Xebulon | 19361 | 2012. január 4. 13:57 | Válasz erre: 19360 |
Nincs dilemma, ilyen sorrendben dönteném meg...
|
Pampusz | 19360 | 2012. január 4. 09:30 |
Dilemma: http://subba.blog.hu/2012/01/03/kinzo_kerdes_147?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_04&utm_campaign=index |
Bété | 19348 | 2012. január 3. 21:32 |
Picit megkésve, BÚÉK! És hátha valaki még nem látta: http://www.youtube.com/watch_popup?v=FrTbnczYAd4&feature=player_embedded |
desiderus | 19347 | 2012. január 3. 20:16 | Válasz erre: 19345 |
Van jövõnk...mint a hóembernek márciusban.... :-))))
|
klimas | 19340 | 2012. január 3. 16:53 |
Srác bemászik az idõs néni kertjébe és buzgón dézsmáljaa gyümölcsöt, mikor a néni megjelenik egy vadászpuskával a kezében: - Gondolom, most meg fog engem erõszakolni, fiatalember! - Áááá, dehogy, hová tetszik gondolni... A néni erre csõre tölt: - Márpedig muszáj lesz! Van egy hajóskapitány, és annak egy részeges papagája. A kapitány hazavisz egy üveg whisky-t, és mondja a papagájnak: - Most el kell mennem, de mire hazajövök legyen meg az az üveg whisky, különben egyenként tépem ki a tolladat. Elmegy a kapitány, pár óra múlva hazajön, és látja, hogy az üveg teljesen üres. Elkezdi keresni a papagájt, és látja, hogy az ágyon fekszik tökrészegen, tollait tépkedve kiabál: - Kell a tökömnek ez a sok toll. Étteremben az egyik vendég véletlenül elfingja magát. Hogy leplezze, elkezdi tologatni a széket. Erre az egyik szomszédja megjegyzi: - Ugye milyen más hangja van ? Szülészeten: - Gratulálok asszonyom, Önnek gyönyörû kislánya született. - Pedig nekem azt mondták, fiam lesz! - A francba, már megint nem a köldökzsinórt vágtam el. Két nyugdíjas: - Te mit választanál: a szexet vagy a karácsonyt..? - A karácsonyt. - És miért? A szex már nem tetszik? - Tetszeni tetszik. De karácsony sûrûbben van. |
klimas | 19339 | 2012. január 3. 16:51 |
*Gyümölcsszedés* - Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik: - Amikor a kutya meg van kötve.... A villamoson egy nagyon csinos nõ ölében egy kis pincsi kutya ül. Cirógatja, becézgeti, mire megszólal a vele szemben ülõ férfi: - Szívesen lennék a kutyus helyében! - Nem hinném! - Miért? - Az állatorvoshoz viszem, levágatni a farkát... - Mi szeretnél lenni öcsi? - kérdezik a srácot a pályaválasztási tanácsadáson. - Télen medve, nyáron pedagógus. Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik megkérdezi a sofõrt: - Mit szállít maga? - Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot. Egy ember elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja és alaposan kikérdezi. - Itt egy marék tabletta. Reggel kéket vegyen be, és igyon rá egy nagy pohár vizet! Délben egy nagy pohár vízzel egy sárgát vegyen be! Este, lefekvés elõtt egy piros tablettára igyon egy nagy pohár vizet! - Mi a bajom, doktor úr? - kérdezte aggódva a beteg. - Nem iszik elég vizet. Esti imája után a zsidó kisfiú megkérdezi édesanyját, mit jelent az ima. Az anyja azt feleli, hogy az ima üzenet az Istennek. - Értem - bólint rá a fiú. És azért küldjük el este, mert akkor olcsóbb. Turista betéved egy falusi kovácsmûhelybe, épp akkor készül el az új patkó, de még meleg. Mire a turista: - Megnézhetem ezt a patkót? - Hát persze. A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mert forró. Mire a kovács: - Mi van, meleg volt? - Nem, vazzeg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni! Lennék én szerény, de nincs mire. - Drága uram! mindent meg fogunk tenni, hogy otthoni körülményeket biztosítsunk önnek - fogadja a vendéget a kis panzió tulajdonosa.. - Háát ...Õszintén szólva nem erre számítottam! Csendben és nyugalomban szerettem volna eltölteni ezt a hetet! *Házasság* - Fogadni mernék, hogy kétszer is meggondolod, mielõtt magára hagyod a feleségedet éjszakára. - mondja egy férfi a barátjának. - Igen, elõször azon gondolkozom, hogy mit mondjak, hová megyek, aztán meg azon, hogy miért nem jöhet velem. Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit szeretned. Ha boldog akarsz lenni egy nõvel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld megérteni. A nõs férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált. Férj és feleség sétál a parkban. A közelben egy fiatal pár vadul csókolózik. - Mondd, fiacskám - kérdi az asszony - te miért nem csinálsz ilyet? - Ne viccelj, nem is ismerem azt a lányt! |
klimas | 19338 | 2012. január 3. 16:34 |
B.U.É.K. http://www.youtube.com/watch?v=gsNXi5Bkggw&feature=related |
Macko | 19337 | 2012. január 3. 16:08 | Válasz erre: 19335 |
Legalább nevettem egy õszintét! De most tényleg: milyen változatos élete lehet a mandarinnak? Valami újat minden nap felfedezhet a panelban is, ha a 20 éves Zsigán észrevette az ablakmosó spricnijeit! :-))) |
Geeza | 19335 | 2012. január 3. 15:58 |
Ez ide való. Nem mert elindulni mert megrongálták a Ladáját:) http://index.hu/bulvar/hirek/2012/01/03/ket_potty_miatt_nem_mert_elindulni/ |
bareszz | 19334 | 2012. január 3. 10:44 |
- Hogy hívják Chuck Norris lányát? - ?? - JaniChuck Veca. - És a kutyájukat? - ?? - DiChuck Buksi.. |
Winchi | 19328 | 2012. január 3. 09:28 |
Az anatómiaprofesszor megkérdezi: - Tudja-e valaki, melyik emberi testrész képes kilencszeresére megnõni? A nagy hallgatásban csak egy szende hallgatólány jelentkezik: - A pénisz. Mire a professzor. - Nem. A pupilla. De gratulálok a barátjához… Három rendõr szolgálatban egy tehén istálló mellett halad el. A karám deszkái közé beszorult egy borjú feje és ahogy szegény állat próbálja kiszabadítani, farát "erotikusan" ide-oda táncoltatja. A rendõrök nézik egy kis ideig, aztán megszólal az egyik: -Istenem, ha ez a Lollobrigida lenne.... -Istenem, ha ez a Sharon Stone lenne... - mondja a második. Végül megszólal a harmadik is: -Istenem, ha egy kicsit sötétebb lenne.... |
Geeza | 19324 | 2012. január 2. 17:12 |
Vicc? Vicces? És most is aktuális. http://www.youtube.com/watch?v=goU5QvhdftM&feature=share |
Xebulon | 19323 | 2012. január 2. 16:59 | Válasz erre: 19319 |
�A gyerek tud vigyázni magára és a motorjára - az apa az aki tökig sáros.
|
husos | 19322 | 2012. január 2. 16:54 |
Két rendõr sétál egy kiszáradt folyómederben... Kérdi az egyik... -Ki a fasz hordta ide ezt a sok kavicsot?? Mire a másik -Hát a folyó......! ... -És hol a folyó.......? -Hát elment kavicsért! |
Macko | 19321 | 2012. január 2. 15:29 | Válasz erre: 19319 |
Élvezi az apja is, nyugodj meg! Majd egyszer megérted... :-) |
CJKrisz | 19319 | 2012. január 2. 14:20 | Válasz erre: 19314 |
Nem tudom eldönteni, hogy a felsõ képen a gyerek utánozza apát, vagy apa a gyereket. :)Szerintem utóbbi, hiszen az emberek 99%-a olyan 2-3 éves korig élvezi, ha tökig sáros, aztán kinõnek belõle. :))
|
bareszz | 19316 | 2012. január 1. 11:09 |
Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az > elsõ megfogja, húz belõle egy nagyot, lerakja az üveget. A második > szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A > negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal: > - Ez petróleum! > Az elsõ végigméri és megszólal: > - Az. |
fragile | 19311 | 2011. december 31. 15:23 |
http://www.youtube.com/watch?v=0zxxM9EYQzY&feature=endscreen&NR=1
|
bareszz | 19310 | 2011. december 31. 14:52 |
Ez a mai fiatalság, szörnyû hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú! - Az a fiú az én lányom. - Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja. - Az apja vagyok. |
bareszz | 19306 | 2011. december 31. 09:06 |
Tanárnõ beleirja moricka ellenõrzõjébe: - A gyerek büdös! Mosdatni! Erre jön a válasz: - Nem szagolgatni! Tanitani! :DDD |
TTné | 19305 | 2011. december 30. 19:34 |
- Hogy tévedt el a szõke nõ a kórházban? - Elküldték MR-re, de õ amarra ment.
|
bareszz | 19304 | 2011. december 30. 17:24 |
Apa belép a lánya szobájába és az ágyon meglát egy vibrátort: - Mi ez, lányom? - Apa, 41 éves vagyok, nincs barátom. Kell valami öröm az életemben! Másnap a lány a konyhában találja az apját, egyik kezében egy pohár bor, másik kezében a vibrátor. - Te mit csinálsz, apa? - Borozgatok a vejemmel ….. |
licsi | 19301 | 2011. december 30. 17:00 |
HOHOHOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!:)))) Ötletes és jól sikerült felvétel! Gratulálok bárki csinálta. |
Geeza | 19297 | 2011. december 30. 16:34 |
Köztudott tények: Bear Grylls http://iqharcos.net/koztudott-tenyek-bear-grylls/ |
bundas13 | 19296 | 2011. december 30. 13:05 |
amikor még nem a mirígy volt.... :) http://www.youtube.com/watch?v=HL5UQ0SIg48&feature=related
|
bareszz | 19295 | 2011. december 30. 01:34 |
Jancsi és Juliska sétálnak az erdõben. - Te Juliska, szeretnélek megdugni. - Nem lehet Jancsi. - Miért nem? - Két oka van. Az egyik, hogy még szûz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam. |
kran | 19294 | 2011. december 29. 22:52 |
Losits Robi: "Vettünk egy 3D-s tévét... Átb...szás az egész, oldalról alig látszik valami a készülékbõl. :P" |
Geeza | 19293 | 2011. december 29. 20:38 |
A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás. Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgõ lányhoz: - Veled nem táncol senki? - Nem. - Akkor feltennéd a virslit fõni? Január 1,korán reggel: -Jön fel a Nap! -Baszki,azt is ittunk?! Szilveszter éjszakáján egy savanyú arcú, rossz kedvû fickó õgyeleg az utcán. Egyszer csak megakad a szeme egy falfirkán, mely így szól “Ki nem szereti a bort, a dalt a nõt, Nem érdemel Boldog Új Esztendõt!” A pasas fanyar ábrázattal olvassa a rigmust, majd elõvesz egy ceruzát, és a következõket írja alá “Innád savanyú boromat, Élnéd nõmmel a sorsomat, Anyósom tanítana a dalra, Nem írnál ilyet a falra, Te marha!” |
CJKrisz | 19291 | 2011. december 29. 15:42 | Válasz erre: 19290 |
Nem, ez így szembõl nézve van teljesen jól. :))))
|
Daty | 19290 | 2011. december 29. 15:26 | Válasz erre: 19289 |
Szembõl jobb, vagy ahogy valóban nézni kell, hátulról?:-DDD
|
CJKrisz | 19288 | 2011. december 29. 15:05 | Válasz erre: 19284 |
Mint a középsõ, olyan nekem is van! Ismerõsnél készült, a gyerek beállt mellém. :)))
![]() |
bareszz | 19279 | 2011. december 29. 09:58 |
- Anyu, a nagypapa leesett a létráról, mert csúnyán beszélt...! - Igen? És mégis, mit mondott? - Ne rázd a létrát, te kis rohadék! |
bareszz | 19278 | 2011. december 29. 09:56 |
Csörög a vezetékes telefon... - Szia! Otthon vagy? - Nem baszdmeg, húztam a boltig a telefonvezetékét... |
Macko | 19276 | 2011. december 28. 19:32 | Válasz erre: 19271 |
?óta keresM ezt a fLvételt, sehol nem találtam +. Köszönöm hogy feltetted!!!!!!!!!!!!!44!!!!!négy!!!!!
|
Macko | 19275 | 2011. december 28. 19:30 | Válasz erre: 19274 |
Amúgy meg egy nõi munkatársad van, az is a saját lányod. Nem is kell neked ezt érteni! :-)))
|
olika | 19273 | 2011. december 28. 19:06 | Válasz erre: 19272 |
Mit nem értesz rajta?? Diszkrét,szolid, fülbevalót visel. |
Larten | 19271 | 2011. december 28. 18:54 | Válasz erre: 19270 |
No de ezt hallgasd meg sehol nem fellelhetõ, senki még nem tette fel, egy igazi ritkaság.... :))) http://www.youtube.com/watch?v=DnkYatAT7NE&feature=related ..szegény Jimi |
bundas13 | 19267 | 2011. december 28. 16:09 |
Ki a világ legjobb sakkozója? Orbán anyja:) Mert õ egy paraszttal sakkban tartja az egész országot!!! :D |
mogorva | 19266 | 2011. december 28. 13:53 |
Karácsonyra vettem anyósomnak egy kiskutyát, de véletlenül áthajtottam rajta autóval. Most aztán gondozhatom én szegény kutyust. Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is. |
mogorva | 19265 | 2011. december 28. 13:48 |
Piroska és a nagymama az erdõen sétálnak,amikor megtámadják õket a rablók. A rablóvezér azt mondja Piroskának: -Piroska! Mi rablók vagyunk, és most elvesszük mindeneteket. Vedd le az ékszereidet! Piroska megszeppenve: - A nagymama is? Rablóvezér: - Kuss a nagymama is! És most vetkõzz meztelenre! Piroska megszeppenve: - A nagymama is? Rablóvezér: Kuss,a nagymama is! És most, Piroska, meg fogunk erõszakolni! Piroska reszketve kérdi: - A nagymamát is? Nagymama: - Kuss, engem is! |
tsanyi | 19259 | 2011. december 28. 11:21 | Válasz erre: 19258 |
:)))......bár reklámnak is jó a szeretetházban...:))
|