SirRobin | 11 | 2005. november 17. 08:52 | Válasz erre: 10 |
hHe-he! Már megint az új motor vásárlás... :) Az a helyzet, hogy ha megérik egyszer az új motor vásárlására a gondolat, akkor nem biztos, hogy túragép lesz a befutó. Ugyanis elsõsórban a street fighter, valamint a cruiser a két nagy kedvenc. Azokon belül a Ducati Monster, a Triumph Speed Triple és a V-Rod. Bár a V-Rod az elérhetetlen távolság egyenlõre, így elgondolkoztam a koppintásán, az Aquilán, ami nem is olyan drága és a tesztek alapján megéri az 1,7 MFt-os árat. Bár a V-Strom is erõteljesen lebeg a szemem elött. Sajnos nehéz dönteni. Mind a három stílus mást nyújt, igazán annak örülnék, ha nem kéne gondolkoznom, hogy melyiket vegyem, hanem azon gondolkozhatnék, hogy ma épp melyiket használjam a meglévõk közül :)))) Na de térjünk vissza a szervíz témákra: Az biztos, hogy a meglévõ metálzöld fényezésböl fekete lesz. Szerintetek matt, vagy fényes fekete legyen? Tetszik a matt fekete, csak nem tudom, hogy illik-e az FZR-hez. Pontosabban tartok tõle, hogy nem igazán. Nem tudjátok véletlen hol lehetne szerezni kb. 5 mm átmérõjü tömör plexi hengert? Lehetõleg legalább 30 cm hosszú kéne, de az sem baj, ha nagyon hosszú és nekem kell szétvágni. A plexit házilag hõlégfúvós melegítéssel lehet kismértékben hajlítani? |
krisztian.fz6 | 10 | 2005. november 16. 19:41 | Válasz erre: 8 |
Meg az FZ6-os is fészer. SirRobin! Azon még nem gondolkodtál hogy vegyél egy túramotort? :-)))) |
SirRobin | 6 | 2005. november 16. 18:21 | Válasz erre: 5 |
Galád te tényleg galád vagy! :) Szerelmem különben is, csak egy van, de az pótolhatatlan:) Ugyanis önimádó vagyok, magamat meg csak nem cserélem le. Na de a viccet félretéve, egyenlõre tényleg nem cserélem le. Sajnos pénzem most nincs másikra, azt meg nem szeretem, hogy a bank a tulajdonosa a motoromnak. Nem vagyunk egyformák. Van aki azt szereti, hogy új motor van alatta, (én is el tudnám viselni) van aki a kamatos összeg és a tényleges összeg közötti különbözetet szereti elszórakozni, mindezért hajlandó 1-2 évet várni. Na én inkább elbulizom :) |
Galad | 5 | 2005. november 16. 12:38 | Válasz erre: 1 |
Hm esetleg egy új szrelem talán segítene a dolgon? :-))
|
papi | 4 | 2005. november 16. 10:22 |
Sziasztok Nálunk akkor kapaszkodik az utas, amikor kicsatolódik,de egyébként jó. |
krisztian.fz6 | 2 | 2005. november 16. 09:05 |
http://www.givi.it/downloadfree.asp?lib=Immagini&ID=399&UT_ID=1 Én ezt használom. |
SirRobin | 1 | 2005. november 16. 00:11 |
Tudna valaki tippet adni, hogy lehet megoldani egy Yamaha FZR-en csomagok elhelyezését anélkül, hogy szegény gép nagyon nevetségessé válna? Marha kényelmetlen a hátizsákos megoldás, viszont minden ismerõsöm azt mondja, hogy egy ilyen gépre nem illik semmilyen doboz. A mágneses tanktáska nem szimpi, bár ha mást nem találok, végsõ megoldásnak az is jó. Szeretnék emellett az aktuális hölgy utasnak egy majrévasat felszerelni. Ezen a típuson nincs gyárilag, tehát az valószínü, hogy a mûanyagot ki kell majd vágni miatta. Erre esetleg tudnátok tippet adni, hogy technikailag melyik motor majrévasa illene hozzá? Két oldalsóra gondoltam, nem a hátsó típusra. Olyan tippeket légyszi ne adjatok, hogy cseréljem le túragépre, vegyek bankhitelre új motort, stb. Azt már sokan mondták, de én nem vagyok hajlandó bankhitelre motort venni, na meg már meg is szerettem ezt a gépet. |