berdogabor | 18242 | 2011. október 27. 16:31 |
Michael Winslow a rendõrakadémiából http://indavideo.hu/video/Michael_Winslow_-_Whole_Lotta_Love_by_Led_Zeppelin |
zi-zi | 18238 | 2011. október 27. 15:33 |
Nõ a férjének: -Drágám vettem autóba üléshuzatot. -Minek?? Nincs is autónk.. -Te is szoktál venni melltartót. :DD |
bob | 18237 | 2011. október 27. 14:26 |
Az EU új kezdeményezése: 500 euróért fogadj örökbe görögöt! Ezért a pénzért ÖN helyett megcsinálja mindazt, amire nincs ideje! - délig alszik; - újságot olvas; - kávézgat; - beszélget a politikáról és sportról; - délután szundikál; - bárokba és éttermekbe jár; - táncol; ÉS ÖNNEK VÉGRE LESZ ANNYI IDEJE, HOGY NYUGODTAN REGGELTÕL ESTIG DOLGOZZON! |
Macko | 18235 | 2011. október 27. 13:34 | Válasz erre: 18234 |
Ami máshol is megjelenik, az mind valódi? Így akkor már értem! :-))) |
hellboy780917 | 18234 | 2011. október 27. 13:13 | Válasz erre: 18228 |
én nem dõltem be, s sehol nem állítottam azt, hoyg a kettõ ugyanaz volna... de szerintem még a linkelõ kollega sem. a kérdést az adta, hoyg mibõl lehet ha mindegyik túlélt egy elég nagy csapást... szerintem félreértettél minket Mackó-pajtás... ;) amúyg nem fake ez, láttam már máshol is... :)
|
Macko | 18231 | 2011. október 27. 12:05 | Válasz erre: 18230 |
De az akkor is egy brilliáns mûalkotás! Esküszöm kiraknám otthon! :-))) |
Yossarian | 18230 | 2011. október 27. 12:03 | Válasz erre: 18226 |
A fába szorult féreg tévedés. Az eredeti szólás, farkasra vonatkozott. Mivelhogy úgy szólt, hogy ordít, mint a fába szorult féreg. Kukac ritkán ad ki hangot :)
|
Macko | 18228 | 2011. október 27. 11:59 | Válasz erre: 18222 |
Pont te dõlsz be, aki minden fake-et kiszúr? :-DDD Ennek a két kapunak semmi köze nincs egymáshoz... Ilyenbõl Japánban konkrétan több százezer található alsó hangon. :-) |
Macko | 18227 | 2011. október 27. 11:56 | Válasz erre: 18215 |
Csak jelzem, hogy ez nem boltív. Ez a TORII, ami a sintoista templomok bejárati díszítõeleme. Keresztrejtvénybõl meg a Gugliból tanultam, éppen tegnap. :-))) |
hellboy780917 | 18222 | 2011. október 27. 10:59 | Válasz erre: 18215 |
szerintem a megoldás ott van közvetlen mellette... a boltív két lába egy gyökeres fa. és annak anyagából lett keresztbe a merevítés meg a totem szerû izé... nem nagy ördöngösség, csak a természet alapjaira kell helyezni a hangsúlyt. a japánok nem véletlen rugalmas anyagokból építik házaikat...
|
CJKrisz | 18218 | 2011. október 27. 10:56 | Válasz erre: 18216 |
Kimaradhattam valamibõl, mert ezt nem értem. :)
|
CJKrisz | 18217 | 2011. október 27. 10:54 | Válasz erre: 18215 |
A Halálcsillagból lopták az anyagot hozzá. :)))
|
CJKrisz | 18213 | 2011. október 27. 09:13 | Válasz erre: 18212 |
Akkor próbáld meg ezt. :)))) http://filmtrailer.hu/film/rubber-a-gumiabroncs-rubber/ |
bob | 18212 | 2011. október 27. 08:53 |
Érdekes egy film lehet :)))) - de komolyan http://www.imdb.com/title/tt1440266/ |
Kawacsabi | 18210 | 2011. október 26. 19:10 |
MOST AZT SEM TUDOM,HOGY EZ VICCES,...VAGY NEM!! "Nem tagadom, hogy lassan már úgy vagyok a magyar adórendszerrel, mint Móricka a pinával: mindenrõl ez jut az eszembe." |
CJKrisz | 18209 | 2011. október 26. 14:51 | Válasz erre: 18208 |
A felvetés jó, hiszen napokon belül leszünk 7 milliárdan. De nyilván nem a hétmilliárdodik ember fog megszületni, hiszen az elmúlt pár ezer évben azért született nem kevés Homo sapiens. :)
|
Bedouin | 18208 | 2011. október 26. 14:41 |
Nekem nem mûködik az oldal, de mindegy is :) Nem tudok hinni benne már csak azért sem, mert nem tudni ki az elsõ aki született. Nyilván ha azt mondja hogy vagyunk pl 5 millióan akkor az azért valamibõl kijön, de nem hiszem, hogy ebbe benne van a pápuai, kínai és kenyai emberek is maradéktalanul. Kínában élnek emberek akik még sosem voltak a hegyen túl! Õk is bele vannak számolva? Ugyanakkor nem tudom, hogy mennyire veszi figyelembe a halálozási rátát? |
CJKrisz | 18207 | 2011. október 26. 13:42 | Válasz erre: 18205 |
Azt nem, mert nem voltam kíváncsi rá, hogy az utánam születettek hányadikok voltak. :))
|
Macko | 18206 | 2011. október 26. 13:35 | Válasz erre: 18205 |
Különben azt néztétek, hogy milyen szignifikánsan lassult a görbe növekedése az I. és a II. VH idején?
|
Macko | 18205 | 2011. október 26. 13:33 | Válasz erre: 18203 |
Megnézted, hogy másnap eggyel voltunk többen? Mert akkor lehet, hogy csak az aznapi átlagot közli. |
bob | 18204 | 2011. október 26. 13:13 |
Családi idill: - Drágám, hozd ide a sört a hûtõbõl! - Varázsszó? - Odabasszak?! |
CJKrisz | 18203 | 2011. október 26. 13:00 | Válasz erre: 18200 |
Úgy tûnik, hogy azon a napon csak én születtem. :)))
|
Macko | 18201 | 2011. október 26. 12:52 | Válasz erre: 18200 |
Vaze, majdnem megduplázódott kis sárteként lakossága, mióta itt poroszkálok... Nagymamám születésekor pedig még csak 1,9 milliárdan voltak. |
hellboy780917 | 18200 | 2011. október 26. 12:08 |
aki esetleg tudni szeretné hanyadik lakosként született a föld nevû bolygón: http://populationaction.org/Articles/Whats_Your_Number/ :)
|
hellboy780917 | 18199 | 2011. október 26. 12:04 |
hát nem mai hír.... sõt asszem anno is fel lett rakva ide, de hadd ne keresem elõ... :D
|
Games | 18196 | 2011. október 26. 11:30 |
http://fn.hir24.hu/itthon/2009/12/09/rendorokkel_teli_rendorautot_akartak_lopni |
CJKrisz | 18195 | 2011. október 26. 09:30 |
Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi alól két szõrös lába, és a rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma. Néhány szájtáti meg ott vigyorgott. Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére. Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán. Hosszúnadrágban! Rövidnadrágban a szerelõ volt. Három öltéssel kellett összevarrni a homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba. Tanulság: Mindig figyeljünk, mit vesz fel a párunk reggel, és természetesen emlékezzünk rá, akármilyen meleg van! Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielõtt a kocsi megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és felrohant a lépcsõn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött a taxi.El akartam titkolni a sofõr elõl, hogy a ház õrizetlenül marad, ezért azt mondtam: - A férjem rögtön jön, csak felment elköszönni az anyámtól. A férjem néhány perc múlva jött is, beült mellém a taxiba, és azt mondta: - A vén dög az emeleti szobában az ágy alá bújt. Egy fogassal kellett kikergetnem. Réges régen, a tv hõskorában esténként még a nõk olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra. - Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta: - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollégák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót: - ...és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam.. Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának e. A baranyai megyeszékhelyrõl az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Idõben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofõrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda idõben, csak amikor már javában folyik az elõadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofõrünkkel megpróbálja lapos kúszásban elfoglalni a székeket. Az elõadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel: - Hol késtetek, Parasztok? Mire hõsünk magára véve a felszólítást, így vág vissza: - Hát b+, lerobbant a buszunk! |
CJKrisz | 18194 | 2011. október 26. 09:19 | Válasz erre: 18193 |
Akarsz pénzt keresni a fészbukkal? Akkor lépj ki belõle és tûnés dolgozni! :)))
|
Macko | 18192 | 2011. október 26. 08:24 | Válasz erre: 18190 |
Tulajdonképpen jobban belegondolva nem is vicces. Nem? Sokkal inkább szomorú.... |
CJKrisz | 18189 | 2011. október 26. 07:13 | Válasz erre: 18179 |
Attól, hogy egy motoros forgalomban végig egykerekezi a Dózsa György utat, még nem minden motoros hülye. Egy példából ne vonjunk le téves következtetést. :))))))
|
Bedouin | 18188 | 2011. október 25. 21:30 | Válasz erre: 18185 |
Nagy vendégséget csaptam volna az biztos :)
|
Ranger | 18186 | 2011. október 25. 20:54 | Válasz erre: 18177 |
De meddig kínlódhatott, mire kijöttek. Az E terv vált be. :-)
|
Larten | 18185 | 2011. október 25. 20:39 | Válasz erre: 18177 |
Még szerencse hogy nem a tsanyi vagy a beduin talált rá szerencsétlen állatra, mert azonnal forgott volna a nyárson. :(( |
Ranger | 18184 | 2011. október 25. 20:33 | Válasz erre: 18182 |
Jut eszembe: Az idõs paraszt legeteti a teheneit. Odamegy hozzá egy ember beszélgetni. - Mondja, jól esznek a tehenek? - A feketék igen. - És a szürkék? - Azok is. - És sok tejet adnak? - A feketék igen. - És a szürkék? - Azok is. - És jó húsban vannak? - A feketék igen. - És a szürkék? - Azok is. - Mondja, miért mondja mindig külön a szürkéket, és a feketéket?? - Mert a feketék az enyémek. - És a szürkék? - Azok is. |
Ranger | 18183 | 2011. október 25. 20:32 | Válasz erre: 18182 |
Felirat a vége felé: Beleesett, de Õ nem tud úszni.
|
1Laciapu | 18182 | 2011. október 25. 20:04 |
De azért az a pásztor is megéri a pénzét! Hogy nem veszi észre, ha hiányzik egy borjú a csordából??? Annak idején a nevével együtt végigmutogatta nálunk az egész csordát a pásztor... Attól még a motoros megérdemli a dicséretet! Le a kalappal! |
bigyula | 18181 | 2011. október 25. 19:54 | Válasz erre: 18180 |
Gondoljátok el, mit jelentett ez a pásztornak! EMBER! Csupa nagybetûvel.
|
banyasz | 18177 | 2011. október 25. 18:49 |
Talán ide való(?) http://www.youtube.com/watch?v=9DItbharEN8&feature=colike |
kispeti | 18176 | 2011. október 25. 17:38 |
Itt aztán tényleg buli közlekedni ! :-)))) http://www.vezess.hu/vezetunk/verekedo_idiotak_orosz_utakon/33585/ |
lendvai | 18175 | 2011. október 25. 17:03 | Válasz erre: 18174 |
Hát ha fejenként egy ezrest adnak értük már megéri, a lõszer ára megvan :-))))
|
Yossarian | 18174 | 2011. október 25. 16:02 | Válasz erre: 18173 |
szerintem nem megbaszni kell a képviselõket, hanem a Dunába lõni mindet. Csak sajnos annyit adnának értük, mint más rendes ember esetében.
|
bundas13 | 18173 | 2011. október 25. 15:39 | Válasz erre: 18172 |
azért van igaz abban, amit énekel, de mindegy... sajnos :(
|
CJKrisz | 18172 | 2011. október 25. 13:43 | Válasz erre: 18170 |
Ez még szabadlábon van? :)) Egyébként bírom az ilyen magukat keménynek kiadó szánalmas senkiket. Inkább a nevét változtatná meg elõször. Én szívesebben lennék Szar Béla, mint Pityinger. :))) |
Bedouin | 18170 | 2011. október 25. 13:38 |
Na bazmeg: http://kepviselofunky.blog.hu/2011/10/25/soha_nem_volt_ennyi_bazmeg_a_himnuszban :)
|
bareszz | 18169 | 2011. október 25. 11:25 |
Bemegy a csontváz az orvoshoz, és mikor meglátja a doki, felháborodva mondja: - Hát ilyenkor kell jönni?! |
bareszz | 18168 | 2011. október 24. 22:13 |
- Drágám! Hogy tudnám megnöveszteni a mellem? - Dörzsöld WC-papírral! - Szerinted beválik? - Nézd, a seggednél bejött... |
bareszz | 18167 | 2011. október 24. 22:12 |
Öreg bácsika beszélget a farkával: - Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már elõbb dögölj meg mint én! |
Tompecs | 18165 | 2011. október 24. 21:44 |
Ez se rossz: http://azamerikaifiu.blog.hu/2011/10/24/oktober_23_an_eldolt_brusszelben_magyarorszag_kalandparkkent_mukodhet_tovabb_2012_tol |
Tompecs | 18164 | 2011. október 24. 21:40 |
:DDD http://hircsarda.blog.hu/2011/10/24/januartol_lesz_index_az_x6_osokon |
szsolt | 18163 | 2011. október 24. 18:46 |
Szõke nõ gondolatai: "Gyalog menjek vagy busszal? Ha gyalog megyek nincs semmi baj, ha busszal megyek... van 2 lehetõség: Vagy lesz helyem a buszon vagy nem. Ha lesz helyem, akkor nincs semmi baj, ha nem lesz helyem van 2 lehetõség: Vagy elesek vagy nem... Ha nem esek el akkor nincs semmi baj, ha elesek van 2 lehetõség: Vagy felsegítenek vagy nem... Ha nem segítenek fel akkor nincs semmi baj, ... ...ha felsegítenek van 2 lehetõség... Vagy pasi segít fel vagy csaj... Ha csaj segít fel nincs semmi van, ha pasi segít fel van 2 lehetõség... Vagy összejövünk vagy nem... Ha nem jövünk össze nincs semmi baj... Ha összejövünk van 2 lehetõség: Vagy összeházasodunk vagy nem....Ha nem házasodunk akkor nincs semmi baj... Ha összeházasodunk van 2 lehetõség..., Vagy születik gyerekünk vagy nem... Ha nem születik nincs semmi baj... Ha születik van 2 lehetõség....Vagy fiú lesz vagy lány...Ha lány lesz nincs semmi baj, Ha fiú lesz van 2 lehetõség.... Vagy elmegy katonának vagy nem... Ha nem megy el nincs semmi baj, Ha elmegy van 2 lehetõség.... Vagy meghal vagy nem... Ha nem hal meg nincs semmi baj... Ha meghal van 2 lehetõség.... NA JÓ INKÁBB MEGYEK GYALOG !!!! XDD |
CJKrisz | 18162 | 2011. október 24. 16:38 |
Szójátékok betûtöbblettel. Újabb bizonyítéka nyelvünk csodájának. Agglegénység ~ Nõnkívületi állapot Udvarlás ~ Testi mese Szalonnasütés (k)éjjel ~ Parázsnálkodás Kikapós férj ~ Csalárd apa Aki két nõ között ingázik ~ Bicsajozik Elnyomott férjek lázadása ~ Papuccs Elfajzott jövendõ ~ Utókorcs Ledorongolás ~ Érvverés Bérgyilkos elõre felvett fizetsége ~ Lelõleg Felütéssel kezdõdõ énekeskönyv ~ Dalbumm Siratóének ~ Keservers Klarinétos szökése ~ Flótás-futás Énekesek dicsõítése ~ Sztárnyaló dallamok Népi mosószer ~ Foltklór Öregek, ha eláznak ~ Vének AZ esõben Öreg zseni ~ Õsztehetség Humorista ~ Élcsportoló Trehányság filozófiája ~ Hanyagelvûség Kábítószeresek orvosa ~ Drogtor úr Divat felett álló ~ Trendkívüli Szó nélkül lebukó csatasor ~ Kusshad Rossz törvény beiktatása ~ Hatályballépés Mozdulatlasággal teli szeretet ~ Csupasszív Harakiri ~ Köldöklés Szimbolizmus ~ Jelképzelés Megtalált okosság ~ Bölcslelet A nagy körút eszmeisége ~ Lélekbulvár Bádogos munkát végzõ szomorkás pap ~ Pléhbános Vonzó kerékpár-alkatrész ~ Sármhányó Latrinatisztító ~ Büzletember Wc-pletyka ~ Klotyogás Újkeletû ruhaanyag ~ Posztómodern Önálló törpék jármûve ~ Autógnómia Törpe szakács ~ Gasztrognóm Étlap ~ Kajánlat Befõttelrendezés ~ Kompótzíció Vérszopók jobbról is, balról is ~ Kétkullancsos politika Problémát megoldó spanyol nemes ~ Áthidalgó Útépítõk tízóraija ~ Asztfalatozás Kövérség eltemetõje ~ Zsírásó Elfagyasztás ~ Hideggyógyászat Téli vendéglátás ~ Hidegenforgalom Ostobácska szomszéd a vonaton ~ Butitárs Ronda írás, amivel nem mehetünk sehova ~ Rútlevél Örökös trónörökösviszály ~ Herceghurca Jó célra összekoldult pénzösszeg ~ Kalapítvány Egy tucat sík irón ~ 12lapostol Poéta ruhája ~ Költõny Titokban költött vers ~ Íróasztal fióka Rendszeres újságolvasó ~ Sajtókukac Fõhumorista ~ Élcmunkás Hogyan tárolják a péksüteményt? ~ Zsömlesztve Kertész ~ Rügyvéd Elnöki lakosztály ~ Prezidencia Szurdokvölgye papi méltósága ~ Kanyonok Modern bevásárló központ elleni zendülés ~ PLAZAdás Szülésznõk országa, látszólagos hatalommal ~ Bábaállam Szerpentin örömlánya ~ Kacskaringyó Szoba, csillogó parkettával ~ lakkosztály Közlekedési társaság ~ KRESZpublika Ételen átnyújtott gunyoros meglepetés ~ Kajándék Bádogmunka megszervezése ~ Horganyizáció Meztelen tészták fürdõhelye ~ Nudlista strand Fehérjébõl szõtt vérkép ~ Hemoglobelin Sokat susogó sikkes fafajta ~ Cserfess Ha a menyasszony leég a nászéjszakáján ~ Odakonzumál Piszkos étkezde ~ Kosztfészek Mámorkeltõ növény ~ Vízipipacs Kõbe vésett katonai alapszabályzat ~ Tisztparancsolat Ágyúcsövön hetyegés ~ Tüzérkedés Amikor a jókedvet takargatják ~ Lelkendõzik Ûrkutatás hitvallása ~ Mars poetica Remete a társasági életben ~ Magánykívül van Amikor ledõl a katedrális ~ Dómború Amikor a kõmûves szerelmes lesz a falába ~ Belehabarcsodik |
Games | 18161 | 2011. október 23. 15:28 | Válasz erre: 18154 |
Baszki, ezt alig értettem meg. Látszik hogy már régen buszoztam... :)
|
Hooliboy | 18159 | 2011. október 22. 22:08 |
-Képzeld, kirugták a férjemet, mert rajtakapták, amint épp szexuális kapcsolatot létesít az egyik páciensével! -Kár, pedig Õ volt a legjobb állatorvos a faluban! A második világháború alatt az élelmiszerüzlet elõtt hatalmas sor áll. Valaki egyszer csak elszellenti magát. Teljesen megszégyenülve álldogál tovább, mikor emberek gyülekeznek köré: - Honnan vette a babot? Móricka kikéreckedik énekórán wc-re. Jön vissza, és mondja: - Tanárnéni, tûz van a budiban! - Na de Móricka, énekórán csak énekelve lehet beszélni. - Subi dubi, ég a budi..XD Az iskolában a tanárnéni kérdezi a gyerekektõl, hogy mit nem szabad a szájba venni? A gyerekek sorba jelentkeznek: - Hát a radírt. - mondja Jancsika. - A ceruzát. - mondja Gézuka. - Az égõ villanykörtét. - mondja Pistike. - Hát ezt mibõl gondolod? - Úgy tanár néni, hogy anyukám azt mondta apukámnak az este, hogy kapcsolja le a villanyt, különben nem kapja be. |
CJKrisz | 18158 | 2011. október 22. 21:30 |
Bár lennék megint csecsemõ... Ha sírva ébredtem, egy pár cicivel vigasztaltak.
|
eröt | 18157 | 2011. október 22. 20:47 | Válasz erre: 18127 |
A roma azon cigányok Qanyya nyelve akik lovári nyelven vakernak.
|
bundas13 | 18154 | 2011. október 22. 13:52 |
A bokszmeccsen kiütik a 4. menetben az ellenfelet. A bíró rászámol. Egy néni kiugrik az elsõ sorból. -Ismerem a buszról, nem fog felállni! :D |
bundas13 | 18153 | 2011. október 22. 12:53 |
-Pistike szereted anyukádat? -nem mert mindig megver... -és apukádat?? -nem mert õ is mindig megver... -akkor kit szeretsz??? -a fradit...mert õ soha nem ver meg senkit!.... |
Vaslovas | 18152 | 2011. október 22. 06:43 |
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszer csak arra jön 1 hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek: - Szívesen felveszünk benneteket, de csak úgy ha levágjuk a farkatokat. Az egyik már nagyon nem bírja felmászik. Egyszer csak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik. Lassan a másik sem bírja felmászik õ is. Egy hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz. Tempózik a harmadik, de õ sem bírja sokáig. felszól az apácáknak, húzzák fel õt is. - Jó – mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk. Megkérdezi a pasi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott? - Õ favágó volt az övét egy baltával vágtuk le. - És a másik társam miért ordított oly sokáig? - Õ asztalos volt az övét legyalultuk. A pasi elkezd röhögni a mire az apácák csodálkoznak. - Én cukrász vagyok: mire elszopogatjátok, majd csak kikötünk valahol... :D |
Vaslovas | 18150 | 2011. október 22. 06:12 |
Egy nyugdíjas bácsika megy a körúton a harmincéves trabantjával. A keresztezõdésben megáll a pirosnál. Megáll melette egy vadonatúj gyönyörû mercedes. Csinos tizenkilen év körüli nõ vezeti. A bácsika rábámul a nõre, mág az ablakot is letekeri. A nõ észreveszi, hogy a bácsika bámulja. Megnyomja az elektromos ablakemelõ gombját. Az ablak lemegy. Kérdezi a nõ a bácsikától - Bácsika miért bámul ennyire engem? - Neharagudjon kisasszony, én nem szoktam soha szemtelenül viselkedni hölgyekkel. De én negyven évet ledolgoztam a csepeli vasmûben és csak ez az ócska trabantom van. Magácska pedig még nagyon fiatal és már egy gyönyörû mercedesszel jár. Engedje meg, hogy megkérdezzem mivel foglalkozik. - Bácsika én orális szexel foglalkozom. - Aha. Tudom mi az. Az a szopás. - Neeem. A negyven év csepeli vasmû az a szopás. |
szsolt | 18148 | 2011. október 21. 22:00 |
Suliban: - Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelõ bácsi és kérdezni fog tõletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek. Pistike! Neked mi a kedvenc állatod? - Kutya! - Miért? ... - Mert szép nagy a füle! - És miért olyan szép nagy? - Mert Darlingot eszik! - Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod? - Cica! - Miért? - Mert szép fényes szõre van! - Miért fényes a szõre? - Mert mindig kikefélem! - Ügyes! És neked mi a kedvenc állatod, Móricka? - Lepényhal! - Miért? - Mert olyan szép lapos! - És mitõl olyan lapos? - Mert megkúrta a bálna! - Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást. Másnap reggel. - Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelõ bácsi és most kérdezek tõletek pár kérdést. A tanbá addig kérdezi a gyerekeket, míg Mórickára nem kerül a sor. A tanárnõ tiszta ideg. - És neked, Móricka, mi a kedvenc állatod? - A béka! A tannõ szívérõl leesett a kõ. - És miért szereted a békát? - Mert olyan szép nagy gülü szeme van! - És miért van olyan szép nagy gülü szeme? - Mert látta, ahogy a bálna megkúrta a lepényhalat! |
Bubó Doki | 18147 | 2011. október 21. 20:17 | Válasz erre: 18146 |
Pedig a Biblia elsõ 325 és az utolsó 633 oldalát biztosan fel fogja tenni a topicba......
|
kawa70 | 18146 | 2011. október 21. 19:45 | Válasz erre: 18145 |
Igy is elüldöztétek.........már nem is idézget.......
|
passz | 18143 | 2011. október 21. 19:22 |
Jézus lóg a kereszten és azt kiáltozza: -Péter! Péter! Péter apostol közelebb lép. -Igen, uram? -de az õr aki a bámészkodókat tartja távol a kereszttõl, odalép és levágja a karját. Jézus tovább kiáltozik: -Péter! Péter! -Igen, uram? - az õr odalép, és levágja a másik karját is. Jézus tovább kiabál: -Péter! Péter! Péternek sikerül odavánszorognia. -Igen, uram? -Péter, látni innen a házatokat! |
Macko | 18141 | 2011. október 21. 12:00 | Válasz erre: 18139 |
Bár levonnák az adónkból. De sajna hozzáadják... :-(
|
CJKrisz | 18140 | 2011. október 21. 11:36 | Válasz erre: 18136 |
A nagyon vicces figura, aki ezt megalkotta, igazán megtanulhatná a számnevek helyesírását. :) Pont, kötõjel, (d)ik, ez olyan szép így ebben a sorrendben. :)))
|