eröt | 21097 | 2012. április 3. 20:47 | Válasz erre: 21095 |
Félreértés van itt kérem.Ez a humor és nem a horror topic.
|
bareszz | 21094 | 2012. április 3. 19:36 |
Miért van az elefántnak hátul a farka? -?????? -Hogy ne lógjon a szemébe |
Balu | 21086 | 2012. április 2. 07:47 |
Egész úton - hazafelé - Azon gondolkodám: Hogy mondom meg Orbánnak, Hogy koppintott a dogám? Schmitt mondok majd elõször is, Ha valaki kérdezi, Kitõl loptam, mibõl, mennyit s ki lesz, ki elhiszi? S jutott eszembe számtalan Szebbnél-szebb gondolat, Bár a világ rajtam röhög, Pozícióm marad. S a kis szobába toppanék... Mögöttem a Fidesz.... Gépemen nincs idézõjel, Isten, áldd meg a magyart! másolta, plagizálta, crrl+cé ctrl+V-ézte Dr. Schmitt Páll, álamfõ |
fragile | 21085 | 2012. április 1. 20:56 | Válasz erre: 21076 |
A multitask új módja:-)))))))))))))))))))))))))))))) |
qqriq64 | 21083 | 2012. április 1. 20:14 | Válasz erre: 21082 |
Szerintem csak egyszerûen szebb volt:)))))))))))))))))))
|
Bedouin | 21082 | 2012. április 1. 19:09 | Válasz erre: 21081 |
Én kérek elnézést 44 évesen :( ... milyen lehetett Õ az én koromban ... Egy biztos, valamit sokkal jobban csinált az életben, mint én! |
fragile | 21081 | 2012. április 1. 18:59 | Válasz erre: 21075 |
csodabogár vagy nem http://www.youtube.com/watch?v=CTWo9EfQ4Hc&feature=player_embedded majd eldöntitek:-) http://www.youtube.com/watch?v=W2bOED5LzZw&feature=player_embedded |
Bedouin | 21078 | 2012. április 1. 16:54 | Válasz erre: 21076 |
A végén már volt vagy 70 egérkurzor a monitoron, ekkor kiléptem a multitask módból. Na az volt a durva ... :)
|
fragile | 21077 | 2012. április 1. 16:42 |
nem humoros tudom és nem is aranyköpés tudom, de................................. http://www.godvine.com/Baby-Squirrel-Gets-Help-from-an-Unlikely-Place-217.html |
Ispan | 21075 | 2012. április 1. 16:04 | Válasz erre: 21071 |
Van még pár csodabogár..... Itt van Eddy is köztük. http://www.naplo-online.hu/cimlapon/20100211_sas_es_hoparduc |
Larten | 21074 | 2012. április 1. 15:43 | Válasz erre: 21069 |
Azért ez a hír ide tartozik és nem semmi... Az Angolna becenevére hallgató sportoló - aki a 2000-es sydneyi olimpián 1:52.72 perc alatt vergõdött célba 100 méter gyorson - az Egyenlítõi Guinea úszóválogatottjának trénere lesz. Azt egyelõre nem tudni, hogy a kis afrikai országnak hány versenyzõje vesz majd részt az ötkarikás úszóversenyekben. :)))))) |
Gabe37 | 21072 | 2012. április 1. 10:12 | Válasz erre: 21062 |
Belenéztem. Ezt a fost. És, tényleg, ez volt a legértelmesebb dolog, amivel a készítõ szabad perceit tölthette? Költõi volt.
|
kispeti | 21071 | 2012. április 1. 10:00 | Válasz erre: 21070 |
Nem tudom letölteni a videót, valami regisztrációt kér ! :-(
|
kispeti | 21069 | 2012. április 1. 09:32 |
Eric az angolna ! :-))) http://www.youtube.com/watch?v=I-nlBOBwu8M |
KissTibiSzegedrõl | 21067 | 2012. március 31. 19:35 |
Elrendelték, hogy ezentúl a gyárunk melletti italbolt csak a munkaidõ kezdete után árulhat szeszt. Eddig csak részegen mentem reggel a gyárba, most meg majd kénytelen leszek késni is...
|
ekowob | 21066 | 2012. március 31. 19:16 |
Fényes komolyzenei koncertelõadás közben, a csúcspontnál feláll egy ember, és elkiáltja magát: - Van önök közt orvos? Semmi válasz. Még egyszer, hangosabban: - Van önök közt orvos? Egy másik férfi szintén feláll, és jelentkezik: - Én orvos vagyok. - Mit szól, kolléga úr, milyen remek ez a koncert...? |
tsanyi | 21065 | 2012. március 31. 18:10 |
:) http://www.youtube.com/watch?v=zO1KStUw97k&feature=player_embedded#!
|
qqriq64 | 21063 | 2012. március 31. 16:22 |
Rövidített igazságok Az élet szakadatlan küzdelem. Délelõtt az éhséggel, délután az álmossággal. A nõknek csakis a belsõ értékek számítanak. Pl. klíma, bõrülés, világított piperetükör, dönthetõ ülés stb. A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon, a horgász meg azért, hogy ne legyen otthon. Addig igyál, amíg már szépnek tûnik, de még nem akarod elvenni feleségül. A hisztéria alattomos betegség! A nõ kapja meg és a férfi hal bele! A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja! Minden reggel ágyba viszem a páromnak a kávét. Neki már csak meg kell darálnia. Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog. De ha elõléptetnek, akkor egybõl mindenki téged akar leütni. Vagy sokat keresel, vagy sokáig! Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves. Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem mûvész! A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni. Az áram alatt lévõ alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása. Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik. A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság az ébresztõóra. Az alkohol öl, butít, és a gyomromba döntöm. Úriember az, aki ígéretéhez híven megmutatja a bélyeggyûjteményét. Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. Az élet elõttem áll, és nem látok tõle semmit. A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál. A mi irodánkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek. Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. |
qqriq64 | 21061 | 2012. március 31. 14:04 |
- Mire való a lóbõr? - ??? - Abban tartják a lovat. - Mi az apácák fizetése? - ??? - A rendes havi, meg ami a papoktól befolyik. Sportkommentátorok - Magyar idõ szerint tíz perc múlva kezdõdik a találkozó. (Gulyás László) |
gazesmas | 21059 | 2012. március 30. 17:11 |
Egy mohamedán, egy katolikus és egy zsidó vitatkozik, melyikük istene a nagyobb hatalmú. A mohamedán azt mondja: - Felénk nagy földrengés volt, de mi erõsen fohászkodtunk Allah-hoz és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. - Az semmi - mondja a katolikus -, nálunk árvíz volt, de mi erõsen imádkoztunk Istenhez és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. - Ezt hallgassátok, barátaim - mondja a zsidó -: képzeljétek, a múlt szombaton séta közben az utcán egy nagy táska pénzt láttam heverni. Tudjátok, mi szombaton nem nyúlhatunk pénzhez, de én erõsen imádkoztam az Úrhoz és képzeljétek, 3 méteres körzetben péntek lett! |
kispeti | 21058 | 2012. március 30. 06:43 |
Szerintem ez ide való ! http://www.vezess.hu/vezetunk/baltaval_fenyegetett_robogos/36177/ |
berdogabor | 21057 | 2012. március 29. 22:30 |
Örexünk? HA veled egyidõs valakit, ezt gondolod: NEM LÉTEZIK, hogy én is ilyen öregnek nézek ki!!! Olvasd el az én kis történetem!!! Alicia Smith a nevem és a fogorvosi rendelõ várószobájában ültem. Soha nem jártam elõtte ennél a fogorvosnál. Amint várakoztam és nézelõdtem, megláttam a falon az orvos diplomáját amin rajta volt a teljes neve. Hirtelen felelevenedett az emlékeimben egy magas, feketehajú, sportos srác arca, aki az osztálytársam volt a gimnáziumban kb. 40 évvel ezelõtt. Létezne, hogy ez ugyanaz a fiú, akibe titokban szerelmes voltam??? De miután bementem a rendelõbe és megláttam, elhessegettem magamtól a gondolatot. A félig kopasz, õszes, igaz hogy magas, de kövér és ráncos arcú férfi láttán gondoltam, túl öregnek látszik ahhoz, hogy az osztálytársam lehetett volna. Miután megvizsgálta a fogaimat, megkérdeztem tõle, hogy a "Morgan Park"-i gimnáziumban tanult-e. - Igen, igen - válaszolt büszkén mosolyogva. Mire én: - És mikor érettségiztél? Mire õ: - 1972-ben. Miért kérdezed? Mire én: Nahát, te az osztályomba jártál! Miután hosszasan végigmért ez a RONDA,... KOPASZ,... RÁNCOS,... KÖVÉR,... ÖREG,... ABNORMÁLIS,.... IDIÓTA fickó, megkérdezte: - Melyik tantárgyat tetszett tanítani....???!!!***** |
licsi | 21046 | 2012. március 29. 14:56 | Válasz erre: 21045 |
Ne csüggedj!! A kincsnek te is birtokában vagy. És légy rá büszke! |
licsi | 21044 | 2012. március 29. 14:24 | Válasz erre: 21043 |
Nagy kincs van a fejedben , hiszen a világ legcsodálatosabb nyelvét beszéled, és ezt te pontosan tudod is.
|
tsanyi | 21043 | 2012. március 29. 13:24 | Válasz erre: 21040 |
Nagyon jó......nem is tanulok meg más nyelvet, tanuljanak õk!..:))
|
berdogabor | 21040 | 2012. március 28. 21:35 |
Nem humor de érdekes... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EOlVMjPNYCk |
Xebulon | 21033 | 2012. március 28. 19:22 |
A rendõr megállítja Schmitt-et: - Hová mész, Schmitt? - Miféle szakdolgozatot? |
urbán1500 | 21032 | 2012. március 28. 18:28 |
A rendõr megállítja a cigányt: -Hová mész, te cigány? -Miféle tyúkot? :D |
Bedouin | 21031 | 2012. március 28. 17:30 |
- Vettem egy nagyon jó guminõt. Multifunkci.. - ??? - Ha teljesen felfújom: Pamela Anderson. Ha csak félig: Medveczki Ilona. |
klimas | 21028 | 2012. március 27. 19:44 |
Kihirdetik, hogy Amerikába megveszik az emberek agyát. Gondol egyet Schmitt Pál, hogy bebiztosítsa az öreg éveket kiruccan, hogy eladja õ is... - Ön mennyit kér az agyáért ? - 1.000.000 $-t - Húhhh, egy kicsit sok. Nézze volt itt egy fizikus maguktól, annak adtunk 15.000 $-t, akkor volt itt egy matematikus. Õ 35.000 $-t kapott. - De kérem, ez még nem volt használva! |
kispeti | 21027 | 2012. március 27. 14:55 | Válasz erre: 21026 |
Banán köztársaság, banán nélkül ! Szégyen ! :-(((((
|
Apu | 21026 | 2012. március 27. 14:47 |
Vicc ez az ország: http://www.origo.hu/itthon/20120327-fidesz-a-plagiumugy-le-van-zarva.html |
klimas | 21025 | 2012. március 27. 12:36 |
A bika áll a mezõn, egyszer csak megjelenik a kissé agresszív nyulacska és ráordít a bikára: - Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek! A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul. - Hé Te! Nem hallod? Állj el elõlem, mert kettérúgom a segged! A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a végbéltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára: - Na mi van, beszartál?" Bemegy a szõke nõ a henteshez. - Tudna adni valami olyan húsfélét, ami nem ég oda? A nõ olyan, mint egy fõkönyvi számla: egyszerre tartozik és követel. Az vizsgálat befejeztével az orvos szigorú arccal közli a beteggel: - Kovács úr, mostantól tilos az alkohol, a dohányzás, a kártya... - Értem, - feleli a férfi - szóval a feleségem járt már itt. Két fátyolos nõ találkozik az utcán: - Maga is gyászol? - Nem, én ronda vagyok. A halálos ágyán kérdezi Samu Ráhelt: - Ráhel, itt voltál velem, mikor a nácik elvették tûlünk az elsõ boltunkat? - Itt voltam, Samu. - Velem voltál, mikor elvittek minket a koncentrációs táborba? - Veled voltam. - Velem voltál akkor is, mikor a nácik elvették tõlünk a második boltunkat is? - Akkor is veled voltam. - És most is itt vagy velem a halálos ágyamnál? - Most is itt vagyok. - Ráhel, Ráhel, nem hozol szerencsét! Kohn és Grûn elmennek a rabbihoz tanácsot kérni. Grûn : - Rabbi, ön szerint a fehér az egy szín? Rabbi: - Szerintem igen, hiszen a menyasszony fehérbe öltözik az esküvõn. Grûn : - És a fekete is szín? Rabbi: - Szerintem igen, mert a temetésen a gyászoló család feketébe öltözik. Erre Grûn Kohn-nak: - Na látod, te marha, mondtam, hogy színes a tévé, amit eladtam neked! A szentéletû rabbi elszörnyedve látja, hogy Kohn fedetlen fõvel lép be a zsinagógába. - Hogy tehetsz ilyet, Kohn? Tudod te, milyen iszonyatos bûn kalap nélkül bejönni a templomba? Ez olyan, mintha a barátod feleségével szeretkeznél. Kohn kajánul elvigyorodik: - Kibróbáltam, rabbi, nem ugyanaz! Egy székely kislány disznótor után nagy tál kóstolót visz a szomszédba. Kérdezik tõle: - Rózsikám, miért küldött édesapád ilyen sok kolbászt nekünk? - Édesanyám is ezt kérdezte, mire apukám azt felelte: "Hidd el, anyjuk, szükségünk lehet még arra a gazemberre!" Egy falábú székely ember utazik a vonaton, vele szemben ül egy másik, nézegeti a falábat. Egyszer csak megszólal: - Bükk? - Nem a'! - Fenyõ? - Nem a'! - Akác? - Nem a'! - Akkor tán kõris? - Az a'! - Az a jó, az legalább nem hasogat! A székely rábámul egy agyonfestett, öreg nõre. A nõt nagyon zavarja a dolog, rászól a góbéra: - Mit bámul úgy rám, mint borjú az új kapura? - No hiszen - vág vissza székely -, lehet, hogy én borjú vagyok, hanem a kapu az már nem új... Bíró a vádlotthoz: - Maga szamárnak nevezte a panaszost, ugye? - Nemigen emlékszem az esetre bíró úr, de ahogy most elnézem a komámat, igencsak lehetséges. Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párokat összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól: - Plebános úr, nem cserélünk szerszámot? - Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap. - Hát csak azétt, mert maga az enyímmel még tudna misézni. Az öreg székely utazik a vonaton, a kalapja mellé tûzve egy jegy. Jön a kalauz "jegyeket, bérleteket". Az öreg erre elkezdi aggódva keresni a jegyet. A kaller, látván a jegyet a kalapra tûzve gondolja, hogy megvicceli az öreget. "Tudja mit öreg, mire végiellenõrzöm a kocsit meglegyen a jegy!" Az öreg székely csak ül nyugodtan. Végez a bakter, odalép az öreghez kérdi:"megvan-e a jegy öreg" A székely erre elkezdi még kétségbeesetebben keresni a jegyet. Közben beérnek a végállomásra. Így szól a bakter: "Na öreg most az egyszer elengedem magát!" Az öreg leszáll, a kaller DAGADÓ MELLEL kihajol az ablakon és igy szól: "Ott van a jegy a kalapjára tûzve" Mire az öreg székely:"Tudom fiam, az a MÚLT HETI!" Két székely nagy máglyán avart tüzel. Megszólal az egyik: - Ég magával, bátyám! A másik csodálkozva: - Köszönöm, de nem megyek sehova... - Nem az, hanem a ruhája!! Két székely horgászik a folyóparton. Egyszer az egyik megkérdi: - Oszt' harcsát fogott má'? Tíz perc múlva hangzik a válasz: - Fogtam. Újabb tíz perc múlva: - Oszt' mire jött? Ebben a pillanatban lerohan egy autó a töltésrõl, elsodorja mindkét székelyt. Másnap egyszerre térnek magukhoz a kórházban. Felül a második székely, körülnéz és megszólal: - Lótetûre! Temeti a székely a feleségét, vigasztalják a rokonok, barátok... - Aztán egy másik asszony után kell nézni komám, fiatal vagy még... - szól hozzá <BR>a komája. <BR>- Én többé soha nem nõsülök... <BR>- Miért, annyira szeretted? <BR>- Nem,...de ennél jobbat nem találok, ennél rosszabb nem kell, <BR>ilyenbõl,meg épp elegem van... <BR> <BR> <BR> <BR>A székely ezermester góbé, aki ugye mindenhez ért, kimegy <BR>Magyarországra dolgozni és többek közt elmegy a kupiba. <BR>Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja: <BR>- Nagyságos asszony, én egy olyan nõcskét szeretnék, aki feketébb a <BR>koromnál!! A madam gondolkodik egy darabig, aztán elõhozat egy nigériai <BR>néger nõt. Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a <BR>"nõcske": - Na, bácsi hát hogy szeretné? <BR>- Egyelõre kedves hölgyem, vetkõzzon le és dõljön egy kicsikét elõre! - <BR>mondja az öreg székely. <BR>A lány hipp-hopp le is vetkõzik, egy kicsit elõre dõl, ahogy az öreg <BR>székely kérte. <BR>Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán <BR>egyszer megszólal: <BR>- Na, kedves hölgyem, felöltözhet! <BR>- Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex???? - <BR>Ennyi, mert engem egyelõre csak az érdekelt hogy a fekete <BR>padlócsempe a rózsaszínû fugával hogy talál!!! <BR> <BR>Anyós a vejének: <BR>- Miért hoztál vattát a névnapomra, fiam? <BR>- Miért, nem fülbevalót kért, mama? |
berdogabor | 21023 | 2012. március 26. 23:12 |
sör http://www.youtube.com/watch?v=Sjl5_vDfiuM&feature=player_embedded |
bareszz | 21020 | 2012. március 26. 20:50 |
A farkas bekopog a gidáék háza ajtaján, és ezt mondja: - Nyissatok ajtót gidácskáim, én vagyok az anyácskátok és tele a tõgyem friss tejjel! Mire a gidák: - Faszt farkas! Mi az anyut sörért küldtük. |
galoscsabus | 21019 | 2012. március 26. 19:53 |
- Apaaa, Apaaa! Játszunk fekete-fehér, igen-nem-et? - Ilyen késõn? - Igeeeeeen! - Vesztettél! Takarodj aludni! |
matador | 21018 | 2012. március 26. 19:38 | Válasz erre: 21017 |
1 a szükség nagy úr! 2, hoppá egy kátyú, de legalább nem fürödtem, 3, leszorítottam egy kamiont Atyám, integettem, csúnya dolgokat, a szegény autósoknak akik nem engedtek haladni, ja ma többször megsértettem a kresz szabályokat, alig 220 Km/h -val mentem...... reggelre végzett is. |
vlevi | 21012 | 2012. március 25. 23:30 | Válasz erre: 21010 |
"25 órás napok hm " Most inkább 23 volt az a 24. A legrövidebb hétvége :( :( :( |
yoss | 21009 | 2012. március 25. 11:36 | Válasz erre: 21001 |
Nagyon jóóóóó! A dobos biztos úgy bebombázott, hogy nem bírt játszani. A jó öreg trakesz meg ketyeg mint a metronóm! Erre a szörnyre próbáljon vaklaki komponálni! http://www.youtube.com/watch?v=ZZvVt0s-GjM |
fragile | 21008 | 2012. március 24. 22:28 | Válasz erre: 21007 |
megfejtés a Társaságkeresõ topikban . . . . lesz majd |
KissTibiSzegedrõl | 21005 | 2012. március 24. 18:52 |
Fiatal házaspár albérletbe költözik – igaz, egy lerobbant házba –, és egymás után jönnek a bajok: a tapéta leválik a falról, a villanykapcsoló szikrázik, leesik a csempe, a mesterek egymásnak adják a kilincset. Egyik nap korábban jön haza a férj, és a vízvezeték szerelõ autóját látja a házuk elõtt. Elkezd fohászkodni: – Istenem, add, hogy csak megcsaljon! |
qqriq64 | 21003 | 2012. március 24. 13:31 | Válasz erre: 20997 |
Mondtam hogy igazad van vazze. De hova való ami nem regionális topik mégis sokan olvassák és kellõen nyáltenger? Semmi gond nincs vele hogy nem idevalónak tartod de akkor azt is mond meg hova való. |
fragile | 21002 | 2012. március 24. 13:01 |
örülök, hogy már megint okot adtam arra, hogy komenteljetek és már megint sokat tanultam és tudtam meg rólatok................ köszönöm :-) http://www.youtube.com/watch?v=Wmav-4h2-EI |
Taro | 20999 | 2012. március 24. 11:59 |
Géza szerintem arra gondolt, hogy a reggeli kávét szürcsölgetve az ember egy laza kis röhögésre jön ebbe a topicba, majd egy megrázó, gondolkodásra késztetõ, lelket terhelõ vidbe botlik. Tényleg nem való ide, de ez nem a videt minõsíti, inkább csak azt jelenti, hogy pl. nemi aktus közben nem illik ropogósat pukizni. :-)))) |
lendvai | 20998 | 2012. március 24. 10:46 | Válasz erre: 20995 |
Bár valóban nem a humor kategória, de engem nem zavar, hogy itt van. Az elmélkedésekbe nem tenném, ott mostanában nonstop siránkozás meg kurvaanyjázás megy, nem is olvasom már, csak magamnak ártanék vele. Volt egy hasonló videó néhány beteg öregemberrõl, akik elkezdtek motorozni, az is nagyon tetszett, azt hiszem annak külön topic lett nyitva a menüben, de részemrõl mindegy, hol találok ilyeneket. Megnézem, vagy tetszik, vagy nem, aztán olvasgatok tovább :-))) |
Geeza | 20997 | 2012. március 24. 10:42 | Válasz erre: 20996 |
Szerintetek ez humoros és idevaló. Én kérek elnézést. Nem azt írtam, hogy nyisson új topikot. Azt, hogy ez nem idevaló. De nevesetek rajta. Vagy éljétek át ti is?! |
Apu | 20996 | 2012. március 24. 10:31 | Válasz erre: 20995 |
Nálad a pont. Nem lett ettõl senki se kevesebb... |