Kovacspeter | 2959 | 2011. november 6. 20:13 | Válasz erre: 2951 |
Laci, itt valószínûleg mindenki szívesen veszi ha felteszed/felteszik a márkatársak a fotókat hogy merre volt túra, sõt kifejezetten elvárás;) És ahogy mondtad, ezáltal mások is részesei lesznek, vagy ötletet kapnak meg ilyenek. Részemrõl mindig irtam, ha túra indult valahová, és be is számoltam róla dióhéjban, de sajnos az augusztusi Erdély-túra óta (leszámítva a Pest-Szoboszló közötti utakat) csak egy-két rövid csapatás volt a Pilisbe, Gerecsébe, Hortobágyra, amikoris nem volt nálam gép.
|
Billigpeter | 2957 | 2011. november 6. 20:04 | Válasz erre: 2955 |
Királyhelmectõl Pácin felé kell visszajönni Magyarországra, ez az utolsó település szlovákiában
|
Billigpeter | 2956 | 2011. november 6. 20:02 | Válasz erre: 2954 |
Tényleg kezd olyan érzésem lenni, hogy nem nagyon van olyan hely Európában, ahol még nem jártál...:-)
|
Kovacspeter | 2955 | 2011. november 6. 19:57 | Válasz erre: 2950 |
Nagykövesd hol is van? Jó a fotó a várromnál a hegytetõn.
|
Kovacspeter | 2954 | 2011. november 6. 19:55 | Válasz erre: 2948 |
Nagyszelmenc, a kettévágott magyar falu. Azt még megérti az ember hogy az elmúlt rendszerben 50 éven keresztül hermetikusan el volt választva, de hogy ez az állapot fennállt egészen pár évvel ezelõttig, a 21. század Európájában, az vérlázító és szégyenletes! Mostanában sem egyszerû az átjutás az ukrán oldalról, de legalább már van kishatár forgalom.
|
cblaci | 2953 | 2011. november 6. 18:19 | Válasz erre: 2947 |
Örülök. hogy összejött a túra! Szép képek! Az idõ még ilyen marad állítólag november közepéig, úgyhogy nagyon ne dugd még el a motort :-)
|
cblaci | 2952 | 2011. november 6. 18:18 | Válasz erre: 2910 |
CR9EK van most a motorban és már 10ezret futottak, lassan idõszerû lenne a csere, bár a legutóbbi szelepellenörzés során olyan állapotban voltak mikor kivettem mint az újak. Ti milyen idõközönként cserélitek?
|
cblaci | 2951 | 2011. november 6. 18:17 | Válasz erre: 2931 |
Nyugi itt vagyok, de nyilván nem lehetek a nap 24 órájában gépközelben és reakcióim sincsenek mindig :-) A régi magyar motorgyártás történetét nem ismerem annyira mint Ti, persze attól még érdekel és igyekszem elolvasni amik ezzel kapcsolatosak sõt elég sokszor járok veterán kiállításokra is, ott aztán lehet találkozni elvetemült gyüjtõkkel. Egyik alkalommal szemtanúja voltam amikor egy Tatran gyújtáskapcsoló talált gazdára néhányszáz forintért, akkora volt az öröm mintha kincsesládát talált volna. Ma nem értem rá motorozni pedig szép idõ volt, így a fényképezõgép sem kattant aminek képeit megmutathatnám nektek. A múltkor történt egy olyan dolog ami kicsit elgondolkodtatott az élményeim közzétételét illetõen. Egy másik közösségbõl egyik barátomnak küldtem egy MMS-t a Tiszáról és egy napra rá jött a válasz amiben világossá vált, hogy úgy vette mintha ezzel bosszantani akarnám, mivel õ nem ért rá akkor.. Szóval azt sem akarom, hogy bosszantóan hassanak az ilyen képkockák azoknak akik nem érnek rá vagy kevésbé tehetik meg az ilyen kruccanásokat. Örültem mikor Kovács Peti felrakta a fotóit, két okból is, az egyik mert szeretek motoros beszámolókat ill. képeket nézegetni, a másik pedig az élmény ami ezáltal valamelyest mi is részesei lehetünk, sõt komplett utitervet is kaptunk. |
Billigpeter | 2947 | 2011. november 6. 18:05 | Válasz erre: 2934 |
Köszönöm szépen az aggódást, egész héten dolgoztam elmebajos módjára, hogy a vasárnapot szabaddá tudjam tenni. Ma pedig elmentem a miskolci és zempléni motorosokkal szezont zárni. Nagyon jó idõt fogtunk ki, jól esett már egy kicsit motorozni, és nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is. :-)
|
Kovacspeter | 2946 | 2011. november 6. 15:36 | Válasz erre: 2945 |
A Veterán AM-tól volt rendelhetõ anno, de már lehet hogy nincs. Valamelyik nagyobb antikváriumban, vagy a vaterán van rá esély hogy ráakadsz, de nem lesz olcsó. Megvan a Küzdelem Dvd-n, ha valakinek kell, át tudom írni. Milyen mérnök-gárdája volt a gyárnak! Rajtuk nem múlt... No igen, beruházni kellett volna, és az új konstrukciókat gyártani, a P11 volt a másik modell, amivel még lehetett volna komoly sikert elérni. De a legjobb lett volna a Yamahával közösen gyártani motorokat. Mi lenne most Csepelen! |
hacse | 2945 | 2011. november 6. 13:31 | Válasz erre: 2943 |
Elfogadható minõségi szkennelõt vásároltál magadnak Péter. Igen, Csepeli motorkerékpárok a pontos címe. Egy idõben hozzá akartam jutni, aztán úgy elsikkadt a dolog , de ha valahonnan meg tudnám szerezni az jó volna . Nézegetve ezt a kiadvány az emberben felmerül a sokszor hangoztatott kérdés; mi okoz nagyobb kárt , egy háború, vagy a politika békeidõben... Még akkor is , ha tudjuk, hogy a valóság nem volt olyan szép, mint az emlékek ... ... De hát a valóságot megint csak a politika alakította. Gondolom láttad már a Küzdelem címû riportfilmet , ha nem , akkor sportmotor.hu-n is fent van részekre bontva. Látszik, hogy milyen lelkes gárda dolgozott Csepelen a nehézségek ellenére is, nem rajtuk múlt a gyár sorsa.. |
Kovacspeter | 2943 | 2011. november 5. 23:17 | Válasz erre: 2941 |
Csepeli motorkerékpárok. És most kipróbáltam a ma vásárolt nyomtatót-szkennelõt a P350-t tartalamazó oldalon:)
![]() |
hacse | 2942 | 2011. november 5. 23:15 |
Na, most már valóban mennem kell, kénytelen vagyok átadni a computert a nõmnek.;o)) Jóéjt!! |
hacse | 2941 | 2011. november 5. 23:13 | Válasz erre: 2939 |
Igen , olvastam a Pannónia történetét, egyik cimborának, megvan az a nagy színes könyv is , nem tom, pontosan mi a címe , abban minden benne van ami a lényeg szerintem. Engem is érdekelt minden, ami Pancsival kapcsolatos.
|
Kovacspeter | 2939 | 2011. november 5. 23:06 | Válasz erre: 2935 |
Bizony! Meg ott volt a P350 utcára, ha azt engedik gyártani... Kicsit szögletes volt de szép. 325 kcm, 32ló 7000-nél! Nyugaton sem tudtak többet akkor. Mondjuk a japók azok igen. Jött is volna a Yamaha hogy csináljanak vegyesvállalatot a Pannóniával, de nem engedték.
|
hacse | 2938 | 2011. november 5. 23:05 | Válasz erre: 2934 |
Billig bácsinál soha nem tudni. Ha elkapja az alkotásvágy , akkor bármit felépít.;-))
|
hacse | 2937 | 2011. november 5. 23:02 | Válasz erre: 2933 |
Most jött ide az asszony mellém, aszongya mikor végzel már a gépnél? Erre megmutattam neki a 2933-as hsz-t.;o)
|
Kovacspeter | 2936 | 2011. november 5. 23:00 | Válasz erre: 2929 |
Pár fotó készült, átküldetem a cimborával.
|
hacse | 2935 | 2011. november 5. 23:00 | Válasz erre: 2930 |
Kormány lengéscsillapítóóóóóóóóóóóóóóóó van rajta , nem kispályáztak ezek..
|
Kovacspeter | 2934 | 2011. november 5. 22:59 | Válasz erre: 2931 |
Na és a Billig Úr? Lehet építkezik szakadatlan? Vagy csinálja a garázsát?
|
Kovacspeter | 2933 | 2011. november 5. 22:58 | Válasz erre: 2931 |
Biztos Azasszony rászólt hogy elég legyen már a fórumozásból!
|
Kovacspeter | 2932 | 2011. november 5. 22:57 | Válasz erre: 2928 |
Nagyon megéri, dupla annyi az akku élettartama, és talán még egy kicsit rendbe is hozza. Nekem bevált, még az az akku van benne amivel vettem a motort.
|
Kovacspeter | 2930 | 2011. november 5. 22:54 |
Van itt egy magával ragadó jó kis cikk az akkori autó-motorból. Mentek a pályán Fehérvár felé, gondolom valami 100-as skodával, vagy ki tudja mivel, aztán elhúzott mellettük! 68-ban olyan lehetett ez Magyarországon mint ha egy ûrhajó szállt volna le az M1-esre. http://pannonia.veteranmotor.com/tortenelem/cikkek/P20M/p21m6810.html |
hacse | 2929 | 2011. november 5. 22:53 | Válasz erre: 2927 |
Mé' nem szótá' , elbicikliztem vóna megnéznyi én is!! Irigykedek megen..
|
hacse | 2928 | 2011. november 5. 22:51 | Válasz erre: 2924 |
Hasonlóan jártam el én is eddig. Tavaly vettem még egy csepptöltõt , mer' teli vagyok akksikkal , gyerek quad , streetfighter Mz, satöbbi, aztán felváltva nyomom õket , mintaállat;o))
|
Kovacspeter | 2927 | 2011. november 5. 22:49 |
Voltunk egy veterános kollégával az Oltimer Show-n, olyat láttunk: Elkészült a P20M Pannónia gyári versenymotor, két példányt csináltak anno, gyönyörû. Álltunk félóráig és csodáltuk a Veterán AM standnál.
|
Kovacspeter | 2924 | 2011. november 5. 22:45 | Válasz erre: 2920 |
Soha nem tettem még el télire. Három-négy hetente szoktam vele menni egy olyan 15 km-ert ha száraz az út, azalatt átmelegszik kb 80 fokra. Akku meg csepptöltõn.
|
hacse | 2923 | 2011. november 5. 22:44 | Válasz erre: 2921 |
Jó neked vazze, a kocsi egy szükséges rossz.., de hát ha család van akkor nehéz nélkülözni.
|
Kovacspeter | 2921 | 2011. november 5. 22:42 |
Nincs jelenleg, mondjuk ritka az amikor kellene, egyelõre 50% kedvezményem van vasúton, azzal nehéz versenyezni, harmadannyiba kerül a Bp-Szoboszló táv mint kocsival, de lehet hogy majd úgy gondolják vezetõink, sok az egy tanárnak. Ha meg megyünk vidékre vagy külföldre zenekarral akkor hoznak visznek.
|
hacse | 2920 | 2011. november 5. 22:40 | Válasz erre: 2918 |
Ja , ilyet még nem csináltam, hogy teljesen leállítottam volna télire a moccot, ha nem lenne a MÖZÖ , akkor most sem tenném. Ha enyhe lesz a tél , akkor nem biztos, hogy végig aludni fog a Zina .:-)) Majd én is viszek tornyi ( újfalusi ) hegyit ,ha lesz a talllllllálllllkozó.
|
hacse | 2919 | 2011. november 5. 22:35 | Válasz erre: 2917 |
Ne is mondjad , engem is érint a gasoil, mer' ott a trakec. Most elsõ a személykocsi, az a leglényegesebb, hogy abban legyen , a többibe meg ha jut jut, ha nem nem .. Tényleg Te tartasz fenn kocsit ?
|
Kovacspeter | 2918 | 2011. november 5. 22:34 | Válasz erre: 2916 |
Akkor kezdõdik az új élet? Tényleg, az Mz lesz a járómotor az Inát meg téliesíted teljesen? Kiforrt, jónak mondható nedû, majd ha legközelebb megyek le kéne deríteni. Ha ottalvós lesz a találkozó majd viszek. |
Kovacspeter | 2917 | 2011. november 5. 22:31 | Válasz erre: 2914 |
Na igen, hol fog megállni ez a jelenlegi 400 forintos benzin? 250-es benyával kissé barátibb volt túrázni. A dízelesek is szívtak most akkorát mint a torkos borz.
|
hacse | 2916 | 2011. november 5. 22:29 | Válasz erre: 2913 |
Köszönöm a kérdését jól vagyok, hivatalosan, ha a Jóisten is úgy akarja Dec. 01-tõl leszek hivatalosan szolgálati nyugdíjas , vagy mittomén jövõre már minek hívják. Mostanában az MZ-el csalingáztam csak, meg próbaút azokkal a robeszokkal , amit szerelgettem. Bor kiforrt?
|
hacse | 2915 | 2011. november 5. 22:25 | Válasz erre: 2910 |
Megnéztem a motoralkatresz.eu-t, de most itt valóban olcsóbb az oil. Most nekem aktuális is , már leengedtem a fáradtat, feltekertem az új szûrõcskét, már csak friss nedûre vár a gép. Még egy boltban meg akarom nézni a Motult - úgy döntöttem kipróbálom - aztán ha nincs jobb tipp, akkor megrendelem ahonnét TE.
|
hacse | 2914 | 2011. november 5. 22:22 | Válasz erre: 2912 |
Te is tudod, hogy nem szubjektív okai vannak, hanem obj...legfõképpen anyagi..
|
Kovacspeter | 2913 | 2011. november 5. 22:19 | Válasz erre: 2911 |
Tervezgetünk, emlékezünk... és ahogy közeledik a tél ez egyre gyakrabban fog elõfordulni. Magával mi van, megtörtént az elválás a Testülettõl? Motorozás? |
Kovacspeter | 2912 | 2011. november 5. 22:16 | Válasz erre: 2911 |
De még motorozhatsz, nincs az olyan messze:) Ledaráltam a múltkor a Tornyi-Szoboszló távot, semmi az. Laci két faluval lakik odébb, a határ pedig már csak egy bõ 50-es, felülünk oszt' megyünk.
|
hacse | 2911 | 2011. november 5. 22:04 | Válasz erre: 2908 |
Arrafelé én nem motoroztam , így nem tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz. Csak olvasgatom, hogy milyen élvezettel tervezgettek, meg emlékeztek.
|
Kovacspeter | 2910 | 2011. november 5. 21:27 |
Most rendelem a szokásos helyrõl a jövõ szezonra a kenceficéket, jó áraik vannak, Motul 10w40 4l 7800ft, 10w50 4l 8200ft, Dot 4-es fékolaj 1850, láncspray, villaolaj is hasonló arányaiban. http://www.autoteka2000.hu/index.php?oldal=termekek&p_id=40&k_id=&level=3 1,2-eshez az Ngk JR8B a legolcsóbban amit találtam 1490-ért itt:http://www.sps-automobil.hu/webshop/product_info.php?cPath=29_17_18&products_id=10667 Biztos van a 750-eshez is, mi való bele Cr9EK? |
Kovacspeter | 2909 | 2011. november 5. 21:16 | Válasz erre: 2907 |
Szintén vidék-párti vagyok, de azért érdemes egy-egy napot rááldozni valamelyik városra, márcsak a rengeteg történelmi emlék miatt, pl. Nagyszeben, Brassó. A nyárról Torockó jut eszembe leggyakrabban, tervezem jövõre is, csoda kis világ, egyszer keresd fel Laci mindenképp, nem bánod meg! A legújabb elképzelés szerint ismerõsökkel összedobunk Erdélyben egy jó kis szilvesztert, persze megyünk pár nappal hamarabb. |
cblaci | 2907 | 2011. november 5. 20:25 | Válasz erre: 2905 |
Annyira nem vonzanak a nagyobb városok, Kolozsvár sem az én ötletem volt és sajnos vannak akiknek nem annyira egyértelmû az amirõl te is írtál. Azt tapsztaltuk viszont, hogy az egyszerû emberek segítõkészek népviselettõl függetlenül, sõt mivel egyikõnk sem tudott románul egyik alkalommal egy rendõrtõl kértünk segítséget aki mindent bevetett annak érdekében, hogy eligazítson minket. Elõkerült a kollégája is aki állítólag tudott angolul, így aztán Zoli barátom próbált vele szót érteni aki viszont tényleg jól beszél angolul, ki is kiderült azonnal, hogy azt se tudta a rendõrbácsi, hogy délben hány óra van. Aztán végül megkeresték a magyarul tudó ismerõsüket akitõl megtudtuk amit akartunk. Azt az egynapos utat végigjárom tavasszal mindenképpen amit tegnap elõtt linkeltél be. |
Kovacspeter | 2906 | 2011. november 5. 18:39 |
http://www.barangolo.com/tartalom.php?cikk=212&cim=Motorozas-Husvet-Vasarnap--Kalotaszegre Itt van egy húsvéti túraleírás a barangoló.hu-ról, érdemes rákattintani a kapcsolódó albumokra is, fõképp a kalotaszegi népviselet miatt. |
Kovacspeter | 2905 | 2011. november 5. 18:28 | Válasz erre: 2904 |
Valamennyit javult, több út elkészült, de még mindig nagyon változó. Tegnapelõtt a Borzi-szoros felé haladva látható volt egy hosszú szakasz amit nagy erõkkel csináltak. Viszont egy földcsuszamlás ami tavasszal félig elzárta az utat a szorosban, a Béli-hegyek északi nyúlványainál, az még tegnapelõtt is ott volt... A 764/764D, ami átszeli a Királyerdõt, (a túraleírásban is volt szó róla) valami két éve készült el, sima aszfalt, de tavasszal valószínûleg minkét szélén egy méteres sávban ott lesz a ráhordott murva, mert arrafelé télen így küzdenek a síkosság ellen, vigyázni kell, de még így is élvezetes. Ez szerencsére még mindig magától értetõdõ hogy magyar nyelven tartják a misét a Szent-Mihály templomban. Viszont a Mátyás-szobor talapzatán levõ magyarázó szöveg láttán elkomorul az ember, más van felírva rá románul, más magyarul. A román szövegben van egy idézet, szó szerint nem emlékszem, valami ilyesmi: "Saját népére támadt, a legyõzhetetlen Moldvára" Ezt hívják úgy hogy történelemhamisítás. Ismerem Magyarvalkót, híres a vendégszeretetérõl, ez így van az egész kalotaszegi magyarsággal. Meglepõ volt, hogy a faluban a kisebbségben levõ románok jól beszélnek magyarul. Mondjuk nekem nincsenek rossz tapasztalataim a románokkal alapvetõen jóindulatúak, fõleg vidéken. |
cblaci | 2904 | 2011. november 4. 21:12 | Válasz erre: 2903 |
2009-ben is voltunk kint és akkor nagyon erõteljesen építették az utakat ezért gondolom sokat javult a helyzet azóta. Az a túra sem fért bele egy napba, Bánffyhunyadon kaptunk szállást egy parókia vendégházában. Voltunk Magyarvalkón is ahol olyan vendégszeretet fogadott amilyenben még eddig idegenként nem volt részem. A Tordai-hasadékot végigjártuk motoros bõrszerkóban 35 fokos melegben, megnéztük Kolozsváron a Szent Mihály templomot ahol magyarul tartottak misét, ott van egyébként a templom elõtti téren a Mátyás szobor is. Most ezzel a túraleírással megint felcsillant a szemem és mivel az egy napba is kényelmesen belefér nem kell túl nagy tervezgetés elõtte. Remélem tavasszal össze tudjuk hozni, szivesen venném a vezetésed mivel Te ismerõs vagy arra.
|
Kovacspeter | 2903 | 2011. november 4. 20:14 | Válasz erre: 2902 |
Igaz ami igaz, túraendúrós kalauzzal vigyázni kell, a Cb nem aszfaltmotor, az Inazuma sem. Volt két eset nálam is, azóta óvatos vagyok, az egyik, amikor megpróbáltam felmenni a Sebesvárhoz, (nem Segesvár) nem sikerült:) majd egyszer elmesélem, aztán a másik, amikor megragadtam a Béli-hegységben, itt ráadásul egyedül, na az volt a szép! Számozással rendelkezõ út volt... Biharban sok csodaszép hely van, ahová meglehetõs makadámút vezet, ezeket érdemes bevállalni, nincs motorgyilkolás, esõ után is használhatóak. A Királyerdõben a 4 évvel ezelõtti állapotokhoz képest megcsináltak pár utat aszfaltosra. |
cblaci | 2902 | 2011. november 4. 17:16 | Válasz erre: 2899 |
Nem most nyáron voltam ott, még a CB-vel 4-éve, akkor még nem volt GPS-em és az egyik kamionos cimbora vezetett minket (4motorral voltunk). Ráadásul az akkori vezetõnk túraendúrós volt és imádta a kihívásokat... Belényesre és Élesdre határozottan emlékszem, de mi vagy 15 km-t mentünk egy patak mellett a múrvás úton és csak azon az etapon fogytam kb. 5kilót! Volt olyan nõ utas aki elsírta magát, de még majdnem én is amikor odavertem a CB leömlõjét aminek sajnos nyoma is maradt. Tetszik a Zozoo féle túraleírás, el is mentettem gyorsan a kedvencek közé, annyi viszont biztos, hogy elkerülöm a húzósabb szakaszokat és nem veretem szét a motort! |
Kovacspeter | 2901 | 2011. november 3. 22:30 |
Simoncelli tragikus balesetérõl jutott eszembe, Franco Uncini 500-as világbajnok is hasonlóan járt, de õ túlélte: http://www.youtube.com/watch?v=-3fRdND2M1E&feature=related |
Kovacspeter | 2900 | 2011. november 3. 21:39 |
Van itt egy jó kis túraleírás a környékrõl kedvcsinálónak, nagyon jó fotókat csinált a motoros bácsi: http://www.barangolo.com/tartalom.php?cikk=128&cim=A-boglyak-honapja-(Kiralyerdo) |
Kovacspeter | 2899 | 2011. november 3. 21:37 |
Ok, majd jelzek itt a fórumon, tavaszi kezdésnek jó ötlet, mert nem vezet magasra az út, kb. 700-800 m-ig megy fel, március legvégétõl/április elejétõl már biztos nem lesz hó, mondjuk egy ugrással arrébb a Pádisi-karsztfensíkon, vagy a Jád-völgyében, Biharfüred térségében még tutira van olyankor is, azok jóval 1000 méter felett vannak. Merrefelé jártál pontosan? |
cblaci | 2898 | 2011. november 3. 18:15 | Válasz erre: 2897 |
Nagyon szép lehetett, nyáron már voltam ott de õsszel még nem. Ha tavasszal ott kezdenél megint akkor szivesen csatlakoznék.
|
Kovacspeter | 2895 | 2011. november 3. 17:39 | Válasz erre: 2894 |
Háát, mikor leíródott reggel hogy vége, szintén valami ilyesmire gondoltam, olyan szép idõ van, tényleg vége? Nem! Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra jelmondattal, eldöntöttem hogy a mai nap inkább megcélzom a Királyerdõt! Tavasszal az elsõ túra ide vezetett, legyen ez a zárótúra is. (igaz, most egyedül) A bõrruha alá felvettem mindent amit csak lehet, de még így sem mondhattam hogy túlzottan meleg lett volna. Szóval hosszabb távon már hideg van, (10-du.4-ig voltam motoron) rövidebb gurulások még beleférnek. Viszont a Királyerdõ õsszel nagyon szép.
|
Kovacspeter | 2893 | 2011. november 3. 09:17 |
Megvolt a zárógurulás a pusztában, (Hortobágy) nagyon látványos volt a madárvonulás. Na és hangos is, amikor jött egy ezer fõs libacsapat. Mint egy természetfilm. Sajnos nem vittem fotómasinát. Most akkor vége a szezonnak? |
Kovacspeter | 2892 | 2011. november 3. 09:14 | Válasz erre: 2891 |
Jaja, de ez a két cikk volt az oldalon ebben a témában.
|
hacse | 2891 | 2011. november 2. 22:08 | Válasz erre: 2877 |
Te én má' semmiben nem vagyok biztos, de valami hasonló volt. Amúgy Billig Peti bácsinak nem teljesen ez a leírás kell, már ami az olajcserét illeti, de igazából a teló szárak szerelését illetõen sem, azonban ebbõl is sokat lehet tanulni..
|
hacse | 2889 | 2011. november 2. 21:53 | Válasz erre: 2874 |
Ja, zõd, ezen a fotón már kb. 5-6 éve , ha nem több...
|
cblaci | 2887 | 2011. november 1. 19:07 | Válasz erre: 2885 |
Most a hosszú hétvége második felében csendes volt minden, persze jobbára mellékutakon jártam. Holnap a szabadidõs helyek még csendesebbek lesznek csak holnap én már megint dolgozok... Neked viszont jó utat! |
Billigpeter | 2886 | 2011. november 1. 18:59 | Válasz erre: 2885 |
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4449&session_id=SESSION_ID.15961 nem tudom, alkalmas e még neked, de én erre pályázok a szezonzárásra. az a bajom, hogy csak szombaton lesz biztos. |
Kovacspeter | 2885 | 2011. november 1. 18:19 | Válasz erre: 2883 |
Ezek szerint jól ki tudtad használni motorozásra a jó idõt. Én is tervezem holnapra a zárógurulást, itthon vagyok Szoboszlón, csak még nem tom' hová menjek.
|
cblaci | 2884 | 2011. november 1. 17:53 |
Remélem "átjön" a mondanivalója: http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_tura/?dr=63126
|
Billigpeter | 2881 | 2011. november 1. 16:16 | Válasz erre: 2865 |
Szevasz Peti! Csak azért ne vessük el a szelidi tó lehetõségét, mert közel van Friscóhoz. :-) az ARANY középútba lehet hogy belefér. :-) De mehetünk az Adriára is, mer az meg nekem esik útba:-) |
Billigpeter | 2880 | 2011. november 1. 16:10 | Válasz erre: 2869 |
Szia Laci! Örömmel látom a képeken, hogy azér õsszel is lecsap a villám! :-D |
Billigpeter | 2879 | 2011. november 1. 16:06 | Válasz erre: 2864 |
Szasz Csabi! Semmi gond, azért köszönöm, hogy vetted a fáradságot, és utánanéztél. egyébként a cikkeket, meg a videót megnézve nem tûnik nagy durranásnak, még mindig azon gondolkodom, hogy bele kell-e mászni egy mûködõ rendszerbe. ( tudod, amíg a gép dolgozik, az alkotó pihen:-) Még alszok rá vagy negyvenkettõt! |
Kovacspeter | 2877 | 2011. november 1. 13:44 | Válasz erre: 2872 |
Jóvammánamá! Amúgy ezekre a cikkekre gondoltál amit feltettem tegnap?
|
Kovacspeter | 2876 | 2011. november 1. 13:41 | Válasz erre: 2870 |
Szép az Emcetted a korabeli dobozokkal, a kép akár a nyolcvanas évekeben is készülhetett volna. Egy dolog hiányzik ehhez: a két betûs, két számos rendszám. Bár ha eléri a veterán kort, akkor még azt is rá lehet tenni.
|
Kovacspeter | 2875 | 2011. november 1. 13:36 | Válasz erre: 2869 |
Szia Laci! Merrefelé túráztál? Valamelyik Tisza-szakasznak tûnik. Látom volt gátmotorozás is!
|
cblaci | 2874 | 2011. november 1. 13:11 | Válasz erre: 2870 |
Szeva Csabi! Jó Neked, látom arrafelé még zõd a táj :-) nem is hiányzik nekem más csak az a szép zöld gyep :-) Tudtam messze laksz de azt nem gondoltam, hogy az õsz is késõbb ér oda, meg akkor gondolom késõbb mallik a pitty is és tovább is van napvilág :-))) Tegnap délután még 5óra sem volt és rámtelepedett a sötétség ott valahol a 4-esen Karcag körül a motoron... Na de nem is szaporítom tovább, inkább kicsit ma is megjáratom a Csühöst;-) |
hacse | 2872 | 2011. november 1. 11:25 | Válasz erre: 2867 |
Bocsánatot kértem, még ha az nem is ér semmit bazzeg!!!! Nnna...;o))))
|
hacse | 2871 | 2011. november 1. 11:23 | Válasz erre: 2865 |
Ez viszonyítás kérdése, az Univerzum hatalmas kiterjedésû. Én tudom, már jártam ott...:)))
|
hacse | 2870 | 2011. november 1. 11:19 | Válasz erre: 2869 |
Kovacspeter | 2868 | 2011. október 31. 14:23 |
A Motorrevün ezek vannak: http://www.motorrevu.hu/beszamolo/a-villa-ki-es-beszerelese-szoros-kapcsolat http://www.motorrevu.hu/beszamolo/a-villaolaj-es-villarugo-csereje-friss-feltoltes |
Kovacspeter | 2867 | 2011. október 31. 14:20 | Válasz erre: 2864 |
Felspannolod itt az embereket aztán bemondod az unalmast, borzasztó!
|
Kovacspeter | 2866 | 2011. október 31. 14:18 | Válasz erre: 2858 |
Lesz megoldás, csak úgy tûnik nem annyira sima ügy.
|
Kovacspeter | 2865 | 2011. október 31. 14:15 | Válasz erre: 2857 |
Ez lenne? http://www.szallaskiado.hu/szepi-udulo-es-kemping-dunapataj-szelidi-to/ A lap alján a Google-térkép viszont elég nagy tévedésben van. Szerinte a hely igen közel esik San Franciscohoz. |
hacse | 2864 | 2011. október 30. 13:43 | Válasz erre: 2863 |
Most én vagy hülye vagyok, vagy baromállat. 3x végiglapoztam az ez évi Motorrevüket és a futómûállítás címû részt találtam csak meg. Úgy emlékszem, hogy egymás után jöttek az akkumulátor karbantartás , teleszkóp szerelés, stb-k Lehet hogy tavalyi kiadásban van benne , és én rosszul emlékszem? Azokat viszont nem tudom megnézni, mert tavasszal eladtam 21 év Motorrevü termését egy gyûjtõnek, így csak az idei számok vannak meg. Bocsánatot kérek !
|
cblaci | 2863 | 2011. október 29. 21:55 | Válasz erre: 2836 |
Amíg megtalálódik az a Motorrevü addig talán ez is jó lesz: http://www.onroad.hu/cikk/teleszkop-szereles-motullal.html
|
cblaci | 2862 | 2011. október 28. 22:32 | Válasz erre: 2857 |
Nekem tetszik, mármint a Szelidi tó, végülis nekem abszolút mindegy...
|
cblaci | 2861 | 2011. október 28. 22:18 | Válasz erre: 2860 |
Jó rendben, akkor legyen Erdély az Neked úgyis útba esik :-)
|
hacse | 2860 | 2011. október 28. 21:39 | Válasz erre: 2854 |
A költség minimalizálásba nem fér bele az ARANY középút !! :-)))
|
hacse | 2859 | 2011. október 28. 21:36 |
Jaj! Elfelejtettem megnézni neked Billig bácsi, a Motorrevû számot , amit ígértem, de holnapra mindenképpen meg lesz !
|