desiderus | 24336 | 2013. február 13. 21:14 | Válasz erre: 24330 |
Ez egy béjemvé.... Biztos hoax.... :-)))))))))))) |
TTné | 24335 | 2013. február 13. 15:46 |
A melósok felfigyelnek rá, hogy a fõnök sûrûn elmegy a munkaidõ vége elõtt, és már nem jön vissza. Elhatározzák, hogy õk sem várják ki a munkaidõ végét, elõbb hazamennek. Egyikük megy haza, és látja, hogy a fõnök kocsija parkol a házuk elõtt. Belép a lakásba, és egyértelmû zajok hallatszanak a hálószoba felõl, alig tud észrevétlenül visszavonulni. 2 nap múlva ismét elmegy a fõnök, a munkások szedelõzködnek, de emberünk láthatóan maradni akar dolgozni. - Mi van Béla, te nem jössz haza? - kérdezik a többiek. - Nem, én a múltkor is majdnem lebuktam. |
palacsinta petrusz | 24328 | 2013. február 13. 10:28 | Válasz erre: 24321 |
Csak én vagyok olyan hülye, hogy ezt azonnal felrajzoltam a kezemre???
|
Tiger | 24325 | 2013. február 12. 08:32 |
2010 leghülyébbjei Ahogy 1995 óta minden évben, úgy 2010-ben is kiosztották a Darwin-díjat. Na igen, a Darwin-díjat Wendy Northcutt, amerikai tudós alapította, azok számára, akik jelentõsen hozzájárulnak az emberi evolúcióhoz azzal, hogy eliminálják önmagukat még mielõtt utódokat hozhatnának létre. Az elimináció oka minden esetben az egyed szélsõséges hülyeségének köszönhetõ. Ezek az emberek tettükkel bizonyították, hogy utódnemzésre totálisan alkalmatlanok. Akkor most jöjjön a 2010 év tíz leghülyébb tette (és ne feledd, ezek az emberek közöttünk élnek és szaporodnak). 1.) Az elsõ helyezettet utoljára hagytam a poén kedvéért. 2.) Egy svájci szálloda séfje levágta az egyik ujját egy újonnan beszerzett hússzeletelõ géppel. Mivel volt élet és balesetbiztosítása, beadta a kárigényét a biztosítótársaságnak, ahol gyanút fogtak, tehát a helyszínre küldték az ellenõrüket - ha lehet - leplezze le a csalót. A szakember kiszállt a helyszínre és kipróbálta a hússzeletelõ gépet, ami próba közben levágta az egyik ujját. 3.) A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után a beállás helyet, elõbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára már egy nõ beparkolt az imént kiásott helyre. Szerintem teljesen érthetõen a férfi a beparkolt nõt a helyszínen agyonlõtte. 4.) Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, amikor visszaült a volán mellé azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Hararebõl Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi busz megállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személy el tud szállítani, a felszállt utasokat el is vitt a Bulowayovi elmegyógyintézetébe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség. 5.) Egy amerikai tinédzsert a korházban ápolták súlyos fejsérüléssel, amit az állomásra beálló vonat okozott. Kikérdezésekor, hogyan történt a baleset, derült ki, hogy a fiú csak arra volt kíváncsi milyen közel hajolhat a befutó vonathoz. 6.) Egy férfi besétált egy 24 órás vegyesboltba, a pultra rátett egy húsz dollárost és kérte, hogy váltsák fel neki. A pénztáros kinyitotta a pénztárt, de ekkor a férfi elõvett egy pisztolyt és megparancsolta a pénztár tartalmának a kiürítését egy átnyújtott zacskóba. A zacskó megtömése után a férfi távozott, de a 20 dolláros bankjegyet a pulton hagyta. Csak az elmenekülés után derült ki, hogy a zacskóban mindössze 15 dollár volt. 7.) Egy arkansasi férfi igen szomjas lehetett, mert az utcán kikapart egy bazaltkockát és megpróbálta betörni vele egy italbolt kirakatát azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy kiemel néhány üveg italt. Csakhogy a kirakat plexibõl volt, amirõl a nekivágott kockakövet visszapattant és fején találta a próbálkozót, aki a helyszínen elvesztette az eszméletét. Az eseményt egy térfigyelõ kamera az elejétõl a végéig felevette. 8.) Egy nõi vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezébõl a ridikült és elfutott vele. Az egész jelentet az üzletbõl végignézték és azonnal hívták a rendõrséget, akik percek alatt elfogták a bûnözõt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett. Megérkezés után a rendõr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bûnözõ készségesen közbevágott, "Igen uram, õ az, tõle loptam el a ridikült." 9.) Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztoly pörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor ha rendelést adnak le. Erre a betörõ kért egy adag sülthagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhetõ, amire a betörõ káromkodva elment. Ez a betörõ kapta "az év leghülyébb embere" külön díjat. 10.) Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicsõ segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepõ volt. A kihívott rendõr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengõ férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyûjtõtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerint ekkorát még életében nem röhögött. 1.) És akkor most a gyõztes. A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálõtt az leendõ áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul mûködött. És akkor most egy ráadást a 2009-es évbõl: A belgiumi Liege-hez közel, az országútról egy kétségbeesett férfi telefonált a rendõrségre, hogy megtámadták. A rendõrök tíz perccel késõbb a helyszínen voltak, de már csak egy halott férfit talált az út mellett, a közelben egy égõ gépkocsival. A férfi nyakán egy mély vágást találtak, de - ami gyanús lett a rendõrüknek - dulakodásra utaló nyomok nem voltak. A férfi mobiljából megállapították, hogy kivel beszélt utoljára. Így derült ki a valóság. A 37 éves férfinek 2 évvel korábban volt egy kárigénye a biztosítókkal szemben, de azok megtagadták a kifizetés. Mivel mindenképpen pénzhez akart jutni, megrendezte a kirablását és megsebesítését. A vágás azonban túl jól sikerült, ezért 2 perc alatt, közvetlenül a segítségkérés után, elvérzett |
ibituba | 24306 | 2013. február 11. 17:32 |
> APÁCA > > Beszáll a taxiba egy idõsebb de nagyon jól kinézõ Apáca.Mennek a > városban, de a taxisofõr csak bámulja és nem veszi Le róla a szemét. > _A NÕVÉR NEM BÍRJA TOVÁBB ÉS MEGKÉRDEZI, MIÉRT NÉZI ÕT OLYAN > MERÕEN??._ A taxi sofõr válaszol: > - Szeretnék egy kérdést feltenni de nem szeretném megbántani Vagy > megsérteni vele. > _AZ APÁCA VÁLASZOL: _ > _-FIAM AKI ANNYI MINDENEN KERESZTÜL ESETT MINT ÉN AZ ÉVEK SORÁN MÁR > MINDENT LÁTOTT, TAPASZTALT ÉS ELVISELT ISTEN KEGYELMÉVEL.. NEM > HINNÉM, HOGY OLYAT TUDSZ KÉRNI VAGY KÉRDEZNI HOGY ÉN MEGBÁNTÓDJAK.__ _ > _A TAXISOFÕR: _ > _- HÁT NEKEM MINDIG VOLT EGY FANTÁZIÁM, HOGY EGY APÁCA MEGCSÓKOLJON!_ > _NÕVÉR:_ > - Ez megtehetõ, de két kondíciója van: > (1) Nõtlennek kell lenned és > (2) Katolikusnak kell lenned. > A taxisofõr már teljesen extázisba jön: > - Én egyedülálló és katolikus vagyok. > _A NÕVÉR:_ > _- AKKOR HÚZÓDJ LE EGY KIS UTCÁBA ÉS ÁLLJ MEG!! _ Magállnak és a > taxisofõr olyan csókot kap amitõl Egy utcalány is elpirulna. > Visszamennek a fõútra és mennek tovább de a nõvér észreveszi hogy a > sofõr sír: > _ __- ÉDES GYERMEKEM MI A PROBLÉMA KÉRDEZI A NÕVÉR._ _TAXI SOFÕR: _ > _- VÉTKEZTEM ÖN ELLEN, NÕS VAGYOK ÉS ZSIDÓ! -VALLJA BE A TAXISOFÕR._ > _AZ APÁCA:_ > - Ugyan már nincs semmi probléma én meg Dezsõ vagyok és jelmezbálba > megyek! |
ekowob | 24302 | 2013. február 10. 19:03 | Válasz erre: 24301 |
Ez egy emberi testrész. Vagyis kannibalizmus és büntetni kellene. Máglyára velük! :-) |
palacsinta petrusz | 24301 | 2013. február 10. 17:02 | Válasz erre: 24294 |
A szcientológusok is beburkolják, egyszer ezzel a címmel jelent meg a Mai Nap :Tom Cruise megette Katie Holmes placentáját. (...)
|
TTné | 24300 | 2013. február 10. 13:27 | Válasz erre: 24298 |
Ez nagyon nagy.:D Ennyi ember már rég megfordíthatta volna azt a kicsike járgányt. :D |
Amper05 | 24299 | 2013. február 10. 12:43 | Válasz erre: 24298 |
Ez eszméletlen, ha ez nálunk történik a fején tapsoltak volna.
|
olika | 24298 | 2013. február 10. 11:34 |
Kis autó,nagy gond?????? http://www.youtube.com/watch?v=Kq9MBm1Piko&feature=youtu.be |
nagytia | 24295 | 2013. február 8. 21:27 |
motoros nyusziiiii :) http://www.youtube.com/watch?v=mMNGtuQy7GQ |
tsanyi | 24294 | 2013. február 8. 19:51 |
Egy jó méhlepénypöri?......a kommentekbõl kiderül, hogy gyakorlatilag olyan mintha a babát ennénk meg.....: http://bezzeganya.postr.hu/a-mehlepenyt-megeszik-elegetik-elassak
|
tsanyi | 24293 | 2013. február 8. 19:48 | Válasz erre: 24292 |
Úgy, hogy ez egy faszbúkos õrület...le vagy torkollva...:))))
|
qqriq64 | 24292 | 2013. február 8. 19:45 | Válasz erre: 24291 |
Amikor felvetettem hogy ez biztos valami faszbukos õrület akkor alant letorkolltak. Most akkor hogy is van ez? |
TTné | 24291 | 2013. február 8. 19:36 | Válasz erre: 24266 |
Bajuszok http://index.hu/tech/mem/2013/02/08/elleptek_a_filmeket_a_bajuszok/ |
TTné | 24289 | 2013. február 8. 14:08 |
Optikai illúzió :-) http://www.origo.hu/tudomany/20130207-optikai-illuzio-szornyekke-valt-hollywoodi-sztarok.html |
Larten | 24288 | 2013. február 8. 09:50 |
Nem nálunk történt, de akár itt is lehetne... http://www.autosvilag.com/index.php/Kohn-bacsi-Mozgasserultte-festettek-egy-parkolohelyet-egy-kocsi-korul-majd-buntettek.html |
kawa550 | 24284 | 2013. február 7. 23:26 | Válasz erre: 24257 |
Ne má!:))))))))) Monnyuk akkor hogy house -> ház -> viskó....:)))))))))))) ![]() |
hellboy780917 | 24279 | 2013. február 7. 20:51 | Válasz erre: 24278 |
a baj csak az hogy Jordan, repülni, s zsákolni tudott jól, nem messzirõl behajigálni... :)
|
Bedouin | 24278 | 2013. február 7. 20:01 |
Hu, ez kemény: http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/mini-jordan-69825 :)
|
Bedouin | 24277 | 2013. február 7. 19:50 |
Wireless painting :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=07z6TCm5j9I |
berdogabor | 24269 | 2013. február 7. 17:43 |
árnyak http://www.nlcafe.hu/ezvan/20130131/teluzo-video-arnyjatek-tanc/#aktualisdoboz |
CJKrisz | 24267 | 2013. február 7. 14:07 | Válasz erre: 24266 |
Én speciel ezért nem járok temetésre. Az se jön majd az enyémre. :)
|
Bedouin | 24266 | 2013. február 7. 14:02 | Válasz erre: 24261 |
Komolyan nem tudom miez/kiez, de nem bánom, ha így kell meghalnom. Vigasztal, hogy õ sem tudja, én ki vagyok :) |
CJKrisz | 24265 | 2013. február 7. 13:57 | Válasz erre: 24263 |
Fejlõdni kell. :) Egyszer talán még a kardot is eldobja és lecseréli valami hatékonyabbra. Kellemetlen lehet összefutni egy karddal a kezünkben olyannal, akinek pisztolya van. :)))) |
TTné | 24264 | 2013. február 7. 13:49 |
Ez facebookos, de nagyon édes. :-D http://www.facebook.com/photo.php?v=210533875751138&set=vb.227517777276733&type=2&theater |
CJKrisz | 24261 | 2013. február 7. 13:17 | Válasz erre: 24257 |
Sokan állítják, hogy nem néznek TV-t (sõt, nincs is TV-jük, azt se tudják, mi az), de hadd ne higgyem el ezt senkinek. :)
|
CJKrisz | 24260 | 2013. február 7. 13:16 | Válasz erre: 24258 |
FB fóbiád van. :) Egyébként semmi köze hozzá. :) |
TTné | 24259 | 2013. február 7. 13:12 | Válasz erre: 24257 |
Én még gyáva is, mert meg se mertem kérdezni. :-D
|
Bedouin | 24257 | 2013. február 7. 12:54 | Válasz erre: 24256 |
Nagyon tájékozatlan vagyok, mert egyiket sem értem ...
|
ekowob | 24244 | 2013. február 6. 20:47 |
"Adtam a cukrásznak egy pendrive-ot, hogy azt szeretném, ha ez a kép lenne a tortán. Szó szerint vette. " ![]() |
olika | 24243 | 2013. február 6. 20:30 |
Az öreg székely bemegy a kocsmába, és kér egy felest. Egy pár fiatal ott vidámkodik, majd összesúgnak, hogy hogyan toljanak ki az öreggel. Szépen kivárják, és egy alkalmas pillanatban bedobnak egy Viagrát a pálinkájába. Az öreg komótosan felhajtja. Kis idõ multával kimegy a WC-re. Ahogy jön vissza, látják, hogy összevissza van vizelve a nadrágja. Kérdezik tõle: - Mi történt magával bátyám? - Kimentem, elõvettem, hát láttam, hogy nem az enyém, és visszatettem. |
gazesmas | 24240 | 2013. február 6. 18:47 | Válasz erre: 24229 |
Ez a szék, nem törvénx szék Ügyvédre itt nincs szükség Fellebbezninem lehet Aki sz@rt az elmehet. |
Yossarian | 24239 | 2013. február 6. 18:28 | Válasz erre: 24206 |
A helyes projekt név a WeeGo lenne szerintem :(
|
olika | 24237 | 2013. február 6. 10:42 | Válasz erre: 24235 |
Vidéki viszonylatban,még szívecskét is vágtak az ajtóra :):):)
|
Bedouin | 24236 | 2013. február 6. 10:35 | Válasz erre: 24235 |
Pl. az Üllõi út és a Kerepesi utca keresztezõdésében se :)
|