| Geeza | 27001 | 2013. december 14. 06:19 |
|
Rossz helyre parkolt http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/rossz-helyre-parkolt-34013 |
| Jam Clerk | 27000 | 2013. december 13. 20:35 | Válasz erre: 26999 |
|
Azért nálam inkább ez viszi a pálmát :D http://www.youtube.com/watch?v=1MTj24WARmY |
| Bedouin | 26999 | 2013. december 13. 19:24 |
|
Jáájjj, csak ezt a szerencsétlen rájkõnent meg ne szondáztassák má' http://www.youtube.com/watch?v=KZqAZdD2yjc
|
| Bedouin | 26998 | 2013. december 13. 19:12 |
|
Egy munkahelyi felvételin a jelöltek morális képességeire próbáltak következtetni egy kis teszt segítségével. A kérdés így szólt: "Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak: 1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége 2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed 3. Álmaid nõje (férfije), akibe elsõ látásra szerelmes lettél. A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük? Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét. Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat. Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevõ életedet boldogságban töltheted." A teszt eredményes volt, felvették az egyik jelöltet, holott nem szabályos választ adott. A válasza így szólt: "Megállnék, odaadnám a régi ismerõsömnek a kocsikulcsot, hogy vigye el az öregasszonyt a kórházba, én pedig álmaim nõjével megvárnám a buszt." |
| drfarago | 26996 | 2013. december 13. 09:48 |
|
-Figyelj Fater én megöngyilkolom magam. -Jól van Csabika, gyere rakjuk össze ezt a verdát, mert délre jön érte a kuncsaft. -Az engem nem érdekel,én ki akarok nyúvadni! -Komolyan? -Komolyan. -Nnnnnna. Akkor itt van ez a Twingo, másszál be a csomagtartójába, 5 óra múlva rádnézek. Ha meghóttá, eláslak a francba, ha még élsz, akkor visszazárlak. -Jó, bemászok. . . 3 óra múlva: -Fater! FATEEEEEEER! -Mit óbégatol? Hát halóggyál megfele! -Mindjárt sikerül, csak léci dobjál már be egy sört, mert olyan szomjas vagyok, hogy így nem tudok koncentrálni a feladatra! |
| ekowob | 26994 | 2013. december 12. 19:38 |
|
Visítok! Ekkora retardált állatot... :-)) https://www.facebook.com/photo.php?v=564261396981585 (18+) |
| varajani | 26993 | 2013. december 12. 18:53 | Válasz erre: 26990 |
|
Szívesen elolvastam még egyszer, de ezt már elõadta a Rádiókabaréban Ricsifiú.
|
| kicsi | 26990 | 2013. december 11. 18:10 |
|
Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hûségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mit tudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követõen felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec elõtt, és a következõ párbeszéd folyt le: -Nézdmeg BZDMG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN!
|
| Ispan | 26985 | 2013. december 10. 23:16 | Válasz erre: 26984 |
|
Nagybátyámnak igen komoly bélyeg gyûjteménye volt. Többek között egy olyan"Nyugatnémet" bélyeg,amin a grafikus elrejtett egy hasonló "jellegzetes " figurát a sok díszítõ vonalak között. Nehéz volt észrevenni,de ha már meg volt egyértelmûen látszott, hogy kirõl van szó. Úgy tudom, hogy be is zúzták azért lett értékes.... |
| Geeza | 26983 | 2013. december 9. 16:58 |
|
Egy banki eset a napokból: Egy vidéki Bankfiókba sétált be egy idõsebb néni, és azt mondta, hogy kéri a 150 ezer forintját. Erre kérdezték tõle, hogy milyen 150 ezerrõl tetszik beszélni? A számláján csak 25 000 Ft van. Mire a néni azt mondta, hogy arról a 150 ezerrõl, amit minden hónapban ingyen lehet felvenni. |
| klimas | 26981 | 2013. december 8. 18:48 |
|
Nyuszika megy a réten, egyszer csak talál 8 méter elõnyt; gondolja magában: elég gyors vagyok, de nekem is jól jöhet; hazaviszi. Hazaérve sehogy sem bírja bevinni, gondolkodóba esik: lehet, hogy behozhatatlan elõnyre tettem szert? Mire gondol a Szeretõ, az Örömlány és a Feleség szeretkezés közben? - Szeretõ: Bárcsak sose lenne vége. - Örömlány: Bárcsak vége lenne már. - Feleség: Van egy repedés a plafonon, lassan festeni kéne. |
| klimas | 26980 | 2013. december 8. 18:46 |
|
- Halló, számítógépszervíz? Kérem, küldjenek ki valakit, mert elromlott a monitor! - CGA monitor? - Nem, saját. ---------------- A szõke nõ igazi krokodilbõr cipõt szeretne venni, de mikor megtudja az árat, úgy dönt, hogy inkább megszerzi magának ingyen. Fogja a puskáját és kimegy a krokodilokkal teli tóhoz, és elkezdi õket lõni, majd kihúzza a partra a döglött állatokat. A tizedik után dühösen felkiált: - A fenébe már, hát egyik sem visel cipõt? ---------------- - Mire vár a szõke nõ a piramis lábánál? - ??? - Hogy elinduljon a mozgólépcsõ |
| klimas | 26979 | 2013. december 8. 18:31 | Válasz erre: 26977 |
|
Sokat vigyél, hátha jön az egész konda...:))) Oszt majd osztozunk., segítek hazacipelni ..))
|
| galoscsabus | 26977 | 2013. december 8. 13:53 | Válasz erre: 26976 |
|
Megyek is vadászni....ja, tudom! Papírzsepi!!!!!! :-))))) |
| zooli | 26976 | 2013. december 8. 13:48 | Válasz erre: 26975 |
|
Bakker, tényleg hosszú lesz ez a tél,már lefáradtam......:)) De látom másnál is jelentkezne az elvonási tünetek. |
| galoscsabus | 26975 | 2013. december 8. 12:29 |
|
Az erdõben nagy a rettegés, mert jön a vadász. Az állatok úgy döntenek, hogy kiválasztanak maguk közül valakit, aki majd feláldozza magát a köz érdekében. A választás Sanyikára, a hülye vaddisznóra esett. Sanyika tehát elindult, hogy találkozzon a vadásszal. Ment mendegélt, és azon morfondírozott, hogy ha már meg kell halni, akkor azt jobb hõsként tennie. Így aztán amikor észrevette a vadászt, felgyorsított, és rárohant. A vadász ettõl úgy megijedt, hogy felkapaszkodott egy fára. Patthelyzet alakult ki: a vadász nem mert lemászni, Sanyika, a hülye vaddisznó pedig nem tudta, hogy mit is kell ilyenkor csinálni. A vadász unalmában elkezdte tépkedni a papír zsebkendõjét. Sanyika, a hülye vaddisznó pedig azt hitte, hogy havazik, és megfagyott... |
| FeR1 | 26956 | 2013. december 4. 20:54 | Válasz erre: 26953 |
|
Nem is csoda, az íreknél a sok sör után simán el tudom képzelni, hogy a férfi wc elõtt is sör, akarom mondani sor van. :D
|
| FeR1 | 26955 | 2013. december 4. 20:52 |
|
Távolba szakadt hazánkfia ellátogat szülõfalujába. Mikor közeledik a régi tanyájukhoz, meglát az út szélén egy öreg bácsit stoppolni. Megáll, és felveszi az öreget. Már mennek egy ideje, mikor az öreg megkérdezi: - Mind fiam mi az a karikába foglalt háromágú csillag a kocsi orrán. A Mercis gondolja, megtréfálja az öreget így azt mondja: - Tudja bátyám, az egy célzóberendezés. Ha megyek az úton és meglátok egy gyalogost, csak átnézek a karikán és amikor meglátom benne az embert csak rálépek a gázra és úgy elütöm mint sicc. - Hú, ez aztán döfi. - mondja az öreg. - Nem lehetne kipróbálni? - Dehogynem. - mondja a Mercis. - Látja azt a motorost az út szélén? - Látom hát. - Na azt most elütjük. Figyeljen! Már látom a körben a lábát! Most benne van az egész! Most gázt adok. Azzal gyorsít, és az utolsó pillanatban félrerántja a kormányt. Majd hall egy nagy csörömpölést. - Sütheti a célzóberendezését - mondja az öreg. - Ha nem nyitom ki az ajtót sose találjuk el. |
| tsanyi | 26954 | 2013. december 4. 20:03 | Válasz erre: 26952 |
|
Az idõsebb korosztály fõleg a kis résnek õrül!......sajnos a korral összemegy, valahogy rosszul vagyunk összehozva a résesekkel. nekik a korral egyre tágabb a perspektíva, nekünk meg egyre kisebb a kukker amivel arra rálátunk.:))
|
| Bedouin | 26953 | 2013. december 4. 19:57 |
|
Az Ír tánc keletkezése: http://www.youtube.com/watch?v=mbMqjDJPFaU
|
| Bedouin | 26952 | 2013. december 4. 19:47 | Válasz erre: 26947 |
|
Lenne rá igény, legalább kettõt el tudnék adni belõle. Kvázi ez egy piaci rés :) Igaz kis rés, de ennek örülni kell! Fõleg az idõsebb korosztálynak ... |
| Geeza | 26941 | 2013. december 4. 07:01 |
|
- Pistike, mondj három állatot! - Lovacska, kutyuska, cicuska. - Jól van, de kicsinyítõ képzõ, azaz "-ka" nélkül mondj hármat! - Puly..., ró..., szar... |
| László_atya | 26940 | 2013. december 3. 20:07 |
|
...a bádogember akart a Robotzsaru segítségére sietni, ám mire odaért, már nem létezett... Ettõl pedig Schrõdinger macskája elkezdte hullatni a szõrét. :D
|
| vlevi | 26939 | 2013. december 3. 18:24 | Válasz erre: 26937 |
|
Az eset után a Robotzsarut küldték a helyszínre rendet rakni. Az utolsó, amit hallott, ez volt : Te Gazsi, ez színesfém? :) |
| czubacsi | 26936 | 2013. november 30. 11:02 |
|
- Nagymama, miért olyan nagy a szád? - Nagymama, miért olyan nagy az orrod? - Nagymama, miért olyan nagy a szemed? - Piroska, ne idegesíts már azzal a nagyítóval... |
| Bubó Doki | 26930 | 2013. november 27. 15:25 |
|
A Katasztrófavédelem felkészült a télre. Minden igazgató kapott egy Osztrák telefonkönyvet.
|
| berdogabor | 26925 | 2013. november 26. 16:36 |
|
- Mit csinálsz ma? - Megyek sörözni. - De tegnap is azt csináltad. - De nem fejeztem be. |
| Spapa | 26917 | 2013. november 24. 20:34 |
|
Isztambuli fagyiárus. :-) http://www.oszthatod.eu/isztambuli-fagyiarus-brutalis-tehetseg-ezt-erdemes-megnezni-a-nevetes-garantalt/ |
| eröt | 26916 | 2013. november 24. 19:48 | Válasz erre: 26915 |
|
Mókolt felvételek vannak köztük.Észrevetted ugye?
|
| Bubó Doki | 26915 | 2013. november 24. 17:40 |
|
Ez hatalmas!!!!!!! https://sites.google.com/site/filtrada/home/nigdeoti |
| Spapa | 26914 | 2013. november 24. 15:37 |
|
Arcbikini. :-) http://www.origo.hu/utazas/azsiaesausztralia/20130926-az-idei-nyar-slagere-az-arc-bikini-volt-kinaban.html |
| Suprati | 26913 | 2013. november 24. 13:44 |
|
Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el: Kérdés: Egy egyenrangú keresztezõdésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsõbbsége? - Válasz: Annak a kisteherautónak, amelynek a mûszerfalán egy puska van, és az autó hátuljára egy matrica látható ezzel a felirattal: "Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én. Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ? - Válasz: Kölcsönautót. |
| Amper05 | 26910 | 2013. november 24. 10:47 | Válasz erre: 26908 |
|
Kedves Gabó, parancsolj: http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/egy-lovat-egy-seggel-79409 |
| gabo67 | 26908 | 2013. november 23. 22:52 | Válasz erre: 26902 |
|
bacca meg letiltották, valaki tud másik elérhetõséget?
|