehet sétálni és a patakkal együtt átcsobogni rajt 200 méter hosszan. Kell fejlámpa, meg vizes cserecipõ a patakos sétához. ![]() ![]() ![]() |
Csaba250 | 497 | 2011. február 21. 09:50 |
Csaba250 | 496 | 2011. február 21. 09:01 | Válasz erre: 437 |
Hú ha egyszer nekem is lesz majd sisakra szerelt kamerám, és eljutok a Kalinyin sugárútra, hát bele se merek kondolni. Egyébként ez valószínûleg egy traumatólogus orvos lehet, akit riasztottak a kolleganõi, mert az ügyeletre behoztak egy szabályosan közlekedõ de könnyen sérült csopperost, akit leszorított egy megpakolt pótkocsis Kamaz tehergépjármû, és elütött egy útszéli mûanyag ember méretû reklám matriostko babát. |
hacse | 495 | 2011. február 20. 21:59 |
Csináltam egy ilyet anno, ez biztosította, hogy az utcai gépeim szép és jó állapotban maradtak.
![]() |
cblaci | 492 | 2011. február 20. 21:37 | Válasz erre: 491 |
Basszus! Ha nem ez jutott az eszembe... Helló Csaba! Ennyire nem járhat egy rugóra az agyunk:-) No de a többiek is licitáljanak aztán majd kialakul:-) |
sinyus | 490 | 2011. február 20. 21:32 |
Ha találkozóról van szó,és a kijelölt idõpontkor nincs semmi életbevágó dolog,ami miatt nem tudnék megjelenni,akkor nekem tök mindegy,hol van a buli...Úgy gondolom,h egy géesikszel nem akadáj pár kilómétert megetetni,fõleg ha az út végén ott várják a "tesók". És: Döntöm kanyarban,csak mivel eddig rosz gumi volt hátul,nem nagyon biztam benne...Az új gumipár meg õsz közepén került fel...De remélem hamarosan lesz olyan jó idõ,hogy legyen alkalmam rendesen megtanulni a mocit... |
cblaci | 489 | 2011. február 20. 21:26 | Válasz erre: 483 |
Ez még egy jó kérdés, mert ha csak azt veszem alapul, hogy írogat ide Zalából és Békésrõl is márkatársunk (talán Õk laknak egymástól legtávolabb) akkor ezt figyelembe kellene venni és valahogy úgy kellene tervezni, hogy nekik is kedvezzen. Talán középúton valahol, de ez csak egy gondolat volt, szerintem mindenki mondjon valamit és a többség akarata szerint legyen.
|
zold1 | 488 | 2011. február 20. 21:19 | Válasz erre: 468 |
A gsx-be nagyon belebuzultam, mikor megjelent, fõleg kék-fehérben, de késõbb letisztult, hogy szögegyszerû, levegõs, karbis motorra vágyom. A szalonban ott volt az ország utolsó kétcsövese, feketében. Pár percig agyaltam rajta. :) 4 kilóval többe is került akkor, de azonos áron sem kellett volna. Utólag meg pláne.
|
Motogirl | 487 | 2011. február 20. 21:19 | Válasz erre: 486 |
De azért nyugtass meg,hogy bedöntöd a kanyarba?!:))))
|
sinyus | 486 | 2011. február 20. 21:10 |
Most nem bajlódtam a benzinszintmérõvel,el akartam csipni azt a pár napsugarat... Nem hiszem,h leérne hamarabb,elég magasan van.Meg én nem versenyezni használom a mocit:) |
Motogirl | 485 | 2011. február 20. 21:09 | Válasz erre: 481 |
Nem szerettem volna részleteibe belemenni a Mecseki dologba, és most sem fogok pont azért mert, ez már egy lerágott csont és több helyen többször megvívtam emiatt már! Annyit szeretnék csak leszögezni,hogy ott a motorosok azért voltak fent a hegyen,hogy megméretessék magukat és a szembejövõ két motoros is azért volt ott.Gyorsan és kiélezetten jöttek õk is felfelé.De....,volt egy elnézett kanyar ,nem megfelelõ motorozás tudás,magasabb adrenalin szint, és még egy csomó tényezõ ami miatt megtörtént a baj.Persze a felelõsséget el is viszi a jóember egy életen keresztül a saját testén is.Ott a sors volt az aki eldöntötte az egészet! Igazából az vesse Rám az elsõ követ, akit még nem kapott el a hév, nem nézett el semmit motorozása közben és esetleg idõnként nem engedi ki a palackból a szellemet!Én is voltam már úgy,hogy leszállt a köd a szemem elé, de ezt nem is titkolom, és aki már motorozott Velem az tudja milyen vagyok. Most ne kezdjen majd bele senki nagy monológokba...,hogy õ még sosem....! Mindenki a saját lelkiismeretével számoljon el! És ezennel részemrõl ez a téma lezárva! |
Szotyi | 482 | 2011. február 20. 20:46 | Válasz erre: 477 |
Sziasztok! Sinyus,nem ér ez le kanyarban elõbb mint a lábtartó? |
Kovacspeter | 481 | 2011. február 20. 20:46 | Válasz erre: 476 |
Nem üti, de lehet h. nem voltam egyértelmû. Aki pályázik annál is 'elgurulhat a gyógyszer' közúton, ez nem garancia semmire, de vannak helyzetek amit a legnagyobb tudással sem lehet kivédeni. Ha mész 120-al a városban, nagyobb az esély hogy kijönnek eléd mint 60-nál, az is sanszosabb hogy meg is tudsz állni. A Yamahást nem láttam pályázni, de aki kijár rendszeresen az inkább az ottani videóit szokta feltölteni. A hozzászólásod második részével nagyjából egyetértek. Nekem leginkább a könnyelmûen elpazarolt életek fájnak. |
cblaci | 480 | 2011. február 20. 19:51 | Válasz erre: 478 |
Nekem sajnos ez a hétvége motorhang nélkül telt el. Köszönöm a részletes képeket, biztosan segítségemre lesz. A benzinszintmérõvel sikerült e valamit kezdened? |
cblaci | 479 | 2011. február 20. 19:48 | Válasz erre: 476 |
Nincs itt "fõ csapásirány" bármirõl beszélgethetünk és bárkivel, még nem inazumással is, úgyhogy légy üdvözölve itt! Legfeljebb ha uncsi a téma és nincs rá reakció akkor észre vesszük magunkat és témát váltunk. De! hogy lásd az összetartást: Péternek nagyon sok mindenben igaza van és szerintem se elég az ilyet pl. egy közmondással elintézni "Addig jár a korsó..." mert a többi közlekedõ is törékeny! |
sinyus | 478 | 2011. február 20. 19:45 |
szegaimi | 476 | 2011. február 20. 19:30 |
Meddig akartok még ezen rágózni? Peti, akkor most a pályázók az ászok még ha Pannóniával is mennek vagy aki rendszeresen pályázik az is lehet hülye? Egyik hozzászólásod üti a másikat. A videón látott Yamahásnak tényleg elgurult a gyógyszere, de Te nem láttad még pályázni ugye? Nekem ez jutott eszembe róla: orosz rulett. A közúton csupán közlekedni is veszélyes. Ha valaki elmondhatja magáról, hogy még soha nem karambolozott az mázlista. Ma sajnos nem tudsz elég rutinos, tapasztalt lenni, ha rosszkor vagy rossz helyen akkor megsütheted a rutinod. Rendszeresen és sokat közlekedem Bp-n autóval és motorral egyaránt. Annyira rohan, kapkod mindenki, hogy nem is csoda ha nem figyelnek egymásra. Nekem személy szerint az a tapasztalatom, hogy szezonon kívül és a szezon elején bizony nem számítanak az autósok a motorosokra. (be kell valljam néha engem is meglepnek) Aztán a szezon közepére már "megszokják" az autós társak a motorosokat és azt kell mondjam, hogy kevés kivételtõl eltekintve partnerek a közlekedésben. Hülyék ellen pedig, sajnos nincs orvosság. Abban teljes mértékig egyetértek, hogy a közút nem versenypálya és ezt mindig tartsuk is szem elõtt. (jelzem: nehéz, néha-néha nekem is elgurul ..., aztán hálát adok a Mindenhatónak, hogy megúsztam és utána rendszerint hosszú ideig tudok normálisan közlekedni) Ja! Szép jó estét mindenkinek és bocs, hogy nem Inás létemre belerondítok a topicba, de elejétõl olvasom, mivel van GSX-es ismerõsöm és egészen jól indultatok, csak most kicsit mintha elkanyarodtatok volna a fõ csapásiránytól. Az adatlapomon a lényeg rajta van. |
Kovacspeter | 475 | 2011. február 20. 18:54 | Válasz erre: 470 |
Csak hogy lásd mirõl beszéltem: Nagyvasak kerülgetése P20-al. (nem az Ölbei féle) http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/veteran/a-p20-odabasz--47074 |
Kovacspeter | 474 | 2011. február 20. 18:46 |
Ilyesmit sorozatokat kéne a tv-ben manapság is adni, mondjuk Gyõzike helyett. Mindenki jobban járna. http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum_comment&session_id=SESSION_ID&topic_id=841&limit=30 |
Kovacspeter | 473 | 2011. február 20. 18:37 | Válasz erre: 470 |
Te is leírtad: "De ha más életét is veszélybe sodorja az már nem okés!" A videón konkrétan ez történik, ezért tartozik a csóka a közveszélyes õrült kategóriába. Ilyen kis helyen ekkora sebességgel, ugyan már, ez nulla. Ki kell menni a pályára, na de ott elkennék a száját. Most is volt egy haláleset a Nagytétényi úton, az a gyerek "tudott", rendszeresen pályázott. De befordult elé egy Suzuki, és már nem tudott megállni. A hírekben azt mondták hogy 40 métert repült az ütközés után, el lehet képzelni hogy mennyivel ment... Nyilván a suzukis nem adta meg az elsõbbséget, de ha nem húzza neki mint az állat, akkor talán még ma is élne. A mecseki esetre visszatérve, az elhunyt motoros, a videóból kiindulva teljesen szabályosan közlekedett a saját sávjában. Hogy mennyivel ment azt mondjuk nem tudom. Egy dolog lebegjen a szemünk elõtt: A közút nem versenypálya. |
Motogirl | 472 | 2011. február 20. 13:44 | Válasz erre: 471 |
El van ítélve! 5 év szígorított a futkosón!:))
|
hacse | 471 | 2011. február 20. 00:03 | Válasz erre: 437 |
Na, azért ennek a csákónak ezt a cselekedetét ítéljük csak el! Ilyet közúton nem csinálhat senki, bármennyire érzi is a gépet. Tudtommal olyan ember még nem született, akinek 0 másodperc a reakcióideje, meg olyan moci sem létezik, aminek nincs fékkésedelme, meg 0 m a fékútja ilyen tempónál. Vagy igen? Mert, ha igen, akkor rendben van, hiszen izgalmas a menet.
|
Motogirl | 470 | 2011. február 19. 21:57 | Válasz erre: 469 |
Hát azért tud ez a srác nagyon még ha kisérti is a sorsot! Aki két kocsi között ilyen kis helyeken ekkora sebességgel manõverezik így, annak azért le a kalappal! Az más kérdés ha odab@ssza magát és kampec neki, az õ baja.De ha más életét is veszélybe sodorja az már nem okés! A Mecseki motoros rém esetére nem nagyon szeretnék most kitérni, mert ismerem az egész történetet egészen közelrõl! Egy biztos ott Mindenki hibázott a motorosok közül!Itt lakom ettõl e szerpentintõl pár km-re és tudom mi történik itt jó idõben naponta! |
Kovacspeter | 469 | 2011. február 19. 21:06 | Válasz erre: 437 |
Motogirl, az ilyen baromállatok által készített videók bátorítanak fel egyeseket az agyatlan motorozásra. A tizennyolc éves gyerek meg megnézi és elhatározza hogy õ is így fog menni ha motorja lesz. Aztán mikor kitavaszodik akkor minden napra jut egy motoros halál. Felteszik a Sportmotor oldalra is az ilyen videókat, aztán jönnek a hozzászólások hogy így kell, faszán nyomja. Aztán a pécsi barom videójára már nem mondták azt hogy 'fasza, így kell'. Mondjuk õ is megkapta a négy évét, volt ideje elgondolkodni talán azon, hogy megölt egy embert. Nem az autópályán kell húzni ezerrel, ki kell menni egy versenypályára, ott megmutathatja mit tud. Ennek a Yamahásnak egy technikás pályán szerintem odavernének az Mz kupások eleje 20 lóerõvel. Aki látta már õket, az tudja mirõl beszélek. Vagy a Frecska Jani fia az Ölbei P20-asával.
|
Kovacspeter | 468 | 2011. február 19. 20:41 | Válasz erre: 466 |
Absolutely! Gsx 1400-ben nem gondolkodtál? Szép klasszikus a Zephyr is, kollégám egy 550-est hajt nagyon régóta.
|
Motogirl | 467 | 2011. február 19. 11:38 |
Jónapot! Pécsen sz@r az idõ! Megyünk motort szerelni, Én leszek a hátramozdító!:) |
zold1 | 466 | 2011. február 19. 10:28 | Válasz erre: 419 |
Simán lehet. Halkan mondom,ha 2005-ben van még új Ina, azt veszek. Zephyr 750-em volt elõtte, gondolom érthetõ miért :) Nekem erõben elég volt az is, futómûben volt gyengusz |
Motogirl | 461 | 2011. február 18. 23:34 | Válasz erre: 458 |
Én viszont le nem pucolnám! Képzeld milyen jó lenne egyenként húzogatni a szõrrõl a sarat!:(
|
Motogirl | 459 | 2011. február 18. 23:32 | Válasz erre: 455 |
Köll, nem köll, kapsz! Valamilyen jó évjáratot nézünk majd, és megkíméltet!
|
Szotyi | 458 | 2011. február 18. 23:32 | Válasz erre: 444 |
Van az a pénz amiért túráznék vele egyet.........vidám nap lenne!:)))))))))))))))))))
|
Szotyi | 457 | 2011. február 18. 23:32 | Válasz erre: 444 |
Van az a pénz amiért túráznék vele egyet.........vidám nap lenne!:)))))))))))))))))))
|
Motogirl | 453 | 2011. február 18. 23:30 | Válasz erre: 450 |
Van még ilyen a tarsolyomban, de egyszerre nem dobom fel az összes lapot!
|
Motogirl | 451 | 2011. február 18. 23:29 |
Na, véget ért a móka mára, menjetek feküdjetek az asszonykákra! Jóéjszakát!! :)) |
hacse | 450 | 2011. február 18. 23:29 | Válasz erre: 441 |
Nem tom honnan szedted a fotót, de ilyen volt (bordó-fehér) az egyik , amit nézegettem anno , mielõtt vettem az enyémet. Meg voltam esve ezért a színkombiért. Ja, meg a bordóéert.
|
Szotyi | 449 | 2011. február 18. 23:28 | Válasz erre: 441 |
A piros,csíkos betétes,hasidom nélkül,csini.....a kék ülését meg kipróbálnám egy pár 100km-es túrán!
|
Szotyi | 448 | 2011. február 18. 23:28 | Válasz erre: 441 |
A piros,csíkos betétes,hasidom nélkül,csini.....a kék ülését meg kipróbálnám egy pár 100km-es túrán!
|
csabu987 | 447 | 2011. február 18. 23:28 | Válasz erre: 444 |
BINGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ)))))) Ez már az a bizonyos "odabasz" -kategória :-DDDDDDD |
cblaci | 445 | 2011. február 18. 23:27 | Válasz erre: 441 |
A kék az gyönyörû! Viszont a másikról szerintem a paradicsommadár is leszédülne:-) Jó éjt Mindenkinek! |
cblaci | 438 | 2011. február 18. 23:22 | Válasz erre: 429 |
Nekem az Inazuma a gyári metálkék szinben tetszik a legjobban, viszont a CB 1300 szinét illetõen egyezik az ízlésünk. |
Motogirl | 437 | 2011. február 18. 23:21 |
Ezt nézzétek meg: http://videa.hu/videok/vicces/orult-gyorsulas-motor-k70ouXhf353scJGm |
Szotyi | 434 | 2011. február 18. 23:20 | Válasz erre: 429 |
Cb ügyben abszolút egyetértünk,Inát láttam már pirosban is,jól állt neki,pedig a piros motorok nem a kedvenceim.
|
Motogirl | 433 | 2011. február 18. 23:20 | Válasz erre: 425 |
A volt tulaj megcsúsztatta és elõtte fújatta le a tankot!
|
Kovacspeter | 430 | 2011. február 18. 23:18 |
Jut eszembe, ha valaki tud Tünde robogót fellelt állapotban akkor szóljon.
|
Kovacspeter | 429 | 2011. február 18. 23:16 | Válasz erre: 427 |
Igaz, de bordóban a legszebb. Érdekes viszont hogy a Cb1.3 csak a mélypiros-fehér kombinációban tetszik.
|
hacse | 427 | 2011. február 18. 23:11 | Válasz erre: 425 |
Vazze , ez mindn színben jól mutat, pedig nem minden motorra igaz ez...vagy én vagyok izlésficamos?
|