fakerekû | 20185 | 2012. február 9. 10:43 | Válasz erre: 20182 |
MIért nem lehet kimondani,a HÜLYÉK,SZLOVÁKOK voltak,akik ide jöttek villogni!? Röhögjön rajtuk a világ.... |
zi-zi | 20176 | 2012. február 9. 07:45 | Válasz erre: 20175 |
Mert fejtetõn van a kép. Vagy a csillár a földön :-))
|
klimas | 20175 | 2012. február 9. 07:40 | Válasz erre: 20169 |
A felsõ kép meghazudtolja a gravitációt, a haja miért nem lóg? Súlytalanságról itt ugyebár nem beszélgethetünk!.)))
|
klimas | 20174 | 2012. február 9. 07:38 | Válasz erre: 20169 |
Na ezekre mondja a nõgyógyász: Hölgyem! Fingjon már egyet, legyen valami támpontom...))))
|
papamaci54 | 20172 | 2012. február 8. 23:10 |
Ezek a kislányok is úgy járnának a Balaton jegén, mint a Hummerek.......
|
urbán1500 | 20171 | 2012. február 8. 22:46 | Válasz erre: 20169 |
Basszus , ebbõl kéne bukócsövet hajlítani , ez tuti jó anyag !!! :))
|
zoligs | 20170 | 2012. február 8. 22:21 | Válasz erre: 20169 |
A felsõnek van parókája, vagy nem ez a lényeg?
|
qqriq64 | 20169 | 2012. február 8. 21:56 |
Gondoltam jó éjszakát kivánok. Gondolkodni se kell hogy megnyissátok vagy nem:)))))))))))))))) ![]() ![]() |
bundas13 | 20168 | 2012. február 8. 20:59 |
Akinek nem fáj a Malév hiánya az égen, Az járjon Hummerel a jégen ......... |
zi-zi | 20165 | 2012. február 8. 19:31 | Válasz erre: 20156 |
Ehhez nem kell FB motor, elég az én lakótársam, aki állítása szerint az élettársam, bár azóta én nem neveznèm életnek amit csinálok ;-) |
CJKrisz | 20159 | 2012. február 8. 16:51 | Válasz erre: 20158 |
Így van! Amirõl nem tudunk, az ugye nincs is. :))
|
Bedouin | 20157 | 2012. február 8. 16:39 | Válasz erre: 20156 |
Van is egy olyan mondás, hogy: Egy mindenkivel, mindenki eggyel!
|
Macko | 20156 | 2012. február 8. 16:35 | Válasz erre: 20152 |
Mi az, hogy a FB motorja nem engedi, hogy ugyanaz a személy egyszerre többel is kapcsolatban legyen??? Tök életszerû helyzet, mondhatni gyakori! :-DDD |
Bedouin | 20154 | 2012. február 8. 16:05 | Válasz erre: 20152 |
De ha társítod mellé a befektetett munkát, akkor nem rossz :)
|
ekowob | 20153 | 2012. február 8. 16:05 | Válasz erre: 20152 |
Be is b...na, ha a barátnõm más barátnõje is lenne! :-))
|
CJKrisz | 20152 | 2012. február 8. 16:00 | Válasz erre: 20151 |
Ez mondjuk ugye alapjában véve elég szar biznisz, mert ha jól mûködik a FB motorja, akkor nem engedi, hogy ugyanaz a személy egyszerre többel is kapcsolatban legyen. Szóval ez havonta max. 4 rugó kiegészítés. :))))
|
ekowob | 20151 | 2012. február 8. 15:37 |
Kell barátnõ? http://mindent-a-szemnek.hu/wp-content/uploads/2012/02/face.jpg |
Bubó Doki | 20150 | 2012. február 8. 08:48 |
-És igen, megcsinálták! Mégis átmentek a Balatonon a Hummerrel!! Videjó itt: http://www.autonavigator.hu/sztori/felderitette_a_hetet_a_balatonba_sullyedt_ket_hummer-7001?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=hirkereso_ujdonsagok |
pipers | 20142 | 2012. február 7. 20:27 |
mûértõknek: http://www.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c&feature=player_embedded |
varajani | 20140 | 2012. február 7. 16:48 | Válasz erre: 20139 |
Ha eddig nem fizetett, majd ezutän fog fizetni regadot? |
ekowob | 20139 | 2012. február 7. 13:48 | Válasz erre: 20135 |
Remélem a mentés és környezetkárosítás költségei után a regadót is megfizetik.
|
olika | 20138 | 2012. február 7. 13:43 | Válasz erre: 20135 |
Rosszindulatúak az emberek.Lehet,hogy szándékosan ment oda mert a jeget szerette volna törni,ezzel is besegítve a jégtörõ hajónak.A jó szándék meg volt csak a lóerõ hiányzott,hogy törni tudja a jeget:))))))))
|
CJKrisz | 20137 | 2012. február 7. 13:19 | Válasz erre: 20136 |
NA de hogy valakik ennyire a sor végén álljanak, amikor ingyen osztják... :))))) Ahogy írta is valaki: az ego nagyobb volt az IQ-nál. :)))
|
CJKrisz | 20135 | 2012. február 7. 12:29 |
A kárörömnél nincs is szebb a világon! :))) http://index.hu/bulvar/2012/02/07/a_jeges_balatonba_szakadt_ket_terepjaro/
|
klimas | 20133 | 2012. február 7. 08:10 |
Na ez nem hiszem hogy politika: A magyar gazdasági mentõcsomag Tételezzük fel, hogy ...A kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.- Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosipiacon, a pénz Kínába kerül. - Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.- Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül. - Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz. - Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül. - Ha semmire sem jó elektronikus kütyükre költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti az magyar gazdaságot. Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha k*a, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek. Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni....... |
SZICSU | 20132 | 2012. február 7. 08:02 | Válasz erre: 20131 |
De a BAK sem...Majd eltakarítja az aki ideszórta!:-)
|
Bedouin | 20131 | 2012. február 7. 07:58 | Válasz erre: 20129 |
Desi ez is olyan, mint a többi! Szart se ér :) Ugyanis a BIKA nem lapátol havat, se ma, se holnap :))))) |
Sandokan13 | 20130 | 2012. február 7. 02:10 |
Két koldus ül egymás mellett a járda szélén Rómában. Az egyik egy nagy keresztet, a másik egy 6 ágú csillagot tart a kezében maga elõtt. Sokan mennek el mellettük; megnézik mind a két koldust, de csak a keresztet tartó koldus kalapjába dobnak pénzt. A pápa is arra megy; nézi a sok embert, akik pénzt adnak a keresztet tartó koldusnak, de senki a Dávid csillagot tartónak. „Szegény fiam”- mondja a pápa - „nem érted? Ez egy katolikus állam, ebben a városban székel az Egyház. Itt az emberek nem fognak neked pénzt adni, amíg ezt a csillagot tartod, különösen akkor, ha itt ülsz a sorstársad mellett, aki a keresztet tartja. Talán már azért is több pénzt fognak neki adni, hogy bizonyítsák, mennyire ellened vannak”. A csillagot tartó koldus mosolyogva hallgatja a pápát, majd odafordul a mellette ülõhöz: „Moshe, nézd csak ki próbálja a Goldstein testvéreket üzletpolitikára tanítani!” |
desiderus | 20129 | 2012. február 6. 19:30 |
Ha valamelyikõtök nem tudja még a holnapi horoszkópját, az használja az általam küldöttet bizalommal. KOS - havat lapátol BIKA - havat lapátol IKREK - havat lapátol RÁK - havat lapátol OROSZLÁN - havat lapátol SZÛZ - havat lapátol MÉRLEG - havat lapátol SKORPIÓ - havat lapátol NYILAS - havat lapátol BAK - havat lapátol VÍZÖNTÕ - havat lapátol HALAK - havat lapátol |
qqriq64 | 20128 | 2012. február 6. 18:53 | Válasz erre: 20127 |
Somlyai a neve. Nem tudom mi van vele egy Alterrás müvezetœ temetésén találkoztam vele utoljára. Nagyon le volt robbanva. Agyvérzést kapott miután nyugdijba ment. Nagyon jó fönököm volt. Nebazz tényleg találkoztál az Imrével? De jó lenne beszélni vele. |
Hadvezér | 20127 | 2012. február 6. 18:45 | Válasz erre: 20126 |
Akkor szerintem tuti, hogy találkoztunk! Az õsz hajú dumagép fõnököd (nem jut eszembe a neve), át is akart hívni, a fáklyához! K.B. 2 hónapja E. Imrével találkoztam Érden, nem változott sokat!
|
Hadvezér | 20125 | 2012. február 6. 18:37 | Válasz erre: 20122 |
Én meg úgy emlékszem, hogy a trafóháztól fölfelé, nem a fáklya irányába állt, holnap, ha nem felejtem el, megnézem, talán egy reaktort állítottak fel vele. Azóta sem volt üzemépítés, csak ígéret, most már nagyon nézegették az erõmû helyét, talán lesz valami belõle!
|
Hadvezér | 20124 | 2012. február 6. 18:33 | Válasz erre: 20121 |
�Csak nem az Alterránál dolgoztál? Én a Strabagnál voltam, a kokszoló elején ('99 márciusában) kezdtem a kõolajszagot magamba szívni, az elsõ hidrogéngyár alapját letette, aztán egy kis benzinkútépítés után visszatértem. A kokszoló melletti fáklyának én készítettem az árajánlatát, és lemaradtunk, mint skót bálon a borravaló! 7 éve a karbantartáson vagyok.
|
berdogabor | 20123 | 2012. február 6. 17:58 |
Egy zsidó lány azt mondja az anyjának: - Elválok a férjemtõl. Állandóan csak a szex, a szex és még több szex az egyedüli, ami érdekli. Mára a muffom mérete már nagyobb, mint egy 50 centes érme, holott a házasságkötéskor még alig volt akkora, mint egy 5 centes. Az anya válasza: - Ide figyelj ! Hozzámentél egy multimilliomos üzletemberhez. Egy 8 hálószobás villában laksz. Egy 250 ezer dollárt érõ Ferrárival jársz, Heti 2 ezer dollár zsebpénzt kapsz. Egy évben hatszor mentek vakációzni. És mindezt eldobnád nyamvadt 45 cent miatt ?! |
Cerb | 20122 | 2012. február 6. 12:23 | Válasz erre: 20120 |
sziasztok! Akkor én is ott dolgoztam, a kén mentesítõ melletti transzformátorházat építettük mi. Én úgy emlékeztem, hogy a 400 tonnást a fáklyaállításhoz hozták. Mindegy, baromi nagy volt, a lánctalpa legalább 2-2,5 m magas. |
qqriq64 | 20121 | 2012. február 6. 06:10 | Válasz erre: 20120 |
Én több mint 5évig dolgoztam bent. A 80ezres tartályoknál kezdtem aztán a kokszoló meg a két hidrogéngyár következett közben meg utána jópár kilométer tüzivíz vezeték a kokszoló melletti fáklya a tartályparkban a vasúti lefejtö felújításánál dolgoztam.
|
Hadvezér | 20120 | 2012. február 5. 22:00 | Válasz erre: 20117 |
� Igen, a lánctalpak egyenként elfoglaltak egy trélert! Asszem olyan 2003-2004 környékén lehetett, a gázolajkénmentesítõ üzem építésekor. Ott is dolgoztam egy kicsit. Az ráadásul olyan konstrukció volt, hogy nagyon nem is kellett kitalpalni. A Tátra, Kato és hasonló 30-40 éves darukat tavaly õsz környékén adták el, addig használták õket. |
qqriq64 | 20117 | 2012. február 5. 21:26 | Válasz erre: 20116 |
Arra emlékszel amikor Szlovákiábol hoztak egy szintén 400tonnás rácsosgémû lánctalpas darut hogy ketten a Mol 400tonnásával felállítsanak egy lepárlócsövet? 11 tréler hozta a lánctalpast. Az alváz szét volt szedve kétfelé azt hozta két tréler a felsõvázat a harmadik meg hét tréler a rácsosgémet. A tizenegyedik meg a tartozékokat egy konténerben. Napokig tartott míg összeszerelték aztán néhány óra alatt felállították a csövet utána szerelték szét megin. Merthogy a rácsosgémû kigémelve is komoly súlyt tud emelni míg az autódaru a nehéz gém miatt egyre kevesebbet. A csõrös tátrák koruk legjobb teherautói és darui voltak. Az egyetlen daru a rácsosgémû Tátra amelyik lábon is vihet terhet. |
Hadvezér | 20116 | 2012. február 5. 21:09 | Válasz erre: 20115 |
Fejlõdött a technika, már 5 óra alatt letelepítik! :-))) A Prága daru nincs már meg, a csõrös tátrákból még van vagy kettõ, használatban. A 125 tonnást 2000 körül leselejtezték, elakadt a gömbtartály teteje, engedett a kötélen a kezelõ, a tetõ megindult, megrántotta a gémet, a daru eleje felemelkedett, aztán visszacsapódott, gém megrogyott, alváz elgörbült. Pár éve ott volt a Prangl 600 tonnás önjárója is, az egyik kezelõje egy 50 körüli hölgy volt! |
qqriq64 | 20115 | 2012. február 5. 19:42 | Válasz erre: 20114 |
Annak idején dolgoztam a MOL finomítóban Százhalombattán. Ott volt egy ilyen 400tonnás autódaru. Két napig tartott míg letelepítették valahova. Volt neki egy kisegítõ daruja, egy Prága daru meg egy csõrös Tátra teherautó oldalfalak nélküli platóval. Ezek hordták utána a papucsokat meg az ellensúlyokat. Egy papucs 2x2méter volt. |
tsanyi | 20114 | 2012. február 5. 19:33 | Válasz erre: 20111 |
Még nagyobb madár mint a tûzoltódarus a várban...:)
|
Bedouin | 20113 | 2012. február 5. 19:29 | Válasz erre: 20108 |
Már fent van a CNN-en (Chuck Norris Network), hogy nagy erõkkel keresnek egy ekowob nevû vicces embert :))))
|
licsi | 20107 | 2012. február 5. 16:22 |
A Trabi tuti, csak egy periszkóp hiányzik a tetejérõl. Úgy lenne igazán harcképes, de így se mazsola.:)) |
klimas | 20106 | 2012. február 5. 12:01 | Válasz erre: 20104 |
A legfelsõ képhez: hát persze , vagy azért mert nem leszel ennyire idõs, mert elõbb kivégez ez a szép nyugodt élet, vagy mert gondoskodnak rólad......
|
qqriq64 | 20102 | 2012. február 4. 20:17 |
Behavazott Magyarországon? Itt is esik van már fél centi de tizet jósolnak. ![]() |
klimas | 20100 | 2012. február 4. 17:38 |
3 denevér beszélget, mindháromnak véres a szája. Az elsõtõl megkérdezik miért véres a szád? Látjátok azt a birkacsordát? Mindnek kiszívtam a vérét. A második denevértõl is megkérdezik miért véres a szája? Látjátok azt a marhacsordát ?Mindek kiszívtam a vérét. A harmadiktól is megkérdezik: Látjátok azt az épületet? Én nem láttam..... Mi lesz a denevérbõl ha nekimegy a falnak? Minddenevér |
klimas | 20094 | 2012. február 4. 17:21 |
Meg van oldva a munkanélküliség: http://milegyek.extra.hu/index.php |
klimas | 20093 | 2012. február 4. 17:20 |
Két bíró focimeccs után elmegy iszogatni, majd az egyik felhívja a másikat, hogy igyanak még nála is tovább. Megérkeznek, nyitná az ajtót, erre a feleség hókon vágja a sodrófával és elhordja mindenfélének. A másik felajánlja, hogy menjenek hozzá. Átbattyognak, majd mikor nyitná az ajtót, a felesége kedvesen lesegíti a kabátját, elõhozza a papucsát, tölt neki egy italt, egyszóval bájosan, tündérien viselkedik. A barát nem gyõz csodálkozni hogy lehet ez, ezért megkérdi: - Tudod a nejem vett egy kutyát, amelyik amikor részegen jöttem haza megharapott. az elsõnél kapott egy sárgalapot, a másodiknál is egyet. A harmadik után viszont felmutattam a pirosat, levittem a pincébe és feldaraboltam egy bárddal. - és ettõl lett ilyen a nejed? - már neki is van két sárgája... |
klimas | 20092 | 2012. február 4. 17:18 |
Paraszt család alszik, felkel az apa látja,hogy a tehén megdöglött. Fogja a vadászpuskát lelövi magát. Felkel az anya, látja a tehén döglött, az ura lelõtte magát, fogja a kötelet, s felköti magát. Felkel a nagyobbik fiú látja a tragédiát, megy a folyóhoz, hogy beleveti magát. de jön egy tündér és mondja neki: -Ha 10-szer magadévá teszel, vissza csinálok mindent, élni fog apád,anyád,és a vagyont érõ tehén is. Próbálkozik, de nem sikerül, megy a habokba. A középsõ fiú ugyanígy jár. Felkel a kisebbik, látja hogy mi van, megy a folyóhoz. Jön a tündér, mondja neki: -Ha 10-szer magadévá teszel, visza csinálok mindent, élni fog apád, anyád, a bátyáid és a tehén is. -Nem lehetne 20-szor?-mondja a fiú -Dehogynem. -És 30- szor? -Dehogynem csak csináld már!!!!! -De nem fogsz megdögleni mint a tehén!? |
klimas | 20091 | 2012. február 4. 17:01 |
Jó reggelt!: http://video.xfree.hu/?n=eva32010|3ada70096c31a89e20b4744961565790 |
Geeza | 20089 | 2012. február 4. 11:52 |
Ebédszünet. http://www.youtube.com/watch?v=qptJJ-nKFH0&feature=related |
Vaslovas | 20088 | 2012. február 4. 09:48 |
Az informatikus börtönnaplója 1. hét Hétfõ Bevittek az elõzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Fõleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipõmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz. Kedd Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nõ szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári példányomról készített biztonsági másolat volt. Szerda Ma kihallgattak a rendõrök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re. Azt mondták ne próbáljak trükközni, õk okos rendõrök, “Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk” (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg. Végem van. Csütörtök Kínozni kezdtek! Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst! Péntek Tovább kínoznak! Arra kényszerítettek, hogy Windows 95-öt telepítsek! 3,5”-es diskekrõl! 2. hét Hétfõ Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka elsõ lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz, a kezében néhány Polimer kazettával. Manic Miner, Jetpac, The Hobbit, ilyesmik vannak ceruzával ráírva. A falra valaki körömmel néhány Photoshop serial numbert kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni… Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör Flatline a neve. ZX Spectrumos kazettákat másolt dupla kazettás magnón, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért. Kedd Bejött az ügyvédem. Azt mondta, a szerzõi és a szomszédos jogok megsértésével vádolnak. Megkért, áruljam el neki, mit szereztem a szomszédomtól és mivel sértettem meg a jogait. Nem tudom, hogy az ügyvéd mennyire felkészült a témában, de rossz elõérzetem van. Szerda Elkészült a szakértõi jelentés. Egymillió forintos anyagi kárt okoztam a másolt programok szekrényben való tárolásával, további kétmillió forintos erkölcsi kárt pedig azzal, hogy ezeket a gondos munkával készített programokat csúnya, összefirkált CD-ken tartottam. A szakértõ szerint a lopott könyvelõprogrammal akár a maffiának is könyvelhettem. Ha nem tudom bebizonyítani hogy ezt nem tettem, leültetnek. Hogy lehet bebizonyítani, hogy valamit az ember nem tett meg? Csütörtök Olvasgatom tovább a szakértõi jelentést. Az Adobe Acrobat-ot 15.000 forintos kárként sorolta be. Ez egy ingyenes program, de a szakértõ odaírta mellé, hogy ha nem az lenne, szerinte én akkor is elloptam volna, ezért tüntette fel kárként. A szakértõ talált néhány bitet a winchesteremen, ami õt távolról a Windows Notepad utolsó néhány bájtjára emlékeztette. Azt írta, ez alapján biztos hogy loptam a Notepad-ot is, a Windows-t is, és ha magamnak loptam, akkor biztos másoknak is, ezért a kár mintegy 50 millió forint. Egy freeware játékot álcázott szövegszerkesztõnek minõsített, mert hosszas munka után rájött, hogy a toplistába be tudja gépelni a nevét. Péntek Kopogást hallottam a zárka falán. Rájöttem, hogy valaki a Linux kernel binaris kódját kopogja. Válaszoltam neki, és most hexaban kopogva beszélgetünk. Õ is CD-k miatt ül. Smiley-kat hogyan lehet hexadecimalisan kódolni? Egyre többen szállnak be a kopogós levelezésbe. Most már levelezési listaként kopogunk. Dömötör lett a mailer daemon. |
CJKrisz | 20086 | 2012. február 4. 07:52 |
Végre egy normális bukósisak reklám. :)) http://www.youtube.com/watch?v=h23SnmVEHI8&feature=youtu.be
|