eröt | 24630 | 2013. március 8. 12:42 | Válasz erre: 24628 |
Az sima csõszájfék.A mostani AK ilyennel van szerelve.Amúgy a vaklõszer se lenne nyerõ ilyen közelrõl nézve.Az a szûkítõ amire gondolsz az egy rövid kis valami.
|
Cerb | 24629 | 2013. március 8. 08:43 |
http://www.youtube.com/watch?v=VkuszoQV5F8&list=PL6C944A8F6FD32562
|
ekowob | 24628 | 2013. március 8. 08:38 | Válasz erre: 24626 |
Ráadásul ahogy nézem a többi katona fegyverét, mintha vaktöltényhez való szûkítõ lenne rajta..
|
eröt | 24626 | 2013. március 8. 06:43 | Válasz erre: 24614 |
Tényleg hülyén szét ki de õ már szétszerelte.Nincs rajta a tokfedél és biztos vagyok,hogy a zárdugattyú is az asztalon van már.Ellenõrzi a csõ tisztaságát.Nem tudom volt e olyan katona aki nem nézett bele a csõbe legalább egyszer.Aki tényleg hülye az tényleg csak egyszer.
|
desiderus | 24625 | 2013. március 7. 21:44 |
Gyerekek írták az óceánról: 1) - Az osztrigák golyóit gyöngynek nevezzük.(Jerry, 6 éves) 2) - A cápák rondák és durvák és nagy fogaik vannak, akárcsak Emily Richardsonnak. Õ többé már nem a barátom. (Kylie, 6 éves) 3) - A bácsikám két másik bácsival és egy nénivel elment halászni, és amikor visszajött, rákja lett. (Millie, 6 éves) 4) - Amikor még a hajók vitorlával mûködtek, a szél vitte õket keresztül az óceánon. Néha, amikor szélcsend volt, a tengerészek fütyültek, hogy feltámadjon a szél. A testvérem szerint inkább babot kellett volna enniük. (William, 7 éves) 5) - A sellõk az óceánban élnek. Szeretem a sellõket. Gyönyörûek, és imádom a fényes uszonyukat, de hogy a fenébe lesznek terhesek? De tényleg? (Helen, 6 éves) 6) - Nem írok az óceánról. A kistesóm állandóan bõg, Apu állandóan kiabál Anyuval, a nõvérem teherbe esett, szóval nem jut eszembe semmi, amit leírhatnék. (Amy, 6 éves) 7) - Néhány hal veszélyes. A medúzák csípnek. Az elektromos angolnák megráznak. Biztos tengeralatti barlangokban élnek, szerintem ott csatlakoznak rá a töltõikre. (Christopher, 7 éves) 8) - Amikor úszom az óceánban, a víz nagyon hideg, és ettõl összemegy a fütyim. (Kevin, 6 éves) 9) - A nyaraláson Anyu elment vízisízni, de elesett nagy sebességnél. Azt mondja, többet nem vízisízik, mert a víz bement a nagy, kövér seggébe. (Julie, 7 éves) 10) - Az óceán vízbõl és halakból áll. Hogy a halak miért nem fulladnak meg, azt nem tudom. (Bobby, 6 éves) 11) - A papám tengerész volt, és mindent tud az óceánról. Egy dolgot nem tud csak, hogy miért hagyta ott a tengerészetet és vette el Anyut. (James, 7 éves) |
desiderus | 24622 | 2013. március 7. 21:23 |
- Hogyan teremthetjük meg az ideális férfit? - Genetikai eljárással. Keresztezzük a vibrátort a bankautomatával. |
drfarago | 24605 | 2013. március 7. 11:24 |
Ha már témánál vagyunk : Párbaj Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyozni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a "párbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyûltek. A pápa felemelte három ujját. A rabbi felmutatta egy ujját. A pápa egy kört rajzolt a levegobe. A rabbi a földre mutatott. A pápa elovett egy ostyát és egy pohár bort. A rabbi elovett egy almát. A pápa ekkor felállt: - Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Késõbb megkérdezik a pápát a bíborosok: - Mit beszélt a rabbival? - Elõször felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Õ felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elovettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a buneink alól. Õ elõvett egy almát, hogy az eredendõ bûnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna? Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit: - Mi történt, rabbi? - Eloször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk. - És utána? A rabbi vállat vont: - Nem tudom. Elõvette az ebédjét, mire én is. |
qqriq64 | 24603 | 2013. március 6. 21:47 | Válasz erre: 24600 |
Igaz:)))))))))) én úgy ismertem hogy ingyen szalonna szombaton. |
Forrai Péter | 24600 | 2013. március 6. 20:25 | Válasz erre: 24593 |
qqriq64! Tudod mi a zsidó legnagyobb dillemmája???????????????????????????? Ingyen szalonna!!!!!!!!!!!!! |
ekowob | 24598 | 2013. március 6. 19:00 |
Bekerült a Guiness Rekordok könyvébe a máriakálnoki Tódli Béla alkotása, aki egy rizsszemre írta rá Szlovákia történelmét. Zsírkrétával...
|
TomRed | 24596 | 2013. március 6. 15:37 |
Ez aztán a hülye vicc: http://www.indavideo.hu/video/Gyilkossag_a_liftben Ha valaki például lelövi a "gyilkost", akkor egy szót se szólhat, mivel jogos védelmi helyzet. (Végén jó a kamerás fazon.:-)) |
tsanyi | 24595 | 2013. március 6. 11:45 |
Vazz:)): http://androlib.blog.hu/2013/03/05/teszt_772?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_03_06&utm_campaign=index
|
tsanyi | 24594 | 2013. március 6. 06:02 | Válasz erre: 24593 |
Imadom a sodart....de a lakas kikenyszerites jo.:)))
|
qqriq64 | 24593 | 2013. március 5. 21:26 | Válasz erre: 24592 |
Múltkor mikor még újították fel ezt a lakást és egy emelettel feljebb laktunk akkor ott nem volt külön konyha hanem a tulajét használtuk. Nejem akkor jött vissza otthonról apóséknál disznóvágás volt hozott mindent. Gondoltam lemegyek a konyhába és betolok az arcomba némi sózott fehér szalonnát. Tudod aminek olyan halvány rózsaszín a közepe. Na szóval a konyha közepén falom a szalonnát koviubival mikor betoppant a tulaj anyja. Amikor meglátta hogy mit eszek azzal a lendülettel fordult is ki és valamit mondott héberül gondolom nem jókívánság volt. Két napon belül elkészült a lakás és már költözhettünk is.:)))))))))))))))) |
qqriq64 | 24591 | 2013. március 5. 20:55 | Válasz erre: 24589 |
A videónak nincs köze hozzá hogy hol lakok. A Three az egy mobilszolgáltató ahol az elõfizetésem van. Ha azzá válok akinél lakok akkor hamarosan kipát kell hordanom.:)))))) |
tsanyi | 24589 | 2013. március 5. 10:07 | Válasz erre: 24588 |
És azzá válsz akinél laksz.....mikor fogsz pónit holdjáróztatni?...:))
|
tsanyi | 24587 | 2013. március 5. 10:00 |
:): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ekr05T9Iaio
|
tsanyi | 24586 | 2013. március 5. 08:44 | Válasz erre: 24571 |
Az még hagyján, de 7-23-ig non-stop?....:))))
|
hellboy780917 | 24585 | 2013. március 5. 08:40 | Válasz erre: 24568 |
olvasd végig Desi, leírják miaz... és miért van ott... fagyizó ördög nem tûnt fel pl? :D
|
berdogabor | 24583 | 2013. március 4. 22:51 |
- Miért nem kaphat jogosítványt a gepárd? - ??? - Mert nem áll meg a zebránál! |
berdogabor | 24582 | 2013. március 4. 22:44 |
A klausztrofóbia a zárt helyektõl való félelem. Például ha zárva van a kocsma.
|
berdogabor | 24571 | 2013. március 4. 22:05 |
Egyébként tudja valaki, hogy az éjjel-nappali üzletekre minek írják ki, hogy NON-STOP? (Ne állj meg.)
![]() |
desiderus | 24570 | 2013. március 4. 21:08 | Válasz erre: 24569 |
De elmotoroznék személyesen is megnézni...oszt ha nem igaz, akkor jól elküldeni a trollokat az anyukájuk meleg, pihepuha (ég)hajlatába... :-)))))
|
tsanyi | 24569 | 2013. március 4. 21:05 | Válasz erre: 24568 |
Vélemény nincs csak tény...jött az ufó és belefaragott a katedrálisba....reggelre a szobrászok néztek erõsen, de nem volt mit tenni benne hagyták mert kötbéres volt...:)
|
desiderus | 24568 | 2013. március 4. 20:55 |
Ezmiez ?????????? Pro és kontra vélemények... http://toochee.postr.hu/urhajos-1102-ben |
ekowob | 24565 | 2013. március 4. 20:39 |
Bukta.. http://csakalegjobbak.com/wp-content/uploads/2012/05/Apa-leszek-Fail.jpg |
desiderus | 24562 | 2013. március 4. 20:21 |
Most már kezdem érteni ! Amennyiben a cigarettára kivetett adó a cigizésrõl való leszoktatást kellene hogy eredményezze, az alkoholra kivetett adónak pedig az alkoholizmus visszaszorítása lenne a célja, akkor az az érzésem, hogy a munkára kivetett adó lényegét egyedül a cigányok értették meg. |
desiderus | 24561 | 2013. március 4. 20:21 |
"Napi konditerem... Egy hölgy nagyon nézi az eliptikus lépegetõt, mintha keresne valamit. Gondoltam, megkérdezem, hogy segíthetek-e. -Szia elvesztettél valamit? -Nem csak nézem, hogy hova van a gép bedugva, mert zsinórt nem látok, és hát valami áramnak kell lennie, hogy a kijelzõ mûködjön. -Hát tudod van benne egy kis dinamó és miközben használod a gépet, úgy termeli magának az áramot! -Ahha értem. Akkor gondolom a dizájn miatt van elrejtve a zsinór! -Nincs zsinór -De kell lennie, különben nem kapna áramot! -De az áramot a kis generátorocska biztosítja, amit a mozgási energiából állítja elõ. -Értem, de annak is generátornak is kell áram nem? Tehát kell, hogy legyen konnektor? Nem? - (asztaa kuurva...!%/=()) Ennek nem kell, mert ez vezeték nélkül képes áramfelvételre! -Igen? Úgy mint a wifi? - Úgy... -Nahát, hogy mik vannak? Már minden olyan modern. -Áá ezer éves technika -Igen? -Persze! Gyerekkorodban volt biciklid? -Volt -És volt rajta olyan kis cucc, amit ha hozzáérintettél a kerékhez világított a lámpád? -Volt -És a bicaj be volt dugva a konnektorba? Nem! Tehát, már akkor wifi-n kereszül világított a bringád..." |
eröt | 24560 | 2013. március 4. 19:16 | Válasz erre: 24559 |
Azt hittem az is fordítva volt.Egyébként volt már dolgom ablakkal és böhöm tûzgátló ajtóval is amit tótágast építettek be a szakik.Van annak bája mikor rászereled a kilincset,kinyitod és lecuppan a pántokról.
|
palacsinta petrusz | 24559 | 2013. március 3. 23:28 | Válasz erre: 24555 |
Engem egy általános iskolában kért meg egy tanárnõ, hogy segítsek, mert egy sima pántos reteszes zárat nem tudott kinyitni. (Nem illeszkedett rendesen, mert az ajtó lehúzta). Megemeltem kissé az ajtót és szinte magától kinyílt. Rámnézett, majd azt mondta: "férfi logika". De olyan hangsúllyal, hogy majdnem úgy éreztem, nekem kellene bocsánatot kérnem. Majdnem...
|
ekowob | 24558 | 2013. március 3. 19:22 |
Írd be a Youtube (Nem gugli!!) keresöbe, hogy "do the harlem shake" és keress! :-) (Várd végig!) |
eröt | 24555 | 2013. március 2. 15:29 | Válasz erre: 24553 |
Egyszer kihívtak páncélszekrényt nyitni egy költségvetési szervhez mert ugye nem nyílt ki nekik.Annak is az volt az összes baja,hogy,hogy az átköltözés után fejjel lefele állították be az irodába.Azt meg a rugózatlan lamellák nem tolerálták. Besírtam rajtuk.
|
zolcat | 24540 | 2013. február 28. 20:02 |
Ki terít meg ebédre az állatóvodában?*------- A napos csibe.* * Ki lehet a mosómedve eszményi társa?*------- A teknõsbéka.* * Miért rossz a tetûnek?* Mert hajszálon múlik az élete.* * Miért tévednek kevesebbet az állatok? ----- Mert tévedni emberi dolog.* * Mi az, 100 homokos a pincében?*------- Padlófûtés.* * Mi hasonlít legjobban az emberre?* ----A rendõr. Megszólalásig.* * Mit mond az orosz a halálos ágyán?*----- Szentpétervár.* * Mivel lepte meg Jimmy a vendégeit?*----- Egy ravasz húzással.* *Hogyan nevezik a vízen járó matrózt?*------ Tengerész gyalogos.* * Hogy hívják a zöldruhás papot?*------Környezetbarát.* * Mi a különbség a méh és a darázs között?*--- A darázs nem gyûjt vasat.* * Miért szór a szõke morzsát a WC-be?*----- Eteti a toalett-kacsát* * Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinson kórnál?*---- Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem.* * Ki az abszolút lusta férfi?*------ Aki vibrátort vesz a guminõjének* * Melyik hely a legveszélyesebb a világon?*----- Az ágy, hiszen ott hal meg a lakosság 80%-a.* * Mi az: kicsi,fekete, és nem bírja el a kaszát?*----- A halál fia* * Mi lesz, ha elütnek egy matematikust?*----- Már nem számít* * Mi a neve a kanos indiánnak?*------- Dugós Puska* * Mi a neve a nagyon kemény sajtnak?*----- Cementáli* |
gazesmas | 24539 | 2013. február 28. 18:46 | Válasz erre: 24533 |
Ami a jármûveket illeti, nem tudok vitatkozni az álláspontoddal.
|
CJKrisz | 24538 | 2013. február 28. 16:40 | Válasz erre: 24537 |
Nem arról volt szó, hogy az emberek 100%-a meg FOG halni, hanem hogy meghal. Éppen most. Amíg élsz, az aktuális pillanat éppen a tudomány jelenlegi állapotának tekinthetõ. :))
|