Izike86 | 19154 | 2011. december 23. 08:24 | Válasz erre: 19153 |
A fényképed alapján egy percig sem csodálkozom ezeken a dolgokon :D
|
hellboy780917 | 19153 | 2011. december 23. 08:16 | Válasz erre: 19152 |
engem nem császároztak... mégis snowboardozom, terepbringázom, ugrottam ernyõvel, jumpingoltam, s másztam olyan helyen sziklát a bakonyban, ahol ha lepottyanok, még most sem tudják meg merre lettem... szerintem ez nem ettõl függ, bár eme urban legend-et hallottam énis. ;)
|
Izike86 | 19152 | 2011. december 23. 08:06 | Válasz erre: 19149 |
Miért van ennyi õrült ember? Azt mondják, h aki természetes úton jön világra, az a szülõcsatornában kapja meg élete legnagyobb adrenalin löketét, nekik van félelem érzetük. A császár metszésesek meg egész életükben keresik az adrenalint termelõ tevékenységeket. A szabadesés bõdületes érzés, fõleg, amikor a tested 2 centivel a lelked elõtt megy, csak egyszer kell kipróbálni és átélni ezt az érzést, és onnantól függõ leszel.
|
Izike86 | 19151 | 2011. december 23. 07:54 |
Remélem ez még nem volt :) http://www.youtube.com/watch?v=pqTvlJS96Ug&feature=fvwp&NR=1 |
Bedouin | 19150 | 2011. december 23. 07:37 | Válasz erre: 19135 |
Ezt honnan tudod? Még most sem született meg az a post :D |
Geeza | 19149 | 2011. december 23. 04:55 |
Az emberek döbbenetesek. http://www.flixxy.com/people-are-awesome-new-epic-version-2011.htm |
bundas13 | 19148 | 2011. december 22. 23:44 | Válasz erre: 19147 |
én is majdnem leestem a székrõl, gondoltam nem tarthatom meg magamnak ezt az élményt.... :D
|
kawa70 | 19147 | 2011. december 22. 23:42 | Válasz erre: 19146 |
Résnyire húzott szemmel, alfa közeli állapotban, fülessel zenét hallgatva pont ez hiányzott :)
|
bundas13 | 19143 | 2011. december 22. 23:39 |
Õ tetszik nekem: http://s3.noelshack.com/old/up/mov0001-d840754d2.swf?22355524446_nude_girlef-striptease.jpg
|
Audimania | 19141 | 2011. december 22. 22:33 |
Egy szép havas napon mekkorát fognak esni ... mert nem lesz miben megkapaszkodni :) http://www.flixxy.com/high-tech-car-door.htm |
Yossarian | 19140 | 2011. december 22. 20:54 | Válasz erre: 19127 |
Ez eddig min. 10x volt már.. Jó, jó, csak már uncsi.. |
Olga | 19139 | 2011. december 22. 20:27 |
Ha egy asztal társaságban tíz perc után nem a dugás a téma, akkor azok kémek.
![]() |
bareszz | 19137 | 2011. december 22. 19:35 |
Még fiatal ügyvéd voltam, épp megkaptam az irodámat, s már vártam is, kik jönnek. Kis idõ múlva az üvegajtómon keresztül emberi árnyékot vettem észre, s úgy gondoltam, az elsõ ügyfelemre jó benyomást kell tennem, ezért felvettem a telefonkagylót és képzelt beszélgetésbe kezdtem. Valahogy így hangzott: - Igen, Mr John, megpróbálok idõt szakítani az Ön jelentéktelen kis ügyére is, csak az az igazság, nagyon elfoglalt vagyok, hisz tudja, sok az ügyfél. Ekkor letettem a kagylót, és gondolván, hogy nagy hatással voltam elsõ ügyfelemre, így szóltam: - Jó napot! Kérem foglaljon helyet! Miben lehetek szolgálatára? És a válasz: - A telefonszerelõ vagyok, mondták, hogy itt még nincs bekapcsolva a telefon!� |
Xebulon | 19136 | 2011. december 22. 19:00 |
Orbán kormánynak csak öt ellensége van: az egész világ és a négy évszak.
|
Vaslovas | 19134 | 2011. december 22. 17:16 |
KARÁCSONY ELÕTTI MEGHITT HANGULAT KICSIT MÁSKÉPP:-)))))! Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. |
Geeza | 19133 | 2011. december 22. 15:51 |
Drágám, mit vettél nekem Karácsonyra? -Látod az utca túloldalán azt a piros Ferrarit? -Igen. -Na egy ugyanolyan színû bögrét! |
Geeza | 19132 | 2011. december 22. 15:44 |
Skót gyermek az apjához: - Apa, szerinted az idén mi lesz a karácsonyfa alatt? - Parketta, mint tavaly. |
Bedouin | 19131 | 2011. december 22. 15:02 |
Elõször arra gondoltam, hogy valahogy sorba szedem a lenti mondatokat és szövök köré egy történetet, de a ki-be szaladozás miatt nincs erõm hozzá :) Ha valakinek akad hozzá elég ingerenciája, akkor hajrá. Csak beszórom ide: One hut one Kate catch came. Look Ash tree cow. Hole a new see? What can there. Me of us one? Sun cow. This no all. Beer luck. Fog peace call low. One Kate Lee bumm. All cut race. Hot show race. Kate no mud touch cow one a bock Ron tool. Peace toy. Me a fast a cars? Touch cow. Ear deck ash chick one win at two or run! Le perdu la phatal a padrole. Faute hâte en faut. Teatrum oti sic amat rosinas. |
CJKrisz | 19130 | 2011. december 22. 12:36 | Válasz erre: 19129 |
Tapsolj kopasz, mert elvisz az ávó? :)))))
|
lendvai | 19129 | 2011. december 22. 12:32 | Válasz erre: 19128 |
Csendesebben teee, jönnek az ávósok oszt' elvisznek! :-)))))
|
CJKrisz | 19128 | 2011. december 22. 12:28 |
- Te hová bújnál, ha ellopnál több milliárd forintot? - A többi közé a Parlamentbe. |
furoember | 19127 | 2011. december 22. 12:01 | Válasz erre: 19126 |
Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok. Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre. Palack, perzselõ, kapa, lapát, Pepe, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafûrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üljetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammég, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfõzzük, micsoda, netörõggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lacisüsse, ittafakanál, Lacikámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertõtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, egészség. Miez, hurkatöltõ, ilyetseláttammég, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erõspaprika, zsemlyeminek, tüdõshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelûkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdõshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörõggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelõttebarac kot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelõtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelõttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer. Aztán laza tizenkétórás epegörcs. |
Macko | 19126 | 2011. december 22. 11:40 | Válasz erre: 19125 |
Disznõölõs volt ilyen, de ez is ZSENIÁLIS!!! :-DDD
|
BIKE-R | 19125 | 2011. december 22. 11:27 |
Kis karácsonyi nagy magyar valóság :) “Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szál...ljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelõtt, nehisztizzél, feldõltafa, kurvaélet, égazégõ, mondtamkontaktos, deszépnyakkendõ, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!! “ Mindenkinek jobbat kívánok :) |
qqriq64 | 19121 | 2011. december 22. 09:19 | Válasz erre: 19117 |
Ja. Már ha ezt kézbesítésnek lehet nevezni.:))))
|
hellboy780917 | 19120 | 2011. december 22. 09:10 |
FedEx-eshez: gépi kontroll van náluk, mint pl itthon a UPS, TNT, DHL, és a kicsiknél is. viszont ha valakinek már többször is szállítottak, akkor nem nehéz visszanézni milyen az aláírása, fõleg ha olyan májsztrós vakarás az egész, s odabiggyeszti a kocsiban miután áthajította a kerítésen... ezt sajnos itthon is eljátsszák, de hozzáteszem, többynire a pofátlan gerinctelen, magaslovat ülõ ügyfél esetén.... és itthon sem basszák ki érte a futárt, mert utólag nehezen bizonyítható. persze itt a video azért mutatja, hoyg nem feltétlen a futárnak van igaza.... :D
|
bundas13 | 19119 | 2011. december 22. 09:03 |
Cigány kimegy Amerikába, és ott is lop, csal. Elviszik a börtönbe, ahol egy néger a cellatársa. Vetkõzik a néger, erre megszólal a cigány: -Dikk more akkora a faszod, mint egy fakanál! Mire a néger: -Fuck Anal?? Yes, Yes!! |
Bedouin | 19117 | 2011. december 22. 08:54 | Válasz erre: 19113 |
"HaAz átvevö azt mondja hogy neki nem kézbesítették akkor a futárcég mivel bizonyítja hogy kiszállították? " Ott van a video felvétel :DDDD |
Tompecs | 19116 | 2011. december 22. 08:43 | Válasz erre: 19109 |
Szegények! Követhetnek egy embert egész nap, aki kénye-kedve szerint ad nekik enni meg inni! :))))) |
Geeza | 19115 | 2011. december 22. 08:40 | Válasz erre: 19113 |
Ha képes átdobni a keritésen, akkor alá is írja az átvételt akár a szomszéd nevében is.
|
Bedouin | 19114 | 2011. december 22. 08:33 | Válasz erre: 19113 |
Ezeket ne tõlem kérdezd, nem én tettem fel a vidit :D
|
qqriq64 | 19113 | 2011. december 22. 08:21 | Válasz erre: 19111 |
Azért kérdeznék én valamit. Mi van az átvételi elismervénnyel? A leghülyébb futárnak is alá kell íratni valami elektronikus kütyüt ami a központban jelzi hogy átvették a küldeményt. Mivel igazolja hogy kivitte? HaAz átvevö azt mondja hogy neki nem kézbesítették akkor a futárcég mivel bizonyítja hogy kiszállították? Valami nem gömbölyü ezzel a videoval. |
Bedouin | 19111 | 2011. december 22. 06:42 | Válasz erre: 19104 |
Dehogy ezért még ki sem rúgják? "Egy nappal késõbb: 2.766.953 megtekintés, 11.970 komment," Ha ezekbõl a számokból csak 10 % gondolja azt, hogy ezekkel aztán soha többet, már akkor is jelentõs kárt okozott a futár. Nem zárható ki a FedEx felelõssége sem, hisz valószínûleg nem jól fogalmazta meg a beosztot feladatát :) |
Ispan | 19110 | 2011. december 22. 01:20 |
Egy gyönyörû ippon a parlamentben........ http://www.youtube.com/watch?v=frMJjSstOXQ&feature=related |
desiderus | 19107 | 2011. december 21. 22:56 |
Most adhattok nekik.... :-))) Kokiosztás. http://www.solteszimre.hu/koki/ |
desiderus | 19106 | 2011. december 21. 22:34 | Válasz erre: 19098 |
ÁÁÁÁÁ.... :-)))) Az Ifjúsági Magazinban olvastam anno : Veres Pali bácsit megkérdezte egy fiú, hogy a szûk farmer tényleg impotenciát okoz ? Az öreg arra azt válaszolta, hogy igen...meg a lórúgás.... Sosem felejtem el..... :-)))) |
bundas13 | 19105 | 2011. december 21. 21:14 |
A nõk olyanok, mint a medence ... Ha összeszámolod a fenntartási költségeket, rögtön rájössz, hogy túl kevés idõt töltesz bennük. |
ekowob | 19104 | 2011. december 21. 19:24 |
Ez kész! :-)) http://maria.blog.hu/2011/12/20/van_rosszabb_mint_a_posta?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_21&utm_campaign=index |
Ranger | 19103 | 2011. december 21. 17:28 |
-HELLÓ SZIASZTOK! ÚJ VAGYOK ITT MÉG! -Szia! Van egy gomb a billentyûzet bal oldalán: Caps Lock. Nyomd meg! -DE JÓ! ÍGY NEM KELL NYOMVA TARTANI A SHIFT-ET AMIKOR ÍROK! |
olika | 19101 | 2011. december 21. 16:18 |
Mi a különbség a depressziós és a transzfesztita között? A depressziós azt mondja:-Depis vagyok öngyi leszek! A transzfesztita:-Peti vagyok Gyöngyi leszek! |
Geeza | 19100 | 2011. december 21. 13:35 |
A Boci csokihoz Földiekkel játszó, nemes nagy Boci, Istenségnek látszó álszent, gaz csoki! Kit megvesz magának a boldogtalan, s gyógyszerként fogyaszt untalan. Édes száddal mit kecsegtetsz? Miért nevetsz felém? Érted vágyat mért csepegtetsz még most is belém? Csak maradj magadnak! Hízlalóm valál; Engedtem szavadnak: mégis megcsalál. Hagyj el, oh gaz csoki! Hagyj el engemet; Mert ez a nagy fogyi jó útra vezet... Érzem: e diétába volt erõm elhágy. Fáradt testem ágyba, lelkem érted vágy. Nékem már a müzli ízetlen, a leves kihûlt. A sóska ehetetlen, a spenót véletlen kidûlt. Csábító lágy ízek! Tarka képzetek! Csokoládék! Desszertek! Isten véletek! |
olika | 19098 | 2011. december 20. 22:35 |
Ezt most ollóztam.Ilyeneket régen az ifjúsági magazinba lehetett olvasni Dr. Veres Pál rovatában. 18+ "16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De õ kitalálta, hogy én legyek fölül, õ pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán õ vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?" -Ejnye, 16 évesen lehetne annyi eszed, hogy tudd, ilyen esetben fejre kell állni, esetleg a gyógyszert tartottad fordítva. Próbálkozzatok csak tovább. "16 éves érdeklõdõ lány vagyok. Kérdésem a következõ: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?" -Persze, hogy lehet, csak ilyenkor a gyerek szülésnél kirúgja a fogadat. De ne aggódj, terhesség megszakításhoz nem kell orvoshoz menni, elég csak meghánytatni magad. "16 éves lány vagyok és elég tudatlan a szex terén. Édesanyám elõtt kínosan érezném magam, ezért nektek teszem fel ezeket a kérdéseket. Hogyan kell felhelyezni a gumióvszert, ugyanis le szeretnék feküdni a barátommal. Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemi szervét? Mire mondják azt hogy "eljutni a csúcsra"? Kérlek minél hamarabb válaszoljatok, mert már egyre kínosabban érzem magam a barátom elõtt." -Kérlek, ha 16 évesen nem tudod, melyik lyukad mire való, részvétem. Mellesleg "a puding próbája az evés", tartja a bölcs mondás. "Feltûnõen csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K-nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Elõtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret. Nagyon kétségbe vagyok esve. A másik gondom az, hogy megjött és félek, hogy a szüleim rá fognak kényszeríteni a tamponra." -Ha nem kapsz érte pénzt, nem kurva vagy, hanem csak simán ribanc. Ha a szüleid pedig rád kényszerítik a tampont, az csak azért lehet, mert apádnak tampongyára van, így olcsóbban kijösztök a haviból, mintha betétre kéne költeni. "12 és fél éves vagyok. Azt nem értem, a fiúk hímvesszõje honnan tudja, hogy a lányoknak melyik alsó nyílásába kell beledugódni? És még kb. milyen hosszú és széles egy 13 éves fiú hímtagja megmerevedve és merevedés nélkül? És végül hogy áll fel az a bizonyos szerszám, amikor meglátnak egy bomba nõt?" -Kérdésed elsõ felére válaszolva: errõl inkább kérdezz meg egy hímvesszõt személyesen. A második felére: mit érdekel téged, hogy lógva mekkora? A harmadikra pedig: sokszor az okozat fontosabb, mint az ok. "Mi 10 és 12 éves lányok vagyunk. Mi egyszerre kettõ fiút szeretünk. Az egyiket Pistának, a másikat Attilának hívják. Attila 16, Pista 11 éves. Nagy bajban vagyunk, mert nem tudunk választani. Attilával már le is akarunk feküdni, de nem merünk. Most mit tegyünk? Tessék megírni, hogy enni idõs korban már lehet-e? A 12 éves lány kit válasszon? Segítsen rajtunk!" -Válasszátok mind a ketten Attilát, õ már büntethetõ. "13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnõk. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettõnket szeret, de a gyerekeket nem akarja. A srác 19 éves és elég erõszakos." -Ezzel a kérdéssel sokkal jobb lenne a Mónika showt megkeresni, lányok. Okosabbak nem lesztek, de ennél hülyébbek sem lehettek már. Persze hívjátok a srácot is, meg a szüleit, meg a saját szüleiteket, mert hozzátok basznak harminc ezer forintot ezért fejenként, az tuti. Ja, a srác nem proffitál, õ majd a zuhany alatt kapja a vérerest a seggébe, de ez már nem a Ti gondotok. |
olika | 19097 | 2011. december 20. 22:00 |
Munkám során gyakran járom az országot és az utazás alatt a forgalomban >> haladó autókat figyelem. Számomra érthetetlen, hogy hogyan képesek a >> gyártók >> akár több tízmillióért rásózni szegény vásárlókra olyan Audikat, BMW-ket, >> Merciket, amik mûszakilag nem mondhatóak a legjobb minõségûnek. >> >> A legdrágább autóknál lehet megfigyelni a következõ mûszaki hibákat: >> >> * Az irányjelzõ nagyon hamar tönkremehet ezekben a járgányokban, ritkán >> lehet látni, hogy mûködik, mikor sávot váltanak, kanyarodnak, vagy >> elõznek. >> * A gázpedál sem mûködik túl jól, nem lehet vele finom mozdulatokat >> végezni, >> ez piros lámpánál látható, mikor a legtöbb ilyen autó csikorogva indul >> el. >> * Valószínûleg ez az oka annak is, hogy mindig túllépik a megengedett >> sebességet. Lehet, hogy leesik a gázpedál? >> * A fékberendezés se lehet túl jó. A minap is szegény rémült Audi-s úgy >> villogott az autópályán az elõtte 130-al haladó autónak, hogy húzódjon >> le, >> mert nem tud megállni. >> * A szélvédõk megint csak silány gyártmányok lehetnek, amilyen sötétek, >> biztos nem lehet kilátni belõle, ezért nem veszik észre a stop táblát, a >> záróvonalat, a forgalom elõl elzárt terület rácsait vagy esetleg a >> gyalogos >> átkelõhelyet. >> * Parkolni se lehet velük rendesen, rengetegszer állnak zebrán, >> autókijárat >> elõtt, keresztben a járdán vagy a mozgáskorlátozottak széles parkolóiban. >> * Az is érthetetlen számomra, hogy miért spórolták ki belõlük a >> hamutartót, >> hiszen ez még a Trabantokba, Polski Fiatokba is belefért. >> E felesleges költségtakarékosság miatt kényszerülnek szegény vezetõik >> arra, >> hogy az ablakon hamuzzanak ki, a csikktõl és egyéb hulladéktól is itt >> szabaduljanak meg. >> >> Mindezen felül szerintem az utastér ártalmas az egészségre. >> Megfigyelhetõ, hogy a férfiak puffadtak lesznek, kihullik a hajuk, és a >> szemük is érzékeny lesz, ezért még télen is napszemüveget hordanak, >> továbbá >> agresszívvá is válnak, folyton kötekedni akarnak. A nõk ezzel szemben >> alultápláltak lesznek az autó használata miatt, a hajuk elszõkül, az >> intelligenciájuk pedig mély szintre esik. Szörnyû lehet ilyen autókkal >> közlekedni, és óva intek tõle mindenkit. |
olika | 19095 | 2011. december 20. 21:56 |
- Mehetek a bicikliddel egy Kurt Russel? - Nem! Chuck Norris Meg Ryan biciklizhet vele. - A takarítónõ veszélyesebb, mint a kígyó, mert a kígyó az csak harap, míg a takarítónõ Maris. Nem nehéz az élet, csak nincs rajta fogás. Ha már csak 1 óra lenne az életembõl, azt biztos egy matekórán tölteném, mert az egy örökkévalósának tûnik. Ha tudnám, melyik bunkó találta ki, hogy a "selypítek" ige S betûvel, a "raccsolok" pedig R betûvel kezdõdjön! Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni. Az önbizalom az a nyugodt, magabiztos érzés, ami pofára esés elõtt eltölti az embert. Bármi történjék is, mindig van egy okos, aki elõrukkol, hogy õ megmondta... Az, hogy a nappalok hosszabbak nyáron, természetesen a hõtágulástól van. Azt hiszem, felkötöm magam. Persze csak ha minden kötél szakad. |
hellboy780917 | 19093 | 2011. december 20. 20:51 | Válasz erre: 19092 |
hát nem egy El Bundy ez a Jolika bakker... vihog
|
Bedouin | 19092 | 2011. december 20. 18:11 |
Na ezen a könnyem folyt : http://tekasztorik.blog.hu/2011/12/15/joli_a_blaha_voros_csillaga_1
|
Bedouin | 19090 | 2011. december 20. 15:46 | Válasz erre: 19089 |
Ezt a valóságban is eljátszották Magyarországon :) Átfordult az óra és a végén fizetett 30-40 litert :) |
Macko | 19089 | 2011. december 20. 15:40 |
Homer már régen megtalálta a megoldást a magas benzinárakra. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=D4YJF7Zq4aY :-))) |
hellboy780917 | 19084 | 2011. december 20. 09:33 | Válasz erre: 19078 |
két apró észrevételem lenne, bár lehet teljesen irreleváns: ha vészfékezni kell, akkor kakukk... (láttam is tõle olyan vidit, ahol majdnem matrica lett, mert átsodródott a szemköztibe, ahol épp egy teher jött... ezen a vidin is volt egy pillanatra egy bevágás, mikor szépen kinyílt a nózija, nemtom észrevetted.... :) ), a másik, hoyg a vidi végén elírta a szám elõadójának nevét (Linki Park-nak... :D )
|
Gabe37 | 19083 | 2011. december 20. 09:27 | Válasz erre: 19082 |
Repkedtem én is ilyennel elég sokat. Jó ez. Mondjuk leszállni jóval kevesebbszer szálltam le mint fel:)
|
Bubó Doki | 19082 | 2011. december 20. 09:00 | Válasz erre: 19081 |
Anno én is repültem ilyen szutyokkal, igaz nem voltunk benyomva, de a gép majd szétesett valóban.....
|
fragile | 19081 | 2011. december 20. 00:06 |
http://www.youtube.com/watch?v=v2Z-OBfY7GI&feature=related részeg pilóta |
retrix | 19080 | 2011. december 19. 23:17 |
Mivel foglalkozik a gyerek, amíg az anyja jógázik: http://youtu.be/6SRcgQshGgw |
desiderus | 19078 | 2011. december 19. 21:51 |
Ez jobb mint a motor....ha a benzinár így emelkedik, lehet, hogy váltok... :-)))) http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/ezerrel-lefele-l9UzPgfrxIUcIYfb |
bareszz | 19077 | 2011. december 19. 20:01 |
Szõke nõ elmegy a dokihoz. - Doktor úr, nekem kevés a férjem. - Hölgyem, akkor tartson szeretõt! - Már van, de az is kevés. - Akkor tartson többet! ... - De doktor úr, több van, de úgy is kevés. - Hölgyem, akkor azt kell hogy mondjam, maga beteg. - Legyen szíves ezt írásba is adni, mert mindenki azt mondja kurva vagyok.� |
licsi | 19076 | 2011. december 19. 14:50 |
Ja, Ja. Azt hiszem ez is az a hely ahol nem igazán él a diktatúra. Emlékeim elevenednek!!!! Élvezem a nagy ""DEMOKRÁCIÁNKAT""-:) |
Games | 19074 | 2011. december 19. 12:25 |
http://www.youtube.com/watch?v=VJNBfBr-OGU&feature=player_embedded
|
retrix | 19073 | 2011. december 19. 12:19 | Válasz erre: 19072 |
Nagyon kérlek ne tartsál tudálékosnak, de ez azért van, mert egyik esetben 0,0 és +0,5 közötti értéket kerekítettek 0-ra, a másik esetben 0,0 és -0,4999999999... közötti értéket. A Druszámat meg csókútatom! |
Bedouin | 19072 | 2011. december 19. 09:43 |
Idõjárás elõrejelzés: Január 1.-3.-ig 0 °C várható, viszont január 5.-7.-ig hidegebb idõre lehet számítani azaz -0 °C lesz. Szenzációs :) http://www.idokep.hu/elorejelzes |
ekowob | 19070 | 2011. december 19. 09:29 |
Autóvezetõi mûszaki vizsgára felkészítés nõknek: Alulkormányozottság: amikor kanyarban az autó orrával viszed el a falat. Túlkormányozottság: amikor a kanyarban az autó farával találod el a falat. Lóerõ: annak mértéke, milyen gyorsan tudsz a falnak menni. Nyomaték: annak mértéke, hogy a falnak hajtás után milyen messzire jutsz a törmelékekkel. |
Bedouin | 19069 | 2011. december 19. 08:22 |
bundas13 | 19067 | 2011. december 18. 21:05 |
Miért ment át a csirke az úton? A Star Wars szereplõk szavaival: YODA: Az úton való átkelés még nem tett egy csirkét sem naggyá. DARTH VADER: Mert nem tudott ellenállni a Sötét Oldal csábításának. LUKE: Átmenni az úton az egy dolog, ez itt most... valami egészen más. LEIA: Nem tudom... de szörnyû érzésem támadt. C3P0: Hatmillió különbözõ módon tudok átmenni az úton. R2D2: Beep beep be bop. CHEWIE: Gwrrroooooaaaarrrrrrlllllll! BEN: Menj át az úton, csirke. Indulj, csirke. Bízz bennem, csirke. BOBA FETT: De mi van ha a csirke nem éli túl? Nagyon sokat ér nekem! WEDGE: A radarom mutatja ugyan a másik oldalt, de szerintem túl messze van, biztos vagy benne hogy át tudsz menni oda? BIRODALMI TISZT: A csirke átment a túloldalra? Megkettõzni az õrséget ! BIGGS: Ezzel a tempóval idõben át tudsz menni? OWEN: Mondtam már: felejtsd el. Csak egy dologra figyelj: Át kell menni az úton. BERU: Nem tarthatod itt örökre. A legtöbb barátja már átment. Tudod milyen sokat jelent ez neki. ACKBAR ADMIRÁLIS: Az összes csirkének - Ha megadom a jelet, átkelünk! AZ URALKODÓ: Ifjú bolond. Csak most, elgázolva értetted meg... JABBA: Bo shuda csirke! JAR JAR BINKS: Csirke átmenni az úton... Lesz kampeca. KAMINO MINISZTERE: Kezdetben 50.000 egységet küldtünk át az úttesten, de mond meg mesterednek, hogy most küldünk át további 5.000.000-t ROHAMOSZTAGOS: Kérjük a papírjait csirke aztán mehet át. SIO BIBBLE: Naponta ezrek mennek át! Felség kérem válaszoljon! KERESKEDELMI DROIDOK: Átment átment! - Vettem vettem! WATTO: Mennyit ér ha a csirke átmegy? GREVIOUS TÁBORNOK: ÁÁÁ a csirke "aki átkelt az úttesten" DOOKU: Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a csirke aki átment az úton valójában a Sith sötét nagyura? URALKODÓ: Apád is át kelt az uton s igy lesz ez veled is! LUKE: Engem nem tud átküldeni az úton mint az apámat! VADER: Ha Te nem mész át az úton, akkor talán majd a csirke! JAWA: Utidíí csirke! HAN SOLO: Én bejártam a galaxist keresztül kasul, de még nem láttam olyat, hogy egy csirke átmenjen! TARKIN: A félelem fogja áthajtani az úton a csirkét. A félelem ettõl a támaszponttól! LANDO: Nem tehetek róla! A csirke elõbb érkezett... |
retrix | 19066 | 2011. december 18. 20:14 |
Ide teszem a linket mert vicces, de nem vicc! Szóval vigyázzunk a repülõtéri infrakamerával, mert nem csak a lázas embert szûri ki: http://youtu.be/4hHvgBx4xpo |
varajani | 19063 | 2011. december 18. 19:17 | Válasz erre: 19062 |
Mint ahogy a dátumból látod, ez még a 2008-as év szívatása volt
|
Geeza | 19062 | 2011. december 18. 19:04 |
Az év szívatása:) http://www.youtube.com/watch?v=BRqY5EiA-Xg&feature=fvwrel |
Tompecs | 19060 | 2011. december 18. 16:29 |
Tudom, nem vicces... http://www.youtube.com/watch?v=BHJ9a4fVKKM |
Macko | 19059 | 2011. december 18. 12:56 | Válasz erre: 19058 |
#19049 - vagyis pont 9 posttal ezelõtt... Te is csak feltöltesz, olvasni soha, mi? :-))) |
Amper05 | 19055 | 2011. december 18. 11:23 |
A Rambo a legdurvább. http://www.vidouf.com/video/tout-monde-moustache-tom-selleck.html |
Bedouin | 19054 | 2011. december 18. 09:59 |
Tanuljunk japánul, nem is olyan nehéz :) http://www.youtube.com/watch?v=wDNtzMUy4vs&feature=player_embedded#! |
fragile | 19053 | 2011. december 18. 09:23 |
http://www.vidouf.com/video/pantalon-ultra-moulant-grosse-fesses.html |