SEA | 284 | 2008. június 10. 16:00 |
sziasztok,tatabányán hol tudok az olajszürö leszedéséhez szerszámot venni?konkrétan az a "kupak"szerü dolog érdekel,mert azzal férek hozzá...szöllösön jol átbasztak az olajcserével meg a "kötelezõ" szervizzel....köszi a segitséget..
|
futo | 283 | 2008. június 10. 02:16 | Válasz erre: 280 |
Vagy elvitték õket az ufók... Velence, V-max pizzéria (vasútállomásnál) 2 pizza, 4x0,25l kóla 2580Ft. Jó hely, tetszett. Innen 200m-re valami diszkó mellett gyros-lelõhely. 650Ft, nagyon finom. |
subi | 280 | 2008. június 8. 11:42 |
szerintem kikapcsolták mindenkinek a netet :-) vagy kitudja mindenki csavarog? MA ÉJJELES LESZEK !!! ha valaki leakar jönni egy csevejre, és egy (segafredo caffe)ra , szeretettel várom. mindenkinek kellemes hétvégét (magömlést) subi |
futo | 279 | 2008. június 7. 01:22 | Válasz erre: 272 |
Helló Nekem megvan, szívesen odaadom. Ha szombat vagy vasárnap este az SCI felé motoroztok, szóljatok, ott oda tudom adni. |
colt45 | 277 | 2008. június 6. 22:21 |
Subi! A szokásos információs kavalkáddal rendelkezem csak.Amin én sem igazodok ki,csak nekem kellett kiírni.Valami hegyi kanyargásról beszéltek... Én meg megyek,mert mindegy merre motorozok.Idáig mindíg jól sikerültek ezek a hebehurgya túrák. |
subi | 276 | 2008. június 5. 20:59 | Válasz erre: 273 |
colt! ha egy kicsit bõvebben megadnád a túra útvonalát mert csábitó de elég nagy ausztria :-) km ? mettõl meddig? mely városok érintése? vagy spontán? |
subi | 275 | 2008. június 5. 20:55 | Válasz erre: 274 |
horan! csak nem megvettétek? gratula :-) holnap ottfogom lopni a napot, ha van idõtök gyertek le. subi |
horan | 274 | 2008. június 5. 20:35 | Válasz erre: 271 |
Subi! Hát nem tudod mirõl maradtál le...Tudod az új mocival a te kutadon tankoltunk. Gondoltuk hátha ott leszel... |
colt45 | 273 | 2008. június 5. 20:18 |
Üdv! Ezúton jelzem a szokásos kis csapatnak,hogy Vasárnap,ha nem esik az esõ,akkor az Ausztriai kanyarvadászatot megtartjuk.Tali, Vasárnap 09-óra Almásfüzitõi benzinkut.Remélem addigra Norbi már összerakja a BMW-t,Misi a csomagtartót,Filó a szélvédõ plexit. :-)) |
horan | 272 | 2008. június 5. 20:15 | Válasz erre: 269 |
futó! Ez a film engem érdekelne. Utána olvastam a neten, tényleg jó lehet. Hogyan lehet hozzájutni? |
subi | 271 | 2008. június 5. 11:56 | Válasz erre: 270 |
� börzsöny, nagyon tuti a hely csak drága...vagy nekem kevés a lóvém :-) |
futo | 270 | 2008. június 5. 01:39 | Válasz erre: 268 |
Köszi! Látom Neked sem volt rossz sorod :) Hol készültek a képek?
|
futo | 269 | 2008. június 5. 01:20 |
Épp most végeztem egy filmmel. Fantasztikus volt. Amelie csodálatos élete. Ajánlom mindenkinek, aki nem csak a hálivudi termékek befogadására képes. Fantázia, jellemek, színek, történet, mondanivaló, humor...
|
subi | 268 | 2008. június 4. 21:20 | Válasz erre: 267 |
Futó! baromi szerencsés vagy :-) így kelle csinálni !!!!!:-)nem otthon hereverézni. jó pihizést subi ![]() ![]() ![]() |
futo | 267 | 2008. június 3. 23:00 |
Jelentem, a Velencei tó hõmérséklete fürdésre több mint alkalmas! És jó a hekk. :)
|
subi | 265 | 2008. június 2. 18:02 |
lehet iszok 1-2 sert :-) tuképen miért is ne :-) ha valaki leszeretné mosni a masinát este jöhet !!! amit adok: -gõzborotva -sampon -törlõruha -segítségem :-) + KV |
subi | 264 | 2008. június 2. 17:58 |
� skacok! imikének szoljatok ha van kedve valakinek egy kanyart hörpinteni mert õ most nagyon ráér :-) szóval tejöttél szembe :-) oszt most én is megyek punnyadni a nyál elosztóba (MOL) sajna de az vígasztal, hogy megy a légkondi és az ilyenkór nagyon jó :-) csõ subi |
imike | 263 | 2008. június 2. 16:37 |
ÜDV mindenkinek! Subi! Ahogy mondani szokták "meghát"! Én is elgurulgattam Tatára,aztán Süttõ felé, majd Malomvölgy/kolbi, üdítõ/ aztán haza.Most itthon punnyadok! ÜDV:IMI
|
subi | 262 | 2008. június 2. 16:23 |
SEA | 261 | 2008. június 1. 17:18 |
sziasztok subi részvétem a hétvégéd miatt,ilyen jo idõben dolgozni.... voltunk mi is a szöllösi nyilt napon,valamiért többet vártam(nem tudom miért)kezdek csalodni a szöllösi szervizben...most voltam náluk szervizen,nem tudom ki ez a fiatal gyerek most,de pofán vágnám.ilyen fekete olajat még nem láttam amit motorba töltenek(de hülye voltam ,mert nem mentem le a mühelybe)most cserélhetem magamnak ujra... remélem sikerül subinak a találkozo szervezés,kiváncsi vagyok a többi arcra is.))ehhez lenne egy észrevételem,mit szolnátok a malomvölgy helyett dunaalmás-neszmély környékéhez,neszmélyen most nyitot egy hajopresszo(igaz csak messziröl láttam)de dumálni ismerkedni sztem tök jo hely egy hajo fedélzete.)) szép napokat széles utat mindenkinek..SEA |
futo | 260 | 2008. június 1. 14:12 |
DL650 tulajoknak tuningtipp, hogyan csinosítsák a gépet. :))) "http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=68291" |
futo | 259 | 2008. június 1. 08:50 |
Helló! Múlthéten kicsit tekeregtünk, Csákváron találtunk egy mutatós éttermet (Publó, tödõszanatórium környéke). Ketten levessel másodikkal, 4*2dl kólával 5000Ft-ot fizettünk. A hely teljesen OK. ![]() ![]() ![]() |
Teme | 257 | 2008. május 30. 14:05 | Válasz erre: 256 |
Igen, valószínû. CSak attól félek, hogy kokány mûvekben eltörték a jeladón lévõ 2 kis pöcköt, ezért nem megy. Másfél órán át szarakodtunk a gyerekkel, de nem tudta összehozni. Most viszem máshova. A kormányom még mindig ráz, valszeg gumiprobléma. Vihetem vissza Petre, onnan küldik bevizsgáltatásra. Addig motorozás nuku. Már annyiba van az egész szarakodás, mintha betoltam volna a Yamahához a gépet és másnap új gumikal ki. Qrva ideges vagyok.
|
vasutas | 256 | 2008. május 30. 13:38 |
Szia Teme . Lehet semmi baja az órádnak , csak a kerék ki-be szerelésnél cseszték el a jeladó meghajtását .
|
Teme | 255 | 2008. május 30. 12:07 | Válasz erre: 253 |
Na, beszart a mutatvány. MA elvittem a motort egy másik gumishoz, leszedték a kereket, újracentírozták, közben elszállt a kilométerórám. Úgyhogy nekem befosott a ma este de jó alaposan, mindenkitõl bocsi, de nem megyek. Azt hiszem, jelenlegi állapotomban (legszívesebben felgyújtanám a motort) nem lennék jó pertner. De mindenkinek jó ismerkedést és széles utat!
|
Teme | 254 | 2008. május 30. 08:30 | Válasz erre: 253 |
Ok, akkor fél nyolcra megyünk elétek. Igen, mikor meghallották a csajok a motor hangját, már kólát pisiltek a boldogságtól, azonnal letépték a pólójukat és elkezdtek melltartóval integetni felém. Az egyik el is dobta, ráragadt a sisakomra, nem láttam semmit:) NAgyon durva volt:) |
Sahsa | 253 | 2008. május 30. 08:25 |
Ha addig át nem fényeztetem a mocit. Teme, akkor egy órát csúsztatunk a találkozót illetõen. Reggel láttalak az Ady Endrén, bár lehet, hogy már nem úgy hívják? :-) Sikítva futottak a lányok a TDM után, de Te nem álltál meg. Megértelek, én is nõs ember vagyok....:-)))))
|
Teme | 252 | 2008. május 30. 07:57 | Válasz erre: 251 |
Szia, Ott leszünk. 20.00-ra. Mi hárman megyünk TAtáról, egy piros Ducati, meg 2 fekete TDM. Üdv! |
Spapa | 251 | 2008. május 29. 22:45 | Válasz erre: 249 |
"Vasárnap mi is kinézünk a tesztnapra szõlõsre. De elötte PÉNTEKEN 6-kor találka a Klubban." Kedves feleim!!!! Este 8-tól vagyunk! Azaz 20 órától.:-)))) Még nem álltunk át nyári idõszámításra.:-) Viszont lesz zsíroskenyér lilahagymával....:-) |
subi | 250 | 2008. május 29. 20:40 | Válasz erre: 248 |
sajna azt nemtudom mert az már június, és nemtudom az új beosztást.
|
horpage | 249 | 2008. május 29. 20:39 |
Subi! Küldtem én is "hivatalos" levelet a Malom-völgyi I. Motoros Piknik Party-val kapcsolatban. Két napja járok a Mol-hoz hogy beszéljek veled, de soha sem vagy. Már biztosan gyanakodnak a kollégáid, mert mindig lassan, nézelõdve átcsorgok a placcon, aztán amikor látom hogy nem vagy húzok tovább:-))) Majd nyugtasd meg õket, hogy nem terepszemlét tartok:-)) Vasárnap mi is kinézünk a tesztnapra szõlõsre. De elötte PÉNTEKEN 6-kor találka a Klubban. Oda ki jön még?? |
oszitrek | 248 | 2008. május 29. 20:33 | Válasz erre: 247 |
Vasárnap is melózol? Mert tesztnap lesz Vertesszõlõsön. Akkor is meglátogathatlak... :) |
subi | 247 | 2008. május 29. 20:17 | Válasz erre: 246 |
osziterek! valóban nemvoltam a nyál töltõn, mert 3 napig húzom a szarvát a mocinak :-) (szabadnapos vagyok) de szombaton sajna ott penészedem mig ti kergetitek a vonalat :-) sajnálom hogy nemtudsz jönni de itt megtalálsz mindig, és lessz rá alkalom, hogy mindenkivel tudj talizni. subi ja a KV az ál :-) |
oszitrek | 246 | 2008. május 29. 20:09 | Válasz erre: 244 |
Sajan 28.-án Balatonkenesén leszek... :( Ma voltam a Mol kúton, de nem láttam ott a mocidat. |
subi | 245 | 2008. május 29. 20:02 |
sasha! nagyon baró a kesztyû!!! :-) azóta jobban megy a moci :-) még 1x nagyon köszönöm :-) subi |
subi | 244 | 2008. május 29. 20:00 |
szasztok skacok! na eddig 4 motoros válaszolt a körlevelemre, vagyis mikór legyen a malomvölgyi találka (ismerkedési összejövetel) jólenne ha kicsit csipkedné magát a többiek is mert nemszeretném ha késõbb meg azlenne a gond hogy késõn tudta meg az idõpontot. ezidáig a júni 28 a nyerõ. |
futo | 243 | 2008. május 28. 23:44 |
Én tudtam, hogy jóval drágább mint máshol, de régi ismerõsök, és inkább nekik adom a pénzem, mint ismeretlennek. Fura, hogy a robogó feladta, azok nem olyan összetettek, mint egy nagyobb gép, ritkán van velük gond. Most mégis összejött. Ma a "soha többet szerelõ, ha nem muszáj" gondolat jegyében fékdugattyút és rugót cseréltem (eresztett) elöl, utána megjavítottam a jobb oldali markolatfûtést. 1 óra alatt megvolt minden, egy csepp olaj nem ment az idomokra, és össze sem karistoltam. Nem utolsó sorban tökéletes lett a munka eredménye :) Aztán mentem próbaképp 50km-ert, most értem haza. A mai napnak volt értelme. |
horpage | 242 | 2008. május 28. 22:17 | Válasz erre: 240 |
Teme, hát ez van. Már kifizettük és meg van mindkettõnknek. Egyébként tavaly, októberben sült el az agyunk a feleségemmel, hogy nekünk motorra is kell jogsi:-)) Oda mentünk, ahol a leghamarabb indult a tanfolyam. Így én vállaltam egy másik sráccal, hogy novemberben esõben és néha mínuszokban is megyek vezetni és még tavaly november közepén sikerült is minden. Szerencsére az oktató is partner volt és megtette, hogy kivitt minket abban az idõben. Pedig az õ felelõssége olyankor, ha baj van. Csak két hülye zöldmellényes motoros volt a városban:-))) Szóval azért rendesek voltak! A 2X50 perces vezetések alkalmával ku..a hideg tudott lenni:-)). A feleségem nem volt ennyire elvetemült, õ az elméleti dolgokat csinálta meg és az idén vizsgázott le véglegesen. Szóval én nagyon akartam, ezért mentünk oda. Ha elmegyek a korlátlanra, akkor elötte majd jobban tájékozódom, az biztos. Egyébként saját motorral mentünk, az oktatással pedig nem volt gond. Csak lehetett volna kicsit olcsóbb. |
Teme | 241 | 2008. május 28. 21:18 |
Spapa, Szeretném megkérdezni, hogy te hol szervizelteted a Fazert? Kéne néhány dolgot csinálni a TDM-el, meg van egy olyan kormányrángatásom 70 és 80 közt, ami élvezhetetlenné teszi a motorozásom. Eddig 2 szervíz mondott csõdöt, nem tudják megfejteni mi lehet. CSocsó barátom mondta, hogy neked valami nagyon jó szerelõd van, de ha lehet, errõl beszélgessünk pénteken. |
Teme | 240 | 2008. május 28. 21:16 | Válasz erre: 238 |
Te Horpage, az qrva drága. Én közel 10 évig "vásárolt" jogsival motoroztam, annál nemigen van olcsóbb. Viszont ha lejár, kár kockáztatni, így én is megcsináltam Szurdoki GAbinál. 110-ben megvolt az egész. ÉS nagyon jó a szinvonal. Gábor is jó arc, a motorok is jók, szóval ajánlom. |
imike0520 | 239 | 2008. május 28. 20:32 |
horpage | 238 | 2008. május 28. 20:24 |
91 ezer fejenként... De állítólag máshol olcsóbb. És ahogyan figyelem máshol egész jó motorokkal oktatnak. Nem olyan ronccsal, mint amivel Neked is kellett menned. De a lényeg hogy mindegyikünk megcsinálta. És már úgy is tök mindegy:-))) Azt nem is mondtam, hogy a kis fekete, amivel az Andi ment tegnap feladta... Még Tarjánnál szereltem rajta egy kicsit hogy vissza tudjunk jönni Tatabányára, de az utolsó 500 métert tolni kellett. Valószínû hogy az autómata szivató elektronikája, mert nem enged üzemanyagot a karbiba. De még garanciás, úgyhogy most szervizben várja az alkatrészt... Még jó hogy kibírta Andinak a vizsgát:-) |
futo | 237 | 2008. május 28. 19:06 | Válasz erre: 236 |
Lehet csak az én fejemben volt az A korlátozott közel azonos árban a korlátlannal. Nekem 153 volt. Mennyi a korlátozott? A1 és a korlátlant meg mindig keverem. :) |
horpage | 236 | 2008. május 28. 17:53 |
Futó! Á nem jó sajna... Az is több mint 25 kW. Majd jövõ tavasszal megcsinálom a korlátlant. De nem A1 van nekünk, hanem a középsõ, az A korlátozott. Az pont a 400-as Bubu. 25 kW. De pl. egy 400-as DR-Z SM nem fér bele, mert az már 30 kW-os motorral szerelt. Szóval lehet, hogy nekem is egyból a nagyobbat kellett volna csinálnom, mint neked. De tudod, nekünk két jogsi kellett egyszerre + plussz utána két motor is, úgyhogy így is eléggé sokba került... Majd most gyûjtögetünk megint, és lottót is veszünk, aztán tovább lépünk. |
hernyo | 232 | 2008. május 28. 16:29 |
Horpage! Ha egyszer cserélem, akkor inkább a sakkészlet, és utána csak a sportnak élek! De még nem jött el az az idõ! De nem is jutnál vele messzire, tudod ezen van kuplung, meg váltókar!!:-))) |
futo | 231 | 2008. május 28. 15:35 | Válasz erre: 230 |
Azért van választék, csak más felépítéssel. Ott van PL a GS500-ami szerintem még belefér az A1 kategóriába. Naked, normál méretû tappancsokkal. Ha viszont a Burgmanhoz hasonló felépítést és kényelmet szeretnél nagyobb kerekekkel, akkor erõsebb lengéscsillapító és váz kell, így az egész motor mérete és súlya nõ, tehát kell alá minimum 800ccm.
|
horpage | 230 | 2008. május 28. 14:46 |
Jaaa... Nem úgy! Hernyó írta egy kedves levelemre hogy inkább cseréli sakkészletre a Hondáját, mint Burgmanra. Erre írtam, hogy pénteken viszek sakkészletet és így lesz egy Hondám:-) Sahsa. Valóban volt szó új Buburól. A dolog annyiban változott, hogy azt a feleségem kapta. Illetve elvileg a jövõ héten veheti át. De nem a 400-ast, hanem a 200-ast. Ha pedig minden jól megy, én jövõ nyárra átnyergelek egy V-Stromra. Futó. A lóerõ folyamatosan csapkod alattam:-) Voltunk a Kékestetõn pár hete ketten. Teljesen jól ment alattunk az autópályán és a szerpentínen is. Ez egyik legkényelmesebb motorok egyike, és még pakolni is lehet a csomagtartójába.. Az egyetlen negatívuma a kicsi kerék. Csak az a baj, hogy nem igen találni hasonló teljesítményû más gépet, nagyobb kerékkel. Sajnos 250 és 600 ccm között nem igazán (iiletve alig) van választék. Csak a "kisebb kerekû" robogók között. Egyébként tudja valaki, hogy miért van ez így? |
futo | 229 | 2008. május 28. 13:50 | Válasz erre: 196 |
Szia Subi! Mikor tudnál rám egy kis idõt szakítani, hogy megnézzük a fényezõ srácot? Pénteken esetleg? |
Sahsa | 227 | 2008. május 28. 08:27 |
Jövõ héten Tatáról indul! "http://www.adventureday.hu/" Azt hiszem nekem nem jó sajna, de egy tatai srác társat keres.Szóltam neki, hogy regeljen, hátha lesz közülünk valaki aki társulna. Csak az a gáz, hogy Máj. 30-ig kell jelentkezni. |
Sahsa | 226 | 2008. május 28. 08:17 |
Horpage! Milyen Honda??? Burgonyáról volt szó!!! Halljam csak, mi történt???? Imikének üdv!!! Még egy V Strom! Subikám!!! Te véletlenül nem dugod be az orrod a motoros klubba pénteken, mint a fórum szûlõatyja????????? Vagy melózol??? Elkérünk ám!!!! :-)))))) Csókolom! A Subi lejöhet játszani???? :-)))) |
mexikana | 225 | 2008. május 27. 23:14 | Válasz erre: 198 |
Tavaly jo volt ....szerintem most sem fogunk csalodni...))mi megyunk!
|
horpage | 224 | 2008. május 27. 23:04 |
Akkor mi is elmegyünk pénteken! És hernyó barátomnak viszem a sakkészletet is! Gyerekek! Lesz egy Hondám:-))) |
imike | 223 | 2008. május 27. 21:25 |
Subi! Szia! A párom/Szilvi/ beszélt veled tegnap a munkahelyeden, a regisztrációról a topicba. Csak szeretnénk megköszönni a segítségedet!! ÜDV:IMI
|
imike | 222 | 2008. május 27. 21:14 |
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék a topichoz,és a csapathoz is! Imi vagyok Tatabányáról. Üdv mindenkinek!!!! Imi
|
Sahsa | 219 | 2008. május 27. 16:29 |
Úgy néz ki, hogy mi Temével megyünk pénteken és remélem mások is kedvet kapnak hozzá, ha olvassák...
|
hernyo | 218 | 2008. május 27. 16:22 | Válasz erre: 204 |
Horpage! És még én vagyok a hernyo!!? Én is tudok bográcsot vinni,nekem meg elfér a sisakomon! (Mondjuk hazafelé már egy kicsit macerás!:-))) És akkor mikor is megyünk?
|
hernyo | 217 | 2008. május 27. 16:06 | Válasz erre: 208 |
Hali Sahsa! Én már pár éve csak látogató vagyok a motoros klubban. Hiányzott onnan ez a pezsgés, ami kezd kialakulni ebben a topikban! Ezért gondoltam, ha már van sok motoros, meg egy túramotoros klub, akkor talán össze lehetne hozni valamit! De úgy látom sokan félnek attól, hogy ki kell mozdulni a számítógép mögül, félnek egy kicsit elkötelezettek lenni, vagy csak egyszerûen nem tudják, hogy mirõl szól ez az egész. Szerintem sok más motoros társaság örülne, ha egy ilyen lehetõsége lenne! De most már megyek péntekente, hátha lesz valami! |
Sahsa | 216 | 2008. május 27. 09:57 |
Persze, szívesen! Nem látom akadályát, legalábbis még nem.De próbálom úgy intézni, hogy jó legyen a péntek. Remélem, hogy még csatlakoznak hozzánk néhányan, ha voltak olyan kedvesek és meghívtak minket.
|
Teme | 215 | 2008. május 27. 09:11 | Válasz erre: 214 |
Én is szívesen megnézném a klubházat és ismerkednék. Sasha elmeyünk együtt pénteken? |
Sahsa | 214 | 2008. május 27. 08:17 |
Spapa! Én a magam részérõl nagyon köszönöm a meghívást! Élni fogok vele, akár már a héten. Van néhány dolog, amirõl szeretnék hallani, szóban könnyebb is mint írogatni. Fontos, hogy megismerjük egymást, a többi már tényleg csak ríjtunk múlik. |
futo | 213 | 2008. május 27. 05:54 | Válasz erre: 211 |
Hello! A feljelentés mellé természetesen jegyzõkönyv is lesz, addig a motoron semmi nem lesz módosítva. Pénteken megyek szemlére. Egyre inkább bosszant a dolog. Fenemód mellényúltam. Direkt "szakemberre" bíztam, hogy ne legyen gányolás, erre tessék. Mostantól csakis én nyúlok hozzá, ameddig nem komoly a probléma. |
Spapa | 212 | 2008. május 26. 17:56 | Válasz erre: 208 |
Üdv. helyi és a környékbeli motorosok! Örömmel vettük Hernyó barátunk kezdeményezését az összejövetelre. Szívesen látunk benneteket bármikor klubhelyiségünben! Ha esik ha fúj!:-) Ha többször találkozunk, akkor remélhetõleg össze tudunk, hozni mindenkinek tetszõ dolgokat, programokat. "Mutassatok egy fix pontot és kifordítom helyébõl a világot"- mondta Arkimédesz.Hát itt a fix pont 1972-óta.:-) Még egy bográcsozást vagy szalonnasütést is meg lehet csinálni!:-) A Windhover Motoros Klub Tatabányán, a Fürdõ utcában, a Lõtér udvarában található. Általában mindig van ott valaki pénteken este 8-tól éjfél-ig. Azért jobb, ha elõre egyeztetünk, mert elõfordul, hogy már pénteken elmegyünk valami túrára, vagy találkozóra,vagy szabadságra és akkor -mivel nem vagyunk olyan sokan-, nincs ott senki. Spapa Klubvezetõ |
Sahsa | 211 | 2008. május 26. 16:51 |
Futo! Nem tanúk kellenek, hanem fénykép és jegyzõkönyv.Munkalapon van sérülés feltûntetve??? Ha nincs, akkor sajnos így járt. Persze, ha van munkalap!!??? Nem szokott lenni. :-) De intézd, mert szarban maradsz!!!! |
colt45 | 210 | 2008. május 26. 16:23 | Válasz erre: 200 |
Subi! Motorozgatok,mindenfelé,de inkább csak egyedül,az utóbbi hetekben.Akkor is a szokott köreimet száguldom.Tervbe van,egy Ausztriai egynapos,azokkal akikkel a Shellen taliztunk.(Amikor be kellett menned dolgozni.)Valószinû ezen a hétvégén,de még képlékeny az idõpont.A túrákhoz nem írjuk ki,mert nem akarunk nagy csapatot.Ha valakit érdekel,jelezze és ha már pontosan tudom akkor szólok neki. A szervizeléssel csak az a gond hogy néha szelepet kell állítani,meg karbi szinkront.A többit meglehet oldani sufni tuninggal is. Üdv! colt45 |
Sahsa | 209 | 2008. május 26. 10:24 |
Futo! Van néhány jó fényezõ, aki profi. Ha nem jó a kertvárosi srác valamiért, akkor szólj! Árpi is jó munkásember :-)))))))))))) |
Sahsa | 208 | 2008. május 26. 08:37 |
Szia Hernyo! Tekintsük meghívásnak? Vigyázat, mert komolyan vesszük!!:-)Minden pénteken ott vagytok 6 után? Részemrõl nincs akadálya, ahogy a Malom völgynek sincs, ha idõm engedi, szívesen. |
Andrew1971 | 207 | 2008. május 26. 08:32 | Válasz erre: 202 |
Szia horpage! Köszi a gratulát, kedves tõled! Mááá 3 éve ez volt az álmom....amit nagy nehezen sikerült is összehozni. 1ébként ha valaki Amerikából akar mocit hozni tudok egy nagyon korrekt céget, nagyon korrekt áron szállítanak és még a vámügyintézést is vállalják, azt is occsón |
futo | 206 | 2008. május 25. 22:04 | Válasz erre: 201 |
Szia! Kártérítés.... Nem akarja vállalni a felelõsséget, úgyhogy feljelentés. Legalább 4 tanúm van, mikor elismerte a károkozást. A másik fele, hogy szerintem valamit elszúrt. 83km-ert mentem ma, 14L benzin vált füstté/gõzzé. |
futo | 205 | 2008. május 25. 22:00 | Válasz erre: 199 |
Colt45! Helló! Nem az Interat volt, ott tök rendesek voltak, átküldtek a velük szemben levõ Pötördihez, ahol átnézték a gépet. Nem tudom a szervíz nevét, de meg fogom nézni. Feketelista... |
horpage | 204 | 2008. május 25. 20:58 |
...és kedves Többiek! A malomvölgyi pikniket tényleg össze kellene hozni! Ha jól emlékszem még bográcsozni is lehet... Bográcsot tudok is vinni. A Burgmanban jó nagy hely van, belefér minden (ez kimondottan HERNYÓ-nak szól :-))) ). De a fõzést nem vállalom! Max. a krumplipucolást és az okosan nézést, és a kóstolást:-) |
horpage | 203 | 2008. május 25. 20:47 |
Subi! Neked most nem írok, mert beszéltünk telefonon és különben is sokszor meglátogatlak a MOL-nál :-))) |
horpage | 202 | 2008. május 25. 20:45 |
Andrew1971 Szombaton a sárbereki keresztezõdésnél láttunk Téged. Legalább is az infódban lévõ motort. Te a Köztársaság út felé kanyarodtál, mi egyenesen Sárberekbe egy Burgmannal és a feleségem egy fekete mini robogóval (de az is rendszámos:-)) ). Ami a lényeg, hogy elég ütõsen néz ki a motorod. Amikor megnéztem az indód, azt gondoltam, hogy az csak egy "álommotor". De nem! Tényleg ott van!:-)) Gratula hozzá! |
horpage | 201 | 2008. május 25. 20:37 |
Futó! Szia Balázs! Hát, ha gondolod elhozhatod hozzánk a garázsba. Nekidöntjük a kocsinak, hogy még véletlenül se dõljön el. Vannak maradék festékeim, ha összeöntöm õket, akkor szerintem le is tudjuk festeni az egész motorod. 1 rétegben tuti. De ha felhigítjuk, szerintem 2 rétegben is rá megy. Tuti munkát végzek! Frankón bejáratott ecseteim vannak. Az árat majd megbeszéljük ha kész. Mikor jössz? ...remélem nem haragszol meg! Csak egy kis vidámságot akartam. Egyébként ez szörnyû és felháborító! Ismered a természetem, az iskolából:-)) Ha ezt velem eljátszotta valaki, akkor én tuti borogattam volna mindent abban a "szerízben". Semmilyen kértérítési igénnyel nem lehet élni ez ügyben? |
subi | 200 | 2008. május 25. 19:01 |
hali colt! én már úgyvagyok vele, hogy garancia ide garancia oda én kicseréltem a cserélnivalót pont ezek elkerülése végett. mibajalehet egy mocinak ha rendeltetésszerüen használja az ember. már nem bízok meg egy szerelõbe sem, senkit nemtaláltam aki igen értett volna ezekhez a vasdarabokhoz, nem is hibáztatom õket mert honnét is lehet tapasztalatuk hisz ezek a vasdarabok valahól igénytelenek ha minden klappol és nem hajtya szét, nem? pedig nekem 3 év gari van rajta és mégis választottam a saját kezü cseréket, ha valami gond van úgy is aztmondják hogy nem rendeltetésszerüen használtam a vasat.szóval tökmindegy szerintem. hát bebaszik ha valami bajalenne a vasnak, mert szerintem mindenki odafigyel a részletekre, gondolom én naív :-) amúgy merre jártál? régen szoltál a topikba, valami élmény? |
colt45 | 199 | 2008. május 25. 18:45 |
Futó! Az említett szervíz a Suzuki Interat? Mert én már megszívtam párszor a Suzuki Motorpontban Vértessszöllõsön.A Zsolti szerelõ egyszer egy gumigyûrût felejtett ki,amitõl végig folyattam az utat Herceghalomig és vissza.Másszor egy csavart felejtett visszatenni és érdekes módon egyszerre három gyergyapipa lett rossz a 18.000 km-es motoromon.Azután a leengedett motorolajba belekapargatta a láncfogaskerékrõl a lánczsíros koszt és port,majd visszaakarta önteni a motoromba!!!Még szerencse hogy ott voltam és megakadályoztam! A legjobb ha a szervízelés alatt ott van az ember,és figyeli minden mozdulatát a szerelõnek. |
subi | 198 | 2008. május 25. 13:05 |
szasztok! a rendezvényeken belül található a BÁNYÁSZNAPI buli tatán,kavacsabi szervezte gyertek el ha tudtok, biztos jó buli lessz. |
subi | 197 | 2008. május 25. 09:23 | Válasz erre: 187 |
Hernyo! tulajdonképen máris egy klub szerüség alakult ki,csak egy modern változata itt a neten. vagyis egy egyszerûbb és kényelmesebb változata alakult ki. a probléma amint az éjszakai beszélgetésünk témája volt az IDÕ IDÕ IDÕ ......mindenki ebbe szenved velem együtt, egyszerüen megváltozott minden, sokaknak még gurulni is alig van idejük. csak 1 pld: én a mol nál 12 órázom, a máltánál 16 órázom, a párom hétvégén szm: vas: 12 órázik ha én szabad vagyok a gyerekkel vagyok. igy marad a hétköznap az is elég ritkán (sajna) túl sokat dolgozunk és megválogatja az ember mire is tölcse azt a kis szabadidejét. a másik probléma a mani, mindenki tudja mibekerûl egy egyszerû túra, nekem a POZSONYI és a BÉCSI gurulásom 25.000 ft tom bánja, ez a vasdarab viszi a lótyit rendesen (üzemanyag) majd 300 ft/L én hetente 1x tankolok ami aztjelenti, hogy 5.600 ft 22.400 ft / hó, ha elmegyek tekerni valahova a leg kevesebb 10.000 ft. na ez nekem a nagy gondom, de szerintem mások is ígyvannak nemcsak én. ezt a két dolgot nehéz egyeztetni. szerintem idõvel kialakul hogy ki mikór ér rá, és az ha összejön a társaság azok a kalandok és élmények mindent pótolni fognak. a minap a mol on burcsáztam és leltároztam az olajat, meglátogatott KAVA CSABI és és tök jólesett úgy mint a te látogatásod. valahól én már ennek is örülök mert az idõm nagyon kevés. 1 szóval magam sem tudom, hogy ebben a rohanó világban mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. arról az örömrõl nem is beszélve mikór beállított 5 motoros (siófokiak) és olvasván a topikunkat megálátogattak egy 20 percre a mol on, ez ékes bizonyítéka annak, hogy olvassa más is a topikot. hát ilyen világot élünk!!!!! mint ahogy te is mondtad. valahogy majd lessz, és bízom benne hogy összeverõdik a kis csapat, vagy így vagy úgy. de a talit amit felvetettünk azt júniusban meglehetne tartani a malom völgybe és ott mindent megbeszélhetünk akik persze eljönnek. már csak a dátum lenne a kérdés hogy kinek mikór, ezért megkérek mindenkit, hogy jelezze melyik az a nap amikór eltudna jönni erre a kis összejövetelre. |
subi | 196 | 2008. május 25. 08:51 | Válasz erre: 195 |
Jesszusom futo! ezek igazi barbárok!!!! remélem számlát kérsz mindenrõl és benyújtod nekik! ahogy elnézem drága olajcsere volt. én pont a minap cseréltem olajat és szûrõt,de ott voltam minden mozdulatuknál. hibázni lehet de nem ekkorát!!!!! ez egy kicsit durva. ha számla kell csak szólj tudok segíteni, ahogy elnézem nemcsak fényezés lessz. |
futo | 195 | 2008. május 24. 23:25 |
Andrew1971 | 191 | 2008. május 24. 09:20 |
Futo Itt a kertvárosi srác száma:30-541-6384 Tamás Az elõzõ mocim flip-flop fényezését Õ csinálta, nagyon profi, csak jót tudok mondani a munkájáról! |
subi | 190 | 2008. május 24. 08:20 | Válasz erre: 187 |
hernyo! köszi hogy meglátogattál, jólesett a dumcsi is, jó sokat dumáltunk az éjszakába .... remélem lessz foganatja. a képek tetszenek (retrós) te melyik vagy a képen? |
subi | 189 | 2008. május 24. 08:17 | Válasz erre: 188 |
Futo! kertvárosba van egy srác , mitnemondjak aranyból van a keze. ha gondolod elgurulok veled, csak megmutatni tudom . subi |
futo | 188 | 2008. május 23. 18:16 |
Sziasztok! Tud valaki a környéken megbízható jómunkásembert, aki vállal fényezést? |
hernyo | 187 | 2008. május 22. 22:57 |
subi | 186 | 2008. május 21. 20:17 |
szasztok skacok!! örülök hogy pezseg a véretek :-) a helyzet az hogy én nem ilyen gyorsan gondoltam a talit, hisz sokan elsem olvasták a hírlevelemet. ezért javaslom azt az idõpontot, ami biztos idõjárási feltételek és mindenkinek lessz ideje elolvasni a levelet. szerintem lehetne a következõ hónapba,addig lenne mindenkinek ideje felkészülni (ez csak javaslat)hát valahogy így gondoltam. ha valakinek lessz túra programja kérem idõbe jelezze mert az életbe nemtudunk csatlakozni senkihez!!! 1 példa: kapom az infót telcsin, tetszik az útvonal, erre megkérdezem...mikor? válasz ...holnap!! na ez így nem mûködik :-) jólenne ha idõbe mindenki tájékoztatva lenne az egyéni túrákról mint pld:ANDREW ez így korekt. mindenkinek jó gurulást és jó szórakozást :-) subi |
Teme | 185 | 2008. május 21. 17:18 | Válasz erre: 184 |
Konkrétan 3 körül indulunk (Attól függ, mikor eszik a gyerek) és Sóskút felé gurulnánk meglátogatni a sógoromékat. Remélem, az idõ is kegyes lesz hozzánk.
|