kocosfater | 20694 | 2012. március 3. 13:03 | Válasz erre: 20693 |
Vaze! Végignéztem a házat konektorügybe,és nem találtam olyat,ahol a baloldalt lett volna a fázis. Pedig valamokor régen én csináltam. Persze van egy-két függõlegesen is elhelyezkedõ "röfi",ott meg az alsó a fázis. Biztosan odafigyeltem,hogy egyformán legyenek bekötve.
|
kawa70 | 20693 | 2012. március 3. 12:18 | Válasz erre: 20691 |
Ez mekkora baromság. NINCS rá elõírás és szabvány. Aki tanította hülyeséget mondott, nem törvényszerû hogy egy ilyen kis méretü dolgot két kézzel fogsz meg.
|
kawa70 | 20692 | 2012. március 3. 12:13 | Válasz erre: 20687 |
Elárulok egy titkot. Laikus (és sokszor a gyenge képességû szakember) szemmel nézve a jó villanyszerelést a rossztól az ég egy adta világon semmi nem különbözteti meg egymástól. Jó esetben sose derül ki. Erre tényleg igaz, amíg nincs baj addig nincs baj.
|
Amper05 | 20691 | 2012. március 3. 12:05 | Válasz erre: 20687 |
Valóban jobbra kell bekötni a fázist. Mi így tanultuk a suliban (épületvillamossági szakmunkás suliban) Mégpedig azért mert a a fázist nem a szív felõli oldatra kell kötni. Nekem elhiheted, Amper vagyok.
|
qqriq64 | 20688 | 2012. március 3. 10:59 | Válasz erre: 20687 |
Én is villanyszerelõtõl tanultam olyan jól megtanította hogy magam csináltam a házam villanyszerelését. Nincs is vele gond viszont pontosan az alant leírtak miatt teljesen esetlegesen kötöttem be a fázist. Fáziskeresõvel úgyis mg kell keresni ha kell ha meg kiszerelem a konnektort akkor a szín megmutatja. |
CJKrisz | 20687 | 2012. március 3. 09:23 | Válasz erre: 20685 |
Ettõl függetlenül lehet, hogy neked van igazad. Én nem vagyok villanyszerelõ. Még szakközépiskolás koromban a nyári szünetekben segédkeztem afféle nyári munka gyanánt villanyszerelõk mellett. Természetesen a bekötést nem bízták rám, csak a vésést, csövezést, stb. A meló szar részét. :))) De arra tisztán emlékszem, hogy mindegyik jobbra kötötte a fázist. Simán lehet, hogy õk tudták rosszul és én azt tanultam meg. Ha így van, akkor elnézést kérek, hogy lentebb butaságot írtam.
|
yoss | 20686 | 2012. március 3. 09:18 | Válasz erre: 20685 |
Jobb, ha a motorosok boncolgatják a tudományt, mintha a tudósok tennék ezt a motorosokkal!
|
eröt | 20685 | 2012. március 3. 08:51 | Válasz erre: 20664 |
Ha tényleg a jobb a fázis a szabvány szerint akkor én következetesen rosszul kötöttem be minden dugaljat az utóbbi húsz évben.Villanyszerelõnél melóztam.Tõle tanultam.Ciki.
|
ekowob | 20684 | 2012. március 3. 07:51 | Válasz erre: 20680 |
Ez biztos nem. Ez veszi el a jövõnket ha nem figyelünk oda! |
yoss | 20682 | 2012. március 3. 06:41 |
Kína 2. Csoda, hogy még mindig 2 milliárdan vannak. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=3n_mgFA47WQ |
kawa70 | 20679 | 2012. március 2. 21:02 | Válasz erre: 20664 |
még van rá szabvány és aszerint a bal oldali a nulla. Ez nem igaz. Nincs rá szabvány, viszont a gyakorlat szerinti bekötésnél a bal oldali épp hogy a fázis. Mi is így kötjük, egyrészt azért mert még így tanultuk a régiektõl, másrészt azért mert néhány ellenõrzõ mûszer igy kivánja. De minden esetre illõ egy épületen belül egyformán kötni, mert az érintésvédelmi méréseket nagyban megkönnyiti. Egyébként ha csak a fázist fogod meg, és el vagy szigetelve a földtõl semmi bajod nem lesz. Tanuló korunkban ezzel sokat játszottunk gumi talpú bakancsban. Ha meg mindkét luknál kigyulladt a fázis ceruza, akkor nulla szakadásod van. De fáziscerkára ne hagyatkozz. Pláne a mostani indukciós elven mûködõkre. Egyébként sajnos nagyrészt épp hogy nem szakemberek szerelnek. Olyan ez mint a foci......mindenki ért hozzá..... |
Bedouin | 20678 | 2012. március 2. 19:06 |
Fizika dolgozat. Hát ettõl kész lettem, bár sírnom kéne, mert ez a jövõ záloga :( ![]() |
kocosfater | 20677 | 2012. március 2. 18:19 |
Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi: - Helló fiúk, mit csináltok itt? - Épp a III. világháborút tervezzük. - Igen? És mi a terv? - Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást. - Egy biciklis postást? Õt meg miért? Erre Bush odafordul Powellhez: - Ugye megmondtam, hogy a 140 millió afgán senkit sem érdekel? |
kocosfater | 20675 | 2012. március 2. 17:05 | Válasz erre: 20673 |
Száraz padlón én is ráforgattam egy hatméteres aluereszcsatornát csupasz légvezetékre. Szerencsém volt,- utána egész délelõtt az utcában nem volt áram.
|
gazesmas | 20674 | 2012. március 2. 15:03 |
Feliratok a kutyás házak kapuján: -Bodri 6 másodperc alatt gyorsul százra. És Te? -Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem térünk át semmilyen hitre. És ezt a kutyák is tudják. -Csöpike sem vegetáriánus! -Kutya : Betörõ - 15 : 0 -Nyugi', csak az eleje harap! -Amputációt és alakformálást vállalok. Próbáld ki. Gyere be csengetés nélkül! -A kutyák szabadon mozognak, Ön szabadon dönt! - Ne félj a kutyától! Ha csengetés nélkül jössz be, elõbb lõlek le,minthogy a kutya megharapna! -A farkaskutya veszélyes, a másiktól meg még én is félek! |
qqriq64 | 20673 | 2012. március 2. 14:40 | Válasz erre: 20672 |
Ja. A fönököm mondta hogy húzzam meg a csavarokat a síneken ö elmegy lekapcsolja és a fökapcsolónál vigyáz hogy nehogy rámkapcsolja valaki az áramot. Csak azt felejtette el hogy ö már lekapcsolta elötte és mikor odament kapcsolt egyet rajta. |
kocosfater | 20672 | 2012. március 2. 14:06 | Válasz erre: 20669 |
Mert valahol hozzáértél a szekrény oldalához!,vagy nagyon közel voltál hozzá. Három fázisú szekrénynél ez még fokozottabb figyelmet igényel. Egy normális bakellóban bármikor bedugok egy nyocvanas szeget a fázisba. Az életben nem fog megrázni. Szabadkézzel azért nem tudod megállapitani a fázist. A ceruza is csak akkor mutatja,ha leföldeled ,illetve testet adsz neki. /Most nem a modern fázisceruzákra gondoltam,ami még a szigetelésen keresztül is kimutatja a fázist./ |
qqriq64 | 20671 | 2012. március 2. 13:59 | Válasz erre: 20670 |
Így van. Ha ott akkor leföldelek akkor elföldelnek.
|
kocosfater | 20670 | 2012. március 2. 13:54 | Válasz erre: 20665 |
Ebben is bennevan a logika! De maradjunk meg annál,hogy nyugodtan megfoghatod a fázist,ha nem talál földet a testeden keresztül.
|
qqriq64 | 20669 | 2012. március 2. 13:52 | Válasz erre: 20667 |
Na engem már gumitalpú cipöben is baszott meg úgy áram hogy majdnwm megmurdeltam. Aluminium elektromos szekrényben kurbli crovakulcsal húztam meg az áramvezetö síneket mikor rámkapcsolták a delejt. A két karomon meg a felsötestemen áthúzott az áram a szívem akkorát dobbant mint még soha. Szerencsére el tudtam dobni a crovát. |
CJKrisz | 20668 | 2012. március 2. 13:47 | Válasz erre: 20667 |
Tudván, hogy azért többségében szakemberek szerelnek villanyt, inkább 90%-ot adnék annak, hogy az ott a nulla, amiben a szög van. :) Az biztos! Egyszer a szomszéd is hívott már át, hogy átrendezték a szobát és most elõkerült egy konnektor, ami eddig a szekrény mögött volt. A baj csak az, hogy ha abba dugja a porszívót, akkor az nem megy. Átmegyek, fázisceruza bedug a jobb oldali lyukba, világít. OK, fázis megvan. Bedug a bal oldaliba is, ott is világít. :))) Höhööö. Leveszem a konnektort, csak fekete kábel mindenhol. :)))) |
kocosfater | 20667 | 2012. március 2. 13:35 | Válasz erre: 20664 |
Ha csak megnézed ezt a dugóaljat,mit saccolsz a fázisoldalra? Amúgy egy sima ÉVÉ-relé is megvédené a kulcs leakasztóját. De ha a Mamka egy gumitalpú mamuszban császkál,és nem izzad a lába,akkor sem éri különösebb probléma. Én már nem egyszer találkoztam olyan kapcsolóbekötéssel,hogy a nulla volt megszakitva. Néha érheti az embert meglepetés! A régebbi épitésû házakban simán elfelejtheted a szineket. |
hellboy780917 | 20666 | 2012. március 2. 11:53 | Válasz erre: 20664 |
néda.... vannak itt még szakemberek... :)
|
RENEGADE | 20665 | 2012. március 2. 11:19 |
Egy aram alatt levo alkatresz ugyan ugy nez ki csak mas a fogasa!!!
|
CJKrisz | 20664 | 2012. március 2. 10:06 | Válasz erre: 20662 |
Így is nézhetjük. De ha szabályos a bekötés, akkor tényleg nem vágja meg, mert attól, hogy váltófeszültség és elvileg tökmindegy, hogy melyik lyukban "mi van", még van rá szabvány és aszerint a bal oldali a nulla. Hasonló, mint a patch kábel. A lényeg, hogy a két végének a bekötése egyforma legyen, de ettõl még van rá egy szabvány, hogy hogy kell a színeknek lenni.
|
qqriq64 | 20662 | 2012. március 2. 09:04 | Válasz erre: 20661 |
50-50%a esély. Nulla vagy fázis. Anyósnak nem szabad ekkora esélyt adni. |
hellboy780917 | 20661 | 2012. március 2. 08:52 | Válasz erre: 20659 |
ha jól van bekötve még megsem bassza....
|
Gabe37 | 20660 | 2012. március 2. 08:03 |
Egy vállalat vezetõje egy nap új alkalmazottat vesz fel. - Mi a neve? - kérdezi a jelentkezõtõl. - János - válaszol a férfi. A fõnök arca elborul: - Nézze, nem tudom, eddig milyen szedett-vedett helyen dolgozott, de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevõleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Tóth - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve? A jelentkezõ sóhajt, majd kiböki: - Drágám. A nevem Drágám János. - Oké, János, akkor beszéljünk az anyagiakról... |
Yossarian | 20658 | 2012. március 1. 21:33 | Válasz erre: 20652 |
Azért a forrást megjelölhetnéd, ha már.. Egyébként elég goromba a kopirájtja a tékasztoriknak :)
|
berdogabor | 20657 | 2012. március 1. 20:57 |
Dínóóóó http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HFf3ZWNF6EY#! |
tsanyi | 20656 | 2012. március 1. 20:30 | Válasz erre: 20655 |
Nem tudok rájönni az igazi okra......vagy valahogy pénzt csinálnak belõle vagy tényleg ennyire síkhülyék....ha a második akkor minél hosszabb életet nekik mert igen jól szórakoztam...:))))
|
Macko | 20655 | 2012. március 1. 20:04 | Válasz erre: 20654 |
Tele van olyan aranyköpetekkel, hogy tényleg nehéz eldönteni, a majom komolyan gondolja-e. Ha igen, tényleg nagyon hiányozik Hárshegy!!! |
tsanyi | 20654 | 2012. március 1. 19:24 | Válasz erre: 20653 |
Ez mi?..kerestem a hírcsárda logót, de nem találtam....amúgy tömény besz@rás:)))) "A Kormányzó mestere a dolgok igen tömör elmagyarázásának. Azt például, hogy miért vezetett be új idõszámítást, elintézi - megszámoltam - kilenc szóban: "Tavaly 1 volt, most 2, ez nem olyan bonyolult."" |
Macko | 20653 | 2012. március 1. 18:15 |
Szerintem a fõszereplõk nem ide szánták, mégis talán ide passzol a legjobban. http://index.hu/belfold/2012/03/01/schmitt_palt_levaltottak_lazar_es_tarsai_haditorvenyszek_elott/ Visítoztam a röhögéstõl, pedig lehet hogy inkább zokogni kellett volna... |
CJKrisz | 20647 | 2012. március 1. 14:12 | Válasz erre: 20646 |
:)))) Semmi gond. Viszont jót nevettem rajta! :))))
|
kocosfater | 20645 | 2012. március 1. 14:05 |
Bíró: Hol volt ön 1993. július 7.-én este nyolc órakor? Tanú: Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárat, másikkal az órát figyeltem. |
kocosfater | 20644 | 2012. március 1. 12:42 |
Egy lány a híd korlátján áll és épp készül beleugrani a folyóba, amikor arra jön egy kerékpáros fiú. Odaszól a lánynak: - Hé, hát te meg mire készülsz ott fent? - Beleugrom a vízbe, öngyilkos akarok lenni. - Ugyan, micsoda butaság! Gyere ide inkább és adj egy csókot! - mondja incselkedve a biciklis. A lány odamegy, megcsókolja, hosszan, szenvedélyesen. A fiú nagyot sóhajt: - Hû, ez volt életem eddigi legklasszabb csókja! Te aztán egy igazi tehetség vagy, kár lenne ezt elpazarolni. Mondd, miért akarsz meghalni? - Mert a szüleim nem bírják, hogy lányruhában járok... |
CJKrisz | 20643 | 2012. március 1. 12:40 | Válasz erre: 20641 |
Olyat is ritkán látni, hogy valaki a saját viccét küldi el ismét két nap különbséggel. :)))) Lásd #20592
|
kocosfater | 20642 | 2012. március 1. 12:37 |
A feleség így szól a férjéhez: - Drágám, nem láttad azt a könyvet, amit a múlt héten vettünk? - Melyiket? - A Hogyan éljünk 120 évig címût ! - Ja azt?! Kidobtam! - Kidobtad?! De hát miért? - Mert rajtakaptam anyádat, hogy azt olvasgatja... |
kocosfater | 20641 | 2012. március 1. 12:36 |
TEKE A szerelmes pár az ágyban heverészik, amikor megszólal a telefon. A nõ felveszi : - Igen Semmi gond, rendben van. Szervusz ! - Ki volt az? Kérdi a férfi. - A férjem. Azt mondta, egyelõre nem jön haza, mert még marad veled két órát kuglizni. |
kocosfater | 20640 | 2012. március 1. 12:31 |
Elegem van belõle, hogy örökké csak válogatsz! - szidja az asszony a férjét. - Hétfõn kifejezetten ízlett a kelkáposzta fõzelék, kedden is jólesett, szerdán is szívesen megetted, csütörtökön sem szóltál rá semmit, most meg azt mondod, hogy ehetetlen?! |
Bedouin | 20639 | 2012. március 1. 12:18 | Válasz erre: 20638 |
A férfinél kimaradt, hogy az asszony adjon pénzt benzinre :)
|
kocosfater | 20638 | 2012. március 1. 12:13 |
Hogyan bánj egy nõvel: Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza. Hogyan bánj egy férfival: Legyél meztelen. Hozz neki rántott húst és sört. Ne állj a TV elé |
kocosfater | 20637 | 2012. március 1. 12:08 |
Haverok: - Hallom megnõsültél, elvetted a volt feleségemet? - Igen. - Na, és hogy tetszik a használt p*nci? - próbálja cukkolni a másikat. - Remek, az elsõ 5 cm után, vadonatúj! |
Bedouin | 20636 | 2012. március 1. 12:08 | Válasz erre: 20635 |
Bánom is én, legyen :) Ma mindenkinek igazat adok! |
pipers | 20635 | 2012. március 1. 11:59 | Válasz erre: 20634 |
Nincs a szövegben, hogy a hitelbõl elhozott disznót az utolsó szõrszálig a szállodásnak adta el. sõt az sincs, hogy disznót adott el a szállodásnak. Lehet, hogy a szállodás marhahús árával tartozott. Ha ezen rágódsz, akkor azon is elfilozofálhatsz, hogy a farkas a mesében hogyan nem vette észre, hogy követ varrtak a hasába a nagymami helyett? Én azért kiszúrnám :))) |
Bedouin | 20634 | 2012. március 1. 11:26 | Válasz erre: 20633 |
Helytelen a gondolat, hiszen ha mindenki mindent kifizetett és nem elmaradásokat, vagy raktárkészletet törlesztett, akkor a hentes példánál maradva, vesz egy disznót 100 €-ért és feldolgozás után értékesíti 100 €-ért. Nos, akkor hol a haszon? |
F2 | 20633 | 2012. március 1. 09:25 | Válasz erre: 20632 |
Tévedsz... A 100EUR-ban már benne volt mindenkinek a haszna is, csak el is költötte. Az áruk vagy szolgáltatások értéke egyezett meg, haszonnal együtt.
|
Bedouin | 20632 | 2012. március 1. 07:07 | Válasz erre: 20624 |
Azért a történet igen erõsen sántít, hisz mindenki 100 €-t fizetet, azaz mindenki haszon nélkül dolgozott és kereskedett :))))) Persze, mint vicc jó :D |
F2 | 20624 | 2012. február 29. 21:57 | Válasz erre: 20621 |
Ez egy sima körbetartozás, ha mindenki engedményezte volna a tartozást a következõ félre, akkor is uez lett volna a végeredmény és se túrista se 100EUR nem kell hozzá :P. Semmi köze a közgazdasághoz... :) Igazából ez egy jó dolog, hisz mindenki kapott vmit és maguk között tartották a pénzt, nem áramlott ki. Ezt kellene megtanulnunk nekünk is, hogy olyan termékeink és szolgáltatásaink legyenek, amikre nekünk van szükségünk, de ha kell eladjuk külföldre is, így gazdagodnánk. Na ez már kicsit közelebb van a témához... :):):)
|
kran | 20623 | 2012. február 29. 21:39 |
‎- Tegnap aztán megmondtam a feleségemnek, hogy mi a véleményem róla. - Igazad van. És mit értél el? - Nagy nehezen az ajtót..... |
kocosfater | 20621 | 2012. február 29. 20:32 |
Subject: közgazdaság Franciaországi, kis hegyvidéki szállodába érkezik egy orosz turista, és megkérdezi van-e üres szoba kiadó, és letesz egy 100 euróst a pultra. A szálloda tulajdonosa megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet, és a legjobb szoba kulcsát adta a vendégnek, aki el is indult fölfele a lépcsõn, hogy elfoglalja a szobáját. A tulaj fogta a 100 euróst, átrohant a henteshez, kifizetni az elõzõ heti adósságát, és visszament a szállodába. A hentes fogta a 100 eurót, és elrohant a gazdához, hogy kifizesse a hitelbe kért disznót, és visszament a boltjába. A gazda rohant Jennyhez, a helyi örömlányhoz,hogy kifizesse annak szolgálatait, és ment vissza a farmjára. Jenny rohant a szállodába, hogy kifizesse a múlt héten kivett szobák árait, és letette a100 euróst a pultra. Ebben a pillanatban jön le a lépcsõn, és megy a pulthoz az orosz turista, és közli, hogy a szoba nem felel meg és kéri vissza a 100euróst, és ezzel elment. Tulajdonképpen senki nem csinált semmit, és mégis mindenki kifizette az adósságát. Na ennyit a közgazdaságtanról és a gazdasági válságról..... |
kocosfater | 20619 | 2012. február 29. 17:58 |
Az úgy kezdõdött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben > hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. > Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés,három küret, négy vizsgálat. Másnap > délelõtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam > levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt és megvizsgáltam tizenhét > nõt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a müszakját, mert sürgõs > dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat > vizsgálat. > Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de > annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy > prosti és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a nunáját... ..... > Na, ekkor ütöttem meg elõször...... |
kocosfater | 20618 | 2012. február 29. 17:52 |
bölcsek szerint egy feleség ösvény az élet rengetegében. - meditál Kovács. - Még hogy ösvény?! Csapás! |
kocosfater | 20617 | 2012. február 29. 17:46 |
Támogassa vállakozásomat!!!! Szenzációs lehetõséget kínálok most Önnek! - ha nincs ideje rá - ha úgy érzi káros hatással van Önre - ha ma még vezetni akar - ha még nem próbálta - ha a szülõk nem engedik - ha egyszerûen csak másnak akarna fizetni egy italt - vagy ha nem akar szenvedni a másnapossággal járó kellemetlenségekkel BERÚGOK ÖN HELYETT! Nem kell mást tennie, csak átutalnia azt AZ összeget, amit AZ ivásra fordítana és én vállalom, hogy a teljes összeget eliszom! Extra felárért Ön határozza meg milyen alkoholfajtát fogyasszak! Az utalásnál a közleményhez írja oda, hogy: Berúgás! |
urbán1500 | 20616 | 2012. február 29. 07:34 |
‎- Mit mondott Hófehérke miután orálisan kielégítette a hét törpét? - ??? - Na, ez a hét is hamar elment ! |
Bedouin | 20615 | 2012. február 29. 07:09 |
Úgy ollóztam: Holttesten 10 és 20 sztotinkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 leva 20 sztotinka. A tettes üldözése közben Ivanov törzsõrmester a levegõbe lõtt. Sajnos nem talált. Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett. ... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik... Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettõ halálos volt, a másik kettõ szerencsére nem. Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt. A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott. Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztetõ lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire. Kirilov úr szexuális adottságával ijesztgette Koleva úrnõt, és nevezett szexuális adottságot Kolena úrnõ csak azt követõen engedte el, hogy erõszakot alkalmaztunk vele szemben. ... s végül fejével hosszasan bántalmazta az õt kihallgató õrmester cipõjét... Közlekedési rendõr jelentésébõl: "Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!" Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaski századost, amelytõl annak lerepült a sapkája... Minden emberben, még a legrosszabban is, van valami jó. Ezért kérem, hogy fokozott figyelemmel végezzék a motozást! (szolgálati utasítás az ügyeletes rendõröknek a szófiai fõvárosi rendõrkapitányságon) Petrov õrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erõszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendõri intézkedésnek való ellenszegülésért. Az említett napon a szolgálatban levõ Ivanov õrmester körözött veszélyes bûnözõt észlelt a tömegben. Az illetõ elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy. ... A Kiro Király nevû szeszfõzdében végzett házkutatást követõen sem én, sem Georgiev õrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgiev õrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendõrõrsre - nem emlékszem. Tegnap a 12. emeletrõl kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltûnt a 8. és az 5. emelet között. Tegnap Petrov hadnagy és Ivanov õrmester szolgálata teljesítése közben rajtaütést hajtott végre egy bûnözõkbõl álló bandán. Az ezt követõ üldözés során a rendõrök két figyelmeztetõ lövést adtak le a levegõbe, de hiába. A továbbiakban Ivanov õrmester kivételes bátorságot tanúsítva Petrov hadnagyra adott le figyelmeztetõ lövést. Ennek hatására a bûnözök megadták magukat. Utóirat: Petrov hadnagyot kitüntetésre terjesztettük elõ. A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott. A közlekedési rendõrség jegyzõkönyvébõl: "A baleset helyszínén a következõket állapítottuk meg: az útkeresztezõdésben álló Zaporozsec vezetõje autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetõje a helyszínen belehalt sérüléseibe..." Válóperes bíróságon: "Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nõk elõtt levetkõzni!" Tegnap a "Kosarite" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendõröknek sikerült elmenekülniük. |
Geeza | 20614 | 2012. február 29. 05:27 |
Némelyik mit akarhatott csinálni? http://www.mommo.hu/media/Az_igazi_januari_fail-mix |
galoscsabus | 20611 | 2012. február 28. 18:24 | Válasz erre: 20610 |
Zsidó volt (és Markstein-ként látta meg a napvilágot). Mint a mûvészvilág nagyjainak jelentõs része..... Ja és természetesen Alfonso nem György volt, hanem József!!! Ezt véletlenül elírtam, de valamiért közben a féleszû fia járt az eszemben és a Hugyosjózsi :-))))))) http://www.youtube.com/watch?v=Ry_OqlUr1Zw |
qqriq64 | 20610 | 2012. február 28. 17:28 | Válasz erre: 20609 |
Olvastam az önéletrajzát. Csak ajánlani tudom. Kiváló EMBER volt. Ja és zsidó hogy az antiszemiták is kapjanak múníciót. |
galoscsabus | 20609 | 2012. február 28. 16:49 |
Ma 100 éve született gyermekkorunk egyik legnagyobb nevettetõ mûvésze, egy igazi, a szó nemes értelmében vett bohóc, Markos György, vagyis Alfonzó. Halhatatlanságának bizonyítéka, hogy a 30-40-50 évvel ezelõtt készült felvételei még ma is élvezhetõek, ami csak kevesekrõl mondható el. Emlékezzünk rá úgy, ahogyan õ is szeretné......nevetve, vidáman :-) http://www.youtube.com/watch?v=i33ZMYVNUXk |
kocosfater | 20606 | 2012. február 28. 16:13 |
http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html Érd el az órát a kurzollal.
|
kocosfater | 20603 | 2012. február 28. 13:50 | Válasz erre: 20601 |
Elsõre azt hittem hogy humor! De mostmár látom hogy komoly!
|
kocosfater | 20600 | 2012. február 28. 13:46 |
http://web-11.citromail.hu/view_attach.php?mid=5307&part=1.2&rand=1455&mb=kocosfater%40citromail.hu&mime=image%2Fjpeg&vip=7cd4e85b9fb957552719393c2c
|
kocosfater | 20599 | 2012. február 28. 13:19 | Válasz erre: 20596 |
A satupofarugó kimondottan nem létezik,de a kovácssatukat rugó nyomja széjjel. Legalább is a régieket.
|
kocosfater | 20598 | 2012. február 28. 13:16 | Válasz erre: 20595 |
Jaa! Ezt még régebben ki is elemeztük. Azért a vezetõ hangján hallatszik a meglepetés és az ujjászületés jó érzése.
|
kocosfater | 20597 | 2012. február 28. 13:10 |
Robot titkárnõ Az igazgatót meglátogatja egy barátja, de csak egy szép robot-titkárnõ fogadja, aki géphangon közli: - A fõ-nö-köm be-teg-ál-lo-mány-ban van, ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom. Ha a jobb mellemet nyomja meg, ká-vét, ha a balt, akkor teát szolgálok fel. A barátnak tetszik is a szép robotnõ, kíváncsi is, és próbaképpen a szoknyája alá nyúl, de ordítva kapja vissza a kezét. - A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-zö van, e-gyéb-ként a fõ-nö-köm is e-mi-att van be-teg-ál-lo-mány-ban. |
CJKrisz | 20596 | 2012. február 28. 13:09 | Válasz erre: 20587 |
Ezek körül nagyon hiányolom a balmenetes kendert, a féklámpa szimmeringet, a satupofa rugót és a körvinklit. :))))
|
kocosfater | 20594 | 2012. február 28. 13:05 |
Egy várandós asszonyka ellenõrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után szégyellõsen megszólal: - A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit. - Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig. - Nem egészen errõl van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet. |
kocosfater | 20593 | 2012. február 28. 13:03 |
Egy nõ vár az orvos irodájában. Az ápolónõ kiszól neki: - A vizeletminta, amit adott, almalé. A nõ felugrik: - Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját. A másik edényt becsomagoltam neki uzsonnának. |
kocosfater | 20592 | 2012. február 28. 12:59 |
szerelmes pár az ágyban heverészik, amikor megszólal a telefon. A nõ felveszi : - Igen Semmi gond, rendben van. Szervusz ! - Ki volt az? Kérdi a férfi. - A férjem. Azt mondta, egyelõre nem jön haza, mert még marad veled két órát kuglizni. |
kocosfater | 20591 | 2012. február 27. 21:38 | Válasz erre: 20589 |
Én csak egyszer néztem végig,nem figyeltem kimondottan a környezetet. De igazad lehet!
|
kocosfater | 20590 | 2012. február 27. 21:36 | Válasz erre: 20588 |
A fotócellás herehimbálót elnézzük kétszer! A többi csalás! |