frici105 | 7607 | 2011. szeptember 20. 11:07 |
"Egyszer volt,hol nem volt, volt egyszer egy ország, valahol a Kárpát medence közepén. Volt abban az országban egy kis falu, abban a faluban született egy kis fiú. Bár kicsi volt,- tán csúfolták is érte-de hamar elhatározta,hogy õ bizony híres ember lesz. Hogy célját elérje, be is állt a helyi grund csapatába. Nagy bánatára nem lehetett híres focista,tán a kitartása hiányzott, vagy a tehetsége nem tudni. De az is nagyon fájt neki,hogy a szabályokat be kell tartani ,nem lehetett minden ellenfelet megölni, vagy legalább börtönbe csukni. Ezért aztán sokat töprengett mi is lehetne belõle. Nap mint nap felette magának a kérdést, Mi legyek hogy híres legyek? Legyek híres kõbányász? Nem lehetek.Kicsi vagyok, gyenge vagyok,és dolgozni sem szeretek. Legyek híres tûzoltó , katona? Nem lehetek. Pszichikai alkalmassági kell hozzá. Legyek híres ügyvéd, bíró? Ahhoz nincs tehetségem. És egyszer csak megtalálta a válasz a sok feltett kérdésre. Politikus lesz belõlem. MEGÉLHETÉSI! És úgy is lett. De az élet ismét kérdések elé állította. Milyen politikus legyek, hogy híres legyek? Demokrata? Megpróbáltam, mégsem lettem híres hisz egy voltam a sok közül. Forradalmár? Nem sikerült, hisz fülkében csak beteg elme tud forradalmat csinálni, a híresek csatában tették. Döntöttem ismét, diktátor leszek. BUKOTT DIKTÁTOR, MERT AZ A LEGHÍRESEBB. A mesének vége. Ébredjetek! Az eskü kötelez! A mese szereplõje a fantázia szülöttje, ha bárki magára ismer, az csak a véletlen mûve. A mesét nem védi szerzõi jog. ÉLJEN A DEMOKRÁCIA!" |
lendvai | 7606 | 2011. szeptember 20. 10:42 |
Jövõképem nekem is úgy alakul, hogy: "el innen". Szomorú ez a negyedik iksznél, de ha egyszer addig baszogatják az embert, amíg nem lesz más alternatíva, hát lépni kell. De addig is, amíg itt vagyok, ha végre egyszer elindul valami, ami kezdené eltakarítani ezt a sok mocskot, akkor szívesen adakozok rá. A lõszer ugye drága, kellenek a szponzorok...
|
Szicsu600 | 7605 | 2011. szeptember 20. 10:33 | Válasz erre: 7603 |
Már régen mondtam, hogy kergessük bele a Dunába õket! De még a Fleto-t sem hagyták sõt igen sokan védik még ma is ( PFFFF). Akkor legalább 2-õt egy csapásra kéne, egyiket balra a másikat jobbra.:)
|
Bubó Doki | 7604 | 2011. szeptember 20. 10:31 |
Olvasmányos:http://magyarcitrom.postr.hu/orban-viktor-gondolatai-a-kovetkezo-evekrol
|
Bubó Doki | 7603 | 2011. szeptember 20. 10:25 | Válasz erre: 7602 |
Azt hiszem, én is másutt próbálok szerencsét......Pénteken megyek ausztriába informálódni.....az összes rabló, tetû, tolvaj, hiéna meg dugja fel a tudományát, és közösüljön a jó édes mamájával!
|
tsanyi | 7602 | 2011. szeptember 20. 10:14 |
Újabb ellenségkép kell egy újabb járuléknöveléshez.....elkezdték most a hírekben mondani, hogy a legtöbb vállalkozás minimálbéres, ez üldözendõ és ezért bevezetik a vállalkozásoknak a minimálbérre bejelentett dolgozóikra a másfél járulékot.......ennek semmi köze a csaláshoz fõleg azért mert azt talán elõször bizonyítani kéne és akinél ez megáll ott büntetni, de így kijelenteni mindenkinél, hogy csal az a magyar kormányokra jellemzõ.......jellemzõ az, hogy alapból mindenkit csalónak nézenk és kollektíven büntetnek minden állampolgárt, persze ez érthetõ hisz õk kivétel nélkül csaltak/csalnak és azt hiszik, hogy ez mindenkire érvényes.....sok cég fog kitelepülni, ennek már nincs értelme, eddig sem volt sok, de itt a vége....
|
kawa70 | 7601 | 2011. szeptember 20. 08:07 |
http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok/viszik_a_magyar_birtokokat_a_kulfoldiek_45037 Aztán majd jó drágán, euróért eladják nekünk az itt termelt javakat (amiket a magyar gazdának nem éri meg termelni, vagy megtiltották neki), mint kintrõl behozott gyümölcs és zöldség. Nem itt adózik, nem itt temel hasznot, nem itt költ.........De csak itt terem meg jó minõségben. |
kawa70 | 7600 | 2011. szeptember 20. 07:00 | Válasz erre: 7597 |
Nem lakásvásárlásra, hanem lakáscélú......A szerzõdést kell megnézni, mi van benne. Beletartozik a felújitás, bõvités, épités, vásárlás, ha lakáscélú a kölcsön.
|
Zsifi | 7599 | 2011. szeptember 19. 23:11 | Válasz erre: 7596 |
Autóra fog vonatkozni, de csak ha munkára használja a jármûvet. De ezt még nem fogadták el.. Viszont a visszavizetést most mondták, hogy igen.. |
Semi | 7598 | 2011. szeptember 19. 22:08 | Válasz erre: 7597 |
Most engem ebben már megint csak az zavar, hogy nem járok BKV-val, de fizetik az adómból a támogatását. Nem járok vonattal sem, de eltartom a vasúttársaságot is. Van hitelem, de miközben szívok a balfaszok miatti magas törlesztõkkel, pár év múlva, amikor az EU rendre fogja utasítani a kormányt és visszafizetteti a bankoknak a veszteségüket, majd abban is helyt kell álljak. Kicsit unalmas. A frank simán 220 alatt lenne, ha ez a kormány nem teszi tönkre az ország megítélését. |
tsanyi | 7597 | 2011. szeptember 19. 21:36 | Válasz erre: 7596 |
Ez csak a lakásvásárlásra felvett hitelekre vonatkozik, már a szabadfelhasználású jelzálogokra sem....pl. azokra az sem vonatkozik, hogy a bankok középárfolyamon számolják a törlesztõket.....és a többség(de legalább a fele) szerintem nem vásárlásra hanem szabadfelhasználásút vett fel felújítás vagy a gondjai megoldására.....
|
Semi | 7596 | 2011. szeptember 19. 21:33 |
Egyébként miért csak a lakáscélú hitelekre vonatkozik ez? Akinek mondjuk van egy 5 millás autója, amit két éve vett öt évre, az ugyanúgy nem tudja fizetni a hitelt. Ha eladja az autót, akkor nem kap érte annyit, mint ami a hitelébõl még hátravan. Mivel most sem tudja fizetni, ezután sem fogja tudni, azaz meg kell válnia a házától, hogy törlesszen. Akkor meg ugyanott van, mint a lakáshitelesek.
|
Semi | 7595 | 2011. szeptember 19. 21:27 |
Na, csak megszavazták az "adósmentést". Kíváncsi vagyok hogy fog bedõlni holnap a tõzsde és a forint is. (azért bízom benne, hogy nem fog, de ez esélytelen) |
Semi | 7594 | 2011. szeptember 19. 20:25 | Válasz erre: 7593 |
Nem vagyok pilóta, nem értek hozzá, de õk panaszkodnak. Zavarhatja akár a mûszereket is a lézer.
|
eröt | 7593 | 2011. szeptember 19. 20:10 | Válasz erre: 7590 |
Ezt valahogy nehezen tudom elképzelni.Kb.semmi esély eltalálni azzal a vacakkal ilyen távoli célt.Ráadásul a talaj szintjérõl hogyan tud a pilóta szemébe világítani mikor az õ ablakából lefelé nem nagyon lát csak elõre?Mesterlövészek irányzékán pl. van lézer is de õk se kilométerekre használják.Ráadásul nem egy öngyújtó méretû szart próbálnak két ujjal célra tartani. |
tsanyi | 7591 | 2011. szeptember 19. 19:05 | Válasz erre: 7590 |
Ez érthetetlen...ha bajuk van tüntessenek a reptér elõtt, de akár ölni is?
|
Semi | 7590 | 2011. szeptember 19. 19:00 |
Ez most nem politika: Lézerrel zavarják a Ferihegyre tartó gépek pilótáit, ami bûncselekménynek számít és 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ. Miért csak három évvel? akár le is zuhanhat az a repülõ, amelyiknek a pilótája a szemébe világító lézer miatt nem tud rendesen teljesíteni. Minimum 30 évvel kéne büntetni azt, aki ilyeneket csinál. http://index.hu/bulvar/hirek/2011/09/19/lezerrel_zavarjak_a_pilotakat/ |
tsanyi | 7589 | 2011. szeptember 19. 18:57 | Válasz erre: 7588 |
Persze, hogy megérte.....mi semmit sem számítunk, egy pondrót is hamarabb észrevesz egy parlamentbe jutott felkapaszkodott senki mint egy átlag polgárt.....pont lesz@rják, hogy bárki rosszul jár miattuk...
|
Semi | 7588 | 2011. szeptember 19. 18:47 | Válasz erre: 7587 |
Épp ezt akartam belinkelni. Ha igaza van és tényleg csak kevesen tudnak élni a lehetõséggel, akkor kérdem én: megérte a többi szerencsétlen barom (pl. én) törlesztõjét megemelni a bejelentésük miatti pánikhangulattal?
|
tsanyi | 7587 | 2011. szeptember 19. 18:39 |
A hazugok, mást mondanak kint(osztrákoknak) és mást nekünk: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/19/matolcsy_csak_a_devizahitelesek_tizedet_mentene_meg_a_rogzitett_arfolyam/ itthon azt adják majd elõ, hogy mindenkinek megvolt a lehetõsége és éltek is vele sok százezren míg valójában jó ha párezren tudják(elsõsorban õk) ezt igénybe venni... |
EgonFazon | 7586 | 2011. szeptember 19. 18:28 |
http://egyenlito.blog.hu/2011/09/17/koszontsuk_a_fidesz_uj_szovivojet
|
tsanyi | 7585 | 2011. szeptember 19. 18:17 | Válasz erre: 7584 |
A legalsónak sértés ez a pofa.....Che egy elég érdekes figura volt, de nem lopott....:)
|
colt45 | 7582 | 2011. szeptember 19. 16:31 | Válasz erre: 7581 |
Szeptember 29-én.Budapesten a Kossuth téren.Ott a helyed Neked is. :-) |
Semi | 7581 | 2011. szeptember 19. 15:38 |
Az a baj, hogy ez olyan, mint a benzin áremelések. Mindenki ideges, emelnek két egységet, de amikor megnyugszanak, akkor csak egy egységnyit csökkentenek. Mikor lesz már lázadás ez a csürhe ellen? |
ziksz4 | 7580 | 2011. szeptember 19. 14:43 | Válasz erre: 7579 |
De legalább a gyengülés sebessége növekszik!:-)....inkább:-((
|
Bedouin | 7578 | 2011. szeptember 19. 11:07 | Válasz erre: 7567 |
"Sok cég válaszút elõtt áll: vagy lemond az állami támogatásokról, valamint a közbeszerzési pénzekrõl," Ezt az egyet nem sajnálom! Volt szerencsém hozzá 3-4 alkalommal. Az magyar állam a legszarabbul fizetõ megrendelõ ezen a világon. Arról nem is beszélve, hogy olyan adókat vár azonnal, aminek a számláját még ki sem fizette :(((( Ha tönkre akarsz menni akkor dolgozz az államnak ... |
tsanyi | 7577 | 2011. szeptember 19. 10:57 | Válasz erre: 7575 |
Ez teljesen korrekt eljárás.......... nem akarom a cigókat védeni, de ha itthon is ez lenne a mai helyzetben ki adna nekik melót?....felvenne bárki is a cégéhez egy csomót belõlük?.....nem hinném viszont éhenhalni nem lehet hagyni senkit.....elõször értelmes(vagy értelmetlen végülis mindegy) munkát kell biztosítani és ha valaki azt nem fogadja el akkor ne járjon semmi....
|
tsanyi | 7576 | 2011. szeptember 19. 10:15 | Válasz erre: 7574 |
Konkrétan a magasságukra gondoltam, de ez sem rossz....nyilván amikor majd az eu kártérítésre kötelezi a magyarokat akkor majd a szocikra fogják...
|
galoscsabus | 7575 | 2011. szeptember 19. 10:00 |
Rasszizmus Svájcban !? Miért nem mennek a cigányok Svájcba - csak Kanadába, Franciaországba, Dániába...????? Ott is rengeteg a cigány, de keményen dolgoznak, ehhez a következõ motivációjuk van: - munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak. - ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak. - ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el - alkoholt fogyasztanak a munkahelyen, akkor támogatást nem kapnak. - ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönbe és ott dolgozni, míg ki nem fizeti az adósságát. Érthetetlen számomra, hogy senki sem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják munka nélkül etetni a hátrányos helyzetüket. És Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról.. Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok fizessék a különbözõ szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított rasszizmust tettek lehetõvé.. . |
tsanyi | 7573 | 2011. szeptember 19. 09:33 | Válasz erre: 7572 |
Apropó, anno a kiszben volt 160 alatti és feletti tagozat.....az alattiak fityisz a felettiek maszoposok lettek...:)))
|
tsanyi | 7572 | 2011. szeptember 19. 09:33 |
Mondtak valami olyasmit is, hogy õk csak a kisemberekért dolgoznak.......na ez igaz lehet mert egyik fitymiszes sem magasabb 160-nál és tényleg csak magukért dolgoznak ellenünk...
|
Bubó Doki | 7569 | 2011. szeptember 19. 09:26 |
Hát, nem vártam meg a hónap végét, a mai nappal a szerelõmûhelyem bezárt. Azon elmélkedek, hogy hogyan lehetett egy ilyen szép országot ennyire tönkretenni? Na meg azon, mihez fogjak ezután..... Pestiesen: Szép vót, jó vót, szart sem ér.......... |
Semi | 7568 | 2011. szeptember 19. 09:15 | Válasz erre: 7567 |
De az itt tapasztalható folyamatos adócsökkentések hatására hamarosan nálunk lesz a legalacsonyabb az elvonás és mi fogunk a legjobban élni, nem?! |
tsanyi | 7567 | 2011. szeptember 19. 09:11 | Válasz erre: 7564 |
Ebben az egészben ez az igazán veszélyes pedig a dolgozó akár örülhetne is, de rengeteg melóhely fog megszûnni miatta: "A parlament azonban nyáron elfogadott egy olyan törvényt, amely jövõ év elején lép hatályba, és arról szól, hogy az a cég, amelyik nem emeli meg annyival a bruttó béreket legalább a dolgozói kétharmadánál, hogy a nettó bérük ne csökkenjen, akkor az munkaügyi vizsgálatra számíthat, valamint elesik az állami támogatásoktól, és nem vehet részt a közbeszerzésekben. Sok cég válaszút elõtt áll: vagy lemond az állami támogatásokról, valamint a közbeszerzési pénzekrõl, és esetleg munkaügyi bírságot is kockáztat, vagy pedig akkora béremelést hajt végre, amekkorát nem tud finanszírozni a létszám megtartása mellett. Ahol a dolgozók nagy aránya keres az átlagbér alatt, ott jelentõs, tíz százalék körüli vagy annál is nagyobb béremelést kellene kigazdálkodnia a cégnek a törvény betartásához. Ilyen nagy költségnövekedést pedig vélhetõen nem tud minden vállalkozás elõteremteni, ezért elbocsátásokra kényszerülhetnek, csak hogy meg tudjanak felelni a törvénynek." ezt melyik munkáltató viseli el?....nyilván nem azért fizetnek(pár kivétellel) ilyen keveset mert ez annyira jó hanem mert olyan sok az elvonás, hogy nem tud többet adni, a bruttó bér nem is annyira különbözik más hasonló országokétól, de ott mégis többet visznek haza mert a munkát terheló járulékok/adók kisebbek mint nálunk..... |
Semi | 7566 | 2011. szeptember 18. 22:48 |
Cégek sora mehet tönkre, vagy alkalmazottak tömegei kerülhetnek az utcára. Annyiban igazuk van, hogy ha nem kapsz fizut, akkor nem okoz gondot a beosztása sem, azaz levették a gondot a válladról és könnyebbé tették az életedet. Kevesebb gonddal pedig boldogabban, jobban élsz, mint négy éve, nem? De továbbra sincsenek megszorítások. Hétvégén volt egy szösszenet az Indexe, miszerint Gyurcsány takarodj. Felkaptam rá a fejemet hogy már megint mi ez, de csak kifigurázták a dolgot és azt írták, hogy Gyurcsány belopódzott és ledobott egy csomagot a Fityisznél. |
Semi | 7565 | 2011. szeptember 18. 22:44 | Válasz erre: 7564 |
51 870?!?!?! Éljen már meg ebbõl valamelyik balfasz a Parlamentben, már ha tud. |
desiderus | 7564 | 2011. szeptember 18. 21:03 |
Mondtam már, hogy a jó qurva anyját ennek a szemét fidesz kormánynak ? http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110916-az-atlagber-alattiaknal-nagy-ervagas-a-matolcsycsomag.html |
ziksz4 | 7563 | 2011. szeptember 18. 20:13 | Válasz erre: 7561 |
Az, hogy mit mondanak és a fülke magányában mit tesznek az két külön dolog! Azóta is a fideszes jelöltek nyerik az idõközi válaszásokat. Lehet, hogy 2/3-ot már nem szereznek, de sajnos igazi alternatíva hiányában azoknak akiknek még van kedvük elmenni szavazni nincs más lehetõségük. |
klimas | 7562 | 2011. szeptember 18. 20:02 | Válasz erre: 7561 |
Lóf...szt! De még mindíg inkább õk mint a régiek! Így gondolkodnak azok is, akik annak idején szedték össze a lakásukat, kisebb nagyobb vityilót-nyaralót, a gyereket tudták fõiskolán-egyetmen taníttatni, futotta nyaralásra stb..... Az idióta barom maszopos élen gyf-el úgy elbaltázták a balodalt ahogy kell!! Most velük lehet riogatni mindenkit.... |
tsanyi | 7561 | 2011. szeptember 18. 19:49 | Válasz erre: 7560 |
Tényleg akkora a támogatottságuk?....a közvéleménykutatóknál kevesen hamisítanak többet, talán csak a statisztikai hivatal.....én alig tudok ismeretségemben 2-3 embernél többet aki ma is rájuk szavazna pedig anno nagyon sokan tették......sajnos ez a szadeszmaszop bûne.....
|
ziksz4 | 7560 | 2011. szeptember 18. 19:33 | Válasz erre: 7559 |
"Mondj igazat és betörik a fejed!" Hiába mondod ki az igazat, még mindíg akkora támogatottságuk van, hogy nem lehet igazad! Majd egyszer talán eljön az az idõ amikor amikor azt mondhatod: "ugye, hogy igazam volt?" De ez sajnos sovány vigasz lesz már akkor! És attól tartok, hogy nem csak neked, hanem még nagyon sok embernek! Azt hiszem ma este egy kicsit pesszimistán látom a dolgokat! Gyorsan bontok is egy olaszrizlinget!:-)) |
tsanyi | 7559 | 2011. szeptember 18. 19:05 | Válasz erre: 7558 |
Nem, mi mondjuk ki az igazat róluk.....aki hazaáruló arról ki kell mondani és aki a nép érdeke ellen cselekszik kevesek érdekében az hazaáruló...
|
ziksz4 | 7558 | 2011. szeptember 18. 18:55 | Válasz erre: 7555 |
Mármint, hogy a politikusok mondjanak igazat? Ez jó!:-))) Mitsz szívsz Tsanyi, mert király lehet a cucc!:-))))
|
klimas | 7557 | 2011. szeptember 18. 18:52 | Válasz erre: 7556 |
A régi bandafõnök legalább bevalotta hogy hazudtak, csaltak és mégf bocsánatot is kért érte! A mostaniak szerintetek tesznek ilyet? A fejünkre ! Arra igen! |
tsanyi | 7555 | 2011. szeptember 18. 18:48 | Válasz erre: 7554 |
Pedig épp ideje lenne nevén nevezni a valóságot.....tehát simán igazat mondani..:)
|
ziksz4 | 7554 | 2011. szeptember 18. 18:46 | Válasz erre: 7553 |
Igen, de évek alatt belevertek az emberek fejébe néhány jelszót amitõl rájuk nem lehet olyat mondani mint pl. a hazaáruló. Mert ha valaki ezt mondja rájuk ezzel azonnal õ válik hazaárulóvá! Ilyen jelszó volt a "haza nem lehet ellenzékben!"
|
tsanyi | 7553 | 2011. szeptember 18. 18:38 | Válasz erre: 7552 |
Na ja, definiálni kéne talán a haza fogalmát, hogy el lehessen dönteni ki árulja el igazán.....szerintem a haza elsõsorban a nép aki az adott földterületen él és aki minket elárul az a hazaáruló....
|
ziksz4 | 7552 | 2011. szeptember 18. 18:35 | Válasz erre: 7551 |
Ez eddig is így volt. A én kommunistám jó kommunista a te kommunistád büdös kommunista! |
tsanyi | 7551 | 2011. szeptember 18. 18:31 |
Az eddigi 15 hónap alatt elkövetett dolgoknál kisebbekért már hazaárulózták meggyessi/fletó/libajnaiék kormányait........akkor ez most mi?.......ha õk csinálják nemzetmentés ha más az hazaáruló?....
|
tsanyi | 7550 | 2011. szeptember 18. 18:02 |
Amirõl már beszéltünk mert számukra is veszélyes példát teremtettek fletóval: http://egyenlito.blog.hu/2011/09/18/a_fenntarthato_allamadossag_csokkentes?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_18&utm_campaign=index "Szijjártónak azt üzenjük: a jogalkalmazás elmúlt másfél évben meghonosított gyakorlata szerint, könnyen elõfordulhat, hogy a fõnök kezén csattan a bilincs... " |
tsanyi | 7549 | 2011. szeptember 17. 22:06 | Válasz erre: 7548 |
Kíváncsi lennék kik azok a nem polgári értékrendûek akik munka révén kívánnak elõrejutni?....szerinte kinek az értékrendje a munka?....hát a rabszolgáé igen, de az bármennyit dolgozik nem jut elõbbre.....kik lehetnek még akik nem polgárok?...
|
tsanyi | 7548 | 2011. szeptember 17. 20:58 |
Úgy látszik a polgárok már nem érdeklik a polgári, nemzeti kormányt: http://www.origo.hu/itthon/20110917-orban-viktor-kotcsei-beszedenek-ismeretlen-reszletei.html "A 2014-es választásokig azt szeretné elérni, hogy szavazóbázisához csatlakozzanak azok a nem polgári értékrendûek, akik munka révén akarnak és tudnak elõrejutni. Az egykulcsos adóról azt mondta, hogy az "a jobboldali kurzus alapja", és az arányos adózás igazságossága mellett érvelt. " |
tsanyi | 7547 | 2011. szeptember 17. 20:04 | Válasz erre: 7546 |
Azt hiszem, hogy a cégek ezután leadják az autókat.....aki eddig kapott az majd bkv-zik vagy a sajátját használja kltsgtérítéssel......vagy elmegy minden cég szlovák-román vagy valami más felé vagy simán kivonulnak(már a nagyok)......ma nyitva volt a parlament, talán ma kellett volna tüntetni fõleg mert ma nem hivatkozhattak voplna forgalomzavarásra mert amúgy is le volt zárva a belváros a bringások meg mások miatt.....
|
pistike76 | 7546 | 2011. szeptember 17. 19:57 |
ha ezek normálisak akkor mi nem vagyunk azok ,hogy még ezek vannak!!!! http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110916-tobb-tizezer-forinttal-nohet-a-cegautok-adoja.html |
tsanyi | 7545 | 2011. szeptember 17. 18:21 |
Tényleg, nem lehet, hogy a parlamentet elfoglalták a földönkívüliek?.....hívni kell a fekete ruhásokat(MIB), hogy zavarják haza a csótányokat...:))
|
tsanyi | 7544 | 2011. szeptember 17. 18:18 |
Szerintem a HCS-nál áttértek a dokumentarizmusra: http://hircsarda.blog.hu/2011/09/17/men_in_black_es_villantassal_probalkozik_a_kormany_1?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_17&utm_campaign=index ez már messze nem kitaláció, ez a valóság... |
tsanyi | 7543 | 2011. szeptember 17. 18:10 |
Emlékek: http://vastagbor.blog.hu/2011/09/17/emlektoredekek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_17&utm_campaign=index
|
tsanyi | 7541 | 2011. szeptember 17. 14:41 |
Az áfára visszatérve lesz az még nemzetibb, lesz az még 2/3-ad meglássátok...:))
|
tsanyi | 7540 | 2011. szeptember 17. 14:01 |
Azon elmélkedek, hogy zorbiék elfelejtettek kivetni egy adót......mivel az IMF magyarországon is hitelez(nekünk adták a pénzt tehát itt hiteleztek:)) ráadásul multi is így minden joggal jár nekünk tõlük a bankadó....javaslom kivetni rájuk is, gondolom jövõre nem marad el..:)))
|
Semi | 7539 | 2011. szeptember 17. 11:16 |
Ez a Facebookról van az Együtta megszorítások ellen lapról: "A kormány a fizetések 15%-át veszi el januártól a nettó 14O ezer forint alatt keresõktõl. A tervezett inflációval a fizetése 21%-át fogja mindenki elveszíteni reál értéken. Ezt ígérték?" |
kispeti | 7538 | 2011. szeptember 17. 10:05 | Válasz erre: 7537 |
Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik ? BESZÉL ! ..és ez nem vicc !!!!
|
tsanyi | 7537 | 2011. szeptember 17. 09:52 |
Azon elmélkedek mekkora változáson mentek át vezetõink: senkiházi hazug tetvek mindannyian... ![]() |
tsanyi | 7536 | 2011. szeptember 17. 08:30 | Válasz erre: 7532 |
Tegnap ezt jól félreértettem vagy másképp magyarázták, most az M1-en azt mondták, hogy valóban lesz baleseti adó, de azt a biztosítókkal fizettetik meg mivel a malus-ból plusz jövedelmük képzõdik így azután plusz adót kell fizetniük.......amúgy azért talán annyira mégsem értettem félre, nyilván nem fogják annyival emelni a malus összegét amennyi adót kell utána fizetni mi?....tehát mégis mi fizetjük majd az új adót...
|
kawa70 | 7535 | 2011. szeptember 17. 08:10 |
http://atv.hu/cikk/20110916_a_fidesz_egy_masik_utat_kepzel_el_magyarorszagnak?source=hirkereso Akkor hogy is van ez? Fideszfanok biztos tudják a magyarázatot. |
kawa70 | 7534 | 2011. szeptember 16. 21:17 | Válasz erre: 7531 |
Basszák meg az anyjukat....aztán adózzanak is, mert az is egy baleseti kategória.
|
kawa70 | 7533 | 2011. szeptember 16. 21:17 | Válasz erre: 7520 |
Igen? És mégis milyen közös felelõsségvállalás? Az õ baromságukra? Mert én semmit nem kártékonykodtam, ami miatt az ország idejutott. Viszont mindenki fel tud sorolni legalább 10-20 embert, akiknek nem kevés szerepük volt és van benne. Most például a komplett kétharmad.....ami kicsit sem komplett.
|
tsanyi | 7532 | 2011. szeptember 16. 19:07 |
na most részletezték az rtl-en.....a biztosítók adatbázisa alapján adót vetnek ki a károkozóra ami annál több lesz minél többször hibázik...ez már hihetetlen.....nem mintha annyi baéestem lett volna, de én is elronthatok valamit és akkor nem elég, hogy a rendõr megbüntet, a biztosító malus-ba tesz még egy büntetõ adót is fizessek!?....és ez milyen idõtartamra szól?..olyan lesz mint a bonus-malus rendszer?.....egy hiba és 2 évig nem 16 hanem 25% lenne az adóm ami ha nem okozok ezalatt újabb balesetet visszamegy normál szintre?....
|
tsanyi | 7531 | 2011. szeptember 16. 18:48 | Válasz erre: 7529 |
Most mondták be, hogy baleseti adót is bevezetnek......még nem részletezték, de azt hiszem ennyi már elég....alig pár napja van ülésszak, de ilyen rövid idõ alatt is kiraboltak megint bennünket......
|
Bedouin | 7530 | 2011. szeptember 16. 18:46 | Válasz erre: 7520 |
Ezzel a szlovákok még versenyképesebbek lesznek :D
|
Semi | 7529 | 2011. szeptember 16. 18:34 |
40%-kal nõ a cégautóadó... meg az egészségügyi járulékok és még sok más Lassan azt fogja mondani a munkáltatóm, hogy vegyek egy autót és járjak azzal, kifizetik a fenntartását és az üzemeltetését is, de cégautóra nem futja |
Semi | 7528 | 2011. szeptember 16. 18:21 | Válasz erre: 7526 |
Reggel mondták a rádióban - talán a Class FM-en
|
Semi | 7527 | 2011. szeptember 16. 18:20 |
Hogy ez mennyire hülyének néz mindenkit. Mindannyian tudjuk, hogy ezek a lépések az eltitkolt jövedelmekre vonatkoznak, így mindez nem megszorítás – mondta Matolcsy egy kérdésre válaszolva. A miniszter kifejtette: a megszorítás "az inkább az, amikor valami már a helyén van, de húzunk rajta még egyet. Itt viszont nincs semmi rendben" |
tsanyi | 7526 | 2011. szeptember 16. 18:00 | Válasz erre: 7525 |
Ezt Te láttad vagy csak mondták?...csak mert nem hinném, hogy azokat fingatnák akik sintérsanyának tejelnek...
|
Semi | 7525 | 2011. szeptember 16. 17:56 |
Most hajtogattak be némi adót a kínai piacon Kõbányán. Nem akartak fizetni, kimentek a hivatalnokok, hogy akkor visznek el némi árut. Erre egy kivételével az összes kereskedõ rendezte a tartozását ott helyben, hasitasiból!!! Milliókat!!! Úgyhogy vannak olyan adókerülõk is, akiktõl be lehet hajtani :-D |
tsanyi | 7524 | 2011. szeptember 16. 17:42 | Válasz erre: 7522 |
Sajnos azok nagyrésze egyszerûen nem behajtható mert aki nem fizeti be a bevallott áfát(és csak az áfahiány hisz a csalás nem hiány csak akkor ha felderítik) az azéet nem fizet mert õ sem kapta meg a számlája összegét, ezt a nagy cégek generálják akik egy csomó alvállalkozót nem szoktak kifizetni akik viszont tartoznak a kiállított számlájuk áfájával......na meg az állam által létrehozott körbetartozások illetve igazából nem is az állam tartozik hanem az a felsõ szinten álló fõvállalkozó aki ugyan többnyire megkapja a pénzt az államtól, de elfelejti továbbadni az alvállalkozóknak persze ezt teszik állami segítséggel mert visszaosztanak mély zsebekbe....így ellenük nincs is vizsgálat csak a kisvállalkozó ellen...
|
Semi | 7523 | 2011. szeptember 16. 17:13 | Válasz erre: 7521 |
A tüntetõsdi durva ügy és lesz még foganatja. Szerintem ha nem engedélyezik, akkor is meg lesz tartva.
|
Audimania | 7522 | 2011. szeptember 16. 17:07 | Válasz erre: 7520 |
Nem megemelni kellene a leendõt, hanem behajtani a már befizetendõt ... különben minek tartjuk az Állami Vámszedõ Hivatalt?
|
tsanyi | 7521 | 2011. szeptember 16. 17:05 | Válasz erre: 7520 |
ja, én is most hallottam.....mire megszavazzák lesz az 30 is mert azzal könnyebb számolni......kíváncsi vagyok, hogy a betiltott tüntetéseken mennyien fognak megjelenni....
|
Semi | 7520 | 2011. szeptember 16. 17:01 |
Matolcsy legújabb nem-megszorítása: jövõre 25 helyett 27%-os ÁFÁ-t akar. Megszorítás nincs, csak közös felelõsségvállalás.
|
Semi | 7519 | 2011. szeptember 16. 12:41 | Válasz erre: 7509 |
Nem, nem OVI lõtte ki a svájci frankot az egekbe, csak hozzájárult több fronton is. Pl. õ és kormánya kijelentései miatt a befektetõk elpártolnak az országtól, ami rontja a forint árfolyamát. Legutóbb ugyebár pont egy hete a mentõcsomag volt, aminek folytán egy hete töretlenül gyengül a forint minden mással szemben. Ez van kicsiben. Mivel más országok teljesítménye és céljai sem túl meggyõzõk, a nemzetközi hangulat is romlik és eleddig a frank volt a menekülõ deviza. Ezért van az, hogy a frank a többi devizához képest is erõsödött, halmozva a bajt a hiteleseknek. Ez a második vonal. Ezek árfolyamos dolgok voltak, de a sajtótörvény, a nyugdíj, a különadók, azok a kijelentések, hogy az ország a szakadék szélén áll, stb mind-mind a forintot gyengítették, mert a kutyának sem kell és senki sem akarja idehozni a pénzét. Kicsit felelõsebb kommunikációval ezek a károk elkerülhetõk lettek volna. És Viki attól nem lesz nagy kutya és nem fog nagyobbat szarni sem, hogy mindenkinek beszól és mindenkivel össze akar veszni. Kis ha õ a nemzetközi politikában. Ha sokat kekeckedik, még a végén megjárja, csak az a baj, hogy visz magával minket is. |
Semi | 7518 | 2011. szeptember 16. 12:30 | Válasz erre: 7512 |
Itt mikor lesz lájkolási lehetõség? Ezt biztosan nyomatnám :-D |
Games | 7517 | 2011. szeptember 16. 12:12 |
Na, mégiscsak fellendül a mezõgazdaság? :) Csak azt nem értem ha természetvédelmi terület akkor hogy adhatták el??? Ha meg eladták minek panaszkodnak? |
fragile | 7516 | 2011. szeptember 16. 11:32 |
...................megtudtuk, hogy a román munkások az öreg malom melletti konténerekben laknak, s autóikat meg is találtuk ott. A Kisrákos határában lévõ szintén hatalmas zöldség-ültetvénynél aztán magukat a munkásokat is felleltük, lehettek vagy tízen, szorgosan kapáltak, nem messze tõlük egy osztrák rendszámú autó cirkált,....... http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20110908_engedely_nelkul_termel_az_osztrak |
tsanyi | 7515 | 2011. szeptember 16. 09:57 |
Hehe...megvan az új stratégiai partner?:))): http://www.origo.hu/itthon/20110915-schmitt-pal-allami-kituntetest-adott-v-george-tupou-tongai-kiralynak.html vagy csak kiválóan lehet ott eltûntetni lopott pénzt és lehet vizsgálhatatlan offshore cégeket alapítani?.... |
Games | 7514 | 2011. szeptember 15. 22:17 | Válasz erre: 7513 |
Na majdnem írtam valamit, aztán töröltem. :)
|
tsanyi | 7513 | 2011. szeptember 15. 21:46 | Válasz erre: 7512 |
Ez tényleg jó lenne....és zorbi mellett ülne az összes eddigi magát politikusnak mondó közönséges tolvaj.......kéne még pár börtön...
|
Audimania | 7512 | 2011. szeptember 15. 21:25 | Válasz erre: 7510 |
"Orbán Viktor ... Azt mondta: kevés kegyetlenebb dolgot lehet elképzelni, mint amikor bûnözõk arra szakosodnak, hogy a legszegényebbeket maradék értékeiktõl is megfosszák, menekülésre kényszerítsék. Javasolta a büntetõ törvénykönyv módosítását a hatékonyabb fellépés érdekében..." De szép is lenne, ha mindenki egyenlõ lenne a törvény elõtt ... és valóban minden "arra szakosodott bûnözõ" rács mögé kerülne. |
tsanyi | 7511 | 2011. szeptember 15. 20:58 |
Igaz lehet: http://velemenyvezer.blog.hu/2011/09/15/orban_viktor_miert_beszel_mindig_haborurol?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_15&utm_campaign=index "Látható, hogy a kormányfõ csak úgy tudja fenntartani pártján belüli megkérdõjelezhetetlen hatalmát, csak úgy tudja biztosítani a kritikáktól mentes kormányzást, ha háborús hangulatot tart fenn. Egy háborúban ugyanis hadvezér van és katonák, akik követik: a parancs nem megtagadható, a hadvezér nem kritizálható és nem is leváltható. A háborúban a katona egyetlen dolga, hogy beálljon a sorba és teljesítse a parancsot: minden más magatartás dezertálásnak számít." |
Games | 7510 | 2011. szeptember 15. 19:16 |
Maguk ellen nem akarnak hajtóvadászatot hirdetni? :( http://penzcentrum.hu/hitel/mikor_indul_a_hajtovadaszat_ilyen_lesz_a_kormany_zero_toleranciaja.1029756.html |
Bedouin | 7509 | 2011. szeptember 15. 18:16 |
Ez elsõ komment óriási, de vélhetõen igaz: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__2193542-meg-hany-megszoritas-lesz-meg-mi-lesz-ha-vegleg-kilakoltatjak-a-tartozosokat
|
klimas | 7508 | 2011. szeptember 15. 13:53 | Válasz erre: 7506 |
Alakul a demokrácia: http://penzcentrum.hu/karrier/gyorshir_megtiltottak_a_szakszervezeti_nagydemonstraciot.1029787.html
|