Kovacspeter | 6672 | 2012. október 25. 23:18 | Válasz erre: 6664 |
Akkor kihoztad belõle a maximumot. Billig Peti az országutak réme;-)
|
cblaci | 6671 | 2012. október 25. 23:15 | Válasz erre: 6668 |
Ezt olvastad már:http://totalcar.hu/magazin/szerelem/ikarus55/
|
Kovacspeter | 6670 | 2012. október 25. 23:15 | Válasz erre: 6659 |
Ez az! Pöfögni kell annak a gépnek a szezonkezdetkor.
|
Kovacspeter | 6669 | 2012. október 25. 23:13 | Válasz erre: 6658 |
Besikerült, besikerült...de azért munka is volt azon a hétvégén, nem is kevés. Jó az Ifa, de ha már sorhat, akkor inkább Benelli Sei, vagy Cbx 1000;-) |
Kovacspeter | 6668 | 2012. október 25. 23:08 | Válasz erre: 6657 |
Szóra sem érdemes! Gondoltam felteszem, hátha érdekel pár fórumozót a kiállítás. A jó öreg faros: kicsit ráz, kicsit büdös, de a mienk! Mondjuk szegény öreg gépezet a gyerekkorodban már igen ki lehetett. P20-21-bõl nagyon gyenge volt a felhozatal, a rendõrségi 21-es, meg egy épített Rotax blokkos gép volt mindössze kiállítva, nem is értettem hogy lehet ez. |
Billigpeter | 6667 | 2012. október 25. 22:59 | Válasz erre: 6666 |
Volt szerencsém tárgyi gépjármûhöz a honvédségi kiképzésen, szerintem a ruszkik neked tervezték, én az istennek se fértem el benne:-) Menetrendszerûen egy Ural 4320-as szerelvénnyel jártam(gép+pót) kb 10 hónapon keresztül, ezalatt igazoltan 73.243. km-t tettem meg vele. Abban az extra a szervokormány,az ülés alatti konzervtartó, meg a szervófék volt, és a terepgumi ellenére nem volt ritka a 100 km feletti utazósebesség. Mondjuk a gépet a KaMAZ v8-as 10850 ccm-es, 214 Lóerõs motorja röpítette nagy lelkesedéssel, én szerettem azt az autót, ma is szívesen mennék vele egy karikát erõs terepen, mert mikor az ablaktörlõ törli a sarat a szélvédõrõl, akkor van elemében:-)
|
cblaci | 6666 | 2012. október 25. 22:27 | Válasz erre: 6664 |
cblaci | 6665 | 2012. október 25. 22:15 | Válasz erre: 6663 |
Azért arra vigyázz nehogy az agyukra menjél a freestyle rappel, nem vagy te Veress Robi alias MC DC :-)))
|
Billigpeter | 6664 | 2012. október 25. 21:47 |
A katonai színû ájfá- val kapcsolatban meg az a hír, hogy a gazdája szerint én mégegyszer nem ülhetek bele. Történt ugyanis, hogy 140 km alatt megfalattam vele 90 l gázolajat. a tahó gráf korongot nézegetve meg csak annyit mondott: nem is hittem, hogy ez bír menni 115-tel...:-) Mentségemre legyen mondva, hogy utolértem egy konvojt, ami egy traktort követve vándorolt 40 km/h -val egy tök egyenes úton Tiszaújváros felé ( egy traki, meg hat-nyolc személyautó), miközben semmi nem jött szembõl. Én nem akartam beállni a sorba, mert látszott rajtuk, hogy õk így fognak lemenni Debrecenig, úgyhogy muszáj volt kihasználni a gépkocsi adottságait:-) |
cblaci | 6660 | 2012. október 25. 19:47 | Válasz erre: 6659 |
Ez jó hír! Örülök neki! A donációs team lassan kezdheti a beöltözést ;-) |
Billigpeter | 6659 | 2012. október 24. 20:58 |
Ja, és már Pesten viháncol a blokkom, ha jól megy, két nap múlva a keblemre ölelhetem:-)
|
Billigpeter | 6658 | 2012. október 24. 15:16 |
cblaci | 6657 | 2012. október 23. 22:46 |
Nem akartam a hozzászólásommal belerondítani a képsorozatba ezért inkább megvártam a végét, azt hiszem ez volt az eddigi legkomolyabb oldtimer galéria a fórum életében. A "faros" Ikarusz gyermekkorom elsõ meghatározó jármûve volt, hiszen a szüleimnek nem volt autója és a Földes-Debrecen utat -ami csak 2-3 havonta volt esedékes- mindig izgatottan vártam. Bár büdös volt meg sokszor volt rajta hányingerem, de mégis csak egy jármû volt ami kerekeken gurult és nekem ez nagyon tetszett kisgyerekként. A P20-asról pont ma fórumoztunk egy idõsebb motoros cimborával aki az utódját a P21-est birtokolta anno. A Z900 is nagyon tetszik, meg tulajdonképpen mindegyik motor tetszik, jó volt nézegetni õket. Köszönöm Péter! |
Kovacspeter | 6655 | 2012. október 23. 22:12 |
A adattáblán azt írták hogy errõl a géprõl másolták a P20-ast. (Yds5) Elég nagy tévedés.
![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6653 | 2012. október 23. 22:06 |
1. És a Magyar Mérõmûszerek Gyára által készített 80 mérföldes óra. 2. Azért a szériák is szépek. ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6652 | 2012. október 23. 22:04 |
1. D betû nélküli fogaskerék. 2. Vékony tank. 3. Jól látszik a különbség a szériához képest. ![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6651 | 2012. október 23. 22:01 |
White jellemzõk 1. Szögletes, középgyertyás hengerfej a nagyobb teljesítményért, nagyobb leömlõk állítólag, miegymás. 2. Ez bizony export. 3. Dupla lánckerék, hogy terepen és közúton is helytálljon. ![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6650 | 2012. október 23. 21:55 |
Fehér holló: Danuvia White! Az amerikába szakadt hazánkfia visszatért.
![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6647 | 2012. október 23. 21:48 |
Egyetlen példányban a Pannónia gyárban készített prototípus. Jó formájú kéthengeres lett volna.
![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6646 | 2012. október 23. 21:46 |
Egyetlen példányban a Pannónia gyárban készített prototípus.
![]() ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6644 | 2012. október 23. 21:41 |
Milyen szép angol motort csináltak a lengyelek. Milyen csúnya német motort csináltak a szovjetek. (K-55 Moszkva) ![]() ![]() |
Kovacspeter | 6639 | 2012. október 23. 21:33 |
Tigris. 39000 kcm, fogyasztás 600l/óra harci körülmények között.
![]() ![]() |
Kovacspeter | 6630 | 2012. október 23. 21:05 | Válasz erre: 6629 |
Most jobban, de azért nem olyanok mint a te fotóid. Az öreg Gyorgyénak még nem mûtötték meg a szemét, most is megáldott minket. A búvárról elfelejtettem megkérdezni a barlangászt. Nem volt idegenvezetés, csak nagyobb csoportoknál szokás. Pedig jó lett volna mert a cseppkõalakzatok el vannak nevezve, részben Czárán által. Abban a feltételezésemben viszont megerõsített hogy Erdélyben (egész Európában még két helyen van) csak Réven található fehér agyag. Úgyhogy ha bárhol látsz fehér agyagból készült fazekasárut, az jó eséllyel Révrõl származhat. Mivel festés nélkül van ilyen színe, a benne tartott víz állandóan párolog, nem melegszik fel, nem rohad be. A sisak lehet hogy butít, de egy két helyen nehezebb terep volt, csúszós kövek, félhomály, az ember azt se látja rendesen hova lép, oldalt meg meredély. Vagy 80 cm magas résen lehet csak továbbjutni...jó volt az. |
cblaci | 6629 | 2012. október 23. 20:41 | Válasz erre: 6627 |
jó képek, látom most egy kicsit jobban megerõltetted magad -fotózás szemponjából- mint amennyire szoktad :-) Az öreg malmossal mi a helyzet megmûtötték már a szemét? Néha eszembe jut az öreg, fõleg a rózsavize amitõl még itthon is illatoztunk. A barlangbúvárról hallottatok valami bõvebbet vagy csak annyit lehet tudni amit az emléktábla sejtet? Sok ismerõs részlet van a fotók között, bár így õsszel sokkal színesebb a táj mint tavasszal. A sisakról annyit, hogy a mi munkánkban is kötelezõ, ha viszont nincs rajtam kevésbé verem oda a fejem, ha rajtam van akkor meg valamiért mindig "megtalálok" vele valamit... szerintem amennyit véd annyit butít is az érzékelõ képességen. |
Kovacspeter | 6628 | 2012. október 23. 20:35 | Válasz erre: 6624 |
Ez a szemüvegen való fénytörés elég félelmetesen hangzik. Ha idegenkedsz a lencsétõl, lehet érdemes lenne megpróbálni így éjszaka plexifelhajtás esetén egy krossz-szemüveget ráhúzni a rendes szemüvegre. Lehet hogy hülyeség, de hátha mûködik, közelebb van egymáshoz a két üveg, talán jobb lehet, ki tudja?
|
Kovacspeter | 6627 | 2012. október 23. 20:21 | Válasz erre: 6623 |
Sokkal csendesebb mint a Schuberth. Kétszer is "használtam" odabent a barlangban. No: https://picasaweb.google.com/102220830716154941361/20121022KiralyerdoZichyBarlang
|
Kovacspeter | 6626 | 2012. október 23. 20:08 | Válasz erre: 6618 |
Az Albioarei szoros lemaradt: http://www.welcometoromania.ro/DN76/DN76_Cheile_Albioarei_m.htm Meg egy kép: ![]() |
cblaci | 6625 | 2012. október 23. 19:37 | Válasz erre: 6624 |
Szia Zolibá! Ismerõs a szitu, a legutóbbi túrán hasonló élményem volt az útépítés miatt a hazafelé úton, a por rárakódott a plexire és úgy tükrözõdött a sötétben, hogy láttam a szemeimet benne... fura volt. Na de a Pádison volt az igazi amikor én is felhajtott plexivel motoroztam az 50km körüli múrvás kaptatón a dög melegben és mikor levettem a sisakot látszott a sisak vonala az arcomon... még szerencsés, hogy kivehetõ és mosható a sisakbélés. |
adorizoli | 6624 | 2012. október 23. 18:41 | Válasz erre: 6622 |
A tegnap esti hazautazásomhoz Nagy volt a késõ délutáni és esti forgalom, s mentek elõttem hosszú sorban a kocsik, meg jöttek is szembe, úgyhogy elõzgetni sem volt üdvös. Világítottak is szembe a jobbnál-jobb lámpák, s ezért felcsaptam a sisak szélvédõjét, mert még ezen is megtört a fény, nemcsak a szemüvegemen. Mint írtam, Bánffyhunyadon álltam meg, hogy felvegyek még valamit magamra az egyre csípõsebb levegõ miatt, és bementem a benzinkút mosdójába is. Amint kijövet kezet mosok, hát alig ismerek magamra: tiszta fekete volt az arcom a degenyegtõl. Ez és bizonyára a csípõs levegõ is megtette hatását. Ma délig sajgott a szemem. Persze nem elõször járok így hasonló körülmények miatt. Laci! A barlangász sisakokból való kilátást tényleg nem zavarta a párásodás, de annál inkább beleizzadt a fejünk. Aztán a fényképen elég homályos alakok lettünk. De ez nem Peti gépének a hibája, hanem fényképezésre felkért férfié, aki bemozdíthatta az optikai eszközt. |
cblaci | 6623 | 2012. október 23. 09:12 | Válasz erre: 6622 |
Köszönöm a részletes leírást! Szerencsére nagyon jól ismerem ezeknek a túráknak a hangulatát így nem esik nehezemre elképzelni milyen jó is lehetett és hiába nem voltam ott de azért így egy kis élmény nekem is jut belõle, fõleg ha a képek is elérhetõek lesznek. Tetszik az új sisakotok! Csendesebb mint a Schubert? :-) Gondolom nagy elõnye, hogy nem párásodik a plexije, merhogy nincs is neki :-))) |
Kovacspeter | 6621 | 2012. október 22. 23:31 | Válasz erre: 6618 |
Helló Laci! Holnap lesznek képek, sikerültek ahogy sikerültek, sajnos a fotós nem ért rá, fát kellett vágnia. A mai nap röviden: Zolibá indult Kolozsvárról, én Szoboszlóról, a találkozó Réven volt. Megindultunk befelé a festõi szépségû Révi-szorosba, amíg lehetett motorral, aztán gyalog, kb 20 perces sétával el lehet érni a barlangot, és a vízesést. (1903-ban fedezték fel, miután megállapították hogy a Révtízfalui-patak itt tör a felszínre, Czárán Gyuláék berobbantották egy helyen a sziklát a bejutás végett) A cseppkõbarlangot nehéz leírni pár szóban, ezt látni kell. Ki van már világítva, de lámpa azért nem árt. Egy jó tanács: a barlangász által osztogatott sisakot nem érdemes visszautasítani, mert az egyik srác beütötte a fejét a sziklába úgy hogy elkezdett folyni a vér. Egy-két helyen csak térdepelve lehet átjutni. Megindultunk visszafelé a motrokhoz, majd Sonkolyos és Körösbánlaka érintésével megérkeztünk Barátkára, ahonnan átvezet a nemrég felújított 764, 764D jelzésû út a Királyerdõn, de ezt már ismered. Tavasszal erre jöttünk a biharkeresztesiekkel, csak a másik oldalról, Magyarremete, Biharrósa felõl. Történt egy kis malõr, fenn a hegységben egy szép panorámájú kiállónál a megállás után majdnem sikerült felborítani a motoromat. Murvás széle volt az útnak, ahogy átléptem a gépen, a jobb lábam alatt elindultak a kövek, és valami lehetetlen szögbõl emeltem vissza, érzésem szerint már a bukócsõ is leérhetett, de nem látszik rajta semmi. Zoli bácsi látta honnan téptem vissza, gyakorlatilag hegyesszög volt, nem is értem hogy sikerült. Úgyhogy a gép változatlanul nem vesztette el a "szüzességét". Megállogattunk nézelõdni egy-két szép helyen, meg az Albioara-szorosban. Lent Biharrósán megnéztük a kis vízimalmot, Magyarremetén a XIII. sz-i református templomra és a feltárt középkori freskóira (Apostolok, szent királyaink) már nem maradt idõ. Leérve a 76-os fõútra megindultunk Nagyvárad felé, az elkerülõ elõtt elköszöntünk. A 76-os borzalmas állapotban van, elkezdték csinálni de nagyon az elején tartanak, 80 felett nemigen lehet haladni, még az is határeset. Úgyhogy ha arrafelé megyünk, akkor inkább a Borzi-szorost használjuk, szép is, forgalom sincs, Tenkéig megcsinálták az utat, a szoros elõtt és után van rosszabb aszfalt. http://www.welcometoromania.ro/Padurea_Craiului/Padurea_Craiului_Pestera_Vadu_Crisului_m.htm http://www.erdely-szep.hu/Revi%20szoros/index.html http://www.welcometoromania.ro/DN76/DN76_Rosia_Moara_m.htm A magyarremetei templom kimaradt, de érdemes megnézni: http://www.welcometoromania.ro/DN76/DN76_Remetea_Biserica_Reformata_m.htm http://hu.wikipedia.org/wiki/Kir%C3%A1ly-erd%C5%91 Õsszel a legszebb a Királyerdõ, a más-más fajhoz tartozó facsoportok többféle színben pompáznak. |
Kovacspeter | 6620 | 2012. október 22. 22:35 | Válasz erre: 6617 |
Minden rendben volt, én köszönöm! Jó kis gurulás volt, valószínû hogy az utolsó ebben a szezonban. A fotókat majd feltöltöm a picasára. Kerestem egy képet, a jobb napokat látott a Zichy-villáról: ![]() |
adorizoli | 6619 | 2012. október 22. 22:01 | Válasz erre: 6618 |
cblaci | 6618 | 2012. október 22. 21:37 | Válasz erre: 6617 |
Szia Zolibá! Már vártam, hogy valamelyikõtök bejelentkezzen. Örülök, hogy jól telt a túra, gondoltam ma rátok miközben a dolgomnak is haladnia kellett. Reménykedem még a héten én is egy motorozós napban, talán szerdán sikerülni fog ha az idõ is úgy akarja. Köszönöm a képeket! Jó pihenést! |
adorizoli | 6617 | 2012. október 22. 21:21 | Válasz erre: 6614 |
Kovacspeter | 6615 | 2012. október 21. 01:22 |
Ez igen! http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/veteran/mz-ts-2501-108352 Csabi, emlékszel, szintén a Daróczymotornál csinálták azt a pöcsköszörût ami úgy ment Balassán mint a veszett fene. |
Kovacspeter | 6614 | 2012. október 21. 01:16 | Válasz erre: 6611 |
Zolibá! Azt írják hogy csak szerdától vasárnapig van nyitva a barlang, nálatok a hétfõ rendes munkanap lesz. Telefonon igyekszem biztos információt szerezni barlang-nyitvatartás ügyben. Ismerõs a Vargyas-szoros meg az Almási barlang, sajnos a múltkor csak elhúztunk mellette, fel kéne keresni egyszer mindenképp. Ha már szoros, akkor jó terv lehet egyszer a Remetei szoros, ezt is kihagytuk a Torockó túrából, de hát három napba nem férhetett bele annyi minden. http://www.welcometoromania.ro/DN14b/DN14b_Cheile_Rametului_m.htm |
Kovacspeter | 6613 | 2012. október 21. 01:06 | Válasz erre: 6610 |
Kéretik beszámolni a munkafolyamatokról, esetleg képekkel mellékelve.
|
Kovacspeter | 6612 | 2012. október 21. 01:04 | Válasz erre: 6609 |
Bezony! Jövõre ha elég hamar megyünk még láthatjuk hóval fedetten a magas részeket.
|
adorizoli | 6611 | 2012. október 20. 19:07 | Válasz erre: 6607 |
cblaci | 6610 | 2012. október 19. 22:09 |
Egy friss örömhír: B Peti motorblokkja holnap megkezdi hosszú utazását, így nem is olyan soká újra szárnyal az "ételhordószínû" fõnixmadár! :-) De kár lett volna virágtartót csinálni belõle... ![]() |
cblaci | 6609 | 2012. október 19. 19:50 | Válasz erre: 6608 |
A "hósipkás hegyek" Nagyon szép kép! A hétfõi túrához szép idõt és jó utat kívánok Nektek! Fotózzatok sokat! |
Kovacspeter | 6607 | 2012. október 19. 15:47 | Válasz erre: 6598 |
22-én hétfõn, nem túl korai indulás? Van egy szép út a hegységen kereszül (764-764D, Biharrósa-Erdõdámos-Barátka) amit nemrégen aszfaltoztak le. Révtõl a barlang felé csak egy darabig lehet bemenni, utána olyan húszperces-félórás gyaloglással közelíthetõ meg.
|
Kovacspeter | 6606 | 2012. október 19. 15:36 | Válasz erre: 6597 |
Akkor indul a téli szezon, lehet neki húzni;-)
|
cblaci | 6603 | 2012. október 17. 21:30 | Válasz erre: 6602 |
Biztosan koncertezik, vagy próbál, nem könnyû a mûvészemberek élete. Viszont amint ideje engedi biztosan jelentkezni fog.
|
adorizoli | 6602 | 2012. október 17. 19:54 | Válasz erre: 6601 |
Csinálunk mi szívesen. Csakhogy Peti még nem válaszolt. Ezért egyelõre csupán csak dédelgetem a felvetett ötletet és tervet, mert már régen nem vagyok vakációban sem..., és nehezebben tudom szabaddá tenni magam. Most is itt gürcölök a munkahelyi szobámban, mert le vagyok maradva egy folyóirat és egy könyv szerkesztésével, s ráadásul az idén egy új tantárgyat is át kellett vennem egy nyugdíjba vonuló tanártársamtól, ennek elõadásaira többet kell készülnöm. Na de most már megyek haza. Megnézem a most fortyogó mustos pincemûhelyemet és valamivel kisámfázom a gyomromat, mert nagyon kezd összekucorodni. |
cblaci | 6601 | 2012. október 17. 17:29 | Válasz erre: 6598 |
Aztán majd csináljatok fotókat, ha bejövök a favágásból legyen egy kis örömöm is ;-)
|
cblaci | 6600 | 2012. október 17. 17:27 | Válasz erre: 6599 |
Ez nem liba, hanem hosszú nyakú kacsa! Hogy lenne liba?! A liba az lila színû, megmondta az Anti bácsi, én meg neki hiszek mert megmondta és azé! Nézd meg ezt a klippet és lépj ki a tájékozatlanság szürke félhomályából :-) http://www.youtube.com/watch?v=-e0gcjgnxXw Az én kutyám gyere ide, Szerelmes vagyok, de kibe? Hogyha lopnék kókuszdiót, Nem mondanám meg, hogy ki vót. A legnagyobb tragédia: Anyukámnak nincsen fia. E'múttam már régen hatvan, Mégsem evett meg a Batman. Van rajtam egy kockás szoknya, Nem vagyok még hozzászokva. Vettem tegnap kettõ kutyát, Jobb lett vóna egy jó nyugágy. Balettcipõm nincsen nekem, De ha lesz, én fõ nem veszem. Hogyha három lábam vóna, Valószínû tudnék róla. |
Billigpeter | 6599 | 2012. október 17. 14:20 | Válasz erre: 6596 |
Tudom, hogy tájegységenként másak a szokások, de mifelénk az ilyen hosszú nyakú kacsákat libának nevezik.:-) Mondjuk én néha a kedvesemet is szoktam libának nevezni, bár nem hosszú a nyaka, és nem is hasonlít a kacsához. Viszont át tud menni a kijelölt gyalogátkelõ helyen:-) |
adorizoli | 6598 | 2012. október 17. 13:55 | Válasz erre: 6595 |
Peti! Pontosítanád idõben a szezonzáró gurulást? A cél tetszetõs, és még nem jártam ott. Milyen az út Révtõl a barlang felé? Nem látom jól a térképen. |
cblaci | 6597 | 2012. október 16. 21:56 | Válasz erre: 6595 |
Jó lenne bizony, de sajnos én már elígérkeztem motorozni! Igaz kisköbcentis motorral amit Stihl-nek hívnak és arra való, hogy tûzrevalót állítsunk elõ vele... de még kedden is! Viszont új láncszettet kapott az is, meg láncvezetõt, úgyhogy kezdõdhet a téli szezon ;-)
|
cblaci | 6596 | 2012. október 16. 21:52 | Válasz erre: 6594 |
Az ott gyalogosátkelõhely! Rajta van a táblán a gyalogos, aki ember, és nem kacsa! Akkor mit keres ott egy baromfiudvarnyi kacsa?! Ráadásul az irány is rossz! Mutatja a tábla, hogy az ember is csak jobbról balra kelhet át, nem pedig balról jobbra mint a kacsák akik ráadásul nem is emberek! Menjenek körbe, vagy van szárnyuk repüljék át az utat, nem? De! Jó'mondtam? Jól háp! vagyis hát! :-) |
Kovacspeter | 6595 | 2012. október 16. 21:13 | Válasz erre: 6593 |
Egy rövid szezonzáró gurulás késõi indulással, korai érkezéssel? Királyerdõ+Révi Zichy barlang a hosszú hétvége hétfõjén? Ma esett, de állítólag holnaptól egy darabig visszatér a jó idõ. |
Kovacspeter | 6594 | 2012. október 16. 21:08 | Válasz erre: 6593 |
Engem igen, a poén a lényeg. Nem az az érdekes hogy sorban mennek át az úton, úgy szokták, hanem az hogy hol. A kijelölt gyalogátkelõhelyen.
|
cblaci | 6593 | 2012. október 15. 18:31 | Válasz erre: 6592 |
Sajnos nem ihletett meg a kép, ugyanis kacsákat csak a szüleim tartottak, nekem soha nem volt sajátom, viszont általános iskolás koromban volt egy nyulam akit úgy hívtak... na de inkább megkímélek mindenkit az efféle agymenésektõl :-))) Viszont most nem jut eszembe semmi más. |
Kovacspeter | 6592 | 2012. október 14. 23:20 |
Egy témához valamennyire illõ kép a Panoramio-ról, szórványvidéken készült (Bánság), és állatok is vannak rajta, a címe: Eredményes oktatás!
![]() |
Kovacspeter | 6591 | 2012. október 14. 23:17 | Válasz erre: 6587 |
Nahát, ez a kézzelfogható történelem. Szeretek Bánffyt olvasni, sajnos nem került még méltó helyre a magyar irodalomban. |
Kovacspeter | 6590 | 2012. október 14. 23:01 | Válasz erre: 6586 |
Nem igazán motorozható, egy darabig fel lehet menni, de mûútról a nagy hegyeket csak távolabbról lehet nézni. Ott a túrázás mûkszik. Sebaj, majd a Páring. Igaz hogy érdekel a szórványmagyarság, a történelem, de blog eddig nem jutott eszembe, végül is nem rossz ötlet. Csak az a baj vele, hogy azt írni kellene, ami idõ. Inkább másokat olvasok, és igyekszem bejárni amit lehet. Erdély sajnos korántsincs a fejemben, de igyekszem. |
Kovacspeter | 6589 | 2012. október 14. 22:47 | Válasz erre: 6584 |
Úgy tûnik az elsõ képen, hogy a bio-fûnyíróként tevékenykedõ 'lakó' vizet is igényel;-) Jól látszanak a templomon az évszázadok folytán történõ átalakítások, a befalazott bélletes csúcsíves kapuzat talán az egyik legrégebbi része? +ki lehet szúrni felette egy szintén befalazott félköríves ablakot. A kastély felújítása haladgat? |
cblaci | 6588 | 2012. október 14. 22:24 | Válasz erre: 6587 |
Ebbõl a szemszögbõl már másabb képet mutat, az elõzõ képen csak kevés látszott az új tetõbõl ami elkerülte a figyelmemet. |
adorizoli | 6587 | 2012. október 14. 19:24 | Válasz erre: 6585 |
cblaci | 6586 | 2012. október 14. 00:39 | Válasz erre: 6579 |
Jó kis mozi volt ez is, bár itt azért nem igazán motorozható a táj. Nem gondoltál még arra, hogy csinálj egy blogot? Sok helyen megfordulsz és nagyon érdekel a szórványmagyarság, ihletet kaptál Czárán Gyulától a magyar turizmus atyjától és a fejedben van egész Erdély. Szerintem gondolkozz el ezen. Igaz keveset fotózol de én majd besegítenék és küldeném neked a képeket ;-) |
cblaci | 6585 | 2012. október 14. 00:34 | Válasz erre: 6584 |
Nekem régen volt egy kecském, Giginek hívtuk, kicsi volt amikor kaptam és nagyon hozzám nõtt. Aztán amikor nagy lett egyre többször emlegették a szülõk mikor eszünk már egy jó kis kecskepörköltet... na persze, pont a Gigibõl! Azt már nem! Építkeztem akkoriban és nem volt idõm a kertre ezért bevetettem lucernával, így nem jött fel a gaz és Gigi is el volt látva. Egy öreg járt hozzám kaszálni lucernáért cserében, végül õ vitte el Gigit mert megígérte, hogy nem bántja és csak a teje miatt kell neki... aztán még hallottam, hogy Giginek kisgidái lettek de a történet itt számomra be is fejezõdött. Azóta nekem nem is volt haszonállatom pedig falusi vagyok amióta legelsõnek rácsodálkoztam a világra. Szerencsére a feleségem is hozzám hasonló érzületû, neki még kislány korában volt egy malaca akit Mimózának hívtak. Mimózát cumisüvegbõl kellett etetni mert elmaradt a többitõl, aztán késõbb amikor elérte a vágósúlyt inkább eladták apósomék mert Kriszti nem engedte kivégezni. Maradt az illúzió, hogy még talán most is nyugdíjas malacként valahol egy ólban bõszen röfög. Így aztán húsboltba járunk, mert ugye egy darab hús az csak egy élettelen valami, nem sétálgatott a kertben, nem üdvözölt a tekintetével amikor hazaértünk és nem okozott bûntudatot a halála. Ennyit az állatokról, persze tudnék még mesélni :-) Szép az a kastély! Fel nem fogom, hogy egy pénzes ember miért nem lát benne fantáziát, nekem ha jó sok pénzem volna simán rendberaknék egy ilyet. Idén jó pár lepukkant kastélyt meglátogattam, van ami már menthetetlen, de vannak még olyanok is amelyek gyönyörûen mutatnának ha szépen rendbehoznák egy jó nagy kertel, disznövényekkel körülvéve. Ha nyerek a lottón veszek egyet az tuti :-) |
adorizoli | 6584 | 2012. október 13. 23:01 | Válasz erre: 6559 |
Kovacspeter | 6583 | 2012. október 13. 00:10 | Válasz erre: 6577 |
Egybõl kiszúrtam. Emlékszel, még a lovakat is abajgatta.
|
Kovacspeter | 6582 | 2012. október 13. 00:08 | Válasz erre: 6576 |
Ja-ja. De én szeretnék teljesítményt is méretni, kompressziót, stb.
|
Kovacspeter | 6581 | 2012. október 13. 00:07 | Válasz erre: 6575 |
Azt hittem hogy kisebb megrendelésekbõl úgy-ahogy megy a 'bót'. A drága jó magyar igazságszolgáltatás szokás szerint dög lassú. |
Kovacspeter | 6580 | 2012. október 13. 00:01 | Válasz erre: 6573 |
Pedig már akartam írni hogy fene a jó dolgukat. Ezek szerint Davosban nem csak síelni, de gipszkartont szerelni is lehet;-)
|
Kovacspeter | 6579 | 2012. október 12. 23:59 |
Újabb mozi! http://www.youtube.com/watch?v=qvRZ6umCwqg Csodaszép vidék a Retyezát, és a Hátszegi-medence. Az õraljaboldogfalvai õsi Istenháza élesen megmaradt emlékeimben egy korábbi kóborgás kapcsán. Csak sajnos lassan hívek nélkül marad, pusztul a szórványmagyarság... A filmben nem mutatják, de Fehérvízen van egy hívek nélküli református templom, ami állapota alapján tippelve vagy 50-100 éve már csak omladozik. Mikor arra jártam még megvolt a fa zsindelytetõ félig elcsúszva. Nemrég találtam egy képet a neten, már nincs teteje. |
cblaci | 6578 | 2012. október 12. 23:51 | Válasz erre: 6573 |
Mondjuk az majdnem ugyanaz, csak teljesen más...
|
cblaci | 6577 | 2012. október 12. 23:48 | Válasz erre: 6568 |
cblaci | 6576 | 2012. október 12. 23:42 | Válasz erre: 6566 |
Nekem legutóbb mérték a mûszakin, kíváncsiságból! Megbukott egy Golf IV-es az analizátoron... próbából az én motoromba is bedugták a szondát mert az volt ott kéznél... de ezt már meséltem, akkor már a gixi dob volt rajta. Normál értéket mutatott, mármint karburátorosoknak megfelelõt, de egyébként a gyertyakép is indikátora mindennemû problémának, néha szoktam nézni. Az is olyan mint a nagykönyvben!;-) |
Billigpeter | 6575 | 2012. október 12. 23:37 | Válasz erre: 6570 |
lófasz van. A rendõrség nyomoz, mi lassan elmerülünk.
|
cblaci | 6574 | 2012. október 12. 23:35 | Válasz erre: 6565 |
A sárvédõtoldat a tervezés fázisában leledzik... tudom rossz duma, így megmondom õszintén nem foglalkoztam azóta se vele.
|