19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
TATABÁNYAI MOTOROSOK :-)
Következő oldal

horpage 83 2008. április 20. 13:41   Válasz erre: 82
Subi!!!!

Elöbb tülköltünk Neked a ház elõtt!!!
A moci kint állt

Nem akarsz korábban indulni???
Mi mennénk...
2? fél 3?

subi 82 2008. április 20. 13:34  
szasztok skacok!!!!!
a kérdésekre válaszólva a régi buszvégállomásal szembelévõ nyál elosztón koptatom a lábaim 12órán keresztûl (MOL).
ma (vasárnap) du: 1/2 4 re szabadvagyok egy rövid kiruccanásra
és ha nincs uticél, én javaslok egy kellemes utat:
találka- Mol ahol burcsázok (régi buszvégel szembe)
- INDULÁS 1/2 4 - 3/4 4 között.
- onnét tata - hiltopp (fényképezés, cigi, üncsi,duncsi)
- tata tópart a körforgalomnál
- tata hátsó út tarjánnak,majd tb-nya
- ez kb 1-2 óra

ha netán valakinek lenne más azt is írja le és mndenki eldöntheti ki merre szeretne menni, nekem mindegy hova csak mehessek. szóval én ottleszek és várok mindenkit aki ráér.
addig is szép és kellemes napot mindenkinek.
subi

subi 81 2008. április 20. 13:22  
Kék Hírek - A motorkerékpárosok által okozott közúti közlekedési balesetek megelõzése, a motorkerékpáros közlekedés biztonságának javítása a balesetmegelõzés „súlyponti” feladata. Szerte Európában – így hazánkban is – a motorkerékpározás „reneszánszát” éli.

Az elõzõ öt év számszerû növekedését figyelembe véve 2003. évhez viszonyítva az ország motorkerékpár állománya 23,0 %-kal, 103.493-ról 135.865-re növekedett. Igen jelentõs az európai motorkerékpáros turizmus elterjedése. Napjainkra érvényes, elõre jelezhetõ, hogy a jövõben a nagy teljesítményû, akár 200 km/óra sebességgel, vagy ennél nagyobb sebességgel haladni is képes motorkerékpárok forgalmi részvételével kell számolni.

Ennek következménye, hogy fokozott veszélyt jelentenek a közúti közlekedés biztonságára. Az általuk okozott balesetek száma 608-ról 869-re, 40,0 %-kal növekedett öt év alatt. A motorkerékpárosok által okozott baleseteknek több mint 50,0 %-a a sebesség jelentõs túllépése, 20,0 %-a az irányváltoztatás, kanyarodás szabályainak megszegése miatt, 12,0 %-a pedig szabálytalan elõzés miatt következik be.

Köztudott, hogy az Európai Uniós közös elhatározásnak megfelelõen 2010-re hazánkban 30 %-kal szeretnénk csökkenteni a halálos baleseti áldozatok számát. Ennek egyik lényeges lehetõsége – mert a motorkerékpárosok által okozott baleseteknek több mint 7,0 %-a halálos kimenetelû – a motorkerékpárosok szabálybetartó magatartásának kikényszerítése. Ellenõrzésük egyik legfontosabb eszköze és egyben lehetõsége is a közlekedési rendõri tevékenység motorkerékpárral felszerelt egységeinek fejlesztése.

Az EU-s országokra vonatkoztatott értékelés megegyezik a hazai tapasztalatokkal. Állítja, hogy 1996-tól kezdõdõen, amikor a motorkerékpárosok halálozási aránya – az összesen belül – 9,5 % volt, napjainkban már elérte a 14,0 %-ot, sõt egyes országokban, mint például Olaszországban, Belgiumban, az Egyesült Királyság területén aggasztó a helyzet, mert átlagban 20-30 %-kal nõtt a motorkerékpárosok halálozási aránya.

Mi szerencsére jobb helyzetrõl számolhatunk be, de az ismertetett adatok a megelõzés, a forgalomellenõrzés hatékonyságának növelésére hívják fel a figyelmet. Ezt a célt kívánjuk elérni a rendõrségnél jelenleg meglévõ 260 szolgálati motorkerékpár-park fejlesztése, bõvítése érdekében ma átadott 20 darab motorkerékpárral.

subi 80 2008. április 20. 13:14  
Kék Hírek - Várhatóan májustól mérhetik magántraffipaxok is az autók sebességét, a készülékek helyét a közlekedési hatósággal kell egyeztetni. Az indokolt nyereséghányad nagyságát a kormányrendelet nem határozza meg, és egyelõre azt sem tudni, milyen mûszaki feltételeknek kell megfelelnie a mérõmûszereknek.

A "magántraffipaxokat" nem lehet majd bárhová felállítani, a sebességmérõk üzemeltetését végzõ vállalkozóknak a Nemzeti Közlekedési Hatósággal kell egyeztetniük a helyszínekrõl. Ezzel igyekeznek majd elérni, hogy az önkormányzatokkal és közútkezelõkkel a sebességmérõk mûködtetésére szerzõdõ cégek tényleg az indokolt helyeken mérjenek, ne csak a nagyobb anyagi hasznot hozó szakaszokon - írja a Népszava.

Azzal majdnem mindenki egyetért, hogy az önkormányzatok és a közutak kezelõi "magántaffipaxokat" használjanak, azt viszont, hogy profitorientált vállalkozásokat vonjanak be a mérésekbe, civil és szakmai körök egyaránt ellenzik. A jogszabály nem határozza meg ugyanis pontosan, hogy mi az az indokolt nyereséghányad, amit a cégek kaphatnak az üzemeltetésért. Egyelõre azt sem tudni, hogy milyen mûszaki feltételeknek kell megfelelnie a mérõmûszereknek, az errõl szóló miniszteri rendeletet ugyanis még nem hirdették ki. A jogszabályok májustól teszik lehetõvé, hogy magántraffipaxok is mérhessék az autósok sebességét.

subi 79 2008. április 20. 13:11  
Tatabánya helységnév táblát bántott egy motoros

10.22-én 11.35 órakor egy 21 éves dabasi lakos fiatalember motorkerékpárral közlekedett az 1-es számú úton Budapest irányából Tatabánya irányába. Közlekedése során nem az út vonalvezetésének megfelelõen választotta meg a haladási sebességét ezért az 56+850 km szelvényben lévõ erõsen balra ívelõ kanyarban jármûvével jobbra a füves útpadkára sodródott, ahol elesett és a Tatabánya helységnév táblának ütközött, majd a motor tovább csúszva az M1 autópálya melletti vadkerítésnek ütközött. A baleset során a fiatal férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

subi 78 2008. április 20. 09:52  
FELHÍVÁS!!
HA VALAKI MEGY TÚRÁZNI ÉS NINCS FÉNYKÉPEZÕJE ÉN ODADOM AZ ENYÉMET ÉS A TÚRA EREJÉIG A TANKTÁSKÁT IS MÁGNESES,ÉS PÓKHÁLLÓT IS, CSAK SZÓLJATOK IDÕBE
subi

subi 77 2008. április 20. 09:44  
szasztok skacok!!!!!
a kérdésekre válaszólva a régi buszvégállomásal szembelévõ nyál elosztón koptatom a lábaim 12órán keresztûl (MOL).
ma (vasárnap) du: 1/2 4 re szabadvagyok egy rövid kiruccanásra
és ha nincs uticél, én javaslok egy kellemes utat:
találka- Mol ahol burcsázok (régi buszvégel szembe)
- INDULÁS 1/2 4 - 3/4 4 között.
- onnét tata - hiltopp (fényképezés, cigi, üncsi,duncsi)
- tata tópart a körforgalomnál
- tata hátsó út tarjánnak,majd tb-nya
- ez kb 1-2 óra

ha netán valakinek lenne más azt is írja le és mndenki eldöntheti ki merre szeretne menni, nekem mindegy hova csak mehessek. szóval én ottleszek és várok mindenkit aki ráér.
addig is szép és kellemes napot mindenkinek.
subi

horpage 76 2008. április 19. 20:16   Válasz erre: 75
Jajj! ment egy z-is... Szubi Subi:-))

horpage 75 2008. április 19. 20:12   Válasz erre: 73
Szubi! Ma (szombaton) kétszer is láttunk amíg lent voltunk a Zénóval. (Zénó a kutyánk - "http://www.zenokutya.fw.hu" - itt meglehet nézni:)) A szüv elött gurultál... Le lettél figyelve. Egyébként egyet értek a hosszú monológoddal!

Egyébként május 10-ére a túrákhoz ki van írva a "Kétkerekû" Flúgos Futam. Ez érdekel valakit? Mi asszem nevezünk. Jön még valaki a környékrõl???

SEA 74 2008. április 19. 16:30  
sziasztok..
subi,teljessen egyet értek minden betüddel.))nem tudom merre jártál de lehet minket is láttál tb-n vagy tatán gurulni..ha nem lett volna ez a xar idõ,és nem dolgozik a nejem akkor valoszinü mi is komáromban lennénk...de kicsit sokalottam a beugrot is,bár gondolom nem volt olcso megszervezni..
subi,melyik molon melozol??mi is beugrunk köszönni.DD
holnap délutánra valakinek valami rövid gurulási terve???
üdv

subi 73 2008. április 19. 15:48  
szasztok!
remélem mindenkinek jóltelt a nap. én kintvoltam és láttam egy pár magányos mocistaki szintén csak ment és szerintem céltalanul.
üdv
subi

subi 72 2008. április 19. 13:09   Válasz erre: 55
Hali mindenkinek!
a fene vinné el a sok melót!!! állandóan melózok. na de mindegy, a hozzászólásom csak annyi, hogy mikülömbség van egy szervezett klubb és egy frankó baráti csapat között? hát persze hogy a lótyi, minek a fellengzés, minek a sok hûhó, ha anélkül is mûködik a dolog hisz már mûködik könyörgöm :-) most is nyakig benne vagyunk :-) voltam egy pár olyan helyen amit agyba fõbe dicsértek és milett a vége? átverés, balhé, lopás, stb. én azon vagyok ha itt a neten az ember megismeri egy picit is egymást, tud szervezni egy olyan túrát amit tuti hogy el nem felejt az ember, ahoz nem kell klubb meg egyebek. csak egy példa: megnyitottam ezt a topikot és lám megismertem egy pár kellemes embert akik csak a vasat legeltetik az aszfalton. a legnagyobb meglepetésemre , mint említettem a mol nyáltöltõ állomáson cseszem felesleg idõmet :-) meglátogattak.....hogy elmondjam baromiul jólesett és elhoztak egy darab élményt a túrájukból. HORPAGE és BARÁTJA, persze a párjukat is hozták, nomeg SASHA aki szintén megtisztelt egy baráti ötössel. szóval itt megduncsizza az ember hogy ki jönne erre vagy arra és a választás az övé. nekem a találkozó az azt jelenti, hogy elgurulunk valahova és egy jót kajálunk, dumálunk, no meg piálunk és nagyokat röhögünk. se klubb díj, se tagdíj, se izé - se hozé.....nincs gond nincs probléma.....szerintem menni menni és menni, ez a cél. akár mint a JÓBARÁTOK !!!!! nincs elõírás, nincsenek szabályok nekem az nem fekszik. na ennyit a találkozókról!!!!!!

itt is kifog alakulni egyfajta kultúra és hagyomány õrzés. én csak aztszeretném ha valakinek van ötlete hogy menjen valahova az tegye fel erre a topikra és lehet választani ki merre szeretne menni. PLD: én aztmondom, hogy megyek sk ba úgy 12 órás útra , persze oda vissza... megmondom, hogy hol talizunk mondjuk melómba MOL.. és megvan adva az idõpont az indulásra..és addig várok míg jön valaki ha nem elindulok egyedûl.... hisz ebbõl harag nemlehet és nem is lessz...de lehet nem engem választott hanem a másik motoros útvonalát és õvele megy az ember. szerintem ez mûködik. és lehet addig várok mig egyszercsak begurúl malamelyik motoros és aztmondja TESÓ NA HUZZUK A SZARVÁT :-) bár kinek lehet ötlete és löbb utóbb mindenki talizik a másikkal és elõbb utóbb együtt fog menni a JÓBARÁTOK. lehet hogy nem velencének indulok hanem amit esetleg horpage ajánl, vagy sasha. nyilván a lámpától lámpáig hajtó skacok nembiztos hogy velünk jönnek de én õket is megértem, a magatartásukat hisz biztos abban is van valasmi izgi, adrelin stb. nekem nincsenek elõitéleteim senkivel szembe. mindenkit nemcsinálhattam :-) én csak menni akarok és menni de iszonyú sokat. tanácsolom ha valaki tervez bármilyen utat az tegye fel de tervezze meg szépen és adjon guztust a másiknak, hogy velemehessen. írjátok le az útvonalat és hogy mit kínáltok látnivalót vagy jó kajalehetõséget, vagy mit tudom én... érted nem?
na üdv mindenkinek és kellemes utat minden vasnyûvõnek!!!!
üdv
subi
(mindenki érjen haza!!!!! egybe)

Teme 71 2008. április 18. 09:28   Válasz erre: 70
Böktem:)

Sahsa 70 2008. április 18. 08:30  
Teme! Egy tel.számot felbökhetnél a lapodra, hogy esetleg alkalom adtán Rád lehessen csörögni. De a többieknél sem ártana.:-)Hamár kezdünk itt gyülekezni....:-)

Sahsa 69 2008. április 18. 08:26  
Köszi Huzella!
Mondjuk én a plakáton azt látom, hogy minden napra más a belépõ összege. Egyébként kicsit nyuszik voltatok szerintem.
Azért nem õk szarták ám a spanyol viaszt. Az ilyen nagyfiúk addig vagányok míg kicsit meg nem fingatod õket. Tudod én is olvasom, hogy törvényen kívülinek vallják magukat. Jó duma. Divatos.Bár szerintem csak azok szeretnének lenni. Az ócska, piti és filléres "gengszterek" nem a klasszikus desperado feeling. Mindegy. Éljenek ebben a hitben. Én mindenesetre megcsinálom a balhét ha szarakodnak velem, pedig úri gyerek vagyok. :-) De a vagányiskolát korábban kijártam, mint bármelyikük. :-)Nem ismerik még õk a Teme és általam alapítani kívánt Vadegerek, vagy Vérszomjas mókusok névre hallgató motoros galerit. A Hells Angels-ök hozzánk képest elsõ áldozók.:-)
S.
S.

Huzella 68 2008. április 17. 18:31   Válasz erre: 52
Sahsa!
Már kissé halványul az emlék,de 3000 ft volt a belépõ,az volt kiírva hogy ebbõl x forintnyit leehetsz,ihatsz a büfé sátorban.Amikor odamentünk,fogyasztani akkor derült ki hogy a belépõhöz járt volna bón is,amit kajára piára lehet váltani.Ezt nem kaptuk meg,de ez nem lehetett véletlen mert nyolcan voltunk,és nem is egyszerre mentünk be.Visszamentünk a kapuhoz a Desperádos csávó állítja hogy õ mindenkinek a kezébe nyomja a bónt.De mialatt reklamáltunk,az alatt az idõ alatt sem adott senkinek.Ezt szóvá is tettük,de azt mondta ezzel ne foglalkozzunk.Bennt az erõdben láttam ücsörögni a Boci nevû közéjük tartozó srácot,és megkérdeztem miért van ez?Erre azt mondja aki sárga karszalagot kapott,annak nem jár a bón!És rosszul van kiírva a kapunál!!!
Bennt a kajás sátorban aztán láttam hogy hol vannak a kinem osztott bónok.A desperádós csávók kilométeres csíkokkal fizették a söröket.
Hát ennyi a motoros összetartozásról.

mexikana 67 2008. április 17. 11:30   Válasz erre: 66
Jó programnak néz ki....írd ki a rendezvényekhez,ha gondolod....persze csak ha nem zártkörü...))

Motoros jóidöt az elkövetkezendö napokra..!

Teme 66 2008. április 17. 11:19   Válasz erre: 65
A program:

"http://condorsmc.jaszboldoghaza.hu/"

Teme 65 2008. április 17. 11:16   Válasz erre: 64
Május 9-12 között Jászboldogházán lesz egy találkozó. VAn kedve valakinek jönni?

Sahsa 64 2008. április 17. 11:02  
Igen tudom ki az. Rendõr volt. 140-el /minimum/ strandpapucsban, poloban rövid nadrágban ütközött. Ismerem azt a srácot is akinek a motorját megvette. Õ intette ettõl az egésztõl eleve. Ez lett a vége.

Sahsa 62 2008. április 17. 09:47  
Teme!
A Desparado ha jól tudom zárt tagság vagyis 11 fõ.Jól tudom? Náluk kisebb nem tudom van-e.Van, ha ketten öszeállunk. Szerintem egy "klub" arról szól, hogy van X ember akinek közös a hobbyja. Nem kell klubház, hanem idõnként összegyûlnek valahol, akár egy rendezvényen és beszélgetnek, tervezgetnek. Ne adj isten még meg is isznak/esznek valamit. Ha van költség, azt szétdobják.
Mi a sz@rnak alapítói okirat? De ha kell, az sem számít, van elég motoros ügyvéd. A motorok típusa is indiferens, mert kinek mi tetszik,mire van pénze / vagy mennyit áldoz erre a hobbyra/ azzal gurul.Gyerekek! Az a fasza gyerek aki vesz egy 10 éves Harlyt? Aki új BMW -t vesz az meg a hülyegyerek?

Csiki 60 2008. április 17. 08:43   Válasz erre: 58
Igazabol ez erdekelne engem is, nagyabol homalyosan tudom a valaszokat, de ha felvilagositana valaki hozza erto annak orulnek. Mondjuk ezek a dolgok azok, amirol nem szoktak az emberek beszelni...

Csiki 59 2008. április 17. 08:38   Válasz erre: 55
Szia Spapa!

En orulnek ha megint lenne tatabanyai talalkozo, szerintem nagyon jo bulikat csinaltatok! Csak ne egyidobe csinaljatok a pilismarotival :)! Oda azota jarunk amiota nincs nalatok buli...

Udv: Csiki

Sahsa 58 2008. április 17. 08:36  
Engem érdekelne nagyon amirõl írtok.Ki mit szervezhet, lehet-e klubba tömörülni stb. Gyerekek, ki monja meg nekünk, hogy mit csinálhatunk és mit nem????? Nehogy már egy motoros klub lehet egy városban. Van egy 10 fõs klub. Õk vezényelnek??? Hol? Kinek??? Érdemes lenne összegyûlni egyszer és spapa elõadásában meghallgatnám, hogy mi a kotta ezen a téren.
Teme! Te miket tudsz a klubokról? Én semmit. :-)Hallgatlak!!
S.

Andrew1971 56 2008. április 17. 07:19   Válasz erre: 16
Teme,
A környéken van egy bunkók gyülekeztete akik klubba tömörültek és megszabják hogy ki hol rerndezhet talit és ki csinálhat ill. nem csinálhat MC-t a kedve szerint?????
Én máá azért is csinálnék:)))
Az tudom hogy Tatabánya környékén van egy klub, akinek a tagjai nem intenek vissza akárkinek.... a surmó parasztok.
Tudod honnan tudni hogy merre motoroztak? ...csak követni kell az olajfolyást:)))

Spapa 55 2008. április 16. 18:12   Válasz erre: 53
Szia Csiki!
Röviden azt mondom, hogy: nem, nem.
Hosszabban: egyelõre csak baráti összejöveteleket szervezünk, versenyekre járunk, túrázni megyünk, mert Tatabányán eléggé ellehetetlenülnek a körülmények.
Tudomásul, kell venni, hogy most már minden a pénzrõl szól. Ha Te csinálod akkor is, és ha helyetted akarja csinálni valaki akkor is, ha fenyegetnek akkor is.:-)
Itt már régen is mindenki keresni akart rajtunk, és közben az anyagi biztonságot adó forrásaink is bedugultak. Elárulom, hogy 2003-ban is már milla fölött volt egy találkozós-gyorsulási versenyes buli költségvetése.Így aztán mindig örültünk ha a nullszaldó közelében voltunk.
A legutóbbi helyszínt,- a tatabányai strandot, ahol rendeztünk 12 találkozót- ráadásul bontják, átépítik. Bár régebben rendeztünk találkozót Tatán, Várgesztesen, Tardosbányán, Esztergom-Búbánatvölgyben..stb.:-)
A Desperado MC-vel meg nem rossz a kapcsolatunk, igaz nem is jó. Õk ismernek bennünket -tudják hogy 1972-óta nyomjuk-,mi meg ismerjük Õket. Fõleg, hogy a tagságuk min 40%-a nálunk kezdett. A Vulture Bikers MC-nek meg a 80%-a.:-)
Szal, ha majd úgy gondoljuk, és lesz lehetõség, akkor újból rendezünk találkozót. Mert minden évben folyamatos jelentkeznek rá az igények.:-)
Természetesen az iratlan és írott játékszabályokra is ügyelünk, persze csak azokkal szemben akik velünk kapcsolatban is ügyeltek erre.
Üdv.
Spapa

hernyo 54 2008. április 16. 15:22   Válasz erre: 51
Hali horpage!
A képeket egy ismerõsöm készítette, remélem nem bánja hogy feltettem, de olyan csend volt ebben a topikban, hogy valamit írnom kellett a hétvégérõl! Most hétvégén biztos sokan mennek Komáromba, meg másfelé én is inkább csak körülnézni megyek vasárnap délután, nem piknikezni! Dömös engem is érdekelne valamikor!

hernyo

Csiki 53 2008. április 16. 14:55  
Sziasztok, most lattam hogy van Tatabanya topik:) Gondoltam hogy bekoszonok nektek!

Ahogy elnezem a tema is erdekes... Nagyon sokan vannak ugy vele hogy csak azert nem mennek ki a komaromi talalkozra mert ok szervezik... A regi jobb volt koppany-monostoron... Erdekes modon a Fenyeses talalkozo is feelingesebb volt mint a mostani mocsai...

Spapa, a Windhovernel mar nem csinaltok semmien talalkozot, vagy csak mert 'nem' lehet?

Udv Csiki

Sahsa 52 2008. április 16. 08:27  
Huzella!
Mi volt a gond a belépõ szedéssel? Készülök arra, hogy szombat délután kinézek. De nem szeretném szponzorálni a klubot, hamár ilyen zártkörû gyülekezet. Írd meg légyszi.
Drága Harly? A Gold Wing-et sem kindertojásban lehet találni!!! :-)))))))) Nekem akkor sem kéne Harly, ha átdobnák a kerítésen.Mentem egy kört a V Road-al. Gyerekek, mikor ráültem azt hittem egy Riga. Pici motor. Road to Hell!!!! Nagyot csalódtam. Megy mint a távirat, csak nem mertem húzni neki, a mérete miatt. Sznoboknak megfelelõ. 80-al púposkodni.
S.

horpage 51 2008. április 15. 23:30   Válasz erre: 49
Szia hernyo!

Jók a képek:-))) 95%-ig jó a vasárnap. De érdekes lenne majd késöbb egy dömösi túra, ahol megmászhatnánk a Rám-szakadékot. A lányok addig lent sütnének valami kaját és vigyáznának a motorokra, meg a Burgmanra:-) Egy kis csapatépítõ tréning. De elõbb Malom-völgy!!!

Huzella 50 2008. április 15. 20:45   Válasz erre: 48
Teme!
Azért óvatosan a komáromi talin.Tavaly a Desperádósok szedték a belépõt és jól átb@..tak mindenkit.Amikor reklamáltunk a Bocinál,még belehazudtak a képünkbe.Tudom drága a Harley,de azért...

hernyo 49 2008. április 15. 17:00  
Hali mindenki!

Megpróbáltam képet cserélni, de nem jött össze, így kezdem elõrõl. Tehát: A múlt vasárnapi erõdnézés klassz volt, jól éreztük magunkat és jót motoroztunk. (Teme! Láthattál minket a tatai shell kútnál, ott mentünk le a pályáról.) Ha valakit érdekel vasárnap délután kimotorozhatnánk a Malom-völgybe!

Teme 48 2008. április 15. 09:34   Válasz erre: 47
Sziasztok,

Vasárnap reggel veletek találkoztunk a shell kúton:)))

Egy kis infó. Szombaton Bicskén a Suzuki-Interatnál nyílt nap lesz, lehet motorokat próbálni.
És ugyebár az egész 7végén motoros találkozó Komáromban, szombat este pedig Blöróék lépnek fel!!!

SEA 46 2008. április 13. 19:10  
baxxus ,engem zavarnak a betük??remélem azért kodolhato.DD

SEA 45 2008. április 13. 19:09  
subi
a szemböl bördzskibe vagyok,a lila haju meg a nejem.))he nem lesz jelentkezõ mi gugulunk akkor is egy kicsit aminek általában az öregtónál a vége..a fapuma-ban.)))
SEA

horpage 44 2008. április 12. 20:17   Válasz erre: 40
Subi!

Igen, már jövet-menet bólintottunk egymásnak. A bubu már 8 éves paripa, de még nagyon szépen egyben van. Igazából már vettünk perselyt a gyûjtéshez egy új vásárlásához (bár az idei szezonban még biztos nem fog össze jönni), mert már anyocám is vezetni akar! Ha minden igaz jövö héten megy vizsgázni rutinból.
Egyébként a burgman után a sorban nálam a Vstrom van (a számomra esetlegesen elérhetõ modellek közül) De addig nem akarok meghalni amig nem lesz egy zsír új 650-es Bubum:-)))

subi 43 2008. április 12. 19:18  
Mielött bár ki is kiröhögne, hogy mivan a fejemen igazavan. sajna egyenlõre ez a mûanyag lavór jutott de remélhetõleg idõvel tudok venni egy frankó sisakot. Ha valakit érdekel alig használt (LAZER)sisak homok és ezüst , fel lehet nyitni az álrészénél én 1x megvettem de sajna kicsilett (túl nagy a fejem) a mérete(M) és nagyon szép állapotba van ára 10.000ft a vértesszölõsön a suzukiba a ZSoltit kell keresni nagyon megéri, ha nemlett volna kicsi megtartottam vólna. Így maradt a mûanyag bili. :-)
subi

subi 42 2008. április 12. 19:06   Válasz erre: 41
Sea!
biztos vagyok benne, hogy valaki jelentkezik egy rövidebb guruláshoz és nembeszélve az idõjáráshoz ami remélhetõleg kedvezni fog. a képen melyik vagy aki szembõl van bõrdzsekibe?
subi

SEA 41 2008. április 12. 16:16  
széles utat a holnapi gurulásotokhoz,sajnos mi most nem tudunk menni...de remélem jövõ hétvégére is szervez valaki egy rövidebb gurulást....

subi 40 2008. április 12. 15:59   Válasz erre: 38
Horpage!
szép a mocid, de mintha már taliztunk volna a placcon ugye?
remélem szépidõt fogtok ki,és eseménydús lessz a holnapi buli.
subi

hernyo 39 2008. április 12. 15:40   Válasz erre: 38
Hali!
Akkor holnap talizunk!

horpage 38 2008. április 12. 14:11   Válasz erre: 36
Oks Hernyo!
Akkor 10-kor ott leszünk a Plus parkolójában! Szürke 400-as Burgman 2 fõvel...

subi 37 2008. április 12. 11:58  
hali skacok!
fényképezõt vigyetek és itt megoszthatjátok velünk, jó utat és szórakozást.
subi

hernyo 36 2008. április 12. 10:25   Válasz erre: 35
Hali Horpage!
Mi 3 motorral, 4-en megyünk, 10-kor indulunk Bánhidáról.Találkozhatunk valahol, akár a bánhidai plus parkolójában ha az nektek is jó?

horpage 35 2008. április 12. 09:28   Válasz erre: 34
Szia hernyo!

De! Én és a párom ott leszünk! És pestig visszagurulunk a társasággal. Aztán majd vissza Tatabányára. Velünk tartasz?
Akár már Tatabányáról indulhatunk együtt Komáromba! Már 40 motor lesz elvileg!
FIGYELEM! Jöjjön más is! remek alkalom az ismerkedésre...

hernyo 34 2008. április 12. 08:44  
Szevasztok!
Holnap Komáromba nem jön senki a környékrõl?

subi 33 2008. április 11. 20:20  
Valójában azért gondoltam a TATABÁNYAI nevet mert persze annak vonzáskörzete is beletartozik, de igazából erre a környezõ falvak, városok is felfigyelnek. Hisz mindenki belefér, elég széles az út elfér rajta mindenki :-)
Ma voltam szlovákiába egy kellemes túrán és mitne mondjak ütõs volt csak a szél enyhén ringatta a mocit, pedig nemvoltam egydûl és majd le tépet a szellõ ami szerintem 70-80km biztos volt. Újvárig mentünk és ott egy kicsit elidõztünk, kaja süti üncsi és tipli haza. Az utak szélesek és jók, ha gyorsan mész villogás nélkül lehúzódik mindenki, elég udvariasak és türelmesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Maga a túra spontán jött ezért szólni nemtudtam senkinek. Idén RÓMÁBA szeretnék kimenni és egy pár napot ott tölteni, JÚLIUS-ra gondoltam mert az anyagiak talán addigra meglessz. Most beszélem le az útvonalat az olasz barátaimmal , ezidáig a szálás /fõ 12-17EU. addig úgy is mindent megérdeklõdõk és ha valakit érdekel csak írjon és elmondok mindent. Addig is ha valakinek van valami ötlete egy kellemes túrához ossza meg mindenkivel és mehetünk. Visszatérve mindenkit örömmel látunk vagy itt a portálon vagy egy közös mocizáson. Ha netán valakinek nincs sátra és hálózsákja én szívesen adok van egy 2 személyes kis sátram és 2 katonai hálózsákom amit tudok nélkülözni,+ van még tank táskám ha az valakit kisegít egy túra erejéig. Csak segíteni szeretnék azoknak akinek esetleg ezek az eszközök nincsenek meg. Csak SMS be jelezzétek mert mindig úton vagyok és elég gáz mindenkit visszahívni. Na szóval mindenkinek kívánok kellemes utat és egybe menjetek haza !!!!
üdv
subi

subi 32 2008. április 11. 19:51   Válasz erre: 30
hali!
hát rajtam kívûl nincs mocis a MOL-on...egyke vagyok :-)
ha valakinek van kedve ideje lejöhet egy cafféra a vendégem.
subi
(vasárnap 07-19ig)

Spapa 31 2008. április 11. 12:42   Válasz erre: 29
Nah, van akit én is ismerek! :-)

oszitrek 30 2008. április 11. 00:58   Válasz erre: 25
Azon a MOL kúton tavaly dolgozott 1 srác fekete GSXR-je volt. Az még ottvan?

oszitrek 29 2008. április 11. 00:56  
Sziasztok! Én meg Komáromi vagyok, de állandóan Tbányán baszom a rezet. :) Lehet mert ott melózok? :) Ismerek én is ott pár mocist. Pl képeken...

SEA 28 2008. április 10. 19:10  
javittás, egy éve.))

SEA 27 2008. április 9. 20:29  
sziasztok...
én is oroszlányi vagyok és egy kezdtem ujra motorozást,egy sajnálatos eset miatt(ugy gondoltam csak azért is)a nejem nagyon leakart beszélni pedig..azota nem tudom levakarni hátulrol.))hétvégente elég sokat gurulunk különös cél nélkül,jo lenne ha néha célunk is lenne.))szivessen résztveszünk turákon,talikon-ha a melo engedi...
üdv SEA

subi 26 2008. április 9. 17:44   Válasz erre: 16
szió Teme!
pont errõl beszélek én is, mint említettem nem klubbot szeretnék hanem egy kellemes baráti társaságot és menni menni menni. ez a portál egy esély a összekovácsolódáshoz és a megbeszélésekre de persze a tali az mindennél fontosabb és célravezetõbb.szerintem lehet az elsõ túránk ami persze egy megbeszélt útvonalat és gyakorlott mocizásból ál. már most lehet ötleteket adni hova és mikór menjünk.
üdv
subi

subi 25 2008. április 9. 17:21   Válasz erre: 8
szió horpage!
valóban ott szokott állni, de mostanság megtalálhattok a régi buszvégállomásal szembelévõ MOL benzinkúton.....ott osztogatom a nyálat :-) a sebességre visszatérve az egy kellemes és biztonságos /km-r. Tudom mindenkinek van elfoglaltsága és nehéz egyeztetni, de bízom benne ha talizunk, részemrõl megteszek mindent hogy jólérezzétek magatokat. Itt a neten ismertem meg személyesen egy kellemes úriembert akivel személyes találkozóm is volt és szeretnék köszönetett mondani, hogy az eltõltött pár percet kellemessé tette.....õ névszerint ....SASHA......ha nemtitok elmondom, hogy a fiat szalon vezetõje. Ott bár ki megtalálja a neten kívûl. Szeretek én is kényelmesen menni és biztonságba, igaz néha elkap a hév és meghuzatom a vasat de ennyi valójában felefér. Az igazat megvalva szeretném látni az unokám és még egy pár tányér pörit megenni :-) ezért támogatom a normális sebességet. Örömömre szolgál ha járhatom az utat egy kellemes csapattal, akik tényleg nem az õrültek közé tartoznak, igaz azokkal sincs semmi bajom ha nem csinálnak problémát. Nemrég mellé álltam egy motoros társamhoz és kérdeztem megyünk egy kanyart? a válasz persze .........erre a következõ lámpánál el is veszítettem :-) na ennyit a kanyarról. Nekem is megvannak a túra útjaim ami nem is hosszú de belefér egy ebéd ami 2 fõre 2500 ft és televagy mint a délibusz, és látnivaló is van bõven. Szóval ha talizunk, amiben biztos vagyok csalódásra nemlessz oka senkinek.
Kívánok addig is jó utat és hazatérést !!!!!
üdv
subi

subi 24 2008. április 9. 16:58   Válasz erre: 1
szasztok skacok!
bocsika hogy most válaszolok de nemvolt netem!!! minden levélre válaszolok és roppant boldog vok hogy csatlakozott egynéhány motoros kolléga. megeszem a pörimet és reagálok a levelekre.
addig is
csõ

Sahsa 23 2008. április 5. 11:44  
Majd elõkerülnek a tatabányaiak is...:-)))) Lényeg, hogy megismerjük egymást, hisz néhány kilométeren belül vagyunk.
Bármilyen gurulást könnyebb így megszervezni, akár rövidebbeket is.

tomkat 22 2008. április 4. 20:04  
Szevasztok! Szilágyi Tamás vagyok, tatabányai, igaz,hogy elég késõn, de jobb késõn mint soha. Holnapra szerveztünk egy túrát Cecére,/ laza társas gurulás/ 3/4 10-kor indulnánk az alsógallai SHELL kutról, aki tud jönni szivesenn látjuk. Bicskére mennénk a Báderhoz oda jönnek a többiek. Onnan CECE. Egyébként a tórák közt lehet még jelentkezni, de aki nem iratkozik fel az is jöhet. Azért guruljunk mi is cimszó alatt.

colt45 21 2008. április 4. 19:18  
Lassan többen lesznek itt a Tatai motorosok. :-))

Sahsa 20 2008. április 4. 11:18  
Kedves Teme!
A fonnyadtság idõvel eljön, emiatt ne érezd hátrányos helyzetûnek magad! :-)
Egyébként ezt arra írtam, hogy aki régen kezdte a klubéletet, az bizony már jóval negyven felett ballag. De mondjuk én erre szarok, mert 30 évesen megálltam az öregedésben, legalábbis lelkileg. Lehet, hogy van ennek valami köze a motorhoz??? :-)))))
Igen, a vad egerek mellet, a vérszomjas mókusok is jó elképzelés. Lássák, hogy kemények vagyunk, kõkemények!!!
Mint Balogh Tibi és bandája az Argo-ban. :-)
S.

Sahsa 18 2008. április 4. 10:26  
Sziasztok!
Subival már a topic nyitása elõtt megismerkedtem.Utólag is kösz a megkeresésért!
Megnéztem aén a DMC honlapját.Nem is tudom mirõl szól valójában. Én nem lázadok semmi ellen.Vagyis nem motoron. :-) Egyébként, most, hogy miondent szabad, ez ki is ment a divatból. Harly-t akkor sem kéne, ingyen lenne.
Örülök, hogy Spapa is megjelent!! Én 1975 óta motorozok. Így sejtem milyen volt az akkori klub.
Hozzá csatlakoznék. Az én értékeimet az õ véleménye képviseli. Túra, beszélgetés, evés - ivás. No politika, csak barárkozás és motor.
Aminek még örülök, hogy mindenki a nyugodt gurulás híve.Csoportosan csak így lehet motorozni.
Sem a jelvény nem fontos, sem a color. Felvarrót olyat csináltatok, amilyet akarok. Kinek mi köze hozzá?
Pl.: Fonnyadt tökû playboy-ok motoros egylete. Öreg compók motoros baráti kör. Ki szólhat ebbe bele?
Mennyivel kevesebb egy 30-50 fõbõl álló csapat mint egy 10 fõs zárt tagság?
S.

Spapa 17 2008. április 3. 15:42  
Üdv a tatabányai motorosoknak!
A Windhover MC azért még létezik.1972 óta.:-) Ha nem is olyan aktív mint régebben. Mások most a körülmények, mások az emberek, mások a lehetõségek, és a céljaink is.
Sokan voltak már itt, sokféle céllal, elképzeléssel...., sokan elmentek (szerencsére) akik nem voltak idevalók , vagy családot alapítottak, vagy munkahelyet váltottak, vagy nem vállalták a felelõsséget, vagy... nem tetszett a társaság, vagy...stb.
Mi azért az alapítókhoz híven maradtunk (akik maradtunk) túramotoros klub.
A találkozórendezésrõl is tudnék mondani egy-két dolgot, mert ugye vannak szóbeszédek, meg legendák is.
Klubvezetõ /President/

hernyo 15 2008. április 2. 22:02  
Szevasztok Tbányaiak!
Üdvözlöm Subi kezdeményezését, bár én jobban szeretem ha gurul a vas, mert ha már karcoljuk az utat, ott már gondok vannak! :-)) Én is motorozom egy ideje és örülök hogy szép emlékeitek vannak a régi találkozókról. Mint akkori motoros klub tag volt részem a rendezésükben. Szerintem találkozhatnánk péntekente a Turulnál, mondjuk 18 órától! Aztán majd lesz valahogy!
Üdv mindenkinek: Hernyo

Freddy 14 2008. április 2. 18:20  
Teme!
Azt hogy érted hogy mindkét klubbot utolérte a Desperadó?Beleszólnak abba ha talit szervezel?

Andrew1971 12 2008. április 1. 08:53  
Üdvözlöm a kezdeményezést én is. Szerintem sokan vagyunk Tatabányán de hiányzik egy klub ami összetartaná a motorosokat. Nekem 10-12 motoros ismerõsöm van a környéken akikkel néha motorozgatunk és évente 1-2 nagyobb túrát is megejtünk a tengerpartra de belföldön is motorozunk elég sokat. A higgadt motorozás híve vagyok. Hasonló beállítottságú motorosokkal szívesen túrázok.....

Vaslovas 11 2008. március 31. 08:34   Válasz erre: 1
SZíntén Oroszlányi vok, bár Pesten élek.....de ha kell segítség földi , szólj !:-)

mexikana 10 2008. március 30. 23:09   Válasz erre: 9
Üdv...!
Bányásznapon esetleg...)))

gajanlac 9 2008. március 30. 19:59  
Pedig sok motoros van Tatabányán ,csak mindenki szanaszét ,mint a város.
Remélem ilyen módon jobban megismerjük egymást.
üdv.

horpage 8 2008. március 30. 18:57  
Üdv!
Tetszik a kezdeményezés! Jómagam minden nap használom a gépet (télen is, ha nincs hó vagy jég). Hétvégeken pedig ha az idõ jó, feleségemmel megyünk túrázni.
400-as Burgmanom van. Akik szeretik a kényelmes gurulást (80-110 km) azokkal szívesen benne lennénk közös motorozásokban.

Subi: Neked nem a Mártírok úton szokott egy 10 emeletes elõtt állni a Vstromod???

Kawacsabi 7 2008. március 30. 06:59   Válasz erre: 6
Mé.....mindíg fexik!:-))))

Wiki 6 2008. március 29. 17:38   Válasz erre: 5
ezt kikérem magamnak Kedves nevében !!! :-)
Nem hüle és nem beteg.Fáradt.Kicsit.
Sziasztok tatabányások :-)
Idén Ti lesztek a biztosítók és akkor Cruel se merül ki így :-)))
(a képen fexik :- )

Balu 5 2008. március 29. 17:31   Válasz erre: 3
Mi Maga?? Hülye????:-)))))))))))

Kawacsabi 4 2008. március 29. 16:53   Válasz erre: 3
Csak nem beteg vagy:-)

Cruel 3 2008. március 29. 16:32   Válasz erre: 2
Na....itt is fetrengek... :)

Kawacsabi 2 2008. március 29. 16:27   Válasz erre: 1
Szia Subi!
Én Oroszlányi vagyok,és sokat gurulok másokkal. Tatabányán tudomásom szerint nincs nagy motorosélet.
Valamikor még volt...............+ volt nagyszabású tali is minden májusban a Cseri strandon......hol van az már.:-(((((
Tavaly kezdtük újraéleszteni a talit,Bányásznapi Összetartás címen a Nomád Campingben.Voltunk vagy 100-an:-)))
Idén is lesz.Ha össze tudod szedni a T.bányaiakat,szeretettel várunk benneteket,illetve a szervezésben is segíthetnétek!
Ötlet:Tagok-Város szerint-nevek-pü-t küldeni nekik.....Hátha + riadnak:-)))

subi 1 2008. március 29. 15:20  
Szevasztok!
Ezt a topikot azért inditottam el, hogy a város motoros lakóit megismerhessem. Sajna sokan vagyunk akik egyedûl hajtjuk a vasunkat és gondoltam hátha nagyobb az esély az ismerkedésre. Szóval ha van kedvetek hozzunk össze egy kellemes csapatot és karcoljuk együtt az utat. Nem klubbot szeretnék csinálni csak ha van egy lyukas órád és kiviszed a vasat, ne egyedûl karcold az utat. Én kintvagyok minden nap és ha valaki kedvet kapna egy ismerkedésre én állok elébe.
Szóval ?
üdv
subi
széles utat mindenkinek !

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22119
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők