| Kazi | 111 | 2006. december 13. 06:20 |
|
Guszti! Az nem is a te géped! A tankon nincs egy karcolás se! De ugye lesz!!! :-)))) |
| Szabadsag-Vandora | 110 | 2006. december 13. 06:12 |
|
A kis totál meg így néz ki.A dobozok tartói még nincsenek fent. Csináltam agy 10 mp videót is de a kép nem jött át. |
| Szabadsag-Vandora | 109 | 2006. december 13. 06:07 |
|
A kiegészítõ lámpa is kapott egyet,de az még nincs fent.
|
| Szabadsag-Vandora | 108 | 2006. december 13. 06:04 | Válasz erre: 107 |
|
Szia Peti! Többek között egy a Te tulajdonod alatti kipufogó ívre,egy az alsó egyeneshez.Lesz ott elég felszálló levegõ. Itt van az egyik szunyogfogó rács. |
| Szabadsag-Vandora | 106 | 2006. december 11. 23:53 | Válasz erre: 105 |
|
Igen,van változás. Ma néhány hõvédõ lemezt vagdostam ki bádogból.Megcsináltam a hûtõvédõ szitaszövetet és a ködlámpákra a védõhálót. Aztán napközben el kellett mennem a kisérõ kocsinak jelentkezõ sráchoz vizitre.Mielõtt bele vágunk a kalandba. Holnap a többi hõvédõ lemezt teszem a helyére és popszegeccsel megerõsítjük az oldal koffereket.Felteszem a nagy szélvédõt szintén megerõsítve.A feszültségmérõ mûszert és a dupla szivargyújtó aljzatot.Annyi elég is lesz . |
| faki | 104 | 2006. december 10. 17:26 | Válasz erre: 103 |
|
Longvéjeseknek: http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=96366 http://www.mininova.org/tor/146447 |
| Mauro | 103 | 2006. december 10. 14:51 | Válasz erre: 102 |
|
Jóreggelt! Sikerûlt beébrednem! Valószinû az "ittrandi" mivel a DVD Nállam van. Nagyon jó, 3 lemez, full gyári Englis kiadás, csak sajnos se szinkron, se felirat, pedig jó lenne, mert nagyon barmok a fiúk, jó lenne érteni az egészet. Pl. mikor a KTM visszamondja a motort és a támogatást.........( azóta szerintem biztos ezerszer megbánták )!!!!! Bár Nekem viszonylag könnyû követni mivel olvastam a könyvet, de azért nem az igazi. Ez a fullos kiadás a harmadik lemezen extrákkal stb. Most hozta el a Guszti most kezdtem el nézni, de nem gond ha elviszed megírni, majd befejezem, jönnek a hosszú téli esték. |
| Macko | 102 | 2006. december 10. 05:26 | Válasz erre: 101 |
|
Nekem ma sajna nem jó, Gyerekek vannak egész nap. Holnapra úgyis megbeszéltem egy randit Gusztival a Hosszúutas DVD miatt, lehet hogy oda szervezzük! |
| Mauro | 101 | 2006. december 10. 04:23 |
|
Szia Mackó! Bocs a késõi válaszért, de most értem haza a melóból. Fotó nem készûlt, nem is úgy indúlt a dolog, de egyszercsak összeállt a technika annyira hogy gurulható lett. Pedig a Gusztinak az a "körbecipzározott" feje megért volna egy kattintást, ahogy vigyorog a bukóm alól!! De ha megérint a dolog -----ma délután is jön a Guszti kicsit reszelni (kb. 13.00--17.00-ig) és majd innen megy dolgozóba, ---- hát sok szeretettel látlak, egy kávé, üdítõ, stb. "vasnézegetésen". Ha nem melózik talán a Boxer is átjön szomszédolni egy kicsit. Vajazzátok le, akit érdekel várom, csak jelezzetek, vagy csörögjetek rám-ránk! Jut eszembe! A géprõl a kép kevés! Hanggal együtt az igazi!!! Meg amikor a kis lángnyelvek kicsapnak a csõvégen...... Beszarás! Sziasztok: Mauro |
| cserkszcsaba | 99 | 2006. december 9. 20:09 | Válasz erre: 98 |
|
Hali Gondolom a többiek is így vannak vele jó hallani az ilyen híreket . Ha megoldható valami módon akár telefonos felvétellel is tegyetek fel légyszi valami vidijót hagy lássuk és halgassuk mi is a gépet . |
| Mauro | 98 | 2006. december 9. 17:25 |
|
Sziasztok! Hát nagy nap ez a mai. Guszti menetkészre varázsolta a gépet (bár még ez-az-amaz lóg rajta) és kipróbáltuk!!!! EMBEREK!! MENTEM VELE!!!! BESZARÁS!!!!!! Rengeteget változott a motor, sokkal kezesebb jóindulatúbb lett, ugyanakkor nem tudom máshoz hasonlítani, mint "egy agresszív vadmalac"-hoz. Harmadik félgáznál (kemény földúton) elindúlt alattam keresztbe, és folyamatos gázzal pici ellenkormányzással kihozta magát. Tökéletesebb a súlyelosztás, nagy akku,nagy tank, stabilabbnak éreztem az elejét. Egyszerûen QQQQQUUUUURRRRVVVAA jó volt. Köszi Guszti! Ja! Amúgy Guszti üzeni, kicsit benézte a telefonszámla befizetését így néhány napig a net-elérhetõsége szünetel, de bepótolja. Ha van üzenet akkor jöhet holnap délután is jön reszelni a vasat, és átadom. És az a hang!!! Katalizátor nélkül nyitott rövid MARTIN dobbal!!!!! Beszarás!!! Nagyon nagy élmény!!! Nagyon szeretem a motoromat, nagyon elégedett vagyok vele (DL650 V-Strom), de ahogy így nézegettem............................ na mindegy! Most csak ennyit, ha Guszti felhatalmaz távollétében dobom az új infókat ha lesznek! A fentieket meg (tudom kicsit szenya dolog de)egyszerûen LE KELLETT ÍRNOM! Bocsi. Sziasztok: Mauro |
| cserkszcsaba | 97 | 2006. december 6. 21:00 | Válasz erre: 95 |
|
Kiváncsiak vagyunk mindenki gépére tessék képeket feltenni és dokumentálni mindent!
|
| boxer | 96 | 2006. december 6. 20:46 | Válasz erre: 92 |
|
Légyszí, te is mutasd majd be a gépet, ha összeáll teljesen! Meg akár közben is.
|
| sargamaccs | 95 | 2006. december 6. 13:56 |
|
Frankón beindítottátok? Valami videót rakjatok már föl. Kíváncsiak vagyunk... Gratula:-) |
| cserkszcsaba | 94 | 2006. december 6. 13:48 |
|
Beszéltem a riádió szerelõvel, elvileg megoldható a beállítás. Heileg Dunaharasztin, Budapestrõl a Soroksári út folytatásánál található. Név: Szinai Ferenc (06-24-462-422) számon érhetõ el. Pontos címe: Dunaharaszti, Petõfi út 87. Ha Budapest felõl közelíted meg Dunaharasztit a Ráckevei Hév lámpás keresztezõdése után balra kell kanyarodni közvetlen, ezen az úton a második keresztezõdésnél ismét balra (ez a Petõfi út), és ha jól emlékszem majdnem az út végén jobb oldalt található a 87-es szám. Remélem tudtam segíteni.
|
| cserkszcsaba | 93 | 2006. december 6. 12:30 | Válasz erre: 90 |
|
Látom a kimenõ jel erõsségével nincs gond ma rákérdezek dolgozik-e még és vállalja-e és jelzek mi a hejzet
|
| gustaw | 92 | 2006. december 5. 22:31 |
|
Jó látni, hogy Guszti gépe így alakul, én most kezdtem el hajkurászni lakatost, aki megcsinálja nekem a csövezést. Remélem a jövõ hétre az is meglesz. Ha minden igaz én is kapok egy új hangszórót ohne katalizátor, hogy a homok könnyebben kifolyjon belõle.
|
| papi | 91 | 2006. december 5. 22:31 |
|
Guszti ! Azt hiszem egy szétcsúsztatható CB tartom talán van még valahol,ha érdekel elõkeresem |
| Szabadsag-Vandora | 90 | 2006. december 5. 21:43 | Válasz erre: 89 |
|
Stalker IX.Csak ez van,de az Ivecoban úgy szólt,hogy Sopronból átdumáltam vele Hegyesbe.Itt nem tudom,hogy fog szólni,de a kapcsolattartás miatt lesz.Amúgy a topceseban lesz a helye a ruhák felett és így talán nem rázódik annyira.Majd egy svr-mérés azért jól jönne.
|
| cserkszcsaba | 89 | 2006. december 5. 21:30 | Válasz erre: 84 |
|
Hali Miért pont Cb rádió lessz fent elõírás? hatótávolság miatt? Melyik tipus? Ha a hazótávot szeretnéd növelni ismerek egy rádióst az régen foglalkozott vele én is vele csináltattam a kamionomba a president rádiót. |
| cserkszcsaba | 88 | 2006. december 5. 21:22 |
|
Hali Látom kezd alakulni a gép ha megoldható valaki toltson fel kis videót arrol ahogy megy a gép. |
| Macko | 87 | 2006. december 5. 19:38 | Válasz erre: 86 |
|
Azt mondtam is Gusztinak: ha én szedtem volna szét, nem biztos hogy valaha beindult volna... :-)))
|
| Macko | 86 | 2006. december 5. 19:37 |
|
És én ma telefonon fültanúja voltam a beröffentésnek. Mit mondjak, könnyek szöktek a szemembe. Tényleg megható volt hallani! |
| Szabadsag-Vandora | 85 | 2006. december 5. 18:49 | Válasz erre: 73 |
|
Peti! Ma elkötöttem minden kilógó vackot,hogy a nagy lufi elférjen.Vettem két méter tartalék benzincsövet és hozzá hõvédõ hálót.De a kipufogóra is teszek valami okosságot.Az aksi remekül le van szorítva és semmi nem fog kilógni. Nagyon szépen köszönöm! |
| Szabadsag-Vandora | 84 | 2006. december 5. 18:46 | Válasz erre: 75 |
|
Sziasztok! Ma megvolt a hangpróba is.Hát aki mögöttem jön annak biztos kétszer kell mindent mondani!! Valóban a célegyenesbe fordul a mahina-mari.Most már egyre jobban egybe látszik.Az elsõ kerék is visszakerült.Már csak a kecskeméti átvizsgálás kell és jöhet a CB rádió és egyéb apróságok. Meg az okoskodás a cuccok elosztása miatt. |
| boxer | 82 | 2006. december 5. 09:40 | Válasz erre: 81 |
|
Én pedig ígérem, hogy nem veszek több vacak órát magamnak. (Bruhaha) Macko, nagyon elemedben vagy ma. Ez azt jelenti, hogy már a gyógyulás útjára léptél. :-)
|
| Macko | 81 | 2006. december 5. 09:33 | Válasz erre: 80 |
|
Ez olyan mintha én állítanám hogy nem eszek több mézet (mert azt ugye a mackók nagyon szeretik...)! :-)))
|
| boxer | 80 | 2006. december 5. 09:16 | Válasz erre: 79 |
|
Csak 41 lityi. Azt ígérte Guszti, hogy nem fog elesni. (Már elõre sírok)
|
| Koriori | 79 | 2006. december 5. 09:15 | Válasz erre: 75 |
|
Szent szar! Mekokra? 70 literes? Ha teli tankkal eldõl csakk daru állítja fel!
|
| boxer | 78 | 2006. december 4. 23:09 | Válasz erre: 77 |
|
Ha jól viselkedsz, Guszti majd elõjegyez téged a neves alkalomra.
|
| Macko | 77 | 2006. december 4. 23:02 | Válasz erre: 75 |
|
Akkor a motorindításról még nem maradtam le! Ennek örülök, szívesen ott lennék!
|
| boxer | 76 | 2006. december 4. 23:02 | Válasz erre: 74 |
|
Az még egyelõre várat magára. Idõnk sem nagyon volt. De már nem sokára...
|
| boxer | 75 | 2006. december 4. 23:01 | Válasz erre: 73 |
|
Ha már megkapta, iziben fel is próbálta. Hááát.... Állatul néz ki. Ki sem fog látszani mögüle a mi Gusztink. Egyébként a moci is egyre jobban összeáll. Csak hát azok az anyagi problémák... :-( |
| boxer | 73 | 2006. december 4. 22:55 |
| Mauro | 72 | 2006. december 3. 05:40 |
|
Ésszel ezzel a "Nállam tankolással", mert az isten se magyarázza ki a lopott gázolajat, és egy hülye béjemwé tank miatt Rám száll a V:P:O:P: Kávé, tea, stb. van, sütit, nasit hozzatok!
|
| boxer | 71 | 2006. december 2. 23:40 | Válasz erre: 70 |
|
Szia Guszti! Hétfõn este tankolhatunk. De aznap délután 4-körül csörögj rám légyszi, hogy beraktározzam a kocsiba az áldozatot! Mauronál találkozunk? |
| Szabadsag-Vandora | 70 | 2006. december 2. 23:07 |
|
Sziasztok! Az okos a más kárán tanul.A Gazsi meg a sajátján.Gázsi,mekkor a károd?Hogy jön most ez ide? Szóval,tudom egy kb 150 ft os kis szemcsi megtette volna.... Most,hogy már célegyenesben van a rotációs kapa koncepció. Köszönöm az aggodalmat és holnap utántól valóban használni fogom. Peti!Hétfõ este tankolhatunk? Ma kaptam a Mikulás bulin Hornotitól egy gigantikus nagy memória kártyát,egy libamáj..... Most tettem be és máris majdnem elsütöttem..1305 kép fér rá......... Köszönöm szépen,Laci! Ígérem,hogy az elsõ letöltés a tied lehet. |
| boxer | 69 | 2006. december 2. 22:24 | Válasz erre: 68 |
|
Megnémulni még nem fog, tehát mesélni mesélhet. Fantáziája vagyon. :-)
|
| cserkszcsaba | 68 | 2006. december 2. 21:41 | Válasz erre: 64 |
|
Kolléga úgy hívják védõszemüveg!!!!!!!!!!!!!!!!! Használd lehet nem szeretni de hasznos ki fog itt nekünk mesélni a nagy kalandról ha már a start elõtt megvakulsz vagy így edzel a homokra? jobbulást!! |
| Mauro | 67 | 2006. december 2. 04:22 |
|
Szia Guszti! Marcsi viszi le a kávét a mûhelybe, Te meg sehol!!! Képes vagy megszórni a szemed spénnel vazzze!! Vagy már kaptál elõleget az alanti .."biorezonáns..-ból? Gyógyúlj aztán gyere reszeld a kecskét, mert Apuka már nézi "....milyen jó, erõs rotációs kapa lenne belõle...."!!!! Tudod mondtam: segítek, hegesztek, stb. csak szólj!! Na szia gyógyúlj és jelentkezz! Mauro |
| gustaw | 66 | 2006. december 1. 22:53 | Válasz erre: 62 |
|
Bike-R, a Vosonic már nekem is eszembe jutott, sõt adtam is el már ilyent a boltban egy srácnak, de nem valószínû, hogy el tudnám kérni tõle egy hónapra. Pláne nem ilyen körülmények közé! Esetleg ha bérbe adná, de biztos sokat kérne érte. A kamera a következõ: http://www.alphasonic.hu/desc.php?Id=2929, volt egy másik is: http://www.alphasonic.hu/desc.php?Id=3922 összehasonlítottam õket, az elõbbinek sokkal szebb képe volt, és már kevesebb fénynél is színes képet ad. Jelenleg a picit figyeljük vele a másik szobából tévézés közben úgy, hogy csak egy olvasólámpa ég a szobájában. Ugyanannál a fénynél a második kamera már csak zajos fekete-fehér képet tudott mutatni. A Vosonic tökéletes megoldás lenne, mivel minimális helyet foglal, ezen kívül még pótwinyót is tudnék vinni hozzá! ;-) Ha van valkinek Vosonic 8360-asa, és tudja nélkülözni másfél hónapra, szóljon! |
| Szabadsag-Vandora | 65 | 2006. december 1. 22:42 | Válasz erre: 60 |
|
OK! Valóban,török lakik a falóban.A Hondának is vannak strapabíró járgányai.. Ez szép beismerés ennyi BMW-s önteltség mellett.De nekem csak BMW-m van és azt hiszem erre az útra épp elég lesz. Még két év és én is ilyen képeket küldök haza.... (komolyan veendõ:)!! |
| Szabadsag-Vandora | 64 | 2006. december 1. 22:31 | Válasz erre: 60 |
|
Nem akartam nagyon eldobni a kalapács nyelet,de három darab vasszilánk volt a szememben és majdnem egy napig ültem itthon,mire elmentem dokihoz. A kibékíthetetlen ellentét pedig nincs,amit el ne lehetne valahogy bagatellizálni.Mindenkinek a saját lova a legfainabb.Bocs,ha valakit megsértettem volna!Nem volt széndékos. |
| onam | 63 | 2006. december 1. 20:35 |
|
Sziasztok! Kicsit késõn vettem észre ezt a topicot, de szeretném a hozzájárulásom fölajánlani. A csapat sikeréhez, személyes adománnyal járulnék hozzá.Munkámból kifolyólag : JODIS koncetrátummal, ami vizhez adagolva , speciális nyomelem, jód koncetrátum /Ca 2+, Mg 2+, Na + ,Cl- , So 2- , Hco3 - / a verseny teljes távjára, továbbá speciális 3 × 1.5 órás , biorezonanciás kezeléssel, ami immun erõsitõ, és állóképességet növelõ, és speciális , nagy igénybevételnek kitett sportolók számár készitett vitaminnal. Amennyiben elfogadjátok szerény ajánlatom, kérlek dobjatok PÜ-t, és mindent személyesen meg beszélünk. |
| BIKE-R | 62 | 2006. december 1. 19:31 | Válasz erre: 56 |
|
Az publikus, hogy milyen kapszulaoptikát sikerült beszerezni?? Az AV bemenetes videokamera mellett nektek megoldás lehetne egy Vosonic VP8360 image tank (annak is van AV bemenete), azon a videoanyag mellett a fényképeiteket is tudnátok tárolni....Hátha van valakinek egy ilyen kölcsönbe....... |
| faki | 61 | 2006. december 1. 17:12 | Válasz erre: 60 |
|
Akit érdekel a téma, az itt is találhat pár érdekességet: http://www.berndtesch.de/English/Continents/WorldAround/WorldAroundMotorcycle.html
|
| cserkszcsaba | 60 | 2006. december 1. 16:12 | Válasz erre: 57 |
|
Kérlek elõitéletek nélkül nézd meg érdemes!!!!!!!!!!www.tokyotolondon.com
|
| Kazi | 59 | 2006. december 1. 07:22 | Válasz erre: 57 |
|
A védõszemüveg mire való??? Ne csinálj ilyent, mert, ha lesérülsz akkor kinek szurkolok??? |
| boxer | 58 | 2006. december 1. 05:42 | Válasz erre: 57 |
|
Pihenj Guszti, mert nem szeretném, ha "elszemtelenednél"! :-))) Majd jövõ héten tankolunk. |
| Szabadsag-Vandora | 57 | 2006. december 1. 05:36 | Válasz erre: 46 |
|
Figyelj Cirmos! BMW-n kívül láttál már más motort,amivel ekkora túrára elmentek volna?A japánok azt se tudják merre van Afrika!Azok a motorok "csak" a sima aszfaltra valók. Wili! KÖszi helyettem is a védelmet.Most jön pár nap pihi,mert bele ment egy kis vasszilánk a szemenbe és Jumurdzsák vagyok.De majd visszavágok flexszel az akadékoskodóknak.Azért csinálom magam a verdát,mert ehhez értek és cak ennyi pénzem van rá. A BMW-nek meg ez a neve és nem valami ütüdött számkombináció.Ez is meglátszik a japánokon,hogy csak ennyi eszük van!!! |
| gustaw | 56 | 2006. november 30. 22:49 |
|
Elõször is egy nagy Ahoj mindenkinek! Mostanában gyereknevelés és intenzív GPS-térképgyártási elfoglaltságaim miatt nem néztem be a motorozz.hu-ra, de nem feledkeztünk meg rólatok testvéreink, hiszen a motorozz.hu logoja is fent lesz a ruházatunkon! Ti adtátok meg nekünk a kezdõ rúgást, hiszen ha az a pár jófej emberke nem dobja össze a pénzt a nevezésre és nem látom meg bennük az önzetlenséget az iránt, hogy egy ismeretlen motoros barát régi álmát valóra váltani segítsék, talán még most is ülnék a babérjaimon és nézném a számítógépem képernyõjét ismeretlen világokról álmodozva. De úgy tûnik az álom lassan valóra válik. Realizálódott a kísérõautó, sorra sikerült néhány nagyobb szponzort találnunk, így még az is lehet, hogy tényleg útnak tudunk indulni január 13-án. Guszti látom gõzerõvel szereli a bajor tehénkéjét, én a dobozolást már tavaly megcsináltam, igaz nem ennyire stabil, hogy egy T34-est be lehetne vele rántani, de úgy látom mindenki a saját vezetési technikájához mérten vértezi fel a gépét ;-) A bukócsövezés elkészítése nálam jövõ héten kezdõdik és úgy szeretném megoldani, hogy arra két 10L-es marmont fel tudjak akasztani, sõt a hátsó lábtartót átalakítva oda is szeretnék 2x10-et feldobni. Guszti nekem elmondta, hogy új vállakozásához kellett a hátsó lábtartó, mert ha elfogy a pénzünk Bamakoban õ motoros taxi társaságot fog alapítani! Na de komolyra fordítva a témát: vízumkérelmeket leadtuk, oltásokat felvettük, térképeket folyamatosan készítem, a vasak is lassan összeállnak. Dec elején valamikor a két béjemvé bekerül a kecskeméti Formont autóház szervízébe, ahol ingyen átnézik a gépeket és elvégezzük a szükséges javítási munkálatokat. Olajat a Motultól kaptunk, így friss testnedvekkel vághatnak neki paripáink a nagy kalandnak. Egy kérésem nekem is lenne: bár Guszti már említette, de én is felhoznám a témát, ha már áldoztam rá 20.000 Ft-ot. Szükségünk lenne egy olyan digitális kamerára, aminek van AV bemenete. Vettem ugyanis egy bukóra szerelhetõ kapszulaoptikát, amit rá kellene kötni egy kameréra. Sajnos egy ilyen kamera meghaladja már a költségvetéseinket, viszont kár lenne kihagyni a lehetõséget, hogy menet közben tudjunk viszonylag jó minõségû képeket készíteni. A Kecskeméti televízióban ígéretet kaptam arra is, hogyha meglesz a nyersanyag, segítenek összevágni és egy jó kis utifilmet összedobni a rallyról. Ez nemcsak nekünk fontos, hanem mindazoknak, akik késõbb a felvételeket látva esetleg arra az elhatározásra jutnak, hogy õk is belevágnának egy hasonló kalandba. Szóval segítsetek szerezni egy AV bemenetes kamerát!!! Na egyenlõre ennyi, folyt. köv... |
| Macko | 55 | 2006. november 30. 21:50 | Válasz erre: 53 |
|
Nem, motorozunk! Megyünk földutazni, igaz csak délelõtt (úgy 2-ig), legalábbis én. Utána meg össze kell szedni a Gyerekeket, mert jön a motoros Télanyó! :-)
|
| cserkszcsaba | 54 | 2006. november 30. 20:33 |
|
Szabadsag-Vandora (pü) Van valami újjabb változás esetleg a csapat többi tagjáról is lehetne bõvebben. köszike |
| cserkszcsaba | 53 | 2006. november 30. 20:30 | Válasz erre: 52 |
|
Akkor hétvégén is fent lesztek a Citadellánál?
|
| Macko | 52 | 2006. november 30. 20:16 | Válasz erre: 46 |
|
Tévedel, mi motorozunk. Jobb a csipkelõdésnél (bár az is kellemes idõtöltés, de majd ha nagy hó lesz, ráérünk).
|
| Oldi | 51 | 2006. november 30. 20:14 | Válasz erre: 50 |
|
:-) Hali! És az európai (bajor) életérzés az smafu???!
|
| atus | 50 | 2006. november 30. 18:26 | Válasz erre: 49 |
|
Pedig már gondolkodtam, hogy évek múlva mikor majd jól megszedtem magam (márha lex olyan?) akkor beleszerethetnék egy BMW-be, de ha sok sporolás után még dolgozni kell vagy szerelni akkor már annyira nem vágyok rá!
|
| k1200gt | 47 | 2006. november 30. 18:16 |
|
Vagy ha nem is szereli (mert mondjuk nem ért hozzá), akkor gürizik, mintr az állat, hogy a Wallisnál ki tudja fizetni a kötelezõ szervízt.................
|
| krisztian.fz6 | 46 | 2006. november 30. 17:30 | Válasz erre: 45 |
|
Mindenki a BMW-t szereli, nem japán, szerelni kell.
|
| cserkszcsaba | 45 | 2006. november 30. 17:28 | Válasz erre: 44 |
|
Hali Nem csak õ de az összes BMW-s el van foglalva mert lassan leáll az élet a fórumon mi van a fiukkal? |
| Wili | 44 | 2006. november 30. 17:16 | Válasz erre: 43 |
|
Aki ismer tudja, hogy én sem vagyok morcos fajta, csak szegény Guszti mostanában nagyon el van foglalva, gondoltam visszavágok helyette. |
| Kazi | 43 | 2006. november 30. 17:07 | Válasz erre: 42 |
|
Nem akarok én senkit bántani!!! :-) Fõleg nem a Gusztit!! Nagyon szurkolok neki. De egy kis csipkedés nem árt. |
| Wili | 42 | 2006. november 30. 16:54 | Válasz erre: 41 |
|
Hú Kazi, már majdnem válaszoltam a "Hiszen csak egy béjemvé"-re, de megnéztem a lapodat, milyen motorral gyúrsz :)))
|
| Kazi | 41 | 2006. november 30. 15:39 | Válasz erre: 39 |
|
Azt tudom! :-)) De a motor kibírja-e??? Hiszen csak egy béjemvé! :-))) |
| cserkszcsaba | 40 | 2006. november 30. 15:31 | Válasz erre: 34 |
|
Hali Látom épül és majd gondolom a végén szépül is a gép. Azért nem semmi egy ilyen gépet ennyire faragni ezzel arra gondoltam más egy csavarhoz se nyúl szivesen vagy ha igen rohan megvenni a gyárit te meg fogod a flexet meg a heggesztõt és a célnak megfelelõvé alakítod a gépet.Le a sisakkal elötted drukkolok a csapatnak. |
| Wili | 37 | 2006. november 30. 10:06 |
|
Boxer, talán azért kell a 40 l-es tankod Gusztinak, mert abba beletudja szerkeszteni a nagy akkut. Ügyes lakatos, nincs elõtte lehetetlen szakmai kihívás. |
| Macko | 36 | 2006. november 29. 22:28 | Válasz erre: 35 |
|
Pedig akkor Te nyugodtabb lennél a jövõ év elején! :-)
|
| boxer | 35 | 2006. november 29. 22:25 | Válasz erre: 33 |
|
És ez az aksi elfér az eredeti helyen? Amúgy minek ekkora? Hi-fi torony is lesz a gépen? Vagy átalakítottad hibrid üzemûre? Nehogy majd a tank ne férjen fel a helyére.
|
| Szabadsag-Vandora | 34 | 2006. november 29. 21:50 |
|
Aztán ez lett mai nap vége.A harmadik kuffer is fent van.Ha már nem megy a motorozás,akkor lakatosnak megyek, |
| Szabadsag-Vandora | 33 | 2006. november 29. 21:48 |
|
Hát,remélem azt a lópikulát azért nem kell megfújni útközben. Ma helyére került az aksi is.30 Ao,egy kisebb fajta kocsié. |
| redmary | 32 | 2006. november 29. 18:31 |
|
Sok jó ember,sok jó ötlet!!!!Szombaton én is adom,addig is jó felkészülést!!Le a bukóval elöttetek!!!
|
| Ispan | 31 | 2006. november 29. 03:19 |
|
Szia Guszti! Én is küldtem egy kis manit és ha a bömös nagyon rosszkedvü lenne akkor csak szólj és felhangolom Bátorításul küldök egy képet, ha nagyon mérges leszel bármire vagy bárkire gondolj erre |
| Szabadsag-Vandora | 29 | 2006. november 28. 21:21 |
|
Sziasztok Mindenkinek! Ma megcsináltam a balos doboz keretet.Oldi.,valóban bulókeretként is lell mûködnie.Sikerült egy olyan masszív vázat kreálni,hogy abba bele lehet kapaszkodni. Közben megköszönném a további befplyt adományt is.A Gutawra esõ részt reggel elküldöm.Közben az egyik sztponzor felajánlott kb 100 liter ásványvizet.A kisérõ kocsi is alakul,a Camuék felajánlották a száraztésztát.Hiba nincs.De továbbra is kellene még a memória kártya. Aztán egy nagy meglepi lesz csütörtök estére. Nagy..... |
| MGP | 28 | 2006. november 28. 20:03 | Válasz erre: 10 |
|
Szia! Alacsonyabb ülésem nincs ugyan a GSre de van egy normál elsõ ülésem. Én azért vettem meg, hogy magasabbra szabassam át (szokás szerint), de aztán az egész motor lett magasabb (cser ADVre).Az ülés piros. Amit fel tudok ajánlani, hogy jutányossan eladom, 20ehuf-ért, vagy kölcsönadom és átszabathatjátok. Kisujszálláson van egy kárpitos mester, aki korábban nekem t AfricaTwinn ülést átszabta 7eHuf ért meg anyagár. Ami pláne, hogy olyan szépen megcsinálta, mint a svájci mesterek, minden varrás nélkül, egy darabból kihoszta azt a fura formát. Minden más ismerösöm ülése több darabbol volt varva. Szóval kölcsönadom, átszabjátok (lehetõleg szépen :) )..aztán megnyeritek a versenyt ezt a relikviát meg visszakülditek...Sok GSes ismerösöm van biztos megveszi valaki az alacsonyabb ülést (van aki most fizetett vagy 80at egy Wunderlichért, de az ADVre való volt) Más: a csapatban árulnak egy sima GS hátsó telót 70ért, ez kb a gyári ár fele. Ez azért lett megvéve mert a barátom hátsó rugóstagja szétment, Wallis pedig késett az ujjal. Egy út elõtt voltunk, végül 3 nappal elõtte megvette ezt, aztán egy nap múlva megjött az új. Most meg már 1200es ADVje van. Ha bármi érdekel akkor: mgp@mgp.hu Az utatokhoz pedik nagyon sok sikert kivánok! Figyelni fogok minden hirt a versenyrõl! Üdv MGP |
| Wili | 27 | 2006. november 28. 19:24 | Válasz erre: 26 |
|
Ha véletlenül el is esne, kitûnõen ért a lakatos mesterséghez.
|
| Macko | 26 | 2006. november 28. 19:17 | Válasz erre: 21 |
|
Vespával már többen megkerülték a Földet, mondjuk ez négyszer akkora táv. Irdatlan elvetemültség kell hozzá.
|
| Macko | 25 | 2006. november 28. 19:17 | Válasz erre: 22 |
|
Ne foss, Peti! Mikor szokott a Guszti elesni??? :-)))
|
| Wili | 24 | 2006. november 28. 19:13 |
|
Guszti talán nem ártana valami hasonló utánfutót is barkácsolni, ha már úgyis benne vagy.
|
| Camu | 23 | 2006. november 28. 18:05 |
|
Szia Guszti! Alább olvastam, hogy jófajta száraztésztára lenne szükséged, hát ebben tudnánk segiteni! Ugyan nem Ibolya gyúrta, de rengeteget eladtunk belõle. Csak tudnunk kéne, hogy milyen legyen, és mennyi kellene! Hali! Camu & Ibolyka |
| boxer | 22 | 2006. november 28. 17:49 | Válasz erre: 21 |
|
Nem ajánlom neki, hogy eldõljön, mert én adok neki tankot a mocira. Ha összekarcolássza, haza se jöjjön. :-)
|
| Oldi | 21 | 2006. november 28. 17:29 | Válasz erre: 20 |
|
Hali, hát igen ez a Vespa (a robeszek királya..) Vándor: de viccen kívül ezek a dobozok bukócsõként is mûködhetnek? Igazán nem kívánom, de azért megvan a lehetõsége, hogy eldûlj egy kicsit ott az afrikai buckák között, de biztos hogy fel tudod majd egyedül állítani? (a motort..:-)) |
| cserkszcsaba | 20 | 2006. november 28. 17:21 | Válasz erre: 19 |
|
Nem sámli biztos hójagosra ulték a hátsót 166000km aaaaaaz má igen telyesítmény |
| Zsifi | 17 | 2006. november 28. 12:03 |
|
Guszti! Itt még az utas is elfér és szerintem tankolni sem kell megállnod....)))) |
| boxer | 15 | 2006. november 27. 12:55 | Válasz erre: 12 |
|
Haza akarsz hozni egy tuareg harcost? Vagy kis kitérõvel egy maszály menyecskét?
|
| Szabadsag-Vandora | 13 | 2006. november 27. 11:47 |
|
De aztán a doboz a helyére került.Ide fog jönni a ruha,százarkaja,gyógyszer.
|
| Szabadsag-Vandora | 12 | 2006. november 27. 11:45 |
|
Ez a cipõ meg a WD 40 egy képzeletbeli utas lába,amikor fent van a doboz,hogy kényelmesen elférjen.
|