gabo67 | 27450 | 2014. február 8. 17:32 | Válasz erre: 27449 |
Ez a gõzhajóknál érvényes, szárazon már nem:))))))))))))))))))))
|
yoss | 27449 | 2014. február 8. 15:00 |
Na aszongya ööö, két pont között az út, izé a legrövidebb út, öööö..... Mittudom én, vazze!
![]() |
csokabi | 27447 | 2014. február 7. 21:17 | Válasz erre: 27446 |
Magával ragadta a party láz:))) Viszont észrevetted milyen edzett a zenekar? Egyszer sem tévesztették el a dallamot:))) |
ekowob | 27446 | 2014. február 7. 20:57 |
Rock Concerts in Russia: http://www.liveleak.com/view?i=f4c_1391455498 0:50-töl érdekes. (18+!) Inkább (28+!) :-) |
Termonukleariscsatamenyet | 27445 | 2014. február 7. 20:57 | Válasz erre: 27441 |
Még régebbi igazság, hogy az a pince, amiben bor van. Amiben nincs bor, az csak gödör! Illetve a statisztika szerint a vízfogyasztók 100%-a meghal!!! |
bareszz | 27443 | 2014. február 7. 20:05 |
http://szilvasbukta.com/post/9544/az-ember-akit-motorjaval-egyutt-temettek-el---ez-volt-az-utolso-kivansaga Inkább érdekes mint humoros. |
klimas | 27441 | 2014. február 7. 08:54 |
Régi igazság, hogy több repülõ van a tengerek fenekén, mint ahány tengeralattjáró az égen.
|
Bedouin | 27438 | 2014. február 6. 17:19 | Válasz erre: 27437 |
Hát nem tudom kinek folyik az olaja, de már megint megtaláltad a témát :))))))
|
berdogabor | 27435 | 2014. február 6. 15:39 |
Filmek....... Ben Kúr Hüvely Matyi Nyolcadik utas az anál Hamupopócska Rázd újra Sam Szûzvonalban Ni csak ki kefél A három muffkétás Ejacula gróf |
Bedouin | 27433 | 2014. február 6. 12:30 | Válasz erre: 27432 |
Fodrászhoz? Évente egyszer. Torna? Én, aki azt mondom, hogy aki 50 méternél többet gyalogol az csavargó, aki 70-et az már turista. Andika, kérlek ne igyál ma már többet :) |
Penzi | 27432 | 2014. február 6. 12:20 | Válasz erre: 27430 |
Ajjjaj, akkor Nálatok ez a helyzet ?: - többet jársz fodrászhoz, tornázol, sõt, konditerembe is elkezdtél járni - egy nagy autó vár, amibõl egy öltönyös fickó száll ki, kezében egy csokor virággal ))))))))))) |
drfarago | 27431 | 2014. február 6. 12:15 |
Kezdek gyakorolni :-) http://www.youtube.com/watch?v=iQ-Nw8RAn_U#t=93 |
Bedouin | 27430 | 2014. február 6. 11:54 | Válasz erre: 27429 |
Hát most nem tudom mit gondoljak. Anyókám Hondájából csöpög az olaj :-O |
Penzi | 27429 | 2014. február 6. 11:12 | Válasz erre: 27428 |
Szerintem meg, de )))) Akiket én ismerek, azok NEM csalják az emberüket, mert foglalkozva van velük és ott a motor blokkjából sem csöpög az olaj … ))) Nem márkafüggõ, de ha hazamész és olaj folt van a motorod alatt , ne vonj le messzemenõ következtetéseket ))))))))))))) |
Bedouin | 27428 | 2014. február 6. 10:37 | Válasz erre: 27427 |
Kiemelném: "a Hondás asszonyok közül SEM MINDEGYIK csalja a férjét )))) " Ebbõl már nem jössz ki jól :D |
Penzi | 27427 | 2014. február 6. 10:14 | Válasz erre: 27426 |
Penzinek tényleg Hondája van, de az nem csöpög )))) Nem kell messzemenõ következtetéseket levonni, a Hondás asszonyok közül sem mindegyik csalja a férjét )))) |
Bedouin | 27426 | 2014. február 6. 08:47 | Válasz erre: 27425 |
A poén az, hogy Penzinek is Hondája van :DDD
|
F2 | 27425 | 2014. február 6. 06:43 | Válasz erre: 27424 |
A poén itt van: "a Hondám mellé, meg ne lásson, és feltûnt, hogy a blokk aljából világos színû olaj szivárog" Ez nem lehetett Honda... :) |
Penzi | 27424 | 2014. február 6. 05:35 |
Egy férfiú írja: Komoly dilemmában vagyok. 10 éve élek együtt feleségemmel, egy motoros találkozón ismerkedtünk meg. Minden csodálatos volt, de az utóbbi idõben feltûnt, hogy többet jár fodrászhoz, tornázik, sõt, konditerembe is el kezdett járni. Tegnap munkába indultam, de félútról visszafordultam motorommal, és megálltam a fölöttünk levõ utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállta a házunk elõtt egy böhöm nagy autó, amibõl egy öltönyos fickó szállt ki, kezében egy csokor virággal. Ekkor leguggoltam a Hondám mellé, meg ne lásson, és feltûnt, hogy a blokk aljából világos színû olaj szivárog. Mit gondoltok, vigyem szervízbe a motorom, vagy álljak neki magam megbütykölni? |
tsanyi | 27423 | 2014. február 5. 19:36 |
Erõsen készülõdnek Szocsira:)): http://csattogoslepke.tumblr.com/post/75679456569/ekozben-valahol
|
Bedouin | 27422 | 2014. február 5. 19:15 | Válasz erre: 27419 |
Én tudom :) Itt a megoldás: http://www.youtube.com/watch?v=fEATei2wewY |
KT | 27416 | 2014. február 5. 13:31 | Válasz erre: 27415 |
�...ez lehet olyan, mint ha ajánlani akarom a hozzászólásod valakinek (mert pl. vicces) és azt mondom neki, hogy: Motorozz. Aztán lehet felül és eldübörög ! Pedig a Motorozz honlapon a Humor-Viccek-Aranyköpések topic 27415-ös számú hozzászólása ! ;) |
passz | 27415 | 2014. február 4. 22:06 | Válasz erre: 27413 |
"Budapesti Rendõr-fõkapitányság Rendészeti Szervek Közrendvédelmi Fõosztály Központi Gépkocsizó és Járõrszolgálati Osztály beosztottai, a BRFK Bûnügyi Fõosztály Célkörözési Osztály munkatársai" nem lett volna egyszerûbb azt írni simán hogy rendõrök? ha már így részletezik, én az intézkedõk nevét, születési dátumát is beleírtam volna a szövegbe |
László_atya | 27414 | 2014. február 4. 21:05 | Válasz erre: 27413 |
Muhaha, annyira eredeti akart lenni, hogy még csak ki sem húzta a hûtõt, lol... :D
|
ekowob | 27413 | 2014. február 4. 20:25 | Válasz erre: 27409 |
Akár csak ez: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/koroztek-elfogtak-0 |
tsanyi | 27412 | 2014. február 4. 18:13 |
James Bond Moszkvában?:)): http://babetta.postr.hu/ilyen-parkolas-csak-a-filmekben-van?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-p&utm_campaign=sec
|
vlevi | 27407 | 2014. február 3. 17:54 | Válasz erre: 27406 |
Egyre tippelhetunk csak, megpedig az olajra. A legszarabb az benne, hogy nemhogy menet kkozben, de a videot nezve se lehet latni. |
jk1200gs | 27406 | 2014. február 3. 17:38 |
van benne pár motoros is: http://www.youtube.com/watch?v=CF4KDLB7XX4#t=265 1,40körül nem értem miért perecel mind a három. |
Barla | 27405 | 2014. február 3. 13:48 |
http://www.videobarlang.com/category/autok-motorok/page/2/ az abszolút |
szappy | 27404 | 2014. február 3. 12:52 |
http://www.videobarlang.com/akarod-latni-milyen-az-igazi-extrem-szex/
|
ekowob | 27403 | 2014. február 3. 09:53 |
Mindig is sejtettem, hogy ott valami nincs rendben. https://www.youtube.com/watch?v=a78OIms1yew&feature=player_embedded |
ekowob | 27401 | 2014. február 2. 16:17 |
Tényleg egyszerûbb lett volna ha csak becsengetnek.. http://indavideo.hu/video/Kopkop |
klimas | 27396 | 2014. február 1. 17:24 | Válasz erre: 27394 |
Ááááááá! Azt Te már a kezdetnél eldöntötted ! Na persze nem a javadra, mielõtt azt hinnéd...)))
|
klimas | 27392 | 2014. február 1. 11:14 | Válasz erre: 27390 |
Végignéztem, sajnálom szegényt, azt hiszi magáról, hogy csinos.....vagy szexi!
|
ekowob | 27390 | 2014. február 1. 09:56 |
Szerintem ilyen nincs. https://www.youtube.com/watch?v=3txWpa9gExA&feature=player_embedded |
klimas | 27388 | 2014. február 1. 07:57 |
-Amikor Isten megteremtette Ádámot és Évát, felruházta õket különbözõ tulajdonságokkal. Miután már csak kettõ maradt a zsákjában, elhatározta, elosztja közöttük. Elmondta a párnak, hogy az egyik tulajdonság az, hogy amikor vizel,akkor nem kell leguggolni. "Ez nagyon hasznos dolog" mondta a párnak, akiket éppen az almafa alatt talált. "Kíváncsi vagyok, valamelyikõtök szeretné-e ezt a képességet?" Ádám felugrott: "Add nekem!" kiáltotta, "Nagyon szeretném! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd legyen ez az enyém! Olyan nagyszerû lenne! Amikor a kertben dolgozom, vagy az állatokkal foglalkozom, akkor csak odaállok egy fához és hagyom, hadd jöjjön. Jó lenne, télen akár a nevemet is le tudnám írni a hóba. Istenem, add nekem ezt az ajándékot." Éva csak mosolygott, és azt mondta Istennek, ha Ádám tényleg annyira akarja, hát legyen az övé. Ha ez õt boldoggá teszi, egyáltalán nem bánja, ha neki adja. Szóval, így történt, hogy Ádám kapta azt a kepésséget, hogy állva is tudott pisilni. Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba, és így szólt: "Lássuk csak... mi is maradt meg? Ó igen, itt van még a többszörös orgazmus. |
Hooliboy | 27387 | 2014. február 1. 01:02 | Válasz erre: 27383 |
A végén én is kimentem egy cigire mert folyt a könnyem :DDDDD Milyen feje van már a nõnek a végén :D :D |
ekowob | 27385 | 2014. január 31. 23:33 |
Úgy látszik átaludtam egy pár évet. Valaki elmondaná nekem, hogy milyen volt az 5, 6, 7, meg a 8D? ![]() |
egynyoc | 27382 | 2014. január 31. 16:22 |
Ez már tényleg a XXI-ik század....:-) https://www.youtube.com/watch?v=iiTE3tfe7qM#t=24 |
Penzi | 27380 | 2014. január 31. 12:42 | Válasz erre: 27379 |
de, pont ezért tettem szolid megjegyzést :-))))
|
ekowob | 27375 | 2014. január 30. 21:02 |
Ezt inkább nem is értem: http://m.cdn.blog.hu/su/subba/postimage/nh_1357538306.gif |
Ispan | 27374 | 2014. január 30. 20:58 |
Toldi Lõwy Árpád átköltésében. Elõhang Egy krónikás írja, mit szemével látott: Jókedvében egyszer hét megyét meghágott... Malomkövet zúz szét iszonyú dorongja, Melynek dajna álom szederjes korongja. I Ég a napmelegtõl a kopár sík szarja, Redves faszát Toldi biz' igen vakarja. Mérges bögöly legyek csípik, ahol érik, Rücskös segge partján vecsernyéznek délig. Vályúnál az ökrök szomjasan delelnek, Boglyák tövén peszmét béresek kefélnek. Zsombékoknak alján, hol hûvös az árok, Vígan henteregnek cihekedõ párok. Ösztövér kútágas alatt áll egy némber, Vízmerítés helyett jobbágyfaszra kémlel. Nincs egy árva szõrszál a pinája ráncán, Az utolsót tegnap vesztette el kártyán. Egy, csak egy legény van, aki nem hág: Toldi, Bár hatalmas faszát taligán kell tolni. Most csak únva nézi hatalmas nagy lõcsét, Egyensúlyoz rajta három köteg rõzsét. Vele õ az ipart en gros-ban ûzi, Reája a nõket tucatjával fûzi. Amint vakaródzik, s a semmibe réved, Lát felé ügetni nyalka hadfi népet. Hé paraszt! - Melyik út vezet itt Budára? Kérdi vezetõjük, csak amúgy, félvállra. Válaszul Miklós a gatyájában kutat, S kétöles faszával mutatja az utat. Megjött Toldi György, a rókalelkû bátya, Visszeres seggén csüng szattyánbõr gatyája. Kókadt kanóc pöcse gubbaszkodva hallgat, Nem kíván az pinát, csupán nyugodalmat. Hajdanában õ volt bordélyházak bakja, Most unottan lóg le bús, penészes makkja. Hogyha egyszer mégis ünnep kerekedne, Duhaj jókedvében, hogy egyet tekerne, Hiába nógatja azt a hitvány tököt, Sunyin és unottan mond az csütörtököt. Rút irigység marja György barátunk szívét, Látva testvéröccse duzzadó kellékét. Búsan üldögél hát, kocsányon lóg pöcse, Mikor arra sétál taligával öccse. Gondolata támad, mely aljas és kajla: Majd elintéz téged a királyi szajha! II Föl van lobogózva õs Budavár tornya, Harmadnapja áll ott bõsz lovagi torna. Merthogy Lajos király nemi kedve fogyó, S így elégedetlen a királyi lotyó. Kihirdette ezért hetedhét országban, Jelentkezzék lovag, ki nejét meghágja. Nehéz a feladat, nem mindenki bírja, És aki nem bírja, annak ásva sírja. Húsz numerát kíván a királyi némber, Fejét veszti, ki csak tizennyolcig ér el. Kinek húsz után is úgy áll, mint a szálfa, Annak Aranybullát vernek a faszára. Jött is Csáktornyáról jó bükköny levente, Hajderménkû faszát ürüzsírral kente. Tízig meg sem állok! - mondja bemenõben, De már három után hozzák lepedõben. Fogcsikorgatva jött Kont, a kemény örmény, Megcsóválja farkát, s támad nagy légörvény. Mit nekem - rikolta -, leverem egy szuszra! Ám az ötödiknél kifogyott a szufla. Riszálja valagát Johanna, az álnok, Mert ingerli peckét egy herélt pohárnok. S míg perverz apródja szívja keble halmát, Berúgtat pej lován Vazul, a bõsz dalmát. Dölyfösen kiáltja: Harmincszor verem be! Ám csakhamar dobták õt is hûs verembe. Sok vidor lovag jött, felcsigázva kedvök, Ám hiába folyt el drága életnedvök. Öreg Lajos király, nem tudja, mit tegyen, Búsan kóvályog odafönn a Várhegyen. Mert hét után nem állt egynek sem, hiába, Vonhatták a kastélyt gyászdrapériába. <BR> <BR>III <BR> <BR> <BR>Mint a gímszarvas, kit seggbe lõtt az ármány, <BR>Fut setét erdõben szegény Miklós árván. <BR>Együgyû lelkében az az egy világol: <BR>E nemes versenybõl gyõztesen kilábol. <BR> <BR>Ösztökéli bátyja, kinek szava lépes: <BR>Most mutasd meg öcsém, dárdád mire képes! <BR>Ravaszul tette ezt, hogy véka alá rejtse <BR>Csúf tervét, miszerint öccsét elveszejtse. <BR> <BR>Meszes seggét a hold feltolta az égre, <BR>Mire Miklós felért Buda alá végre. <BR>Öklözi a kaput, rúgja, löki, rázza, <BR>Míg csak rá nem förmed a királyi strázsa: <BR> <BR>Hé paraszt! - süvölti - ez királyi porta! <BR>Nem zsellér fattyaknak áll itt hõsi torna! <BR>Hogyan is nézne ki a királyi udvar, <BR>Ha már jobbágy kéne, rücskös fadoronggal! <BR> <BR>Én paraszt, én? - és fogat csikorgat, <BR>Hatalmas hímtagja vésztjóslóan horkad. <BR>Mintha vasból volna ágyékának kincse, <BR>Tajtékzó dúvadként csap le a kilincsre. <BR> <BR>Lesújtott Botondként, képes volna ölni, <BR>Röpköd az ércforgács, rés támad két ölnyi. <BR>Iszonyút rikkantva beugrik a résen, <BR>S inal, hogy a nemes harcról le ne késsen. <BR> <BR>Mikor a várkertet fürkészõn átszelte, <BR>Látta Lajos királyt, épp tökét jegelte. <BR>Az aggastyán király reszketegen szóla: <BR>Még senki se került le élve õróla! <BR> <BR>Voltam én is egykor délceg, ifjú, nyalka... <BR>Most búsan ténfergek, rossz picsákat nyalva! <BR>Vánnyadt tökét rázva, keservesen nyögött, <BR>Ha életed kedves, meg ne baszd a dögöt! <BR> <BR>Megköszönte Miklós a király tanácsát, <BR>S szétverte faszával a bejárat rácsát. <BR>Ezt látva Johanna lekiált epedõn, <BR>Remélem nem visznek téged is lepedõn! <BR> <BR>Miklósnak dermeszti szívét, amit látott: <BR>Elõtte a delnõ szörnyû luka tátog. <BR>Bozontos szõrök közt, mint a mérges kígyó, <BR>Vonaglik, tekereg a vérvörös csikló. <BR> <BR>Vágyakozva tátog Johanna puncija, <BR>Melynek ûrtartalma harminchat uncia. <BR>A nagy pina elbírt ötvencentis dákót, <BR>Elébb Kont hagyott benn egy tollforgós csákót. <BR> <BR>Mint jókora dinnye, olyan a két melle, <BR>Mint húszakós hordó, akkora a segge. <BR>Észrevette, hogy Miklós egy percre megingott, <BR>Ezért biztatásul egy öblöset fingott. <BR> <BR>Kedves volt Miklós fülének a zene, <BR>Elérte az orrát Johannának szele. <BR>Amúgy paraszt módra, megköpte a markát, <BR>S benyálazta vele égnekálló farkát. <BR> <BR>Nem szívbajos Toldi, legény õ a talpán, <BR>Be is veri tüstént nagy husángját nyalkán. <BR>Ökleli Johannát a baromi karó, <BR>Úgy dolgozik benne, mint a cséphadaró. <BR> <BR>Végre megtetszett Johannának a dolog, <BR>Hogy pinájában egy dugattyú mozog. <BR>Húzta-nyomta Miklós, nem kímélte magát, <BR>Laposra vasalta a szajha valagát. <BR> <BR>Vízkórós csillagjós számlálja a gépen, <BR>Mert a húszas turnust most lépték át éppen. <BR>Szívós a királyné, a húszat is állta, <BR>Segge a Lohengrin nászdalt trombitálta. <BR> <BR>Ám harminc után már halkabban dorombol, <BR>Bezzeg Miklósunk még javában dorongol. <BR>Elalél Johanna, nem bírja már szusszal, <BR>Zsémbeskedik Miklós, s megtoldja még hússzal. <BR> <BR>Meghalt a királyné! - sipítják a vének, <BR>S lerugdalják Miklóst szerecsen pribékek, <BR>Lökik, taszigálják oldalba és hasba, <BR>Diadalmas faszát verik nehéz vasba. <BR> <BR>Lõdörög Miklós, mint lohadt fasz a lébe', <BR>Roskadozva viszik a király elébe. <BR>Trónján ül Lajosunk, vidor most a kedve, <BR>Pudvás seggit nyalja idomított medve. <BR> <BR>Hû apródja a hírt kifulladva hozta: <BR>Királynõnk e lator, jajj, halálra toszta! <BR>Felujjong a király: Lovaggá lesz ütve! <BR>Majd Miklóshoz fordul, ki áll szemlesütve: <BR> <BR>Szegény jó Johanna, Isten nyugosztalja, <BR>A világon nem volt nála nagyobb szajha! <BR>Ha szerelmet ajzó szél jõve tavasszal, <BR>Az ország sem bírta ellátni õt fasszal! <BR> <BR>Kívánd szûz leánykák telt valagát, ringót; <BR>Mindenem a tiéd, megölted a ringyót! <BR>Nem küldlek, szép öcsém, tatárra-törökre, <BR>Dicsõ magyar faszod álljon mindörökre |
ekowob | 27373 | 2014. január 30. 19:25 |
Mindig érdekelt, hogy vajon milyen lehetett az a kígyó akinek Éva nem tudott ellenállni.
![]() |
bareszz | 27368 | 2014. január 30. 13:07 |
Hajnali 3-kor bekopogott a szomszédom. szerencséje hogy fent voltam. éppen doboltam.
|
Hooliboy | 27366 | 2014. január 29. 22:39 | Válasz erre: 27365 |
Kissé megzakkant. Sok mindent nem tett be neki abba a terkóba a kedves gazdija. |
ekowob | 27365 | 2014. január 29. 18:44 |
Na, ez se olvasta el a használati utasítást. http://indavideo.hu/video/Nem_jol_futja_a_koroket |
klimas | 27363 | 2014. január 29. 17:08 | Válasz erre: 27362 |
Mondom én, hogy kell egy kis mûszakizás! Nos! A büdös haj, azaz ami marad belõle, az a hajszárítón belül keletkezik, mégpedig a beszívott (fõleg hosszú) hajszál/ak/ okán. Ugyanis ami nem tekeredik fel a ventillátor tengelyére / tegnapmégjóvolt szindróma/, azt gyönyörûen ráfújja a fûtõszálra, ami több száz fokos!!!!! Itt szépen elég. Na ekkor lesz büdös....))) |
Penzi | 27362 | 2014. január 29. 16:37 | Válasz erre: 27361 |
Drága Uram, nem még nem szereltem hajszárítót ….. Leírom Neked, amikor hosszú hajat szárítanak és sokáig fújnak egy területre forró levegõt és szinte rányomják a hajra a szárítót, ott bizony a hajnak van szaga ….. |
klimas | 27361 | 2014. január 29. 16:18 | Válasz erre: 27358 |
Drága Hölgyem! Egy kis mûszakizás! A hajszárításnál nem azért "büdösödik" a haj mert forró levegõ megy rá! Tetszett már javítani nõi hajszárítót ? Ami, elmondás alapján, tegnap még mûködött??? Hm????
|
Penzi | 27358 | 2014. január 29. 15:38 | Válasz erre: 27353 |
Szaga van, de gondolom mivel nem füstölt ezért nem is tulajdonított neki jelentõséget . ( hajszárításnál is érezni égett szagot ) Elég vékonyszálúnak tûnik a haja, talán az is probléma volt jelen esetben, de akkor sem normális, hogy a sütõvason marad a fél frizura ((((
|
Penzi | 27356 | 2014. január 29. 15:09 | Válasz erre: 27352 |
Hiába a magyarázkodás, érezhetõ volt az „él” a megjegyzésedben -)))))
|
lendvai | 27355 | 2014. január 29. 15:05 | Válasz erre: 27349 |
Nem, ha otthon bármelyik macskától megkérdezem, hogy elolvasta-e a használati utasítását ennek-annak az új vagy régi cuccnak mindig terelik a témát. :-)))) Na meg az én átlag egy centis hajamat bajosan göndörítik be bármivel. :-) Max. egy kis hirtelen nyílt lánggal. :-))
|
klimas | 27354 | 2014. január 29. 14:58 | Válasz erre: 27353 |
Szerintem az egész egy internetes baromság! A hajsütõvas bár nagyon meleg, szerintem normális mûködés esetén nem tudja leégetni a hajat!! |
ekowob | 27353 | 2014. január 29. 14:47 | Válasz erre: 27345 |
Mondjuk én még sosem használtam ilyet, de nem érezte, hogy baj lesz? Nincs ilyenkor szaga? |
klimas | 27352 | 2014. január 29. 14:31 | Válasz erre: 27350 |
Háááát! Gyönyörû sötét hajat mégsem írhattam..)))) Bár azon kevésbé lenne feltûnõ az égésnyom...)))) |