sinyus | 5569 | 2012. június 14. 19:18 |
Hellobello! Nos, az olajgomba-beépítõ lyukadvány helyén tátongó ûr, amin az üzemanyag egy része ellenállás nélkül távozandón problematikus állapotokat idézendvén elõ a mechanikus fémtagok között, valamint az újonnan betekerendõ alkatrész ideiglenes hiánya arra enged következtetni, hogy jómagam, valamint a hõn szeretett, gyönyörû GSX-750 kódra nevezendett motorkerékpárom együttesen sajnálatos módon jelenlétünkkel képtelenek vagyunk megtisztelni az alant megnevezett idõpontra kitûzött, igen jeles eseményt. Szívem (és motorkerékpárom) darabokban, lelkem szégyenben, akaratom összetörten... Sajnálom! |
Kovacspeter | 5568 | 2012. június 14. 11:40 | Válasz erre: 5567 |
A hagyma-szalonna mellé még eszembe jutott egy két dolog, amit meg lehet sütni tûznél, pl. Debreceni, vagy más grillkolbász, gomba. (nem olaj vagy bukó;-)) Na megyek, indultam Miskolcra. |
Kovacspeter | 5567 | 2012. június 14. 10:42 |
Kedves Kollégák! Felvetõdött hogy mit hozzunk szombat estére? Mármint a házi bor-pálinka kombináción kívül. Hagyma-szalonna pl? Vagy mi legyen? |
cblaci | 5566 | 2012. június 14. 06:25 | Válasz erre: 5565 |
Na! Lemaradtam valamirõl? Vasat fõztök gombával szombaton? Nekem mindegy csak legyen jó sok, esetleg majd rakunk bele térfogatnövelõt... nem finom de legalább jó sok :-D |
Billigpeter | 5564 | 2012. június 13. 22:01 | Válasz erre: 5558 |
Szerintem is. ott még a fû is mosolyra fakaszt :-)
|
Billigpeter | 5563 | 2012. június 13. 22:00 | Válasz erre: 5562 |
Jó, majd egy egy csontváz lovagi páncélban egy légkalapáccsal a bádograktáron széjjelrothadt platós zilt szegecsel!:-)
|
Kovacspeter | 5560 | 2012. június 13. 11:44 | Válasz erre: 5550 |
Laci úgy néz ki H.szobról indulok. Majd zörgök.
|
Kovacspeter | 5559 | 2012. június 13. 11:42 | Válasz erre: 5552 |
Azaz. Ha a kõnek nincs árnyéka esik az esõ, stb.
|
hacse | 5557 | 2012. június 13. 09:22 | Válasz erre: 5556 |
Szia lány! Ne foglalkozz vele , hogy nem fog menni, csak gyere el ! :-)))) |
Motogirl | 5556 | 2012. június 12. 22:07 |
Sziasztok Fiúk! Jó gyûlést Nektek! Gondoltam megnézem az orcátokat ismét, de sajna nem fog menni! Majd gondolok Rátok és a sok Inára! :) |
cblaci | 5555 | 2012. június 12. 20:44 | Válasz erre: 5553 |
Ha a 4-es út mellett található akkor valószinüleg megtaláljuk és akkor teljesen jó!
|
cblaci | 5554 | 2012. június 12. 20:43 | Válasz erre: 5551 |
Akárhogyis lesz az jó lesz, mert valahol találkozunk! :-)
|
Billigpeter | 5552 | 2012. június 12. 19:27 | Válasz erre: 5547 |
Az a fajta, amelyik ha esik az esõ, vizes?
|
Billigpeter | 5551 | 2012. június 12. 19:26 | Válasz erre: 5546 |
Kihívás elfogadva, ottan leszek. Már alig bírom a lovakat az istállóban tartani:-) De szívesen kísérgetem a tanárbát is Miskolcról, ha úgy hozza a sorsa. Nekem mindegy, csak legyen már szombat reggel:-) a 441-es kivezetõn Cegléden (angolosan- kegléden) van egy MOL kút, esetleg bandázhatnánk ott is, hogy ne kelljen az út szélén strichelni, mer a végén még megkíván egy román kamionos:-D |
cblaci | 5550 | 2012. június 12. 18:58 | Válasz erre: 5549 |
A mi útvonalunkba beleesik Kenderes a 4-es úton, találj ki egy pontot és ott találkozhatunk 8-és fél 9 között, feltéve ha ez megfelel Neked is ;-)
|
Majtika23 | 5549 | 2012. június 12. 18:41 |
Egyedül tudok csak menni, így viszont az elsõ napra mennék. Kivel hol tudnék találkozni? |
Kovacspeter | 5548 | 2012. június 12. 18:28 | Válasz erre: 5546 |
Egyelõre afelé halad a dolog hogy H.szobról indulok. Bár most úgy néz ki, miskolci indulásra is van esély. Szerdán derül ki véglegesen, holnap jelzek.
|
Kovacspeter | 5547 | 2012. június 12. 18:23 | Válasz erre: 5545 |
Van egy indián meteorológiai kövem, arra szoktam hagyatkozni, mert sohasem téved;-)
|
cblaci | 5546 | 2012. június 12. 16:49 | Válasz erre: 5544 |
Reggel végre sikerült Zoli bácsit elérni, nemleges választ adott. Billig Peti csatlakozási szándékát jelezte Cegléd környékén, ha H.szobról indulnál szombaton akkor a már megszokott 7:30-as találkozót javasolnám nálam és akkor 9:30-ra kényelmesen Cegléden lennénk ahol Billig úr csatlakozhatna, a találkozó helye lehetne pl. a 441-es kivezetõ szakasza (Kõrösi út) a helységjelzõ táblánál. Vagy nekem mindegy... |
Billigpeter | 5545 | 2012. június 11. 22:40 | Válasz erre: 5543 |
talán az idõjárkálás lett egy kicsit szeszélyesebb, és sorra rúgja fel a hosszú idõ alatt rengeteg mérési eredménybõl felállított forgatókönyveket. :-) De hát ezt is meg tudják oldani a mostani "celebmeteorológusok", mert a masszív havazás kivételével mindent elmond az idõjárásjelentésben. Pedig ha csak annyit mondana, hogy "ma ugyanolyan idõ lesz, mint tegnap volt" legalább 50%-kal nagyobb lenne az elõrejelzés pontossága...:-) |
Kovacspeter | 5544 | 2012. június 11. 22:39 |
Csiszi sajnos nem tud jönni, közbejött neki valami elfoglaltság. Laci! Zolibáról van valami hír? |
Kovacspeter | 5543 | 2012. június 11. 22:27 | Válasz erre: 5541 |
A rossz benzin mondjuk nem a motor hibája volt hanem a benzinkúté. Az idõ úgy tûnik tényleg király lesz, ha lehet hinni az idõjósoknak. Bár mióta meghalt az öreg Vissy Károly már nem lehet bízni semmiben. Még talán a Reisz András;-) |
Kovacspeter | 5542 | 2012. június 11. 22:17 | Válasz erre: 5540 |
Ezek szerint "lassultak". Régebben ha hétfõn odaszóltam péntekre megjött az alkatrész. Gyula, Red Baron, vagy esetleg Suzuki Hollós? Jól összejöttek a dolgok mostanában, remélem mihamarabb megoldódik! |
Billigpeter | 5541 | 2012. június 11. 22:17 | Válasz erre: 5537 |
Jó idõt mondanak hétvégére, ne gyújtsd fel a motorod, nem kellesz fûteni. Tudom, elég kedélyromboló tud lenni, amikor a legjobb szándék ellenére is hozza a hibapontokat, de hát már nem mai gyerekek ezek a lovak, és hát csak a nyomorúság az, ami örök. Úhogy tessék összelapátolni a vasat, oszt elfáradni vele a rendes éves konferenciára, különös tekintettel arra, hogy van némi égetett szesz restanciád is :-) Természetesen a vége az csak vicc vót, de azér jó lenne, ha összeállna a vas hétvégére. Ha már a bontóba vagy, kérdezz már rá légyszíves az üres fokozat jeladójára (a kislánckerék mögött van, be van öntve mûgyantával, 3 vezeték megy bele), hogy eladják-e külön, meg hogy mibe kerül. Elõre is kösz. |
Kovacspeter | 5539 | 2012. június 11. 22:00 | Válasz erre: 5537 |
"1-2 hét, mire megjön... " Sinyus, a Motorradot hívtad? 4 munkanap és itt van a cucc. Vagy a Gyula. Õk is elég gyorsak ha van más rendelés. |
sinyus | 5538 | 2012. június 11. 21:26 |
Jah egyébként a pontos válasz, hogy olaj+szûrõ csere után két hétvégét végigcsavarogtam a motorral, kis távolságokon mentem többször... Aztán jött a rosz minõségû benzin... Azt mult hétfõn a szerelõm meg is oldotta...Aztán õ a mult héten többször is próbálta a motort, jó volt minden. És akkor pénteken mielõtt átvettem volna, akkor hivott, hogy abnormálisan világít az olajlámpa... |
sinyus | 5537 | 2012. június 11. 21:23 |
Bocsi, nem nyilatkoztam, mert közben feljöttem pestre, a motor meg otthon. Nem tudom, milyen szûrõt kapott a gép. Most olajgombára vadászok, 8000-ért lehet rendelni, 1-2 hét, mire megjön... Holnap elszaladok egy bontóba, megnézem milyet tudok ott kapni. Eddig minden kérdezettnek az a véleménye, h nagy valószinûséggel a gomba a hibás...Megnézem egy másikkal, ha viszont azzal is lesz hiba jel, akkor alágyújtok a gépnek. Most csak azért szarakszik minden hétvégén más hibával, mert mennék a találkozóra, aztán meg mennék a Fogarasi hegyekbe... |
cblaci | 5536 | 2012. június 11. 20:51 |
Sinyus nem nyilatkozik így nem tudható, hogy olaj+szûrõ csere után közvetlenül jelentkezett-e az olajlámpás cirkusz... Viszont ma felhívtam a cimborámat és érdeklõdtem hogyan is történt vele a hasonló jelenség amirõl tegnap említést tettem. Nála az volt a gond, hogy nem kapott gyári szûrõt (valami kisköbcentis japó kocsihoz) és méret alapján katalógusból választottak "szinoníma" szûrõt. Annyi volt a gond, hogy a közepében lévõ szelep helyzete volt másabb mint a gyárinak és ezért nem volt megfelelõ olajnyomás. Rögtön eszembe jutott amikor én is hasonlóan jártam, vittem a szûrõt és kiválasztottuk a megfelelõt jóval olcsóbbat mint a gyári... aztán otthon leeresztettem az olajat és az új szûrõ közepében lévõ menet nem egyezett a szûrõ tengelyének menetével, így vihettem vissza! Azóta csak gyári szûrõt veszek, még akkor is ha közel 4ezer Ft! Ezt csak úgy érdekességképpen bátorkodtam... |
cblaci | 5535 | 2012. június 10. 14:57 | Válasz erre: 5529 |
hello Sinyus! Az olaj eltünése a kémlelõablakból természetes, mert csak a szelepvezérléshez feljut egy jó adag belõle... ezért mutatkozik beindítás után az olajszintnél eltérés a nyugalmi szinthez képest. Viszont azt vettem ki az írásodból, hogy közvetlen olajcsere után történt a dolog, gondolom szûrõt is cseréltél...!? Egy kisértetiesen hasonló dolog történt az egyik cimborámmal az utángyártott szûrõ hibája miatt! Ha csere elõtt nem volt ilyen tünet érdemes ezt is számításba venned! |
Kovacspeter | 5534 | 2012. június 10. 11:01 | Válasz erre: 5533 |
Itt a száma is: Molnár Gyula (Zöldi) +36303242727 Vagy õket is megkérdezheted, hátha van polcon: http://www.motorrad.hu/ http://www.redbaron.hu/ Azért egy olajnyomást lehet hogy jó lenne méretni valahol a biztonság kedvéért. |
sinyus | 5533 | 2012. június 10. 10:44 |
Köszi a választ, most jövök barátom gsx600f-je mellõl, megnéztem, azon is folyik:):) Az igaz, az övé nem köpi,csak szép lassan engedi az olajat, de az egy régi olaj, az enyémben meg 0 km-es van, ugyhogy megnyugodtam. Irok levélkét a megadott cimre, hátha sikerült gyorsan gombár szerezni! |
Billigpeter | 5532 | 2012. június 10. 09:14 | Válasz erre: 5529 |
Szasz Sinyus! Ne cserélj fõtengely szimmeringet, mer nincs. A bicikli gyújtása nedvesen fut, azér olajos ott minden, mer az így jó. az, hogy eltûnik az olaj, ha beindítod, az is normális, mert egy része a hûtõbe van a többi meg végzi a dolgát a különbözõ kenési helyeken. valószínû, hogy csak a gombát kellene kicserélni, ezzel kapcsolatban keresd Zöldit, motoralkatresz@gmail.com, bár azt nem tudom milyen gyorsan sikerül elõkeríteni az alkatrészt. béke |
hacse | 5531 | 2012. június 9. 23:16 | Válasz erre: 5530 |
Sajnállak, hogy ennyit rosszalkodik a géped. Nem tudok, illetve nem akarok érdemben hozzászólni , mert nem voltak efféle problémáim. Remélem az éves közgyûlésre rendbe tudod hozni a moccot és ott találkozunk! Hajrá!!!!!!!!!!!!
|
sinyus | 5530 | 2012. június 9. 19:34 |
Továbbá arra jutottunk jóapámmal, hogy a fõtengely végének tömítõgyûrûjének nem kellene ereszteni az olajat. Remélem jól gondolom. Szimering csere? |
sinyus | 5529 | 2012. június 9. 16:16 |
Nos az van, hogy nyugalmi helyzetben a blokk oldalán lévõ olajmennyiség ellenõrzõ ablakon az olajszint a felsõ határ alatt kb 1 mm-re van. Beinditom a motort, és az ablakon szinte teljesen eltûnik az olaj. Éppencsak hogy kilátszik a teteje. Igy persze, hogy felvillan az ellenõrzõ lámpa. Ha leállitom a motort, akkor szép lassan visszafolyik az olaj, és ismét a felsõ határon van a szint. A blokkot körbetörölve, betonon állva semmi szivárgás, csöpögés nem látható, a kipuifogóbol nem jön semmi szokatlan füst, vagy büdös. Nem vagyok benne biztos, hogy az olajgomba külsõ felének és a jeladónak a "kamrájában" kell lenni olajnak, bár ahogy kilövi oda is a rendszer, úgy el is tûnik onnan az olaj, miután leállítottam a motort... Lehet h nagyon hülye vagyok hozzá:) De ez igy furcsa. |
sinyus | 5528 | 2012. június 9. 11:46 |
Hello! El sem hiszitek, megint mi bajom van... Meleg motor - indítás - 40-50 sec eltelte után az olajlámpa szép lassan felerõsödve kigyullad. Akkor leállítom, majd újraindítom. Eltelik ismét 40-50 sec, és az olajlámpa szép lassan felerõsödve kigyullad............. Szerelõm semmiféle mechanikus hibát nem talált. Én az oldallemezt (ami a jeladót és az olajgombát takarja) levéve beinditottam a motort, az olaj egyenletesen kispriccol belõle - tehát van olajnyomás. Többeknek az a véleményük, hogy az ég világon semmi baja a motornak, csak vegyek egy új gombát, aztán jó lesz. Nagggggyon idegesitõ ugy motorozni, hogy világit az olajlámpa. Van tippetek hol tudnék gyorsan ilyen gombához jutni? |
Kovacspeter | 5527 | 2012. június 9. 10:57 | Válasz erre: 5525 |
(esetleg rossz önkormányzat..):-) Ezen behaltam:-) |
hacse | 5525 | 2012. június 8. 17:34 | Válasz erre: 5523 |
Na, ez is azt bizonyítja, hogy az élet nem fekete-fehér. Ahány ház , annyi szokás. Ki mint vet, úgy arat. Kinek a pap, kinek a paplan. Lehetne még sok baromságot firkálni, de az igazság úgyis odaát van.:-)) Most is azt mondom mindenki csinálja úgy , ahogy neki bevált. A jó tanács nem biztos, hogy mindenkinek JÓ tanács. (esetleg rossz önkormányzat..):-)
|
Kovacspeter | 5524 | 2012. június 8. 15:51 | Válasz erre: 5518 |
Az 1.2-es meg nem. Amúgy én sem jártam még így soha, (Inával) pedig nem használok adalékokat. |
Kovacspeter | 5523 | 2012. június 8. 15:47 | Válasz erre: 5517 |
Egyszer fordult elõ hogy téli idõszakban elzártam a benzincsapot az Inazumán. Egy hónap állás után kb. 10-15X kellett indítózni mire beröffent. Azóta soha nem próbálkoztam vele, és indul is elsõre egy hónap állás után 0 fokban is.
|
Kovacspeter | 5522 | 2012. június 8. 15:39 |
Billigpeter(1) cblaci(1) GABBE(1) hacse(7) Imre215(1) Kovacspeter(1) Zoli bácsi(1)?? Szücsi(1) 14 fõ Akik 1 napra jönnek: sinyus(1) Csiszi(2) Majtika(1 vagy 2) Imre tesója(1) |
szucsizu | 5520 | 2012. június 7. 17:53 |
Szép helyeken jártatok, az bizti. Képek láttan embernek kedve támadna rápattani a vaspacira és gyia. :o))
|
szucsizu | 5519 | 2012. június 7. 17:51 |
Nalam viszont valtozott, szolozni fogok, mint ahogy az elejen volt.
|
cblaci | 5518 | 2012. június 7. 17:14 | Válasz erre: 5517 |
A 750-es Inazuma vákumos benzincsappal van szerelve, ez azé jó merhogy amit leírtál... oszt azé! Egyébként én is ajánlom a Spurit! Romániába kijárásunk kezdetekor mindenkinek durrogott a motorja (a benzinnek gyógyfürdõ szaga volt) csak a CB 1-nek nem volt semmi baja, mert kapta a spurit, azóta is használom a jármûveimben. Ezek a problémák amiket leírtatok nekem nem ismertek... |
hacse | 5517 | 2012. június 7. 16:42 | Válasz erre: 5514 |
Az én testvéröcsém vásárolt saját használatára egy négykerekû motorkerékpárt - (úgy is mondják, hogy quad , de annak meg semmi értelme ) - ami 1 hét után gázelvételnél leállt, majd gázelvétel nélkül is, aztán nehezen indult, legvégül sehogyan. Gyertyacsere; kezdetben pár napig jó, majd az elõbb leírtak szerint megencsak leromlott az állapota. Szakszervizbe vitte (garanciális!). Elmeséltem a szerelõ bácsinak, hogy mik a tünetek, mire õ gondolkodás nélkül rávágta, hogy kell rá egy mechanikus benzincsap-(gyárilag nincs rajta semmilyen se)-és egy mikroszûrõ. Na , mondom magamban - pedig már régóta jó kapcsolatot ápolok ezzel a taggal - ez egy barom. Aztán láss csodát , amióta felszerelte ezeket a cuccokat a jármûre , azóta már lassan fél éve hiba nélkül muzsikál a technika... Beszélgetésünk során ez a márkakereskedõ - mûhelytulajdonos- szerelõ elmesélte a tapasztalatait, - mivel környezetvédelmi elõírások szerint Európában a legadalékoltabb a benzin , még Amerikában , Ázsiában, satöbbi sokkal "tisztább" a cucc - ezért elõfordul teljesen véletlenszerûen és még azt is ki lehet jelenteni, hogy szinte típustól függetlenül, hogy a benzin "megeszi" a gyertyákat, ha túl sok folyik be a hengerbe valami folytán,vagy kiválik az adalék és ennek a mikro részecskéi átlopóznak mondjuk a tûszelep nem teljesen tökéletes záró felületén, meg ehhez hasonlók. Azért tartom ezt hihetõnek, mert anno volt a fiamnak egy kínai quadja , ami 3 év alatt elfogyasztott 5 gyertyát, és ez nem volt alapban indokolt. Egyik alkalommal kimentem a garázsba és láttam , hogy a kis négykerekû alatt egy tócsa van, mint kiderült benzin. Gyári állapotában ezen a gépen sem volt benyacsap és én ráigazítottam egy használt MZ csapot. Utána teljesen megszûnt a gyertyafogyasztás , de én akkor a fent leírtakra meg hasonló összefüggésekre nem is gondoltam. Ez a szerellllõ bácsi aztat is ki meri jelenteni, hogy nagyjából tök mindegy , hogy hol tankolunk, mer' õnéki már mindenféle kútról származó hajtóanyaggal kapcsolatosan volt efféle gondja. Persze ezen felül bárkinek lehet egyéni jó-rossz tapasztalata töltõállomásokkal kapcsolatosan. Javasolta még ez a szervízvezetõ, hogy megálláskor zárjuk el a bengacsapot, sok probléma megelõzhetõ vele. Befecskendezõ berendezések esetében ilyenféle anomáliák nem szoktak felszínre hozakodni. Bye-bye!
|
hacse | 5516 | 2012. június 7. 09:56 |
Nálam még kettõ fõ , (az egyik csaj) 1 motorral bejelentkezett az Ina testületi ülésre, így hát 7-en mennénk , ha a politika nem szól közbe.
|
hacse | 5515 | 2012. június 7. 09:50 |
Volt itt látom szép túra hál' Istennek, meg nem annyira szép is sajnos...Mindegyik az élet velejárója, de az arányok még jobban eltolódhatnának az elsõ felé.
|
Billigpeter | 5514 | 2012. június 7. 08:03 | Válasz erre: 5512 |
Az aviás benzintõl. azóta nem is raktam bele olyat.
|
Kovacspeter | 5513 | 2012. június 7. 00:45 | Válasz erre: 5511 |
Az enyém is elszorult párszor a két órás közös guruláson, volt idõ elgondolkodni.
|
Kovacspeter | 5512 | 2012. június 7. 00:39 | Válasz erre: 5509 |
A te Inazumádból is Triumph lett egy kis idõre;-D
|
Billigpeter | 5511 | 2012. június 6. 23:49 | Válasz erre: 5510 |
Többször is láttam már a nap folyamán, de mindig elszorul a torkom. Fantasztikus ez az összefogás, kár, hogy ilyen szomorú volt az apropója.
|
Kovacspeter | 5510 | 2012. június 6. 23:37 |
Utolsó közös motorozás:-((( http://www.youtube.com/watch?v=LRHzJosYRY0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zLnnRQxXIRQ |
Billigpeter | 5509 | 2012. június 6. 23:35 | Válasz erre: 5503 |
Én általában shellnél szoktam tankolni, bár a múltkor láttam ott két GSXR 1000-t :-D
|
Kovacspeter | 5506 | 2012. június 6. 23:30 |
1. Jádlesi-tó idõszakos lapálya 2. Kígyó Biharból 3. Szerenád-vízesés ![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 5505 | 2012. június 6. 23:27 | Válasz erre: 5504 |
Bocsánat, az utolsót elszúrtam. Nem szálltunk fel természetesen, (azt a múltkor Billig Petinek sikerült majdnem Szilvásnál) ez a Megyeri híd repülõgépbõl fotózva. Tehát mégecce: ![]() |
Kovacspeter | 5503 | 2012. június 6. 23:20 | Válasz erre: 5500 |
Shellt inkább ne. Régebben jó volt, de mostanában akadnak gikszerek.
|
Kovacspeter | 5502 | 2012. június 6. 23:19 | Válasz erre: 5498 |
Most csak ketten voltunk, de nagyobb létszámnál érdekes lett volna a 'tartalmas' túra végén felhajtani a csapatot a Pontoskõre;-) Küldöm a videjókat. |
cblaci | 5501 | 2012. június 6. 21:52 | Válasz erre: 5499 |
Köszi! Legközelebb remélem jönni fogsz Te is ;-)
![]() |
sinyus | 5500 | 2012. június 6. 20:54 |
Köszi a benzinhez való hozzászólásokat! Közben volt mástól is ilyen fajta visszajelzés vasárnapi tankolás után. Ugyhogy elõ kell vennem a shell-kártyámat! |
cblaci | 5498 | 2012. június 6. 16:42 | Válasz erre: 5496 |
Nekem kifejezetten tetszett a "Kovács-féle kiképzés", köszönöm az idegenvezetést és sok sok látnivalót!![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 5497 | 2012. június 6. 01:04 |
És hát volt ma egy szomorú gurulás, a Lengyelországban szerencsétlenül járt motoros társainkat kísértük Parassapuszta határállomástól a Fiumei sírkertig, ahol volt egy rövid megemlékezés. A konvoj létszámát illetõen kb. 400 motorra tippelek. Nem gondoltam hogy ilyen összefogás jön létre a motoros társadalom részérõl.
|
Kovacspeter | 5496 | 2012. június 6. 00:53 |
Ja Laci, természetesen a Torockói utat lájtosabbra kell tervezni, nem biztos hogy mindenki szereti a Kovács-féle kiképzés szerû túrákat.
|
Kovacspeter | 5495 | 2012. június 6. 00:50 |
Ja és végigjártuk a Jád-völgyét, teszek majd fel képeket. Királyhágó, Csarnóháza, Jádremete, Lesi-tó, Jadolina-vízesés, Szerenád-vízesés, Biharfüred, hazatérés a Borzi-szoroson keresztül, ott közben még felmásztunk a Pontoskõre is, pazar volt a kilátás.
|
Kovacspeter | 5494 | 2012. június 6. 00:39 | Válasz erre: 5491 |
Ha az alját kaptad, akkor elõfordul az ilyesmi hogyha nem tisztítják rendesen. Az Omv meg a Mol az amiben még valamennyire lehet bízni. Romániában csak normális, nagyobb kutaknál tankolj: Petrom, Rompetrol, na meg Mol és OMV is van a városok környékén. |
Kovacspeter | 5493 | 2012. június 6. 00:30 | Válasz erre: 5490 |
Akkor eddig 13. Zolibáról egyelõre nem tudunk.
|
Billigpeter | 5492 | 2012. június 5. 17:00 | Válasz erre: 5491 |
Próbáld ki ezt: http://spuri-adalek.hu/content/view/15/37/ egyébként én is észrevettem már, hogy a falu végi avia kúton tankolható üzemanyagnak mindenféle szaga van, de benzinre egyáltalán nem hasonlít. Úgy tûnik, hogy rohadt drágán szemetet kell tankolni :-( |
sinyus | 5491 | 2012. június 5. 13:18 | Válasz erre: 5482 |
No a hengerleállás problémájára - Reggel hívott a szerelõm, azzal kezdte, h "mit tankoltam bele?" Szétkapta a motrot, minden tökéletesen mûködött-másikfajta benzinnel. Azt mondja, olyan a szaga az üzemanyagnak, mint a gyomírtónak. "véletlenül etanolt tankoltam?" Pont mielõtt elmentem hozzá, tankoltam tele Lukoilon. És biztos,h 95ös került bele, mivel nálunk a lukon csak 95 van, és dízel. Hát a szerelõ szerint se dizel, de nem is olyan, mint a normális 95... Egyszóval valami nagyon szar volt a benyában vasárnap... Az a furcsa, hogy kb 6-7 éve tankolok ott autót is, motort is, meg nyilván a falubeliek általában ott tankolnak...Eddig nem volt baj a minõséggel. Egyesek szerint elõfordul, hogy ha már nagyon kevés van a tartályukban, akkor lehet probléma a leülepedett résszel. Háááát nem tudom. És most készülünk romániába túrázni, ahol még roszabb a kutak híre... |
Billigpeter | 5490 | 2012. június 4. 21:16 |
Beszéltem ma a szállóssal, hogy mi van, ha adj' isten kinõnénk a 3 faházat. Aztat mondotta, hogy szerinte fel tud bontani nekünk egy negyediket is, de biztosra nem tudta megmondani, mer nem volt áram a vihar ürügyén, oszt nem tudta bekapcsolni a mindentudó számítványozó masinériáját:-) De ha ez nem jön be, a sátras megoldás akkor is biztosított. Úgyhogy indulás elõtt tartunk még létszámellenõrzést, oszt kisorsoljuk, hogy ki hoz sátrat :-) |
cblaci | 5489 | 2012. június 3. 21:55 | Válasz erre: 5486 |
Állítólag felszedett 10 kilót és nagyon erõs! Lehet majd mi alszunk kint... :-)))
|
cblaci | 5488 | 2012. június 3. 21:54 | Válasz erre: 5485 |
Megkaptam a holnapi tervezetet, bepötyögtem... már tetszik így képrõl is :-)
|
Billigpeter | 5486 | 2012. június 3. 21:39 | Válasz erre: 5484 |
Imre tesója nem marad éjszakára, úgyhogy 13 fõ. Hacse kinn alszik, mer horkol - 12 fõ úgyhogy beférünk:-)
|
Kovacspeter | 5484 | 2012. június 3. 21:29 |
Billigpeter(1) cblaci(1) GABBE(1) hacse(5) Imre215(1) +1 fõ? Kovacspeter(1) Zoli bácsi(1)? Szücsi(2) 14 fõ ha mindenki jön Akik 1 napra jönnek: sinyus(1) Csiszi(2) Majtika(1 vagy 2) |
Billigpeter | 5483 | 2012. június 3. 21:26 |
A Jád-völgyi hódítóknak Jó idõt, meg kellemes utat kívánok holnapra!
|
Billigpeter | 5482 | 2012. június 3. 20:58 | Válasz erre: 5481 |
Volt még idõ csinálni vele valamit? szikra, benzin van? Nekem is volt tavaly ilyen, egy pár 10 km-t triumph-ozott, hazajöttem, kipucoltam a karbit, meg a gyertyákat, és bár semmi jelét nem láttam, hogy mi okozta, a probléma megszûnt, és azóta se tért vissza. Lehet, hogy csak kívánja a törõdést:-) |
sinyus | 5481 | 2012. június 3. 19:37 |
Hello! háhá, na kinek áll le egy hengere vasárnap délután pestre indulás elõtt 2 órával? Hát nekem... Most hogy örülhettem két hétig a feljavitott motromnak ismét egy szar, ami miatt megint kocsikázhatok...Lehet h a találkozó idõpontját is a szerelõnél töltöm... |
szucsizu | 5477 | 2012. június 3. 00:10 |
Na huztam horkolni, hajnal 4-kor viszem ki a draga odalbordamat a vonathoz. :o)
|
szucsizu | 5476 | 2012. június 3. 00:06 |
Szoval vagy O miatta horkolok, vagy O hasznal fuldugot miattam. Ez olyan mint a, mi volt elobb: tyuk vagy a tojas?! :o)))
|
hacse | 5474 | 2012. június 2. 23:59 | Válasz erre: 5473 |
Nem azért horkolsz, mert az asszony füldugót használ melletted, hanem azért használ füldugót melletted az aszony, mert horkolsz. :D Egyébként szerintem már meg is van az egyik éjszakai program: HORKOLÁSVERSENY HANGERÕMÉRÉSSEL! :o) |
szucsizu | 5473 | 2012. június 2. 23:52 |
Allitolag en is horkolok, mert az asszony fudugot hasznal melletem. :o))
|
hacse | 5470 | 2012. június 2. 23:42 | Válasz erre: 5466 |
A hsz. második részéhez; még én is sokszor felébredek a SAJÁT horkolásomra! Úgyhogy ennek már fele sem..egész. he..he.h.
|