28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

talicskas 8610 2011. november 7. 20:08   Válasz erre: 8608
:-)

Sandokan13 8609 2011. november 7. 17:45   Válasz erre: 8604
El bírom képzelni, hogy ez OV fejében teljesen reális. Sajnos.
A 13. pont hatalmas :-), a 21-kel nem értek egyet, szerintem most van csak igazán szükség a nevezettre. De ez egy másik topic. :-)

Bubó Doki 8608 2011. november 7. 17:36  
Szent Istvánnak üzenem, hogy ha a pengét markolássza, el fogja vágni a tenyerét. Ha már kard van a kezében, az öltönyös (politikusok) között nyugodtan szétvághatna. Csubakka az egyetlen a képen, aki normális.

tsanyi 8607 2011. november 7. 17:36  
Igazuk van! :http://www.fidesz.hu/index.php?Rovat=10031&Media=343&Archivum&Tol=25

a maszopszadesz ballibbagázs teljesen elhibázott gazd.politikája miatt elszabadultak a benzinárak.....2006-ban........,de ma már az irányításuk alatt tervszerûen a jó gazd.politika miatt emelkedik egyre magasabbra a nemzeti üzemanyagár és meglássuk lsz ez még több is!....és elmondhatják magukról büszkén az unokáiknak, hogy az uralmuk alatt volt a legmagasabb mindennek az ára és süllyedt a nemzeti fizetõeszköz értéke a legkevesebbre......persze ezt majd a messzi szövetséges offshore szigeteken a megérdemelt nyugdíjukból a naplementébe nézve tudják mesélni drága(tényleg) leszármazottaiknak....

klimas 8606 2011. november 7. 15:40   Válasz erre: 8599
http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/07/chewbacca-kerult-kerenyi-kepere
Basszus, most hogy a csõd szélére tántorogtam, félpénzért is csináltam volna ilyet......

Games 8605 2011. november 7. 15:08  
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=aFpZvl6p6KU

Bubó Doki 8604 2011. november 7. 15:04  
A Fidesz Hit Gyülekezetének 21 pontja

1. Amikor Orbán Viktor megszületett, egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról.
2. Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja ki a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog.
3. Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.
4. Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért õ is rá szavazott.
5. Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Õ maga a szövetség!
6. Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.
7. 5 gyerekébõl 3-at maga Orbán Viktor szült.
8. Orbán Viktor a felcsúti pályán egyszer leszúrt egy szögletzászlót, és amikor kihúzták, nagy sugárban tört fel a tej, a méz és a kánaán.
9. Orbán Viktor egyszer mosolyt fakasztott Áder Jánosból.
10. Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen.
11. Orbán Viktor soha nem néz kérdõn, csak felkiáltón.
12. Orbán Viktor 2 000 000 magyar szót ismer fejbõl, de ennél jóval többet használ.
13. Orbán Viktor egyszer szembe találta magát egy vérengzõ kárpáti hegyi-jetivel, Állítólag két napig folyamatosan küzdöttek, mire Viktornak sikerült betörnie a fenevadat. A jeti késõbb Kövér László néven vált ismertté.
14. Ha valami nem sikerül elsõre 2/3-dal, akkor Te nem vagy Viktor.
15. OV-nek nincs órája, mert Õ mondja meg mennyi az idõ!
16. Orbán Viktor nem épít hidat. Orbán Viktor egyesíti a két oldalt!
17. OV nem kap napszúrást. viszont a nap rosszul lesz, ha sokáig nézi.
18. Az emberek csak agyuk 10%-át használják. A maradék 90%-ot Orbán Viktor használja helyettünk!
19. Orbán Viktor nem csupán vallásos. Õ maga a vallás!
20. Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
21. Isten magára hagyta a földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!

Lehet, hogy a "Humor" topicba kellett volna? Vagy nem is vicces?

Games 8603 2011. november 7. 15:01   Válasz erre: 8601
Meg a wc papír is drágább lesz.

klimas 8601 2011. november 7. 14:39   Válasz erre: 8600
Hogyne lenne:
http://hvg.hu/gazdasag/20111107_sporol_orban_viktor

qqriq64 8600 2011. november 7. 14:27   Válasz erre: 8599
Mindig azt hiszem hogy már nincs lejjebb. De van.

tsanyi 8599 2011. november 7. 14:18  
Láttátok már miféle lesz a nagy, nemzeti festmény?.......hááát inkább betegnek tûnik: http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/11/7/Orias_kameleon_Nagy_Imre_koporsojanal__Ime__WCE1YT

tsanyi 8598 2011. november 7. 14:16   Válasz erre: 8597
Nem az új vagy az ismeretlen a veszélyes hanem az amit példaképüknek tekintenek....én is rájuk szavaztam, de nem szeretném 2/3-al látni õket a parlamentben........nem nagyon tagadják, hogy mit mûvelnének aki nem ért egyet velük......és ugye a dolgok addig nem tûnnek veszélyesnek amíg nem alkalmazzák rajtunk is......erre jó példa a most bevezetésre kerülõ szabsértés törvény, amikor beharangozták mindegyik tetû azt mondta, hogy ezek a nagy büntik csak a külföldiek miatt lesznek és a magyarokat áááá nem érinti....most, hogy épp megszavazzák már említés sincs a külföldiekrõl hanem csak arról, hogy a kiszabott börtönt át lehet váltani közmunkára.......ennyi, nagyjából ez a retorika valósulna meg a jobbik esetében is, elfogadtatják a néppel a börtönzõs, közmunkás törvényeket a cigókra hivatkozva, de hogy-hogy nem véletlenül magyarokkal telnének meg a táborok.....

kawa70 8597 2011. november 7. 14:09   Válasz erre: 8590
Ezért nem változik itt semmi húsz éve. Az(emberek a biztos rosszat választják az ismeretlen helyett, ami ugye kétesélyes. Nem biztos hogy jobb lenne a Jobbik.....de a többi esélyesrõl már tudjuk, hogy rossz. És most nincs más alternatíva. Ráadásul nekik legalább volt programjuk, és jelenleg az egyetlen tömörülés amelyik a nemzet érdekeit nézi. Azt hiszem, ettõl a ciklustól bármelyik jobb lett volna, még talán az mszp is - mondjuk Bajanival. De ha sose merjük az újat, mitõl változna bármi is? Ennyi erõvel lehet itt bármilyen párt, meg civil szervezõdés, úgyis az lesz a vége, hogy azok se lennének jobbak. arról nem beszélve, hogy akik már osztoznak a koncon, mindent megtesznek azért, hogy más ne férjen oda. Meg lehet nézni aarlament összetételét húsz évre visszamenõleg. Nagyjából ugyanazok vannak ott, és az sem számit, hogy egy részük már börtön viselt, de legalábbis ült a vádlottak padján tõbbnyire gazdasági bûncselekmény okánál fogva. Szóval nem fog itt változni semmi, húsz év mulva is ugyanerrõl fogunk vitázni, orbánnal, gyurcsánnyal, meg a tetvestársaival az élen. Csak mert a nép nem talál alternatívát a kommunista utódlók elzavarására.

tsanyi 8596 2011. november 7. 13:56  
Ilyesmikre gondoltam mikor azt írtam, hogy nem szeretnék olyan pártot aki eltilt mindentõl amiért élni érdemes, most épp ezek csinálják, de a jobbik még tromfolná õket tiltásokban:
http://varanus.blog.hu/2011/11/07/csaladi_egyuttmukodes_nyilatkozatat_minden_nappaliba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_07&utm_campaign=index

"A tanulmányok folytatása egyértelmû. Viszont az egészségtelen életmód tiltása máris fölvet egy rakás kérdést: innentõl okozzunk lelkiismeret furdalást a csemetéinkben, ha benyomnak egy tábla csokit, elrágcsálnak egy csipszet, horribile dictu megisznak egy kólát? Legyen tilos körbelegelni a karácsonyfát? Vagy tiltsuk meg mondjuk a rollerezést, mert bukferenc közben leveri a térdét és az esetleges ellátása romba dönti az egészségkassza költségvetését? Nincs se foci se rohangálás, se bicajozás és gördeszkázás. Magyarul felhõtlen gyerekkor nincs, helyette lesz egységes és "egészséges" kereszténydemokrata szemléletû családmodell? Vagy mindeni nyomtasson ki egy arányosan kicsinyített példányt a kötelességlistából magának, hogy a játszótérrõl hazamenés ellen sírással érvelõ gyerek orra alá lehessen dugni a lélektanilag megfelelõnek ítélt pillanatban: látod te, pernahajder, Viki bácsi és Peti bácsi szerint köteles vagy együttmûködni velem!"

qqriq64 8595 2011. november 7. 13:30  
Az egész magyar politika ugyanaz a társulat.

tsanyi 8594 2011. november 7. 13:15   Válasz erre: 8590
Mivel az összes fõ törvényben a fityisszel együtt szavaztak így nagyon nem tagadható, hogy egyívásúak......persze a színjátékot eljátszák mindketten, de a lényeg, hogy ugyanaz a társulat....

qqriq64 8593 2011. november 7. 11:32  
Az emberek nem a fideszböl meg az mszpböl ábránbultak ki hanem a politikából és ebbe beletartozik a jobbik is meg az összes civil szervezet is. Húsz évig bárki volt hatalmon csak lopott és hazudott. Majd pont most fognak hinni. Egyszerüen nincs kinek hinni. Nincs kiért megmozdulni. Egyik kutya másik eb ez az általános vélekedés. Megcáfolni senki sem tudja.

klimas 8592 2011. november 7. 11:08   Válasz erre: 8590
"... a civil szervezeteknél van a kulcs, de azok nagy része meg baloldali." Ezzel nem lenne baj, csak az fajta "baloldaliság"amit a milliárdos fõgenya szajkózott, na az nem kell.

colt45 8591 2011. november 7. 11:00  
Azért kellene adni egy esélyt a Jobbiknak. Ha már a fidesznek adtak az emberek,pedig tudtak Kaya Ibrahimról, Happy End Kft,Josip Tot,Orbán bánya,stb-rõl.Egyelõre a Jobbik semmi rosszat nem tett a Magyarságnak!

Games 8590 2011. november 7. 10:33   Válasz erre: 8586
De ha a fidesz az msz(m)p "gyermeke", honnan tudjuk hogy a jobbik nem a fideszé?? Gyakorlatilag a tenni akaró Magyarok nagy része már tagja a Gárdának: nem lehet hogy ellenõrzött keretek között masíroznak, anélkül hogy túl nagy kárt ne okozzanak?
A következõ választás nem fog érdektelenségbe torkolni, (szerintem az biztos), tegyük fel hogy a jobbik nyerne, mi a garancia hogy nem ugyanezt folytatják gazdasági érdekekre hivatkozva?
Szerintem valahol a civil szervezeteknél van a kulcs, de azok nagy része meg baloldali.

Úgyhogy nem egyszerû.

qqriq64 8589 2011. november 7. 09:04  
Hogy mi KELLENE azt én is tudom de hogy mi VAN azt mindannyian látjuk. Ezért mondom hogy kilátástalan a jövö. A fidesz simán meg fogja nyerni a következö választást mint ahogy az idöközi választási eredmények mutatják mert a hívek elmennek szavazni a többiek meg nem. Minden marad a régiben az ország kettészakadás befejezödik miszerint lesz egy tehetös réteg akinek épül szépül az ország és lesz egy rabszolga réteg aki kiszolgálja az elitet körülbelül úgy mint észak koreában.

tsanyi 8588 2011. november 7. 07:27  
Valami normális párt kéne aki nem háborúzni akar a lakossággal hanem vele együtt élni......nyilván olyan nem lesz aki nem lop, de legalább minket is hagyjanak élni....

tsanyi 8587 2011. november 7. 07:04   Válasz erre: 8585
Ez azért mára sok embernek világos csak éppen mit lehet tenni?...a nemzeti érzelmû általában azt jelenti MO.-n, hogy öljük vagy zavarjuk el a lakosság 1/3-át és tiltsunk be mindent amiért jó élni(nem a drog hanem a szórakozási lehetõségeket úgy általában).....azért at 1920-as évekig itt minden nemzetség magyarnak számított a cigókat kivéve...

tsanyi 8586 2011. november 7. 06:54  
A jobbiknak az a kezdeményezése amit sok volt szoci országban megléptek, hogy a volt szoci vezetõknek ne lehessen köze a politikához szimpatikus és ezzel a fityisz vezetõsége is eltûnne a süllyesztõben hiz szinte mind komcxsik voltak és azok ma is, innen egy hsz: http://torokgaborelemez.blog.hu/2011/11/06/407_lehet_mas_a_jobboldal?fullcommentlist=1#comments
"bajnai vagy schiffer ugyanúgy a kisz környékérõl jövõ ifjú káderek, mint gyurcsány, szilvássy, vagy draskovics. a hazafias népfronthoz közel álló káderekbõl lettek jobboldaliak. orbán, kövér. nem véletlenül kerültek oda stumpf, és mikola elvtársak. õk a hazafias népfront utolsó vezetõi voltak. nem véletlenül van ott pozsgay, és szûrös. pintér, martonyi mszmp tagok voltak. csak õk a hazafias népfronthoz álltak közelebb. magyarországon ma kis túlzással még mindig a iii/i, és a iii/ii a baloldal. a iii/iii és a iii/iv a jobboldal. "

Games 8585 2011. november 6. 22:40   Válasz erre: 8584
Még mindig nem látsz mögé, de már kapiskálod. Azt kellene felfogni hogy nincs fidesz, és nincs mszp. Azaz nem pártok vannak, hanem érdekek, amiknek ezek a pártok mindig meg fognak felelni, leszarva az emberek érdekeit. Az a kérdés hogy lehetne létrehozni egy nemzeti érzelmû pártot, reklámozni és elfogadtatni az emberekkel. Mindezt nagyon kevés pénzzel. És (HA) sikerül, megakadályozni hogy ugyanolyan legyen mint az elõdei.

qqriq64 8584 2011. november 6. 21:49  
Szerintem jelenleg magyarország legnagyobb gondja nem a fidesz. Hanem a választási lehetõség hiánya. Gondolkodjon el mindenki hogy jelenleg kit tartana alkalmas embernek az ország vezetésére.Van ilyen ember? Kire fogtok szavazni három év múlva? Megint valakik ellen fogtok szavazni és megint lesz egy gazember aki ezt kihasználva négy évig szabadrablásra kap felhatalmazást. Mi a megoldás? Nincs megoldás. Nemzethalál elszegényedés elcigányosodás a jövõ. A magyar az egy önsorsrontó nemzet aki a történelem folyamán csalhatatlan érzékkel kiválasztotta hogy melyik a vesztes oldal és odaállt.

kawa70 8583 2011. november 6. 21:31  
Na, kezdik már.....Lassan csak a fidesz marad minden szinten.....

http://kuruc.info/r/2/87673/

klimas 8582 2011. november 6. 17:31  
Sajnos nem végleg:
http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/05/lecsereltek-szijjartot/

klimas 8581 2011. november 6. 15:36   Válasz erre: 8579
Jaj, csak ne lennének olyan érzékenyek...:
http://hvg.hu/vilag/20111106_kanada_magyarromak_migracio

Audimania 8580 2011. november 5. 22:46  
Tanúnak ezentúl nem kellene ügyvédi segítség: http://hvg.hu/itthon/20111104_tanukihallgatas_ugyved#rss
Aztán egyszercsak gyanúsított lesz belõle ...

qqriq64 8579 2011. november 5. 21:33   Válasz erre: 8577
Negatív vagy: Épülnek szépülnek:)))))))))))))))))

tsanyi 8578 2011. november 5. 21:28  
Ez a mostani helyzetet alapul véve akár igaz is lehet....hírcsárdás:)):

"Adminisztrációs hiba miatt rendkívül állapotot hirdetett az Országgyûlés. Hambulda Béla egyéni indítványát olvasás nélkül szavazta meg a Fidesz-KDNP-frakció.

„Reggel ködös volt az idõ, és a gyerek is köhögött” – indokolta a törvényjavaslat elõterjesztését Hambulda. A törvényjavaslat elfogadása után felállt a Honvédelmi Tanács is, a köztársasági elnök vezetésével, és már a kijárási tilalmat is sikerült bevezetni, amikor a pártok a tanácsban részt vevõ vezetõi felvetették, hogy mégis miért.

Schmitt Pál elmondta, hogy szerinte rendkívüli idõkhöz rendkívüli állapot illik, míg Rogán Antal kiemelte, hogy a devizahitelesek érdekében volt szükség a lépésre, Semjén Zsolt pedig egy Kalasnyikovval verebekre lövöldözött a Kossuth téren, amikor jelezték neki, hogy ezt még ilyenkor sem kéne.

Hende Csaba szerint csupán gyakorlatról volt szó, hogy hogyan reagálna a törvényhozás ilyen kritikus események esetén, míg Szijjártó Péter az anonim kommentelõket tette felelõssé az eseményekért. Orbán Viktor és Giró-Szász András egyelõre egyeztetnek arról, hogy ki mit mondott és megfelelõ viccet keresnek az Ezer vicc a javából címû kötetben. Csurka István, miután kiderült, hogy vaklármáról van csupán szó, csalódottan hazatért a Duna-partról."

klimas 8577 2011. november 5. 21:23   Válasz erre: 8575
Nem fogynak, rohadjanak meg!!!

Eddig viszonylag csendesen éltünk itt akörnyéken, ma meg valami bulit tartanak a szociális bérlakásban, lehet akár esküvõ is, az utca elfoglalva parkoló kocsikkal, a legóccsóbb E300 csillag.....
Ide bezzeg a n-a/á/vosok nem mernek eljönni kicsit kérdezõsködni...

Zsifi 8576 2011. november 5. 20:24   Válasz erre: 8575
pár nap alatt kiderül, hogy ott nem üldözik õket...viszont dolgozni kell...az meg szar ügy..

kawa70 8575 2011. november 5. 20:19  
Nem érem.....Mégsem fogynak......
Vélhetõleg a következõ járattal visszamenekülnek.
http://www.kiskegyed.hu/aktualis/kozugy/mar-nem-csak-kanadaban-kernek-menedekjogot-111986.html

Zsifi 8574 2011. november 5. 19:58   Válasz erre: 8573
Majd ha a kutya harapja a seggedet, akkor nem leszel lusta...nehogy késõ legyen..))
most még a kerítésen kívül van...de sajna nyitva a kapu, csak még nem jött át...

tsanyi 8573 2011. november 5. 19:55   Válasz erre: 8571
És ez pontosan így van.....tudom, hogy csak azért vagyok még itt mert csak makogok, de azt is érthetetlenül.......a lustaságot a nyelvtanulásra értettem...

qqriq64 8572 2011. november 5. 19:55   Válasz erre: 8571
Teljesen igazad van, a nyelvtanulás az igazán sarkalatos pont. Sajnos én sem vettem ezt olyan véresen komolynak pedig az.

Zsifi 8571 2011. november 5. 19:51   Válasz erre: 8570
Nem azért...
Mert már az iskolában le voltunk maradva mindenkitõl...nyelvtanulást illetõen..

Vitz: sokkal több férfi költözne el otthonról, ha tudná hogyan kell összecsomagolni..))

Sokkal többen lelépnének, ha beszélnének nyelveket..

tsanyi 8570 2011. november 5. 19:49   Válasz erre: 8568
Igaz, franc se tudja miért vagyunk még itt....talán lustaságból...

Zsifi 8569 2011. november 5. 19:37   Válasz erre: 8567
csak ezek pillarezgés nélkül a pofádba hazudnak..és talán még mosolyognak is az arckifejezéseden..

qqriq64 8568 2011. november 5. 19:35  
Iszonyú sok pénzt és energiát beleöltem. Még így is sokkal nagyobb nehézségekkel találtuk magunkat szemben mint amire számítottunk. De nem bántam meg semmit csak azt hogy nem elõbb léptem ezt meg.
Persze természetesen az ezen a fórumon megnyilvánulók között is vannak sokan akik gondolkodnak rajta de mindent mérlegre téve a maradás mellett döntenek. Senki sem ismeri a másik anyagi vagy családi körülményeit ami alapján meghoz egy ilyen sorsdöntõ elhatározást. Én viszonylag könnyen meghoztam a feleségem elsõ szóra belement. De például a 28éves lányomat meg a 25 éves fiamat nem tudom rábeszélni.
Egy tanácsot azért adok mindenkinek. Aki hezitál az soha nem fogja otthagyni azt az országot. Meg kell hozni a döntést és utána következetesen ennek érdekében megtenni mindent. Nem sietni nem kapkodni csak elõrenézve minden nehézséget legyûrve haladni az úton. A legkisebb megingás, elbizonytalanodás is kútba ejti a projektet.

tsanyi 8567 2011. november 5. 19:34  
Ezekhez képest öszöd semmi volt(amúgy tényleg az, csak végre valaki kimondta az igazat), hazug tetvek mind: http://index.hu/belfold/2011/11/05/hazudott_hoffmann_rozsa/

qqriq64 8566 2011. november 5. 19:16  
A szándék nem elég.
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=956473

tsanyi 8565 2011. november 5. 18:50   Válasz erre: 8561
Tegnap írtam, hogy szerintem ez az egész szmog hiszti csak a ligások tüntetései miatt voltak még fel is szólította õket tarhás arra, hogy a szmogra való tekintettel hagyják abba a demonstrációt és páran haza is mentek......az egész kamu volt ez délutánra ki is derült hivatalosan is, érdekes mára annyira kitisztult a levegõ, hogy már nem kellett elrendelni.......csudálatos ez a természet!...:)

klimas 8564 2011. november 5. 15:58  
Edzenek a stadion építésre...
http://hvg.hu/itthon/20111105_ozd_hazrombolas_lakas

karika111 8563 2011. november 5. 13:41   Válasz erre: 8558
ezt már mástól is hallottam

kiváncsi vagyok jövõ márc. 15.-re,megint kint "ünnepelnek" a fijuk!!

jan.ban még a dec.-i fizut kapjuk,de már febr.-ban a jan.-it,és csak csodálkozunk,majd márciusban már hiszünk a szemünknek és jön 15.-ke -----------????

van aki azt mondja ,vedd be a leszarom tablettát,jó-jó,de mi van ,ha már az is elfogyott????

karika111 8562 2011. november 5. 13:31   Válasz erre: 8555
erre szoktam mondani, kivülrõl szép,belül meg rohad

szép lakóparkok,csacsi ragyi házikó,udvarban 4-5éves autó(kivülrõl szép)
havi száz,százötven hitel,ez miatt bent veszekedés,torzsalkodás,gyerekre nem odafigyelés (belül meg rohad)

karika111 8561 2011. november 5. 13:25  
tegnapi szmogriadóhoz egy pár észrevétel

-köteles vagyok TV-t nézni?
-köteles vagyok rádiót hallgatni?
-köteles vagyok ujságot venni?,hogy értesüljek a szmogról és ki vagyok tiltva a fõfaluból.

a fõ fax,reggel 6h-tól kitalálta, TE meg már bent vagy a sürûjében,és rögtön büntetnek,semmi figyelmeztetés,ma meg már vissza is vonta,én meg kölcsön mocsit intéztem mai napra,de errõl is most találtam infót a neten,bekaphasssák!!!

CJKrisz 8560 2011. november 5. 12:32   Válasz erre: 8559
Ezen akadtam én is ki. A rádió egyszer már megvette. Aztán fizetett jogdíjat azért, hogy szórhassa. Én meg még fizessek azért, hogy hallgatom pl. az üzletemben. Ha otthon hallgatom, vagy a kocsiban, akkor nem kell, de ha nyilvánosan, akkor igen. Milyen plusz szolgáltatás is jár azért az összegért, hogy nyilvánosan van hallgatva és nem otthon? :) Az ilyen nonszensz és nyilvánvaló lopás miatt kellene az egész kócerájt beszántani aztán sóval felhinteni. A Bródy Jancsit meg nyakig beleásni.

kawa70 8559 2011. november 5. 12:17   Válasz erre: 8556
Pedig ez igy van. Nyilvános helyen fizetni kell a tévé meg a rádió vagy lejátszó üzemeltetés után is jogdijat. Ezt én is egy kocsmáros ismerõsömtõl tudom. De alapjában véve tényleg nonszensz a dolog, hisz a mûsorszolgáltató már megfizette a jogdijakat egyszer.

Bedouin 8558 2011. november 5. 11:26   Válasz erre: 8557
Ha hiszed ha nem ez így hangzott el: a legfontosabb cél egy parasztlázadás megakadályozása!
De kérdem én, hova vezet ez?

tsanyi 8557 2011. november 5. 11:21  
Mindegyik kúrmány(a mostani hatványozottan) azt hiszik, hogy ha állandó terrorban tartják a népet mindenféle nagy büntik lehetõségével amibel élnek is akkor majd jól befogja a pofáját a nép és mindent eltûr....na ez egy darabig lehet, hogy így van, de egy határon túl már átcsap a másik irányba és mikor már minden mindegy nem fog félni félni semmitõl.....a betarthatatlan szabályok életet tönkretevõ szankciói ilyen hatást váltanak ki....eleinte csak kisebb ellenkezést egyénekbõl, de hamar kitörhet........persze ezt ahogy Bedouin is írta csak parasztlázadásnak nevezik jól jellemezve minek látnak minket..........na jó, leszek én Dózsa Gyuri de ne a nép egyen a sült testembõl hanem õk, kezdhetik is az egyik szervemmel, lehetõleg protkó nélkül...:))

qqriq64 8555 2011. november 5. 10:58  
Na akkor vizsgáljuk meg közelebbrõl ezt az „épülõ szépülõ ország“ víziót.
Megpróbálom egy képzeletbeli család példáján keresztül szemléltetni a könnyebb érthetõség kedvéért.
Van egy átlag család két gyerekkel ahol a család összjövedelme 200ezer forint. Ebbõl a rezsi 100ezer.Fûtés, lakáshitel, víz, villany stb. Az autó 10éves havonta egyszer tankolják. Szerényen de eléldegélnek.
Egyszercsak azt mondja nekik Állambácsi: -figyelj ide kismókus elavult már neked az a szilárdtüzelésû kazánod cseréld le korszerû gázfûtésre korszerû kondenzációs kazánra. Átvállalok belõle 40%-ot a tõbbit fizesd hitelbõl.
Kismókus belemegy és bevállal havi 20ezer hitelt. Megélhetésre marad 80ezer.
Egyszercsak tönkremegy a villanybojler. Elmennek a bojlerboltba természetesen hitelre venni másikat. Azt mondja nekik az eladó hogy: -figyelj ide mókuspocok most van egy nagyon kedvezõ államilag részben finanszírozott akció miszerint korszerû napelemes melegvízhálózatot lehet beszereltetni aminek 45%-át fizeti az állam a többit hitelbõl lehet törleszteni.
Mókuspocok beválal havi 30ezer hitelt. Megélhetésre marad 50ezer.
Egyszercsak állambácsi kitalálja hogy a 10éven felüli autókat ilyen-olyan büntetõadókkal sújtja mert hozzájárulnak a szmoghoz meg különbözõ légúti megbetegedésekhez.
DE ha valaki lecseréli az autóját korszerû hibrid technológiára annak az új autója árából átvállal 50%.ot.
Kitûnõ ajánlat, a család nem is tud elenálni igy lecserélik a régi autót és bevállalnak havi 40ezer hitelt.
Tehát jelenleg ott tartunk hogy a családnak van korszerû fûtése korszerû melevízellátása és korszerû autója. elmondhatjuk hogy egy épülõ szépülõ családról va szó.
Teljesen elhanyagolható az a mellékes körülmény hogy megélhetésre havi 10ezer forint maradt sem tankolásra sem csirkelábra nem elég és a család jó úton halad az éhenpusztulás felé.
Na nagyba kivetítve így épül szépül magyarország.

tsanyi 8553 2011. november 5. 10:23   Válasz erre: 8552
ja, és manapság a cipõinket javítgatja Anti bá' amivel szarba is szoktunk lépni!.....le a forradalom eltipróival!.....:))

tsanyi 8552 2011. november 5. 10:15   Válasz erre: 8551
Na akkor én is 56-os hõs vagyok!....bár csak késõbb születtem, de volt pár éve egy öreg aki néha dolgozott nálunk áés mondta, hogy 56-ban ávh-s kiskatona volt(azért mert ott csak 2 év volt míg ha normálként volnult akkor 3) és a bekísérés volt a feladata éjszakánként.....na most ezt az öreget én többször megaláztam, háta mögött leköptem és napokig visszatartottam a bérét amiért is éhezett a mama otthon......errre most nagyon büszke vagyok és szeretném megkapni a hõs forradalomleverõalázója titulust a velejáró pénzjutalommal együtt és a fülkepárttagsági könyvet is mellékelve.....:))

qqriq64 8551 2011. november 5. 09:59  
Néhány évvel ezelõtt hõs partizán kitüntetést nem kapott:))))))))))))))
http://www.168ora.hu/velemeny/stefka-istvan-1956-kituntetes-forradalmar-85296.html

'43-ban a szaros pelenkája volt a csodafegyver a nácik ellen.

Bubó Doki 8550 2011. november 5. 09:41  
Remélem eljön az Igazság Pillanata, és nekik is el kell számolni ezzel az uralkodásnak nevezett fa*sággal, meg az elqrt összegekkel. És remélem, mielõbb.
Mert eccer csak kiborul a bili......

tsanyi 8549 2011. november 5. 09:24   Válasz erre: 8547
Tegnap akasztós bajusz aszondta, hogy nem érti az embereket, hogy miért terjeng köztük az orbáni diktatúra képe mert az egy marhaság meg ilyenek........na vazz, amit ez a kerényinyalogány mûvel olyan csak a diktátorok megrendelésére szokott készülni a világban...persze a szemébe egyiknek sem mondták, hogy diktátor legfeljebb az utolsó pillanatban ami mindnél bekövetkezett....

bandi0 8548 2011. november 5. 09:23   Válasz erre: 8547
És megint pár millió, persze tanácsadásra: http://hvg.hu/itthon/20111104_hegedus_zsuzsanna_orban
Én ingyen is adok neki tanácsot: Húzzon el a p.csába...
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az új "alaptörvény" miatti cirkusz mennyibe került nekünk összesen...

Bubó Doki 8547 2011. november 5. 09:10  
Basszus, húszmillió!!!!!!! faszságra....
Gondolom, ennyibõl egy jó pár óvoda fûtését és ebédelését lehetne kigazdálkodni.....
Link: http://atv.hu/cikk/20111104_az_alaptorveny_megszuletesenel_hianyzott_a_parlament_egy_emelete_visszakuldtek?source=hirkereso

Gyík67 8546 2011. november 5. 08:13   Válasz erre: 8545
:)))

kawa70 8545 2011. november 5. 08:13   Válasz erre: 8541
Szerintem Jánosnak hivják, de nagyon szereti az általad emlitetteket...Szerintem nekik köszönheti a jelenlegi helyzetét. Nem illik a kenyéradó asztalára szarni......

Gyík67 8544 2011. november 5. 08:10   Válasz erre: 8538
Ezt a hsz-t lehet lájkolni ? ... mee akkor lájkolom ...

kawa70 8543 2011. november 5. 08:10   Válasz erre: 8540
Csak annyit módositanék, hogy az AVO Államvédelmi Osztály......volt......

eröt 8542 2011. november 5. 08:09   Válasz erre: 8539
Kis naiv.

Gyík67 8541 2011. november 5. 08:09   Válasz erre: 8489
Régen jártam itt ...

De erre reagálnom kell ! ...

Jani55 Téged biztos Jánosnak hívnak ? ... nem ferinek vagy esetleg viktornak ??? ... mert ilyen gondolatmenetet legutóbb a kampánydumákban hallottam ...

"Az ország épül: korszerûsödött az úthálózat (sztrádák, felüljárók, dunahidak, stb. épültek), a vasúthálózat, nagyvárosaink közlekedése (metro, stb), sok intézményt, kórházat, középületet felújítottak, stb., stb. " ... ööö azt szeretném kérdezni, hogy melyik ország ??? ...

eröt 8540 2011. november 5. 08:04   Válasz erre: 8525
Csak a poen kedvéért:Alkotmány Védelmi Hivatal. AVO
Az ÁVO (Állam védelmi osztag) volt az igazán gec banda az 50-es években
Az ÁVH (Állam védelmi hatóság) az összefoglaló neve volt a rendõrségnek+határõrségnek.Becenevükön kék ÁVÓ, zöld ÁVÓ.
Ha jól tudom...

Bedouin 8539 2011. november 5. 07:38  
Apropó diktatúra!
A netbankomon lejárt a jelszó és újként azt választottam, hogy: diktatura.
Nem tudtam belépni ezután.
Személyesen kellet megjelennem a bankba új jelszót kérni :(
Én eddig azt hittem, hogy a jelszómat csak én tudom ...

Bedouin 8538 2011. november 5. 07:35   Válasz erre: 8536
Szép lassan, módszeresen rakják le a diktatúra sarok köveit.
A linkelt oldal elõre vetíti a megrendezett perek sokaságát.
Már elindult az információ áramlás szûkítése, illetve cenzúrája.
Ezerrel megy az agymosás, miközben már nagyon is tudják ott fent, hogy igen nagy már a baj.
Nem is olyan rég egy beszélgettem egy köztisztviselõvel, aki azt mondta, hogy bármi van is most az nem fontos, most egyetlen egy dologra kell figyelni: egy lehetséges "parasztlázadás" megakadályozására!

kawa70 8537 2011. november 5. 07:08   Válasz erre: 8536
Volt már ilyen a történelemben. Bõrkabátos emberek hallgatták ki a zembereket, többnyire sikerrel........
Biztos lehetsz benne, hogy nem a tyúktolvaj cigónál lenne jelentõsége. Mert ott bizony meg elkelne, mert a tisztelt ügyvédek kimosdatták õket a legcsúfosabb rablógyilkosságból is.

bandi0 8536 2011. november 4. 23:37  
Ezt láttátok már? http://hvg.hu/itthon/20111104_tanukihallgatas_ugyved#rss
Jogunkban áll majd befogni és aláírni amit az orrunk alá tolnak?
Milyen országban élünk mi???

tsanyi 8535 2011. november 4. 21:52   Válasz erre: 8534
Talán nem véletlen, hogy épp tegnap jelentették be a puskás stadion megépítését amire 36mrd-ot irányoztak elõ.....és persze 4000 közmunkást 1500 õrrel akiket vissza kell vezetni a munka világába......és mivel a cigó nem fog elmenni közmunkásnak inkább leüli így majd intézni kell, hogy legyen elég szegény magyar akiket be lehet fogni mert a magyar az barom, az melózik ingyen is....a jómódú kifizeti a büntit és annyi, de egy átlag ember honnan vegyen akár csak 80-100 ezret is?......sehonnan így megy a levesbe....persze ezeket nem érdekli, hogy közben a családja éhen vész és lakás nélkül marad mert a hitelt és rezsit ezután már végképp nem fogják fizetni.......

kawa70 8534 2011. november 4. 21:44   Válasz erre: 8532
Persze. Viszont igy ingyen épited az államot. Régen kommunizmust.........Az eredmény ugyanaz, kell az ingyen munka, mert szarban van az ország.....

Bedouin 8533 2011. november 4. 21:44   Válasz erre: 8531
Sanyi vazze te nagyon negatív vagy :)
Olvasd el újra a #8489-et kérlek!

tsanyi 8532 2011. november 4. 21:41   Válasz erre: 8531
Ezzel a fõ bajom az ha megvágnak valamiért 2kilóra és nem tudom befizetni akkor pár hét múlva vagy egy börtönben vagy stadion építésen találom magam.....és addig ki tartja el a családot?....ki viszi a vállalkozást?....hova jutottunk?....és most ne jöjjön senki azzal, hogy ááá ez nem is úgy van, ez csak lehetõség, és persze, hogy nem fognak ilyen súlyosan büntetni meg különben is.....mivel nincs kihegyezve gyorshajtásra, piroslámpára vagy bármi súlyosra hanem minden szabsértésre ez vonatkozik ebbe bárki beleeshet egy papír otthonhagyás vagy bármi marhaság és tönkrement az élete....

tsanyi 8531 2011. november 4. 21:34  
Az új szabsértési törvény amit korábban linkeltek, hogy tetszik?.....6 hónapon belül a 3. szabsértésnél kötelezõen elveszik a jogsit, a helyszíni bírságot aminek 300k-ra emelték a max összegét már a helyszínen kérhetik(bár ezt nem értem hisz csak csekket adhat, de talán a külföldieknél nem) és jármûvisszatartás van ha nem fizet, a büntit nem fizetõk börtönbe kerülnek mert már nem adóként hajtják be hanem bíróság fogja és gyakorlatilag pár napon belül(rögtönítélõk?) sittre kerül aki nem akar vagy inkább nem tud kifizetni egy büntit ami ha az 100 rugó már ki sem fizethetõ egy átlag fizuból, de van megoldás, beváltható közmunkára.....bejött amitõl tartottunk(-tam), ez semmi másról nem szól csak megint lopásról attól aki tud fizetni, a szegény lúzerek meg majd mennek stadiont építeni....ismerve a magyar viszonyokat ha kiadják a szervnek, hogy kell a lé és a munkás akkor a legkisebb hibáért is súlyos árat kell fizetni......:(((

kawa70 8530 2011. november 4. 21:16   Válasz erre: 8529
Most hogy igy mondod, tényleg érthetõ másként is :))
De ugy se rossz.........

Bedouin 8529 2011. november 4. 21:12   Válasz erre: 8522
Szerintem ezt most félre értetted, Õ a Jani55-re reflektált, hogy neki kéne körbe nézni az utcán és ne csak burokban lássa a dolgokat :)

Audimania 8528 2011. november 4. 21:01   Válasz erre: 8525
Csak hogy kevésbé legyen feltûnõ, TEK-nek rövidítik ...

kawa70 8527 2011. november 4. 20:59   Válasz erre: 8526
Még nem szóltak........

eröt 8526 2011. november 4. 20:57   Válasz erre: 8525
Gondolod,hogy nincs?

kawa70 8525 2011. november 4. 20:48   Válasz erre: 8524
Gondolod, hogy már meg van az uj AVH?

tsanyi 8524 2011. november 4. 20:46   Válasz erre: 8522
hmmm, talán inkább mint a cigó lova, vakmerõ....:)).....amúgy szóltak már jóakaratból, hogy hagyni kéne eztetet......de nem megy, még ha csak én lennék elkeseredve akkor talán, de vazz, olyan sokan és most már annyiféle rétegbõl, hogy kibukik lassan mindenkibõl.....a legrosszabb, hogy megint etetnek a görögökkel, válsággal meg bármivel csak tûrjük el szó nélkül a nyomorunkat...

kawa70 8523 2011. november 4. 20:25   Válasz erre: 8522
Na ja.......Ebbe a topicba ez a beugró :)

Larten 8522 2011. november 4. 20:22   Válasz erre: 8514
Érdekes amit mondasz, de így név és adatlap nélkül....
hát nem is tudom.

Én amit eddig beírtam azt vállaltam, adataim megtalálhatók, akár fel is hívhatnak telefonon. Telefonszám alapján a címem is ismert (lehet).
Így az érdekes - nem?

kawa70 8521 2011. november 4. 20:04   Válasz erre: 8509
Kár vele foglalkoznotok, eddigi hozzászólásai alapján is nyilvánvalóvá vált, hogy egy külön világban él (amire mindenki vágyik), és nem hajlandó onnan kinézni. Vagy ha mégis, nem fogja fel ésszel amit lát.
És már változni sem fog, ahhoz túl öreg.......

Vaslovas 8520 2011. november 4. 18:35   Válasz erre: 8519
Válságvers (a megszorítások miatt csak kétsoros)

Csiribiri, csiribiri, jó Isten,
nem hogy lófasz, ló sincsen!

Zsifi 8519 2011. november 4. 18:31   Válasz erre: 8518
Ez nem alagút...ez gödör...)))

Vaslovas 8518 2011. november 4. 18:28  
A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

tsanyi 8517 2011. november 4. 18:27  
Ez elég jó és tán olvasgatni kéne fõnt is: http://magyarinfo.blog.hu/2011/11/04/miert_rossz_mindannyiunknak_egy_egyenlotlen_tarsadalom?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_04&utm_campaign=index

"• A bûnözés biztosítja a biztosítótársaságok és biztonsági cégek növekvõ jövedelemforrását. A szegénység kriminalizálása révén a piacgazdaságok elhárítják magukról a felelõsséget azokért a szociális problémákat, amelyeket õk maguk hoztak létre. A következményekkel azonban nekik is szembesülniük kell.

• A társadalmi elégedetlenség növekedésével eléri azt a kritikus pontot, amikor már lázadások és forradalmak képében bontakozik ki. Ma már konkrét jelek utalnak ennek bekövetkeztére. A legtöbb társadalomban „védett” lakónegyedeket alakítanak ki, ahol a tehetõseket saját hadseregük védi, de így biztosabb célponttá is válnak.

• A gazdasági összeomlás: a vagyonkoncentrációs folyamat folytatódása révén egyre több tehetõs szembesül a csõdhelyzettel, a társadalmi lecsúszással. A rendszer törékeny. Senki sem érezheti magát biztonságban.

Ne feledjük el, elhangzott már a figyelmeztetés: „Az a fejlõdés, melybõl csak kevesen részesülnek, valójában senkinek nem fejlõdés.” (Silo). Nincs úgynevezett „mi” és „õk”, mind egy csónakban evezünk. Minél elõbb döbben rá a vezetõ 1% erre, annál gyorsabban születhet meg a megoldás is."

Vaslovas 8516 2011. november 4. 18:21   Válasz erre: 8513
:-))))))))))))))

Ahelyett, hogy egy politikusnak átnyújtanánk a város kulcsait, jobb lenne inkább a zárat kicseréltetni.....

klimas 8515 2011. november 4. 18:21   Válasz erre: 8512
Khm...khm...

askman 8514 2011. november 4. 18:15   Válasz erre: 8489
Ébresztõ!!! - Ki kellene már menni az utcára kicsit körbenézni.

Zsifi 8513 2011. november 4. 18:01   Válasz erre: 8512
Ebbõl sok minden kimaradt...túl vékony

Vaslovas 8512 2011. november 4. 17:59  
khm..

talicskas 8511 2011. november 4. 17:57   Válasz erre: 8510
Konkrétan véletlen, hogy az érdekes NÉPszámlálás után frissiben jött ki!
megmondom õszintén abban, hogy hova xarok abban nem kamuztam:-(

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22114