horpage | 83 | 2008. április 20. 13:41 | Válasz erre: 82 |
Subi!!!! Elöbb tülköltünk Neked a ház elõtt!!! A moci kint állt Nem akarsz korábban indulni??? Mi mennénk... 2? fél 3? |
subi | 82 | 2008. április 20. 13:34 |
subi | 81 | 2008. április 20. 13:22 |
subi | 80 | 2008. április 20. 13:14 |
subi | 79 | 2008. április 20. 13:11 |
Tatabánya helységnév táblát bántott egy motoros 10.22-én 11.35 órakor egy 21 éves dabasi lakos fiatalember motorkerékpárral közlekedett az 1-es számú úton Budapest irányából Tatabánya irányába. Közlekedése során nem az út vonalvezetésének megfelelõen választotta meg a haladási sebességét ezért az 56+850 km szelvényben lévõ erõsen balra ívelõ kanyarban jármûvével jobbra a füves útpadkára sodródott, ahol elesett és a Tatabánya helységnév táblának ütközött, majd a motor tovább csúszva az M1 autópálya melletti vadkerítésnek ütközött. A baleset során a fiatal férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. |
subi | 78 | 2008. április 20. 09:52 |
FELHÍVÁS!! HA VALAKI MEGY TÚRÁZNI ÉS NINCS FÉNYKÉPEZÕJE ÉN ODADOM AZ ENYÉMET ÉS A TÚRA EREJÉIG A TANKTÁSKÁT IS MÁGNESES,ÉS PÓKHÁLLÓT IS, CSAK SZÓLJATOK IDÕBE subi |
subi | 77 | 2008. április 20. 09:44 |
horpage | 75 | 2008. április 19. 20:12 | Válasz erre: 73 |
Szubi! Ma (szombaton) kétszer is láttunk amíg lent voltunk a Zénóval. (Zénó a kutyánk - "http://www.zenokutya.fw.hu" - itt meglehet nézni:)) A szüv elött gurultál... Le lettél figyelve. Egyébként egyet értek a hosszú monológoddal! Egyébként május 10-ére a túrákhoz ki van írva a "Kétkerekû" Flúgos Futam. Ez érdekel valakit? Mi asszem nevezünk. Jön még valaki a környékrõl??? |
SEA | 74 | 2008. április 19. 16:30 |
sziasztok.. subi,teljessen egyet értek minden betüddel.))nem tudom merre jártál de lehet minket is láttál tb-n vagy tatán gurulni..ha nem lett volna ez a xar idõ,és nem dolgozik a nejem akkor valoszinü mi is komáromban lennénk...de kicsit sokalottam a beugrot is,bár gondolom nem volt olcso megszervezni.. subi,melyik molon melozol??mi is beugrunk köszönni.DD holnap délutánra valakinek valami rövid gurulási terve??? üdv |
subi | 73 | 2008. április 19. 15:48 |
szasztok! remélem mindenkinek jóltelt a nap. én kintvoltam és láttam egy pár magányos mocistaki szintén csak ment és szerintem céltalanul. üdv subi ![]() |
subi | 72 | 2008. április 19. 13:09 | Válasz erre: 55 |
Sahsa | 70 | 2008. április 18. 08:30 |
Teme! Egy tel.számot felbökhetnél a lapodra, hogy esetleg alkalom adtán Rád lehessen csörögni. De a többieknél sem ártana.:-)Hamár kezdünk itt gyülekezni....:-)
|
Sahsa | 69 | 2008. április 18. 08:26 |
Köszi Huzella! Mondjuk én a plakáton azt látom, hogy minden napra más a belépõ összege. Egyébként kicsit nyuszik voltatok szerintem. Azért nem õk szarták ám a spanyol viaszt. Az ilyen nagyfiúk addig vagányok míg kicsit meg nem fingatod õket. Tudod én is olvasom, hogy törvényen kívülinek vallják magukat. Jó duma. Divatos.Bár szerintem csak azok szeretnének lenni. Az ócska, piti és filléres "gengszterek" nem a klasszikus desperado feeling. Mindegy. Éljenek ebben a hitben. Én mindenesetre megcsinálom a balhét ha szarakodnak velem, pedig úri gyerek vagyok. :-) De a vagányiskolát korábban kijártam, mint bármelyikük. :-)Nem ismerik még õk a Teme és általam alapítani kívánt Vadegerek, vagy Vérszomjas mókusok névre hallgató motoros galerit. A Hells Angels-ök hozzánk képest elsõ áldozók.:-) S. S. |
Huzella | 68 | 2008. április 17. 18:31 | Válasz erre: 52 |
Sahsa! Már kissé halványul az emlék,de 3000 ft volt a belépõ,az volt kiírva hogy ebbõl x forintnyit leehetsz,ihatsz a büfé sátorban.Amikor odamentünk,fogyasztani akkor derült ki hogy a belépõhöz járt volna bón is,amit kajára piára lehet váltani.Ezt nem kaptuk meg,de ez nem lehetett véletlen mert nyolcan voltunk,és nem is egyszerre mentünk be.Visszamentünk a kapuhoz a Desperádos csávó állítja hogy õ mindenkinek a kezébe nyomja a bónt.De mialatt reklamáltunk,az alatt az idõ alatt sem adott senkinek.Ezt szóvá is tettük,de azt mondta ezzel ne foglalkozzunk.Bennt az erõdben láttam ücsörögni a Boci nevû közéjük tartozó srácot,és megkérdeztem miért van ez?Erre azt mondja aki sárga karszalagot kapott,annak nem jár a bón!És rosszul van kiírva a kapunál!!! Bennt a kajás sátorban aztán láttam hogy hol vannak a kinem osztott bónok.A desperádós csávók kilométeres csíkokkal fizették a söröket. Hát ennyi a motoros összetartozásról. |
mexikana | 67 | 2008. április 17. 11:30 | Válasz erre: 66 |
Jó programnak néz ki....írd ki a rendezvényekhez,ha gondolod....persze csak ha nem zártkörü...)) Motoros jóidöt az elkövetkezendö napokra..! |
Teme | 65 | 2008. április 17. 11:16 | Válasz erre: 64 |
Május 9-12 között Jászboldogházán lesz egy találkozó. VAn kedve valakinek jönni?
|
Sahsa | 64 | 2008. április 17. 11:02 |
Igen tudom ki az. Rendõr volt. 140-el /minimum/ strandpapucsban, poloban rövid nadrágban ütközött. Ismerem azt a srácot is akinek a motorját megvette. Õ intette ettõl az egésztõl eleve. Ez lett a vége.
|
Sahsa | 62 | 2008. április 17. 09:47 |
Teme! A Desparado ha jól tudom zárt tagság vagyis 11 fõ.Jól tudom? Náluk kisebb nem tudom van-e.Van, ha ketten öszeállunk. Szerintem egy "klub" arról szól, hogy van X ember akinek közös a hobbyja. Nem kell klubház, hanem idõnként összegyûlnek valahol, akár egy rendezvényen és beszélgetnek, tervezgetnek. Ne adj isten még meg is isznak/esznek valamit. Ha van költség, azt szétdobják. Mi a sz@rnak alapítói okirat? De ha kell, az sem számít, van elég motoros ügyvéd. A motorok típusa is indiferens, mert kinek mi tetszik,mire van pénze / vagy mennyit áldoz erre a hobbyra/ azzal gurul.Gyerekek! Az a fasza gyerek aki vesz egy 10 éves Harlyt? Aki új BMW -t vesz az meg a hülyegyerek? |
Csiki | 60 | 2008. április 17. 08:43 | Válasz erre: 58 |
Igazabol ez erdekelne engem is, nagyabol homalyosan tudom a valaszokat, de ha felvilagositana valaki hozza erto annak orulnek. Mondjuk ezek a dolgok azok, amirol nem szoktak az emberek beszelni...
|
Csiki | 59 | 2008. április 17. 08:38 | Válasz erre: 55 |
Szia Spapa! En orulnek ha megint lenne tatabanyai talalkozo, szerintem nagyon jo bulikat csinaltatok! Csak ne egyidobe csinaljatok a pilismarotival :)! Oda azota jarunk amiota nincs nalatok buli... Udv: Csiki |
Sahsa | 58 | 2008. április 17. 08:36 |
Engem érdekelne nagyon amirõl írtok.Ki mit szervezhet, lehet-e klubba tömörülni stb. Gyerekek, ki monja meg nekünk, hogy mit csinálhatunk és mit nem????? Nehogy már egy motoros klub lehet egy városban. Van egy 10 fõs klub. Õk vezényelnek??? Hol? Kinek??? Érdemes lenne összegyûlni egyszer és spapa elõadásában meghallgatnám, hogy mi a kotta ezen a téren. Teme! Te miket tudsz a klubokról? Én semmit. :-)Hallgatlak!! S. |
Andrew1971 | 56 | 2008. április 17. 07:19 | Válasz erre: 16 |
Teme, A környéken van egy bunkók gyülekeztete akik klubba tömörültek és megszabják hogy ki hol rerndezhet talit és ki csinálhat ill. nem csinálhat MC-t a kedve szerint????? Én máá azért is csinálnék:))) Az tudom hogy Tatabánya környékén van egy klub, akinek a tagjai nem intenek vissza akárkinek.... a surmó parasztok. Tudod honnan tudni hogy merre motoroztak? ...csak követni kell az olajfolyást:))) |
Spapa | 55 | 2008. április 16. 18:12 | Válasz erre: 53 |
Szia Csiki! Röviden azt mondom, hogy: nem, nem. Hosszabban: egyelõre csak baráti összejöveteleket szervezünk, versenyekre járunk, túrázni megyünk, mert Tatabányán eléggé ellehetetlenülnek a körülmények. Tudomásul, kell venni, hogy most már minden a pénzrõl szól. Ha Te csinálod akkor is, és ha helyetted akarja csinálni valaki akkor is, ha fenyegetnek akkor is.:-) Itt már régen is mindenki keresni akart rajtunk, és közben az anyagi biztonságot adó forrásaink is bedugultak. Elárulom, hogy 2003-ban is már milla fölött volt egy találkozós-gyorsulási versenyes buli költségvetése.Így aztán mindig örültünk ha a nullszaldó közelében voltunk. A legutóbbi helyszínt,- a tatabányai strandot, ahol rendeztünk 12 találkozót- ráadásul bontják, átépítik. Bár régebben rendeztünk találkozót Tatán, Várgesztesen, Tardosbányán, Esztergom-Búbánatvölgyben..stb.:-) A Desperado MC-vel meg nem rossz a kapcsolatunk, igaz nem is jó. Õk ismernek bennünket -tudják hogy 1972-óta nyomjuk-,mi meg ismerjük Õket. Fõleg, hogy a tagságuk min 40%-a nálunk kezdett. A Vulture Bikers MC-nek meg a 80%-a.:-) Szal, ha majd úgy gondoljuk, és lesz lehetõség, akkor újból rendezünk találkozót. Mert minden évben folyamatos jelentkeznek rá az igények.:-) Természetesen az iratlan és írott játékszabályokra is ügyelünk, persze csak azokkal szemben akik velünk kapcsolatban is ügyeltek erre. Üdv. Spapa |
hernyo | 54 | 2008. április 16. 15:22 | Válasz erre: 51 |
Hali horpage! A képeket egy ismerõsöm készítette, remélem nem bánja hogy feltettem, de olyan csend volt ebben a topikban, hogy valamit írnom kellett a hétvégérõl! Most hétvégén biztos sokan mennek Komáromba, meg másfelé én is inkább csak körülnézni megyek vasárnap délután, nem piknikezni! Dömös engem is érdekelne valamikor! hernyo |
Csiki | 53 | 2008. április 16. 14:55 |
Sziasztok, most lattam hogy van Tatabanya topik:) Gondoltam hogy bekoszonok nektek! Ahogy elnezem a tema is erdekes... Nagyon sokan vannak ugy vele hogy csak azert nem mennek ki a komaromi talalkozra mert ok szervezik... A regi jobb volt koppany-monostoron... Erdekes modon a Fenyeses talalkozo is feelingesebb volt mint a mostani mocsai... Spapa, a Windhovernel mar nem csinaltok semmien talalkozot, vagy csak mert 'nem' lehet? Udv Csiki |
Sahsa | 52 | 2008. április 16. 08:27 |
Huzella! Mi volt a gond a belépõ szedéssel? Készülök arra, hogy szombat délután kinézek. De nem szeretném szponzorálni a klubot, hamár ilyen zártkörû gyülekezet. Írd meg légyszi. Drága Harly? A Gold Wing-et sem kindertojásban lehet találni!!! :-)))))))) Nekem akkor sem kéne Harly, ha átdobnák a kerítésen.Mentem egy kört a V Road-al. Gyerekek, mikor ráültem azt hittem egy Riga. Pici motor. Road to Hell!!!! Nagyot csalódtam. Megy mint a távirat, csak nem mertem húzni neki, a mérete miatt. Sznoboknak megfelelõ. 80-al púposkodni. S. |
horpage | 51 | 2008. április 15. 23:30 | Válasz erre: 49 |
Szia hernyo! Jók a képek:-))) 95%-ig jó a vasárnap. De érdekes lenne majd késöbb egy dömösi túra, ahol megmászhatnánk a Rám-szakadékot. A lányok addig lent sütnének valami kaját és vigyáznának a motorokra, meg a Burgmanra:-) Egy kis csapatépítõ tréning. De elõbb Malom-völgy!!! |
Huzella | 50 | 2008. április 15. 20:45 | Válasz erre: 48 |
Teme! Azért óvatosan a komáromi talin.Tavaly a Desperádósok szedték a belépõt és jól átb@..tak mindenkit.Amikor reklamáltunk a Bocinál,még belehazudtak a képünkbe.Tudom drága a Harley,de azért... |
hernyo | 49 | 2008. április 15. 17:00 |
Teme | 48 | 2008. április 15. 09:34 | Válasz erre: 47 |
Sziasztok, Vasárnap reggel veletek találkoztunk a shell kúton:))) Egy kis infó. Szombaton Bicskén a Suzuki-Interatnál nyílt nap lesz, lehet motorokat próbálni. És ugyebár az egész 7végén motoros találkozó Komáromban, szombat este pedig Blöróék lépnek fel!!! |
SEA | 45 | 2008. április 13. 19:09 |
subi a szemböl bördzskibe vagyok,a lila haju meg a nejem.))he nem lesz jelentkezõ mi gugulunk akkor is egy kicsit aminek általában az öregtónál a vége..a fapuma-ban.))) SEA |
horpage | 44 | 2008. április 12. 20:17 | Válasz erre: 40 |
subi | 43 | 2008. április 12. 19:18 |
subi | 42 | 2008. április 12. 19:06 | Válasz erre: 41 |
Sea! biztos vagyok benne, hogy valaki jelentkezik egy rövidebb guruláshoz és nembeszélve az idõjáráshoz ami remélhetõleg kedvezni fog. a képen melyik vagy aki szembõl van bõrdzsekibe? subi ![]() |
SEA | 41 | 2008. április 12. 16:16 |
széles utat a holnapi gurulásotokhoz,sajnos mi most nem tudunk menni...de remélem jövõ hétvégére is szervez valaki egy rövidebb gurulást....
![]() |
subi | 40 | 2008. április 12. 15:59 | Válasz erre: 38 |
Horpage! szép a mocid, de mintha már taliztunk volna a placcon ugye? remélem szépidõt fogtok ki,és eseménydús lessz a holnapi buli. subi ![]() |
horpage | 38 | 2008. április 12. 14:11 | Válasz erre: 36 |
Oks Hernyo! Akkor 10-kor ott leszünk a Plus parkolójában! Szürke 400-as Burgman 2 fõvel... ![]() ![]() |
subi | 37 | 2008. április 12. 11:58 |
hali skacok! fényképezõt vigyetek és itt megoszthatjátok velünk, jó utat és szórakozást. subi ![]() ![]() |
hernyo | 36 | 2008. április 12. 10:25 | Válasz erre: 35 |
Hali Horpage! Mi 3 motorral, 4-en megyünk, 10-kor indulunk Bánhidáról.Találkozhatunk valahol, akár a bánhidai plus parkolójában ha az nektek is jó? |
horpage | 35 | 2008. április 12. 09:28 | Válasz erre: 34 |
Szia hernyo! De! Én és a párom ott leszünk! És pestig visszagurulunk a társasággal. Aztán majd vissza Tatabányára. Velünk tartasz? Akár már Tatabányáról indulhatunk együtt Komáromba! Már 40 motor lesz elvileg! FIGYELEM! Jöjjön más is! remek alkalom az ismerkedésre... |
subi | 33 | 2008. április 11. 20:20 |
subi | 32 | 2008. április 11. 19:51 | Válasz erre: 30 |
hali! hát rajtam kívûl nincs mocis a MOL-on...egyke vagyok :-) ha valakinek van kedve ideje lejöhet egy cafféra a vendégem. subi (vasárnap 07-19ig) |
oszitrek | 30 | 2008. április 11. 00:58 | Válasz erre: 25 |
Azon a MOL kúton tavaly dolgozott 1 srác fekete GSXR-je volt. Az még ottvan?
|
oszitrek | 29 | 2008. április 11. 00:56 |
Sziasztok! Én meg Komáromi vagyok, de állandóan Tbányán baszom a rezet. :) Lehet mert ott melózok? :) Ismerek én is ott pár mocist. Pl képeken...
![]() |
SEA | 27 | 2008. április 9. 20:29 |
sziasztok... én is oroszlányi vagyok és egy kezdtem ujra motorozást,egy sajnálatos eset miatt(ugy gondoltam csak azért is)a nejem nagyon leakart beszélni pedig..azota nem tudom levakarni hátulrol.))hétvégente elég sokat gurulunk különös cél nélkül,jo lenne ha néha célunk is lenne.))szivessen résztveszünk turákon,talikon-ha a melo engedi... üdv SEA |
subi | 26 | 2008. április 9. 17:44 | Válasz erre: 16 |
subi | 25 | 2008. április 9. 17:21 | Válasz erre: 8 |
subi | 24 | 2008. április 9. 16:58 | Válasz erre: 1 |
szasztok skacok! bocsika hogy most válaszolok de nemvolt netem!!! minden levélre válaszolok és roppant boldog vok hogy csatlakozott egynéhány motoros kolléga. megeszem a pörimet és reagálok a levelekre. addig is csõ |
Sahsa | 23 | 2008. április 5. 11:44 |
Majd elõkerülnek a tatabányaiak is...:-)))) Lényeg, hogy megismerjük egymást, hisz néhány kilométeren belül vagyunk. Bármilyen gurulást könnyebb így megszervezni, akár rövidebbeket is. |
tomkat | 22 | 2008. április 4. 20:04 |
Szevasztok! Szilágyi Tamás vagyok, tatabányai, igaz,hogy elég késõn, de jobb késõn mint soha. Holnapra szerveztünk egy túrát Cecére,/ laza társas gurulás/ 3/4 10-kor indulnánk az alsógallai SHELL kutról, aki tud jönni szivesenn látjuk. Bicskére mennénk a Báderhoz oda jönnek a többiek. Onnan CECE. Egyébként a tórák közt lehet még jelentkezni, de aki nem iratkozik fel az is jöhet. Azért guruljunk mi is cimszó alatt. |
Sahsa | 20 | 2008. április 4. 11:18 |
Kedves Teme! A fonnyadtság idõvel eljön, emiatt ne érezd hátrányos helyzetûnek magad! :-) Egyébként ezt arra írtam, hogy aki régen kezdte a klubéletet, az bizony már jóval negyven felett ballag. De mondjuk én erre szarok, mert 30 évesen megálltam az öregedésben, legalábbis lelkileg. Lehet, hogy van ennek valami köze a motorhoz??? :-))))) Igen, a vad egerek mellet, a vérszomjas mókusok is jó elképzelés. Lássák, hogy kemények vagyunk, kõkemények!!! Mint Balogh Tibi és bandája az Argo-ban. :-) S. |
Sahsa | 18 | 2008. április 4. 10:26 |
Sziasztok! Subival már a topic nyitása elõtt megismerkedtem.Utólag is kösz a megkeresésért! Megnéztem aén a DMC honlapját.Nem is tudom mirõl szól valójában. Én nem lázadok semmi ellen.Vagyis nem motoron. :-) Egyébként, most, hogy miondent szabad, ez ki is ment a divatból. Harly-t akkor sem kéne, ingyen lenne. Örülök, hogy Spapa is megjelent!! Én 1975 óta motorozok. Így sejtem milyen volt az akkori klub. Hozzá csatlakoznék. Az én értékeimet az õ véleménye képviseli. Túra, beszélgetés, evés - ivás. No politika, csak barárkozás és motor. Aminek még örülök, hogy mindenki a nyugodt gurulás híve.Csoportosan csak így lehet motorozni. Sem a jelvény nem fontos, sem a color. Felvarrót olyat csináltatok, amilyet akarok. Kinek mi köze hozzá? Pl.: Fonnyadt tökû playboy-ok motoros egylete. Öreg compók motoros baráti kör. Ki szólhat ebbe bele? Mennyivel kevesebb egy 30-50 fõbõl álló csapat mint egy 10 fõs zárt tagság? S. |
Spapa | 17 | 2008. április 3. 15:42 |
Üdv a tatabányai motorosoknak! A Windhover MC azért még létezik.1972 óta.:-) Ha nem is olyan aktív mint régebben. Mások most a körülmények, mások az emberek, mások a lehetõségek, és a céljaink is. Sokan voltak már itt, sokféle céllal, elképzeléssel...., sokan elmentek (szerencsére) akik nem voltak idevalók , vagy családot alapítottak, vagy munkahelyet váltottak, vagy nem vállalták a felelõsséget, vagy... nem tetszett a társaság, vagy...stb. Mi azért az alapítókhoz híven maradtunk (akik maradtunk) túramotoros klub. A találkozórendezésrõl is tudnék mondani egy-két dolgot, mert ugye vannak szóbeszédek, meg legendák is. Klubvezetõ /President/ |
hernyo | 15 | 2008. április 2. 22:02 |
Szevasztok Tbányaiak! Üdvözlöm Subi kezdeményezését, bár én jobban szeretem ha gurul a vas, mert ha már karcoljuk az utat, ott már gondok vannak! :-)) Én is motorozom egy ideje és örülök hogy szép emlékeitek vannak a régi találkozókról. Mint akkori motoros klub tag volt részem a rendezésükben. Szerintem találkozhatnánk péntekente a Turulnál, mondjuk 18 órától! Aztán majd lesz valahogy! Üdv mindenkinek: Hernyo |
Freddy | 14 | 2008. április 2. 18:20 |
Teme! Azt hogy érted hogy mindkét klubbot utolérte a Desperadó?Beleszólnak abba ha talit szervezel? |
Andrew1971 | 12 | 2008. április 1. 08:53 |
Üdvözlöm a kezdeményezést én is. Szerintem sokan vagyunk Tatabányán de hiányzik egy klub ami összetartaná a motorosokat. Nekem 10-12 motoros ismerõsöm van a környéken akikkel néha motorozgatunk és évente 1-2 nagyobb túrát is megejtünk a tengerpartra de belföldön is motorozunk elég sokat. A higgadt motorozás híve vagyok. Hasonló beállítottságú motorosokkal szívesen túrázok.....
|
Vaslovas | 11 | 2008. március 31. 08:34 | Válasz erre: 1 |
SZíntén Oroszlányi vok, bár Pesten élek.....de ha kell segítség földi , szólj !:-)
|
gajanlac | 9 | 2008. március 30. 19:59 |
Pedig sok motoros van Tatabányán ,csak mindenki szanaszét ,mint a város. Remélem ilyen módon jobban megismerjük egymást. üdv. |
horpage | 8 | 2008. március 30. 18:57 |
Üdv! Tetszik a kezdeményezés! Jómagam minden nap használom a gépet (télen is, ha nincs hó vagy jég). Hétvégeken pedig ha az idõ jó, feleségemmel megyünk túrázni. 400-as Burgmanom van. Akik szeretik a kényelmes gurulást (80-110 km) azokkal szívesen benne lennénk közös motorozásokban. Subi: Neked nem a Mártírok úton szokott egy 10 emeletes elõtt állni a Vstromod??? |
Wiki | 6 | 2008. március 29. 17:38 | Válasz erre: 5 |
ezt kikérem magamnak Kedves nevében !!! :-) Nem hüle és nem beteg.Fáradt.Kicsit. Sziasztok tatabányások :-) Idén Ti lesztek a biztosítók és akkor Cruel se merül ki így :-))) (a képen fexik :- ) |
Kawacsabi | 2 | 2008. március 29. 16:27 | Válasz erre: 1 |
subi | 1 | 2008. március 29. 15:20 |