Larten | 4074 | 2011. április 17. 21:28 |
Nem tom szó szerint idézni, de ... végül letartóztattak pár embert a Gárdából és a magyart most akkor nem lehet megvédeni? |
qqriq64 | 4073 | 2011. április 17. 21:24 | Válasz erre: 4072 |
Tegnap a családi összeröffenésen azt mondja a liberális szekció értelmiségi képviselõje hogy a gárda az olyan hogy... az aztán... dehát azok... Mondom neki te figyelj csak azok még senkit nem bántottak. Azt mondja hogy majd fognak. Mondom neki engem még nem ütött el autó de lehet hogy fog, tiltsuk be az autókat.
|
kawa70 | 4072 | 2011. április 17. 21:17 | Válasz erre: 4071 |
Nekem is kimaradt, érdekelne. De sztem gyöngyöspatai élõsködõkkel hozható összefüggésbe. Amúgyis, ma újfent szerepelt ott a polgárõrség, meg némi atrocitásba keveredtek a helyi rétinégerekkel.
|
Larten | 4070 | 2011. április 17. 21:06 |
A 065. hsz eltûnt. Még szerencse, hogy idejében még elolvastam és eggyet értek vele. |
Semi | 4068 | 2011. április 17. 20:48 | Válasz erre: 4066 |
Jövõ héten lesz maszopos tüntetés, amit ezeknél a bemelegítõ eseteknél jóval nagyobbra terveznek. Azért mindenképpen érdekes, hogy lassan mindenki tüntetni akar, vagy már teszi is. Holnap lesz valami a Tákolmány megszavazása után? |
qqriq64 | 4063 | 2011. április 16. 21:15 |
Gyöngyöspatai cigányasszony levele a börtönbe: Neked írom édes rajkóm senkinek se másnak, minálunk már a Gárdisták lövész árkot ásnak... Éjel-nappal menetelnek,nem lophatunk semmit, nem fáztunk,és nem éheztünk soha még mi ennyit. megmondom én drága Gazsim,kicsit azé félünk! Te is tudod,hogy mi spontán bûnözésbõl élünk... ezek meg itt másíroznak,mindent megfigyelnek .-mosolyogva büszkén nótát énekelnek... Tele van az egész falu fel-alá járkálnak, rossz dóga van most itt a segílyes cigánynak. Bezzeg a Magyarok rendesen boldogok látnád Gázsikám a szemük csak úgy ragyog. ...Összefogtak ezek fiam,nekünk nem is szóltak, mi a lófaszt csináljunk?-aggyá választ holnap! ui:a Magyarok feketébe õtöztek,attól tartunk a gárdisták végleg bekõtöztek, csókol anyu,csomag nincs ,a kannásbor is drága kincs!!!l |
qqriq64 | 4062 | 2011. április 16. 20:07 | Válasz erre: 4058 |
Nagyon jó írás. Most jöttem haza Gyulanapi összcsaládi habzsi-dõzsirõl ahol a család egyik része erõs liberális beállítottságú a másik õskommunista beütésû( Nagymama tévéjén a csipkésterítõn leninmellszobor figyelt anno). Én képviseltem a gárdaérdekeket meg a radikális rendpárti eszmerendszert. Kemény csörte volt de békében váltunk el:)))))
|
kispeti | 4061 | 2011. április 16. 18:47 | Válasz erre: 4059 |
Pont errõl beszélgettünk Ágival, a híradó nézése közben, hogy nagyon közel vagyunk a polgárháborúhoz ! :-(((
|
tsanyi | 4060 | 2011. április 16. 18:40 | Válasz erre: 4059 |
Mindkét oldal szövegét....,de a harmadikét nem.....pedig van szarkeverõ az biztos, azt kéne megtalálni úgy igazán amíg késõ nem lesz....
|
tsanyi | 4059 | 2011. április 16. 18:32 | Válasz erre: 4058 |
Korrekt, mindkét oldal szövegét mondja és mindkettõ igaz is a maga módján.......ez beleillik a képbe amit utóbb lefestettünk..az utolsó mondat ("Spiró tanár úr mondta sok éve, nem hittünk neki: dagad a szegénység, hamarosan hordák szervezõdnek, elkerülhetetlen a polgárháború.") ha nem tesznek valamit az uraink igaz lesz, de akkor már vagy nem lesz mit tenni mert õket is elsöpri õket is vagy a vízióm teljesedik be és hirtelen elõkerül egy magánhadsereg akik a szükségállapotban rendet tesznek és fenntartják azt a szükségállapottal együtt a bebetonozódott diktatúrával.......persze késõbb a beton is törhet, de én inkább élnék egy ilyen olyan rissz-rossz demokráciában ahol van kit szidni és lehet is mint egy viktatúrában.....
|
kispeti | 4058 | 2011. április 16. 18:17 |
Ez se rossz írás ! http://www.fn.hu/belfold/20110415/jarorozes_hajduhadhazon/ |
tsanyi | 4057 | 2011. április 16. 18:08 | Válasz erre: 4053 |
Én szerettem az akkortájt készült magyar filmeket...szerintem pár betyár film jónéhány vadnyugatit vert volna ha angolul mehetett volna kint......volt azokban fííling.....:)))
|
tsanyi | 4056 | 2011. április 16. 17:30 | Válasz erre: 4054 |
A szabadságharcos ma nem menõ.......érdekes módon valahogy még Márc. 15.-én is elmaradtak a nagy 48-as filmek........a forradalom ma a kúrmány monopóliuma....amíg rájuk nem borul a fülke...:)))
|
kawa70 | 4055 | 2011. április 16. 17:26 |
Az a gond, nem fog itt semmi történni. Idõvel, amikor már elég bátorságot gyûjtenek, a cigányhorda fog megindulni, amit egy darabig eltussolnak, körbemagyarázzák a jogvédõk, orbánviki mégeccer elmondja majd hogy felesleges élet eddig még nem született. Aztán ha majd már tömegestõl irtják a magyart, talán felocsudnak néhányan és megpróbálnak tenni valamit. De meg kell küzdeniük a cigókon kivül a pártfogóikkal is, akik nemzetközi hírt vernek és iderángatnak egy rakat idegen majmot akik élõ falat alkotva védelmezik a hordát, meg a kormány embereivel, akik törvényességre hivatkozva nem engedik a fellépést csupán önvédelembõl. És akkor jöhet az, hogy a kormány szükségállapotot hirdet, megszabadul az élõsködõktõl és a magyarkodóktól is egycsapásra, teljhatalommal meg mindenkit ugy semmiz ki ahogy akar.
|
klimas | 4054 | 2011. április 16. 17:24 | Válasz erre: 4051 |
Csak eszembe jut még egy-két gondolat: nem is vetítik túl sûrûn a filmet ...)))
|
klimas | 4053 | 2011. április 16. 17:23 | Válasz erre: 4051 |
Láttam filmet, háááááát mit mondjak, borzongató volt. A Kislovag címû regényben is van ilyen "mûsor"...
|
klimas | 4052 | 2011. április 16. 17:22 | Válasz erre: 4051 |
A nyúzás laza bemelegítés volt az egészhez.. Én átvennék még néhány módszert az inkvizíciótól, sõt egy-kettõt az iszlám törvénykezésbõl is. De sok kevés ujjú-kezü segílyes lenne hamarosan!!!
|
tsanyi | 4051 | 2011. április 16. 17:17 | Válasz erre: 4050 |
ja-ja....sõt prominens ember rúdra helyezésénél volt, hogy a hóhér követte az áldozatot a következõ nyárson ha véletlenül átszakította a nyaki verõeret és túl korán távozott az elítélt....a trombitás címû örökbecsûben elég jól megcsinálták a nyársalós és hátnyúzós jeleneteket...
|
klimas | 4050 | 2011. április 16. 16:24 | Válasz erre: 4049 |
Bár morbid, de a karóbahúzás után állítólag 3-4 napig is élt még a delikvens,ha ügyes volt a bakó, tovább mint a kereszten. Ott egyszerûen megfulladt kb másfél nap alatt. Elrettentésnek mindenképpen jól jönne.....
|
C1800Rider | 4049 | 2011. április 16. 16:19 | Válasz erre: 4045 |
Vagyis ha engem és sok más (homofób intoleránst) megbotránkoztat egy fartúró köcsög ahogy éppen smárol a másik fartúró köcsöggel, akkor épp garázdálkodnak? Dehogy! Szerelmesek! Ha polgárõr ruhában nem hagynám lopni menni a cigányt, akkor garázda lennék? AZ! Basszák meg ezt a kifordított liberális szar világukat. Ezeket már nem is akasztani kellene hanem karóba húzni, vagy keresztre feszíteni |
tsanyi | 4048 | 2011. április 16. 16:17 |
na itt ugyan vicceskedve, de már lehet olyat olvasni amit írtam a saját hadseregrõ: http://varanus.blog.hu/2011/04/16/iv_bela_beajulna?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index l......persze ezen ma még mindenki röhög, de így kezdõdött 70 éve is....
|
klimas | 4047 | 2011. április 16. 16:16 | Válasz erre: 4045 |
Hogy pontosabb legyek , természetesen a tetves ingyenélõkre gondoltam....
|
C1800Rider | 4046 | 2011. április 16. 16:15 | Válasz erre: 4044 |
Kíváncsi vagy a tervre? Simon Peresz beavatott. Persze utána mosdatták hogy de nem is meg nem úgy meg különben is eszükbe se jutna, csak a mindennapi tapasztalatok valahogy mégis õt igazolják.
|
klimas | 4045 | 2011. április 16. 16:14 | Válasz erre: 4044 |
" .. törvény szerint garázdaság szabálysértését az követi el, aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen..." Ha igaz az idézet akkor az összes tetvest le kéne csukni! forrás: http://index.hu/belfold/2011/04/16/szabadlabon_a_hajduhadhazon_eloallitott_ot_ember/ |
tsanyi | 4044 | 2011. április 16. 15:55 | Válasz erre: 4043 |
Na igen....és akkor megint eljutunk a "tervhez" , hogy miért is hagyják ezt a cigó csürhét randalírozni?.....nem elfelejthetõ a siófoki vonulásuk ahol nyilván nem keltettek félelmet senkiben: http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40 ......tehát ez miért nem baj?...ez nem lehet véletlen.......kéne az ok bár vannak lehetséges magyarázatok, de végre a valódira lennék kíváncsi...
|
C1800Rider | 4043 | 2011. április 16. 15:02 | Válasz erre: 4039 |
Csiricsáré, szakadt büdös rongyokban hordában félrészegen tántorogva és üvöltözve csak a fehér lakosságban lehet félelmet kelteni, de az is a mi hibánk mert nem vagyunk elég befogadóak és elég toleránsak és nem teszünk meg mindent a sikeres integrációjukért. Vagyis a kutyát sem érdekli hogy bennünk a SAJÁT HIBÁNKBÓL ki/mi kelt félelmet... Komolyan mondom sírva röhögnék ha a határon túlról nézném ezt az egészet. |
Games | 4041 | 2011. április 16. 12:51 | Válasz erre: 4039 |
Ezzel vedekeznek, hogy cicilek voltak es igazuk van. Amugy mindenkinek van valamennyi jogkore a bunmegelozesre, megha az nagyon korlatozott is. Ugyhogy ha csak az a baj hogy "egyenruhaban" vannak, akkor melegitot fel! :) Nehogy mar ne setaljanak arra amerre akarnak! |
desiderus | 4039 | 2011. április 16. 12:41 | Válasz erre: 4037 |
Rider, igazad volt... Baszki.... http://www.origo.hu/itthon/20110416-a-szebb-jovoert-egyesulet-ot-tagjainak-elozetes-letartoztatasarol-dont-a.html Ha csiricsáré, büdös, koszlott rongyokban járõröznének, akkor nem keltenének riadalmat ? |
C1800Rider | 4038 | 2011. április 16. 11:06 | Válasz erre: 4035 |
Itt keleten már nincs rá két év. Vagy tesznek valamit, vagy a maguk kezébe veszik az emberek a sorsukat.
|
C1800Rider | 4037 | 2011. április 16. 11:04 | Válasz erre: 4036 |
És gyorsított eljárásban bíróság elé lesznek citálva.
|
desiderus | 4036 | 2011. április 16. 10:37 | Válasz erre: 4034 |
Ez szintén a színjáték része. Igazoltatják, elõállítják...és ? Nem történt semmi, mégis a retkek úgy érzik, hogy mellettük állnak. |
tsanyi | 4035 | 2011. április 16. 10:33 | Válasz erre: 4034 |
Na igen....épp ezért tartom azt esélyesnek, hogy provokálnak még pár ilyen helyzetet egyre nagyobb balhéval ami bármivé is fejlõdhet és jöhet a vízióm.....már nincs sok idejük.......ezt 2 éven belül meg kell lépniük....
|
C1800Rider | 4034 | 2011. április 16. 10:31 | Válasz erre: 4032 |
Eltûrik? Hajdúhadházon már vegzálják a sünök a polgárõröket és van köztük olyan akit már elõ is állítottak. |
desiderus | 4032 | 2011. április 16. 10:28 | Válasz erre: 4031 |
Hát persze, hogy ellene vannak. Ez a két legyet egy csapásra szindróma. - látszólag ellenezzük, mert számítunk a rétinégerek szavazataira - eltûrjük, mert javítja a lakosság biztonságérzetét Csakhogy ez nem problémamegoldás, hanem kivárás. Ugrasszuk egymásnak az embereket és meglátjuk, mi sül ki belõle.... |
qqriq64 | 4031 | 2011. április 16. 10:22 | Válasz erre: 4030 |
Színjáték az hogy ellene vannak. Az õ céljaikat szolgálja.
|
tsanyi | 4030 | 2011. április 16. 10:15 | Válasz erre: 4028 |
Csak még a gárda szerepe nem tisztázott számomra ebben mert jelenleg a fityisz névleg elutasítja, de ez persze változhat vagy pedig felállít egy másik sereget........amúgy ezt a szerven belül a tek-kel már elkezdte...
|
tsanyi | 4029 | 2011. április 16. 10:13 | Válasz erre: 4028 |
A sötét pillanataimban ezt vizionálom....és sajnos most is éjszaka dolgoztam és nagyon sötét volt...
|
qqriq64 | 4028 | 2011. április 16. 10:11 | Válasz erre: 4026 |
Van benne ráció amit mondasz. Ezek békés úton nem fogják átadni a hatalmat senkinek. Már csak az EU-t kell kiiktatni a játékból és övék az ország.
|
tsanyi | 4027 | 2011. április 16. 10:09 | Válasz erre: 4015 |
Ezek senkik.....az biztos, hogy valakik érdekét követve ahhoz képest bagóért(persze ez nekünk felfoghatatlan vagyon) eladnak minket teljesen nyíltan már 20 éve amit még antallék kezdtek és vidáman az összes szemét folytatott azóta is......jó lenne ugyanolyan táblákat látni most is az utcán mint anno a kúrcsány takarodj volt csak aktualizálva...
|
tsanyi | 4026 | 2011. április 16. 10:05 |
Én itt a jelen helyzetnél gondoltam tovább......azért ha belegondolunk minden diktatúra így kezdõdött, a pl. a náci, arab diktatúrák amik most sorra dõlnek vagy ha nem akkor véresen maradnak hatalmon és a világ összes diktátora ezt az irányt követte.........egyszerû, teremts olyan helyzetet ahol a nép nincs biztonságban, randalírozó csoportok vannak és legyen igény egy erõs rendteremtõre....ha az igény megvan akkor fel lehet állítani egy kis sereget és el lehet kezdeni a rendcsinálást(anno az SA is ugyanazt csinálta amit a gárda most és eleinte ott sem volt erõszak csak járõrözés csak ott nem a cigók voltak az ellenség hanem komcsi hordák járkáltak és köztörvényes bûnökkel próbálták igazolni magukat és mindenki félt tõlük mint most a cigóktól nálunk és igény volt a rendre) és akkor persze lesz néhány akár fegyveres atrocitás amiért ki lehet hirdetni a szükségállapotot........és szükségállapotban nincs választás.....ismerõs?....lukasenko, addig amíg ki nem irtotta az ellenzékét szükségállapot volt és választás csak azóta van amióta nincs aki kiállni ellene, arabok? ma is szükségállapot van mindegyikben így választás sincs évtizedek óta......tehát most nem aza baj, hogy valaki rendet tenne hanem az, hogy ez messzebb mutat ennél és amikor már bekövetkezett a baj nem lesz kihez fordulni hisz nézzük meg, lukasenkóra ki szól rá?....senki, simán hatalmon van itt európában........nálunk sem lenne másképp, senki nem avatkozna be az érdekünkben és biza a diktatúrában élni csak annak jó aki kelélóen bélsáros nyelvvel másokat feljelentgetve lép elõrébb.....épp nemrég ért véget egy hasonló.......a cigókat meg kell fékezni ez egyértelmû, de ne ültessünk ennek ürügyén senkit a nyakunkba....
|
Games | 4025 | 2011. április 16. 09:54 | Válasz erre: 4015 |
Régóta ezen a véleményen vagyok. Csak azt nem értem miért nem csinálnak egy mûködõ országot, aztán annyit lopnak amennyit akarnak és mindenki boldog. Persze tudom, az a lényeg minél kevesebben maradjunk, azok is csak azért hogy dolgozzanak 80.000-ért. |
qqriq64 | 4024 | 2011. április 16. 09:07 | Válasz erre: 4023 |
Valahogy elég közelrõl ismerek néhány etnikumot akik igen közel állnak a palesztinokhoz és és nem arról híresek hogy földet mûvelnének. A palesztin földmûves ugyanolyan utopia mint a cigány õstermelõ. A következõ lépés a palesztin kibuc lesz? :)))))))))) |
C1800Rider | 4023 | 2011. április 16. 08:58 | Válasz erre: 4022 |
Gondolom a palesztinoknak anno minden csak úgy elõnõtt a földbõl vagy hullott nekik az égi manna és azt falatozták, nem is kellett foglalkozniuk vele hogy mûveljék a földet mert minek?
|
qqriq64 | 4022 | 2011. április 16. 08:49 | Válasz erre: 4021 |
Bakker. Én mindent elhiszek mert én vagyok a mindent elhívõ ember de ez a palesztin földmûves azért nekem is sok volt.Húúúú vazze. Palesztin földmûves. Ez azért belefér abba a sorba ahol a tisztességes politikus van. Valami ilyesmit azért tehettél volna utána:)))))))))))))))))) Ez volt a hét legjobb vicce. |
C1800Rider | 4021 | 2011. április 16. 08:41 | Válasz erre: 4019 |
Igen. Így. Meg a palesztin földmûvesek által termelt dolgok árának a leverésével és ezáltal a palesztin földmûvesek ellehetetlenítésével. Ismerõs a szitu nem?
|
Gyík67 | 4019 | 2011. április 16. 08:35 | Válasz erre: 4018 |
Valahogy így kezdõdöt a palesztín rémálom is ... de azéé senki ne haragudjon a zsidókra ...
|
Gyík67 | 4018 | 2011. április 16. 08:33 | Válasz erre: 4015 |
Ez gyönyörû ... nem tudok mit mondani ráá éljen a fityesz meg vikirály :((( ...
|
kawa70 | 4016 | 2011. április 16. 06:28 |
Felelõsséggel kormányozni csak így lehet: A kormánypárti képviselõk sem az országgyûlési képviselõk választópolgárok általi visszahívhatóságának megteremtéséért, sem a politikusi álláshalmozás elleni tényleges fellépés érdekében, sem a mentelmi jog eltörléséért fellépõ javaslatot nem támogatták. Továbbra is bármit megtehetnek, így aztán nekik is olyan elszámoltatásban lesz részük, mit amilyet ovi igért egy évvel ezelõtt az elõzõ kormánynak. |
kawa70 | 4015 | 2011. április 16. 06:19 |
Jópofák... http://jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/a_term%C5%91f%C3%B6ld_%C3%A9s_a_v%C3%ADzk%C3%A9szlet_idegen_k%C3%A9zbe_ad%C3%A1sa_a_haza%C3%A1rul%C3%A1s_min%C5%91s%C3%ADtett_esete "Hazaárulás!" Ezzel a szóval lehet a legjobban jellemezni azt a botrányt, ami az Országgyûlés hétfõi ülésnapján történt. Egyetlen kormánypárti képviselõ sem akadt, aki választói szándékának megfelelõen, becsületes magyar emberként kiállt volna a hazai termõföld és vízkészlet magyar kézben tartása mellett! Pedig milyen szép szavakat mondtak. A tavalyi választások hajrájában Orbán Viktor határozottan kijelentette, hogy amíg a Fidesz kormányoz, addig idegenek nem vásárolhatnak földet hazánkban. A Nemzeti Konzultáció értékelésekor is azt mondta, hogy elsöprõ azok száma, akik a termõföld és a vízkészlet magyar kézben tartását alkotmányban rögzítenék. Majd a név szerinti szavazásnál a miniszterelnök vezetésével az összes kormánypárti képviselõ "NEM"-mel szavazott... Aki nem hiszi, az tekintse meg ezt az alig egy perces videót, mely lerántja a leplet az álnemzeti Fideszrõl. http://www.youtube.com/watch?v=sH6WfR3Mlaw |
qqriq64 | 4013 | 2011. április 15. 23:03 |
Ez a liberális bagázs iszonyatos károkat okozott az országnak nyugodtan kijelenthetem, helyrehozhatatlan károkat. A fasizmus kommunizmus liberalizmus nyugodtan egymás mellett emlegethetõ. Csak a liberalizmus még nem került totális hatalomra hanem mint a lassan ölõ méreg sunyi és álnok módon ássa alá a társadalmi rendet.
|
Gyík67 | 4012 | 2011. április 15. 22:26 | Válasz erre: 4010 |
Igen, elképzelhetõ, hogy egy jóól kitalált dolog volt és begyütt neki ...
|
kawa70 | 4010 | 2011. április 15. 22:08 | Válasz erre: 4009 |
Akkor még se annyira...Lehet direkt csinálta, mert már megint eltünt a süllyesztõbe? |
Gyík67 | 4009 | 2011. április 15. 22:06 | Válasz erre: 4008 |
Balféék ??? ... egy téliszalámiból csinált egy párszázezret magának, csak a hajdúpetya féle frízbiért kapott vagy egy 100-ast ...
|
Gyík67 | 4006 | 2011. április 15. 22:00 | Válasz erre: 4003 |
Ennek a nagyrendcsinálógépnek is elöbb a saját háza táján kellene rendet tenni
|
desiderus | 4004 | 2011. április 15. 21:54 | Válasz erre: 4002 |
Ennél árnyaltabb a kép. Szerény véleményem szerint a rendszerváltás után leosztották a lapokat, hogy melyik politikai pártnak mi lesz a szerepe a következõ években, évtizedekben. Annak idején Göncz Árpi bácsi eltörölte a halálbüntetést. Késõbb derült ki, hogy az Európa Tanács (ami az Europa Únió elõszobája volt) nyomására, mert feltételül szabták a késõbbi csatlakozáshoz. Utána az MDF elkezdte a privatizációt és a kárpótlást, gondolom szintén sugallatra. És szép lassan megsemmisítették feldolgozóipart, a mezõgazdaságot, borászatot, hogy mi csak felvevõpiacként funkcionáljunk. És végül a libsiknek jutott a hálátlan feladat, hogy olyan irányban politizáljanak, amely elõsegíti az etnikai kisebbség integrációját. Csak arra nem számítottak, hogy a Gangesz partiak dörzsöltebbek.... Hozzáteszem, senkit nem védek, csak ezek a férgek valahol egy magasabb gazdasági, politikai elit seggét nyalják, amibõl persze õk bõven profitálnak. Látott már valaki éhezõ SZDSZ-est vagy kisgazdát vagy szocdemest ? A mór megtette a dolgát, a mór mehet.....persze azért a jutalmuk nem maradt el. |
kawa70 | 4003 | 2011. április 15. 21:50 | Válasz erre: 4002 |
És mikor lehet megragadni ezeket a radikális eszközöket? Mert ahogy elnézem simán kihalunk, mire történni fog itt valami........Egy biztos, a kéthétalattrendettevõpintér tuti nem fog még vagy 3 évig semmit se tenni.
|
qqriq64 | 4002 | 2011. április 15. 21:27 | Válasz erre: 4001 |
A libsik indították el a lavinát és a mostani helyzet egyértelmûen nekik köszönhetõ. Történelmi bûn ez és mostmár csak radikális eszközökkel visszafordítható.
|
Gyík67 | 4001 | 2011. április 15. 21:24 |
Meg háát a rendszerváltás, lehet hogy akkor kezték az, kissebbsék elkényeztetését de akkoriban nem huzgálták meg a rendõrt ha szájba vágott egyet-kettõt közülök, és rögtön tudták hol a helyük ...
|
desiderus | 3999 | 2011. április 15. 21:21 |
Na, ennyit a rendvédelmisek tervezett tüntetésérõl.... http://jogiq.postr.hu/bm_tuntetes_riado/ |
Gyík67 | 3998 | 2011. április 15. 21:19 | Válasz erre: 3995 |
Ha nem is a maszop büne, der alattuk erõsödött meg ez a dolog, de jobban az szadesz tehet róla ... És háát abba az idõbe, õk voltak az igazi kormányzó párt ... |
qqriq64 | 3997 | 2011. április 15. 21:08 | Válasz erre: 3995 |
Szerintem is a rendszerváltás óta. A legelsõ lépés a munkanélküli segély bevezetése volt. Persze az kellett mert a becsületes ember sem hallhatott éhen hamár eladták alóla a gyárat de mégis a cigányok voltak az elsõk akik kihasználták.
|
qqriq64 | 3996 | 2011. április 15. 21:06 | Válasz erre: 3993 |
Én is nagyon így gondolom. Önvédelemre mindenkinek joga van. Nem csak az egyénnek hanem a közösségnek is. Ha annak akinek a feladata lenne nem képes megoldani akkor a közösség megoldja.
|
desiderus | 3995 | 2011. április 15. 21:04 | Válasz erre: 3993 |
Hát persze ez is a maszop bûne. Hogyne. Én meg azt mondom, hogy a gengszterváltás óta adják alájuk a lovat, párttól függetlenül. |
desiderus | 3994 | 2011. április 15. 21:02 | Válasz erre: 3992 |
Akkor átvertek engem a rosszindulatú történészek. Bár a neve...Braun...szóval nem tudom. |
Gyík67 | 3993 | 2011. április 15. 20:46 | Válasz erre: 3971 |
Csak, az az érdekes az egészben, hogy 2006 elõtt senkinek eszébe se jutott volna egy ilyen dolgot kitalálni. Ez az egész gárdásdi dolog az MSZP, és az õ cigánypolitikájának a hozománya, ... meert ugye elkezték õket q..vára védeni, mert számyítottak a szavazataikra, aztán elszalad a retkesekkel a ló, nics elöttük se Isten se ember ... a rendõr kezét kötik a rajvédõ törvények ... Mit tetsz az az ember akit nem tud megvédeni a törvény ? (elsõsorban azért, mert szar) ... megvédi magát, és ha nincs egyedül ? ... (és nincs egyedül) ... egységbe próbál tömörülni. ez egyszerû mint egy pont ... Te/Ti mit tennétek ha úgy kellene élnetek, dolgoznotok, hogy nincs értelme, mert amit megveszel ellopják, amit megtermelsz tönre teszik, a családod helyet más eszi meg ? ... lelõnéd ha bemegy a kertedbe ? rasszista vagy ? ... Az, hogy ezért rögtön kikiáltják õket fasisztának, meg nyilasok... az csak egy politikai fogás ... (amire rásegít a fekete egyenruha is ... ez meg pszichoilógia ... ) Nem mondom, hogy nem keveredett közéjük egy, két idióta ... de a legtöbbjük anyira fasiszta csak mint, Köves Slomó magyar fõrabbi ... ... de ez csak egy szubjektív vélemény ... ha valaki másként gondolja, lelke rajta ... |
Gyík67 | 3992 | 2011. április 15. 20:14 |
"Egyébként Hitler nõje, Eva Braun zsidó volt." ... ebben tévedsz Desi ... http://hu.wikipedia.org/wiki/Eva_Braun
|
qqriq64 | 3991 | 2011. április 15. 19:41 | Válasz erre: 3990 |
Nem véletlenül jelölt ki nekik az ENSZ egy területet ahol végre országot alapíthattak a kétezer éves üldöztetés után. Szerintem egyébként ha a keresztény vallás nem tudott volna teret hódítani és ezáltal bûnbaknak a zsidókat állítani akkor közel sem üldözték volna õket ennyire. Hitler más tészta ö jó érzékkel látta hogy kitõl lehet a legtöbbet elvenni. |
desiderus | 3990 | 2011. április 15. 19:35 | Válasz erre: 3987 |
És milyen furcsa, hogy a zsidó deportáltak nagy része, ha nem egésze, olyan hétköznapi ember volt mint bárki más. A zsidó nagytõkéseknek sem nálunk sem a hitleri Németországban hajuk szála sem görbült. Vagy hagyták õket elmenekülni vagy pénzelték a hadigépezetet. Egyébként Hitler nõje, Eva Braun zsidó volt. A zsidó történelemrõl nagyon olvasmányos formában az Exodus címû könyvben olvashat az érdeklõdõ, ha már unja a száraz történelmi adathalmokat. Érdekes rész a cári Oroszországban lezajlott pogrom, ahol a nyomornegyed (!) zsidó lakóit mészárolgatták többek között egyetemisták. |
qqriq64 | 3989 | 2011. április 15. 19:25 |
"Cigányvajda leszel-e, Viktor? Kedves Viktor! Voltál-e már leköpve, kõvel megdobálva? Ébredtél-e már arra, hogy az éjjel mindent elvittek a kertedbõl? Szorítottak-e már kést a nyakadhoz, az értéktárgyaidat követelve? Ütötték-e már ököllel arcul a nagymamádat, annak reményében, hogy utána majd elárulja, hol rejtegeti csekélyke nyugdíját? Fenyegették-e már azzal húgodat, lányodat, hogy fajtalanságra fogják kényszeríteni?... Egyáltalán: volt-e valaha egyetlen percig is legalább érintõleges vagy hallomásbéli közöd a mai magyar valósághoz, miközben a Nagy Nemzeti Együttmûködés Rendszerérõl szónokolsz? Ötszáz évvel ezelõtt élt egy király Magyarországon, aki a legendák szerint elõszeretettel bújt álruhába és vegyült el a pórnép között, hogy megtudja, hogyan is élnek az alattvalói. Öt évszázada nem talált követõkre. Hunyadi Mátyás óta soha egyetlen uralkodó sem merészkedett a népe közé. Te mernél-e valaha közénk jönni, Viktor? Mernél-e a testõreid nélkül elvegyülni a tömegben, hõn szeretett és felemelni kívánt polgáraid között? Csak hogy megtudd, hogyan is élünk manapság. Mernél-e egy Tarna-menti kis falu utolsó házában aludni? Mernél-e egy borsodi településen bemenni a kocsmába? Mernél-e a Józsefvárosban sétálni sötétedés után, mernél-e az utolsó metróra várni a Blaha Lujza téren? Tudjuk, a kormányzati luxusautó szélvédõje mögül kitekintve más a világ. A Parlament ablakából szemlélve egy makulátlan, narancsszínû Magyarország horizontja bontakozik ki, és csak a Szebb Jövõért Polgárõr Egyesület fekete mellényes önkéntesei rontják az összképet. És te, Viktor, képtelen vagy megérteni a fekete mellényes emberek létezésének miértjeit... Pedig ezek az emberek a legönzetlenebb, legáldozatkészebb polgárai a hazának, és a legbecsületesebb tagjai a nemzetnek. De te túlságosan öntelt és befolyásolt vagy ahhoz, hogy ezt megértsd. Távol élsz a valóságtól, ez lehet tán a baj. Abban a tudatban tetszelegsz, Viktor, hogy te vagy a haza megmentõje, és hogy nem született ilyen kvalitású államférfi Kossuth óta, mint amilyen te vagy. De a mai magyar valóságban egy Szebb Jövõért polgárõr is többet ér nálad, mert az a polgárõr meghallja magyar testvérei szavát, az a polgárõr saját költségén utazik Zalából Hajdú-Biharba, hogy ott legyen, ahol a legnagyobb szükség van rá, és azt a polgárõrt szeretik, Viktor. Barátkozz meg a gondolattal. Befogadják, elszállásolják, örülnek a jelenlétének, az utolsó csirkéjüket odaadják, hogy legyen mit ennie, csak maradjon, csak vigyázza a rendet, mert a félelem nélküli élet mindenki legalapvetõbb vágya és minden becsületes magyar állampolgár elidegeníthetetlen joga. És tõled, Viktor, mindezt hiába várják. Kedves Viktor! Ellened - nem is olyan rég - a gyûlölt MSZP úgy kampányolt, hogy a suttogó propaganda szintjén azt terjesztették rólad: cigány vagy. Hát most eljött a perc, hogy saját magad bizonyíthatod, cigány vagy-e. Ami az én olvasatomban azt jelenti, kiállsz-e a megalázott, megfélemlített, ártatlan és tisztességes állampolgárok mellett, legyenek akár magyarok, akár romák, avagy végleg a sötét oldalra állsz, és a lumpenek, az élõsködõk, a csak jogaikat ismerõk, a bûnözõk cigányvajdája leszel. Rajtad áll, és már nincs sok idõd hátra, hogy választhass. Mert a jövõ elkezdõdött." |
qqriq64 | 3988 | 2011. április 15. 19:23 | Válasz erre: 3986 |
Sanyi vazze nem az a hülyeség amit írtál hanem a link ahogy kikel a gárda ellen. Persze hogy kell a gárda ha a kormány tehetetlen. De milyen ócska libsi duma az hogy nemcsak a cigányoknak nõ gombóc a torkukban ha a gárda masírozni kezd? Vajon kinek még és legfõképp miért? Miért kéne tisztességes embereknek félni tõlük. Bocs ha félreérthetõ voltam. |
tsanyi | 3987 | 2011. április 15. 19:02 | Válasz erre: 3984 |
Amúgy ez elég tárgyilagosnak tûnik nekem és a közepe táján ha valaki figyelmesen olvassa el akkor kiderül, hogy mi fájt az embereknek amiért a zsidókat olyan lelkesen fosztották meg vagyonuktól és ennek okán az sem zavarta õket ha megölték a zsidókat.......hisz azért nem volt véletlen 21'-ben az elsõ zsidó törvény sem.......ezt csak azért tettem hozzá, hoigy a kettõs mércét csökkentsem kicsit...
|
tsanyi | 3986 | 2011. április 15. 19:00 | Válasz erre: 3982 |
öööö, mi a hülyeség? a következtetés vagy az, hogy a gárda nem kéne oda?......azzal mindenki egyetért, hogy rosszak a közállapotok sõt jó pár településen katasztrófálisak és sajnos a gárda jelenléte a rendõrség lefogott keze miatt szükséges.....,de én nem a gárda ott vagy nem ott létérõl elmélkedtem hanem továbbgondolva arról, hogy ez nem lehet véletlen(mármint a rendõrség tehetetlensége) és ha ez nem véletlen akkor mi célt szolgál? ....itt sem ballibezni kell mert ha elvárjuk a fityisz hívõktõl, hogy hagyják abba a kúrcsányozást, nyócévezést és jöjjenek elõ igazi érvekkel akkor mi sem libsizhetünk érvként hanem magyarázat kell......
|
C1800Rider | 3985 | 2011. április 15. 18:57 | Válasz erre: 3983 |
Én sem védeni akarom a hitlerista-sztálinista bûnöket, fõleg a gyermekek és a nõk, fegyvertelen civilek és idõsek, egyszóval a védtelen, magukat megvédeni képtelenek ellen elkövetett bûnök megbocsájthatatlanok. Csak vegyük már észre hogy az USA polgári lakosság ellen elkövetett bûnei a IIVH-ban (különbözõ nagyvárosok lakóházainak bombázása) vagy a kiválasztottak nõk és gyermekek ellen elkövetett bûnei az utóbbi idõkbõl pont ugyanolyan súlyos csak sokkal kevesebbet hangoztatott bûnök! |
tsanyi | 3984 | 2011. április 15. 18:53 | Válasz erre: 3981 |
Ezt is érdemes elolvasni akit érdekel mert ugye minél több véleményt és tényt ismerünk meg annál közelebb állhat az igazsághoz a saját véleményünk: http://www.rev.hu/portal/page/portal/rev/kiadvanyok/evkonyv02/ungvary
|
desiderus | 3983 | 2011. április 15. 18:51 | Válasz erre: 3981 |
Rider : a náci és kommunista rezsim halálos áldozatait nem lehet überelni. Sem kegyetlenségben sem darabszámban. A kedvenc nácijaid nem állnak meg elõttem, igaz Sztálin népsége sem. Lassan ott tartunk, hogy Hitlerékbõl csinálnak mártírt, mert a gonosz szövetségesek terorbombázták az õ muskátlis házikóikat. És az SS meg a Werhmacht csupa gáláns lovagból állt akárcsak a Vörös Hadsereg. |
C1800Rider | 3981 | 2011. április 15. 18:39 | Válasz erre: 3980 |
Öntött ólom hadmûvelet. Metéltéknek sem okozott problémát. Persze már megint a gonosz nácikokat kell sározni. Kiválasztotték bûneit senki fel nem emlegetné. Pedig legalább akkora állatok.
|
tsanyi | 3980 | 2011. április 15. 17:46 |
Úgy látszik tévedtem, régebben szó volt, hogy a wermacht tagjai nem szívesen sõt egyáltalán nem követtek el gyilkosságokat öncélúan....itt egy kutatás foglyok lehallgatásából: http://www.mult-kor.hu/20110415_igy_lattak_a_nemet_katonak_a_naci_buntetteket és ez volt ebbõl a legrosszabb nekem, tényleg ennyire állatok lennénk adott helyzetben? Nem bírom elképzelni: "Problémát jelentett például a kisgyermekek lelövése, de nem etikai megfontolásokból, hanem mert a felnõttekkel ellentétben nem álltak meg egy helyben." |
Audimania | 3979 | 2011. április 15. 16:59 | Válasz erre: 3976 |
Megakadtam ezen a Titanic dolgon ... idézném magam: "A Titanicon is volt cigányzenekar, akik a zûrzavar és süllyedés ellenére is tovább játszottak. Meg is kérdezte õket a fedélzetmester, hogy: Maguk csak játszanak? Mindjárt elsüllyed a hajó! Még csak nem is izgulnak? - Há´ minek izgulnánk, nem a mienk a hajó." Sajnos, ha a hajó nevét kicseréljük egy ...ország nevére, akkor a viccbõl már-már elmélkedés lesz, de így méginkább megállja a helyét :( |
tsanyi | 3978 | 2011. április 15. 16:21 |
Egy kis hétvégi program ajánló: http://index.hu/belfold/2011/04/15/tunteteskalauz/ :)))
|
tsanyi | 3974 | 2011. április 15. 13:37 | Válasz erre: 3973 |
Mondjuk szívesebben beszélek én is a gyõzelmekrõl, de hát nem csak az volt sõt mint egy történelmi oldalon kicsit sommásan fogalmaztak, Mátyás óta lúzerek serege vezetett minket és vezet még most is.....
|
kispeti | 3973 | 2011. április 15. 13:31 | Válasz erre: 3972 |
Na meg a tatárjárást, a mohácsi vészt, ........... ! Innentõl kezdve csak is a gyõzelmeinkrõl lehetne regélni ! |
tsanyi | 3972 | 2011. április 15. 13:19 | Válasz erre: 3970 |
Ez is beleilleszkedik a történetbe.......ezen okból a török, habsburg uralmat is ki kéne venni a töri könyvekbõl.......na meg az István elõtti pogány idõket......na de akkor már nem is 1000 éves az államiságunk hanem 400......annyi meg az avaroknak is volt....
|