szelídmotoR1 | 4158 | 2009. január 6. 17:42 |
Végre egy ember aki nem ijed meg az árnyékától!! Kérdésedre válaszoljak, el kelne egy kis szerelem így télidõben is. De a bikini-s idõt nagyon várom! Többiek, Ti mire vártok?!!! |
preston1 | 4157 | 2009. január 6. 17:33 |
Jó estét. Mi a helyzet Pali, tán szerelmes vagy, hogy helyet kérsz magad mellett? Privi: nem tudom mi a pálya, majd érdeklõdöm. |
szelídmotoR1 | 4156 | 2009. január 6. 17:27 |
A fagy enyhítésére... "http://www.videoplayer.hu/videos/play/295032" |
szelídmotoR1 | 4155 | 2009. január 6. 17:03 |
Jó estét Emberek! Ma ragyogó napsütés volt, talán a tetõfedõk is dolgozhattak. |
szelídmotoR1 | 4154 | 2009. január 5. 18:07 |
Sajnálom, hogy nem lehet rajtad segíteni. Talán a tavaszi motorozás majd kiszellõzteti a fejed! |
szelídmotoR1 | 4150 | 2009. január 5. 17:09 |
Na milyen a saját stílusodat olvasni?!!!!!! Ugye milyen szuperul lehet a beszélgetést ráépíteni? |
szelídmotoR1 | 4148 | 2009. január 5. 10:48 |
La-ci miért hallgatsz!? Antika még szerencse, hogy nem voltál a buliban, mert keresztapi nem tudta volna a színvonalat ilyen egyértelmûen leírni.:)))) Nyakkendõ,öltöny viselése nem volt kötelezõ, Mindenki abban a ruhában jött, amiben jól érezte magát..:):):) |
szelídmotoR1 | 4147 | 2009. január 5. 10:41 |
Üdv a most fórumon levõknek! - Oregbandita, mi van a vasaddal? Mit akarsz rajta alakítani? Talán a tankot nagyobbítod!? /Bled/ Szeretném megköszönni Marikának és Neked a szilveszteri kifogástalan és rendkívül finom étkeket, no meg az italokat. Jól éreztük magunkat. |
keresztapi | 4146 | 2009. január 4. 21:21 |
nagyon nívós társaság verõdött össze, gratulálok!! Mindenkinek jó ;-jó munkakezdést és egészséget kivánok-. a nyugdíjasoknak pedig türelmet és megértést, ha egy pár percet késik a postás!! hajrá Tiszamotor!!!! |
szelídmotoR1 | 4145 | 2009. január 4. 18:14 |
Már néhány pillanatképet láthattál de most egy kicsit bõvebb képes beszámoló 2008 búcsúztatásától. Bandita keményen végezte és kezdte is! Fox-nak jó utat kívánok a "szomszédos" Floridába! "http://www.videoplayer.hu/videos/play/293538" "http://www.videoplayer.hu/videos/play/293704" |
keresztapi | 4144 | 2009. január 4. 15:05 |
tiszteletem R1 úr!!! A szilveszter szûk családi körbe telt, szolidan. Fox még itthon van, holnap indulnak Floridába. És Nektek hogy telt a szilveszter?? Bandita keményen kezdte az újévet!!! Hiába a kemény mag........ |
szelídmotoR1 | 4143 | 2009. január 4. 14:08 |
Szép napot Mindenkinek! Keresztapi üdv a fórumon. Hogyan telt a szilvesztered? Vártuk, hogy esetleg eljöttök. Fox itthon van még? |
szelídmotoR1 | 4141 | 2009. január 3. 18:45 |
Szép szombat estét Mindenkinek! Közülünk, Oregbandita nyitotta az évet ezzel a gurulásával?! |
oregbandita | 4140 | 2009. január 3. 15:25 |
bocsánat de ez tényleg egy rövid motorozás volt.haza vittem anyámhoz további mûtétekre,ezért is nem öltöztem teljesen be.meg még azért sem mert az biztos hogy az ünnepek alatt híztam egy kicsit és nem akartam el keseredni.
|
preston1 | 4132 | 2009. január 2. 11:31 |
Jó napot kivánok. Az elõzõ három kép aláirása: 1. Jenei módos gazdák egymást közt. 2. Vacsora elõtt az imádság. 3. Na ezt nem köll kommentálni. |
szelídmotoR1 | 4130 | 2009. január 1. 19:57 |
Üdvözlök Mindenkit az Új év elsõ estéjén! A tegnapi Ó év búcsúztatóból szösszenetek: "Szerda esti láz" ![]() ![]() |
goimo | 4128 | 2008. december 31. 18:25 |
Hali Tiszamoto-sokk! Szerencsés békés boldog új évet mindenkinek! |
preston1 | 4127 | 2008. december 31. 17:31 | Válasz erre: 4122 |
Jó napot kivánok . Akkor még józanon kivánok minden tagtársnak, ismerõsnek, motorosnak, barátnak boldog új esztendõt, egészséget és minden jót. Az ellenségek meg tudják, hogy mit kivánok... Gratulálok Pali barátomnak a kitünõen beállitott mûtermi fotókhoz, egész élethûek./csillag leszel, fény nélkül.../ |
fox | 4126 | 2008. december 31. 15:17 |
Udv minden kedves Tiszamotosnak. En ugyan mostoha gyerek vagyok itt, mert nem szoktam irogatni.. de ha tehetem beleolvasgatok a hozzaszolasokba. Szerintem ez az egyik legnormalisabb forum............... Na szoval az egeszbol csak annyit akartam kihozni hogy, Nagyon Boldog Uj evet kivanok mindenkinek, es minel tobb turat a kovetkezo evre. Ja egy Tiszamotos polot szeretnek beujitani magamnak valamikor. Cso |
szelídmotoR1 | 4125 | 2008. december 31. 14:07 |
Milyen volt.....??? Élmény volt... nélküled:)))) De tréfi nélkül - mert nem akarlak bántani-, az én fajta motorom biztosítja a magas adrenalin szintet ahol, tehát sem fázni sem unatkozni nem lehet! Egyébként rajtam kívül más motorosokkal is találkoztam, csak azok nem TISZAMOTO-sok voltak! Ja, egyhengeres testvérünkel is összefutottam aki szintén kétkeréken közlekedett, hajdonfõvel:)))) |
szelídmotoR1 | 4122 | 2008. december 31. 11:31 |
Motorozásban, egészségben gazdag BOLDOD ÚJévet kívánok Nektek!
![]() ![]() |
keresztapi | 4121 | 2008. december 31. 11:08 |
Sikerekben gazdag B. U. É. K.- minden motoros társnak!!!! A 2008 -as év bucsuztatását Mindenki kiemelt modon kezelje....! hajrá TISZAMOTO!! |
szelídmotoR1 | 4120 | 2008. december 30. 19:34 |
Oregbandita Testvérem, akkor idáig mi ketten fogunk holnap biztosan gurulni egyet.
|
szelídmotoR1 | 4119 | 2008. december 30. 19:29 |
Most már szépen kihajaztuk egymást. Ezek után remélem, ha belénk fagy a sz.r is ott lesztek.
|
preston1 | 4118 | 2008. december 30. 19:22 |
" csak egy olyan ember tud leírni, akinek az inteligenciája messze magasabb az átlagnál. " Köszönöm, magamra ismertem, te is jó gyerek vagy, mindig szerettelek... |
szelídmotoR1 | 4117 | 2008. december 30. 19:19 |
Egy biztos! Ebben a dologban semmi sem kötelezõ. Csak lehetõség!
|
antika | 4116 | 2008. december 30. 19:16 |
Ha beledöglök sem fogom megérteni mi lenne jó 1km motorozásban -5 fokos idõben,amit megkoronázva beborozunk és roppant tapadós gumikon,biztos kézzel hazamotorozunk.Nekem ez magas. Vigyázz Pali hozzád rendelés nélkül megy a vadász! |
szelídmotoR1 | 4115 | 2008. december 30. 19:15 | Válasz erre: 4112 |
Ez a beszéd!:)))) Ilyen "bocsánat" kérést - kicsit felnagyítva, humorba folytva,- csak egy olyan ember tud leírni, akinek az inteligenciája messze magasabb az átlagnál. Ezzel egyben az "alattvalóidat" is kimentetted:)) |
preston1 | 4114 | 2008. december 30. 19:15 |
Valamikor a szabad és elkötelezett emberünknek is fekete haja volt- testvére kozsónak?
|
antika | 4113 | 2008. december 30. 19:10 |
Szerintem a nyálas dumát a szabadságról meg elkötelezettségrõl Kozsótól nyúltad le Pali.
|
preston1 | 4112 | 2008. december 30. 19:06 | Válasz erre: 4110 |
Csúszva-mászva kérek nagyságod elõtt elnézést, ezt a szellemi magasságot kicsiny és hitvány porhüvelyemmel, agyam hiányában sohasem tudom megközeliteni, hogy egy ilyen géniusz hozzánk eme fennkölt gondolatokat közvetiti, az már olyan hatalmas megtiszteltetés és akkora öremmel tölt el, hogy az felfoghatatlan... Na mi köll még? |
szelídmotoR1 | 4111 | 2008. december 30. 18:42 |
Antika! Mostantól életveszélyben érezheted magad a vadászok miatt, mert mind ketten motoron szoktunk ülni! A hasonlóság megvan...gondoltam elsõre. Azomban mégis különbözünk ebben is, mert nekem a motor a szabadság megtestesítõje, neked meg létra aminre felkapaszkodtál, hogy láthatóvá váljál!!!!! |
szelídmotoR1 | 4110 | 2008. december 30. 18:25 | Válasz erre: 4107 |
A klasszikusokat szokás idézni, látom engem is ebbe a rangba emeltél!! A dolog sokkal egyszerûbb a keménykedésnél! Ha a puhány szivacs agyad be tudja szívni a szöveg üzenetét, az nem az általad sugallt történet, csupán egy SZABAD ember üzenete a motorozás iránt elkötelezett cspattársai felé, ha van valakinek kedve és ideje, akkor vegyen erõt saját korlátain és egy kicsit érezze, hogy megteheti azt amit mások nem tudnak vagy nem akarnak!!!! A városban együtt egy kör motoron, az jelent valamit..... de csak másoknak?!!!!!! |
antika | 4108 | 2008. december 30. 18:22 |
Csak az benne a szép,hogy a mártírunk jó idõben is így motorozik.Nyom egy kört a városban és nekiül borozni,igaz nyáron nyersen issza. Itthon megkértem a családomat,amint felfedezik az elsõ hasonlóságot Palival rögtön adjanak rendelést a helyi vadásztársaságnál a kilövésemre. |
preston1 | 4107 | 2008. december 30. 18:08 | Válasz erre: 4097 |
Jó estét a puhányoknak! Remélem holnap valaki ki jön a START helyre és nem egyedül leszek! De ha úgy lesz, akkor is a városba lenyomok egy kört, meg a végén pár forraltbort:)) Ki tud jönni? Bocsássa meg nekem a világ, de ilyen kemény csávókkal nem vagyok egy szinten, puhány emberként én nem tudok résztvenni. / Hú b......d meg, a végén még még forralt bort is tud inni!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem semmi, ilyet??????????????? Lacikám, Csabikám, mi nem leszünk ilyenek ugye! Na küldöm Kapás számát. "Ha öreg leszek, hangfalba temessetek..." |
szelídmotoR1 | 4106 | 2008. december 30. 17:42 |
Egyébként bíztatok mindenkit a részvételle, mert sok meglepi vár rátok!!!!!:)))))))))) Talán még Keresztapi is bevállalja az utat ha kegyes lesz az idõ hozzánk?!!! |
szelídmotoR1 | 4105 | 2008. december 30. 17:37 |
Jó estét! Antika, most már fejezd be a "bohóckodást"! Egyébként a Dióban már két szamovárt is befûtöttek, figyelemmel a vasárnapi tea fogyasztásotokra:)) Szóval abból nem lesz hiány!A pia ház, lassan tea házzá változik. |
antika | 4100 | 2008. december 30. 15:58 |
Ezt nem én mondtam:Pali már nem egyedül a csapat bohóca. -tehát másnak is feltünt! |
oregbandita | 4099 | 2008. december 30. 15:21 |
sziasztok.tudom az az elsõ gondolatotok hogy Pali már nem egyedül a csapat bohóca,vagy legalább is az utolsó összejövetel visszhangjából ezt szûrtem ki.de hogy igazatok is legyen ezennel be jelentem hogy ha az idõjárás és az egészségi állapotom nem lesz rosszabb a mainál akkor én ott leszek.a 11.órás indulás nekem a megfelelõ mert hogy mentségem is legyen utána viszem haza a gépet további mûtétre.ez lesz az igazi záró gurulás. |
szelídmotoR1 | 4097 | 2008. december 30. 13:21 |
Szép napot Mindenkinek! Remélem holnap valaki ki jön a START helyre és nem egyedül leszek! De ha úgy lesz, akkor is a városba lenyomok egy kört, meg a végén pár forraltbort:)) Ki tud jönni? |
antika | 4096 | 2008. december 29. 23:31 |
Csabi ezt a tegnapi témához találtam az idõseknek! Három feleség, egy aki nem rég ment férjhez, egy aki pár éve már házas, valamint egy aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szadi-mazoista módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményrõl. Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt: A "friss" házasságban élõ hölgy azt mondja: Párom munkahelyén egy földig érõ fekete bõr kabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bõr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán. Aki már pár éve házasságban él a következõt mondta: Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is fekete bõrszerkóba várva álltam elõtte, kettõt rácsaptam a fenekére a bõr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott. A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után õszintén bevallotta: Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülõknél. Parfümös, olaj fürdõt vettem. Én is beöltöztem a bõrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott: "Hé Batman, mi van vacsorára?" |
szelídmotoR1 | 4092 | 2008. december 29. 19:57 |
Szilveszter napján, szerda délelõtt 11.00 órakor, vagy kora délután 13.00 órakor egy a helyi MOL benzinkútra 2008 utolsó napján, motorral történõ kigurulás? Mit szól hozzá a Tiszamoto-s tagság? Kicsit vad tudom a nagyon kemény hideg miatt, de ha nem esne sem esõ, sem hó, csak száraz hideg lenne,véleményem szerint ennyit még ki lehetne bírni. Persze villám ötletként egyik tagtársunk fejébõl szikra ként pattant ki, hogy akár 2009. 01-én is meg lehetne ugyan ezt ejteni /ha lesz hozzá valakinek ereje, egy átmulatott éjszaka után!!!/ szerdáig írjátok meg szándékotokat!!! |
szelídmotoR1 | 4091 | 2008. december 29. 19:36 |
Szép estét motorosok! Földim Csba! Az a sok, mértéktelen tea fogyasztás igen ártalmasan hatott rád!Remélem szilveszterre rendbejössz?! Gyógyulásod érdekében kis régmultidézõ a helyi motorosokról:))) Hoppá, hoppá.... "http://www.videoplayer.hu/videos/play/290373" |
oregbandita | 4090 | 2008. december 29. 18:21 |
csabi!!még pár mondat és a szívem meghasad a rossz sorsod miatt.a zenénket meg így se úgy se hagyom hogy el vegyétek.ti törekvõ fiatalok.
|
duke.uw.hu | 4089 | 2008. december 29. 15:14 |
A tegnapi tea-délutánról nagyon hiányoztál Preston: Meghallgattuk a "mûvész úr" már már regénybe illõ élet történetét..... - kisebb embernek is állítottak már szobrot, igaz kevesebb bûnért is akasztottak már. :) Megvitattuk/megoldottuk az élet nagy problémáit... Meg van már kik *aszták el ezt az egészet.... nekik most is jó és miattuk kell nekem most is dolgoznom....... idáig csak a zenénket akarták elvenni.... de tegnap még az élet kedvemet is sikerült nekik...... Lacival csak ültünk a "nagyok" árnyékában iszogattuk a citromos teánkat /õk persze vedelték a forralt bort/ Volt már jobb estém, és aludtam már nyugodtabban is.... |
szelídmotoR1 | 4087 | 2008. december 29. 13:33 |
Szép és jó napot kívánok Mindenkinek! Fecópapa, a motorfelújításodhoz sok sikert kívánok, már csak azért is, mert egy ilyen õsi boxer motor hangját mûködés közben nagyon szeretném egyszer hallani. Talán összefutunk egy alkalommal amikor már üzemel a vasad! Ehez még annyi kis történet, hogy ahol apám dolgozott, egy állami gazdaság tulajdonában volt egy oldalkocsis BMW motorkerékpár kitûnõ állapotban, azomban nem használta azt senki. Éveken keresztül apám autógarázsában állt míg kamasz korom vágyait megkoronázandóan meg akartam ezt a csoda gépet szerezni, 1981-et írtunk ekkor. Mikor ezt a szándékomat apámnak elõadtam akkor ért a csalódás, mert elmondta, hogy a technikát pár nappal azelõtt értékesítette a cég. Közel nyolc év nézegetés és vágyakozás után pár nappal minden álmom szertefoszlott. |
preston1 | 4086 | 2008. december 28. 15:45 |
Jó napot kivánok. Gratulálok Fecópapa, az már komoly gép, megnéztem a veteránkatalógusban, nagyon szép. A Pannóniákkal az volt a jó, hogy ilyen történetek is megeshettek, nem úgy mint a mai vasakkal. Sajnos nem tudok a dejóba menni, de majd megisszátok a részem. A motorfelújitáshoz üzenném a nagytudású és majdnem egyetemet végzett barátomnak R1-nek, hogy feltétlen szükségem volna arra a lyukas hidraulikacsõra, amit éveken keresztül próbált a nagykörösi vásárban eladni. |
Fecópapa | 4084 | 2008. december 28. 15:35 |
Szervusz,kedves Preston ! Köszi a könyv beszerzési forrását,nekem feltehetõen nem fog sokat segiteni, de a könyvtáramban van a helye. Kiváncsian várom,hogy milyen lesz az öreg Pancsi. Kicsit én is kötõdöm ehhez a márkához, mert 1960-ban és 61-ben nekem is volt egy 1957-es kiadású zöld TLT-m.Megtanultam tisztelni a márkát,mert azon a mtoron nem volt olyan, ami elromolhat.Ha a gyujtása rendben volt,meg jó gyertya volt benne,70-es tempóban kiment a világból. Akkor váltam meg tõle,amikor 62. tavaszán kiesett a sebváltó olajleeresztõ csavarja és én ezt nem vettem észre. Tiszakécskérõl hazafelé -Kecskemét- mentem, amikor éreztem, hogy nagyon meleg,meghogy nagyon büdös, megálltam, megnéztem,semmi.KIcsit meghült,aztán egy rúgásra indult,továbbmentem, de percek múlva szörnyüséges hangok jöttek a blokkból,és akkor beállt a sebváltó!!!Alig hagytam el Nyárlõrincet.Aztán toltam vagy három kilómétert visszafelé, betettem egy ház udvarára, és vonattal mentem haza. Jelenleg egy 1951-es BMW R51/3 tipusú bajor boxeren dolgozom, szeretném totál eredeti állapotra hozni, de ez nem könnyü dolog.Mindenesetre igy fog kinézni, ha készen lesz: |
szelídmotoR1 | 4083 | 2008. december 28. 14:44 |
SvShrek Testvérnek a "karácsonyfád" -ra meglepi. A klubb legújabb üdvöskéje. -Barátom szavait idézem:"-Ennek még a szra is törökméz":)))))) "http://www.videoplayer.hu/videos/play/289581" |
szelídmotoR1 | 4081 | 2008. december 28. 14:37 |
A nyári gurulásunkról szösszenetnyi képek: "http://www.videoplayer.hu/videos/play/282906" |
szelídmotoR1 | 4080 | 2008. december 28. 14:11 |
Preston Testvér! Csak nem a könyv alapján akarod restaurálni a járgányodat? Elsõbb - Ismerkedés a szerszámkészítés rejtelmeivel- címû alapismereti kötetet kellene tanulmányoznod, hogy a kalapácsot a csorba csavarhúzótól meg tudd különböztetni!:))) |
szelídmotoR1 | 4079 | 2008. december 28. 14:05 |
Van valaki az élõk sorába, vagy halálra ettétek, ittátok magatok a karácsonyi töltöttkáposztából, meg bejglibõl?! Szép kis társaság! |
szelídmotoR1 | 4078 | 2008. december 28. 14:01 |
Na és válasz arra, hogy miért is van a mi kedves barátunk annyira elfoglalva?! Errel mindjárt választ is kaphatunk, ha megnézzük ezt a kis "beismerõ" vallomást:)) "http://www.videoplayer.hu/videos/play/287905" |
szelídmotoR1 | 4077 | 2008. december 28. 13:57 |
Kellemes délutáni idõtöltést Mindenkinek! Egy kis "linkeskedés" barátunktól:))) Talán még nem túl késõ.. "http://www.videoplayer.hu/videos/play/287901" "http://www.videoplayer.hu/videos/play/287902" |
preston1 | 4074 | 2008. december 26. 20:42 |
Jó estét kivánok. Üdvözöllek Fecópapa, interneten a következõ helyeken lehet a könyvet, meg más hasonló témájúakat venni: www.marotikonyvker.hu www.veteran.hu Van egy 1972-es T5H Pannóniám, nagyjából már kész van, a festés meg a krómozás van hátra. Kösz a felajánlást, majd kereslek. |
Fecópapa | 4073 | 2008. december 26. 19:12 |
Kedves Preston ! Ez az én titkos hobbim, kérlek ird meg, hogy a kötet hol kapható.Ha esetleg müszaki információval segithetek Neked, jószivvel meg fogom tenni. üdv. |
preston1 | 4072 | 2008. december 25. 20:34 |
Egy nagyon jó szakkönyvet ajánlok mindenkinek, aki érdeklõdik a téma iránt. Most sikerült Jézus testvérrel lebótolnom...
![]() |
preston1 | 4071 | 2008. december 25. 20:24 |
Jó estét igy karácsonykor. Szombat nekem se jó, vasárnap viszont ráérek. |
oregbandita | 4067 | 2008. december 25. 19:11 |
szia antika.már is támogatom a szombati összejövetelt.csak minél többen legyünk. |
antika | 4066 | 2008. december 25. 14:24 |
szevasztok Ha szombaton lesz a kocsmázás én sajna kihagyom,mert céges evés-ivás van. Esetleg vasárnap(is)kocsma? |
duke.uw.hu | 4065 | 2008. december 25. 10:58 |
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam. Kimegyek a garászba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam elmennék egy körre bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Kurvára várom már a nyarat kinomban zabálok még egy kis halat. És ezt igy addig-addig csinálom mig az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked motoros barátom motorozás nélkül szart sem ér a karácsony! Minden motoros társamnak boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kivánok! Sziasztok és vigyázatok magatokra -duke- |
oregbandita | 4064 | 2008. december 25. 10:34 |
tisztelt TISZAMOTO-s tagtársak. Szeretnék én is csatlakozni a jó kívánságokkal.Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánunk a feleségemmel együtt. Úgy néz ki hogy a szilveszteri összejövetelre már alakul a társaság.a cspatból már többen jelezték a részvételt.Igazándiból szinte már csak keresztapiékról nem tudjuk hogy hol fognak szilveszterezni,bár nekik is felajánlottam a csapattalvaló bulizás lehetõségét. Az eddig elveszettnek hitt R1 társunkkal arra a véleményre jutottunk,hogy ha már motorozni nem is tudunk de azért egy laza beszélgetésre össze jöhetnénk mondjuk szombaton délután 4-kor a dióba. a fokozott érdeklõdést elõre is köszönöm a csapatnak. |
keresztapi | 4063 | 2008. december 25. 10:08 |
Boldog, békés karácsonyt Mindenkinek és köszönöm azokat a túrákat amiket Veletek töltöttem!!! HAJRÁ TISZAMOTO!!!!!!!! |
egyhengeresvmotor | 4062 | 2008. december 25. 10:04 |
Csatlakozom én is. Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Szintén széles utat, feneketlen korsókat, és minnél hamarabbi tavaszi idõt!
|
Fecópapa | 4061 | 2008. december 24. 19:55 |
Kedves TISZAMOTO-s társaim, tisztelt Hölgyek és Urak ! A mai karácsonyestén igaz szivbõl kivánok Mindannyiuknak/Mindannyiótoknak békés karácsonyt,és egy olyan 2009-es ujesztendõt, amelynek során minden reális vágyuk/vágyatok és álmuk/álmotok maradéktalanul teljesül. (beleértve az olcsó benzint,a széles országutat és a gumifákat is.) |
antika | 4060 | 2008. december 24. 17:15 |
Szevasztok Ha már a mikulást túléltük,bízom abban(és bezárkózom) hogy R1 nem tör a Jézuska babérjaira is. Ezzel a gondolattal kívánok boldog karácsonyt mindenkinek.Neked is Pali. |
szelídmotoR1 | 4059 | 2008. december 24. 15:15 |
Szép estét Motorosok! Boldog, békés karácsonyt kívánok minden Barátomnak és Motoros társamnak! |