7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Honda CTX & NC
Következő oldal

Bubó Doki 2348 2016. július 22. 18:09  
Igazán nem értem, mit rugóztok ennyit ezen a témán.......mindenki azzal motorozik, ami a szívének kedves, amire van píze, amit megszokott, amin jól érzi magát. Nem kell fikázni, megsértõdni, és egyáltalán....meleg van, ne fárasszátok egymást a hülyeségekkel......
Peace.....

tsanyi 2347 2016. július 22. 17:34   Válasz erre: 2346
Ezt nem topic fagyasztásnak szántam hanem csak most épp ebben a topicban hangzott ez el és ide néha direkt :) benézek. Mert hát ha a motorosnak vannak normái akkor azok vajon miben különböznek a gyalogosétól vagy az autósétól (a mozdonyvezetõt meg sem említeném)?

tsanyi 2346 2016. július 22. 09:43   Válasz erre: 2344
"Csak véletlenül olvastam be a fórumba, de ami itt zajlik az méltatlan a motorozáshoz."

Én direkt szoktam beolvasni és vita nélkül csak épp most épp itt olvasom ezt a szokásos formulát amivel meg szoktuk feddni társainkat és ehhez kérdezném úgy általánosságban, milyen zajlások lennének méltóak a motorozáshoz? Mert ha erre lenne egy kódex akkor tudnánk mihez tartani magunkat.

Ullyses 2345 2016. július 22. 09:21   Válasz erre: 2344
Üdv, kössz a hozzászólást, jól látod a lényeget! "Tiszteljük meg egymást, hogy mindenki abban hisz, amin éppen ül."

Stenmark1 2344 2016. július 21. 23:58  
Emberek béke!

Csak véletlenül olvastam be a fórumba, de ami itt zajlik az méltatlan a motorozáshoz. Tiszteljük meg egymást,hogy mindenki abban hisz, amin éppen ül. Hogy milyen motorod van, az sok mindentõl függ, de leginkább egy állapot kérdése. A vélemények pedig sosem állandóak, bár már sokszor hittem én is azt, hogy megérkeztem. Mindig vannak dilemmák, és ettõl szép ez a hobby. Nem kell erõsködni, és ennyi. Elöbb-utóbb, ha valaki sokat megy, úgyis rájön, hogy mivel lehet hosszabb távon motorozni. Ha addig nem jut el, akkor pedig nem kell földbe döngölni, ettõl még lehet boldog. Már a másik fórumon írtam, hogy a Bmw F sorozat egy értelmes választás, a motor és futómû összhangja ott éppen reális, és nálunk kevésbé sznob országokban jól is fogy. Nálunk a Bmw boxer az úr (vágy?!), de ott a futómû megelõzi a motorizáltságot, talán a vizes már más, de azt már nem akarom kipróbálni...

Sajnos a Ctx-rõl nincsen benyomásom, csak az X sorozatot próbáltam, de a motorról csak elismerõen tudok nyilatkozni, a futómûhöz pedig kevés volt a próba. A Honda mindig tudott jó motorokat gyártani, de a futómû és a súly, sokszor megöli, az amúgy ígéretes példányokat. Egyébként a probléma nem egyszemélyes használatnál jön ki, hanem amikor két személy akar kényelmesen motorozni, ráadásul ha még felszerelést is visznek. Na ebben a Bmw verhetetlen, és az R futómû (tele-paralever) viszi szerintem a prímet. Én az 1200 gs-ig jutottam, de a párom még mindig arra vágyódik vissza, és én is, mert ott a teljesítmény és futómû összhangja megvolt, még így is élvezetesen tudtam motorozni. Azóta két motorunk van és eléggé össze vagyok zavarodva, de ez már egy másik történet...

Bocs, hogy kicsit eltértem a fórum eredeti témájától, és talán nem is ide illik igazán a hozzászólás, de mint motoros ennyit hozzá szerettem volna tenni, vagy megfogadjátok, vagy nem.

Hajrá Honda Ctx, Bmw F, Kawa, és valahány motor van a világon!
Jó motorozást mindeninek!

Ullyses 2343 2016. július 21. 22:19   Válasz erre: 2342
Egy BAZ megyei lesz, legalább is jelentkezett.
- - -
...egy hét múlva meg Szolnok... :))

Daty 2342 2016. július 21. 21:53   Válasz erre: 2341
Nem néztem, de már nézem is!

Látom, jössz Te is!:-)

Ha lesz idõm, és az idõ is olyan lesz, kinézek!
Bár Szlovák túrát tervezünk, de szerintem nem lesz olyan jó idõ.

Ullyses 2341 2016. július 21. 21:51   Válasz erre: 2337
Neeeeemmmm.... odáig még nem jutottam az "elhatározásban", hogy lecserélném... Különben is most szomorú vagyok, mert a GoldWinget sem fogják gyártani, pedig most arra gyûjtök! :)))))
Ha meg egyszer cserélek csak olyan motorom lesz amin kényelmesen lehet ülni, (láb kinyújt) jól megy és mind a városban mind az országúton jól használható...
Na ! de hát ez most egyelõre megvan, akkor meg minek is cseréljek? :))))
...
Daty mit csinálsz hétvégén? Lesz egy tiszatúra, láttad?

Daty 2340 2016. július 21. 21:16   Válasz erre: 2336
Szódásbácsit olvastad Uly?

Daty 2339 2016. július 21. 21:16   Válasz erre: 2337
Na wazze, azt Uly-nak kellett volna látnia!:-)
Lehet elcserélte volna azonnal, de csak a rendszám miatt!:-))

Daty 2338 2016. július 21. 21:15   Válasz erre: 2336
Szia Uly!

Én ezekrõl nem tudtam, csak a saját kútfejemre hagyatkoztam, mikor úgy döntöttem, hogy eladom.
(Persze kellettek azok a hiányosságok is, amiket írtam.)
De igazából látva, hogy mennyire nem kelendõ a típus, mennyire kevés van, és mennyire leesett az új ára a 2.799.000 Ft-rõl rövid idõn belül 2.499.000 Ft körülire, ez adta meg az igazi nagy lökést, hogy meg kel szabadulni tõle minél elõbb.
Sajnos úgy látom, hogy nemsokára már bagóért sem fog kelleni senkinek, és így is buktam rajta rendesen, de ha kivárok, ettõl szerintem sokkal többet buktam volna.:-(

Sajnálom, mert ennyire azért nem volt rossz vas.:-(

szodasbacsi 2337 2016. július 21. 19:55  
Azt hittem, Uly titokban vásárolt egy másik motort, mert ma láttam egy F800-at ULY-... rendszámmal.

Ullyses 2336 2016. július 21. 14:39  
Viszon én már nem fogom tudni 3x-ra is megvenni a CTX-et mert most kaptam a hírt...:

"Valóban lekerült honlapunkról több modell is, így többek között a CTX700 valamint a Gold Wing is. 2017. január 1.-tõl kizárólag EURO4-es károsanyag kibocsátási normát teljesítõ jármûvek helyezhetõk majd Európában forgalomba, és ezen típusokból egyelõre nem lesz elérhetõ, a jelenlegi jármûvek pedig EURO3 besorolásúak..."

No akkor várható h jövõre kevesebb motor lesz, ill kerül forgalomba,-nem csak Honda-, mert gondolom az euro4-es motorok még drágábbak lesznek...
Daty! Lehet jókor adtad el a géped?

Ullyses 2335 2016. július 21. 10:43   Válasz erre: 2330
Így van! Jól látod.

kawa70 2334 2016. július 19. 21:52   Válasz erre: 2325
Jut eszembe még. A citadella egy kis élc akart lenni, mivel sokszor hangozattad a jelentõségét, és hogy egy motor alkalmassága nem ott dõl el. Nem, gondoltam hogy a szivedre veszed ;)
De látod megint olyanról oktatsz ki, amirõl már akkor tudomásom volt és teljesen tisztába vagyok vele, mikor Te még vélhetõen nem is motoroztál. Viszont nem fog meg, és értelmét se nagyon látom, pláne nem megyek olyan messzire pöfögtetni a fõtérre :)

De mint az elõttem szólók már emlitették, itt inkább beszélgetések és tapasztalat megosztások folynak leginkább, részemrõl nem mélyedek el jobban ebben. Az meg hogy benézünk és irogatunk csak mozgatja a topicot. Különben itt se sokan lennének :)

kawa70 2333 2016. július 19. 21:28   Válasz erre: 2328
Szerintem gondolkozz azon is miért maradtál magadra a saját magad alapitotta társulásban......Talán pont emiatt, mert soha senkit nem halllgatsz meg, a saját véleményed még tapasztalatok hiján is megvétózhatatlannak tartod és folyamatosan sértõdsz azon ami nem neked szól. Azért nem fogok egy olyan motort venni, amirõl messzirõl látszanak a gyengéi és mint ismeretes azért van olyan sokféle motor és autó, mert különbözõek az elvárásaink mind a kinézetet mind a teljesitményt, mind a komfortot illetõen. Nem hiszem hogy bármi sértõt irtam volna, egy technikai eszközrõl folyik itt az eszmecsere, ami ha nem történik kihal ez a topic is. Az meg hogy miért van olyan kevés ebbõl a tipusból, önmagáért beszél. Alkalmatlan a többség elvárásainak megfelelõ használatra, és mivel leginkább uj vagy ujszerûvan csak belõle, akinek van rá pénze meggondolja hogy mire költi és egy sokkal megfelelõbbet vásárol.

Daty 2332 2016. július 19. 17:41   Válasz erre: 2331
Ebben egyetértünk!

Ha valamit harmadszorra is megveszünk, az már jelent valamit!:-)

ErErpower 2331 2016. július 19. 17:38   Válasz erre: 2330
Datynak is volt pár motorja no meg nekem is megvan a véleményünk errõl arról ennyi, én jó magam maradok az adott márkánál mivel harmadjára ugyan azt a márkát vettem mert nem hiába! ;-))

Daty 2330 2016. július 19. 17:22  
Szerintem minden motornak vannak elõnyös, és hátrányos tulajdonságai.
Annál is inkább, mert mindannyian mások vagyunk.
Lehet - sõt biztos, mint ezt Uly is bizonyítja - hogy másnak a CTX egyáltalán nem kényelmetlen.
(Mondjuk, ha sokat vinne valakit - fõleg rosszabb úton - annak tutira más lenne a véleménye.)

Az is lehet, hogy a BMW-m másnak lassú lenne, vagy mit tudom én.

Olyan motor még nem készült, amelyik kivétel nélkül mindenkinek megfelelne.

Szerintem ezért térnek el a vélemények.

Tiger 2329 2016. július 19. 17:08   Válasz erre: 2328
Nem értettem félre.
kawa70-nel való adok-kapokot éreztem eldurvulni, csak ezt tettem szóvá, mert reakcióidban sértettséget és indulatot láttam.
Mint ahogy ebben az utolsóban is.
Annyira nem érint a dolog, hogy ennél többet szánnék rá.
A kérdésedre pedig annyit válaszolnék:
Engem nem nagyon zavarna, ha rosszat mondanának a motoromról, sõt talán még örülnék is, ha felhívnák néha a figyelmemet az esetleges hibáira, hátrányaira.
Eddig még senki nem tette.(Nem merik:-)))
De az biztos, hogy ha ilyesmi meg is történne, azt sokkal lazábban, könnyedebben venném:-))
Nem ezek az élet fontos dolgai. Mondhatnám némi közhellyel.

Ullyses 2328 2016. július 19. 15:53   Válasz erre: 2326
Szerintem félreértesz Tiger!
Én is véleményt írok, a magamét mert én ülök rajta, Daty is ült rajta... magamra meg absolute nem vettem semmit!!! :)) csak tetszik azonban az olyan vélemény amikor az mondja meg a tutit a motorról, aki nem ült rajta, még ha 100 éve motorozik is csak épp ilyenen nem ült és nem is fog .... és megint csak egyedül vagyok mert nincs több CTX-es... ennyi. De fordítsuk meg: ha a te motorodat kezdené vki szapulni....mit szólnál...?

Daty 2327 2016. július 19. 09:45   Válasz erre: 2326
Szerintem senki között nem fog megromlani a kapcsolat a véleménycserék kapcsán.

Természetesen az elején védtem a vasat, hisz még nem tudtam a negatívumairól, legalábbis tapasztalatból nem.
De beismertem, hátha okul belõle valaki, aki ilyet akar venni, vagy legalább, ha megveszi, tudja mire számíthat.

Nem hittem volna, hogy ennyire gyenge lesz a futómûve ennyiért!:-(
Állandó utasom szerint - aki jó néhány motoron ült már mögöttem - még a Piaggio MP3 futómûve is jobb volt!

Igen a gumikopás megoldatlan titok maradt elõttem, és természetesen említettem a kereskedõnek, hogy miért van már lecserélve a hátsó gumi, de azt mondta, szerinte is gumihiba.
Mindegy, tudja, ha akarja továbbadja, ha akarja nem.

Tiger 2326 2016. július 19. 09:00  
Rosszízûvé vált már ez fórumozás itt, ráadás teljesen indokolatlanul.
Ullyses, senki nem bántott Téged, a motorodról esett néhány nem túl hízelgõ sor, ne magadra vedd!
Indokolatlan az a vehemencia, ahogy véded, mert kvázi magadat véded, igazolva, hogy döntésed helyes volt, mikor ezt a motort választottad és igazolva, hogy a használata közben sem csalódtál, számodra optimális.
Nincs is ezzel baj, csak fogadd el mások ellenkezõ véleményét anélkül, hogy feleslegesen vagdalkoznál, személyeskednél!
Azt sem indokolja semmi, hogy egy ilyen haszontalan mûbalhé miatt bárkivel is megromoljon a kapcsolatod, akárcsak itt a fórumon is.
Motorozni kell, és majd, ha egyszer esetleg megérnek benned is azok a tapasztalatok, amirõl mások írtak, akkor majd úgyis lépni fogsz.
Daty is megélte azt a "presztízsveszteséget", amit az a vehemens ellenállás okozott, mikor a fórumnyitáskor tanúsított minden aggályoskodó :-)) megnyilvánulással szemben.
Most legalább, ha nem is túlzottan meaculpázva, de legalább õszintén beismerte akkori "tévelygését".
Ott inkább az zavar már csak, hogy nem látom korrektül megoldva az indokolatlan gumikopást és engem nyugtalanítana, ha majd a leendõ új tulajdonosnak esetleg késõbb kellene szembesülnie ezzel a jelenséggel .
Csak bizni tudok benne, hogy Daty errõl az elözményrõl tájékoztatta a kereskedõt és az sem fogja eltitkolni ezt!
Ja, nekem is jól jönne már egy új motor, valami túrásabb a mostaninál, pedig én is szeretem a vasamat:-)))
Csak ez most nem akar összejönni:-)

Ullyses 2325 2016. július 19. 08:09   Válasz erre: 2323
OK, te vagy a "mindentudó".... :)))
A citadella alatt nemtom mit értesz... biztos h nem azt amit én, meg abból eléggé nehezen jött volna össze a 7000km, (-megjegyzést kössz!) de erre is biztos van ötleted...fõleg h még csak messzirõl se láttad. Egyébként akik a legjobban fikázzák, de még is odatévednek, azok élvezik a legjobban :))) .... (csak zárójelben: a citagurulás egy hónapban egyszeri közös "passziója" több motorosnak is, ahol ismerõs arcok találkoznak, gurulnak, majd egy fagyi v süti mellett beszélgetnek egyet... nem 10-en , hanem kb300-800 motorig változik a szám... )

"Rajtad kívül ennyire senki nem dicsõíti ezt a gépet."
Nyilvánvaló nem?, mivel immár egyedül lettem a fórumban... ha szidnám, már eladtam volna... :))))

Daty 2324 2016. július 19. 08:08   Válasz erre: 2323
Dícsérni én is dícsértem, de azért leírtam a gyengéit is, már az elején.

kawa70 2323 2016. július 18. 20:38   Válasz erre: 2319
Nem ültem de nem is szándékszom. Rajtad kívül ennyire senki nem dicsõíti ezt a gépet. Ami nem baj, de az én igényeimtõl igencsak távol áll amire képes. Egyszer próbálj ki egy rendes motort is. De inkább többet. Hidd el lényegesen többet vezettem mint Te, igy ránézésre is meg tudom állapítani hozzávetõlegesen mire képes. A túrázás alatt nem a citadellat értem és nem 50 km-es eltávolodast. 6 mp meg némelyik szgk-nak sem okoz gondot ;)

Daty 2322 2016. július 18. 16:57   Válasz erre: 2321
Én a kényelmetlenségen igazán azt értem, hogy üt a hátulja!
A rázás elmegy, de nem minden motor ráz, van amelyik "kidolgozza".

Persze, minden relatív, de szerintem azzal nem tudsz vitatkozni, hogy ha kanyarban elkapsz egy keresztirányú út hibát, úgy dob át a másik oldalra, mint a pinty.
Na, ezt egy jó futómû nem teszi.

Én akkor úgy mondanám, hogy egy cruiser akkor igazán túramotor, ha nyíl egyenes az tökéletes állapotú az út.:-)
De mint mondottam - és szerintem errõl a Te utasaid nem nyilatkoztak - az utas pozíciója - fõleg ha magasabb az átlagosnál - felettébb kényelmetlen, mert túl magasan vannak a lábtartók.

Igen, valóban, városban nagyon jól ugrik.

De ez a 100 túrán már nagyon halvány.

Ullyses 2321 2016. július 18. 15:43   Válasz erre: 2320
Furcsa, mert én is megtettem vele több, mint 7000km-t eddig, nem is egyszer napi 400-500km-t...
Nyilván sok mindentõl függ, h ki hogy éli meg, de pl a legutóbbinál az elsõ 150km-t 90-120, a másodikat 70-90km/h(csoportos) és a napi utsó etapot 220km-t 110-140-közt váltogatva tettem meg... Elfáradtam,-meleg is volt- szó se róla, -ki nem?- de nem éreztem kényelmetlennek az ülést.(Kocsiban is túxem nõ az ülepeden, ha 3óránál többet ülsz!) Azt h ráz - sztem minden motor ráz, de kérdés mennyire, milyen sebesen haladsz, van e oldalszél, mekkora a plexi az elsõ kerékkel hány kátyút találtál meg eddig(kell e centírozni?) és még nemtom mi befolyásolja, esetleg milyen lett a kedved reggelre... stb., de ezek alapján azt mondani h ez a cruiser nem túramotor??? :))))) az meg hogy nem húz???? 6mp alatt 100-on!...:)))) NA, Boccccsss.... a fõvárosban meg nem fogok 2 lámpa közt 150-el száguldozni...

Daty 2320 2016. július 18. 12:52   Válasz erre: 2319
Én már ültem CTX-en, úgy 13.000 km-t.
Mégis azt kell, hogy mondjam - még ha védeni akarom a volt mundér becsületét akkor is - hogy igaza van Kawa70-nek.

Túrázásra ez a motor alkalmatlan.
Legalábbis hosszú távú túrázásra, közepes, vagy rosszabb úton.
Ha sebességet, és a döntögetést hagyjuk is, nagyon kényelmetlen.
A hátsónak fõleg.
Mind "testtartásilag" mind komfort szempontjából.
Üt, dobál, ráz elõl is, hátul meg fõleg.

A jelenlegivel 600 km után nem érzem azt, amit a CTX-el 100 km után.
Egy 2-300 km-s túra után napokig fájt a derekam, utasomnak még jobban.

Lehet, hogy egy 100-200 km-es "túrácska" belefér vele, de több nem, nem egyszer próbáltam.

Bocs Uly, de ezt le kellett írnom, mert a teljes igazsághoz ez is hozzátartozik, és ezt nem is tagadtam sosem!

Ullyses 2319 2016. július 18. 10:46   Válasz erre: 2315
Hát látszik h nem ültél még rajta és nem ismered a CTX-et... csak h ennyi butaságot összeírtál róla! nem semmi...
Jól lehet vele túrázni és városban is megállja a helyét - ha Bp városnak számít...

Daty 2318 2016. július 17. 21:15   Válasz erre: 2316
Hát igen, azoknak még nincs pénzük, hacsak nem jó helyre születtek.
Láttam már pisis kislányokat méregdrága autókkal, nulla vezetési tudással!:-(
Persze, lehet, hogy mást jobban csináltak!:-D

Daty 2317 2016. július 17. 21:13   Válasz erre: 2315
Valami ilyesmi, és fõleg az utolsó mondat.:-(

kawa70 2316 2016. július 17. 20:52   Válasz erre: 2310
Arra van bõven választási lehetõség a Hondánál is. Nem célközönség jelen esetben a fiatalság.

kawa70 2315 2016. július 17. 20:50   Válasz erre: 2314
Magyarul továbbra is jobbára városi jármünek lett kigondolva, azoknak akik inkább robogós motivációval rendelkeznek mint motorossal. Lassú, gyengécske, de legalább csúnya:)cserébe automata váltós ami szintén a dinamikusabb városi közlekedésben számit valamicskét.
Túrázásra meg végképp alkalmatlan.

Daty 2314 2016. július 17. 20:31   Válasz erre: 2313
Visszafelé a 9. hozzászólás:

"Ha kényelmes, komfortos, jó futómûve lett volna, és nem áll meg 160-nál utassal, meg kicsit magasabb lett volna a hasa, hogy jobban lehessen fektetni, sosem adtam volna el! "

1- kényelmetlen
2- kevés a végsebessége
3- alacsony a hasmagassága

cujethu 2313 2016. július 17. 20:29   Válasz erre: 2312
Mi az a 3 hiba ???

Daty 2312 2016. július 17. 15:44   Válasz erre: 2311
Bevallom, hogy engem az sem érdekelne, ha még e jelenleginél is pocsékabb lenne, csak ne legyen benne az a 3 hiba, amiért lecseréltem!
Mellesleg BMW-ben is, Triumph-ban is láttam már ezektõl rondábbat!

rimen 2311 2016. július 17. 15:40   Válasz erre: 2307
Az én véleményem szerint a DN-nek és a CTX-nek is van egy közös tulajdonsága ami nagymértékben hozzájárult a bukásukhoz,mégpedig az hogy egyik sem nyert szépségdíjat.

Daty 2310 2016. július 17. 15:26   Válasz erre: 2309
Igen, és sajnos nem is a fiatalabb réteget célozta meg.

kawa70 2309 2016. július 17. 15:14   Válasz erre: 2307
Sajnos ezzel és a DN01-gyel is elég szûk réteget célzott meg a Honda.... Várható volt a sorsa.

Daty 2308 2016. július 17. 14:54   Válasz erre: 2307
Keresettebb lenne, de az árától sokkal kevesebbért is eltörik a derekamat egy nemzetiségi utcában.:-))

tsanyi 2307 2016. július 17. 14:46  
Az NC még elmegy mert annyit tud és megér amennyibe kerül, de a CTX szerintem jelentõsen túlázott. Sajna elõre borítékolható volt, hogy nem lesz keresett gép.

Daty 2306 2016. július 17. 14:38   Válasz erre: 2305
Az enyém is elsétál még a 3,3-assal is 130-140-el!:-)
150-160-nál már azért lenyeli a 3,5-öt is utassal, hátsó dobozzal!:-D

rimen 2305 2016. július 17. 14:30  
Az enyém meg bekajálja az 5 litert,de az legabb megy is :-)

Daty 2304 2016. július 17. 10:56   Válasz erre: 2303
Sajnos én is úgy látom, hogy a DN-01 sorsára jut.:-(
Pedig kár érte.

Unalomig ismételtem már, de még 1x leírom.
Ha kényelmes, komfortos, jó futómûve lett volna, és nem áll meg 160-nál utassal, meg kicsit magasabb lett volna a hasa, hogy jobban lehessen fektetni, sosem adtam volna el!
A váltóját imádtam, és a a motor teljesítménye sosem volt kevés, csak a sebessége.
A fogyasztása is nagyon tetszett!:-)

Használt meg azért van olyan kevés a piacon, mert eleve újat is keveset vettek.
Szerintem már le is álltak a gyártásával.

Aki ilyet vett, és az általam említett "hibákat" tolerálja, az megtartja.
Ha meg el akarja adni, bajban van, mert szinte eladhatatlanok ezek a típusok.
Ebbõl a szempontból örülök, hogy viszonylag jól sikerült kiszállnom belõle.

Még mindíg árulja a kereskedõ, (egy hete beszéltem vele) de a kutya nem érdeklõdik utána.
Megnézik, felülnek rá, és ennyi.

Mondjuk, amennyiért árulja, az újat sem tudják eladni:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_ctx_700_d_abs_dct-10137260

Na, de sok sikert neki hozzá!

Neked meg még sok balesetmenteset a Tiédhez!:-)

Ha érdekel, a BMW eddig nagyon bejött, ebben minden megvan, amit a CTX-nél hiányosságképpen említettem, és a fogyasztása is szinte teljesen ugyan az!

Eddig 3,7-nél egyszer sem evett többet, annyit is csak akkor, mikor a Magas Tátrában ökörködtünk!:-))

Általában 3,3-nál megáll, bár volt már 3 alatt is!:-)

Ullyses 2303 2016. július 17. 00:28   Válasz erre: 2300
... úgy tûnik nem egy Honda sikertörténet? Lehet, hasonló sorsa lesz mint a DN01-nek volt...?
A HONDA kínálatban érdekes mód most nem is szerepel... igaz a GoldWing sem...
Talán mert drága, ezért nem veszik... használt meg még kevés a piacon,... talán mert nem mindenki cseréli le BMW-re ...? :)

Daty 2302 2016. július 12. 13:23   Válasz erre: 2301
:-DDD

ErErpower 2301 2016. július 12. 12:35   Válasz erre: 2299
Nincs, BMW re cserélik ki sajna :))

Daty 2300 2016. július 12. 10:01   Válasz erre: 2299
Nincs.

Ullyses 2299 2016. július 12. 07:36  
Már jól benne vagyunk a szezonban.... Vajon van-e új CTX tulajdonos? ...NC-s?

Daty 2298 2016. július 8. 06:57   Válasz erre: 2297
Gondoltam!:-P

kawa70 2297 2016. július 8. 06:50   Válasz erre: 2296
Ki se tudnám hagyni:)

Daty 2296 2016. július 7. 22:59   Válasz erre: 2295
Én benne vagyok, benézel majd néha?:-)

kawa70 2295 2016. július 7. 22:27   Válasz erre: 2294
Ezért kéne inkább Daty topicot csinálnod, mint minden kétpéldányos motornak külön egyet, amibõl az egyik a Tiéd :)

Daty 2294 2016. július 7. 20:47   Válasz erre: 2293
Úgy látom, nem nagyon látogatod a fórumot!:-((

Ullyses 2293 2016. július 7. 15:11   Válasz erre: 2292
...az nem én voltam. :(
Azért figyelj csak!..., amelyiknek nagy a plexije, ULY a rendszáma... hátha :)

Daty 2292 2016. július 2. 16:20  
Ma találkoztam a Jósvafõi szerpentinen egy fehér CTX-el!:-)
Szembe jött, így nem álltam meg.

Ullyses 2291 2016. június 17. 14:36   Válasz erre: 2290
nem 15.00-kor hanem 17.00-kor!

Ullyses 2290 2016. június 17. 13:56  
Bólyi Motoros Napok rendezvény...
( szállások még vannak szabad férõhellyel!)
Motoros felvonulás szombaton kb 15.00-kor

Ullyses 2289 2016. június 17. 08:20   Válasz erre: 2288
Timi! az egy "ugrásra" kész sasmadár! :)) ...szval vigyázz ha meglátod! :)))

Utalatos 2288 2016. június 16. 16:25   Válasz erre: 2287
Ullyses, most komolyan.
Nezd mar meg legalabb a sajat bemutatkozo fotodon!
Mint egy bobiskolo madarfioka:-)))

Ullyses 2287 2016. június 16. 15:10   Válasz erre: 2286
az enyém nem is csoros! :(( ... hanem "fejidomos"! a GoldWing kistesója :)) majd ha megnõ õ is az lesz :) ...csak ha nem tunnád :))
(A képet angol oldalról szedtem..., lehet vki aki GB-ben dolgozik onnan hozta?)

Utalatos 2286 2016. június 16. 08:41   Válasz erre: 2285
Igen, ilyen szurket, de nem nakedet, hanem olyan csorost, mint a tied.
Ezek szerint megis van es nem en neztem be valamit:-)

Ullyses 2285 2016. június 16. 08:35   Válasz erre: 2283
...Timi, ilyen szürkét láttál ? Naked-et?

Ullyses 2284 2016. június 16. 08:02   Válasz erre: 2283
Szia Timi!
Sztem nem volt rossz a felvonulás, kevesebben voltak mint tavaly...Valóban nem voltam egyedül, volt ismerõs ... mintha Füreden egy darabig mellettem is jöttél volna ? De sajnálom, hogy nem szóltál rám... :(( A amikor mentem, meglepetésemre egy HD-s csapat épp ellenkezõ idányba ment... aztán volt pár akik szintén... Lehet úgy vannak vele hogy ez már nem is HD felvonulás, hanem össznépi és abból nem kérnek??? Tudja valaki mi az ok?
Az a szürke CTX felkeltette az érdeklõdésem, ha megtalálod a képet rakd fel légyszi. Érdekes, hogy a Honda palettáról lekerült, viszont NC750S néven kiadtak egy sztem "csajos" gépet,(tévedés joga fenntartva ;)) de jól néz ki nagyon - szép piros a kereke... 2 hete eredetiben is láttam amikor a Hondánál voltam

Utalatos 2283 2016. június 15. 12:20   Válasz erre: 2282
En 6 darabot lattam. Kozte a tiedet is a hatalmas "szerszamos ladaval" a hatsojan.:-)))))
Lattam egy szurket is (vagy ezustot), nem tudom, mi ahivatalos neve ennek a szinnek, de jobban mutatott, mint feketeben vagy feherben.
Magyar rendszama volt. Nem is tudok rola, hogy lenne mas szinben itthon.
Hogy CTX volt az biztos, mert melle mentem es talan meg egy felvetelen is rajta van, csak azt meg fel kellene dolgoznom.
Titeket a shell kut elott lattalak, jobbodon egy chopperes fickoval, akivel valami szot is valthattatok, mert eppen fele fordultal es nem felem, pedig eleg feltuno voltam piros farmerkabatban, feher nadragban:-))), mint egy barbie baba. Ezt a Fesztival egyik szervezoje mondta, mert ismet felajanlottak egy gyereklatogatast, de keptelen voltam megoldani az odautaztatasukat.
A felvonulasrol van egy velemenyem, de mivel a kozepetol en is csatlakoztam, ezert magamrol is velemenyt kellene mondanom:-)
Nem komoly bajom van ezzel, mert igy is mindig nagyon varjuk furediek es kornyekbeliek, de nem egeszen az mar ez, mint nehany eve:-(
Inkabb azt mondanam mas lett, nem azt, hogy rosszabb, vagy kevesbe latvanyos.
Azert pl. az egy kicsit zavar, hogy a fesztivalon levo hd-sek tobbsege ki sem jon mar a felvonulasra, vagy ilyenkor kirandul masfele, esetleg Pestre:-((

Ullyses 2282 2016. június 15. 11:46   Válasz erre: 2281
...ez jó! :))
Pedig most a hétvégén láttam egy CTX - et Alsóörsön... Lehet nem motorozz tag...?
Hiába ez egy olyan jó konstrukció nincs is igazán mit beszélni róla! Már túlléptem a 6000km-t, semmi gond a géppel... fogyasztása 4 és 3,6 között ahogy hajtom... tartós 140km/h felett 4,2ig felkúszik...

Daty 2281 2016. június 15. 07:38   Válasz erre: 2280
Uly!

Hogy kezeled a fórumot?
Nagyon halódik!:-(

Ullyses 2280 2016. május 31. 14:21   Válasz erre: 2278
Nem ám aztán kiderül, nem is jó helyen jártatok? :)))

Daty 2279 2016. május 30. 19:25   Válasz erre: 2278
Ha itt lesztek, megmutatom hol van!:-)

nagyK 2278 2016. május 30. 19:14   Válasz erre: 2277
�Nem, találtuk... biztos melegítík...

Daty 2277 2016. május 30. 19:10   Válasz erre: 2276
Pedig Demjénben van qrva forró is!

nagyK 2276 2016. május 30. 19:07   Válasz erre: 2275
�Na, emiatt a "hõfok miatt nem jött be Demjén..
Ha, termál, legyen "meleg"... Ha lúd...alapon.. :-)

Daty 2275 2016. május 30. 19:00   Válasz erre: 2271
Jól írta Pali, 5 cm!:-))

Amúgy olyan 30 fokos lehet.
Van benne egy kisebb "kotló", amiben az idõsebbek punnyadnak, az van vagy 34 fokos, de abba alig lehet beférni.

Ullyses 2274 2016. május 30. 15:40   Válasz erre: 2273
:)))

kicsi 2273 2016. május 30. 14:54   Válasz erre: 2272
Erre talán a következõ történet illik:
A férj: ha 5cm-rel nagyobb lenne, én lennék a király
megszólal a feleség: ha meg 5cm-rel kisebb , akkor meg a királynõ:)

Ullyses 2272 2016. május 30. 14:48   Válasz erre: 2271
...ez akár nagyszerû is lehet!, de mivel nem írtad pluszba, vagy minuszba? :)) ...így nemtom örüljek, vagy berzenkedjem??? :)
...vagy netán a 0-hoz képest??? :((

kicsi 2271 2016. május 30. 13:10   Válasz erre: 2270
5cm. :)

Ullyses 2270 2016. május 30. 11:33   Válasz erre: 2269
a fok (like!) stimm, dettó :)
barlangfüri hány fokos?

Daty 2269 2016. május 29. 21:09   Válasz erre: 2268
Szép a barlang fürdõ, de nem nagyon meleg a vize.
Én a 38-40 fokosat szeretem!:-)

Ullyses 2268 2016. május 29. 20:33   Válasz erre: 2262
...gyógyvíz megvolt! sõt egy nagy vizilabda meccsel is kiegészült...nyert a SZOLNOK! :))
Elõbb-utóbb egy Miskolc-Tapolcát is be kéne "táblázni!"

Daty 2267 2016. május 29. 07:34   Válasz erre: 2266
Nem találtam, mennyi oda egy belépõ?

gabyyh 2266 2016. május 28. 22:21   Válasz erre: 2257
Poprád istenkirály hely! Van egy csúcs termálfürdõje tizen féle szaunával, VIP wellness részleggel.
Olyan lézershow-t nyomtak záráskor, sose láttam olyat. Egy vízfüggöny volt a vászon.
http://www.aquacityresort.com/wellness-spa/vital-world/

nagyK 2265 2016. május 28. 21:50   Válasz erre: 2262
Igen, ezért vettem kanyar mentes hásó gumit..
Új fejlesztés, vasutas fiiling..Kitérõk nélkül jobban halad az ember.. :-)

Ullyses 2264 2016. május 28. 09:16  
Nagy K akkor nem jössz?
Nekem még 50 km... :)

Daty 2263 2016. május 28. 08:58   Válasz erre: 2262
:-))))

Szívesen látjuk kanyarogni errefelé!:-)

kicsi 2262 2016. május 28. 08:51   Válasz erre: 2261
Hagyd máá,legalább gyógyvizeik hagy legyenek,ha már kanyarjaik nincsenek:-)

Daty 2261 2016. május 28. 06:39   Válasz erre: 2260
Igen, valóban arrafelé, na meg itt északon.:-))
Demjén, Tiszaújváros, Egerszalók, Miskolc-Tapolca stb...

nagyK 2260 2016. május 27. 22:21   Válasz erre: 2255
Egyébként az "Alföldön" vannak az igazi gyógyvizek...
Hajdúság: Nánás, Böszörmény,Kaba,../Szoboszlót direkt kihagytam/
Szolnok: Berekfûrdõ. Túrkeve.....

nagyK 2259 2016. május 27. 22:16   Válasz erre: 2256
Például..: tea.. nem bírtam kihagyni..

Daty 2258 2016. május 27. 22:03   Válasz erre: 2257
Ja, így már értem.
Majd melegítünk!:-)

Ullyses 2257 2016. május 27. 22:02  
Poprádon is van?

Daty 2256 2016. május 27. 22:00   Válasz erre: 2254
Én is imádom a meleg vizet!:-)

Ullyses 2255 2016. május 27. 21:58   Válasz erre: 2254
A szolnoki Tisza szigeten van egy termálfürdõ.... kb 10-re ott vagyok aztán 14-ig pancsi, mert utána dolgom van...

nagyK 2254 2016. május 27. 21:51   Válasz erre: 2252
Be volt kötve a biztonsági öved..? Mert figyeli a renszer..púder.. :-
Szolnoknál hova mensz(esz) pancsikolni..?? :-)
Mert én is gyógyfürdõ fetisiszta vagyok sajna,,,

Daty 2253 2016. május 27. 21:42   Válasz erre: 2252
Gyere kicsit feljebb, úgy Poprádig!:-)

Ullyses 2252 2016. május 27. 21:40  
Tegnapi motorozás egész jól sikerült, remélem a videos kapuknak nem sikerült bemérniük...vigyázzatok tiis olyan jól vann aktelepítve a Balaton melletti telepûléseken belül alig vettem õket észre...a fogni pont 4lit.
Holnap Szolnok az útirány... 14.00-ig gyógyfürdõ, majd 16 felé indulok vissza... ha vki ott, vagy. oda ...összefuthatunk...

Daty 2251 2016. május 27. 21:02   Válasz erre: 2250
Mindegy ezeknek a Kínaiaknak, már a rizsát is hamisítják.:-((

tsanyi 2250 2016. május 27. 18:29   Válasz erre: 2249
Az olcsókat nem hinném, abban nincs elég pénz, a repce, valvoline meg ilyenek azok szerintem nem kamuk.

Daty 2249 2016. május 27. 18:17   Válasz erre: 2248
Létezik még olyan, amelyiket nem hamisítják?
Az Adidas márkaboltban Józsefvárosi piacos cuccokat árulna 10x-es áron.
Akkor?

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22125
5 621 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők