kispeti | 8810 | 2011. november 15. 14:18 |
Na a következõ pitiáner szervezet, amibe belekötünk ! http://fn.hir24.hu/karrier/2011/11/15/kiakadt-az-ilo/ |
Zsifi | 8809 | 2011. november 15. 12:38 |
A baleseti adót bevezetik... Ma hallottam a rádióban (hírek) hogy a kormányzati autók mentesülnek az adó alól, sõt kötelezõ biztosítást sem fizetnek rá... Az esélyegyenlõség jegyében...mindenki fizet...aha, ja, persze, hogyne... |
tsanyi | 8808 | 2011. november 15. 12:04 |
viktátor?: http://www.origo.hu/itthon/20111115-hoffmann-rozsa-es-a-fidesz-oktataspolitikusainak-konfliktusa-kezdodik-a-vita.html "Orbán Viktor a hétfõi frakcióülés több résztvevõjének egybehangzó elmondása szerint azt mondta, hogy bizalmi kérdésnek tekinti a közoktatási javaslattal szemben felvetett kritikát. Egy minisztérium vagy egy államtitkárság által benyújtott tervezet mögött ugyanis a kormány, végsõ soron pedig õ áll, vagyis aki egy kormánytervezetet minõsít alkalmatlannak, az a teljes testületet, végsõ soron pedig õt magát tekinti annak - mondta Orbán az ülés résztvevõi szerint. Orbán állítólag hozzátette, hogy ezt az együttmûködés felmondásának tekinti, és kikéri magának." |
tsanyi | 8807 | 2011. november 15. 11:46 |
Egy becsületes vállakozás fejlõdése: http://www.origo.hu/itthon/20111111-cegportre-pinter-sandor-belugyminiszter-excegerol-a-civil-biztonsagi-szolgalatrol.html
|
Bubó Doki | 8806 | 2011. november 15. 10:41 |
Az eredmények azonban már jelentkeznek." Hát, igen. A negatív eredmény is eredmény...... |
tsanyi | 8805 | 2011. november 15. 10:16 |
Na igen, ezt, hogy magyarázzák?......vagy a kaméleonpolitika amit meg is festettek?:)): http://egyenlito.blog.hu/2011/11/14/tortenelmi_melyponton_a_forint_1?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_15&utm_campaign=index "A magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzõk és a hitelminõsítõk tetszését. Az eredmények azonban már jelentkeznek." Orbán Viktor, 2011.11.10 „Tudatosítani kell ugyanis az emberekben, hogy akármi történik az országban, azért a miniszterelnök a felelõs." Fidelitas, 2008 |
Bubó Doki | 8804 | 2011. november 15. 09:31 |
Csak néhány javaslat a közeljövõ mûalkotásaira, óriási állami pénzekbõl persze: Orbán Viktor elmagyarázza a Fidesz-frakciónak az eva megszüntetése lényegét (olajfestmény) Selmeczi Gabriella megvédi a nyugdíjmegtakarításokat (epikus hõsköltemény, történelmi metszéspont) Gyurcsány Ferenc kilép az MSZP-bõl (freskó) Semjén Zsolt elõtt megjelenik Szûz Mária, és megsúgja, hogy a KDNP-re szavazott (oltárkép) A magyar helyesírás szabályai (kalandregény, álamfõi különkiadás) És a sor szabadon folytatható, hiszen a kreativitásnak nincs, aki határt szabjon. Micsoda világ jön itt! Micsoda gyönyörû világ! |
Audimania | 8803 | 2011. november 15. 09:29 |
Pályázati próbálkozásaink okán feliratkoztunk az NFÜ hírlevelére. Jött is egy ... "Tisztelt Partnerünk! Annak érdekében, hogy a pályázatok a társadalom, a potenciális pályázók minél szélesebb körének véleményezésével kerüljenek kiírásra, az Ügynökség a pályázati anyagokat társadalmi vitára bocsátja. A kiírások végleges formájának elkészítéséhez számítunk az Önök véleményére is. Ezúton tájékoztatom, hogy a következõ konstrukciót társadalmi egyeztetésre bocsátjuk: - Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására a konvergencia régiókban (TÁMOP-5.4.9-11/1) ..." A kérdésem úgy írják, hogy: Mit is tetszett mondani? - és úgy ejtik, hogy: HE?? |
Zsifi | 8802 | 2011. november 15. 08:00 | Válasz erre: 8800 |
Még semmit????????? én annyira nem ezt érzem..)) |
qqriq64 | 8801 | 2011. november 15. 07:58 | Válasz erre: 8791 |
Szerintem igen rossz a memóriája annak aki még mindig esélyt akar adni a fidesznek. Merthogy én nagyon jól emlékszem hogy 98-99ben mindenki azt emlegette hogy majd most a fiatal dinamikus új garnitúrs megmutatja hogyan kell csak adjunk mekik esélyt. Megkapták. Építettek teljes 8km autópályát merthogy épülünk szépülünk meg mérhetelenül arrogáns kormányzással maguk ellen forditották a szavazókat. Én erre emlékszek és nem értem miért kéne még várni a csodára. |
tsanyi | 8800 | 2011. november 15. 07:44 | Válasz erre: 8798 |
Még semmit, de mit kell tenniük a jövõben?.......na ez az érdekes....
|
tsanyi | 8799 | 2011. november 15. 07:43 |
Egy kicsi a jobbik hovatartozásáról, 4.05-nél kiáll a fityisz mellett Vollner: http://index.hu/video/2011/11/15/matolcsy_nem_mondok_le/ persze lehet, hogy ez egy kiragadott mondat és azért nem akarja, hogy idegen nyomásra mondjon le a kormány mert azt szeretné, hogy azonnal maguktól tegyék ezt meg........akkor elnézést kérek! |
Zsifi | 8798 | 2011. november 15. 07:43 |
Csomó fegyvert vásárolt a nav... biztos nem félnek...de miért?? Mit tettek ami miatt félniük kell??? |
kawa70 | 8797 | 2011. november 15. 07:19 | Válasz erre: 8795 |
Semmilyen elfogadható magyarázattal nem találkoztam eddig...... Még fanatikusok magyarázkodása esetében sem. Egyetlen dolgot mantráznak az életüket meghatározó elmultnyócéven kivül, az államadósságot ami ellen kurva nehéz harcolni, mert gazdasági válság van, szar az euró, még szarabb a dollár meg a sok hülye felvette a frankhitelt, amit most ki kell fizetni. |
kawa70 | 8796 | 2011. november 15. 07:15 | Válasz erre: 8789 |
Teljesen igazad van, ezen én is szoktam elmélkedni. Viszont az elmult nyócévre hivatkozni nem mentség a jelenlegi ténykedésükre. Az meg, hogy mit igértek, jó lenne összeszedni pontosan, mert emlékeim szerint nem sok mindent. Programjuk kimondottan nem volt, néha félmondatokkal utalgattak valami zavarosra, ha érdeklõdtek ezirányban tõlük. Annyira magabiztosak voltak hogy már akkor szartak a népre. Ezért is mondom, bárkire érdemesebb lett volna szavazni, mint rájuk. Még akár az elmult nyócévre is kurcsány és lendva nélkül......Na meg persze a szadesz nélkül... |
tsanyi | 8795 | 2011. november 15. 05:58 | Válasz erre: 8791 |
Egyébként üdítõ, hogy végre valaki a kormány ,mellett állók közül is ír ide, ezt kértük régóta és a jó, elfogadható magyarázatokat a tetteikre........és nem indulatból írtam amit írtam hanem csak válaszként.....
|
tsanyi | 8793 | 2011. november 15. 05:46 | Válasz erre: 8791 |
"Csak nem tdom, hogy, ha az elõzõeknek jutott 8 év türelem, akkor most miért nem az 1/4-e... " mert nem errõl volt szó, ennyi erõvel akár maradhattak volna a libásék is mert kevesebbet loptak ezeknél.......adócsökkentésrõl és néhány megszûntetését igérték ehelyett több lett és bár a gazdagoknak tényleg csökkent, de a többségnek jelentõsen nõtt......a vállalkozások segítése és a papírmunka egyszerûsítése, helyette a nagyokat segítik a kicsiket ellehetetlenítik(próbálj meg kicsiként ha nincs ismerõs bármilyen támogatáshoz jutni míg a nagyokat agyontömik lével) és az adminisztrációt jócskán nehezítették, na meg a hatalom illetve a vizsgálhatatlanságuk hosszú idõre történõ bebetonozása a kotmányuk, annak bírósága(ami karikatúra) és a polpot 9 éves kinevezése amivel bevallják, hogy tudják a bukásukat és azért pont 9 év mert akkor 5 évvel éli túl õket és ha sikerül megakadályoznia a vizsgálatokat ellenük akkor évül el így megússzák amit most pofátlanul csinálnak(sokkal több korrupció lehetõség van most mint az elõdeiknek és mi ndezek törvénybe foglalva)......egy jó van, hogy a kúrcsányt perbe fogták és ezzel precedenst teremtenek arra, hogy késõbb maguk is így végezzék...... |
tsanyi | 8792 | 2011. november 15. 05:35 | Válasz erre: 8789 |
Audinak igaza van, foghíjas.....többször írtam, hogy tõlünk az 5-bõl 4-en a maszop ellen a fityiszre szavaztak mivel szó nem volt arról ilyen illetve az igéreteikben pont az ellenkezõjét igérték, erre senki nem számított.......kb. így van az egész ország és mára már aki nem vérfityiszes az szégyenli, hogy rájuk szavazott és letagadja........nemrég a büfében egy irodista valami fõnök magyarázta a kollégáinak, hogy milyen jó is amit csinálnak mire pár kérdést feltettek neki amire csak gyrosszászt és szószgyártót idézgetett mire már a bent lévõk is felkapták a fejüket és hamar kinézték a büfébõl késõbb sajnálva, hogy saller nélkül elengedték......ma már nem sikk hazaárulókat dicsérni...
|
Oldi | 8791 | 2011. november 14. 23:30 | Válasz erre: 8790 |
Ebben biztos igazad van, mármint a foghíjakban, tûnõdésem közben bûnösen általánosítottam, valahogy ez jött le jellemzõként. Hogy az elõzõk ellen, szavaztak, lehet, de akkor meg lehet úgy fogalmazni, hogy a kisebbik rosszat választotta a 2/3. Ha volt még más lehetõség is, akkor lemaradtam vmirõl...:-) Csak nem tdom, hogy, ha az elõzõeknek jutott 8 év türelem, akkor most miért nem az 1/4-e... |
Audimania | 8790 | 2011. november 14. 23:17 | Válasz erre: 8789 |
Kicsit foghíjas lett az a visszaolvasás :) Közte volt az is, hogy sokan nem a mostaniakra, hanem az elõzõk ellen szavaztak. Aztán volt, aki nem látott más alternatívát, és igen volt, akinek rossz a memóriája ... |
Oldi | 8789 | 2011. november 14. 23:11 |
Egy kicsit visszaolvasva, - ha megengeditek, - én csak tûnõdöm... Tûnõdöm azon, hogy vajon ki szavazott itt a jelenlegi kormánypártra ? Ha senki, akkor hogy jött össze a 2/3? Vagy ennyire rossz a memória? :-) (Istenem, az ezt megelõzõ felhõtlen, gazdag, boldog nyolc év! A rendõrattak, a lovasroham, a gumisortûz, be szép is volt... ) |
Szicsu600 | 8788 | 2011. november 14. 21:20 | Válasz erre: 8787 |
Nincs mit. Én az öreg Dózsa unokájának tartom magam, nem nem a Petõfiének.:)
|
tsanyi | 8786 | 2011. november 14. 21:15 | Válasz erre: 8782 |
Nem megsérteni akartalak, mindenki azoknak hisz akiknek akar......,de a teljesség igénye nélkül már csak ebben a topicban is az elmúlt másfél(és nyócév) aljasságainak az esszenciája fellelhetõ....és a többség erõsen szopóágon van....:(((
|
Szicsu600 | 8785 | 2011. november 14. 21:15 | Válasz erre: 8783 |
Egy évre vetítve kb 1 napot foglalkozom a politikával....persze több mint szomorú ami ebben az országban folyik és nem kicsit érint engem is, de a szájtépést is feleslegesnek látom, ha nincs mögötte tartalom, s fõleg ha ez ipari keretek közt megy, mint itt is néha. Nem puffogni kell hanem menni elõre, a székháznál is mentek, menni kell most is. Nem csak úgy a levegõbe hõzöngeni.. Na ezért röhögtem, csak hogy értsd.:) |
tsanyi | 8784 | 2011. november 14. 21:05 | Válasz erre: 8779 |
Jövõre ez leülõs vagy közmunka lesz, nem adó módjára hajtják be az új törvény szerint....
|
tsanyi | 8783 | 2011. november 14. 21:03 | Válasz erre: 8782 |
Aki nem szereti a hazaárulókat az nem tud ennek örülni(sajnos az "ellenfelei" sem jobbak)......reméljük változik a közeljövõben a tendencia.....nemrég melóztam egy igen tehetõs ismerõsnek és nem panaszkodott, igazából nem is beszéltünk csak annyit kérdezett, hogy minket hogy érint a üa emelés és az adók tömkelege.....és még annyit mondott, hogy már nincs olyan réteg az országban akikbe nem rúgtak volna bele......és ez elõbb-utóbb visszanyal...
|
Bedouin | 8780 | 2011. november 14. 20:48 |
Ma az jutott eszembe: Mi lenne ha nem lennének országok? Csak emberek ... |
kawa70 | 8779 | 2011. november 14. 20:39 | Válasz erre: 8770 |
Nekem ma jött.....30 rugó. De hogy milyen gyorsak, a kurvaanyjukat. 8-án szabálysértettem, ma már itt a csekk, és volt közbe egy hétvege. Megállni tilos tábla (épp csak a gyerekért ugrottam be az oviba), ismerõs rendõr, meg a falubeli nagyparaszt fõnökük, meg egy segnyalója. Seggnyaló fényképez, paraszt fõnök a kocsiból kise néz, az ismerõs elkéri a papirokat, kicsit motyog, aztán el. Ma meg csekk. Legalább mondta volna a szemembe a büdös gyökér, hogy készülj mer ez drága mulaccság. A jókurvaanyjukat, ekkora érvágást nem kalkuláltam a házi költségvetésbe. Mér nem lehet már büntetni tisztességesen 5 meg 10 ezerre, mint régen? Azt is megérzi az ember, de legalább ki birja fizetni. Oszt ezt sem lehet se ledógozni, se leülni: nem fizeted, adók módjára behajt - magyarul a házadon köt ki plusz autó kivon a forgalomból. Az euró sose volt ilyen drága, a benzin, gázolaj szintén, szar az egész ami itt van. |
Larten | 8778 | 2011. november 14. 20:18 |
Sajnos a Sanyinak igaza van. Ez a terület foglalás (ország foglalás) legmodernebb de szervezett szisztémája. A (nem magyar) bankok és izraeli vadászgépek erõfitogtatása segítségével. ...gondoljatok csak bele, mindez egy puskalövés nélkül, basszátok meg, mi meg csak nézzük. (?) |
tsanyi | 8777 | 2011. november 14. 20:06 | Válasz erre: 8776 |
Nézz körül....mi vagyunk az ellenségük.....ellenünk harcolnak a hatalomért, hogy minket irányítsanak.....és elvegyék amink még van, mindent....tehát a harc a részükrõl jogos......talán nekünk is fel kéne venni a harcot végre....
|
klimas | 8776 | 2011. november 14. 19:57 | Válasz erre: 8775 |
Jaj , már Te is olyan vaaaaaaagy! Mindig csak a rosszat látod!!! Ezek a dolgok nem azok aminek látszanak, ezek a csaták megnyeréséhez szükségesek...... Csak végre azt a kib...ott ellenséget látnám egyszer (rajtuk kívül) |
tsanyi | 8775 | 2011. november 14. 18:33 | Válasz erre: 8773 |
Remélem és akkor összeomlik egy régi terrorteóriám...:)))).....,de azért ennek örülnék jobban...
|
tsanyi | 8774 | 2011. november 14. 18:32 | Válasz erre: 8771 |
Ott igen, de a trafi elõtt 200m-el már 80.....minden nap oda-vissza......már a munkásoknak is név szerint köszönök...:)))
|
klimas | 8772 | 2011. november 14. 18:23 |
Újabb front a háborúk sorában: http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/14/orban-a-pias-biciklisekert-harcol/ |
Zsifi | 8771 | 2011. november 14. 18:21 | Válasz erre: 8769 |
a tétényi lehajtó elõtt (M7 felé) 70-es tábla van a kanyarban..
|
tsanyi | 8770 | 2011. november 14. 18:21 | Válasz erre: 8768 |
De tulképp. csak arra vagyok kíváncsi, hogy jön-e pénzes fotó......nem lepõdnék meg, rendesen beleillene a szokásos összeesküvés elméletembe....:)))
|
tsanyi | 8769 | 2011. november 14. 18:19 | Válasz erre: 8768 |
A 0-áson végig 80 kivéve pár építkezést, de a trafik alatt 80.....
|
tsanyi | 8766 | 2011. november 14. 18:08 |
Azon elmélkedek mi lesz belõle.......jöttem haza a mint mindig a 0-on és nyilván a szokott fix trafikat figyelembe véve nem hajtok gyorsan(80 körül) és elérem a 6-os felõl az M1 felé azt ami szembõl vesz....mivel se nem váratlan se nem megyek gyorsan elõzök pár kamiont a belsõben, de elõttem senki sem megy és ahogy szoktam biztos ami biztos kimegyek a trafiknál a külsõbe a kamionok közé(amúgy sem megyek a belsõben csak ha elõzök, de a trafiknál még azt sem szoktam), de mielõtt kimentem volna bár még elég messze(kb 70-90m) voltam a trafitól, de az villant egyet épp kisoroláskor.....na én akkor amikor villant és elõtte is legfeljebb 80-al mentem, késõbb a kamionok között 65-tel ezért érdekel, hogy vajon kapok-e fényképet......ha igen az jól beleillik a régi teóriámba a kamuzásokról...
|
Bubó Doki | 8765 | 2011. november 14. 17:36 |
Ezen szétröhögtem magam...a kommenteket is olvassátok...... Link: http://hircsarda.blog.hu/2011/11/09/a_t_rex_feltetlenul_kell_pista_ba_a_tortenelmi_festmenyekrol#comments |
Bubó Doki | 8764 | 2011. november 14. 17:17 |
Az ájró 316 ft, ez sokat segít a hiteleseknek. És minden importáru egy-két héten belül többe fog kerülni. Ettõl fog pörögni igazán a gazdaság! Ja, az üzemanyagok is.....kicsit többe kerülnek....Kíváncsi vagyok, milyen messze lehetünk a csõdtõl.....vagy inkább milyen közel....)))))
|
klimas | 8763 | 2011. november 14. 17:12 |
A szorgalmas honatya : http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/14/revesz-mariusz-elaludt-a-parlamentben/ Ja! Mindezért kb. 1 misi a bére.... |
klimas | 8762 | 2011. november 14. 16:50 |
Nem is értem ezeket a negatív hangokat ! Emberek! A fejlõdés töretlen, a béka seggét eddig nyújtózkodva értük el, ezentúl már létrára kell állni mindehhez!!!
|
fragile | 8761 | 2011. november 14. 16:42 |
http://kitekinto.hu/europa/2011/11/14/romakerdes_egetbb_mint_barmikor/ November 17. és 18. között kerül megrendezésre a VI. Európai Roma Platform. A magas rangú találkozó feltérképezi az Uniós intézményekben rejlõ lehetõségeket, amelyek alkalmasak lehetnek Európa legnagyobb és legjobban kirekesztett roma etnikum helyzetének megoldására. A roma kérdés egy európai szintû probléma: a személyek szabad áramlásával pedig immáron nemcsak a kelet-európai országok számára égetõ és mihamarabbi orvoslást igénylõ, hanem a nyugati országok is nagyban érdekeltek a kérdésben. |
kispeti | 8760 | 2011. november 14. 16:29 |
Törünk fel, mint huszár segge a nyeregben ! http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/14/ujabb_allampapir-aukcio_bukott_el/ |
Zsifi | 8759 | 2011. november 14. 14:45 |
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/14/brutalisan_aremeles_jon_a_kutakon/ egy idõben minden szerdán emeltek az üzemanyagon... mostanában visszatértek ehhez...ezt most lehet, mert õk csinálják... |
Audimania | 8757 | 2011. november 14. 12:46 | Válasz erre: 8756 |
A hely sajnos jól tükrözi a politikához való hozzáállást. A II. kerület (Rózsadomb) egyes lakóinak nagyonis megfelel az egykulcsos jöv.adóból származó elõnyük (el is ennek szavazni) ... a többieket meg õk is lesz@rják. És igazad van, a többiek meg kiábrándultságukban nem mennek el szavazni, és talán fel sem érik ésszel, hogy ezzel is csak rontanak a saját helyzetükön :( (meg úgy általában mindenkién, hiszen megint az a látszat, hogy a zemberek ezt akarják ami van...) |
kawa70 | 8756 | 2011. november 14. 07:09 | Válasz erre: 8740 |
Nem valami jól sikerült. A zemberek mégiscsak mást akarnak........ http://atv.hu/cikk/20111113_a_fidesz_nyert_a_jobbik_szenne_egett_az_idokozi_valasztason?source=hirkereso Most vagy ennyi droid van, vagy csak mi vagyunk hülyék, és rosszul látjuk....vagy lófaszt a seggébe annak aki nem bír feleõsen gondolkodni és otthon homokba dugja a fejét. |
kawa70 | 8755 | 2011. november 13. 21:50 |
http://www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/egy-even-belul-levalthatjak-orban-viktort-/2011-11-11/9523 Abban sem biztos, hogy lesz köszönet.............. |
kawa70 | 8754 | 2011. november 13. 21:47 |
A hittanórásba nem mertem betenn :) http://kuruc.info/r/26/88005/ |
kawa70 | 8753 | 2011. november 13. 20:30 |
És a magyar valóság a lazulás után: http://penzcentrum.hu/adozas/johet_a_tetemes_ingatlanado_rogan_meggondolta_magat.1030434.html Nem hazudtolják meg magukat.........a zemberek érdekeit szem elõtt tartva mindig...... nyilatkiozott a kis buzeráns többször is, aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát......van ez így |
kawa70 | 8752 | 2011. november 13. 20:06 |
http://alternativ-valosag.blog.hu/2011/08/19/a_rend_ajandek_a_magyaroknak Pihenésképp, a politika és a magyar valóság után. |
kondorosi67 | 8751 | 2011. november 13. 19:10 | Válasz erre: 8749 |
Úgy felhúztam magam hogy az írásod elejérõl hirtelen el is feledkeztem.Én magammal hordok egy Walther P99-es 9mm-es revolvert és nyugodtabb vagyok ha ilyen atrocitás ér.Még nem kellett használnom mert ezeknek általában csak a pofája nagy , tapasztalatból írom mert olyan helyen dolgozom ahol minden naposak a hasonló esetek.
|
tsanyi | 8749 | 2011. november 13. 18:49 | Válasz erre: 8748 |
Hali, félreérted, ezzel kezdtem: "Fogalmam sincs, hogy tényleg megtörtént-e vagy csak hoax, de már az jól páldázza a mai állapotokat, hogy egy ilyen történet simán lehet valóság: " a végén egy anya az aláírás....mondjuk a mai világban belõlem is könnyen lehet egy jó kiállású magyar anya....:))) |
kondorosi67 | 8748 | 2011. november 13. 18:39 | Válasz erre: 8746 |
Szia!Teljes mértékben egyet értek veled és sajnállak hogy nem volt egy-két tökös Magyar legény aki megvédett volna.Minden nagykorú büntetlen elõéletû Magyar állampolgárnak adnak gáz fegyverre fegyverviselési engedélyt.Nõk számára lehet kapni kis fogótáras vagy nagyobb tárhellyel rendelkezõ revolvereket.Fegyver viselési engedély egy egyszerû ûrlap kitöltésével a rendõrségen és pár ezer forint(két éve 2000 forint volt)illeték befizetéséért adnak.10 méterig tuti és 20percig fekszik a delikvens.Ajánlanám hogy tarts magadnál egyet ha valóban megtámadnak és más nem segít legalább magad megtudd védeni.Egyébként mindenkinek legalább egy ilyen fegyvert viselnie kellene.Többek között az USA egyes államaiban ez természetes dolog igaz az éles fegyver.Kellõ visszatartó erõt is értek el vele.
|
qqriq64 | 8747 | 2011. november 13. 18:28 | Válasz erre: 8746 |
A bicska kinyílik a zsebemben. Mer egy rohadt rasszista vagyok.
|
tsanyi | 8746 | 2011. november 13. 17:57 |
Fogalmam sincs, hogy tényleg megtörtént-e vagy csak hoax, de már az jól páldázza a mai állapotokat, hogy egy ilyen történet simán lehet valóság: "Elmesélem, mi történt velem október 27-én délután, hazafelé a vonaton. A Déli pályaudvartól Nagytétényig a 16:30-as menetrend szerinti Százhalombatta irányába közlekedõ személyvonattal utazom rendszeresen. Ilyenkor általában szép, új, kulturált „piros vonat” közlekedik, az ember örül a kényelemnek, tisztaságnak, és egy kicsit befelé fordul, pihen, míg hazaér. Egy álmos és fáradt csütörtök délután volt, semmi különleges. Az emberek munkából igyekeznek hazafelé, álmosak, fázósak, mindenki csendesen ücsörög, olvas, szunyál, vagy csak bambul. Az asszonyok beszélgetnek csendesen, hogy mi legyen este a vacsora, kész-e a gyerek leckéje, mit terveznek a hosszú hétvégére stb. Kb. öt perc múlva a Kelenföldi pályaudvarra beérkezõ vonatunkra felszállt egy cigány társaság. Volt köztük egy asszony, pokrócba csavart csecsemõvel a kezében, több kisgyerek és 5-6 férfi. Ebben a pillanatban megváltozott a világ. Hirtelen hangzavar lett, kiabálás, mocskos szavak harsogtak. Az utazók egy pillanatra felkapták a fejüket, az arcokra döbbenet ült ki. Ám mindez csak 1-2 pillanatig tartott, aztán mindenki befelé fordult, az arcok megmerevedtek, a beszélgetés elhalt. Nem szokatlan ez, nap mint nap megtörténik, és már megszokták, hogy jobb úgy tenni, mintha ott sem lenne az ember. Bezárja fülét-szemét-agyát, és túléli az utazást. A cigányok rendkívül jól érzik magukat. Ordítanak, köpködik a szotyola héjat, ocsmányul viselkednek. Olyan szavak-káromkodások hangzanak fel, hogy jó érzésû embernek a gyomra fordul fel a hallatán, de õk így „beszélgetnek” egymással is. Bár leginkább csak köpik a szavakat a szotyihéjjal együtt, emberi beszédnek nem tudnám értékelni, ami kijön belõlük. Nekem nem volt szerencsém behúzódni csendes magányomba, mint a többi utasnak. A kövér cigánynõ a csecsemõvel mellém ült. A férfiak az ajtó közelében maradtak. Igyekeztem olyan kicsire összehúzni magam, amennyire ez csak lehetséges, arcom az ablak felé fordítottam, a kabátomat magam köré csavartam. Kellett is ezt tennem, két okból: a kövér cigánynõ irgalmatlan büdös volt. Ismerõs ugye az a tipikus cigányszag, ami keveredik a mocskos ruhák, a mosdatlanság és tömény izzadság szagával? Hát én ebbõl kaptam egy jó adagot. Ráadásul a „nõ” ráült a kabátomra, melyet egy határozott mozdulattal kirántottam alóla, majd azonnal visszafordultam az ablak felé, bezárkóztam a kabátomba, és elképzeltem egy másik világot magamnak. A vonat közben beért a budafoki megállóba – ez kb. 4-5 perc –, addig nem történt semmi. A nõ hirtelen felugrott mellõlem, éktelen káromkodásba kezdett, és gyalázott engem olyan szavakkal, amiket talán még nem is hallottam. Szerintem el lehet képzelni. A következõ pillanatban odalépett két kancigány, és ordítva firtatták, hogy mi történt, a nõ a csecsemõvel közben átült egy másik ülésre, két széksorral odébb, de még mindig ordított, és mutogatott rám. Félig cigányul, félig magyarul ordított, de ebbõl csak a rák egye meg a p....dat, te f...sz...pó k.....a és hasonlókat lehetett érteni. A kancigány odaállt mellém, és válogatott ocsmányságokat kiabálva próbált provokálni, belém kötni. Ebben a pillanatban kezdtem el rettegni. Velem szemben ült egy fiatal lány, elsápadt, falfehér lett, a kancigány tõle kérdezte, hogy mi történt. A lány is nagyon megijedt, gyámoltalanul annyit mondott, hogy semmi, nem tudom. Arcomat az ablak felõl nem mertem elfordítani, nem néztem rájuk, úgy csináltam, mintha nem is hallanám, nem tudnám, hogy ez nekem szól. Amennyire az ordibálásból kivettem, az volt a bûnöm, hogy kihúztam a nõ alól a kabátomat, és kifelé fordultam, hogy a szagát el bírjam viselni. Ezt õ személyes sértésnek vette. Nyilván rasszista vagyok, ugye? Miután nem reagáltam semmit, az egyik férfi mellém ült, a másik velem szembe. Én nem mozdultam, bámultam kifelé, és úgy tettem, mintha nem látnék és hallanék semmit. De elárulom, hogy a szívem hevesen vert, és nagyon féltem, mert tudtam, ha csak odanézek, azonnal belém kötnek. A férfi, aki velem szemben ült, az ölemben lévõ táskámra, illetve a nadrágomra köpködte a szotyihéjat, közben kihívóan nézte az arcomat (az ablakból visszatükrözve mindent jól láttam). A másik mellettem kb. háromszor rúgta meg a cipõmet, mire én már teljesen magam alá húztam a lábam, akkor a szeméttartót ütötte a lábamhoz, mintha ki akart volna dobni valamit. Persze semmi sem volt a kezében. Így próbáltak provokálni, hogy szólaljak már meg, vagy elég egy pillantás és nekem rontanak. Közeledett a Baross-telep, ahol le kell szállnom. Azon töprengtem, hogyan fogok leszállni, ki segít, ha ezek nekem ugranak? Nem tudom szavakba önteni, mit éreztem, iszonyúan féltem. Tudtam, ha csak megmozdulok, végem van és nem fog segíteni senki. Az emberek körülöttem ugyanúgy félnek, mint én, és örülnek, hogy ez ma nem velük történik meg. Kis híján bepisiltem, de igyekeztem megõrizni a nyugalmamat, és faarccal felálltam, majd így szóltam a cigányhoz: – Megengedi, uram? Ezen annyira meglepõdött, hogy kiengedett szó nélkül, én pedig három lépéssel az ajtóhoz futottam, ahol már többen álltak. Miután leszálltam, a szívem hevesen vert még akkor is, mikor az iskolához értem és elhoztam Marcit. Most amíg írom ezt a történetet, rájöttem, hogy ez nem jó tanmese, mert nincs belõle tanulság. Csak egy csomó kérdésem van. Pl.: Az, hogy meddig tûrjük még ezt, emberek? Az, hogy ez a koszos, büdös csürhe zaklat, fosztogat, rabol és öl bármikor kedvére, és nincs az a hatalom, ami ezt megakadályozhatná. Ezek nem emberek. De állatnak sem nevezném, mert nem szándékozom az állatvilágot megalázni azzal, hogy ezeket közéjük sorolom. Meddig tartjuk el az adónkból ezt a parazitafajt? Én bérlettel utazom, gondolom más is. Sokba kerül ez. A cigány kiröhögi a (vagy megveri) a kalauzt, ha jegyet próbálna követelni tõle. A kalauz mellesleg nem került elõ az incidens során, ami legalább 20 percig tartott. Mit is tehetett volna? Bár azért lenne ötletem. Na nem kellene ölre mennie 6 db bicskás kancigánnyal, de esetleg telefonálhatna ilyen esetben az érdi rendõrségnek, hogy kapcsolják le õket a vonatról. Dolgozunk, próbáljuk a fejünket a víz felett tartani, miközben nagyszerû kormányaink (mindegy, hogy Viktor, vagy Ferkó) tesznek a fejünkre. Kicsavarnak, ellehetetlenítenek anyagilag, erkölcsileg, lelkileg mindenhogyan. Mi nem kapunk különféle segélyeket, nem is kell. Tisztességes fizetést akarnánk a munkánkért. A sarcokból, amit ránk vetnek, pedig évtizedek óta eltartjuk ezt a söpredéket. Soha munkát nem láttak, szaporodnak, mint a tetû, ölnek és rabolnak. A világ minden országában így élnek, és ezért mindenhol igyekeznek megszabadulni tõlük. A mi politikusaink pedig azt mondják bele az arcunkba, hogy cigányprobléma és cigánybûnözés márpedig nincs! Hát nagyon szeretném, ha ezek a páváskodó, hazug alakok, nagypofájú Mohácsi Viktória, és társai, akik ott a parlamentben/Brüsszelben ülnek, és ilyen megállapításokat tesznek, egyszer, csak egyszer az életben átélnék azt a rettegést, amit én. Pedig csak haza akartam menni egy egyszerû csütörtök délután. Amikor falvak néptelenednek el, mert a magyar lakosság vagy kihal (megölik), vagy elmenekül értékeit, házát hátrahagyva. Amikor tehetetlen idõs embereket fosztanak ki, és ölnek meg kevéske nyugdíjáért, vagy apró értéktárgyaikért. Amikor akadna egy-két polgármester, aki a segélyt csak munkáért adná oda, ellehetetlenítik, rasszistának nevezik a mi honatyáink. A rendõrkapitányt, aki elhatározta, hogy rendet tesz a falujában, leváltják. Azt a keveset is, aki tenni akar és mer! Emberek! Magyarok! Meddig tûrjük ezt? Egy anyuka" |
tsanyi | 8745 | 2011. november 13. 16:50 | Válasz erre: 8743 |
Ezzel sikerült elérni azt, hogy már a belföldesek is ha határ közelében járnak átmennek tankolni.....a vicc, hogy onnan az áfa két hét múlva visszajár ás automatikusan a számlára utalják.....csak nálunk nyúlják le úgy, hogy vissza sem kapom.....nekem is van bent most egy halom áfa, de inkább átvezettetjük pedig óriási szükség lenne rá....
|
tsanyi | 8744 | 2011. november 13. 16:42 | Válasz erre: 8743 |
Úgy ahogy a jurónál 320-ban szabták meg az elérendõ célt a gázolajnál alapból a 450-et hirdették meg pár hónapja.....igaz azóta kussolnak és mindent a "válság" nyakába akarnak varrni....ezért szép lassan járatják le a forintot és csendben emelgetik az üa-ot is....érdekes amikor ezt az elõzõ kúrmány tette hazaárulózták ezért õket(igaz mindenért)....na akkor most õk nem azok?....dehogynem, ezeknál júdásabb csapat nem nagyon van...
|
kispeti | 8743 | 2011. november 13. 16:28 |
Hova még ? http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/ennek_a_fele_sem_trefa_megint_nagy_aremeles_johet_a_kutakon.158256.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox |
LaciS2 | 8742 | 2011. november 13. 14:54 |
Csak azt verik át aki hagyja magát ! http://barikad.hu/bodor_zolt%C3%A1n_v%C3%A1laszt%C3%A1si_%C3%A1tver%C3%A9s_show_ii_ker%C3%BCletben-20111112 |
klimas | 8741 | 2011. november 13. 11:53 | Válasz erre: 8738 |
Ezzel kapcsolatban, ha lenne felesleges / vagy egyáltalán/ pénzem, befektetési lehetõség a CO2 biznisz! A számításaik szerint kb. 2025-26-ig tuti a lóvé, évi kétszámjegyû hozammal..... Na most azért gondolom jó bulinak mert olyan emberek is beszálltak akik benne vannak a sûrûben,dörzsöltek, feltételezem nem hányják ki az ablakon a " kemény munkával" megkeresett sok-sok millióikat... Nem úgy mûkszik, hogy hozzál még x embert és akkor te leszel a csopvez.Na mindegy, az a veszély hogy elbukom a lóvét, nem fenyeget, a nincset nem lehet elveszteni..... |
LaciS2 | 8740 | 2011. november 13. 11:51 |
Megyünk ma figyelmeztetni !http://atv.hu/belfold/20111113_figyelmeztetest_kaphat_a_fidesz_idokozi_valasztas_a_ii_keruletben |
kawa70 | 8739 | 2011. november 13. 09:24 |
Ez inkább a vicc topicba illene, de hát mégiscsak politika....... http://atv.hu/cikk/20111112_szdsz?source=hirkereso Nagyon remélem, mégegyszer a parlament közelébe se kerülnek. Amilyen kis hányaddal kerültek koalicióba történelmük során, akkora károkat okoztak az országnak. |
kawa70 | 8738 | 2011. november 13. 09:20 | Válasz erre: 8736 |
A hulladékgazdálkodásé a jövõ. Hatalmas pénzek forognak benne, eddig az informatika volt a nagy lehetõségek tárháza, most ez a környezetvédelem lesz.
|
qqriq64 | 8737 | 2011. november 12. 23:24 | Válasz erre: 8736 |
Sajnálod Tõlük? Kinézed alóluk az autót? Munkás életük jól megérdemelt gyümölcsét? Van Neked lelkiismereted?:)))))
|
Bedouin | 8736 | 2011. november 12. 23:09 |
Tatai környezetvédelmi zrt parkolója elõtt megyek el naponta többször. Nem is akarok más zsebében turkálni, meg hát le is sz..rom az egészet. A parkolóban látható jármûvek: Maserati, Porsche, Lexus, Jaguár ... Szerintem valóban nagy gond van a környezetvédelemmel! |
tsanyi | 8735 | 2011. november 12. 22:51 | Válasz erre: 8734 |
ja, ebbõl csak orbán bukása lenne üdítõ....:)
|
tsanyi | 8734 | 2011. november 12. 22:51 |
Ez: http://www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/egy-even-belul-levalthatjak-orban-viktort-/2011-11-11/9523?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_12&utm_campaign=index akár igaz is lehet és akkor tulképp az van amit régóta mondogatunk többen....ez a "válság" semmi más csak a kirablásunkra tett újabb kísérlet....egyszer már mindent "privatizáltak" és hatalmas áremelkedések jöttek aminek haszna külföldiek kezében kötött ki....úgy látszik még van mit ellopni...
|
tsanyi | 8733 | 2011. november 12. 21:56 | Válasz erre: 8732 |
Nagyjából erre gondolok én is, csak a gond, hogy ezek a köhögésükbe nem halnak bele mint egy jó tüdõgyuszis hanem megfertõzik vele a többieket....ezek inkább bacilusgazdák...
|
qqriq64 | 8732 | 2011. november 12. 21:53 | Válasz erre: 8731 |
Ez a köhög a bolha szindróma. Vagy az ordító egér ha még valaki emlékszik rá.
|
tsanyi | 8731 | 2011. november 12. 21:07 | Válasz erre: 8725 |
Mondjuk az, hogy ebben az ügyben az a véleményem ami tóól még nem kéne magunkat jól seggbe rúgatni ha már a világ így mûködik....azért mert nem értünk egyet valamivel ha mi vagyunk a kicsik akkor idomulni kell és ügyesebben lavírozni mint akár a szlovákok vagy bárki aki jobban teljesít nálunk.......csak hát valamivel magyarázni kell azt, hogy miért kerülünk nyomorba és arra pont jók ezek a nyilatkozatok, hogy majd jól rájuk lehet fogni....
|
tsanyi | 8730 | 2011. november 12. 21:00 | Válasz erre: 8729 |
Háááát egy jó ideje nem lehet kérdés senkinek sem, hogy a "zöldek" igencsak megvesztegethetõk és mindig épp az az aktuális környezetromboló aki a vevõjük épp megnevez......a fityisz csicska pedig csak úgy tesz ahogy jó gazdája kívánja, nyilván be akar szállni a bauxit bizniszbe a zorobán család, épp most államosítottak egyet maguknak ami 2014-re meglepõ módon újra magánkézbe kerülhet.....persze az elõzõ csapat sem volt különb, de ez nem vigasztal....
|
klimas | 8729 | 2011. november 12. 20:56 |
Egy ügybuzgó seggnyaló ténykedése: http://hvg.hu/hvgfriss/2011.45/201145_hiszteriakeltes_vorosiszapugyben_nyakig_a_k |
klimas | 8728 | 2011. november 12. 16:26 |
A szar mindenhonnan büdös: http://index.hu/belfold/2011/11/12/milliokat_koltottek_tanacsadasra_pecsen/ |
klimas | 8727 | 2011. november 12. 16:23 | Válasz erre: 8724 |
Olika ! A rendszámtartódat lassan bõvíthetnéd... )))))
|
kispeti | 8725 | 2011. november 12. 12:42 |
Nincs megállás ! http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/12/szijjarto-visszalo/ |
Zsifi | 8723 | 2011. november 12. 11:10 | Válasz erre: 8722 |
de ez pl választható!!! Ha nem akarom befizetni akkor nem veszek!! Nálunk csak kötelezõ van... ...és nem csak a luxus cikkekre, hanem a mindennapokra.. |
kispeti | 8722 | 2011. november 12. 11:05 |
Remélem ezek nem veszik észre ! :-) http://www.hir24.hu/gazdasag/2011/11/12/jon-a-karacsonyfaado/ |
Zsifi | 8721 | 2011. november 12. 11:05 | Válasz erre: 8720 |
Magyarország sosem lesz képes bevezetni az eurot...ezt már rég tudj aki ezzel foglalkozik.
|
qqriq64 | 8720 | 2011. november 12. 10:59 |
Na alakul ez. http://www.borsonline.hu/news.php?magyarorszagot-mar-kitennek-az-uniobol&hid=49213 |
tsanyi | 8718 | 2011. november 12. 10:13 | Válasz erre: 8716 |
Mondjuk ezzel egyetértek...már régebben is írtam, hogy vicc ahogy erre való hivatkozással "hirtelen" egész országok mehetnek a levesbe.......kik ezek?......milyen alapon és a távolból milyen tények, érvek alapján úsztatnak el milliókat?.....az egész minõsítõsdi pár érdekcsoport érdekeit képviseli minden valós alap nélkül......régen is (az elõzõ kúrmánynál is) így gondoltam és most is.....mint ahogy az egész bankosdi, tõzsdésdi is csak virtuális szemétség ami azért alakult ki egyáltalán, hogy értékteremtõ munka nélkül el tudják venni a dolgozni hajlandók értékeit.....magyarázhatják ezt "okosok" amíg világ a világ, de ha lecsupaszítjuk akkor marad a valóság....
|
klimas | 8717 | 2011. november 12. 10:03 | Válasz erre: 8716 |
Õk már csak tudják!!! Ömlik belõlük a bölcsesség mint tehénbõl a trágya.....
|
kispeti | 8716 | 2011. november 12. 09:05 |
Megint sikerült beszólni ! http://www.hir24.hu/belfold/2011/11/12/giro-szasz-beszolt-a-penzugyi-vilagnak/ |
kispeti | 8715 | 2011. november 11. 19:01 |
Eljutottunk a legfontosabb kérdésekig ! http://fn.hir24.hu/velemeny/2011/11/11/mit-akar-a-nep/ |
Games | 8714 | 2011. november 11. 17:58 |
http://velemenyvezer.blog.hu/2011/10/25/orban_gyorsnaszadja Érdekesek a hozászolások is. |
Bubó Doki | 8713 | 2011. november 11. 16:51 |
Most itt van mellettem a gazdaság. Koporsóban. Mindenki látja. Már csak a koporsószállítókra várunk, akár üveggel, akár anélkül.
|
qqriq64 | 8712 | 2011. november 11. 14:58 |
Most ment el mellettem egy oldalkocsis Triumph aminek az oldalkocsija koporsószállítónak volt átalakitva. Teljesen zárt körbeüvegezett kabin de átllátszó normál üveggel mert itt minden koporsót jól láthatóan visznek az utcán.
|
tsanyi | 8711 | 2011. november 11. 08:39 | Válasz erre: 8704 |
Aki nem ért egyet velük megfélemlítik.....itt most feladták a labdát.......elválik a szar a májtól, akiben van egy kis kurázsi és nem ezeknek a híve annak nincs választása....mubarakot sem volt kötelezõ kiszolgálni, ezeket sem kell......aki viszont megteszi az nem hivatkozhat egzisztenciális kényszerre mert arra az egész ország hivatkozni fog hisz gyakorlatilag elnyomorítanak minket.....
|