cblaci | 5969 | 2012. július 22. 08:12 | Válasz erre: 5968 |
Legfeljebb beálltam volna a mócokhoz szénát gyüjteni, kaszálni, állatokat nevelni... nyugodt hely az, lehet letelepedtem volna és nem is vágynék vissza :-)
|
Kovacspeter | 5968 | 2012. július 21. 23:26 | Válasz erre: 5964 |
Huha! De azért ez még a jobbik eset, ahhoz képest mintha a odafent mócoknál történt volna ugyanez a Gyalui-havasokban. Nade az is kiderült hogy nem a ferdeszemûek sara volt a hiba, hanem inkább a riasztószerelõ tésztazabálóé;-)
|
Kovacspeter | 5967 | 2012. július 21. 23:09 | Válasz erre: 5963 |
Hali! Szép túrát csináltál a kis szerkezettel! Sajnálom hogy az eladáson gondolkodsz, viszont ne haragudj, nem okoskodni akarok és leosztani bárkit ismeretlenül, de amiket eddig írtál, abból számomra az jön le hogy nem feltétlenül megfelelõ szerelõk látták eddig a motorodat. Egyes számú szerelõ azt mondja szerinte semmi baj, annak ellenére hogy pislákol az olajnyomás lámpa, és nem mért olajnyomást... Kettes számú szerelõnél a motor elvitelekor nem jár egy vagy két henger, de azt mondja minden ok. Merthogy semmi hibát nem talált, kompressziót mért, átnézte a karbikat... Én ajánlottam a vérprofi szakembert, Frecska urat, szerintem kizárt dolog hogy ne találta volna meg a hibát, és már rég zöröghetnél az Inazumával. |
cblaci | 5966 | 2012. július 21. 21:25 | Válasz erre: 5965 |
Viszont én megbocsátó vagyok! ;-) Három szezon és sok sok élmény köt hozzá, ezek közt voltak olyanok is amelyekrõl addig csak álmodoztam... ![]() ![]() ![]() |
sinyus | 5965 | 2012. július 21. 11:46 |
Na akkor te is kaptál rendesen a jóságból:) Tudom, hogy ilyen ez, a gép elromlik, megjavitjuk, aztán megint elromlik, stb... Csak kissé nyûgös vagyok emiatt mostanában. |
cblaci | 5964 | 2012. július 20. 21:24 | Válasz erre: 5963 |
Ne add fel ilyen könnyen Sinyus! A múlt hét végén én is nagyot szívtam, pont akkor amikor Billig Petivel volt megbeszélve a motorozás, a történet a következõ: Az a nap nekem is jó nagy cumival indult, a Csühös csúnyán megmakacsolta magát! 9-re volt megbeszélve a találkozó Petivel Hszoboszlón, a motor tele tankal és patyolat tisztán várta az indulást és mint ahogy azt megszoktam rövid indítózás után szépen duruzsolt. Felkapcsoltam a világítást és hírtelen az összes index világítani kezdett viszont a lámpa nem, a mûszeregységen kihunytak a fények és a fordulatszámmérõ is lefeküdt nullára, a motor még járt ugyan de elég darabosan. Romániában semmi baja nem volt pedig rendesen kapott az esõbõl, most meg indulás elõtt beszarik nekem... Hívtam volna Petit, hogy induljon el hozzánk és talán addigra megtalálom a hibát, nem vette fel mert úton volt de aztán visszahívott és elindult felénk, én meg nekifogtam keresni a hibát. Kibeleztem a lámpafejet, átfújtam az összes csatlakozót és megszüt a hiba! Hurrá, gondoltam összerakom és kész! Visszarendezgettem a vezetékeket majd újra próba és a hiba megint elõjött! Szétbontottam az elakadásjelzõ relét ami belül párásnak tünt, hõlégfúvóval felszárítottam és megint hibamentes lett, visszaraktam a búrát indítom a motort és be sem indult! Akkor már szidtam azt az elsõ ferdeszemût amelyiknek eszébe jutott, hogy a szõvõgépgyártásról áttérjenek motorkerékpárok gyáratására... Aztán lehúztam az elsõ lámpa csatlakozóját és megszünt a hiba, na gondoltam itt lesz a baj mert zárlatos az égõ (volt már olyan a világtörténelemben) sõt, úgy is látszott mintha a tompított wolframszálának tartója a meleg hatására hozzáért volna a fényterelõ "tükörhöz" Izzócsere gyorsan és lám megszünt a hiba, öszerakok mindent és beindítom a motort, világítás fel és megint ugyanaz! Mûszerfal elsötétül, indexek folyamatosan világítanak a lámpa csak éppen parázslik, a fordszámmérõ meg ugrál össze vissza... infarktus közeli állapot... Erõt vettem magamon és szétbontottam a hátsóbúrát is, mert akkor már világossá vált, hogy a világítás felkapcsolásakor kezdõdik a cirkusz... Viszont ott a hátsó traktusban semmi abnormális dolog, minden a helyén, párának, korróziónak semmi nyoma, így aztán a hátulját összeraktam közben befutott Peti. Akkor utolsó reménysugárként megláttam egy laza "test" kábelt a lámpafejben amit gyorsan meghúztam, viszarendezgettem a vezetékeket, mégegyszer fõpróba és minden rendben! Ennek örömére ittunk egy pohár málnaszörpöt, beöltöztünk, felpattantam a motorra, Peti kint az utcán már járatta a motorját és várt... indítózok és nem indul be! Agyvérzés, hátsófali infarktus, tüdõembólia és traumás sokk egyszerre! Ilyen nincs! kisétáltam az utcára és közlöm a hírt Petivel megszégyenülve az ájulás határán... beszart a Csühös! Teljesen! Aztán már nem is gondolkodtam azon mit csináljak hiszen már minden kézenfekvõ lehetõséget átzongoráztam, maradtak még a kezelõszervek, világítás kapcsoló, esetleg index kapcsoló, talán a tank alatti leágazások is elázhattak az esõtõl... vagy ki tudja mi lehet a hiba amit bizony akár órákig is kereshetek... a motorozásnak lõttek! Szerencsére a gyújtás rajta maradt és a világítás is, ahogy kezdtem visszatolni a garázsba hírtelen felgyulladtak a jelzõfények a mûszerfalon és a lámpa is! Ahogy mozdítottam a kormányt újra elaludtak... majd újra felgyultak! Indítóztam és beindult! A kormány mozgatásával jött elõ a hiba, gondoltam vagy a lámpafejben van zárlat vagy szakadás (bár az kizárva mert többször is szétbontottam) vagy a tank alatt! A tankot mielõtt elkezdtem volna lebontani a kábelkorbácsot vettem szemügyre ami a tank alól fut a lámpafejbe és mozog a kormány fordításával az arra kialakított helyen. Egy 6-os csavar fogta a hatórolót ami a korbácsot a váznyak mellett tartotta, azt leszedtem és kibontottam a korbács külsejét. Az egyik vezeték eltört de olyan szabályosan mintha oldalvágóval csapták volna el, éppen egy kis szigetelésdarab tartotta. A riasztómat utólag szerelték be, még a forgalmazónál valószínüleg mert a papírján az olasz szervíz pecsétje van, õk utólagosan húzták a riasztó vezetékét a korbács mellé felvágva annak külsõ burkolatás amit viszabandázsoltak szigszalaggal! A szigszalag alatt volt a hiba, egy darab vezetékkel áthídaltam és tökéletesen mûködik minden. Igaz 9 óra helyett 10:30-kor indultunk el de lagalább elindultunk és motoroztunk egy jót! Hihetettlen mekkora szívás volt, ráadásul jól le is fárasztott a tehetetlenség amit az állandóan visszatérõ hiba miatt éreztem Végülis megoldódott és ha belegondolok, hogy ez Erdélyben történik az út mellett... szóval még mindig jobban jártam így! A történetnek igazából nincs tanulsága, szerintem ez mást is megszivatott volna, vagy ki tudja... engem rendesen az biztos! Azóta újra remekül muzsikál és egy kibaszott vezeték eltörése miatt eszembe nem jutna eladni, persze szerencsém is volt, hogy nehezen de megtaláltam a hibát. |
sinyus | 5963 | 2012. július 20. 19:46 |
Kovacspeter | 5962 | 2012. július 20. 14:36 | Válasz erre: 5956 |
Tényleg szépen muzsikál. Ki tudja, lehet még a japók is elcsodálkoznának hogy milyen jó az Inazuma blokk-Gixer dob párosítás;-)
|
Kovacspeter | 5961 | 2012. július 20. 14:34 | Válasz erre: 5955 |
Ja persze, vagy inkább vidd el az egész motrot egyben;-)
|
Billigpeter | 5958 | 2012. július 20. 09:42 | Válasz erre: 5957 |
Alkotói válság van általában és kulturálisan, a tömegszpichózis elenére:-)
|
cblaci | 5956 | 2012. július 17. 22:16 | Válasz erre: 5953 |
Nincs viszonyítási alapom a gyári dobhoz, mert elõtte nyitott karbon volt rajta, viszont a gixer dobbal teljesen mindegy, hogy 4ezertõl kell tépnie, vagy 6, esetleg 8-tól még egy kicsit, simán gondolkodás nélkül leforogja azt a tartományt amit a fordulatszámmérõre rá mertek rajzolni! Fogyasztása valóban volt 4,3 is, persze lightos túrás tempóval... a hangja meg csak hab a tortán, egyszerûen imádom! A Péteré is szépen szól, de nincs olyan mély hangja mint az én ezres dobomnak :-) |
Billigpeter | 5955 | 2012. július 17. 22:01 | Válasz erre: 5952 |
Gyulánál akadt el a történet, és mivel nem is nagyon volt rá lecsó, én se nagyon feszegettem az egészet. Bontóval meg az a bajom, hogy egyrészt csak kapugaranciát adnak, másrészt meg nem nagyon szívesen bontják meg a blokkot, egybe szeretik eladni.
|
Billigpeter | 5954 | 2012. július 17. 21:57 | Válasz erre: 5953 |
Hát ezt szerintem csak fékpadon lehetne kimérni, fogyasztásban meg a hörgõs is 4,5-et evett, meg a gixer is akörül mocorog, de ezzel legalább megy normálisan:-)
|
Kovacspeter | 5953 | 2012. július 16. 23:52 | Válasz erre: 5951 |
Kíváncsi lennék hogy mi a különbség nálatok a gyári dob meg a gixer dob között, menettulajdonságokban, fogyasztásban. Lacinak nagyon bevált, a múltkor 4.33-at tankolt 100-km-re.
|
Kovacspeter | 5952 | 2012. július 16. 23:45 | Válasz erre: 5950 |
Írtál a múltkor a Gyulának jeladó ügyben, megfeneklett az ügy, vagy mi van? Esetleg bontóban is érdemes próbálkozni.
|
Billigpeter | 5951 | 2012. július 16. 23:04 | Válasz erre: 5948 |
Egyébként meg vagyok elégedve a gsxr dobbal, kellemes hangja van a hörgõs után, a karbulálási problémák megszûntek, szép egyenletesen húz a motor a teljes fordulatszám tartományon. De én szubjektív vagyok, kérdezzétek Lacit, hogy milyen a hangja, Mert Õ már hallotta élõben is.
|
Billigpeter | 5950 | 2012. július 16. 22:57 |
Ezzel az istenverte üres visszajelzõvel bohóckodtam egész délután, volt egy olyan ötletem, hogy valószínûleg az a rugó van elgyengülve, amelyik a tüskét nekinyomja az érzékelõnek. Több rugót is kipróbáltam, viszonylag jó részeredményeket értem el, de a vége mindig ugyanaz: amikor a motor megmelegszik, a visszajelzõ kialszik, és úgy is marad. nemigen fogom megúszni egy új jeladó beszerzését, mert már kezdem unni, hogy miden piros lámpánál, meg parkolóba egy fél órát kell szerencsétlenkedni, mire megtalálom az üreset.
|
Billigpeter | 5949 | 2012. július 16. 22:48 | Válasz erre: 5948 |
Megvan még, mert a helyi vagánygyereknek a pénztárcája még nincs akkora, mint az arca. szépen fel van akasztva a falra, ott várja a további sorsát. Fel kellene tenni a képesmotorra, mert ha így titokba tartom, akkor nehezen jön rá vevõ:-)
|
Kovacspeter | 5948 | 2012. július 16. 22:40 | Válasz erre: 5947 |
"de az elkövetkezendõ 50 évre el vagyok látva kipufogóval" Úgy legyen!;-) Ha jól emlékszem, írtad a múltkor, hogy a sport-hurkatöltõt eladtad? |
Billigpeter | 5947 | 2012. július 16. 22:00 | Válasz erre: 5946 |
Köszönöm a kedvességed, de az elkövetkezendõ 50 évre el vagyok látva kipufogóval, még olyan is van, amit bezsíroztam vastagon, hogyha elhajítom, ne rozsdáljon:-) De arra is jó, hogyha elmegyek lopni, viszem magammal, ha elkezdenek kergetni és elhajítom, gyorsabban tudok futni :-) |
Kovacspeter | 5946 | 2012. július 16. 21:47 | Válasz erre: 5944 |
Na, 750-esek? Jó árban van, látszólag szép állapotú, még akár tartaléknak is megéri.
|
GABBE | 5944 | 2012. július 15. 21:04 |
Ezt most láttam: http://www.kepesmotor.hu/kipufogo_dob/p953366 Esetleg ha valakinek... |
Kovacspeter | 5941 | 2012. július 15. 07:09 | Válasz erre: 5939 |
Sajnos ilyen árak vannak. De legalább van...
|
cblaci | 5939 | 2012. július 15. 00:17 | Válasz erre: 5929 |
Másnap jött az SMS Gyulától, gyári készlet 16000 FT ami hengerenként értendõ, a GS 550 négyhengeres...
|
cblaci | 5938 | 2012. július 14. 23:54 | Válasz erre: 5936 |
Erõsen gondolkodok én is rajta, talán lehet más forrás is, még alszok rá...
|
hacse | 5936 | 2012. július 14. 19:13 | Válasz erre: 5931 |
Péter, semmilyen fajta kötelezettséged nincsen ezzel a rendeléssel kapcsolatban, még én is gondolkodok rajta. Ahogyan Cblaci is írta, egy darab mûanyagér' ? Egyébként még egy - két napot várok , hogy lehetõleg mindenki meggondolhassa , aztán jelzek mielõtt megrendelõdne a cucc. JÓ LESZ ÍGY GYEREKEK????
|
Billigpeter | 5935 | 2012. július 14. 18:48 |
És ezúton szeretném Lacinak még egyszer megköszönni az idegenvezetést, a kezdeti nehézségek ellenére a végére egész jó kis túra lett belõle:-)
|
Billigpeter | 5931 | 2012. július 14. 18:32 |
Hát, így számokat hozzárendelve nekem is megcsuklott a lelkesedésem. Ha csak azon múlik a többiek rendelése, hogy én rendelek-e vagy sem akkor természetesen megrendelem, de egyébként szeretnék visszatáncolni, inkább veszek kormánycsapágyakat.
|
Kovacspeter | 5930 | 2012. július 14. 09:22 | Válasz erre: 5927 |
Azért ott jobban érvényesül egyfajta nemzetközi színvonal.
|
Kovacspeter | 5928 | 2012. július 14. 09:18 | Válasz erre: 5924 |
Helló! Nekem is kell természetesen. Imre jelezte még a múltkor hogy neki is kellene.
|
cblaci | 5927 | 2012. július 13. 20:19 | Válasz erre: 5923 |
Legközelebb megnézzük! Persze ha a légiközlekedés is olyan mint ami a közutakon tapasztalható akkor nem biztos :-)
|
cblaci | 5926 | 2012. július 13. 20:18 | Válasz erre: 5924 |
Abban az esetben ha senki nem lép vissza akkor nekem is kell a sárvédõ toldat. Persze kicsit ütközik az elveimmel a kb.300Ft elõállítási költségû mûanyagért a sokszorosát kifizetni... viszont a leömlõim meg sokkal többet érnek és útálom amikor csilingel rajta az aprókavics... ;-) |
szucsizu | 5925 | 2012. július 13. 20:04 | Válasz erre: 5924 |
Hali! Nekem kell a sarfogo, vagy sarvedo. :o)) |
hacse | 5924 | 2012. július 13. 17:07 |
Nna. Úgy van ez a dolog az ebay nevû webboltnál, hogy 8 font az elsõ darab postaköltsége, és minden további darab 2 font! Semmilyen engedményre nem vehetõ rá ez a bót. A srác , aki már sok mindent rendelt onnan azt mondotta , hogy ami olcsó, annak aránytalanul nagy a szállítási költsége és fordítva, mer´ a zebaynek pont ezen van a haszna állítólag... ( volt olyan 1 dolcsis cucc, aminek 20$ volt a postája) (?) Tehát akko´ : 16,99x7 + 6x2 + 8 a képlet ,abban az esetben, ha 7-et hozatnánk. Ez mindösszesen 138,93 font, ami kábé 50710 Ft. Koponyánként lenne nagyjából 7245 Forint. Hibás számításért felelõsséget nem vállalok ! Nna? Kinek köll akko´ illen sárfogó? Mer' nekem nem hiszem...inkább legyártom PVC-bõl...:-))) Ha mondjuk legalább öten rendeltek akko' talán én is.. |
Kovacspeter | 5923 | 2012. július 12. 16:32 |
Laci, nézegettem a Bitai panzió oldalát ahol Andorék laktak, és a következõt írják: "Kalandvágyóknak ajánlunk egy dupla üléses sárkányrepülõvel történõ repülést a környék tájai felett, melyet egy, a tordai hasadékban mûködõ hegyimentõ bonyolit le. Honlapja www.skyfly.ro - igaz, csak román nyelven olvasható. Az érdeklõdõk számára gondoskodunk a program megszervezésérõl." Ezt kihagytuk, legközelebb tuti hogy kipróbálom! |
Kovacspeter | 5921 | 2012. július 12. 11:57 | Válasz erre: 5919 |
Néplavór... ez jó! Ajánlottak egy kárpátaljai gyógymódot is: borsos vodka. Mondjuk elég rosszul hangzik. |
cblaci | 5920 | 2012. július 12. 07:32 | Válasz erre: 5918 |
Jobbulást Peti! Átküldtem a fotókat elvileg, jelezd ha véletlen nem kaptad volna meg |
Billigpeter | 5919 | 2012. július 11. 23:19 | Válasz erre: 5918 |
Jobbulást neked. hasmenésre legjobb a portorico rum, bár nem tudom, hogy lázzal együtt is van-e hatása. Mindenesetre ártani nem használ:-) Próbáld magad összeszedni, mer a népek ott a néplavór partján kultúra nélkül maradnak... |
Kovacspeter | 5918 | 2012. július 11. 22:36 |
No, a mai nap alaposan félresikerült, összeszedtem valami magas-lázas, hasmenéses kórt, most kezdem vmennyire összeszedni magam. A többféle medicina közül a bükkszentkereszti füvesember, Gyuri bácsi gyógyteája ért a legtöbbet. Ma is próbajátékra kellett volna készüljek, holnap meg indulni kéne Pestre, nem tudom mi lesz belõle. |
Kovacspeter | 5917 | 2012. július 11. 22:24 |
Ebben a formában lehet egész képernyõs nagyságban is nézni. https://picasaweb.google.com/102220830716154941361/2012070508TorockoTura?noredirect=1 |
Kovacspeter | 5916 | 2012. július 11. 22:22 | Válasz erre: 5912 |
Valóban, önmagamhoz képest elég szép mennyiség. De Laci szerintem csinált vagy 3X ennyit.
|
cblaci | 5915 | 2012. július 11. 21:31 | Válasz erre: 5908 |
Lassan, sajnos nagyon lassan töltõdik az óriásfájl, de ha minden igaz nemsokára átmennek a maradék fotók amiket a képes motorra nem töltöttem fel.
|
cblaci | 5914 | 2012. július 11. 21:29 | Válasz erre: 5913 |
Azért voltak minõségi kifogásaim, mégpedig az oldalfal ami részben hiányzott és így a szél bevitte az esõt...
|
Billigpeter | 5913 | 2012. július 11. 21:08 | Válasz erre: 5906 |
Faszagyerekek vagytok mind a ketten, nem hogy örülnétek, hogy odaépítettem társadalmi munkába, hogy ne ázzatok meg! :-D
|
Billigpeter | 5912 | 2012. július 11. 21:04 | Válasz erre: 5908 |
Jó képek, úgy látom, most gyakrabban került elõ a fényképezõgép a nyeregtáskából, mint szokott! ;-)
|
cblaci | 5909 | 2012. július 11. 19:53 | Válasz erre: 5902 |
Kovacspeter | 5908 | 2012. július 10. 23:47 | Válasz erre: 5906 |
Meglett végre. Kellett egy bõ óra mire felszenvedte, de sikerült. Csak a teljesen rosszakat dobtam el, de még így is van pár kép, fõleg a sóbányából ami alig élvezhetõ. https://picasaweb.google.com/102220830716154941361/2012070508TorockoTura |
Kovacspeter | 5907 | 2012. július 10. 23:40 | Válasz erre: 5904 |
Áhá, Laci kicsit korrigált a kép alatti szövegen. Én meg írtam alá hozzászólást...bocs Peti, de ezt nem hagyhattam ki.
|
Billigpeter | 5904 | 2012. július 10. 22:48 | Válasz erre: 5903 |
Még az is lehet, mindenre képes vagyok, csak ne kelljen dógozni :-) Amikor néztem a képeket, nekem is egybõl ez ugrott be, csodálkoztam is, hogy a képaláírás nem utalt erre:-) |
Kovacspeter | 5903 | 2012. július 10. 22:43 | Válasz erre: 5899 |
Más téma, odafent a Dregán-tározónál még vidámszínpadot is találtunk. Épp jókor, mert elkezdett esni. (Csak nem te építetted?) |
Billigpeter | 5902 | 2012. július 10. 22:42 | Válasz erre: 5900 |
sajnos, semmi nem tud az eszembe jutni, mer az nekem nincs, legfeljebb a fejembe, mer az van, mégpedig jó nagy:-) A kitalálósdit rád hagyom, nem tudom, mi férhet bele egy napba, de egy 50-75 km-es kört be mernék kockáztatni. |
cblaci | 5901 | 2012. július 10. 22:25 | Válasz erre: 5896 |
Nekem is kéne még mindig a toldat és szerintem úgy lenne a tisztességes ha a vállalkozó szellemû és internetes rendelésben jártas fajtársunknak elõre utalnánk a lecsót, így nem lesz nagy kiadása amikor egyszerre kell fizetni. Úgyis megbízunk egymásban, én legalábbis maximálisan! |
cblaci | 5900 | 2012. július 10. 22:21 | Válasz erre: 5898 |
Na mer most kössél belém! Elõre és utólag is letudtam a köszöntéseket, így tudok hívatkozni ha elfelejtem valakinek a névnapját véletlenül ;-) Azon gondolkozzál inkább, hogy mit szeretnél megnézni a villámlátogatásod során, ha nem jut eszedbe semmi akkor azt mond meg, hogy Hajdúszoboszlói epicentrummal mekkora kerületû körben szeretnél mozogni és én akkor kitalálok valamit annak érdekében, hogy jól érezd magad ;-) |
Billigpeter | 5899 | 2012. július 10. 22:16 | Válasz erre: 5896 |
Én még mindig fenntartom az igényemet a hõn áhított alkatrészre!
|
Billigpeter | 5898 | 2012. július 10. 22:14 | Válasz erre: 5891 |
Fúúú, úgy látom, erõsen sütött a nap Erdélybe:-) Isten éltesse Szökõnap nevû motoros társainkat! |
Kovacspeter | 5896 | 2012. július 10. 22:12 | Válasz erre: 5890 |
Ok. De azért egy körkérdést még egyszer megérne a dolog, nehogy vki esetleg meggondolja magát. Mert akkor lehet nézegetni a plusz sárvédõ hosszabbítót a polcon.
|
Billigpeter | 5895 | 2012. július 10. 22:11 | Válasz erre: 5892 |
Szerintem se szaladgáljunk ebbe a melegbe (különösen egymásnak), mer le fogunk izzadni, oszt lehet átöltözködni:-) Lesz nálam ilyen hordozhatós frekvenciakorbács, a többit meg akkor azon keresztül megbeszéljük. Csak egészség legyen, meg térerõ:-) |
Kovacspeter | 5893 | 2012. július 10. 21:57 | Válasz erre: 5889 |
Kár hogy nem jön össze, jó lett volna péntek este meginni egy söritalt, meg elhazudozni. De ha esetleg átruccansz Siófokra, akkor meghívlak egy sörre, sõt egy szabadjegyet is intézek a koncertre;-)
|
cblaci | 5892 | 2012. július 10. 19:29 | Válasz erre: 5878 |
Kedves Péter! Az az igazság, hogy én nem szeretnék veled összefutni, ugyanis tekintve a kettõnk közötti súlykülönbséget az nekem biztosan fájna. Viszont ha megtudnánk azt oldani, hogy futnánk összefelé és az ütközés elõtt az utolsó pillanatban megállnánk, mondjuk egy karnyújtásnyira, akkor annak nagyon örülnék! :-) A péntek az nekem zsúfolt lesz, lehet túlórás, úgyhogy azt nem tudom biztosra ígérni, viszont a szombat az jó lehet. Van az a kis mûanyag izé amit a zsebünkbe hordunk, intelligensebb népek mobiltelefonnak hívják de az is hülyeség, mer az magától arrébb nem menne ha nem vinnénk... szóval majd abba elmondom a többit ha majd felhívlak ;-) |
cblaci | 5891 | 2012. július 10. 19:19 |
Majdnem úgy kezdtem a mondókámat, hogy megragadnám az alkalmat... viszont az "alkalom" az nem egy megfogható vagy megragadható dolog, ezért a "megragadom az alkalmat" az hülyeség kérem! Lagalább akkora, vagy kicsit kisebb, vagy esetleg sokkal nagyobb mint pl.a mûhajzselé... Viszont a sok köszöntések után élnék az alkalommal... bár ez is hülyeség! hiszen lehet együtt élni egy nõvel, vagy esetleg férfival (bár az kicsit másabb de csak nekünk, mert a nõknek nem) na de az alkalommal együtt élni az is hülyeség kérem! Az alkalommal hiába élnénk együtt mert az nem tudna nekünk gyereket szülni, csak esetleg tolvajt, az meg van elég a parlamentben nem hiányzik itthonra is belõlük... Jó´mondtam? Na de visszakanyarodva az elejére, van ez a névnapos dolog amirõl én rendszerint elfelejtkezem (a sajátomról is) ezért úgy döntöttem köszöntök mindenkit itt a fórumon! Tehát, Isten éltessen mindenkit akinek a névnapja január 1-tõl december 31-ig bezárólag be van írva a naptárba betûvel! ;-) |
Billigpeter | 5889 | 2012. július 10. 11:46 | Válasz erre: 5884 |
Az öcsémék ott nyaralnak, oszt megnézem õket. Henyélés, zacskóáztatás szerepel az igen feszített napirendembe:-)
|
Billigpeter | 5888 | 2012. július 10. 11:44 | Válasz erre: 5887 |
Ne köszöngessél, hanem játszál nitrohígítósat, oszt oldjad megfele a sárvédõtoldatos megrendelõs mutatványt!:-) Ha már megígérted!
|
Kovacspeter | 5885 | 2012. július 10. 09:58 | Válasz erre: 5883 |
Hello Gábor! Cblaci fotóit az 5875-ös hozzászólásban található linken keresztül elérheted;-) |
Kovacspeter | 5884 | 2012. július 10. 09:55 | Válasz erre: 5880 |
Sajnálom hogy nem jön össze, na de majd legközelebb. Laci lehet ráér munka után, nincs messze Debrecen, de Földes sem. Tényleg, mi járatban leszel Szoboszlón? |
GABBE | 5883 | 2012. július 10. 09:51 | Válasz erre: 5871 |
Túrázók ! Gratula az úthoz ! Várom a képeket - de gondolom nem csak én - illetve egy "cblaci"-s élménybeszámolót is :-) |
Billigpeter | 5881 | 2012. július 10. 08:40 | Válasz erre: 5880 |
Hát akkor veled nem, ha meg Laci se ér rá, akkor nem futok össze senkivel.
|
Kovacspeter | 5880 | 2012. július 9. 23:34 | Válasz erre: 5878 |
Lacival vagy velem? Pénteken Siófokon van koncert, hétvégén meg stúdiófelvétel, sajnos nem leszek otthon.
|
Kovacspeter | 5879 | 2012. július 9. 23:30 | Válasz erre: 5875 |
Igyekszem én is, a beszámolót megírom ha kipihentebb leszek. A képeket meg felteszem a Picasa-ra, oda gyorsan fel lehet tölteni.
|
Billigpeter | 5878 | 2012. július 9. 22:37 | Válasz erre: 5875 |
Szép képek, gyönyörû tájak, fasza motorbiciklik, csiki sör, mici kolbász, minden együtt egy jó túrába sûrítve :-). Sajnálom, hogy nem lehettem ott. Pénteken meg szombaton Szoboszlón leszek motorral, ha van idõd, esetleg összefuthatunk. |
hacse | 5877 | 2012. július 9. 21:55 | Válasz erre: 5873 |
Köszi , neked is Boldog névnapotot kívángatok, meg a Biiligpéternek is , meg mindenkinek ! :-)
|
hacse | 5876 | 2012. július 9. 21:43 | Válasz erre: 5875 |
Nagyon szép túra volt, gratula ! Irigyellek benneteket ! Még a képeket is öröm volt nézni.
|
cblaci | 5875 | 2012. július 9. 20:41 |
Akkor én kezdeném is a beszámolót ;-) http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_tura/?dr=75974 |
Kovacspeter | 5874 | 2012. július 9. 09:48 | Válasz erre: 5872 |
Hello Peti! Aggodalomra semmi ok. Igaz volt pár kamikáze sofõr akiknek ki kellett védeni a balfaszságait, de ez arrafelé mindennaposnak mondható. No meg egy ló fel akart rúgni a Gyalui-havasokban motrostól, de ezt is szerencsésen megúsztuk. Lesz beszámoló! |
Kovacspeter | 5873 | 2012. július 9. 09:40 | Válasz erre: 5868 |
Hi Csabi! Így utólagosan kívánok Boldog Névnapot!
|
Billigpeter | 5872 | 2012. július 8. 21:54 | Válasz erre: 5871 |
Na végre, már majnem kezdtem aggodalmaskodni:-) Várom a beszámolót:-) |
cblaci | 5871 | 2012. július 8. 21:37 |
Üdv mindenkinek! Szerencsésen hazaértünk, az Inazumák megint remekül teljesítettek. Majd ha kipihentem az út fáradalmait mesélek :-) ![]() ![]() ![]() |
hacse | 5870 | 2012. július 7. 20:28 | Válasz erre: 5869 |
Köszönöm, nagyon köszönöm ! És minden jókat kívánok !
|