gazesmas | 27049 | 2013. december 22. 09:46 |
A 30 éves kályhásmestert, magához szólítja az Úr. A mennyország bejáratánál méltatlankodva reklamál Szent Péternek: - Kérem szépen nincs semmi betegségem, fiatal ember vagyok, miért kellett meghalnom? - Összeadtuk az ügyfelek felé leszámlázott munkaóráidat és az jött ki, hogy már 124 éves vagy. |
klimas | 27048 | 2013. december 22. 09:21 |
Öszinte kritika: Egy hangos, ápolatlan és egyáltalán nem vonzó kinézetû nõ megy be két toporzékoló gyermekével az üzletbe Az ajtóban álló hölgy kedvesen köszönti: - Jó reggelt kívánok, kedves Asszonyom! Üdvözlöm a bevásárlóközpontunkban. Kedves gyerekei vannak. Ikrek? A nõ abbahagyta a kiabálást, s odafordul a hölgyhöz. - Nem, vazzeg, nem ikrek! A nagy 9, a kicsi 7 éves. Miért gondoltad, Te ütõdött tehén, hogy a gyerekek ikrek? Vak vagy, vagy csak egyszerûen hülye vagy? - Kedves Asszonyom, nem vagyok sem vak, sem hülye! Csak nem akartam elhinni, hogy Önt valaki kétszer anyává tette! |
ekowob | 27046 | 2013. december 21. 21:38 | Válasz erre: 27045 |
Hát nem tudom... Nekem nem lesz más. Már 6 éves, esett le magasról, ázott el benzinben, és ez atomstabil. |
Hooliboy | 27042 | 2013. december 21. 00:18 |
Az elmebeteg állatja :DDDD http://www.hir24.hu/elet-stilus/2013/12/19/ketszaz-kilos-pasival-szexelt-fejjel-torte-be-a-falat/#comments |
eröt | 27040 | 2013. december 20. 22:16 | Válasz erre: 27028 |
Minek kesztyû ha nem megy sehová?Szerintem a gépegységgel nem lehet ezt megcsinálni.(SZERINTEM) |
berdogabor | 27039 | 2013. december 20. 20:42 |
Könyvtárban: - Valami öngyilkosságról szóló könyvet keresnék.... - Persze, aztán nem hozza vissza..... |
berdogabor | 27037 | 2013. december 20. 20:39 |
- Mi van akkor ha Hobo vesz egy új heverõt? -?????? - A földes úrnak lesz egy jobb ágya. |
berdogabor | 27030 | 2013. december 20. 20:27 | Válasz erre: 27029 |
Na itt hátha mûködik....... https://www.facebook.com/video/video.php?v=213888359827 |
berdogabor | 27029 | 2013. december 20. 14:02 |
. http://www.downvids.net/last-christmas-literal-version--299211.html |
berdogabor | 27028 | 2013. december 20. 09:32 |
HD karácsony http://auto.indavideo.hu/video/A_Harley_karacsonyi_eneke |
kran | 27025 | 2013. december 19. 19:54 |
Vendéglátós aranyköpés: "Apukám egy rendezvényen a sokadik hülye kérdésre. ide figyelj komám én régi birkozó vagyok rajtam nem találsz fogást " :-D |
yoss | 27022 | 2013. december 19. 07:47 | Válasz erre: 27020 |
Egy részeg vizel a parkban. Egy idõsebb nõ elmegy mellette, és azt mondja megbotránkozva: - Nahát, ez aztán gyönyörû édes fiam! - Hát, mami ez má' csak ilyen! - Felei büszkén a faszi. |
ekowob | 27021 | 2013. december 18. 13:03 |
Szerintem ez leginkább ide illik: http://indavideo.hu/video/Karacsonyi_keszulodes Ilyen amikor szolgálnak. Látszik ugyan a kis költségvetés, de hát Istenem. A kis szolgálat is szolgálat. :-)) Viszont a hangmérnöknek szeretnék küldeni egy beutalót végbéltükrözésre az kék osztriga rendelöintézetbe! |
Amper05 | 27020 | 2013. december 18. 12:47 |
Egy részeg vizel a parkban. Egy nõ elmegy mellette, és azt mondja: - Micsoda állat! - Nyugi, nyugi, fogom - szól a pasi ::)) *** A feleség reggel így szól a férjéhez: - Egész éjszaka engem szidtál álmodban! Mire a férj: - Honnan veszed, hogy aludtam? *** Szõke nõ kifakad a férjének: - Elegem van az egészbõl! Sosem jössz haza idõben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fûvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja! *** |
FeR1 | 27019 | 2013. december 18. 12:12 |
Autós téma, de lecsapta a Jaguár a magas labdát! :D http://hvg.hu/cegauto/20131218_Szettrollkodta_a_Jaguar_a_Mercedes_csirke |
Diver | 27018 | 2013. december 18. 11:58 | Válasz erre: 27016 |
Háááát gyerekek beszarás a sztori, de egy KEDVES BARÁTOMNAK (ugye Gyulám!?) van egy pont ilyen sztorija, csak egy macska a fõszereplõ:-)))))))))))) A szomszéd macskája...:-)))))))
|
danyila | 27016 | 2013. december 18. 10:32 | Válasz erre: 27012 |
A link alatt egy .doc file van: Amikor megáll az idõ Egy péntek délután munkából hazajövet, alig hogy belépek a kertkapun, a kutyám köszönt. Legnagyobb meglepetésemre azt látom, hogy nincs egyedül. Egy nyulat tart a szájában, ami láthatólag már nem élt. Elsõ ránézésre mikor a teraszon elém tette a zsákmányt, az a benyomásom támadt, hogy szegény jószágot halálra játszotta. A kutya pofája és szegény tapsifüles tiszta sár volt. Azonban a nyúlon egyéb külsérelmi nyomok nem voltak láthatók. Nem derült ki mióta birtokolta. Egy biztos: a nyúl nagyon rossz bõrben volt, de láthatólag nem volt hiányos. Azonnal tudtam, hogy baj van. A szomszéd tart nyulakat. Ez a büdös disznó meg biztosan átásott a kerítés alatt és szétszedett egy ketrecet. Onnan zsákmányolta a jól megtermett tapsifülest. Nagyon megijedtem, mert pár evvel ez elõtt tetten érték randalírozás közben. A tyúkólban tett látogatása után 10 tetemet hagyott maga után, melyekbõl egyet sem evett meg. Akkor azonnal kifizettem a kárt, mert bár a szomszédaim egyszerû becsületes emberek, kissé kiszámíthatatlanok. Féltem, hogy harag marad bennük, és késõbb megmérgezik a kutyánkat. Szerencsére erre nem került sor, megbékéltek a busás kártérítéstõl, no meg attól, hogy nem voltam kíváncsi a tetemekre és azok darabszámára. Úriemberként fizettem a bemondott összeget. Nem alkudtam. A mostani zsákmány "átvétele" után, a kertbe mentem és kerestem a lyukat, hol ásott át a büdös disznó. Hamarosan megtaláltam. Ez azért volt lényeges momentum, mert megállapodtam a szomszéddal, hogy csak azokat a károkozásokat fizetem meg, amikben a kutyánk a hibás. Az olyan esetekben, amikor tõlük jön át valami, azért nem vállalok felelõséget. Ilyenre is volt példa. Pár evvel ez elõtt a kutya egy, a szemem láttára átrepült jól megteremett pulykát ejtett el - intenzív bíztatásomat követõen.:-) A tetemen késõbb több napig lakmarozott. Nem gyõztem utána takarítani a rengeteg tollat a fûbõl. Jeleztem rögtön a gyilkosságot a szomszédnak, és azt is, hogy a pulyka követelte ki sorsát - átrepült. Legyintett és azt mondta, hogy majd a többinek levágja a tollait a szárnyukon. Ezzel a dolog el volt intézve. Nem is volt baj. Egészen mostanáig. Mivel nem túl nagy kedvem volt kifizetni egy láthatólag értékes (feltehetõleg tenyészpéldány) állatot, furfang kieszelését határoztam el. Elsõ lépésben betemettem a kutya által ásott lyukat. Meg arra is vigyáztam, hogy a visszatemetés tetejére olyan kerti talaj törmeléket szórjak, mint amilyen az ásás környezetében egyébként is van. Véletlenül se talajon semmit a szomszéd, ha keresné a nyomokat. A dögöt kezelésbe vettem, slaggal alaposan lemostam a sártól. Szárazra töröltem egy rongyos törölközõvel. Egy ócska kefével meg a bundáját is "belõttem". Jól sikerült a preparáció - a kutya nem mondta meg, hogyan halt meg. Megvártam míg besötétedik, és elcsendesül a ház környéke. Ekkor elõvettem az alumínium létrát. Odaállítottam a kerítéshez. Átmásztam és pár perces keresgélés után megtaláltam a nyitott ketrecet, amiben még alom is volt, és amirõl azt feltételeztem, ez volt az nyúl otthona míg a kutya el nem ragadta. Szépen beraktam a ketrecbe. Eligazítottam, majd rácsuktam az ajtót. Visszaosontam a kerítéshez és visszamásztam. Másnap szombat következett és már korán reggel a lehullott õszi lombot söprögettem az udvarban, látom hogy a szomszéd ember is kint van és jön felem. A kerítésnél mindig váltunk egy pár szót. Hullnak a levelek,... mindjárt kiviszem a kukát mert jönnek a szemetesek,... megint teleraktak reklámszeméttel a postaládát, stb.... Ilyen és efféle témákról esett a szó. Igyekeztem beszéltetni, hát ha észreveszek valamit a viselkedésében. Talán beszél a nyúlról. Esetleg lebuktam? Tud mindent ? Konkrétan persze nem kérdezhettem rá. Vártam. Addig - addig beszélgettünk, míg aztán egyszer csak..... - Nem tudom mi van, nem nagyon merek róla beszelni. Azt hiszem valami baj van velem. Vagy az UFO-k ? Fogalmam sincs. Tegnap délben megdöglött a tenyészkanom. Nem derült ki mitõl, reggel még semmi baja sem volt. Mit volt mit tenni, délután elástam a kert végében. Eddig rendben is van minden. Ma reggel megyek ki etetni, és mit látok ? Az elõzõ nap délután elásott nyúl ott fekszik a ketrecben. Meg a retesz is rá volt tolva az ajtajára. Azóta azon gondolkodom, hogy tényleg elástam, vagy csak álmodtam ezt az egészet. Tegnap este a kocsmából elég késõn és fáradtam értem haza. De már arra is gondoltam, hogy UFO-k jártak itt és azok zavarták össze az idõt. Azt hittem megtörtént valami, és - vagy megálmodtam és közben meg nem? Természetesen csodálkozva hallgattam a történetet, majd a végen megkérdezetem: - Te és mi van a gödörrel, azt nézted ? - Azt nem - válaszolta. - Akkor nézzük meg, mindjárt átmegyek. Mire odaértem õ akkor már a gödör szélén guggolt és a látottakat kommentálta. Késõbb megnéztük a nyulat is. Tényleg a ketrecben volt. - Valami kiásta, vagy a nyúl kapart ki ? Vagy az UFO-k voltak ? - Nézd csak ott is van egy gödör- mondom neki é mutatok egy pá méterrel távolabb lévõ kaparásra. - Tényleg, az meg hogyan került ide? Itt is ásott valami. - Nem tudom. - válaszoltam teljes megdöbbenéssel- biztosan ezt is a nyúl ásta mielõtt elpusztult, vagy az UFO-k. Na megyek. Mindjárt nyolc óra. Jönnek a kukások, és még nem raktam ki a zsákokat. Szomszédom ránéz az órájára. - Nyolc óra? Nálam még fél egy. Az éjjel megállt az órám. |
gazesmas | 27015 | 2013. december 18. 05:35 |
Körzeti orvos felhívja telefonon, a vízszerelõjét. Lajos, jöjjön azonnal, mert áll a víz a pincében. Doki! Hétvége van, szülinapi vacsorán vagyok, majd hétfõn. Persze, mikor magának baja volt én mentem azonnal! Na jó, így a vízszerelõ. Kimegy, kérdi hol a baj? Kinyitják a pince ajtót és valóban áll benne a víz. Elõvesz 3 szem aszpirint, bedobja a vízbe, majd odafordul a körzeti orvosához. Ha nem lesz jobb hétfõig, hívjon fel! |
Ispan | 27014 | 2013. december 17. 19:02 | Válasz erre: 27013 |
Azt írja, hogy a megnyitáshoz szüks. Mikrosoft office nincs telepítve a gépre. Szerintem meg van....
|
danyila | 27011 | 2013. december 17. 16:42 | Válasz erre: 27009 |
Ez az írásom is abból a korszakomból származik. Ez is megtörtént eset. A kollégámról van szó. Az eset vele történt. Laci 30 éve nõs, rendezett családi körülmények közt élnek. Két gyereke van a feleségétõl. A nagyobbik már önálló. Feledékeny. A bank kártyájának pin kódját sem tudja megjegyezni. Ezért aztán egyszer agyafúrt ötlete támadt. A személyi igazolványába beletett egy kis cetlit, amiben a két gyerekének a személyi száma volt felírva. Harmadiknak, a valós gyerekei után azt írta Benõke. Benõkéhez is beírt a személyi szám helyére valami fiktív de hihetõnek tûnõ dátumot és az utolsó négy számban pedig a bankkártyájának a pin kódját rejtette el. Ha valaki megtalálja - ellopja a tárcáját akkor sem valószínû, hogy ezt a trükköt megfejti. Nem is volt ezzel baj, a módszer mûködött. Amikor csak kellett a pin kód, az mindig nála volt és le is volt írva és ezt senki nem tudta rajta kívül. Viszont egyszer nagy baj történt. A tárcájában a felesége valamit keresett, na nem titokban, ha nem a férje tudtával. Ekkor került az asszony kezébe a személyi igazolvány. Látja benne a cetlit. Felismeri az elsõ két helyen a saját gyerekeiket. Viszont a harmadik helyen levõ Benõkét nem tudta hová tenni. Az asszonynak elkezdett járni az agya. Barátnõje van és ahogy a személyi számból látja a gyerek már több mint 16 éves. Egy világ omlott benne össze. Megcsalták becsapták átverték. Szörnyû hetek következtek. Persze nem említette, hogy mit látott. Elkezdte a férjét figyelni. Nyomokat keresett. Minden gyanús lett. Este 6-kor elment otthonról? Hová? Máskor is elment és az nem volt gyanús. Pedig szerencsétlen csak dolgozott, járta az építkezõ kuncsaftokhoz, akiknek a házát tervezte. Legalább egy hónap telt el intenzív megfigyeléssel, de eredménye nem volt. Ekkor az asszony a férje elé állt és nagyon óvatosan és nagyon félve megkérdezte: - ki az a Benõke? - milyen Benõke ? Ja..... Jót röhögtek egymáson. A férj a gyanakvó feleségén és az asszony pedig saját magán. |
danyila | 27010 | 2013. december 17. 16:34 | Válasz erre: 26990 |
Ezt az írást kb. 10 vagy 15 éve tettem közzé még annak idején az XHVG Fórumon, ami már azóta nem mûködik. Egy történet evolúciója. Az érdekessége, hogy megtörtént esetrõl van szó, csak egy kicsit másképp. Akit érdekel az eredeti az itt elolvashatja. Volt másik 17 db hasonló novella szerû írás közzétéve - azok még nem köszöntek vissza sehol. Érdekes. Miért pont ez került elõ , és miért ilyen cudar állapotban? :-) http://danyila.hu/irasok/a%20nyul.doc |
ekowob | 27006 | 2013. december 17. 12:38 |
Eközben Oroszországban... http://valaholoroszorszagban.tumblr.com/ |
Geeza | 27001 | 2013. december 14. 06:19 |
Rossz helyre parkolt http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/rossz-helyre-parkolt-34013 |
Jam Clerk | 27000 | 2013. december 13. 20:35 | Válasz erre: 26999 |
Azért nálam inkább ez viszi a pálmát :D http://www.youtube.com/watch?v=1MTj24WARmY |
Bedouin | 26999 | 2013. december 13. 19:24 |
Jáájjj, csak ezt a szerencsétlen rájkõnent meg ne szondáztassák má' http://www.youtube.com/watch?v=KZqAZdD2yjc
|
Bedouin | 26998 | 2013. december 13. 19:12 |
Egy munkahelyi felvételin a jelöltek morális képességeire próbáltak következtetni egy kis teszt segítségével. A kérdés így szólt: "Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak: 1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége 2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed 3. Álmaid nõje (férfije), akibe elsõ látásra szerelmes lettél. A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük? Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét. Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat. Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevõ életedet boldogságban töltheted." A teszt eredményes volt, felvették az egyik jelöltet, holott nem szabályos választ adott. A válasza így szólt: "Megállnék, odaadnám a régi ismerõsömnek a kocsikulcsot, hogy vigye el az öregasszonyt a kórházba, én pedig álmaim nõjével megvárnám a buszt." |
drfarago | 26996 | 2013. december 13. 09:48 |
-Figyelj Fater én megöngyilkolom magam. -Jól van Csabika, gyere rakjuk össze ezt a verdát, mert délre jön érte a kuncsaft. -Az engem nem érdekel,én ki akarok nyúvadni! -Komolyan? -Komolyan. -Nnnnnna. Akkor itt van ez a Twingo, másszál be a csomagtartójába, 5 óra múlva rádnézek. Ha meghóttá, eláslak a francba, ha még élsz, akkor visszazárlak. -Jó, bemászok. . . 3 óra múlva: -Fater! FATEEEEEEER! -Mit óbégatol? Hát halóggyál megfele! -Mindjárt sikerül, csak léci dobjál már be egy sört, mert olyan szomjas vagyok, hogy így nem tudok koncentrálni a feladatra! |
ekowob | 26994 | 2013. december 12. 19:38 |
Visítok! Ekkora retardált állatot... :-)) https://www.facebook.com/photo.php?v=564261396981585 (18+) |
varajani | 26993 | 2013. december 12. 18:53 | Válasz erre: 26990 |
Szívesen elolvastam még egyszer, de ezt már elõadta a Rádiókabaréban Ricsifiú.
|
kicsi | 26990 | 2013. december 11. 18:10 |
Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hûségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mit tudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követõen felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec elõtt, és a következõ párbeszéd folyt le: -Nézdmeg BZDMG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN!
|
Ispan | 26985 | 2013. december 10. 23:16 | Válasz erre: 26984 |
Nagybátyámnak igen komoly bélyeg gyûjteménye volt. Többek között egy olyan"Nyugatnémet" bélyeg,amin a grafikus elrejtett egy hasonló "jellegzetes " figurát a sok díszítõ vonalak között. Nehéz volt észrevenni,de ha már meg volt egyértelmûen látszott, hogy kirõl van szó. Úgy tudom, hogy be is zúzták azért lett értékes.... |
Geeza | 26983 | 2013. december 9. 16:58 |
Egy banki eset a napokból: Egy vidéki Bankfiókba sétált be egy idõsebb néni, és azt mondta, hogy kéri a 150 ezer forintját. Erre kérdezték tõle, hogy milyen 150 ezerrõl tetszik beszélni? A számláján csak 25 000 Ft van. Mire a néni azt mondta, hogy arról a 150 ezerrõl, amit minden hónapban ingyen lehet felvenni. |
klimas | 26981 | 2013. december 8. 18:48 |
Nyuszika megy a réten, egyszer csak talál 8 méter elõnyt; gondolja magában: elég gyors vagyok, de nekem is jól jöhet; hazaviszi. Hazaérve sehogy sem bírja bevinni, gondolkodóba esik: lehet, hogy behozhatatlan elõnyre tettem szert? Mire gondol a Szeretõ, az Örömlány és a Feleség szeretkezés közben? - Szeretõ: Bárcsak sose lenne vége. - Örömlány: Bárcsak vége lenne már. - Feleség: Van egy repedés a plafonon, lassan festeni kéne. |
klimas | 26980 | 2013. december 8. 18:46 |
- Halló, számítógépszervíz? Kérem, küldjenek ki valakit, mert elromlott a monitor! - CGA monitor? - Nem, saját. ---------------- A szõke nõ igazi krokodilbõr cipõt szeretne venni, de mikor megtudja az árat, úgy dönt, hogy inkább megszerzi magának ingyen. Fogja a puskáját és kimegy a krokodilokkal teli tóhoz, és elkezdi õket lõni, majd kihúzza a partra a döglött állatokat. A tizedik után dühösen felkiált: - A fenébe már, hát egyik sem visel cipõt? ---------------- - Mire vár a szõke nõ a piramis lábánál? - ??? - Hogy elinduljon a mozgólépcsõ |
klimas | 26979 | 2013. december 8. 18:31 | Válasz erre: 26977 |
Sokat vigyél, hátha jön az egész konda...:))) Oszt majd osztozunk., segítek hazacipelni ..))
|
galoscsabus | 26977 | 2013. december 8. 13:53 | Válasz erre: 26976 |
Megyek is vadászni....ja, tudom! Papírzsepi!!!!!! :-))))) |
zooli | 26976 | 2013. december 8. 13:48 | Válasz erre: 26975 |
Bakker, tényleg hosszú lesz ez a tél,már lefáradtam......:)) De látom másnál is jelentkezne az elvonási tünetek. |
galoscsabus | 26975 | 2013. december 8. 12:29 |
Az erdõben nagy a rettegés, mert jön a vadász. Az állatok úgy döntenek, hogy kiválasztanak maguk közül valakit, aki majd feláldozza magát a köz érdekében. A választás Sanyikára, a hülye vaddisznóra esett. Sanyika tehát elindult, hogy találkozzon a vadásszal. Ment mendegélt, és azon morfondírozott, hogy ha már meg kell halni, akkor azt jobb hõsként tennie. Így aztán amikor észrevette a vadászt, felgyorsított, és rárohant. A vadász ettõl úgy megijedt, hogy felkapaszkodott egy fára. Patthelyzet alakult ki: a vadász nem mert lemászni, Sanyika, a hülye vaddisznó pedig nem tudta, hogy mit is kell ilyenkor csinálni. A vadász unalmában elkezdte tépkedni a papír zsebkendõjét. Sanyika, a hülye vaddisznó pedig azt hitte, hogy havazik, és megfagyott... |
FeR1 | 26956 | 2013. december 4. 20:54 | Válasz erre: 26953 |
Nem is csoda, az íreknél a sok sör után simán el tudom képzelni, hogy a férfi wc elõtt is sör, akarom mondani sor van. :D
|
FeR1 | 26955 | 2013. december 4. 20:52 |
Távolba szakadt hazánkfia ellátogat szülõfalujába. Mikor közeledik a régi tanyájukhoz, meglát az út szélén egy öreg bácsit stoppolni. Megáll, és felveszi az öreget. Már mennek egy ideje, mikor az öreg megkérdezi: - Mind fiam mi az a karikába foglalt háromágú csillag a kocsi orrán. A Mercis gondolja, megtréfálja az öreget így azt mondja: - Tudja bátyám, az egy célzóberendezés. Ha megyek az úton és meglátok egy gyalogost, csak átnézek a karikán és amikor meglátom benne az embert csak rálépek a gázra és úgy elütöm mint sicc. - Hú, ez aztán döfi. - mondja az öreg. - Nem lehetne kipróbálni? - Dehogynem. - mondja a Mercis. - Látja azt a motorost az út szélén? - Látom hát. - Na azt most elütjük. Figyeljen! Már látom a körben a lábát! Most benne van az egész! Most gázt adok. Azzal gyorsít, és az utolsó pillanatban félrerántja a kormányt. Majd hall egy nagy csörömpölést. - Sütheti a célzóberendezését - mondja az öreg. - Ha nem nyitom ki az ajtót sose találjuk el. |
tsanyi | 26954 | 2013. december 4. 20:03 | Válasz erre: 26952 |
Az idõsebb korosztály fõleg a kis résnek õrül!......sajnos a korral összemegy, valahogy rosszul vagyunk összehozva a résesekkel. nekik a korral egyre tágabb a perspektíva, nekünk meg egyre kisebb a kukker amivel arra rálátunk.:))
|
Bedouin | 26953 | 2013. december 4. 19:57 |
Az Ír tánc keletkezése: http://www.youtube.com/watch?v=mbMqjDJPFaU
|
Bedouin | 26952 | 2013. december 4. 19:47 | Válasz erre: 26947 |
Lenne rá igény, legalább kettõt el tudnék adni belõle. Kvázi ez egy piaci rés :) Igaz kis rés, de ennek örülni kell! Fõleg az idõsebb korosztálynak ... |