TomRed | 15550 | 2012. október 27. 22:54 | Válasz erre: 15549 |
Pataki Attila megmagyarázza, aki az elsõ sorban vonult: http://index.indavideo.hu/video/Pataki_Attila_En_mar_senkitol_nem_varok A tuggyukkik ellen, akik chipet tesznek belé és kiborggá változtatják. (A karszalagja csodás a nagy magyarnak.:-)) |
tsanyi | 15549 | 2012. október 27. 21:54 |
Békamenet ki és mi ellen?....egy mai válaszlevél az imf-tõl...: http://poldi.blog.hu/2012/10/27/az_imf-nel_betelt_a_pohar_egy_nap_alatt_ket_cafolat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_27&utm_campaign=index "A teljes terjedelmében közzétett válaszlevél: „Tisztelt Lukács Úr! Köszönöm a levelét, és hogy aggodalmait megosztotta velünk. Az Önök véleménye, mint az összes civil szervezet véleménye, fontos számunkra. Elõször is hadd szögezzem le, hogy az IMF és az Európai Bizottság júliusi küldöttsége nem támasztott meghatározott feltételeket. A megbeszélések a politika mozgásterének széles körére összpontosultak annak érdekében, hogy megmaradjon a makrogazdasági és pénzügyi stabilitás, kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb legyen a kormány által tervezett pénzügyi kiigazítás, és megteremtõdjenek a gyorsabb növekedés alapjai. A közszférát illetõen a kormányon áll, hogy milyen mértékû és jellegû csökkentést hajt végre, ennek részleteit nem vitattuk meg a júliusi látogatás során. Kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, ha további kérdései vagy aggályai lennének, Üdvözlettel: Iryna Ivaschenko a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetõje” (Kiemelések tõlem, Poldi bá.) Mindez válasz a magyar kormánytagok felelõtlen, kivagyi, hazug nyilatkozataira, a 200 millió forintbõl megvalósított IMF-ellenes sajtókampányra, a kormányt "megmentõ" békemenet jelszavaira. És egyben magyarázat arra is, hogy miért maradunk majd teljesen egyedül, minden külföldi pénzügyi támasz nélkül, ha bajba kerülünk." |
TomRed | 15548 | 2012. október 27. 20:01 | Válasz erre: 15543 |
Némileg kapcsolódnak a témához az olajszõkítési ügyek. Itt is hasonló volt a probléma, miként lehet megkülönböztetni az adóköteles és nem adóköteles felhasználást. Erre a könnyen kijátszható színezést találták ki. A szõkítés technológiája: http://www.magyarmaffia.eoldal.hu/cikkek/az-olajtanu/i.-vamcsalas-es-olajszokites-----a-kezdetek.html (A web-oldalon sok egyéb magyar maffia történet is olvasható.) Meglehet, hogy mostantól lesznek illegális gáztankoló helyek, hiszen minél magasabb az adó, annál jobban megéri azt megkerülni. Esetleg a MOL-nál akarnak egyesek valami plusz bevételhez hozzájutni. Érdekes, hogy a korábbi IMF hitel segítségével megvett MOL tulajdonrésszel is most kezdtek el foglalkozni: http://nol.hu/gazdasag/20121016-reszvenyert_uzleti_titkot "A potenciálisan érintett cégek egyelõre tanulmányozzák a törvényjavaslat szövegét, amelynek fordulatait néhányan a Molra vonatkozó célzásként értékelik. Az állam tavaly 500 milliárd forintért kisebbségi tulajdonrészt vásárolt az olajvállalkozásban, azóta nem nõtt látványosan a befolyása a Mol döntéseire." |
desiderus | 15547 | 2012. október 27. 17:24 | Válasz erre: 15546 |
Én mindig fel vagyok ébredve... :-)))))))))))
|
tsanyi | 15545 | 2012. október 27. 17:08 | Válasz erre: 15544 |
Hm, érdekes lenne Ángyán pártja.......elgondolkoznék rajta....bár õ is a vezér almából való meg ha most azt is játssza, hogy meghasonlott.....de a lúdmilla(libás+milla) is hasonló vonzerõvel bír.....már mindkettõ lejáratta magát a múltban, de sajnos nem sok választási lehetõség maradt.....
|
desiderus | 15544 | 2012. október 27. 17:04 |
Valaki írta volt korábban, hogy aki Gyurcsányra szavazna az gazember.... És aki ezekre ? http://www.origo.hu/itthon/20121027-fideszes-foldosztogatasrol-beszelt-angyan-jozsef.html ui : nem Gyurcsányra fogok szavazni...de ezekre sem. |
tsanyi | 15543 | 2012. október 27. 16:41 | Válasz erre: 15541 |
Nekem volt több gázos kis tgk-m és kedveltem a használatát nem csak az ára miatt, de persze ez volt a fõ..:))....viszont akkor mi lesz a palackos vagy van pár helyen vezetékes PB gázzal?...ugyanis anno azért emelték az egekbe azt is mert könnyen át lehet fejteni az autóba egy nem túl drága eszközzel....jelenleg egy ára van minden PB. gáznak, akkor azokat is emelik?...mi lesz azokkal akiknek azzal lett kiépítve a fûtése vagy sokan palackos gázt használnak több célra is, mi lesz velük?...ha kifizethetetlen lesz a nem autogázként árult PB. is az szép lesz...
|
tsanyi | 15542 | 2012. október 27. 16:37 | Válasz erre: 15540 |
Nem nagyon nézek balettet(soha), de azért távolról tiszteltem ezt az embert....eddig, az már szánalmas, láttam eredetiben a riportot(nem volt jobb dolgom) és nem bírtam abbahagyni mert nem hittem a szememnek.....nagyon sok mûvész járatta le magát az elmúlt két évben pénzéhségbõl vagy csak simán az elismerésért amit úgy érzett nem kapott meg, de ez már kerényi magasságokba emelkedett....lesz mit szégyenkezni ha a vezér és tsai eltûnnek a színrõl, akkor mit fog mondani az ilyen ember?....azt amit az eddigi életében csinált, köpönyegforgatás ezerrel?...
|
TomRed | 15541 | 2012. október 27. 15:14 | Válasz erre: 15539 |
OK, bocs. akkor félreértettelek. Nekem se volt kedve soha kísérletezni se a gázzal, se az E85-tel, mert gyanítottam ezt a végkifejletet. De azért tényleg drasztikus ez az adóemelés az "adócsökkentés kormányától". A lakásfûtésnél se bánom, hogy annak idején meghagytuk a szilárd tüzelésû kazánt a gáz bevezetés után, plusz még egy kandalló is van. Most õsszel még nem kellett gázt használni a fûtéshez. |
TTné | 15540 | 2012. október 27. 15:06 |
Még akár a viccesbe is elfért volna, ha nem lenne ennyire szánalmas. :-/ Isten nem demokrata http://comment.blog.hu/2012/10/27/130_millio_miatt_tamadjak_istent |
lecso | 15539 | 2012. október 27. 14:04 | Válasz erre: 15538 |
Én nem fogadom el. Csak két évvel ezelõtt is tudtam, mikor a kollégám 225ezerért alakíttatta át a rönóját. Pár napja csak finoman rákérdeztem ebédnél, nem válaszolt semmit... Énnekem ne mutasd be Lengyelországot. Járok arra, meg más környezõ országban is. És én is tisztában vagyok vele, hogy vezetõ országból sereghajtók lettünk. Úgy, hogy sok okostojás nyakkendõs, lassan, kultúráltan fogalmazó, nem macskakövet dobáló ejropéjer szakember cinkos kussolása, és konstruktív ténykedése közepette. Itt tartunk, és a hab a tortán, hogy csak õk az egyedüli mentsvárunk. Szerintük. |
TomRed | 15538 | 2012. október 27. 12:31 | Válasz erre: 15535 |
"Ugyanis ez a fasza világ így mûködik. A PÉNZT ELVESZIK, VAGY ÍGY, VAGY ÚGY. Mire számítottál?" Ezt pedig még meg is kell köszönni szerinted vagy legalábbis birka módon, szó nélkül elfogadni. Bravó! Még valami: Lengyelországban sûrûbben láttam szinte gáztankoló helyeket, mint benzinkutakat. Biztos bolondok, hogy azt támogatják. Nézd már meg hogyan áll mostanában Lengyelország gazdasága a mienkhez képest. (Mondjuk nem csak ezért nyilván...) |
TomRed | 15537 | 2012. október 27. 12:28 | Válasz erre: 15536 |
Nem dupla, hanem 2,25-szörös. A kétszer 50%-os emelés ennyit eredményez. Tehát valójában 125%-kal emelik a jövedéki adót és az arra még rákerülõ 27%-os ÁFÁ-t. |
Bubó Doki | 15536 | 2012. október 27. 12:03 |
Csibészkék! Azéééé vettük vissza a MOL-t, hogy utána óccsó gázzal járjatok? Mi? Nem szégyellitek magatokat???? Tessék benzint venni, vagy legalább a dupla jövedékit fizetni a gáz után!!!!!!! Már olyant is hallottam, hogy a polgár aljasul növényolajat tankolt a dízelbe'..... ezért kellett az étolaj árát is felemelni.......Gazemberek, mindíg a saját érdek??? Oszt az országgal mi lesz? Pedig ma jobban éltek, mint két év múlva...... |
lecso | 15535 | 2012. október 27. 11:53 | Válasz erre: 15533 |
Igen, végiggondoltam. És megosztom Veled, mire jutottam. Amikor faterom lebontotta a cserépkályháit, mert kényelmetlen volt befûteni, salakolni, és volt olajkályha, meg bele olcsó fûtõolaj, senki sem mondta, hogy ez egyszer kurvadrága lesz. Aztán mikor átálltunk gázfûtésre, mert olcsó, kényelmes, tiszta stb...senki sem gondolta, hogy egy átlagos keresetû család havi bevételének negyede-harmada lesz a gázszámla télen. Amikor meg lett E85 és úgy tûnt olcsó megoldást jelent, meg a mezõgazdaság (amely helyett a vegyipar állítja elõ a teszkógazdaságos élelmiszert az igénytelen néptömegeknek) részére is kitörési pontot jelentett volna, az is pont olyan drága lett, hogy vegye az anyja. Nos a példákkal azt akarom bemutatni, hogy Te, meg én szopásra vagyunk ítélve. Akármit csinálsz.Ha napelemet csinálsz tejesdobozból, és azzal oldod meg az autód hajtását, akkor jól megcsinálnak jövedéki adócsalásáért, majd ha 97millió forintért engedélyezteted, rábasznak olyan adót, hogy megbánod a percet is, amikor kitaláltad az egészet, egy szar szerdai benzináremelõs napon. Ugyanis ez a fasza világ így mûködik. A PÉNZT ELVESZIK, VAGY ÍGY, VAGY ÚGY. Mire számítottál? Átáll a pógár, oszt nem fog kelleni a benzin senkinek? Még azt is megjósolom Neked, hogy a közeljövõben sokan fognak szándékuk ellenére a komplett családi házukkal egyetemben a levegõbe emelkedni. A csavaros eszû szittya magyar ugyanis kifejleszti a vezetékes földgáz sufnituningos komprimálását autók gáztartályába. Én így látom. |
Taro | 15534 | 2012. október 27. 11:48 | Válasz erre: 15530 |
Hát, ebben benne van a szívem, de még a lelkem egy nagy hányada is. Kb. ezek a dolgok rágnak belül. :-( |
TomRed | 15533 | 2012. október 27. 11:25 | Válasz erre: 15532 |
Mondták, hogy több, mint 100%-os lesz? (Pontosítva: jövedéki adó emelés.) Dobják ki a befektetésüket, akik áttértek a környezetet jobban kímélõ üzemeltetésre? Végiggondoltad egyáltalán a dolgot??? |
TTné | 15530 | 2012. október 27. 10:52 |
Határátkelõ http://hataratkelo.blog.hu/2012/10/25/ezert_kellett_eljonnunk_magyarorszagrol?fb_action_ids=10151205219248901&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map= |
TomRed | 15529 | 2012. október 27. 09:07 |
“Szarok rá hogy más mit mond” – Mészáros Lõrinc vs Ferenczi Krisztina, videóinterjú http://atlatszo.hu/2012/05/14/szarok-ra-hogy-mas-mit-mond-meszaros-lorinc-vs-ferenczi-krisztina-videointerju/
|
TomRed | 15528 | 2012. október 27. 08:24 | Válasz erre: 15526 |
Nehéz lehet a kijózanodás a híveknek. Még csak az elején tart náluk a folyamat, de bizonyára szörnyû fejfájással jár. Ilyenkor mindenkibe bele kell kötniük, minden kellemetlenségért másokat kell hibáztatniuk. Némi segítség a felébredésükhöz: http://varanus.blog.hu/2012/10/16/orban_vezer_rablovezer "A gyalázatos autógáz annyira ellenség, hogy két lépcsõben összesen 100% -kal emeljük a jövedéki adóját a szemétnek! Isten az autót benzinüzemûnek teremtette! Ergo: a gázüzem Isten ellen való vétek, és legfeljebb a dízel lehet út a megbocsátás felé." |
Pampusz | 15527 | 2012. október 26. 22:06 | Válasz erre: 15526 |
Üzenem a ( barbárodnak ), hogy hamarosan még jobban tud majd szívni (levegõt ), én is készülök tovább állni. :)) |
qqriq64 | 15526 | 2012. október 26. 21:55 |
"A sok nehézség ellenére, amit itthon nap-mint nap le kell gyõznöm, egyetlen dolognak tudok örülni igazán, hogy olyan szemét, utolsó gazemberrel nem kell egy levegõt szívnom, mint te. Baromi jó, hogy innen elhúztad a rühes bõröd, vidd a többi szemetet is magaddal, rögtön jobb lesz a levegõ itthon." A fenti mívesen cizellált szösszenetet egyik jobboldali barátomtól kaptam. Magas intellektusról és részletgazdag helyzetelemzésrõl árulkodik. Az elsõ sorban mindjárt tetten érhetjük a magyarországi agrárszakmunkások nehéz sorsát. Szinte látjuk szemeink elõtt a meggörnyedt hátat a kapától megkérgesedett kezet a szélcserzette arcot. Jogosan feltételezhetjük hogy élete jelentõs részét valamelyik szénbányában töltötte mert többszöri utalás van légzési nehézségekre ami elõrehaladot szilikózisra utal. Az engem illetõ "szemét" és "gazember" jelzõket a legmagasabb fokú elismerésnek veszem és megerõsít benne hogy jól végzem munkámat mely arra irányul hogy szorgalmas emberek munkájának gyümölcsét ne mások arassák le. A bõrömben jól érzem magam köszönöm szépen, igen jól elvagyok gazdatestként biztosítva néhány kedves rühatka életfeltételeit annál is inkább mert ezen állatkák szellemi képessége egyenként is meghaladja az üzenetküldõ IQ szintjét. De ez nem az õ hibája. Az egyszerûség nem bûn. A fakocka is egy sokmindenre használható mértani alakzat mégsem rójuk fel neki egyszerûségét. Végezetül külön kiemelném az elbocsátó szép üzenetet ami a máshol szerencsét próbáló honfitársainkat illeti. Az utolsó sor brilliáns megfogalmazása a vállukra teszi a tarisznyát benne a fillérrel, pogácsával és kis anyafölddel. Szemünk elhomályosul ennyi jóság ennyi önzetlenség hallatán. Köszönjük neked honfitársunk a heroikus munkát amit végzel érdekünkben. Kivánunk neked további jó erõt egészséget hogy munkáddal el tudd tartani a dolgozó lakosság arányaihoz képest egyre növekvõ éhes szájak armadáját. |
TomRed | 15525 | 2012. október 26. 21:10 | Válasz erre: 15522 |
Mi csak jelentünk a szabadságharc állásáról. Míg egyesek szabadon rabolnak, mások harcolnak az életben maradásukért. |
desiderus | 15524 | 2012. október 26. 21:07 | Válasz erre: 15523 |
Ya. Az itt zajló eseményeket már csak alkohollal tudatmódosítva lehet túlélni ép elmével. (nem a topicra gondoltam).... :-))))))
|
Bedouin | 15522 | 2012. október 26. 20:54 |
Megkérem az Elmélkedés topic hozzászólóit, hogy lehetõség szerint ne postoljanak ittas állapotban, mert akkor az van, amit az elmúlt két napban olvasni lehetett ... :)))))))))))))))))))))))))))))
|
TomRed | 15521 | 2012. október 26. 20:10 |
Sok szarvasmarha egy helyen: http://hvg.hu/itthon/20121009_Orban_Csanyi_Bonafarm_teheneszet_riport Az utolsó bekezdés érdekes: "A keddi ünnepségen kedélyesen beszélgetett a kormánypolitikusokkal Benedek Fülöp is, aki korábban a Gyurcsány-kabinetben volt szakállamtitkár, és akit a jelenlegi államtitkár, Budai Gyula azzal támadott, hogy törvénytelenül közrejátszott állami erdõterületek értékesítésében. (Egy másik ügyben a volt államtitkárt 2011-ben a bíróság jogerõsen másfél év, három év próbaidõre felfüggesztett börtönre és 3 millió forint pénzbüntetésre ítélte egy ingatlanügy miatt.) Benedek a kormányból való távozása után lett Csányi birtokpolitikai fõtanácsadója." Lehet, hogy csak a kívülállóknak szokatlan ez a szituáció? Valójában a parlamenti cirkusz csak a népeknek szól, amúgy jól megvannak egymással és oligarcháikkal a pártok. |
TomRed | 15520 | 2012. október 26. 19:33 | Válasz erre: 15518 |
Itt az ok, jól gondolja valószínûleg a hozzászóló: http://vastagbor.blog.hu/2012/10/26/napi_allamositas_az_idojarasjelentesen_a_sor/fullcommentlist/1#c18139557 "Emlékeztek erre: http://vastagbor.blog.hu/2012/08/16/pozitiv_idojaras-elorejelzest Kicsit olyan érzésem van, mint amikor a névadó bizottság beintett nekik, aztán feloszlatták õket. Deja vu." Micsoda távlatok nyílnak így meg: Bayer Zsóti, meg Széles elvtárs szervez új birka menetet és a Nemzeti Idõjósda kellemes idõt jósol hozzá, hogy boldogan készülõdjenek a népek az önköltséges utazásra. (Kiskunhalas vagy Szeged-Budapest 1000 Ft oda-vissza...) https://www.facebook.com/events/326944960671194/ és http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/10/kulonbusz-indul-szegedrol-az-oktober-23-i-bekemenetre.html Még jó, hogy itt még nem tartanak: http://www.borsonline.hu/20121023_a_legkemenyebb_bortonokbe_kerultek_a_pussy_riot_tagjai |
tsanyi | 15518 | 2012. október 26. 18:54 |
Ezt most nem értem(nem egyedüli eset).......tényleg nem lehetne meteorológiai jelentést kapni csak az OMSZ-tõl?...amikor elõször olvastam ez eszembe sem jutott, de ha így van ez majdnem akkora gáz mint a hírcentrum...: http://vastagbor.blog.hu/2012/10/26/napi_allamositas_az_idojarasjelentesen_a_sor?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_26&utm_campaign=index "Ezek szerint sokkal jobb lesz, ha teljes egészében az állam finanszírozza az OMSZ-t, a többi magáncég tevékenységét meg a törvény által betiltják? Idõkép, Köpönyeg mehetnek a levesbe ... miért is? Mert "a magyar társadalomnak olyan meteorológiai szolgálatra van szüksége, amely állami kézben van, és nagyobbrészt az állam finanszírozza"? " |
tsanyi | 15517 | 2012. október 26. 17:53 | Válasz erre: 15516 |
Másra nem nagyon lehetett számítani...a hülyekampány elég nagy gáz és teljesen érthetetlen....
|
Bubó Doki | 15516 | 2012. október 26. 13:13 |
Hát, csak elértünk valamit.....http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/az-imf-szakit-magyarorszaggal-a-kampany-lehetett-az-utolso-csepp-389747
|
tsanyi | 15515 | 2012. október 26. 12:12 |
Na vazz....a vezér átíratja a történelmet, az új kerettantervben némiképp törölgettek, de fõképp a demokrácia elhajlásait mint pl. általános választójog stb......szép új világ?: http://magyarinfo.blog.hu/2012/10/25/a_fidesz_ellopna_a_multunkat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_26&utm_campaign=index ""Emellett a tananyagban sehol nem szerepel az általános választójog fogalma, a 7–12. évfolyamon igen bõ tantervben csak egy helyen történik rá közvetett, homályos utalás, ott is negatív szövegkörnyezetben, meglepõ módon egyenesen ebbõl eredeztetve a szélsõségeket: „A politikai jogok kiterjesztése több országban a szociális demagógia felerõsödésével járt, így utat nyitott a szélsõséges elemek hatalomra kerülésének, amelyek diktatórikus rendszereket vezettek be.” Pontosan mutatja be a Fidesz saját politikáját, hiszen így szereztek kétharmadot, és így kerülhetnek hatalomra olyan elemek, mint õk. "Példa az esetlegességre: A rendszerváltás elõzményeként kizárólag a lakitelki találkozó jelenik meg. Nincs szó szamizdatról, monori találkozóról, Társadalmi szerzõdésrõl stb. (az 5–8. évfolyamon). Ez az esetlegesség nem tartható." |
tsanyi | 15514 | 2012. október 26. 12:01 | Válasz erre: 15512 |
Ok, de mik az indokok?...vagy csak érzelem?..
|
tsanyi | 15513 | 2012. október 26. 12:00 |
Ez már szánalmas...:))): http://index.hu/belfold/2012/10/26/szegedi_csanad_izraelrol_csak_a_tisztelet_hangjan_szabad_szolni/ ....pár ilyen megmozdulása csanád fiúnak és senki nem fogja elfeledni, hogy jobbikos volt amíg ki nem rúgták, de azt sem, hogy ezt derék társai régóta tudták csak zsarolták némi uniós pénzért cserébe és csak akkor tették gallyra amikor eljött szerintük az ideje.....ez annyira szép...:)))
|
tsanyi | 15511 | 2012. október 26. 11:56 | Válasz erre: 15509 |
Hát ez számomra érthetetlen......egy idegen ország vezéréért aki meg is szállt minket és zsarolta Horthyt is......magyarként úgy gondolom ez nem összeegyeztethetõ....
|
eröt | 15510 | 2012. október 26. 11:00 | Válasz erre: 15439 |
Nem osztok igét.De nekem a 2.VH szakterületem. Sajnos vagy vagy sem én maradok ami vagyok(.Náci.) Miklós ve. kapitulált innentõl..? |
eröt | 15509 | 2012. október 26. 10:42 | Válasz erre: 15410 |
Akkor ebben az országban kb. senkinek sincs esze.Én mentem volna meghalni Hitlerért.Mennék ma is. |
eröt | 15508 | 2012. október 26. 10:30 | Válasz erre: 15437 |
Grat .De ne hazai hadvezéreket (senkiket) idézz!
|
lecso | 15505 | 2012. október 26. 09:35 | Válasz erre: 15504 |
Nem, egyszerûbb inkább hagyni az egészet a francba. Olyan ez, mint amikor valakinek elege lesz, és elmegy külföldre dolgozni. |
tsanyi | 15504 | 2012. október 26. 09:03 | Válasz erre: 15503 |
Nem lenne egyszerûbb inkább megválaszolni ezeket a "provokatív" kérdéseket és akkor legalább a komcsi(tényleg, azt kire értjük?) is tisztában lenne azzal, hogy mi ezen szavak jelentése?.........és ha így lesz legalább tisztában leszünk vele, hogy kiket kell érteni alattuk.....vagy csak simán zsidózzunk egy jót..:))
|
lecso | 15503 | 2012. október 26. 08:54 | Válasz erre: 15495 |
Tudod, párszor beleszaladtam már ilyen vitába. Ez egy olyan kérdés, amibe ha belemegyünk.... felesleges. Tudom, milyen szemléletû, gondolkodásmódú emberek teszik fel ezeket a kérdéseket, elég van belõlük az index fórumain. Ez provokálós kérdés volt, te is tudod, ezért válaszoltam rá, amit válaszoltam. Igen olyan mint a komcsi. Tehát olyan vagy, mint a komcsizók, csak te azt érzed, nálad van az igazság, ezért jogosan teheted. Pont így érzik a komcsizók is, hidd el. És ezért nem lesz ennek soha vége. |
qqriq64 | 15502 | 2012. október 26. 08:32 | Válasz erre: 15501 |
Tudod azzal lett kurvára tele a tököm hogy bármiröl írok semmi sem jó. Mindig bekóstolnak valamivel ha van rajtam sapka ha nincs. Aztán egy idö után ha az ember besokall aztán visszabasz akkor az Önérzetes Józsik fel vannak háborodva. Hát a nagy lófaszt. |
eröt | 15501 | 2012. október 26. 08:17 | Válasz erre: 15435 |
Vegyél már egy autót (motort)!Azután arról írj!Elvileg megtehetd.
|
TomRed | 15500 | 2012. október 25. 22:59 | Válasz erre: 15498 |
Ugyanaz a mondat háromféle változatban ("...el lehet innen menni..."): 1.) Idézet Orbán Viktor 2012. Október 23-i beszédébõl: http://www.miniszterelnok.hu/beszed/nem_fogadjuk_el_hogy_idegenek_kormanyozzanak_minket "És képesek leszünk olyan Magyarországot ácsolni, ahová néhány év múlva visszajönnek a ma idegen földön szerencsét próbáló fiataljaink is. Mi nem azt üzenjük a fiataloknak, hogy el lehet innen menni, hanem azt, hogy haza lehet ide jönni. Mindenkit visszavárunk!" 2.) Idézet Bajnai Gordon 2012. Október 23-i beszédébõl: http://nol.hu/belfold/bajnai_gordon_beszede_a_millan_-_dokumentum "És mi nem olyan országot akarunk a gyerekeinknek, amelybe egyszer talán majd jó lesz visszatérni – hanem olyat, ahonnan nincs miért elmenni." 3.) Idézet Gyurcsány Ferenctõl, eredetileg az Országos Érdekegyeztetõ Tanács ülésén mondta a cégvezetõknek, akik nem itt akartak adózni. Ezt forgatta ki a FIDESZ propaganda, lásd 1.): http://www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ "„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” Tessék. lehet gondolkodni, elmélkedni a fentieken. |
desiderus | 15499 | 2012. október 25. 22:45 |
Hírnévért és pénzért mindent. http://www.origo.hu/tudomany/20121016-diederik-stapel-szocialpszichologia-csalas.html |
desiderus | 15498 | 2012. október 25. 22:32 |
Ebben minden benne van. http://uton.postr.hu/miert-nem-megyek-vissza |
qqriq64 | 15497 | 2012. október 25. 22:21 | Válasz erre: 15494 |
Nagyon köszönöm hogy megosztottad velünk nagyon világos és átlátható érvrendszered kár hogy még nem nõttünk fel hozzá. Köszönöm hogy az arcomba vágtad a magyarságot gyalázó mondataim innen kérek bocsánatot vérlázító szavaimért. Amiket felsoroltál a tényfeltáró újságírás gyöngyszemei sanszos hogy megkapod érte a Pulitzer díjat. Ahogy érvelsz, ahogy egymásba fûzöd a szavakat azt egyszer még tanítani fogják az egyetemen. Cicerói magasságokat verdesõ szónoki vénád soha nem látot magasságokba emelte ennek az oldalnak a szinvonalát. Kérlek ne hagyj magunkra minket vigyázó szemed mindig rajtunk legyen és nyesegesd rólunk az élet vadhajtásait. Tudom nem vagyunk hozzád méltók nem vagyunk olyan szellemi magasságokban ahol csak te hallod a szférák zenéjét. De számítunk rád. A nagy öregre a sokat tapasztalt iszapszemû rájára. Tiszteletem. |
qqriq64 | 15495 | 2012. október 25. 22:02 | Válasz erre: 15492 |
Na akkor... Úgy emlékszem megkérdeztem hogy kik azok a Trianon Tanúi. Kik azok? Megkérdeztem hogy kik azok az idegenszívûek. Kik azok? Máig nem kaptam választ. A hazaffy az meg olyan mint a komcsi. |
Tiger | 15494 | 2012. október 25. 21:48 | Válasz erre: 15482 |
Oly megnyugtató,ha az ember látja,hogy nem tévedett,nem nyúlt mellé egy másik ember megítélésében, akinek pusztán az írásaiból szerezhet benyomásokat.Nos elégtétel,hogy most sem tévedtem. Az a bizonyos dolog ...tényleg mindig a víz felszínén úszik,s szennyezi azt addig,míg az ár ki nem dobja a partra.... "Édesapám! Látott-e már parabola antennát? - Hogyne fiam, még ettem is. - De édesapám, az fémbõl van. - Hát, akkó' csak láttam" De az egyszerûség kedvéért:IGAZAD VAN!!Mindenben és mindenkor.Szeretném,ha te lennél a példaképem és az unokáimé is,mert most csak egy lúzer nagyapjuk van. Jajj, Istenem tele vagyunk hülyékkel és engem választottak maguk közül a királyuknak..... |
tsanyi | 15493 | 2012. október 25. 21:44 | Válasz erre: 15491 |
Vazz, nem mondod, hogy õ terveztette a 4-es metrót?.....:)))))
|
TomRed | 15491 | 2012. október 25. 21:39 |
Szálasi terve Budaörsre kijáró földalattival: http://baubid.hu/baubid/portal/iodisp?nev=szalasi_ferenc_az_epitesz___amit_idaig_nem_tudtunk_most_a_xxi_szazadban
|
qqriq64 | 15490 | 2012. október 25. 21:36 | Válasz erre: 15488 |
Úgy látom te is csak vagdalkozol. Sorold... |
lecso | 15489 | 2012. október 25. 21:34 | Válasz erre: 15487 |
Most, hogy olvaslak, megértettem, ez a hitlergyerek jó nagy geci volt, tuti kipenderített volna innen minket. Csak jobban járunk ezzel a benesi Európával, meg az országfelvásárlással vicceskedõk helytatróival... |
lecso | 15488 | 2012. október 25. 21:29 | Válasz erre: 15486 |
Az a ti dolgotok. Majd én tudom,mikor akarok mondani valamit. Valóban nem szép, ahogy írt neked a tag, de azt kapod amit megérdemelsz. Provokálsz ugyanúgy, csak finoman fogalmazod a mérget. Nem vagy különb, hiába hiszed. |
TomRed | 15487 | 2012. október 25. 21:26 |
Ezt az érdekességet most találtam, amikor "Hitler mit gondolt a magyarokról" témában nézelõdtem: http://falanszter.blog.hu/2011/02/19/hitler_a_duna_parti_linz_lesz_budapest_nemet_masolata "Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város." |
qqriq64 | 15486 | 2012. október 25. 21:05 | Válasz erre: 15467 |
Csak egy megjegyzése lenne. Ha én bármikor hasonló hangnemet ütnék meg mint bizánci buzogány akkor Tsanyi meg Tomred lenne az elsõ akik leállítanának. Abszolút jogosan. Ti meg hárítotok. Miért nem csodálkozok? |
Gixef | 15485 | 2012. október 25. 21:03 | Válasz erre: 15483 |
ui.És nem érdekel hogy ki hol él a világban magyar létére.Ha kint tud boldogulni,tegye.
|
Gixef | 15484 | 2012. október 25. 21:02 | Válasz erre: 15483 |
Írtam:UFF!!! (akkor is abban nõttünk fel)Nem politizálok,nem vitatkozok,MOTOROZOK!!! |
qqriq64 | 15483 | 2012. október 25. 20:59 | Válasz erre: 15477 |
Lehet hogy az áltad említett rendszer reinkarnációja elõl jöttem ide?
|
qqriq64 | 15482 | 2012. október 25. 20:57 | Válasz erre: 15468 |
Tájger Elmondani nem tudom hogy menyire tele van a tököm a semmitmondásaidal. Kifogy a betû a gépedbõl és egy konkrét mondat még nem kerekedett. Lózungok közhelyek doszt meg a nagy magasságból intézett hazaffyas szónoklatok. Nem én találtalak meg téged te kóstoltál be engem. Merthogy arra kérsz… Ne kérjél. Igen le szoktam írni a mindennapjaimat. Nincs benne titok bemutatja az itteni életet. Hátha valaki kedvet kap hozzá hogy kipróbálja vagy a gyerekét bíztassa hogy hagyja ott a HAZÁT. Én pedig kurvára élvezem hogy megpukkadtok tehetetlen dühötökben és pulykavörös fejjel kéritek rajtam számon. Kérjétek. Kutyát nem érdekli. Még eddig semmit de semmit nem tudtál felmutatni ellenem. Semmi konkrétumot csak úgy nagy általánosságban pufogtatsz a semmibe. Behalok az ilyen ostoba hivatkozáson hogy két nappal az 56-os forradalom emléknapja után. Mikor lehet? Három nap? Fél év? Még nem vetetted le az ünnepi ruhát vagy mi van? Te nem vagy baloldali nem vagy jobboldali csak a haza iránti forró kebel indít rá hogy billentyût ragadj. Merthogy emlékezzek rá hogy mit adott az az ország. Fordítsuk meg a kérdést. Innen látom hogy mit vett el. Nem kell az én nyûgjeimmel foglalkozni senkinek leginkább neked. De következetesen megteszed. Milyen nyûgöm meg bajom van nekem? Kösz jól vagyok. Te vádolsz engem számonkéréssel? Jobboldali barátaiddal mást sem csináltok mint engem kértek számon. Én nem kérek számon semmit csak támasszátok alá vádjaitokat. Mikor tettem én felelõssé a nemzetet? Semmi problémám vele. A politikát tettem felelõssé. Nagyon nem ugyanaz. Igen van két gyerekem ott. Felnõtt emberek közelebb a harminchoz mint a húszhoz.. Ne próbálj belemagyarázni olyasmit amihez semmi közöd. De ha tudni akarod jönnek õk is. Csak hogy megnyugodj. Hogy egy kicsivel megint többet kell dolgoznod valakikre. Valóban nem érdekel hogy érik e a gesztenye az Õrségben. Majd meggyónom. Harminc évig mást se csináltam mint jó polgár jó munkás voltam ott. Minden választáson résztvettem. Minden közérdekû dologban résztvettem. Ma már a családomon és magamon kívül nem érdekel semmi. Most idézhetném a verset ha volna kinek „te tetted ezt király”. A végén idézett verset köszönöm hogy betetted. Tíz éves voltam mikor elõször olvastam Jim Corbett: emberevõ tigrisek címû könyvében. Tényleg a világirodalom egyik legszebb verse de a fordító érdeme hogy ennyire üt. |
TomRed | 15481 | 2012. október 25. 17:55 | Válasz erre: 15478 |
Tiger, kerestem neked még egy kis olvasnivalót: http://varanus.blog.hu/2012/04/17/ki_lesz_ii_orban_kaya_ibrahimja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_17&utm_campaign=index Ezekért az emberekért lelkesednek így a népek: hvg: "A Kossuth téren a Békemenet tagjai és a jelenlévõk a Kossuth nótát énekelték egy másik formában. A szöveg: "esik esõ Orbán Viktor kalapjára, ahány csepp esik rája, annyi áldás szálljon rája"." |
tsanyi | 15480 | 2012. október 25. 17:00 | Válasz erre: 15476 |
Igazad van, elég a személyeskedésbõl......eddig sem hiányzott..:))
|
TomRed | 15479 | 2012. október 25. 16:51 | Válasz erre: 15478 |
Tiger olvass vissza, a barmozást én csak idéztem... Nagyon szépeket írsz, bár nehéz olvasni a hiányzó szóközök miatt. Azonban még soha nem olvastam tõled konkrét véleményt egy tényrõl vagy hírrõl. Szerintem ideje lenne leszállnod arról a magas szószékrõl, amirõl hirdeted az igét és a valós problémákról is mondhatnál valamit. Például mit szólsz a Bubó Doki által linkelt írásban foglaltakhoz? http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=792&session_id=SESSION_ID&limit=100&offset=0&g=motorbike_forum_Elm_lked_sek#15440 "Megadóztattak gyakorlatilag minden iparágat, rontva a versenyképességet. Ráadásul ezek egy részét biztos el fogja meszelni elõbb, vagy utóbb az Európai Unió. Most éppen a legújabb telefonadó miatt indult kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen. Ha egy tétel kiesik, akkor ezt újabbal kell pótolni. Így jutottunk el odáig, hogy már lassan nem havonta, hanem hetente kell kiigazítani a még el sem fogadott költségvetést. Ez az igazi unortodoxia." |
Gixef | 15477 | 2012. október 25. 16:31 |
Ja és csak még annyit.....gondolkodjatok el azon hogy hol,milyen rendszerbe nõttetek fel!!!(iskola,elsõ meló,elsõ rendõr által kapott pofon) UFF ennyi volt!!!!
|
Gixef | 15476 | 2012. október 25. 16:28 |
Én nem politizálok,többeteket ismerem is(tán barátaim közé is sorolhatom),de már annyira elmérgesedett itt minden hogy már azt mondom ELÉG!!!!!!:-)
|
tsanyi | 15475 | 2012. október 25. 16:22 |
Ezt akarja itt valaki? Ilyen egy polgárháború......értelmetlen gyilkolás...2.20.-nál annak a kislánynak tekintete aki nem tudja miért történt vele és azt sem, hogy pillanatokon belül meghal, még menniy élet van benne, nem tudtam tovább nézni:(((: http://www.huffingtonpost.com/2012/10/24/syria-field-hospital-video_n_2007190.html
|
egynyoc | 15474 | 2012. október 25. 16:07 | Válasz erre: 15468 |
HElo Tigris! Hagyd rá...reménytelen, én nem tudok ill. nem akarok olyan szépe n fogalmazni mint te...segghülye.../képe alapján talán meleg is/:-))) |
tsanyi | 15473 | 2012. október 25. 16:05 | Válasz erre: 15472 |
Mint többen megjegyeztük ez már egy vallás és biza aki ebben hisz az hívõ.....igazából a melóhelyemen nem sértõdnek meg rajta a fideszesek sõt magukat is annak hívják...
|
fakerekû | 15472 | 2012. október 25. 15:58 | Válasz erre: 15466 |
Fölhímeztetem a konyhaasztal fölé.Hátha lefogyok?! Istenem!Ady és Petõfi országa... |
tsanyi | 15471 | 2012. október 25. 15:56 | Válasz erre: 15468 |
"...."két nappal az ´56-os forradalom emléknapja után. " ....hááát, az nagyon nem jobboldali tüntetés volt ha már szóba került....ott egy sima reformszoci állam mellett tüntettek azok akik megélték a háború elõtti magyarország nyomorát, persze elõkerültek mások is és talán épp az volt a baj, hogy túl sokféle cél volt az elsõ tüntetések után, de most amikor egyre több adat lát napvilágot annál bonyolultabb az egész.....és ha az is szóba került, hogy a mindekori jobboldalnak mit köszönhetünk akkor ezt elemezhetjük....Mátyás óta nem sok jót tettek a néppel, igaz Mátyás sem feltétlenül a nép érdekeit nézte, de legalább marginálisan érintették õket néha pozitívan a döntései... |
tsanyi | 15470 | 2012. október 25. 15:51 | Válasz erre: 15456 |
Igen, jó lenne ha nem így történne, de mit lehet tenni ellene a jelen helyzetben?.....a fizetések jelentõsen csökkentek az elmúlt 3-4 évben azoknál akik valóban dolgoznak, közszféra nem ér...:))
|
tsanyi | 15469 | 2012. október 25. 15:48 | Válasz erre: 15459 |
Ne haragudj, tényleg sötét vagyok, hogy nem gondoltam erre...:))....és annak kimondottan örülök, hogy jól él itthon..
|
Tiger | 15468 | 2012. október 25. 15:48 | Válasz erre: 15463 |
Elmondani sem tudom,hogy milyen mértékben unom már ezt a kisstílû adok-kapok marakodást.Még azzal is visszaélsz,hogy az ember igyekszik emberi hangot megütni ezekben a bejegyzésekben.Lehet célravezetõbb lenne egynyoc szókimondásával élni,de nem áll rá szám.Megjegyzem TomRed sem fékezi az indulatait,ha egy kis nácizásról vagy barmozásról van szó.Lelke legyen rajta,többre tartom annál,hogy emiatt és az örökös verekedhetnékje miatt túlzottan támadjam.Tsanyinak sem írom meg mindennap,hogy ne "mélymagyarozzon"és ne írjon olyan csacsiságokat,hogy a "a magyar jobboldal sokkal károsabb volt a hazára és annak népeire bármikor amikor hatalmon volt mint bárki más...."két nappal az '56-os forradalom emléknapja után. Azt viszont már tényleg nem állom meg,hogy velem kapcsolatosan bornírtságokat írj.Szándékosan nem válaszoltam az elõzõ minõsítõ bejegyzésedre,azt meg mégsem írhattam,hogy feleslegesen "ne piszkáld a Tigris bajszát!",mert egy ideig végtelenül türelmes,de utána kegyetlenül "kiszámíthatatlan".én már csak tudom,felneveltem egy párat. "jobboldali barátaim"-mirõl beszélsz?Még én magam se tudok róla,hogy az lennék.Vagy úgy képzeled ezt a dolgot,hogy az emberek reggelente úgy kelnek,hogy "na,mi is legyek ma?"reggelire komcsit faló vérért hörgõ jobboldali?,antiszemita ,náci radikális (jaj,de könnyen dobálóztok ezzel)?,Trianon miatt kesergõ nemzeti?esetleg szabadszivû liberális,aki nagy szabadelvûségében irtózik mindentõl,ami nemzeti vagy minimum arab?vagy baloldali,aki szociális érzékenységében már azt sem tudja,hogyan árusíthatná ki az országát valamelyik servilizmust követelõ "izmusnak"?--és akkor annak megfelelõen öltözik aznap?Tényleg ennyire egyszerûnek látod ezt a világot?Ez se érdekel,csak engem ne skatulyázz!(pl.valóban azt hiszed,hogy én bármilyen mértékben is ennek a mostani kurzusnak lennék valamilyen híve vagy ne adj Isten kiszolgálója?)De nem tagadom,hogy aki esetleg Bajnait kívánja hatalomra,annak valami alapvetõ zûrzavar van a fejében,aki pedig esetleg Gyurcsányt sírja vissza az maga is gazember.Ettõl még ugyanúgy vagy talán jobban is vágyom egy Fidesz nélküli Magyarországra,mint ti. Azon is gondolkodj el,nem aránytévesztés-e hogy 10-15 embernek permanensen a Te gondjaiddal,nyûgjeiddel,hisztijeiddel,mostanában meg már a számonkéréseiddel is kell foglalkozni! Holott, pl.én is csak egyetlen dolgot kértem Tõled:saját sorsodért ne a magyar nemzetet tedd felelõssé!(általánosságban)! Talán tapintatból,együttérzésbõl soha senki nem tette szóvá neked,hogy ha már elmentél,hogyan tudtad itt hagyni (mások mellett)két gyermekedet is.(ha jó vettem ki a szavaidból,csak a kicsi van veletek)Nem, mert közünk sincs hozzá és mert annyira más életet élünk,ahányan csak vagyunk ezen a Földön.Azt viszont cserébe elvárhatjuk,hogy tanúsíts te is némi megértést azok iránt,akik ezt nem lennének képesek megtenni és többek között ezért sem lennének képesek így itt hagyni az országot. Miért ezt hozom példaként?mert látom,hogy más értékek nem nagyon hiányoznak innen:-( Mint ahogy azt sem tudom nem észrevenni,hogy mi már szinte mindent tudunk rólad,sõt napjaid majd minden percérõl,de egyetlen alkalomra sem emlékszem,hogy úgy köszöntél volna be:"Na,mi újság pajtikám?Mi van veletek?Mi történt,míg nem voltam itt?érik már a gesztenye az Õrségben???-Nem,mert nem is érdekel.Önmagadon kívül(család) senki nem érdekel.Akkor hát miért is kellene az én "bülbül"szavaimat és figyelmemet rád fecsérelnem:-)(természetesen nem így gondolom,csak jólesik leírni)Jellemzõ,ahogyan kifogásoltad a renegade és Lendvai irányában megnyilvánuló figyelmet,azon nem gondolkoztál el,hogy,mi változott körülötted és miért? Elnézegetem még egy darabig,hogy néhányan miként "szo....játok körbe egymás farkát" a nagy gyûlölködéses egyetértésben(fújjj,ilyen ocsmányságot biztos csak,mint szélsõjobbos,gárdista írhattam-ma az lennék?),aztán majd megunom és lelépek. Addig is a világirodalom egyik legszebb verse,történetesen egy angoltól:William Blake:Tiger http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=88055&n=puszatlaj&blog_cim=William%20Blake:A%20tigris |
lecso | 15467 | 2012. október 25. 15:34 | Válasz erre: 15463 |
Nem ismerem ezt az embert. Nem szólt hozzám. Azért, mert az ellenséged, még nem a barátom. És te sem vagy az. Szóval hidegen hagy az ügy.
|
TomRed | 15466 | 2012. október 25. 15:27 |
"Viktor Szíve Szentegyház A legszebb hozsánnák a Facebookról." http://viktorszive.blog.hu/2012/10/22/vers_791
|
qqriq64 | 15464 | 2012. október 25. 14:15 | Válasz erre: 15462 |
Goj motorosokkal hogy állsz? Haverek?:)))))))))))))))
|
qqriq64 | 15463 | 2012. október 25. 14:06 |
Néhány kérdés azért ilyenkor megfogalmazódik bennem. Hol vannak ilyenkor eme entellektüell jobboldali elvtársai? A hazaffyak akik kurva. nagy erkölcsi magasságokból néznek le ránk pórnépre. Miért nem mondják hogy öreg ne égess bennünket. Ilyenkor tisztelt jobboldali barátaim hallgatnak mint szar a gazban. Pedig az ilyen pitbullok öket járatják le. Hol van ilyenkor a bülbülszavú Tiger aki olyan szépen fogalmaz. Olyan szívhezszólóan hogy az embernek kedve lenne csomagolni és azonnal hazaköltözni. Most nagy a csönd. |
egynyoc | 15462 | 2012. október 25. 13:30 | Válasz erre: 15461 |
Ok...te meg ne felejtsél el befûteni a munkásszállón...bár lehet azt is a nejeddel intézteted aki egész nap gürizik egy ilyen pöcsért....:-))) Szánalmas....ennyi... |
egynyoc | 15459 | 2012. október 25. 12:24 | Válasz erre: 15453 |
Sötét! Nem vetted le?? Meccsekre jár ki...Magyar gyerek itthon él és JÓL!!:-)))
|
qqriq64 | 15458 | 2012. október 25. 12:24 | Válasz erre: 15454 |
Hagyjátok... Jó vele játszani. Mint mikor a kutyát csibészelik:)))))))))) |
lecso | 15456 | 2012. október 25. 12:11 |
"Az élet- és munkakörülmények javítását vizsgáló alapítvány, az Eurofound adatai szerint a magyar már jelenleg is a harmadik legtöbbet dolgozó nemzet Európában az átlag munkaórákat tekintve: 1848 órát dolgozunk évente. A munkával töltött órák száma csak Romániában és Lengyelországban magasabb, mint Magyarországon." Még, még, még, ennyi nem elég... |
tsanyi | 15455 | 2012. október 25. 11:43 | Válasz erre: 15449 |
Megkerestem és ugyan egyetértek vele, de személyeskedõ vitát nem szítanám tovább ha lehet...:)))...hiába nem Te kezdted...
|
TomRed | 15454 | 2012. október 25. 11:40 | Válasz erre: 15451 |
Nem a barom kukurikúhoz, hanem a barom egynyoc állításához van köze: ""DE véleményem szerint az elmúlt 8 kibaszott évnél még ez is jobb..." Ezért a barom egynyochoz fordultam az indoklásért, de hiába... Nekem te nem vagy a barátom, azokat megválogatom. |
tsanyi | 15453 | 2012. október 25. 11:36 | Válasz erre: 15448 |
Nem Õt védem hanem az álláspontját amire reagáltál. Öcséd kint él?...hogy megy Neki?.....miért nem jön haza?...:)
|
egynyoc | 15452 | 2012. október 25. 11:31 |
Nos "kedves" balos "barátaim" megérkezett hozzám kandalló építõ barátom, jön a hideg nincs idõm veletek tovább vitázni...:-)))
|
egynyoc | 15451 | 2012. október 25. 11:26 | Válasz erre: 15446 |
Mégis ennek mi a fene köze van ehhez a barom kukurikúhoz????
|