mexikana | 3922 | 2007. december 17. 22:55 | Válasz erre: 3921 |
Most nagyon beszóltál ......mégegyszer végig nézem a topicokat hátha találok...)
|
krisztian.fz6 | 3921 | 2007. december 17. 22:50 | Válasz erre: 3920 |
Az fazeres fórum, nem sárga-bogár fórum, olyan nincs is.
|
krisztian.fz6 | 3919 | 2007. december 17. 22:45 | Válasz erre: 3917 |
Melegen kell mérni! Járattam a motort amíg be nem kapcsolt a hûtõventillátor, majd gyorsan lekapkodtam róla a tankot, légszûrõt, a gumiborítást, a hûtõt, gyertyákat, de óvatosan, meg ne égessenek, leugrasztottam a szelepdeklit hírtelen, amíg a motor forró, majd pár mp alatt végigméregettem a hézagokat. Majd néztem amíg ki nem hûl. Szerinted??? |
karu | 3918 | 2007. december 17. 22:40 |
Nem sokan vették észre az uj fazeres fórumot(Krisztián intézkedj)
|
krisztian.fz6 | 3915 | 2007. december 17. 22:27 |
Tök jó, hogy még mindig nem kell babrálni a hézagokat, pedig azt hittem hozzá kell majd nyúlnom, de még mindig nem. Tavaly óta nem változtak szinte semmit.
|
karu | 3913 | 2007. december 17. 22:13 | Válasz erre: 3910 |
Ugy látom nincs baj az nem számit ha kicsit nagyobb a hézag az lenne a baj ha kissebb lenne.
|
Raid | 3912 | 2007. december 17. 21:49 | Válasz erre: 3905 |
hello, ott van a Várpalotai brancs is még... én úgysem vittem volna már a Fehérvári Yamahához a gépet szóval nekem nem nagy érvágás a dolog :] |
Zsifi | 3911 | 2007. december 17. 21:16 | Válasz erre: 3910 |
Hááááát....ezt már tele ne nagyon tankoljad...)
|
TeeJay | 3908 | 2007. december 17. 15:59 | Válasz erre: 3907 |
Ez így van. De ennek több köze van a magyar piac jellemzõinek, mint a jelenleg vitatott döntésnek. A gazdasági helyzetünk, a piac telítettsége nem bír el ennyi kereskedõt. Amíg 'cserélõdött' az állomány, amíg sok 'újrakezdõ' volt, addig el bírt(unk) tartani sokat, de ez a pillanat elõbb utóbb eljött volna a Y ilyetén döntése nélkül is. Nem véletlen, hogy pl. UK-ban már a Suzuki is több éves 'klubszerzõdések' keretén belül értékesít motorokat, hogy biztosítsa a vásárlóközönségét hosszútávra. Pedig ha valamelyik cég áraira nem lehet panasz, akkor az a Suzuki... |
Verado | 3907 | 2007. december 17. 15:00 | Válasz erre: 3906 |
persze hogy nem kell temetni, csak modjuk azokat akik kizárólag ebbõl élnek ha eddig az ilyenek el nem temették önmagukat. Tény és való ma kizárólag motorértékesítésbõl és szervizbõl ne lehet éves szintem több mint 15-20 M Ft készletet tartani, no meg értékesítõt, könyvelõt, 2-3 szervizest fizetni és megélni :( Ahány szerviztulajdonos ismerek személyesen azoknak mind egyébb válalkozásokból támogatják a motorbizniszüket úgy hogy forrásaikat megosztják és megprobálnak hatékonyabban gazdálkodni. |
TeeJay | 3906 | 2007. december 17. 14:45 | Válasz erre: 3905 |
Azért nem kell rögtön farkast kiálltani. Kevéssé valószínû, hogy egy ilyen szintû döntés 2-3 héten belül kiskerig leér. Arról már ne is beszéljünk, hogy a magyar hálózat 100%-ban marad a Yamaha kezén (na igen, nem túl jelentékeny piac...). A partnerek mindig is panaszkodnak a license díjra, azért mert 30-ból egy úgy dönt, hogy neki ez nem éri meg még nem kell temetni az egész hálózatot. |
Alien | 3905 | 2007. december 17. 14:28 | Válasz erre: 3904 |
Sajna, nem csak lehet, de biztos ! A Yamaha Fehérvárnak visszavonták a kereskedõi jogát, a motorokat a napokban visszaviszik, alkatrészutánpótlás nincs, egy szerelõ ugyan még dolgozik, de valószínüleg már nem sokáig. Mégiscsak meg kellett volna csináltatnom a 10000-es szervízt, ameddig még lehetett volna. Azért kíváncsi vagyok, kapok-e tõlük, vagy a Yamaha Hungáriától értesítést, miszerint olyan változások következtek be, melyek az ügyfeleket is éríntik.
|
Verado | 3904 | 2007. december 17. 13:38 | Válasz erre: 3901 |
amit már érzünk ebbõl, vagyis a dealerek, hogy új elvárások vannak velük szemben és amit eddig befektettek a vállakozásukba az most szépen eluszhat. Jó példa erre a fehérvári yamahabolt ahol lehet hogy be is zárnak. Ezt probáltam egy korábbi hozzászolásomban hírül adni de Eyesis barátunk további részlettek is szolgált az én pletykaszinten hallott infomhoz. Egy a lényeg a japcsik többet szeretnének szakítani a piacból, jobban szeretnék csinálni az értékesítést, és akár magasabbra pozicionálni a terméküket ami természetesen járhat akár áremeléssel is csak ahoz most épitenek ki egy a korábbitól magasabb szolgáltatási szinvonalat amihez majd késöbb igazitani tudják az árakat. Ez csak egy lehetséges ok-okozati fajtalankodás a sok közül de az ilyen piacon törvényszerü :) üdv. V |
TeeJay | 3903 | 2007. december 17. 13:21 | Válasz erre: 3901 |
Semmit. Ausztriai árak +~30% = Y Hungária ár. Legalábbis alkatrész téren. Egyik MT-s srác csinált egy összehasonlítást, mert amortizálta a vasat és kellett néhány alkatrész. |
TeeJay | 3902 | 2007. december 17. 13:16 | Válasz erre: 3900 |
1. matricák http://www.foliavagas.hu/ http://www.motormatricak.hu/ 2. index nagyobb motoros boltokban tudsz venni, vagy rendelni olyat amilyet te akarsz az adott katalógusokból. Kell hozzá trafó is ha nincs az indexben eleve. 3. akku nem illik teljesen lemeríteni, mert veszít a minõségébõl (tárolt áram), élettartamából 4. brigéciollal vigyázni - több féle van, a Brigéciol 2000 a nyeró, a másik változat károsíthatja a fényezést - elvileg nem tesz jót a guminak, de ha szakszerûen csinálod (bekenés, 10 perc áztatás és ALAPOS lemosás) nem gond |
Eyesis | 3901 | 2007. december 17. 12:53 | Válasz erre: 3896 |
tök jó, és ebbõl mit fogunk érezni? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/news/2007/11/29/img/pic_002.gif
|
Eyesis | 3900 | 2007. december 17. 12:43 |
lehet pár kérdésem? :-) most festik a fejidomom, és kellene rá csináltatnom matricákat, vagy tudtok valahol olcsón matricát? illetve az lenne még itt a nagy kérdés, hogy olyan mini ledes indexet, hogy tudok csinálni? :-) mit kell hozzá vennem és milyet nem szabad, tudtok -e valahol ilyesmit akciósan? tél: leszedtem az akksit, bevittem a lakásba, és elég ha feltöltöm most, vagy kell havonta vagy sûrübben újratölteni? ha veszek brigéciolt a nagy letakarításhoz, figyelnem kell, hogy hova ne érjen? gondolom a gumi cuccokhoz nem jó, ha hozzáér... köszi a sok segítséget :-) |
TeeJay | 3899 | 2007. december 16. 18:34 |
TeeJay | 3898 | 2007. december 15. 23:17 | Válasz erre: 3897 |
Nekem is járt 20 percet ma. :D Csak sajna az enyém hidegben áll kinn egy féltetõ alatt, és le van takarva. :( Töltõm nincs, nem veszem ki az aksit, inkább jár 20 percet 2 hetente, végig tolom a váltót is oda vissza párszor. |
krisztian.fz6 | 3897 | 2007. december 15. 20:19 |
A Fazer-tali óta nem indítottam a motorom, és ma pöccre indult, de szép hangja volt.........:-)) Járattam jó sokáig. :-))
|
TeeJay | 3896 | 2007. december 13. 12:39 | Válasz erre: 3892 |
Ime. http://www.yamaha-motor.co.jp/global/news/2007/11/29/ymme.html |
TeeJay | 3895 | 2007. december 13. 12:39 | Válasz erre: 3893 |
Jól van, más a fõtengely csapágyazása. Nem ez volt a mondani valóm lényege. Majd, ha a 3., 4. nagymotorukkal lesznek hosszútávon szerzett pozitív tapasztalatok, akkor racionális választás lesz. Addig a kockázati 'befektetés' kategória - nekem. |
Piro | 3893 | 2007. december 13. 10:38 |
Teejay! A Hyo-nak, ugyanis nem SV650 koppincs! Teljesen más a fõtengelycsapágyazása is! Talán a túrán kifejtem neked, de most megyek, mert az asszony leveszi a fejem! |
Verado | 3892 | 2007. december 13. 10:14 |
úgy hallottam, gondok vannak a Yamaha Hungáriánál, ezek állítólag nem teljesen újkeletüek de tény hogy a japánok leváltották az egész europai vezetést, ezt követte a magyar vezetés leváltása. Ennek az évnek nagy részében elsõ ember nélkül müködött a cég és mostanság új arculat kialakításon dolgoznak, , ujászervezik a dealer hálozatot , stb. Ha van valakinek konkrétabb idevágó híre ossza meg velünk . Üdv. V
|
TeeJay | 3891 | 2007. december 13. 08:05 | Válasz erre: 3890 |
Egyébként, meg minden motornak márkának megvannak a jellegzetes hibái, a Hondák az elektronikával szenvednek, a Yamaha nem tud egy normális váltót csinálni, a Kawák korrózióra érzékenyebbek, tömegmodell Suzuki kidolgozottsága etc. etc. etc.
|
TeeJay | 3890 | 2007. december 13. 08:00 | Válasz erre: 3889 |
Ok, akkor Hyosung, csak neked, csak most. :) Hyo ugyanazért nem vennék, amiért nem vennék elsõ körben Subarut sem, ha tényleg beindítják a kétkerekû gyártást. Mert kiforratlan márka. Bár nominálisan kisebb összeget kérnek (nem fizetnek patenteket, nem japán munkaerõt kell megfizetni), de alapvetõen nem is ez a megkérdõjelezhetõ része a dolognak. Egy új gyártó egy technikailag sokat követelõ területen kockázatos, az az árban jelentkezõ különbség egy kockázati 'haszon'. Ennyi. A 'vacak' koreai autók most már elég megbízhatóak, spec. MO-ra egy koreai dízel jobb is mint egy német/francia dízel , mert igénytelenebbek, itt meg szar az üzemanyag... (motorok kapcsán hallottál már BMW-st kopogó hangra panaszkodni?) Szóval még pár motor generációt legyártanak saját kútfõbõl is, nemcsak egy régi japán konstrukciót másolva, és ha anyagilag is biztosítottnak tûnik a cég jövõje sztem ez a kockázati tényezõ eltûnik, bár akkora már az árkülönbség nem lesz olyan számottevõ. Ennyi. :-) Egyébként a GT650 esztétikája tényleg jó, két éve, amikor elõszõr láttam élõben, nekem is megtetszett. |
Piro | 3889 | 2007. december 12. 22:37 |
Polo! Én csupasz ököllel szoktam harcolni! :-) Na jó, nem bántalak. :-) Bocsánatot kérek tõled, hogy a szived csücskét ócsároltam. Arra, hogy a Kawa növelte az eladását, abban megintcsak a pénz a kulcsszó, a kulcstényezõ. Az ER-6, meg a Z750 elég olcsónak mondható a kategóriában, és még jól is néznek ki, csak... az Er-6-tal van gond rendesen: eszi az olajat, mint az állat, repedezik a váz... Errõl beszéltem, amikor az spórolásra gondoltam. Egyik barátomnak is egy 2005-ös Z750-je volt és 14-15ezer km után úgy csörgött a blokkja, hogy azt hitte az ember, hogy szétesik. Valóban én írtam a Superbike-ba. Emlékszel, hogy mit??? Emlékszel arra, hogy mi volt a bajom a cikkel??? Elfogadtam, hogy nem tökéletesen a Fazer, valóban rezonál és ez engem is zavar, de egy nagypofájú "GSXR az isten-man" ne buzizzom már le bennünket, mert nekünk csak Fazerre tellet, vagy nekünk az felel meg, mert kényelmes, szép...blablabla. Teejay! Miért nem akarsz belemenni a Hyosung témába? Kíváncsi lennék! |
polo | 3887 | 2007. december 12. 21:57 | Válasz erre: 3883 |
Abban szerintem egyetértünk, hogy szinte alig van különbség azonos kategóriájú és ccm-û motorok között. Van aki a Suzukira, más a Hondára, itt a többség a Yamira esküszik. Csak nehezen nyelem le a békát ha egy olyan motort szapulnak ami nekem -egy kis túlzással- a szívem csücske. Ha jól emlékszem akkor te írtál(?) a Superbike magazinnak egy levelet, mert lehúzták az FZ6-ot. Akkor gondolom megérted az én háborgásomat is. :) Remélem nem jön közbe semmi és az évadnyitó túrán személyesen is megvitathatjuk a nézeteltéréseket. :) (boxkesztyût is hozzál ha nem tudnánk dûlõre jutni :D) |
TeeJay | 3886 | 2007. december 12. 21:25 | Válasz erre: 3884 |
Ez majdnem minden motorról elmondható. Gyere évadnyitó túrára Te is! :-) |
TeeJay | 3885 | 2007. december 12. 21:12 | Válasz erre: 3883 |
Piro! Szerintem ne nagyon menj bele az árak kérdésbe: az elõzõ posztodban sem 'azonos' kategóriájú és idõzítésû árakat akartál összehasonlítani. Másképpen: a Yamaha nem véletlenül drágább a nagy átlagnál. Mint az köztudott, a Yamaha baromi rosszul pozicionálja a termékeit. Milyen érdekes, hogy idén két olyan akció is volt amikor 20-30%-kal olcsóbban lehetett 0 km-es Yamahát venni (nemcsak MO-n), annyira nem ment az eladás. Nov. 29-én (?) írták alá azt az értékesítési szerzõdést a Mitsuival, amit írtam - fenn van a Yamaha global site-on, keresd meg (mondjuk ehhez motorok is kellnek majd). A lenti statisztikához tartozik, hogy Jan-Nov FO-ban bõ egy százalékkal esett a Y értékesítés a tavalyihoz képest (megint esett...), míg a Kawa több mint 8%-kal növelte azt. (Pár napja egy cimbi viccesen felvetette, hogy kiváncsi elveri-e a Kawa idén a Yamahát...) A tavalyi európai összesített motoreladásokban a 250ccm-nél nagyobb motoroknál még az FZ6 volt az abszolut elsõ, utána a BMW 1200GS jött, aztán a kategória társak (GSR, ER6), amik ~10%-kal voltak kevésbé népszerûek. Mint azt egyik cimbi írta valahol: a Yamaha a 80-as 90-es években megszerzett presztízsét éli fel most és láthathatóan hanyatlik. A kisfészer nekem baromira bejött, mai napig imádom az esztétikáját, sokszínû profilját, barátságos, ugyanakkor nem lebecsülendõ menetteljesítményét. A mai új motor palettát elnézve ez az egyik olyan utolsó mohikán amiért pénzt adnék, bár ha most kellene Y-t vennem, nem S2-t (HG-t, ha úgy tetszik), hanem TDM-et vennék. A 'husáng' meg egy külön történet abba bele sem akarok menni... |
Piro | 3884 | 2007. december 12. 20:04 |
Ja..., és annyi barátot köszönhetek az elõzõ motoromnak, hogy azt semmi nem pótólhatja!
|
Piro | 3883 | 2007. december 12. 20:02 |
polo | 3882 | 2007. december 12. 14:44 | Válasz erre: 3880 |
Kedves Piro! Kicsit mintha túlzásokba estél volna. Ami nem is lenne baj, hiszen mindenki a maga lovát dícséri és ez egy Fazeres fórum. Nade! Nekem kinyílik a bicska a zsebemben amikor mindenféle közhelyeket olvasok. Ha már vetted a fáradságot, hogy ócsárolj egy másik típusú motort elõtte legalább utána olvashattál volna. Az általad ócsárolt régi Z csõváza az egy remek konstrukciójú acél diamond váz. Lehet, hogy nem olyan csilli-villi mint az FZ6 hegesztés nélküli öntött hídváza, de semmiképpen nem hívnám „elavult” technikának. Ha zavar, hogy más lenézi a 600-as motorod akkor miért ilyet vettél? :) Én magasról teszek arra, hogy ki mit gondol az én öreg vasamról. Nem foglalkozom vele. El kell fogadni, hogy vannak jobb motorok is. Ennyi. A Z750 nagyon jó kis motor, természetes -ahogy a TeeJay is írta- veri a 600-asokat. Az lenne az érdekes ha nem így lenne A kinézet pedig szubjektív dolog. Részemrõl ennyi, remélem nincs harag. |
TeeJay | 3881 | 2007. december 12. 11:52 | Válasz erre: 3879 |
Az a +150 ccm nem lebecsülendõ, fõleg, hogy a különbség inkább löketben van: alul sokkal nyomatékosabb a Z. Álmodozok arról, milyen lenne egy FZ7S ... :) Tesztek során a 600-asokkal teszik egy csoportba és általában meg is nyeri ezeket a teszteket, vagy csak a Hornet veri meg (persze az 1000-esekkel szemben alulmaradna). 2007-re volt modellfrissítés, szóval nem kell csodálkozni, hogy egy 'öreg' konstrukciónál többet értékesítettek belõle (amit a ráadásul a versenytársak -az egyik legfontosabb szegmensben- lehagytak). A Z-vel szerintem egyetlen egy nagy probléma van: túrázásra kevésbé alkalmas - pakolhatósága megkérdõjelezhetõ. Az hogy csõvázas, önmagában még nem gond: nagyon jó, merev konstrukciókat lehet csinálni csõvázból is, ami költséghatékonyabb mint az öntött alu váz. Információim szerint a Yamaha egyébként az idei negatív eredmények miatt megváltoztatta az értékesítési szervezetét és azzal a céggel írtak alá szerzõdést, ami a Toyotának is segített az értékesítésben. |
Piro | 3880 | 2007. december 12. 10:24 | Válasz erre: 3879 |
Hogy mitõl jobb??? SEMMITÕL!!! Csak minden hülye el van ájilva attól, hogy "Õ" 750-essel jár, és nem egy "szutyok" hatszázassal ugyanannyi (kicsit kevesebb is) pénzért! Azzal már nem foglalkoznak, hogy a régi Z750 (pl. 2005-ös) egy elavult technikát felvonultató motor: csõváz, ...stb. Ellenben mi (FZ) aluvázat már lassan 4 éve nyomatjunk. Ha megnézzük azt, hogy 1,9M-ért veszel egy Z750-et, és 2,2M-ért egy FZ6S-t..., elgondolkodtató. Az 2007 Zé már valamivel "zsírabb", de szerintem ocsmány. A régi sokkal szebb volt. Én nem vagyok oda ezektõl a futurisztikus "szaroktól": Az én a legszebb motor a világon!!! :-) :-) :-) Na jó..., a tietek is!
|
LaciS2 | 3879 | 2007. december 12. 09:41 |
Ez egy nagyon jó statisztika ! Továbbra is népszerû a motorunk ! De ez a Kawa 750 mitõl jobb ? |
TeeJay | 3878 | 2007. december 11. 21:47 |
Franciao-i motoreladások Jan-Nov http://mt01.hu/uploads/images/200711_plus125modcumul.gif |
mexikana | 3877 | 2007. december 11. 21:47 | Válasz erre: 3876 |
mi az h, minek?.....telepakolod a tütüdet és fordulsz még 1-et....van még idö karácsonyig....))))
|
krisztian.fz6 | 3876 | 2007. december 11. 21:42 | Válasz erre: 3875 |
Szia Kedves Mexikana!! Ja, holnap megyek haza...de minek..............
|
mexikana | 3875 | 2007. december 11. 21:41 | Válasz erre: 3873 |
Szia Krissz....elökerültél csillagom?.....))))már hiányoztál
|
krisztian.fz6 | 3874 | 2007. december 11. 21:38 | Válasz erre: 3869 |
Ferko, Te brutalisan hasznaltad a nonfangot. En csak azert nem ajanlom mert csunya. Meg hallottam mar olyat is hogy elhagytak az oldal dobozt. Nonfangotm en se vennek.
|
krisztian.fz6 | 3873 | 2007. december 11. 21:37 | Válasz erre: 3869 |
En az xj-n 45 ezer km-t cipeltem e feslo dobozomat, nem volt vele semmi gondom, mint az ujat ugy adtam el. Ez a givi erosebbnek nez ki es dizajnosabb is. |
TeeJay | 3872 | 2007. december 11. 20:17 |
Köszönöm az infokat. Nonfango storno. Csak most ajánlottak egy alig használtat, tartóval, 3 dobozzal baráti áron. Jelenleg 2-t néztem, Givi és Krauser. Krauser: ahogy mondod, horror ár... De nekem nem sürgõs, 'hosszú' túrára áprilisnál, májusnál korábban nem megyek, szóval még beszélhetünk a konzoljaidról... :D |
Ferko | 3871 | 2007. december 11. 19:23 | Válasz erre: 3870 |
Ja és a legfontosabb különbséget elfelejtettem. Ha szeretsz túrázni ezeket a dobozokat hülyére pakolhatod. |
Ferko | 3870 | 2007. december 11. 19:20 | Válasz erre: 3868 |
Ha tudsz még várni 2-3 hónapot akkor már tudni fogom milyen gépet tudok majd venni és lehet, hogy nem kell a következõ motoromra. Baráti áron megkapod a komplett rendszert csak át kell rakni. Azért mondom ezt, mert az új ára horror volt. Viszont semmi gond sincs velük most sem. Szerintem örök élet meg egy pici. |
Ferko | 3869 | 2007. december 11. 19:12 | Válasz erre: 3868 |
TeeJay | 3868 | 2007. december 11. 17:20 |
Kérdés: Nonfango dobozrendszerrel van valakinek tapasztalata? Itt még senki nem értekezett róluk érdemben... |
story | 3867 | 2007. december 11. 14:56 |
Sziasztok!Érdeklõdöm,hogy hol lehet "jutányosan"FZ6-ra hátsó boxot venni(háttámlásat,szín az ezüst).Köszi a tippeket elõre is.Story,Szombathely
|
Dokypapa | 3866 | 2007. december 11. 10:54 |
Ez tényleg jó ötlet,fõleg hogy az én sufnim /azaz garázsom / a hátsó szoba.Most éppen szoba motort játszunk ,. Motorom szerelem. |
karu | 3864 | 2007. december 10. 21:27 | Válasz erre: 3859 |
Köszi ez valóban hiányzik a sufnibol valószinû hogy meg fogom lepni a kicsikémet tetszik nagyon.
|
Ferko | 3863 | 2007. december 10. 19:43 | Válasz erre: 3862 |
Azért küldtem neki, mert tényleg szép és Karu szereti a tiszta pedáns mûhelyt. Sufni ??? Ez még akkor is erõs ha ott vicc jel )))))) |
mexikana | 3862 | 2007. december 10. 06:13 | Válasz erre: 3859 |
szerintem is ilyen még nincs a "sufnijában".....)))))))))))
|
mackotestver | 3861 | 2007. december 9. 23:28 |
Szevasztok!! Fz 750-hez keresne egy cimbi service manualt,ha tudtok segiteni,légyszi dobjatok rám egy pü-t.Elõre is köszi.
|
Raid | 3860 | 2007. december 9. 19:31 | Válasz erre: 3858 |
motorparts.hu-n van... 50k vagy mennyi, a gyári meg olyan 80-90 aszem...
|
Ferko | 3859 | 2007. december 9. 18:16 |
Karu ! Találtam egy szép cuccot a szép motorodhoz a szép garázsodba. http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6963&cat=&mid=1010 Kérd karácsonyra. |
Ferko | 3857 | 2007. december 8. 20:18 | Válasz erre: 3852 |
Ne legyél kishitû. A Beta azért nem gagyi. A szerszám piacon az erõs középkategóriába tartozik. Nekünk otthoni használatra a minõsége bõven megfelel viszont az ára miatt nehezen elérhetõ. A cégnél a mûhelyben van a szerszámok csúcsa Facom is. Ott a mindennapos használat mellett már azért elõjön az élettartam - minõség - ár külömbség. |
Ferko | 3855 | 2007. december 8. 19:28 | Válasz erre: 3845 |
Látom szépen alakul a szerszám készlet. Gratulálok az új szerzeményhez. |
karu | 3851 | 2007. december 7. 22:54 | Válasz erre: 3850 |
Látod azt a nyomatékkulcsot az biztos hogy pontos az nem gagyi. Mivan sokat árultál már? |
krisztian.fz6 | 3850 | 2007. december 7. 22:33 | Válasz erre: 3845 |
Karu! Nincsennek valami jo szerszämaid!!! Ferko! Lemertem a nagy nyomatekkulcsot, kb ^tiz Nm-t le kell vonni az adott ertekbol, ugy pontos, de inkäbb majd elviszem a nagyot is, megnezzuk ha arra jarok. |
Zsifi | 3848 | 2007. december 7. 21:29 |
Van egy kék tankbõr FZ6-ra 22-ért elvihetõ az is...vacsi új! Valaki rendelte és nem vitte el a nyomorult..( üdv Zsifi 06-70-561-42-53 |
karu | 3847 | 2007. december 7. 20:11 |
Corsaro motorbolt ePesterzsébet Kossuth Lajos u 20 forint akciósan amúgy 30. |
TeeJay | 3846 | 2007. december 7. 20:06 | Válasz erre: 3844 |
Gratula, nagyon gondos vagy! :) Hol vetted a tankbõrt és mennyiért? (ha nem titok) |
TeeJay | 3843 | 2007. december 7. 12:51 | Válasz erre: 3842 |
Az FZS1000-en egy mechanikus szamlalo van, ami eleg jol tartja az allapotat. A mienk az mas teszta, a motor nem is megy a muszerfal nelkul... :-S |
Ferko | 3842 | 2007. december 7. 12:48 | Válasz erre: 3840 |
Sajnos a digitális órák elektronika hibája miatt tudnak nullázódni, de csak akkor. Vagy mondjuk szándékosan lett kiütve. Nekem túl sok ennél a motornál a kétség. Váz újra fényezés minek ? Eleje új minek ? Szerintem sérült volt. Bocs, de én biztos nem venném meg. |
TeeJay | 3841 | 2007. december 7. 12:46 | Válasz erre: 3840 |
Az eloeletet nem ismerem, de nekem az atepites eleve gyanus volt. A 0-as km ora meg ugye... (uj ora, uj eleje...). |
MArnold | 3840 | 2007. december 7. 11:58 | Válasz erre: 3839 |
Igen már én is láttam korábban a hirdetést. A srác azt írja, hogy nem volt törve, de az egész eleje ki van cserélve és a váz is le van fényezve. Állítólag bemutatómotor volt. Mondom, ha bemutatómotor volt, akkor biztos látta valaki, hogy mit mutattak be rajta. Lehet, hogy SF bemutatókat tartottak vele?☺ Állítólag nagyon kevés kilométer van benne, de A KILOMÉTER ÓRÁJA NULLÁZODOTT VALAMI MÛSZAKI HIBA FOLYTÁN. Ilyet én nem tudok elképzelni. |
TeeJay | 3839 | 2007. december 7. 11:38 | Válasz erre: 3838 |
Ez mar a nyaron elado volt. Cimbi szolt, hogy elado, csak nem tetszett. :) |
MArnold | 3838 | 2007. december 7. 10:46 |
Sziasztok! Esetleg ismeri valaki ezt a motort? Vagy az elkészültérõl tud valamit? Debreceni. ![]() |
polo | 3837 | 2007. december 6. 21:24 | Válasz erre: 3836 |
Csak ott dolgozom. :P Nem is fehérvári vagyok (már).
|
Raid | 3836 | 2007. december 6. 20:38 | Válasz erre: 3832 |
hát... valakinek jól megy, hogy a belvárosban lakik :)
|
Ferko | 3835 | 2007. december 6. 18:43 | Válasz erre: 3834 |
Szia Mexi ! Bocsi, de munka közben nem sok idõm van a neten lógni. |
mexikana | 3834 | 2007. december 6. 14:57 | Válasz erre: 3833 |
Igazad van....de ha mégis valaki megvenné ,akkor az elsö pimaszkodás után reklamálnának és kérnék a pénzvisszafizetését...)))))))))))))))) Szia Ferko...! |
Ferko | 3833 | 2007. december 6. 14:31 | Válasz erre: 3830 |
Nincs olyan szerencsénk, hogy meg vegye Õt valaki. Nem kell Õ senkinek. ))) |
polo | 3832 | 2007. december 6. 14:11 |
Csak, hogy irígykedjetek, Fehérvárra ideért a Mikulás! Sõt! Egybõl három! :D Ezek szerint nagyon jó voltam az idén! :D
![]() ![]() |
polo | 3831 | 2007. december 6. 14:10 | Válasz erre: 3829 |
Nekem jó tapasztalatom van a fehérváriakkal, velem idáig korrektek voltak. A lényeg, hogy túl vagy a cserén! :) |
mexikana | 3830 | 2007. december 6. 13:58 | Válasz erre: 3825 |
Hova mentél?.....a Világvégére?....mindent adjál el ,csak magadat ne...)))))))))))))
|
Raid | 3829 | 2007. december 6. 13:50 | Válasz erre: 3796 |
a festés más, csak hát bele keveredtem :) Yamaha Hilcznél cseréltettem Kakasdon. Õket felhívtam mondták, hogy másnap vihetem is mert van nekik raktáron, levittem megcsinálták, kipróbáltam minden szuper, Yamaha Fehérvár meg ott rohad meg tõlem ahol van innentõl :] |
TeeJay | 3828 | 2007. december 6. 13:00 | Válasz erre: 3827 |
Jé nekik két puttonyuk is van, és elõl hordják. :-D |
fefe721 | 3826 | 2007. december 5. 22:09 |
Hali! Ha szépen kérem akkor valaki tudna nekem Yamaha FZS 600-ra (2002-es 1 dob) valami szebb hangot produkáló sportdobot mint a gyári zümmögõje. Nem fontos, hogy új legyen, de...... |
krisztian.fz6 | 3825 | 2007. december 5. 18:12 | Válasz erre: 3819 |
Reggel 7-re kiertem, itt 8-kor vilägosodik.:-) 15 oräs ut.
|